Gullplomme

Gullplomme, 5 bokstaver, skannord

spørsmål: Gullplomme, 5 bokstaver, på OG starter, på O-ender

Ord fra 5 bokstaver: Første bokstaver er Og, andre bokstav er K, tredje bokstav er A, fjerde bokstav er K, femte bokstav er O

Fullt svar på kryssordet: ikak

Icaco (Golden Plum)

Hvor mye koster ikakoen (gullpulver) (gjennomsnittlig pris per 1 kg.)?

Icaco (Golden Plum eller Coconut Plum) er en liten størrelse tre som preges av en ganske tett krone. I tillegg er denne planten ofte kalt en busk, siden gjennomsnittlig høyde er bare en meter på de mest kjente i seks meter (dette er ekstremt sjeldent).

Den tilhører ikakoen (gylden plomme) til familien Chrysobalan. Den naturlige habitat av denne planten er kystområdene i tropisk Amerika. I tillegg dyrkes ikako (golden plum) i kystzonene i Afrika.

Ikak (golden plomme) refererer til ekstremt varmekrevende Rathen - det kan være tapt selv den minste frost. Men særtrekk, kan vi si verdighet ikak (golden plomme) er at anlegget er motstandsdyktig mot jord saltholdighet, på grunn av hva det brukes for jordvern i kystnære områder.

Ikako (golden plum) er kjent for sin frukt, høstet i klynger, som når modenhet på slutten av sommersesongen. I størrelse og form, så vel som utseende, kopierer de helt opp vasken. Farge av fruktene av ikako (gyllen plomme) kan variere fra rosa-hvitt eller rødt til nesten svart. Smaken av drupes er litt sur-søt, forskjellig i litt tartness. Det hvite-gule kjøttet av frukten er ikke skilt fra det ganske store beinet som er inne.

Frukt ikak (golden plomme) er vanligvis brukes fersk rå form, selv om det ofte med dem å gjøre det samme vasken - er laget deilig syltetøy, deilig syltetøy og flavored gelé. Forresten, er det interessant at det i lang tid fruktkjøtt ikak (golden plomme) brukes som en naturlig svart fargestoff, og fra frøene av en olje oppnås, populær blant de amerikanske urinnbyggere.

1

Det skal bemerkes at ikakoen (gyllen plomme) og alle produktene som er oppnådd som følge av behandlingen, kan ha en mild avføringsvirkning. Denne egenskapen er spesielt verdsatt for problemer med mage-tarmkanalen. I tillegg hjelper ikako (golden plum) å fjerne kolesterol fra kroppen, noe som tydelig indikerer de nyttige egenskapene til denne frukten.

Eksperter anbefaler å bruke ikako (gullpomme) i tilfelle nyresykdom, samt hypertensjon. Frukten av ikako (golden plum) fremmer normalisering av vannmetabolisme i kroppen og har en vanndrivende effekt.

Kalorisk innhold av ikako (golden plum) 49 kcal

Energiværdi av ikako (gullpulver) (Proportion av proteiner, fett, karbohydrater - bzhu):

Energiforholdet (b | x | y): 7% | 6% | 78%

Andel av produktet. Hvor mange gram?

i 1 glass på 180 gram

Icaco (Golden Plum) anmeldelser og kommentarer

kopi FindFood.ru - Kulinarisk sted + Sosialt nettverk om mat №1, 2012-2017.

Bruk av informasjon fra nettstedet er bare mulig med indikasjon på en aktiv kobling til kilden og meldinger til postkassen. Det er lov å kopiere informasjon ikke mer enn 10 sider per måned på vilkårene for gjeldende nettsted.

På alle spørsmål skriv på

Ikako (Golden Plum) - detaljert beskrivelse, foto, anmeldelser

Kalorisk verdi: 49 kcal.

Icaco (gyllen plomme) - plante av Chrysobalan familie. Det er et annet navn - "kokosnøtt plomme". Du finner denne frukten i den tropiske regnskogen i Amerika. I tillegg vokser frukten i Afrika.

Ovale frukter samles i klynger og malt i en lys gul farge (se bilde). På siden, som får solen, utvikler en rosa farge. Smaken av frukten er søt med en liten surhet, dessuten er frukt og litt tarthet spredt. I midten av massen er en stor nok bein, som er svært dårlig separert.

Som den vanlige Ikako plommen holdes lenge nok. For dette passer ikke bare et kjøleskap, men en kjeller. Tette frukter kan lett transporteres i lange avstander.

Icaco har en mild avføringsvirkning, som bidrar til å bli kvitt forstoppelse og andre gastrointestinale problemer. På grunn av forekomsten av grove fibre, hjelper gullpommen icaco å fjerne fra kroppens "dårlige" kolesterol, overflødig vann og forfallsprodukter. I tillegg tillater Ikako normalisering av vannmetabolisme i kroppen. De har frukt og en vanndrivende effekt.

Gullblomme har anti-inflammatorisk og antiviral effekt. Frukt brukes som et antibakterielt og anestetisk middel. Icaco-ekstrakt har en antimikrobiell effekt.

Ikako blir spist både i frisk og i bearbeidet form. Frukt er laget av gelé, syltetøy, et tillegg til is, syltetøy, etc. Gullplomme er perfekt for bruk i ulike bakverk. I tillegg kan Ikako høstes for fremtidig bruk, hermetisert og frosset.

Fordelene ved ikako (golden plum) og behandling

Fordelene ved ikako (golden plum) skyldes den rike sammensetningen av vitaminer og sporstoffer. Legene anbefaler å inkludere i kostholdet ditt av frukt under behandling av nyresykdom og hypertensjon.

Anlegget brukes også i folkemedisin. For eksempel, I Brasil brukes frukt under behandling av diabetes og revmatisme. Ved eksperimenter ble det bevist at i bladene er det stoffer som motstår reproduksjon av kreftceller og leukemi.

Kjøttkraft, forberedt på grunnlag av brosjyrer og bark, anbefales å bruke under behandling av diaré og problemer med blæren og nyrene.

Skader av ikako (gyllen plomme) og kontraindikasjoner

Skaden av ikako (golden plum) kan bringe til personer med individuell intoleranse mot produktet.

  • Fre, 12/29/2017 - 13:16

    Alt er bra, men begge bildene refererer til vanlig plomme (eller plomme), men ikke til hrizobalanus ikako. Hans frukt har ikke en så lys gul farge - fra grønn til rosa, til lilla og mørkblå. Hudblader av chrysobalanus er også svært forskjellige fra de myke og gjennomsiktige bladene av en vanlig plomme. I skjæret ser selvfølgelig frukten også annerledes ut.

    Til slutt er det uklart fra hvilken kilde energivaren er tatt - mest sannsynlig, kopiert fra en vanlig plomme; samt informasjon om at dette naturens mirakel kan lagres i kjelleren.

    1
  • Leave a Reply

    + 15 = 22