Emiliana parati

Har et utvalg av italiensk tapet Emiliana Parati: skape et fokus på detaljene

Høy kvalitet italiensk tapet - det er et velkjent faktum, men ikke alle produsenter av luksuriøse materialer kan skryte av et stort antall samlinger, forskjellige fra hverandre og er i stand til å forvandle helt ethvert interiør: som regel utsøkt tapet svarer bare til den klassiske fag, og nå disse interiørene er funnet ikke så ofte som andre retninger.

Utmerket kvalitet og estetikk sine produkter skryte italienske tapet produsenter Emiliana Parati. Denne merkevaren har lenge vært ledende i markedet, og denne populariteten er på grunn av de mange fordelene som er spesifikke for disse bakgrunnsbilder.

Allsidighet tapet Emiliana Parati - Dette er en av de viktigste årsakene til den raske veksten av sin popularitet i markedet av byggematerialer, som gir produsenten for å oppnå en ledende posisjon blant tilsvarende selskaper. Et stort antall fordeler, både estetiske og praktiske, samt avansert produksjonsteknologi gjort en bakgrunn helt blant de beste i sitt segment.

Selskapet Emiliana Parati, etablert over tjue år siden, klarte å komme inn i toppen produsenter av de mest holdbare og stilige vegg materialer og til alle tider under arbeidet fortsetter å overvåke kvaliteten på produktene som produseres. Emiliana tapet samsvar med europeiske kvalitetsstandarder og globale produksjonsstandarder.

Til tross for den lange perioden med arbeid, bruker produsenten den nyeste teknologien, slik at all bakgrunns en merkevare er ikke bare høy kvalitet funksjoner og sikkerhet, men også møte motetrender og formidle alle nyansene av gamle og moderne stylistics.

Årlig om lag fem originale samlinger, designet for forbrukere med gjennomsnittlig inntekt. Den høye effektivitet skyldes selskapets fortsatte utvidelsen av skalaen ved å øke fabrikk plass (nå fabrikkområdet når om lag 18 000 kvadratkilometer).

Til tross for at de generelt aksepterte standarder krever produksjon av tapeter bredde på 53 centimeter, produserer selskapet Emiliana Parati banebredde på 77 cm, mer brukervennlig. De er laget av høy tetthet av vinyl (320 gram per kvadratmeter), for derved å sikre holdbarheten av slike artikler, og evnen til å etterligne naturlige materialer.

De positive egenskapene til produktet merkevare Emiliana Parati

Som allerede nevnt, italiensk tapet Emiliana Parati kjent for høy holdbarhet og lang levetid i bruk. under drift lagres hurtighet, ikke ødelegge utseende og tekstur av materialet er ikke misfarget og ikke brenne seg tegning. Metning og dybde av nyanser av hver modell lar deg velge bakgrunnsbilde perfekt egnet rom for farge og stil.

Italiensk vinyl tapet Emiliana Parati er mest vanlig i samlingene. alt Produktene er laget med miljøvennlige materialer og ikke til hinder for helsetilstanden. Bakgrunn har hypoallergeniske egenskaper, ikke føre til astma og andre negative reaksjoner i kroppen, ikke avgir skadelige komponenter, og vil være et godt alternativ selv for veggene i soverommet og barnerommet.

Lær skadelig eller ikke vinyl tapet og hva som kan være relatert bekymringer ved bruk av stoffer laget av vinyl i stua.

Les denne stateotzyvy av ikke-vevd tapet basen.

En av fordelene med tapet slik at deres navn er puste. På grunn av tilstedeværelsen av mikroporer i beleggstrukturen tilveiebringes ved sirkulasjon av luft, noe som betyr at tapet ikke er bare svekkes, men også blir et naturlig miljø for utvikling av skadelige mikroorganismer. I tillegg kan tapet Emiliana Parati motstandsdyktig mot fukt, og derfor brukes ikke bare i stuer, men også på kjøkkenet, på badet og andre rom.

På grunn av relieffstrukturen disse bakgrunns helt skjuler alle overflatedefekter og visuelt for justering av vegger. Og hvis riktig overholdt, og overholdelse av alle funksjonene i drift de kan motstå selv de mekaniske effekter.

Ikke glem at denne typen materiale vil tjene deg i lang tid bare i tilfelle av samsvar med alle regler for omsorg.

En annen betydelig fordel - et stort utvalg av forskjellige farger, teksturer, mønstre og tegninger, så vel som materialenes: Ofte i italiensk tapet Emiliana kombinere flere materialer, og dermed sikre deres uvanlige utseende. Selv de sterke og vakre versjoner av samlingene selges til rimelige priser, til tross for at materialer anses elite, og derfor egnet til hver enkelt kunde.

Variasjonen av den italienske produsenten samlinger

Når du velger en bakgrunn av de mest populære samlinger av Emiliana, for å finne ut på forhånd hvilken stil skal samsvare med bildet, hva nyanser bør delta. Som regel hele tapet av denne typen presenteres monokrome eller mønstrede duker myke og dempede nyanser, derved å tilveiebringe fleksibilitet til å bruke dem.

Men noen alternativer fremdeles krever riktig valg av møbler og tilbehør i interiøret, og derfor ikke unnlate grunnleggende regler for valg av materialer til veggene.

Blant de samlingene som er mest populære for brukerne, kan du velge samling Azzurra: Her er det ikke bare lyse tapet, men også prøver av vinyl tapeter i mørke farger med en klassisk print av stor og liten størrelse. Mønstrene er innredet i henhold til anlegg og blomst tema, med vekt på eleganse av interiøret. Disse bakgrunnsbilder vil være et perfekt supplement til både den gamle og den moderne til interiøret stue, soverom, gang og andre rom.

Capri samling representert mer behersket stil tapet: som regel, de er alle innredet i samme tone, og mønstrene, og hvis det er, det er bare litt ut lerreter. Avhengig av funksjonene i interiør, kan du velge beige, brun eller grønn bakgrunn fra denne samlingen.

Hvis de massive mønstre som passer til interiøret bedre enn lerreter av lyse og mørke farger - du kan velge bakgrunnsbilde Emiliana Esedra Brillante. De praktisk talt ikke skiller seg i form av kostnader, men opprette en egen vekt på veggen i rommet, så ganske ofte brukt for å tiltrekke seg oppmerksomhet eller reguleringsplan plass.

En annen samling av denne typen - Emiliana Sonia - har også en stor og lys mønstre, men har en mer myke og varme farger malerier.

I motsetning til tidligere versjoner, bakgrunns Decora fra selskap Emiliana Parati mer egnet for moderne stiler og trender i interiøret. På disse lerreter allerede manifest mer levende og tydelige mønstre, malt i en rik og dype nyanser som blå, rosa eller lys brun i fargen.

For de som ønsker å understreke våren atmosfæren i det indre av rommet hans, egnet tapet fra Elegance samling: Varme og lyse farger, interessante mønstre og uvanlig lettelse samtidig understreke eleganse og dristighet av design.

En annen lignende stil samling, innredet i lyse farger og dekorert med malerier i form av en fjær - Emiliana Natura. Skarphet linjer, lysstyrke og farger som brukes i høy-kvalitets kluter blomster blandinger gir en realistisk opplevelse av slike plott.

Noen samlinger, for eksempel New Venezia og Romana, overføre egenskapene til etniske og egnet for omdannelsen av tematiske indre (slik som Provence eller klassisk).

Med et bredt spekter av farger og mønstre tapet Emiliana Parati i innlandet gi noen av dine ideer og fyller rommet med en spesiell atmosfære, med vekt på sin eleganse og matche motetrender.

Hvis du ønsker å gjøre et valg som du virkelig setter pris på, må du ta hensyn til alle detaljene i tapetet fra Italia Emiliana Parati.

For å forenkle prosessen med å velge en bakgrunn av dette merket, har vi besluttet å dele den mest populære samling av flere kategorier, avhengig av prisen kriterium:

  • den billigste samling - Ny Venezia (fra 765 til 1048 rubler), samt Sprint og Estetica (fra 990 rubler per rull);

Du har sikkert allerede sett at Emiliana Selskapet produserer allsidig bakgrunn, som passer for enhver stil og eventuelle plassforhold. de De tilhører elite materialer, men forskjellig for hver av de akseptable verdi av erverv. Derfor plukke opp noe for ditt hjem ikke gjøre deg mye trøbbel.

Les om hvordan du effektivt designe interiøret i et soverom med bilde bakgrunns: dekorere regler, tips for designere-designere.

Sjekk her om limet for glassfiber quelyd - en av de beste merkene blant lim.

Alle tapet fra Italia Emiliana karakterisert ved høy holdbarhet, enkel bruk (ikke bare når etiketten eller fjerning fra overflaten, men også i behandling av materialer), og utmerkede estetiske egenskaper.

Rolig og lyse farger, store mønstre og små mønstre vil forandre interiøret og fremhever den elegante utformingen av ethvert rom.

Se unøyaktige, ufullstendige eller uriktige opplysninger? Du vet hvordan å lage en historie bedre?

Ønsker du å tilby å publisere bildene på emnet?

Hjelp oss å gjøre siden bedre! Legg igjen en beskjed og dine kontakter i kommentarfeltet - vi vil kontakte deg og sammen skal vi gjøre en publikasjon bedre!

Emiliana parati

Industrie Emiliana Parati har nettopp signert en annen viktig samarbeid med en av de mest berømte italienske motemerker, Gianfranco Ferré, kjent for sine geometrier, sin eleganse og den perfekte balansen mellom design, kunst og kultur.

Som alltid i tide, Emiliana Parati var på Mosbuild, det viktige russiske rettferdig for byggevarer og interne tilbehør, som fant sted i april i fjor i Moskva.

Roberto Semprini ">

Roberto Semprini

Under Milano Fuori Salone del Mobile 2016, arkitekt Roberto Semprini, i samarbeid med kunstneren Massimiliana Brianza, Emiliana Parati og andre selskaper, presenterte "Natural Luxury i Brera".

Roberto Semprini "> Maggiori dettagli

Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du kan kontrollere aktivering med

Bakgrunns Emiliana Parati

Emiliana Parati tilhører premiumsegmentet. De mest fremragende representanter er Roberto Cavalli kataloger, Blumarine, Valentin Yudashkin. De fleste belegg har en høy tetthet av vinyl- 320 g / kvm, som gir den holdbarhet og slitestyrke. Italiensk tapet Emiliana Parati er ikke utsatt for mekanisk skade, er beskyttet mot falming og fading, soaking våt rengjøring. De fleste av de ruller er 70 cm i bredde, i motsetning til de konvensjonelle ruller med 53 cm i bredde. Spesielt for de russiske fabrikk justert frigivelse meter ruller, takket være den veggen det er mindre forbindelsesknuter, visuelt at de danner en sømløs overflate.

Hver katalog Emiliana Parati er unik og viser en unik italiensk stil. Vakker imitasjon av venetiansk gips, stukk med en sparkel, moire, skaper en historisk atmosfære i ditt hjem. Stilisert ekte lær og semsket skinn, dyr og reptil skins vil legge lysstyrke og eksotisk safari stemning uten å forlate hjemmet. Stort utvalg av Emiliana Parati kataloger vil tilfredsstille selv de mest krevende smak, og la til å dekorere ethvert rom er individuelt innredet, fylle komfort på soverommet, understreker kontoret, dekorere stuen og barnehage. Takket være innovative teknologier Emiliana Parati tilpasse seg noen plass om det er et bad, kjøkken eller gangen.

Kjøp Emiliana Parati bakgrunns enklere enn du tror

Kjøp Emiliana Parati bakgrunnsbilder kan være ikke bare i Moskva - vi inviterer deg til å lese katalogene fra fabrikken Emiliana Parati, som er presentert i et bredt spekter. Stor utstillingshall tilbyr produkter som er tilgjengelige i egne lagre, i tilstrekkelig mengde. Kjøpe Emiliana Parati, spare tid i kassa og shipping. Du kan bli kjent med hvert kast, trekk, lærer i annet lys, satte prøver av flis og laminat for å skape et harmonisk interiør. Konsulentene vil hjelpe deg å velge det riktige alternativet basert på dine søkekriterier: pris, farge, design, web bredde. Hvis du ikke kan besøke salongen - kan du kjøpe Emiliana Parati nettbutikk. Nettstedet viser de beste kataloger fra fabrikken. Hvis du allerede vet hva du ønsker å kjøpe, bare velge den ønskede artikkelen. Hvis du kan se et bilde tapet Italia bruker et unikt filter basert på søkekriterier: pris, farge, stil, plass og design. Du vil bli tilbudt prøvene mest relevante for din forespørsel. Du kan prøve på hver artikkel på veggen og se et bilde av det ferdige interiøret. Plukk opp en følgesvenn i samme katalog, lignende eksperiment med farge, stil og pris. Takket være sine egne butikker, 80% av sortimentet er alltid tilgjengelig i tilstrekkelige mengder. Dette gjør det betydelig raskere leveringstid. Før du kjøper tapet Emiliana Parati sjekk tilgjengelighet, pris-to-date og brukervennlig måte å levere gratis nummer 8-800-775-96-99, eller bruke det på nettet ekspertråd i sanntid. Du ønsker å spare penger når du kjøper? Se i avsnittet "salg", kan du bruke en rabatt. Interiørdesign beskrive fullt smak, preferanser og status.

Leave a Reply

3 + 6 =