Spanske fliser for kjøkkenet på et forkle

Spanske fliser forkle: stil, kvalitet og miljøsikkerhet

fliser produksjon tradisjon i Spania keramiske forankret i tåke av tid. Historikere mener at kunsten å lage fliser eksistert i 1200 år. Rik handelsby hadde råd til det å dekorere en fontene på torget og hovedsalen av byens myndigheter. I hjemmene til vanlige borgere fliser er sjelden på grunn av de høye kostnadene.

Og bare når produksjonen av fliser begynte å bruke en rekke verktøy, det ble tilgjengelig for alle. I dag er mange fabrikker som arbeider i Spania, de bevare og formere tradisjoner i de gamle mestere. Spanske fliser kvalitet høyt verdsatt over hele verden.

Spania - verdensledende på produksjon av keramiske fliser

Keramiske fliser på forkle - det beste alternativet, og bare spansk er det beste av det beste

I dag, i Spania produksjon av fliser er blomstrende, produksjonsselskapet kjent over hele verden. Slik popularitet er ikke tilfeldig. På den iberiske halvøya store forekomster av rød og hvit leire. Spanske produsenter bevare og formere en lang tradisjon, er stadig voksende nye utformingen av fliser, har hvert selskap flere samlinger i produksjonen, som skiller seg ikke bare i tegning, fargelegging, men også størrelsen og tekstur.

I tillegg nesten alle samlingene har flere dekorative elementer: paneler, grenser, push-og stukkatur design; har kolleksjon designet spesielt for en bestemt stil i design.

I tillegg blir flisen karakteriseres ved slike indikatorer for kvalitet, for eksempel:

Det er verdt å merke seg kunstnerisk kvalitet:

1
 • tilslutning til den gamle tradisjonen med tegning;
 • et bredt utvalg av farger og trykk;
 • medStudien motetrender design.

Med hjelp av fliser kan bringe harmoni på kjøkkenet, eller vice versa for å skape en kontrast spot.

Den moderne kjøkken flis har blitt en permanent del av interiøret.

Den har en rekke fordeler fremfor andre tradisjonelle materialer:

 • bilde Det trenger ikke miste den opprinnelige utseende;
 • lett å rengjøre og er motstandsdyktig mot korrosjon;
 • keramikk - Miljøvennlig materiale;
 • brenner ikke - Det er viktig for et kjøkken forkle;
 • en rekke farger, mønstre, teksturer, dekorative elementer.

Les hvordan du kan vakkert forvandle kjøkkenbordet med keramiske fliser.

Før vi går videre en anmeldelse av produsenten, sjekk ut videoen, hvordan du velger en keramisk flis:

Porcelanosa - vil gjøre kjøkkenet et stilig og moderne

Hans selskapets historie går tilbake til 1973, da en liten fabrikk begynte å produsere keramikk av hvit leire, som ble utvunnet i nærheten. Produkter raskt vunnet popularitet og gikk inn på det europeiske markedet.

Selskapets designere stole på etablering av samlinger av fliser dempet toner.

Det er denne brikken Etterspørselen etter etablering av kjøkken i high-tech, moderne, minimalistisk og klassisk.

Tile forskjellige lavmælt skjønnhet, er knapt brukt fargeoverganger og dekorative elementer.

Produsert med en matt og polerte overflater,.

 • Eidos- stilig imitert smaltovoy mosaikk. Ved hjelp av en flis, kan du lage en unik intrikate mønstre og mønstre. Fargepaletten følger de tradisjonelle farger og nyanser av Middelhavet natur: sjokolade, lys grå, perle, dyp blå; passer godt med Middelhavsstil og stilen av Provence;
 • Kali-signing interiør med marmor ganske vanlig overalt. Kali flis gjengir nøyaktig polert marmor og har tre fargealternativer: Crema Pulpis Tabako; Det ser bra ut i en moderne stil, loft, minimalisme;
 • Aqua─ flis passerer denne spesielle overflatestruktur av porøse materialer. Den har tre farger: overført alle nyanser fra lys til veldig mørk hvit, grå og beige. Ser bra forkle, måfå lagt ut slike fliser i forskjellige farger og nyanser, det gjør rommet en følelse av dynamikk.

APE Ceramica har fokusert på aktuelle trender

Denne unge selskapet, som den klarte å finne sin nisje i de keramiske markedet takket være sin høye kvalitet og interessante designløsninger.

  • Biselado / Metro─ samling utført urban stil, med innsatser med utskrifter av byen tema utfyller et design grensen i tre ulike formater; Den passer inn i stilen minimalisme; i tillegg er en linje med samme samling med gastronomiske mønster, ideelt for landstil;

 • Herre─glyantsevaya fliser av denne samlingen er forskjellig mettet farge og mønster engelsk stil: Lily, striper, geometriske mønstre. Det er en linje som reproduserer impresjonistiske reproduksjoner;
 • livet─ universell samling av fliser med bilder av landskap, fugler, frukt, grønnsaker, retter. Det er fliser med elementer i landskapet, som spres paneler; egnet for landlig stil og innredet med fliser fra samlingen av kjøkken forkle i stil med Provence;
 • giorno─ basert på tradisjoner innsamling av majolica med levende farger og tradisjonelle spanske ornamenter. Dette omfatter rammer og paneler, effektivt sammenfallende med sammensetningen; Det anbefales for etnisk stil.

Aparisi - luksus fliser med interessante teksturer

Selskapet i markedet siden 1961. Berømt for sin pålitelig kvalitet og særegent design. Selskapets policy er som følger: moderne flis er ikke et byggemateriale, og brukes for interiør som et designelement.

På denne tiden har vi utviklet og er i produksjon på 50 samlinger.

 • Liberty─ flis overflaten bølgete med uvanlige dekorative elementer. Behersket farger nyanser av grått, brunt, krem; avhengig av farge etter stiler etno, minimalisme, moderne;
 • Elegy─ spesielt designsamlinger - luksus preget blomstermønster på bakgrunn av grå, hvit. En glatt flis med en gyllen nyanse. Spesielt godt ser i interiøret barokk. Under hvert alternativ, kan du velge grensen;
 • flytting─ grå-svart og brun nyanser er karakteristisk for denne brikken samlingen. Innredningen i form av ornamenter og bilder av kvinner.

Pamesa - uvanlig flis som vil bli høydepunktet av interiøret

Selskapet driver siden 1972 og er kjent av den nye teknologien, kort syklus keramisk avfyring. I første omgang produserte bare gulvfliser, da er det opprettet flere samlinger av veggen. Selskapet var den første til å granitt utgivelse. Nå tilbyr den et bredt spekter av samlinger av keramiske fliser og porselen fliser, granitt fliser, spesielt populært 10x10.

Et karakteristisk trekk ved denne produksjonen er at hver kolleksjon er tilgjengelig i flere varianter og fargeutskrifter.

 • rue Chambon ─ på en myk pastell bakgrunn skinne og shimmer roseknopper eller gløden mønstre, farger under forskjellige belysning annerledes, en universell samling, egnet for behandling av forskjellige rom;
 • Agatha ─ den lyseste samling for bad og for kuhnonnogo forkle. Du kan legge ut flisene en tone, foldet ornament, dekorere grensen.
 • Det finnes flere typer dekor: Jardin innredning, Fiesta innredning─ de mest interessante alternativene med floral print; det AgathaPuzle tråd med en farge print av små hjerter, halvmåner, sirkler og stjerner;
 • Stabia─ fliser av kontrasterende farger og dekorative detaljer for å laste opp ulike paneler.

Novogres - moderne teknologi for ethvert kjøkken

Selskapet opererer på en fundamentalt ny teknologi som gjør det mulig å produsere fliser med et mønster av høy oppløsning i 3 projeksjoner.

 • Goa ─ serien har fått sitt navn fra anlegget i India. Dette veggmaleriet av fliser med en saftig kirsebær på en hvit bakgrunn. Du kan legge til tilbehør til den røde skyggen fra samme kolleksjon;
 • Soft ─ en interessant samling, som har en bakgrunn hvite fliser og fliser på paneler og dekorative elementer. Det passer godt på en diskret minimalistisk kjøkken, moderne, lite hvitt kjøkken;
 • Casual ─ den samling fliser art deco omfatter fire grunnleggende farger: intens brun, hvit, kaffe, sølv,. Supplert med en samling av fliser med bildet av bestikk og servise. Vanligvis for dekorasjon flis forkle med en utskrifts strukket i en eller flere linjer, fylle den resterende plassen i ensfarget fliser.

Les fargen på valgt på kjøkkengulvet, i vår artikkel fliser.

Spansk samling i forskjellige stiler

Spanske fliser produsenter er egnet for dekorasjon av kjøkken i nesten alle stilarter.

land-fartuk lagte fliser myke pastelltoner med en fargerik print mønstre eller farger. For eksempel: Batikk Bayker, Rue Champon, Amorcord Del Conca, Antique Mono. Spesielt verdt å nevne MainzuSello. Det er denne brikken gir en koselig atmosfære på kjøkkenet dekorasjon. Godt egnet murstein fliser på kjøkkenet.

Land - myk og behagelig

Hi-Tech-Moderne keramiske fliser er best egnet til å skape stilen. Enhver farge er svært mørk eller lys nyanser er grunnlaget for forkle, og kjøkken vegger. Du kan bruke fliser og kontraster to eller tre farger eller ulike nyanser av det samme. Flisen er bedre å ta matte. Biselado / Metro APECeramica; flis med en utskrifts også egnet til å skape en slik stil i interiøret: Argenta Element MainzuDorik.

Moderne høyteknologisk kan vaskes og dermed

Provence-på disse interiørene mye sol, lys, sjøluft. Fliser på forkle i stil med Provence, som legemlig alle disse farger og nyanser, veldig mye. Det vil være interessant å se på og flis Monopol eTempranilo c drueklaser. Mono Mistral─ hvit teksturert flis, symboliserer jord og luft Provence.

Provence - solrik og varm

modernesom -For karakterisert ved motiver av stinglinjer, plante ornamenter: Mainzu Sanmarco. ser fantastisk liten mosaikk fliser i interiøret engelsk stil fra samlingen Porclanosa Murano.

Moderne - stilig og provoserende

klassisk stil - uten mye pomp og omgivelser, reservert, verdig, dyrt. Keramikk Cifre-som perfekt egnet her. Cobsa Bristol hvitt classic er alltid i mote, er denne brikken egnet for skandinavisk stil design.

Classic - elegant og raffinert

stil etno - ikke helt homogen, vi kan velge en samling, for eksempel for den nordafrikanske etnisk stil. Her passer monokrome mørkebrune fliser DarBiseladj, fargerike fliser av blått, brunt, sand farge; fliser av forskjellige farger og mosaikkfliser på terminalområdet, som er plassert på en fri måte: Firenze Cicogres Rainbow Cambarelli.

Etno stil veldig mye. Dette er den italienske versjonen

minimalisme - beherskelse i alt-det er den grunnleggende regelen for denne stilen. Interessant og samtidig moderat mørk grå teksturert flis Venis Ferroker ville være svært hensiktsmessig. Ikke mindre interessant for utformingen av denne stilen og Laina Gaudi, og Soul Marazzi Espana.

Minimalisme - er ikke nødvendigvis en ren hvit flis

Når du velger fliser, må du huske følgende:

 • lyse bildet er mer egnet for store rom;
 • for lite kjøkken er bedre å ta lyse rolige toner, rommet vises større og lysere;
 • Hvis forkle er lagt ut på reparasjon, og interiøret har allerede blitt dannet, kan du kjøpe hvite fliser - det er egnet for enhver intereru.Takzhe huske at flisene på veggene er ikke egnet for legging på gulvet;
 • liten formatfliser øker visuelt plass, Stor-reduserende;
 • forkle farge kan gjenta fargen på møbler, og kan stå i motsetning;
 • Veggfliser beste mono eller dekorert med en liten figur, ellers kjøkkenet er også variert.

Små-format fliser visuelt øker rom, store avtar.

Spanske fliser vil aldri gå av moten.

Spania ─ landet av solen, appelsinlunder, middelalder trange gater og flotte katedraler. Spanske keramikk absorbert alt dette: varmen fra solen, lukten av appelsiner, tradisjon, forlatt middelalderen håndverkere.

Rekke spanske fliser kan bare lure og beundre fantasien til designere

Det er derfor spanske fliser er tradisjonelt ansett som en av de beste i kvalitet og kunstnerisk utforming.

For kjøkkenet er satt til spanske fliser selskap monopol Vitaminik samlingen. Fliser i en praktfull, ikke engang tenke at platene vil se så vakker på forkleet. Det viktigste er svært uvanlig med en grå veined som en naturlig stein for meg, er denne brikken glanset det er veldig praktisk å vaske, og trekke fra de fleste fliser. Fliser må legges mann, og selv om jeg har det ikke en byggmester, men kvaliteten var fornøyd.

Making forkle for kjøkkenet i spanske fliser

Alt vi ønsker er komfortable og pent satt opp hjemme, kjøkken og soverom, gang og barn vier spesiell oppmerksomhet til begrepet hvert rom er ikke i strid med den generelle utformingen av en leilighet eller hus.

Mange spørsmål folk har årsaker klaring mat som viktigste arbeidsområde, samt hjelpe, som ofte er laget som en spisestue.

Forkle fra glassfliser

For vender kjøkkenet er best å legge importert flis, han og bedre og mer holdbare. Spanske fliser for kjøkkenet er slike typer:

Flis (flis) kan være enten dobbel eller enkel avfyring. I vår tid kan mønsteret være svært forskjellig fra de nasjonale motiver, til hi-tek futurisme. Og design er som en standard fabrikk, og helt eksklusivt, hvor flisen er laget av kundens spesifikasjoner.

Keramiske fliser, fliser - et meget holdbart materiale som ikke er utsatt for deformasjoner, høy ildfast evne: det ikke smelter eller brenner, i motsetning til laminat, tre eller plast. Selv med en meget sterk oppvarming keramiske fliser ikke avgir giftige gasser.

Keramiske fliser forkle, dekorere kjøkkenet ditt

Keramiske fliser oppnådd en så høy popularitet som en etterbehandling materiale for kjøkken forkle bare fordi det er meget motstandsdyktig mot fuktighet og korrosive omgivelser, så som husholdningskjemikalier (selv meget konsentrerte syrer og alkalier det ikke er redd). Tile har en svært lang levetid, hundrevis av år gamle og motstandsdyktig mot alvorlig slitasje. Og hvis vi snakker om gulvfliser, er det også støtsikre og motstandsdyktig mot slitasje.

Keramiske fliser forekommer som det materiale som anvendes for de arbeidende overflater av kjøkkenbenk eller forkle, og med fasade komplett uten at dette dekkmaterialet. Dette gjør det mulig å utstede en generell designkonsept, der alle elementene harmonisk utfyller hverandre.

Spanske fliser forkle på kjøkkenet - en svært høy kvalitet på produkt

En viktig faktor som flisen er fast forankret på kjøkkenet, er det faktum at belegget av fliser (glasur) absolutt ikke absorberer lukt. Selv med intensiv sollys flis er ikke gjenstand for falming, og dermed miste sitt opprinnelige utseende i lang tid.

Keramiske fliser er svært funksjonelle og lettstelt, trenger du ikke har timer å skure den fra smuss og fett. Tile er veldig lett å rengjøre.

De kjøkken fliser brukes til vegger og gulv, i det første tilfellet er i hovedsak brukes på forkle og har en generelt liten størrelse, et sted 10x10 cm. Dette fenomenet skyldes det faktum at forkle har en liten størrelse, som ikke overstiger 60 cm . gulvet er flis ved hjelp av noen, avhengig av design ideer, bør du vurdere det generelle begrepet rommet, må fliser integrere i harmoni med det indre av kjøkkenet. Basert på det faktum at de arbeidsområder, forkle, kjøkken vegger og gulv er stadig utsatt for røyk, varmt fett, fuktighet, bør flisene velges kvalitet, ikke fanatisk prøver å spare hver krone. Hvis du kan kjøpe kvalitet italienske eller spanske fliser for forkle og til gulvet, bør du ikke gi etter for fristelser gjerrighet.

Hva du skal se etter når du kjøper en flis for kjøkkenet

Vanlige forbrukere er ikke avansert teknisk kunnskap i byggebransjen, vil det være vanskelig å finne ut hva som er best å velge en flis på kjøkkenet, hvordan du velger det beste alternativet for seg selv. Tile Kjøper bør være klar over at dens holdbarhet avhenger av:

 1. Kvaliteten og type belegg.
 2. Kvaliteter av det øvre beleggssjikt, til dens motstand slitasje. Denne evnen er reflektert ISO klassifisering, som kan finnes på eller i kataloger eller nettverk.

Plukk flis forkle til resten av kjøkken design

Eksperter anbefaler å bruke i kjøkken fliser merking PEI I eller II til forkleet og veggene er mye mer slitasje-motstandsdyktig grad flis PEI III-IV - for sex.

Ved kjøp er direkte i butikken for å ta hensyn til flisen kanter, i alle tilfelle, må de være rektangulær, med ingen chips, sig, løper og andre defekter (hule skall eller fremmed materiale inneslutninger). Forsiktighet bør utvises, slik at du ikke har levert fliser av en annen nyanse eller tone. Det hender at forskjellige grupper av samme klasse og type er litt forskjellige nyanser, som vil være synlig på kjøkkenet. Vanligvis skjer dette med produkter av innenlandsk produksjon, og svært sjelden med de spanske eller italienske fliser.

Hvordan best å tegne kjøkken fliser

Det er noen design hemmeligheter som tillater å bruke keramiske fliser å endre den visuelle oppfatningen av mat. Så hvis lite format fliser, det vil kraftig forbedre den visuelle plass, hvis flisen er stor, rommet er redusert.

Spanske fliser mosaikk

Det sier seg selv at flisene til forkle bør gå bra med kjøkkenmøbler og utformingen av rommet, og skaper en harmonisk komposisjon. Designere anbefales å belegge kjøkkenutstyr eller monoton materiale veggfliser eller med små tegninger. Dersom denne regelen ikke er overholdt, kan kjøkkenet visuelt ser ut for broket og smakløst.

Veldig bra, hvis et forkle dekorert med tematiske paneler. Det bør gå bra med fargene på kjøkkener, i noen tilfeller, fungerer panelet som et slående element i interiøret, og trekker oppmerksomheten til seg selv. Hovedhandlingen av panelet er:

Tile forkle med fortsatt liv

I tillegg svært ofte i design prosjekter for forkle brukes klinkerfliser, som i utseende ligner fersk eller gammel mur.

Slike stiler som high-tech eller moderne, har forårsaket etableringen av nye typer fliser, så nå kan du finne en flis selv med den fotoelektriske effekten. Med hjelp av digital trykking viser seg å bruke en klar og høy bildekvalitet på glassert overflate av flisene. Bør prøve å vegger og flislagt gulv eller lignende samlinger til et design virket en helhet. Også huske på at ulike stiler innen design krever ulike byggematerialer. For eksempel, for en klassisk utforming eller landlig stil gulvfliser med naturlig mønster vil være mest hensiktsmessig. Bright samme flis er egnet for svært stort kjøkken.

Hvis kjøkkenet er svært lyse, forkle, kan du velge en blekere

For små rom, typisk for de gamle husene, fliser på kjøkkenet, lagt "diamant" system, er uakseptabelt. Det vil nalyapisto pluss visuelt redusere størrelsen på plass. En flis for skjørtet må nødvendigvis ha en tekstur, og det er ønskelig å bruke en rekke kjente blandinger. Det er stor innvirkning på den generelle utformingen av kjøkkenet ditt.

De grunnleggende regler for drift av kjøkken fliser

Husmødre bør vite at du trenger å tørke flisen forkle umiddelbart etter hver matlaging. Alle flislagte overflater på kjøkkenet er bedre å vaske med spesialverktøy.

Spanske fliser for kjøkkenet med kaffebønner

For riktig behandling av veggen arkene ved hjelp av en svamp eller klut av en myk klut, tørk mopp gulvfliser, har også et mykt underlag. Leger anbefaler for hygieniske formål gjøre våt rengjøring minst et par dager i uken. Men oftere, jo bedre. På grunn av det faktum at flisen er lett å rengjøre, er det den beste form for fôr til kjøkkenet.

Hva slags fliser på kjøkkenet er best?

Med et stort utvalg, som representerer noen maskinvare butikk eller supermarked, er det vanskelig å velge det beste alternativet for ditt kjøkken fliser. Det faktum at mange produsenter tilbyr lignende løsninger på relativt like priser. Hva så, er å velge? Blant de fleste eksperter, utbyggere og designere presentere den oppfatning at Spania produserer en av de høyeste kvalitet keramiske fliser i verden. Fliser på kjøkken spansk produksjon på verdensbasis blir respektert.

Fra historien kan du se at Spania begynte å produsere fliser siden det 10. århundre. Mange historikere mener at teknologien for produksjon av keramiske fliser først dukket opp i Spania, og senere flyttet til Italia.

Spanske fliser representert og representerer fortsatt en ekte kunst. mange skoler ble stiftet, hvor flisen var hovedmotivet for studien, har det gitt en sterk drivkraft til teknologiske gjennombrudd på dette området, og dermed skape en verdenskjent produkt.

Klassiske to-tone fliser

Spanske produkter har lenge vunnet EU-markedet, Asia og USA. Selv Muscovites begynte å bruke terracotta bare spansk eller italiensk produksjon. Saken er at disse landene har et vell av erfaring i produksjon av vendt materialer.

Myten om de dyre fliser i utlandet

Gnier betaler to ganger. Folk visdom, som er basert på observasjon av våre folk er alltid rett. Hvis du har lagret og kjøpt billige kinesiske forfalskninger, ikke forvente at det skal god kvalitet.

En lignende historie i tilfelle av byggemateriale. Du trenger en god flis - spanske fliser vil tjene deg trofast i flere tiår, og det kan skje som vil tilfredsstille selv dine barnebarn. Og det faktum at det er dyrere for hundre rubler, enn produktet av det underjordiske anlegget, som bryter alle de teknologiske prosesser og bruk lav kvalitet på råvarer, ikke burde ha mistet rett spor.

Hva du trenger for selv legge fliser

Selvfølgelig trenger du erfaring, hvis du kommer til å legge flis for første gang i mitt liv, det er ikke immun mot negative situasjoner som forverring av limet og fliser selv. Kanskje enda dyrere spanske fliser, lagt deg dårlig, bare ødelegge utformingen av kjøkkenet. Når du har ingen anelse om hvordan å legge flis, anbefales det å se videoen, og enda bedre å praktisere, plassere billige fliser i landet eller hjelpe slektninger med reparasjoner. Bestemme å sette fliser selv, må du ruste seg med følgende verktøy og materialer:

 1. fliser selv.
 2. Spesielt lim mørtel for flis.
 3. Innredningen og primer.
 4. Den spesielle fugemasse.
 5. Små sparkel (tilgjengelig spatel) for påføring av klebemiddelløsningen på flisen.
 6. Spatier utstyr og gummi.
 7. Spesielle merking av plast kors.
 8. Grinder eller flis kutter med diamant hjul for å kutte fliser.
 9. Bor har en dyse i form av bits, slik at å bore hull i fliser eller vegg.
 10. Feste metallprofil og plugger.

Mer nøyaktig plassere brikkene i master må være tilgjengelig bygge nivå og blyant for å markere. For å forberede limet trenger du også en egen beholder.

Ikke sikker på at du kan legge fliser selv? kan du alltids leie fagfolk, bestille dem til å utføre aktiviteter og ikke kaste bort sin egen verdifulle tid. Store byggefirmaer og små lagene kan finne et stort utvalg av i hvilken som helst by i Russland. Imidlertid er det anbefalt å inngå en avtale med store bedrifter, har de deg og en kontrakt for å utføre arbeidene registrere deg og få en garanti.

Velge en spansk flis for et forkle på kjøkkenet: de viktigste fordelene og funksjonene

Spanske fliser for kjøkkenet forkle - et materiale av utmerket kvalitet og en virkelig luksuriøse design, ideelt for elskere av alle originale Spania har en tusen år lang historie med produksjon av keramiske fliser. Facing kirker, arkitektoniske monumenter av landet, bevart til våre dager, bekrefter bare den styrken og kvaliteten på flisene. Moderne fabrikk verne håndverkere som kjenner ins og outs av produksjon og steking. Kombinasjonen av innovativ teknologi, dynamisk utvikling, som et resultat av den lange historien sikrer den høyeste kvalitet.

Funksjoner av spanske keramiske fliser

Spania er et ledende selskap innen produksjon av keramiske fliser i verden.

Årsakene til en slik popularitet på grunn av høy intern konkurranse, kvalitet egne råvarer (innskudd spansk rød og hvit leire har minimale mengder organiske urenheter, noe som påvirker styrken på produktet), eldgamle tradisjoner og forretningshemmeligheter som kopilis generasjoner.

Spansk keramiske fliser har følgende egenskaper: 100% Motstand mot "termisk sjokk", forbedret motstand mot avskalling, høy bøyefasthet og splittelse, så vel som evnen til å motstå virkningen av aggressive kjemiske stoffer, både alkaliske og sure

De viktigste egenskapene til den spanske keramiske fliser:

 • Lav slitasje;
 • Resistensmønster;
 • Lyse og robuste konstruksjonsløsninger på bekostning av den art fire farger;
 • Høy styrke;
 • Bredt prisklasse.

Kunstneriske egenskaper fliser

Det antas at de temperamentsfulle mennesker, som spanjolene, bør alt være lyse og mettet, men kjøkkenet er laget av fliser i nøytrale toner, på tross av dette, ser det luksuriøse og originale

For den spanske fliser preget av lyse farger, kontrasterende mønstre, pastoral scener som skildrer frukt, tallerkener, floral ornament, som er flott for kjøkkenet forkle. Veggfliser er preget av fargerike blomster, fargerike dekorasjoner og dristig kombinasjon av stilarter. I dagens samlinger av spanske klassikere, diktert av århundrer av historie og moderne design trender.

Spanske fliser for kjøkkenet forkle: en samling av selskapet «Adex»

Keramikk fra Spania i design som passer enhver stil kjøkken. Understreke raffinement og eleganse kjøkken ved hjelp av en spesiell veggdekkende skjørt som beskytter arbeidssone mot skitt, damp, vannspray, smuss og fett. Alvoret i den forkle er diktert av estetiske og ytelse faktorer: på den ene siden, dekker mest sårbare overflate - området i nærheten av kjøleskap, komfyr og vask, den andre er de stilige detaljer som fremhever kjøkkendesign.

Innsamling av spanske fliser på forkle på kjøkkenet "Adex9quot; anerkjent og etterspurt, er det brukt i arbeidet ledende interiørdesignere

Spanske keramiske fliser oppfylle kravene i kjøkkenet forkle:

 • Resistent mot husholdningskjemikalier, fuktighetsinnhold og temperatur;
 • Det brenner ikke og er laget av miljøvennlige materialer, noe som er viktig i den daglige driften av kjøkkenet forkle;
 • Figuren er ikke slettet med hyppig rengjøring.

Forkle laget av riktig materiale, dekorere kjøkkenet og legge til rette husholdsarbeid i huset for en lang periode. Derfor, for denne delen av kvalitetsfliser lokalene bør være høy.

For eksempel, det spanske selskapet «Adex» - en anerkjent leder, som dokumentert av mange internasjonale priser og premier. selskapets historie begynner i 1897 «Adex» Suksess - er et resultat av den samme familien i fire generasjoner. Takket være «Adex» i 50-tallet av verden fikk keramiske fliser med tegninger av Salvador Dali.

I ethvert interiør Adex flisekolleksjon ser bra ut, er rett og slett fantastisk og glad for all sin holdbarhet i bruk kvalitets

For deler av kjøkkenet forkle er ofte brukt samlingen «Modernista» - imitasjon fliser opprettes manuelt. Samlingen har 3-format (10x10, 15x15, 7,5h15), et stort utvalg av destinasjoner og farger. Tekstur laget med effekten av sprekker under glasur. På grunn krakelirovannoy emalje flis er beskyttet mot mekanisk og kjemisk handling, som er svært viktig for et kjøkken forkle.

Tile "Biselado" 10x20 Spania: viktigste samlinger

For forkle kjøkkenet bruker ofte en 10x20 flis størrelse. Denne størrelsen kalles "murverk" eller "biselado". Men blant de merkene av spanske fliser format finnes ikke i hver samling. Det er representert i samlingene APE Biselado (Metro), CAS Biselado, El Barco Biselado.

Det spanske selskapet «Absolut Keramika» gitt ut en blank veggfliser 10x20 format for å dekorere små kjøkken i samlingen «Mono». Tile er utskrift annen innredning: bær, frukt, kaffebønner, te sett, hvit flis med bildet av svart kaviar.

Det spanske selskapet «Mainzu» i sitt arsenal har en 10x20 flis størrelse.

Biselado samlingen anses å være et utmerket valg for flis forkle på kjøkkenet, som det har en høy slitestyrke, fuktighet motstand og holdbarhet

Samlinger «Mainzu» 10x20 format:

Fabrikken foretrekker orientalsk stil, men det er en samling av pastellfarger og blomsterfarger.

Factory «Mono Ceramica» med keramiske fliser 10x20 størrelse for kjøkkenet i følgende samlinger:

Samlingen av spanske keramiske fliser funnet mange dekorative elementer med et stort bilde

Tile "biselado" har en rekke funksjoner under installasjonen, er det verdt å legge merke til, i samråd med master.

Italienske fliser på forkle for kjøkkenet: I motsetning til den spanske fliser, en gjennomgang av samlingene

Italia - en anerkjent standard i keramisk industri. Den høyeste kvalitet og mest utsøkt design oppnås gjennom en kombinasjon av innovative teknologier og arbeidet med internasjonale designere. Italienerne ta hensyn til styling: flis design er mer subtil og minimalistisk. Derfor blant de italienske produsenter er hyppigere samling av mer moderat tone. Tiltrekke seg de beste designerne, italienske bedrifter foretrekker å holde fast med de klassiske stiler å fliser i rommet når du endrer design eller interiør utseende er alltid viktig og moderne.

Spanjolene elsker alle lyse, fengende, slik at design kan ses på flisen muntre farger. Italienske fliser mønster som minner om naturstein med en uvanlig struktur

Når du gjør et kjøkken forkle bør ta hensyn til følgende samling av italienske produsenter:

 • Innsamling 3D Wall «Atlas Concorde» fabrikken;
 • Innsamling av veggfliser Zanzibar, Ardesia fra «Bayker»;
 • Pietre fra «Alta Ceramica»;
 • Logica, Agata, Tivoli, Ambre di Soanne, Cotto selskap «Ceramica Delconca»;
 • Samlinger Marble Style, Caleidos fra «Serenissima Cir».

Vi bør også fremheve det italienske selskapet «Ceramica Bardelli». Fabrikken er verdensberømt forfatter av håndlagde fliser. Hver samling er et kunstverk som uttrykker kunstnerisk oppfatning av verden av kunstnere og designere. Tile-klasse bidra til å realisere de mest dristige ideer.

slik samling kan sees på et kjøkken forkle fra "Ceramica Bardelli »:

Spanske fliser for kjøkkenet (video)

Italienske og spanske fliser er ikke dårligere enn hverandre i kvalitet. Det er noen forskjeller i design beslutninger og prispolitikk. Det antas at spanjolene er mer økonomisk innen markedsføring, og italienerne foretrekker hvit leire, noe som gjenspeiles i prisen. Italia og Spania - to lyse, fargerike landet, noe som høynet produksjon av keramiske fliser på nivået av kunst.

1

Leave a Reply

3 + 5 =