Interior of klesbutikk

Hvordan å skape en høy kvalitet, design av dameklær butikken?

Hvorfor behovet for design av dameklær butikken? For det første er det en indikator butikknivå. Hvor vakkert det er, å tenke, mer interessant, vil flere kjøpere tiltrekke. For det andre, unike stil, utformet spesielt for butikken, vil etterhvert bli gjenkjennelig, og som en konsekvens, populært. Tredje, skape sin egen unike interiørdesign kvinners klesbutikk, viser eieren sin holdning til kunder. Stil, design av høy kvalitet, detalj, vil være kjennetegnet av utløpet. I tillegg bør kvaliteten på klærne, som tilbys i butikken, og være glad og ikke å skuffe!

Den første oppgaven designere i dannelsen av interiørbutikk - er å skape et støttende, komfortabel, avslappet atmosfære for besøkende. Men på samme tid, selv i et lite rom, er det nødvendig å lage en plan som tar hensyn til alt nødvendig utstyr for å sikre jevn drift av butikken. Utformingen av kvinners klær butikk bør se moderne og moteriktig. Det anbefales å endre situasjonen hvert femte år. Da er det ikke "slites av", men vil overraske faste kunder noe nytt og uvanlig.

Design kvinners klesbutikk som skal opprettes på grunnlag av markedsføring og varehandel. Kjent faktum at 90 prosent av kjøperne er rettet mot høyre side like etter inngangen til butikken. Følgelig alle merkede, bør de mest fasjonable og dyre ting plasseres rett til høyre for inngangen.

Riktig belysning, fine møbler, komfortable prøverom, utseendet på utstillingsdukker, window dressing, hyller og stativer av ting, hyggelig atmosfære, rolig musikk - alle disse komponentene og skape en vinnende design kvinners klesbutikk. Bildet de mest bemerkelsesverdige og interessante eksempler på design for kvinners klesbutikker finner du på slutten av artikkelen.

Å skape en virkelig høy kvalitet, design, bør det tiltrekke seg oppmerksomheten til potensielle kjøpere og få dem til å komme inn. Som regel kvinner er først og fremst ta hensyn til vinduene i uttaket. Og, bare å ha kommet inn, se på produktet (som er, i prinsippet er det logisk). Kvinner er tiltrukket av lyse, romslige interiør, ikke overbelastet med prangende farger eller fancy dekorasjoner. Utformingen skal være lett, elegant og raffinert.

Det finnes flere typer av kvinners klesbutikker: luksus, premium og casual. Uansett hva slags butikk, må det kombineres stil, praktisk og eleganse. Den klassiske utformingen av butikken er egnet for et boutique-orientert virksomhet kvinne, og for butikken av aftenkjoler eller casual og ungdom klær. Det beste alternativet - en kombinasjon av pastellfarger, klare linjer og strenge proporsjoner. Du bør definitivt ta hensyn til reguleringsplan, som er, bør butikken deles inn i flere originale deler i samsvar med den slags klær som følger med. For enkelhets skyld av "Navigasjon" området, kan du velge en farge eller dekor. På utstillingsdukker som trading gulvet og vinduene bør lage et helt bilde, som består av en ganske stor mengde klær. I dette tilfellet, kan kjøperen føler ønsket om å kjøpe hele pakken består!

Husk at høy kvalitet, design av dameklær butikken - dette er halve kampen!

design klær

Fra design klesbutikk avhenger veldig mye: .. Opprettelsen av salgs atmosfære, anerkjennelse, ønsket av besøkende til å komme tilbake for nye kjøp, arbeidet med "jungeltelegrafen" som en variant av effektiv reklame, etc. Med den rette tilnærmingen, utvikling av design vil skape et slags skall som folk behagelig å holde tid. Selvfølgelig må all registrering tilpasses den spesifikke målgruppen: butikken utformingen av barnas klær og ting for kvinner å være vesentlig annerledes. Effektiviteten av en designløsning sjekket - endring i forbrukernes aktivitet.

1

Hovedregelen av design i klær handel: interiørdesign plass bør ikke dominere over varene. Enkelt sagt, folk trenger å komme å kjøpe ting, ikke for å beundre de originale design beslutninger, som i et museum. Dag i mote - enkelhet og minimalisme, rettet mot allmennheten. Fotografiene er noen av løsningene for butikkene av kvinnelig eller mannlig klær.

Hjemlig atmosfære kan gi butikken den vanlige tremøbler. Bildet viser en svært vanlig løsning: vegger og tak er laget i lyse farger, men i rommet er det kontrasterende flekker av hyller og bord, som definitivt tiltrekke seg oppmerksomheten til de besøkende

En vanlig utforming teknikk - en kombinasjon av lyse fargetoner (dominante) med lyspunkter. På bildet er en kombinasjon av hvit og oransje

Belysning spiller en viktig rolle i å forme kvinners klesbutikk interiør. Det mest interessante er at utviklingen av en kompetent design prosjekt kan skape et dynamisk skiftende miljø - det kan være gunstig for hyppige endringer av kleskolleksjoner. Heldigvis ser denne tilnærmingen ved dannelsen av formen på undertøy butikker

I noen tilfeller, ved registrering pretensiøs butikken - avskåret uønsket publikum. På bildet nettopp presentert et alternativ: en ineffektiv bruk av plass snakker om den høye kostnaden for solgte varer

Et annet eksempel på bruk av beroligende farger i interiøret - vekt på produkter laget på bekostning av blå paneler

Kontrasterende horisontale linjer i utformingen av butikken ikke alltid spille i hendene på sine eiere. Et slående eksempel - inappropriateness av den røde linjen på omkretsen

Kombinasjonen av beroligende nyanser av "levende" farger - en enkel, men effektiv design løsning, som er en harmonisk bakgrunn for å selge ting

Utformingen av kvinners klær butikk kan ha sine egne innslag, designet for å fange de svake halvparten av sin form og farge

Tepper og tekstiler, som er utskiftbare komponenter av den indre konstruksjon, for hurtig å endre atmosfæren inne i butikken uten alvorlige kostnader

På bildet nedenfor har vi presentert noen mulige løsninger.

I hvor mange som kan koste designer kreativitet?

Gitt at arealet av klesbutikker er ganske stor, og prisen avhenger vanligvis på antall kvadratmeter, designerne satt relativt lave priser for utvikling av designprosjekter. Minsteprisen, som vi har nevnt - fra 500 rubler. Midtkurser er i området 1000-1500 rubler. 1Q. m.

Kullpanner av murstein trenger ikke å være store monstre, bygging av som tar mye penger. De kan være kompakt, nøyaktig, lett å passe inn i utformingen av alle andre områder. Viktigst, kan de være relativt billig. I denne artikkelen presenterer vi eksempler på murstein grilling er enkle å dekorere utendørs kjøkken.

Hvis du virkelig ønsker å leve i et trehus hele året, og på samme tid du ikke liker de høye kostnadene til oppvarming, må du huske å tenke på isolasjon konstruksjon. Tenk på kostnadene for energi vokser stadig! I denne artikkelen, forstår vi med hvordan og hva du skal isolere ramme.

Bare de som har hatt muligheten til å kjøpe en septiktank, kan virkelig gjøre en god presentasjon av fordeler og ulemper med slike produkter. Hva er svakhetene ved fabrikken renseanlegg, som feil er oftest begått av sine eiere, hvor mye er en septiktank? Alt dette kan du lese artikkelen. Enda mer - i kommentarene til det!

© 2011-2014 er forbudt å bruke materiale fra denne siden uten samtykke fra forfatteren.

§ 1. interiørbutikk: 14 hemmeligheter for å øke salget

Visste du at ifølge statistikk, de fleste kjøpere velger å kjøpe basert på følelser?

Showcase interiør - er den første kjøperen ser forbi butikken din. Et spørsmål om sekunder du har til å tiltrekke oppmerksomhet, skape interesse og deretter ønsker å komme til deg! Og det må gjøres profesjonelt, mer interessant, bedre enn andre. Interiøret i butikken er i forkant i krigen for kjøperen. Behandle det veldig alvorlig.

Med samme budsjett, kan du få en helt motsatte resultater. For designbutikker trenger profesjonell kunnskap ikke bare av arkitektur, men også sosialpsykologi, markedsføring, reklame og markedsføring.

Invester store penger på elementer som du enkelt kan ta med seg. Ikke spare penger for forsyninger og utstyr som maksimal effekt på følelser av kjøperen, og du kan enkelt ta bort. For eksempel, fjernsynsapparater, dukker, belysning viktigste belysning, skrivebord kontorer, sofaer. Disse elementene er visuelt de viktigste, de er synlig fra avstand.

Design kvinners klesbutikk. Photo.

Veggene i byggherrer påvirket minimal. Hyller - av metallskinnene

Store design prosjekt bør korrigere plassbegrensninger. Ved hjelp av speil, lys, farge, arkitektoniske elementer. Hvis du ikke kan skjule mangelen på plass (for eksempel en transportør kolonne), tydelig understreke det og gi det en slags funksjon.

skobutikker - deres uheldige posisjon designere har kunstnerisk vri.

Belysning - det er viktig at det ikke er mindre enn for naboene, og det er bedre - mer (i Sanpin normer). Sørg for at lyset er ikke blind kjøpere og selgere på kassa. Hans makt spiller også en stor forskjell. For eksempel, metalogalogenovye armaturer gir kraftig, vakker og presentabel lys som gjør produktet dyrere og visuelt vakker.

Interiør detaljer bør ikke distrahere fra produktet. Alt må bare jobbe på produktet og dets annonsering. Kjøperen gikk til butikken i noen minutter. I løpet av denne tiden, bør interiøret har tid til å presse ham til å kjøpe. Vis produkt med den beste siden og gi informasjon om de viktigste fordelene.

Utformingen av en skobutikk i Japan. Hele interiøret designhøydepunkter produkt

Fortell oss hvordan du bruker produktet. For eksempel, i en klesbutikk koster så mye som mulig å arrangere dukker er kledd i smakfulle klær sett. Nå vil kjøperen ikke trenger å kjempe med hvordan du velger den ene til den andre. Har kataloger av klær, hvor du også kan se utvalget av ferdige klær og tilbehør.

Interiørbutikk produkter. Photo.

Produkter utvidet i samsvar med oppskrifter. Egne oppskrifter - på plakater

Interiøret i butikken må overholde målet kjøperen. Ikke gjør en elegant interiøret i butikken, som vil bli solgt til lav eller middels utgiftspost. Det vil skremme bort kjøpere. Og vice versa.

Store design av joggesko. France.

Stilig og svært moderne. Youth glad

Kommersielt utstyr, farge og tekstur av veggene er laget for å fremheve produktet. De bør så mye som mulig i harmoni med det i farger, velger og understreke det. Det er uakseptabelt at interiøret distrahert blikk av varene, avbrøt ham.

Kosmetikk butikk. Kommersiell utstyr streker plast og fargen på flasker og krukker av kosmetikk

Selvfølgelig må elementet velges med god smak. Som du vet, til slutt, velger kunden selve produktet, slik at din viktigste oppgave - å skape den riktige serien. Designprosjektet av butikken layout er svært viktige varer i hyllene (varehandel): etablering av interessante komposisjoner, valg av farge, layout av rytme.

Ideell nedbrutt klær på hyller og kleshengere - kan spille en ledende rolle i utformingen

butikk design skal gi maksimal støtte markedsføring:

  • Maksimer vise din konkurransefortrinn;
  • Skjule feil;
  • Maksimal mye atskilt fra de direkte konkurrenter;

Interiøret skal samsvare karakteristikkene av kundemålgruppen (kjønn, alder, sosial status, yrke, profesjon, og så videre. D.).

Du må ta vare på produktet for å bli sett fra avstand. For eksempel, i en klesbutikk har en stor sans for hang-kvalitet gjengivelser av modeller kledd i klær som solgte deg. Tross alt, folk kommer til å kjøpe noen klær, og hennes skjønnhet, respektabilitet og appell. Derfor kjøperen betaler mer oppmerksomhet til hvordan det kan se ut, hvis vi slår til deg. Regelmessig endre reproduksjon. Deretter vil butikken være mer dynamisk og interessant.

Utformingen av en smykker butikk i Paris.

Design av utstillingsvinduer har uvanlige former som tiltrekker seg oppmerksomheten til forbipasserende

Og, selvfølgelig, bør butikkens interiør understreker den unike selge proposisjoner. Det vil si, din viktigste konkurransefortrinn over andre. For eksempel kan det være en pris, en unik samling av høy kvalitet, original og spennende tjenester.

Se opp for skadeforebygging og kunden bekvemmelighet. Det er uakseptabelt at gulvet var glatt. Glossy granitt ser veldig imponerende, men selv med alle moderne teknologi vil det være glatte. Derfor, hvis du ønsker en glanset gulv, gjør det, for eksempel i et rutemønster, som alternerer med en matt, eller legg den i en ikke-gjennom områder.

Ikke overbelast vegg produkt og resten av plassen. Alt må klart og presist oppfattes av syne. Det skal ikke være noen følelse av rot. Selvfølgelig, du ønsker å få mest mulig ut av veggen for visning av varer, siden det er direkte knyttet til profitt. Men husk: jo mer tom plass, vil den mer butikk virke dyrt og presentabel. For eksempel, hvis klær butikken design element er på veggene i ett lag, det kan bli oppfattet som en dyr boutique.

Design klesbutikk.

Svak vare layout streker sin eksklusivitet og høy kvalitet.

Gjør interiør kun til målet kjøperen. Hold statistikk over besøk, identifisere sine egenskaper (kjønn, alder, sosial status, yrke, yrke, og D. osv.). Interiøret skal være koselig og vennlig. I vårt klima og atmosfære av storbyen kjøperen vil sette pris på det. Interiørløsninger bør være av interesse for ham. Installer komfortable sofaer, spredt ut på bordene interessante tematiske magasiner og hefter. Den viktigste oppgave - å la kjøperen de gode følelser og minner fra butikken og hold den i ditt besøk for shopping.

Utformingen av en smykker butikk i Paris.

Bilder fra eksempel kan de se ornamenter, bord med speil for å prøve på smykker.

Anbefale til vennene dine, kan de komme til nytte!

Interiørdesign studio, Moskva. Interiør design Design av leiligheter og hus. Kommersielle interiør Design: butikker, kontorer, restauranter, barer. Arkitektonisk utforming. Konstruksjon, utstyr, tilsyn. Komplett steg for steg guide for kunden.

Livejournal

Facebook

VKontakte

1

Leave a Reply

8 + 2 =