Interiøret forstadsområde med sin hands bilde

Hvordan lage design forstadsområde: bilder "før" og "etter"

Det er alltid interessant å se den vakre hagen i prosessen med bosetting. Drømme Hjem eiere av husene - for å skape en rosehage med vakker utsikt over hagen fra ulike punkter, samt gi en liten grønnsakshage. La oss se hvordan å gjøre design forstadsområde, tar hensyn til disse kravene.

Design forstadsområde. layout

Historien om oppgjøret i hytta begynte med kjøp av en nabo ledig område, velge foto vakre løsninger for landskap design, elegante buede konturer som det ble besluttet å gjennomføre i landet.

Del ble antatt fremtidig planlegging: i nærheten av huset, vinkelen lister, uteplass vil bli bygget med en grill, blir den gjenværende delen delt i forholdet 2: 1 - ta det meste hage med klatring roser trellis med lysthus og dekorative fontene i langt hjørne av hagen; mindre del tar hagen, som er adskilt fra hagen dekorative tre stakitt.

Med tau ble merket kurveforløp blomsterbed i hager.

Da den sentrale fremre rutet svei etablert espalier for roser og dekorative gjerde skiller grønnsak.

Etter at plantene ble plantet i blomsterbed og klatret plenen, har landet site design blir mer attraktive.

1

For å beskytte bedene på plenen gresset traller ble installert langs omkretsen.

På siden av hagen er laget hagen banen. Og i det første året på grunn av manglende midler, ble sporet laget av treplanker, men hun har tjent minst 2 år, og ble senere erstattet av banen av gulvflis.

Friområde designe forstadsområde.

På bunnen bilde utsikt over hagen fra inngangen til huset. forstadsområde design er planlagt på en slik måte at fra dette punktet tilbyr den mest spektakulære utsikt over hagen. Dette er først og fremst et sted for hvile, og det er planlagt å bygge en terrasse.

For legging av terrasser og baner rundt huset Kombinasjonen av naturstein (for midten av terrassen) og vanlig legging av veid plater (for sporklaringen og terrasse kanter).

Kombinasjonen av lys og mørke fliser gir en spesiell friskhet det ikke er meget solrik hjørne av forstadsområde.

Å nyte maten på grillen til bordet smidd terrassen har blitt lagt til mobil trebord med en liten grill.

Hvis du tenker hvordan å lage design forstadsområde, ta notat, installasjon av ekstra lysarmatur rundt trær, stolper i nærheten av ditt sittegruppe. Dette belysning gir en spennende atmosfære i hele hagen din.

Hagebelysning med effektive LED-lys plassert langs hagestier.

På den andre siden av hagedesign hage lysthus ble planlagt prosjekt hage nettsted.

Små dimensjoner tillater å plassere lysthuset hagebenk for å nyte en avslappende ferie under pergolaen i sølibat. Med samme formål arbor plassert halv slått til den sentrale hagen banen og dermed er skjult direkte blomsterbed.

Faser av bygge arbors omfatter tegning tegningen med hoveddimensjoner, betong poler, installasjonsrammen paviljonger, gazebos støpeplattform innenfor og legge det på gulvflis.

Hvis arbor prøver å skjule fra visningen, dette dekorative fontenen ligger på akselinjen i hoveddelen av landskapet design - i den fremre enden av en hage bane og tunnel av buene av hageroser.

dekorative foss vegg er konstruert av betongblokken, når vannet fra et rør i den øvre del av veggen etter hvert faller ned i bollen. Bak vegg faller montert avtakbar beholder med en pumpe, som fjernes om vinteren. Dekorative fossefall hage landskaps tomt - det er ikke bare visuelt vakker aksent, men også beskyttelse mot ytre støy, og en hyggelig, avslappende atmosfære på en varm dag. Lysene i fontenen gjør det til en sentral del av hagen om kvelden.

Vegetabilsk hageflekk i Landskap design.

Kjøkkenhage på et land Tomten ligger bak et dekorativt stakittgjerde, for ikke å forstyrre den generelle estetiske harmoni i hagen.

I hagen bruke både konvensjonelle og høye rygger, for eksempel for tidlig jordbær varianter.

På baksiden av huset ved kjøkkenhagen spontant dannet en rotete område med blomsterpotter og andre hage lager bagateller.

I stedet ble bygget dekorative veggen, på baksiden av dem - picnic bord med en grønnsakshage verktøy, og forsiden - kjøkken kjøkkenhage med urter. Dette er et eksempel på hvordan å designe nettstedet med sine egne hender, "dekorative" element har en klar funksjon.

Forstadsområde. Uthus.

Også har små uthus blitt gjort om tilbaketrekking utenfor vann fra springen: det er praktisk å lagre slangen for vanning, bøtter, vanning bokser.

Ved siden av hoved hagen skur var festet sommer kjøkken, som våren kan brukes som et lite drivhus for frøplanter.

Nedslitte hagemøbler har blitt demontert, ble han tregulv og deretter buret ble foret med gjennomsiktig polystyren.

Hvordan lage design forstadsområde. Resultatene.

Den ytre kapsling av hagen flekk utgjør en større del av kjettingen-gjerde.

Imidlertid er privat sittegruppe rundt huset stengt fra gaten ugjennomtrengelig gjerde, som sammen med fem av høy thuja, dekker helt fra nysgjerrige øyne denne delen av huset og eiendommen. Så elegant og forsiktig personvern problemet er løst uten behov for å bygge en døv høyt gjerde.

Vi håper at historien om hagedesign du liker og viste hvordan å gjøre design forstadsområde. At det er interessant og ikke fort, hvis over tid, har noen ideer vist seg å være ineffektiv, du har alltid muligheten til å erstatte dem med andre.

Drømmen om eierne av hagen realisert - de virkelig skapt en flott rosehage. For ikke å glemme hverdagens behov i enhver hage - skur, hage, vanning og så videre.

Vakre eksempler på suburban design med bilder "før" og "etter" er alltid objektivt viser resultatene av vårt arbeid i landet, og hvis du likte disse løsningene, jeg ønsker deg suksess i utformingen av landet ditt nettsted!

Ideer for hagen med sine egne hender: tips, foto gjennomgang

Alle eiere av villaer gang tenke på å dekorere den, gjør atmosfæren noe spesielt. Selvfølgelig kan du gå til spesielle butikker og kjøpe hva ditt hjerte ønsker. Men hvis gartnere er villig til å plassere sin ferie var en unik og gjentatt, det vil være mye mer interessant å lage dekorasjoner med sine egne hender. Smykker laget uavhengig, vil gi eiere og kreativt humør og estetisk nytelse.

Velg de originale ideer for hagen

Hver eier av en hage, hvis ønskelig, kan finne mange forskjellige ideer for utformingen av nettstedet ditt. For produksjon av flertallet av natur vil være nok bare improvisert og et minimum av kostnader. Og den gamle, unødvendige møbler og tilbehør vil inspirere enda mer kreativitet. Kan ofte være nyttig, ville det virke ganske ubrukelige og glemte ting. Chalet designere bruker i sitt arbeid alt som kommer deres vei: en ødelagt gamle møbler, uønskede leker, diverse flasker og retter, dekk øvrige byggematerialer og mye mer.

På en hytte design er ikke uten interessante intrikate blomsterbed. Unik floral arrangement, kan du legge til, slippe dem av i den gamle tanken. Det kan være både fat og panner, og enda en tralle. Mange gartnere bygger gjerder for ulike blomsterbed.

Hygge alltid legge originale låter på sitt sommerhus. De er laget av tre eller stein. Og restene av materialer er alltid mulig å starte byggingen av en annen sammensetning.

Spesielt populært blant forstads designere bruker flasker, plast krukker. Av disse, enkel og lett å bygge mange interessante skulpturer, smykker for blomsterbed, grenser. Det er ingen grenser for fantasien.

Sørg for å plassere landet fugl mater. Barn vanligvis elsker å se på fugler. En fugl med et trau vil være en hyppig gjest på sitt sommerhus. Den kan være laget av plastflasker, og av unødvendig blokk av tre, og av kvister.

Uten store anstrengelser, kan du gjøre en rekke former som vil bringe komfort og individualitet i ferie atmosfære. For sin produksjon, kan du bruke en rekke utførelser og materialer. For eksempel kan polymer leire, rester av skum, gips og andre byggematerialer. Man trenger bare å starte det kreative arbeidet, og når det blir klart at det er ingenting av det mulige.

Den mest populære blant de tilgjengelige materialer for håndverk er flasker, bokser og forskjellige plastbokser. Før arbeidet begynner, bør du definitivt tenke på detaljene, slik at resultatet var veldig hyggelig, og ikke ser ut som en haug av plastavfall.

Plastflasker er lett å kutte, er det lett å forme. Og dersom resultatet av dekk passende farger, lyse innhentet, unike sett for hytter. For eksempel, er det mulig å lage figurer av dyr (svin, kyr, bier), eller fe tegn. Ved å gjøre disse dekorasjoner, kan du slippe løs din kreativitet, og hver gang håndverk er alt perfekt. Med et stort antall unødvendige plast, er det laget ikke bare håndverk, men også møbler.

Hvis mellom verktøy tilgjengelig glass cutter, kan du lage originale potter av glassflasker. Slike håndverk ser veldig stilig og lett å passe inn i noen design. På samme måte kan det fremstilles og lysestaker.

Lokk fra flasker kan også være nyttig for design av møbler, dekorative gjerdene, lage spor og til og med gardiner. Den kan også brukes på beholdere av leker fra sjokolade egg.

Rester av naturstein passer perfekt for utforming av dammen på dacha. En liten dam vil gjøre en unik komfort i en hage atmosfære. Rundt brønnen vil se blomsterbed, håndverk eller rekreasjonsområde. Hvis dammen vil stor nok, kan det være interessant å dekorere broen.

Hver bilist vil alltid være gamle dekk. De kan bare male og gjøre dem til grunn for de lyse blomsterenger, og det er mulig å vise fantasi og kutte ut ulike former.

Byggingen av spilleområdet i landet

Catching landskapsforming og dekorasjon av forstadsområde, ikke glem om barna. De trenger deres eget territorium for spill og underholdning. Barn i alle aldre nyte swing. De kan være laget av vanlige planker og tau, eller bruk av metallkjeder og gamle dekk, malt i lyse farger. Fra skrap materialer er ikke vanskelig å bygge en berg og dalbane, swing-rock. De viktigste tingene å være holdbar og pålitelig.

For barna definitivt trenger sandkasse. Sine grenser vil være interessant å se ut av fargede flasker eller treramme. Opprinnelig vil se sandkasse i form av et skip eller en bil. Over sanden er det anbefalt å gjøre en markise for beskyttelse mot solen.

Barn vil sikkert nyte tilgjengeligheten av sin gaming hus på en country-området. Kan plasseres inne i benk, bord eller andre møbler. Det hele avhenger av fantasien. Huset kan være dekorert med lyse blomst seng eller hjemmelagde dekorasjoner. Vanligvis gutta gjør med glede ta del i utsmykningen av sitt territorium.

Design ideer av gjerdet på hytta

Vel forstadsområde understreke det unike i kabinettet sitt. Gjerde - det er ikke bare beskyttelse av territoriet, men også de såkalte visittkort eiere.

En enkel tre eller jern gjerde - det er helt vanlig. Dens definitivt trenger å dekorere. Dekorer gjerdet kan være en rekke materialer: blomsterpotter, håndverk i form av dyr, malte landskap og alt det fancy nok. For eksempel, som den opprinnelige potten vil se unødvendige gummistøvler lys farge.

Du kan dekorere et gjerde gamle stasjonen. De reflekterer sollys og interessant titt på noen lys. På platene, også kan føre til en rekke mønstre.

Effektivt ser gjerdet fra trestokker, malt "for fargeblyanter." Dermed gjerdet kan også isolere barneområde i landet.

Noe gjerde vil se mer komfortabel, hvis på den vil vokse noen vinstokker. Det finnes ulike arter som vokser svært raskt. For eksempel, dekorative bønne eller morning glory. Du kan plante vinranker. De vokser mye saktere, men også dyrere utseende. Utover sammenligne i dette tilfellet ville druer. Drue blader gradvis endre farge og beholde sin skjønnhet til frost. Opprinnelig ser ut som "drue gjerdet" går inn i kalesjen. Denne designen gir gjerdet vintage look.

Vakker natur lavt gjerde blomstrende busker vil bli plantet langs den. Du kan kombinere planter med ulike farger og blomstringstid.

På kvelden ulike lanterner ser vakker på gjerdet. De har også virkelig lage din egen fra skrap materialer. Eller du kan rett og slett malt glasskrukker festet til gjerdet, sette et stearinlys. Det viktigste at flammene ikke falt på gjerdet.

Mye rom for fantasi elskere vil vise frem. Tegn på gjerdet overflaten kan være alt: natur scener, tegneseriefigurer, pyntegjenstander, små mønstre i form av blomster, sommerfugler, marihøner. Lett å trekke på noe gjerde, men det er lettere på gjerdet av bølgepapp.

Opprinnelige utseendet på sammensetningen av lokk, skjell, steiner, kjøkkenutstyr. Det er lett å lage plast blomster fra bunnen av flaskene og male i lyse farger - de er vakre vil se på et tregjerde.

Forvandle landet området og legge smak til sin atmosfære vil hjelpe blomsterbed. Når du velger planter, bør du definitivt ta hensyn til deres individuelle egenskaper. Den første er å bestemme fargen på de "solister", som er den viktigste planter i blomsterbed. Valget kan bli stoppet på tre eller fire slag.

Den ser fin dekorasjon farge dekorative gress og forlater en interessant form. Med dem er det opprinnelige seng, selv når blomstene ikke blomstre. Men ikke prøv å plassere i landet en rekke forskjellige planter. areal må se helhetlig og harmonisk.

Selvfølgelig, ikke bare bare vakker plante blomster. Den opprinnelige utseende og dekorert med blomsterbed fortsatt rundt. Sammensetningen må fullføres.

Blomsterbed kan utstedes bruke noen unødvendige elementer. Artikkelen nevnte at lett å lage en liten blomst seng av gamle dekk, malt i lyse farger. Du kan bruke bil, lastebil, eller til og med unødvendig hive gamle bilen. De viktigste tingene som skal gjøres nøye og estetisk tiltalende. Eventuelt kan du også legge dem til blomsterdekorasjoner i form av en selvlagde bier, sommerfugler, interessante fugleskremsler.

Rundt sengene kan gjøres lite gjerde. For å gjøre det mulig å bruke plastflasker eller kopper, gjerdet av Tyn, steiner. Den ser fin seng greit inn i plenen.

På hytta må nødvendigvis være å arrangere et behagelig sted å slappe av i den friske luften. For dette problemet bør nærmet svært alvorlig. Det hele avhenger av preferanser og ønsker av eierne. Det kan bare være asfaltert område med bord og komfortable stoler og hengekøyer er plassert i skyggen.

På en sommerhytte hagemøbler vil se spektakulære, som kan trekkes fra de gjenværende bygningsmaterialer. Se vakre lysthus, er veggene som dekorert med klatreplanter. Som naturen rustikk ser lyse puter eller tepper.

Husker kan ikke bare for barn, men også for voksne. Det er ikke vanskelig å bygge en bred tre swing å slappe av eller å gjøre hengende et sted i skyggen av trærne. For enkelhets skyld kan de bli dekorert med myke puter.

Rekreasjonsområdet vil definitivt trenger BBQ. Det kan produseres, for eksempel fra en gammel fat. For kvelden og natten kan gi lommelykter.

Når du foretar og dekorere forstadsområde er det verdt å huske at hytta - et sted for hvile fra det urbane hverdagslivet og mas. Det bør være komfortabel og avslappet, og miljøet skal være behagelig for øyet. Det er viktig å ikke overbelaste territorium håndverk eller noen designløsninger, bør alle være i moderasjon. Vær kreativ, skape, rart!

99 bilder av interessante ideer for hagen

For tilbakemeldinger, kan du fylle ut skjemaet på Kontakt oss siden

Alt materiale på dette nettstedet - opphavsrett. Kopiering uten aktiv lenke er strengt forbudt!

Hage design med sine egne hender - og ideen om foto eksempler

Hage design med sine egne hender: legemliggjøre eventyret til livet. Hva kan gjøres for å dekorere et hus på landet, og det tilstøtende området, slik at forbipasserende rullet opp halsen og ankommer gjestene umiddelbart tent opp ideen om å kjøpe hacienda og ordne på det et hjørne av paradis av ro, fred og ro som deg? Kjør hage designe sine egne hender - det vil si å fortelle sin livshistorie med naturlige materialer, for å gjennomføre prosjektet med en sterk personlighet, malt imponerende inntrykk, favoritt historier og gledelig holdning til livet på landet.

Først må vi finne ut hva som kreves: interiør fritidsbolig eller en interessant design av hele området? Det bør understrekes dekorative elementer typiske for innendørs og utendørs plass, og deretter bestemme hvilken av dem kan gjøres personlig.

Hvis elementene dekorere interiøret hjemme kan ikke være for stor, hovedsakelig tekstildesign, vegg dekor og små tilbehør, som er fremhevet rom, kan hytta innredning deles i høyt volum, middels store og ganske små - en "smaken" av et hjørne hage.

Opprettelse av grønne områder, smug

Stier, tilgang plattformer

Alpine åsene, steinbed

Fuglebrett, fugl hus, hus for nyttige insekter

Dekorere hele området skal, og bygge på sine egenskaper (form, inndeling i soner, høyde, rådende vertikaler har en gruppe av grønne områder), samtidig som det tas hensyn til synspunktene til det sentrale vindu i rommet eller en favoritt rom i huset, basert på deres hobbyer og økonomiske muligheter.

For å hjelpe uerfarne DIY tips kommer mer erfarne kunstnere, bøker, workshops og "avanserte" dekoratører bør bruke resultatene av sin hobby å dekorere området rundt materialet på hånden, og kan lære av folk som vet noe nytt.

Egnet for å dekorere hagen alle deler av treet, siden dets grener og stubber med røtter slutter rester. I ulike utførelsesformer er treaktig material utsettes for en rekke materialer: suge, sages, oshkurivayut, males, spredt på en plate dekket med flekker, hule.

Wicker innredning. Benyttes i fremstillingen av det spesielt utarbeidet piletre stang eller likner på langs gjengene skåret med liten diameter hardtre trær. Hovedindeksen av materialet som brukes - det er fleksibilitet. Metode for veving opprettet

 • gjerder, dører av hagen i del delen;
 • framing høye senger;
 • kurver og bokser, som et sted for lagring hage tilbehør;
 • store beholdere for ilandføring artet blomstring ettårige;
 • hage skulptur;
 • baller av ulik diameter, som dekorativt element de strenge minimalistiske hager, erstatte steinen.

Council. Når du oppretter blomsterbed og beholdere legge ut det indre av objektet geotekstil eller tykk papp, slik at sprekker ikke sove nok land.

Dekorere med naturlige former. I denne utførelsen, en oshkurennye av loggene fra rotenden og tykke røtter for produksjon av hage benker, fuglebrett, barnas lodge begrunnelse i stil med russiske folkeeventyr og design lekeplasser.

For å opprette en blomsterhandler indre av stubben er fjernet, og etterlater noen få centimeter av det ytre lag, utsparingen legging dreneringslaget av jord blanding, og deretter utfelt blomstringen ettårige. For å forsterke den naturlige effekt, i noen tilfeller, la urørt lettelse bark og planter fra utvalgte dlinnopletistye som nasturtium.

Ferie innredning behandlet trevirke

Belagt med beis eller maling for utvendig bruk på tre planker og stokker tillatt på benken, liten hage former - lysthus, buer, pergolaer, boder under vintreet.

Spesielle ferdigheter krever opprettelse av en litt skråstilte vogner for planter og pryd gresskar, der lyse foss strømmet ut på bakken blomstringen petunia eller gresskar "lommelykter".

Kastet over en liten bekk bro, laget med dine egne hender, som en interessant aksent en romantisk hjørne av hagen, gjør det mulig å stå og se på rennende vann - en av de tre hendelser, som ifølge den kloke, kan du se uendelige.

Nybegynner handyman kan starte produksjon av hagen innredning med elementer som krever mindre innsats, tid og trearbeid ferdigheter.

 1. Promenade i ramme beholder for blomster laget av plast, tinn eller emaljerte beholdere fjernes fra hagen splid og føre til at hele innredningen til en stilistisk nevneren.
 2. Bruke som et utgangsmateriale av trepaller igjen fra den store bygningen, rense området for rusk, slå den inn i en hage bord, benker, stoler, esker med kompost eller frøplante bordet ved siden av huset for ferie inventar som gartneren vil være praktisk å dykke og transplantasjon planter.
 3. Den enkleste versjonen av dekorere et tre hage elementer - er etableringen av seler til teksturerte tau og planker (velegnet trim dørkledningene korrekt lengde), slik at plast fat for å samle regnvann er ikke et fremmed objekt som skal fjernes fra øyet bort, og en fullverdig medlem av dekorere ytelse.

Hus til fjærfe: dekorasjon og bruk på samme tid

Sammen med folk på farten i hytta, og de som går på fire ben. Å få "gratis brød", nekter de å oppholde seg i huset, men de krever frittgående. Også, hvis eierne av en viss mot eller ønske om å spise ikke-forurensende, naturlige produkter, lag kan vises i Homestead Farm, ender og kaniner.

For DIY bygging av en høne huset eller kennel, i tillegg til de praktiske fordelene kan bli en verdig pryd for hagen bedrift, må mer kompetanse og ledig tid. Men gleden mottatt fra mesteren av glede andre mennesker og nivået av bevissthet om sine egne ferdigheter er verdt det.

Prosjekter moderne bygninger for dyr - det er slott, hytter, hus og tårn i et nøtteskall, er skjult bak den vakre fasaden alle fasiliteter for et komfortabelt opphold til de som beskytter, nærer og lindrer spenninger av familiemedlemmer. I slike hus i forskjellige stiler det ser interessant enhets urte flate tak, vinduer med malte skodder dekorative balkongen eller skåret i front pilarer støtter baldakin over verandaen for universell favoritt.

Materialer med høy styrke - stein og betong, i stand til å ta en hvilken som helst form som er egnet for etablering av dekorative elementer forstads område av alle størrelser.

Horisontal planar dekorasjon skjer ved rissing del gangveier, plattformer og tilgangsveier. Hvis du ser på hacienda fra toppen, bør de rette linjer sporene bli vevd i en enkel, men harmonisk mønster. I små hytter anbefaler ikke å gjøre ruten eller rett med skarpe svinger.

Varianter av spor i butikken for DIY produksjon:

 • betong (faststoff-fylling, opprettelse av separate blokker ved å helle tinn);
 • stein grus ramme (base på tette steiner legges i hullene er fylt med gruspakking);
 • med plenkant stein (rundt hovedplanet lag av steiner på land plantet plen gress, som er på linje med trimmet plener);
 • grus (i en seng av et spor er fylt med grus);
 • belegningsstein (granitt blokker brukt betong eller murverk analog gammel gate);
 • grus (i prikket mønster sementblanding presses grus plassert på en kant).

Plukke opp materiale i farge og form, blande forskjellige teknikker, å endre retningen på stabling, kan en sann mester skape et slikt spor som ikke kan gjentas. Polstret på anmodning fra eierne av rutenettverket, kobler ulike deler av hagen, organiserer plass, avgrense det til sonen og ikke liker nabo hagen.

Council. Ved mudring sengen for å fremstille en hage bane etter plassering kantstein lå på bunnen av anlegget ved høy tetthet sporvegg (brukes for veidekker enheter) geotekstiler. Han vil ikke la gå inn i landbase (sand og grus lag), vil hindre spiring av ugress. Deretter utfører fylling og pakking personlig spor materiale.

Plastic betong kan brukes til å lage en småskala dekorative elementer som kan gjøre intriger i en jevn strøm av forstads liv og gir liv til monotonien av fjerne grønne hjørner.

Hoved prosess: Valget av kvalitet blanding nøyaktighet når det utføres støping, å fjerne de indre luftbobler og grundig etterbehandling som omfatter å dekorere forskjellige materialer, hvis fargen av betong enn selv ikke er tilfredsstilt mester.

Av betong kan produseres originale dekorasjoner forstadsområde:

 • basen fontene eller en foss liten;
 • picnic bord og "evige" stoler, dekorert med stein, fliser, porselen mosaikk;
 • solur på et stativ;
 • birdbaths;
 • menneskeskapte stein med mose dyrket i fordypningene, bergknapp.

Det ser veldig interessante fugle trau, støpt betong, som fungerte som en form for burdock blad eller rabarbra. Kombinasjonen av naturlige mønster av blad vener med tekniske materialer med hell dekorere villa i en moderne stil.

Hovedoppgaven for enhver vert - gjøre ferien området attraktivt, behagelig for å leve. Selv i naturen, ikke alt er perfekt, men når en person griper inn, anleggsarbeid og forstyrre harmonien, det krever dekorasjon.

Enkelte område av det lokale området du ønsker å skjule, og den mest passende begrep, eller et koselig hjørne aksent, arkiv seer slik at det er i alle fall ikke bestått. Bruk av flid, tålmodighet og en liten innsats, kan du egne hender for å snu en vanlig hytte i fairy verden.

1

Leave a Reply

56 + = 62