bad interiør

Interior Bath - bilde

Bad i ditt eget hjem eller på hytta - det er en flott mulighet til å gjennomføre regelmessige helse- og restorative prosedyrer, flykte fra hverdagens bekymringer og lindre tretthet.

Fordelene med den russiske bad er kjent for enhver voksen. Moderne bad er bygget i samsvar med de prinsipper som lenge har vært brukt av våre forfedre, og nye teknologier tillate å forbedre prosessen.

Populære og miljøvennlig materiale for bygging av badet er en trebjelke. I gamle russiske bad, alt var enkle, praktiske og konsis, den besto av et venterom og umiddelbart skille paret, som regel kombinert med pomyvochnaya. De moderne bad er ofte ekstra plass med et svømmebasseng og en ekstra stue. Inne bad bør ikke overlesset med unødvendige ting eller for lyse og alyapovymi toner.

Tradisjonelle materialet for interiør venterommet og koblet grenen er tre, men ikke alle treslag som egner seg for varmt og fuktig dampbad. Venterom, hvor luften er fuktig, og dette er ikke varmes opp til høye temperaturer, kan fullføre noen tresorter og andre materialer, blant annet plast og metall.

Veggene i badstuen anbefalte vindsperre trepanel. Praktisk, estetisk og tiltalende utseende og kortfattethet gjort det mest presserende og felles materiale, som er mye brukt til dekorasjon av noen plass i badekaret. Fordelen med tre over andre materialer er først og fremst i det faktum at de gjør det mulig vegger "dyshat9raquo,, det vil si at de ikke hindre den naturlige sirkulasjon av luft.

Veggene i foringene er lett å rengjøre, noe som i stor grad reduserer risiko for utvikling og spredning av sopper. Men ikke alle typer tre er egnet for damp, er det nødvendig å velge raser som tåler høye temperaturer og ikke overopphetes. Unikt for det indre av badekaret er ikke egnet for bartrær, fordi de utskiller harpiks og er usikre når de varmes opp.

For vegger og par hyller ideelle foring av tre, som har en lav varmeeffekt, det vil si, det vil ikke brenne huden ved kontakt. Den mest brukte til dette formålet osp og lind, kan du også kombinere det med eik og popler. For de som elsker furu duft, eksperter anbefaler på veggene nær taket, legge noen planker av sedertre.

I garderoben er vanligvis fornøyd et omkledningsrom, sitteplasser og te, som er nyttige i intervallene mellom de parede prosedyrer. Tradisjonelt garderoben, samt damprom, trim trepanel, satt her, komfortable benker og sofaer, bord og hyller for te tilbehør.

Interiøret i badet kan ikke tenkes uten hyller og solsenger, som også er laget av tre. Ved valg av trevirke må passes nøye dets glatthet, fravær av knuter og bek valg. Hyller og senger, vanligvis innstilles i trinn på ulike nivåer, jo høyere hyllene, den varme luften i dampen. På benker bør ikke være skarpe kanter, for å unngå skader og blåmerker alle hjørnene er avrundet og polert.

Samiske hyller bør ikke plasseres for nær ovnen. Ovnen i bad - dette er en større funksjonelle elementer og det eneste som kan være vakkert dekorert mur eller naturstein.

Belysning i damprommet Det må være installert profesjonelt ved hjelp av spesielle lyspærer, som av sikkerhetsmessige grunner ofte skjold skjold fra det samme treet, som er dekorert interiøret. Dagens produsenter tilbyr et bredt spekter av lamper som tåler høye temperaturer og luftfuktighet, til de hotteste bruksområdene halogenlamper.

En av de mest interessante løsninger bad belysning er populære nå, LED og fiberoptisk belysning. Spesielle LED-lamper generelt ikke er følsom for fukt, de kan plasseres selv på veggene eller bunnen av bassenget. Med LED-belysning kan du lage en rekke unike lyseffekter. Videre er slike anordninger kjennetegnes ved høy effektivitet og holdbarhet.

Det indre av badekaret

 • Kremen av sopp føtter Ekzomin
 • Kapsler fra Vetoksik parasitter
 • Complex Sustalayf å gjenopprette ledd

I den gamle tradisjonelle badekaret var en lav trehytte, drivning slep, med lav takhøyde, små vinduer, bleket ovn ovner og et par regimenter for mennesker og bading. I motsetning moderne bad skiller seg vesentlig fra sine "forgjengere" - nå et besøk i damprommet, kan du få ikke bare helsemessige fordeler, men også mye estetisk nytelse. For å gjøre det indre av badet koselig og komfortabel nok til å gjøre en liten innsats og gi frie tøyler til fantasi og fantasi.

Byggingen av den interne bad plass mer riktig å starte med å utvikle en detaljert skjematisk plan. Riktig utarbeidet et utkast av interiøret bad vil være omsluttet innenfor et visst budsjett, for å planlegge drift og lette gjennomføringen av design ideer og kreative ideer.

 1. russisk stil. Dette er ideelt for interne arrangement av en tømmerbygning. Som regel slikt konvensjonelt design koster relativt lite økonomisk utlegg og gjør designe interiøret i badekaret med hendene. De fleste av elementene som trengs for å skape en "native russisk" stil, kan bli funnet i loft besteforeldre eller lage din egen. Massive tremøbler, blondegardiner, flettet spor, malt retter, myke visper og bellied samovaren - slike karakteristiske egenskaper vil hjelpe forvandle vanlige bad i det gamle klosteret.

Vestibylen kalt garderoben, som tradisjonelt begynner bad. Videre er det en buffersone som hindrer inntrengning av kald luft utenfra i det andre badet.

 • Siden stabil temperatur og fuktighet i et venterom kan bruke nesten alle behandling materialer - fra PVC paneler til en blokk huset simulere tømmerhus.

Dampbad rom - en sentral plass i badstuekompleks, så det er ordningen bør være tenkt ut til den minste detalj.

 1. Uavhengig av stil interiørdesign for vegger, tak og gulv i dobbeltrom kjøpe eksperter anbefaler bruk av naturlig tre hardtre. Et slikt annet materiale som er mindre utsatt for nedbrytning og deformasjon under betingelser med høy fuktighet og temperatur, allokerer i det minste harpiksholdige materialer, og har en lav varmekapasitet. Opprinnelige design kan være en kombinasjon av ulike nyanser av tre til farging av forskjellige overflater av paret. Dette gjør det mulig visuelt å endre proporsjonene i rommet eller dens zonirovat.
 • Les en oversikt over de komplekse hjelp av hemorroider Proktonol
 • Hvordan å miste vekt 20 kg - reelle vurderinger av Guarchibao

Pomyvochnaya - et rom beregnet for å ta vann behandlinger før og etter et besøk i damprommet. Å bo i vaske området så behagelig som mulig, mens interiøret er viktig å vurdere hver eneste detalj - fra VVS og inventar opp bad tilbehør.

 • Materialer for interiør etterbehandling vask sektor bør velges tar hensyn til spesifikke mikroklima av lokalene. Vanligvis pomyvochnaya vegg er foret med keramisk flis eller naturlig foring, og i motsetning til de to deretter lov til å bruke budsjettet barved. Gulv i vaskekammeret er hensiktsmessig deksel "grov" granitt som simulerer den fibrøse teksturen på treet.

Indre rom er avslappende i badekaret

Hvis tidligere vennlig sted for sammenkomster i badekaret fungerte som et venterom, i dag i badeanlegg på oppholdsrommet tildelt et eget rom. Denne beslutningen praktisk og nyttig. Under et besøk i damprommet kroppen er under noen stress, og i det velutstyrte rekreasjonsområde, kan han gradvis opp og forberede seg på et nytt velvære prosedyrer.

 • Når du velger materialer for ferdigstilling er nødvendig å prioritere de tradisjonelle bade styrene, og tre kan brukes til noe type overfor salonger. Alternativt kan tre trim kombineres med murstein bagasjen.

Den største forskjellen mellom loftet plass i badekaret - skrånende vegger, men dette arkitektoniske nyanse forstyrrer ikke full drift. Innenfor denne sonen kan ordne biljard, gymsal eller gjesterommet.

 1. For registrering av loftet plass over badet er å velge etterbehandling materialer lyse farger - denne teknikken vil bidra til å visuelt forstørre et lite rom plass. Hvis du vil farge og variasjon, pynt med lys innredning sentrale vegg av loftet.

Hvordan velge en stil løsning for bad - se video:

Samtidig ansvarlig og kreativ tilnærming til design av interiør bad - er nøkkelen til videre komfortabel og sikker bor der.

Interiøret av bad: bilde. de beste ideene

Eie ditt eget hjem gir en mulighet for eierne å skape på nettstedet eller i hytta sitt eget bad. Dette vil tillate regelmessig gjennomføre forebyggende behandlinger, rensing av kroppen og styrke ånd. Dra nytte av badet er vanskelig å overvurdere. Det bidrar til å styrke immunforsvaret, og avslapping.

For å være i badekaret var hyggelig, bør du vurdere alle detaljer i sitt interiør. På dette avhenger den generelle stemningen og selv helsen til folk som besøker dette komplekset. Hvordan du skal utføre et interiør bad bør vurderes før bygging.

Inne bath (foto presenteres senere) avhenger av området for de fleste bygninger. Hvis området er i nærheten av et stort hus, kan du bygge en egen bygning. Hvis du ønsker å spare plass, kan du vurdere å opprette et bad inne i huset.

Nybygget vil ikke kreve mye plass. Med riktig planlegging er det mulig å redusere størrelsen. Du bør også finne ut hvilken type badekar ønsker å bygge et hjem. For finsk badstue kjennetegnet ved høye temperaturer med en liten mengde fuktighet. Ønsker å bygge en liten bygning, bør dette alternativet være å foretrekke.

Russisk bad har en høy luftfuktighet og moderat oppvarming temperatur. Tradisjonelt, den består av to grener. Dette rommet er garderoben og steamrom selv. I dag, utfyller denne planen rommet med et basseng, samt ekstra plass for avslapping. I dette tilfellet vil det nye bygget tar mye plass.

Ved planlegging av interiøret i bad inne (foto alternativer er tilgjengelige i undersøkelsen) bør også bestemme ny bygning bygget for en rekke mennesker. Hvis damprommet på samme tid vil være bare én eller to personer, kan du ordne en spesiell messe. Det tar ikke mye plass. Imidlertid er denne ordningen bare egnet for en badstue. Det vil ikke være et par, og du kan sette en varmeovn i General Electric.

For familier trenger plass mer. Hvis eierne foretrekker russisk bad bør lage en bygning som er atskilt fra boligbebyggelse. Her vil det være mulig å arrangere en romslig steamrom.

Dersom eierne av huset planen å slappe av i badekaret med dine venner et stort selskap, er det nødvendig å sørge for tilgjengeligheten av ekstra hvilerom og romslig nok damp. Det kan være en varmeovn. Tilstedeværelsen av et dusjrom er også velkommen. Derfor skal innendørs sentralisert drenering i kloakken gis.

Interiør bad og avslapningsrom (foto nedenfor) har ofte en tradisjonell, kjent for alle visninger. Selve bygningen er oftest laget av tømmer eller logger. Derfor bør interiøret fremheve skjønnheten i naturlig materiale. I dette tilfellet, er rommet koselig, atmosfæren skapt av hvile.

Det er best å se badstue, bygd av rundtømmer. Imidlertid er det bar heller ikke dårligere enn dem i sin estetiske og ytelse. Taket bør settes opp i henhold til kanonene, fastsatt lokaler. Men taket i rommet for å være for tre.

Det indre rom kan være høyst 10 m. Samtidig bør være innenfor de 3 store anlegg: dampbad, dusj og garderobe. For større bygninger og utstyre et avslapningsrom. Kabinettet må være konsis og funksjonell.

Tradisjonelt i vårt land er det svært populært tre bad. Interiørdesign begynner med interiør, noe som bør bestå av naturlige materialer. Det er best egnet for dette formålet foringer.

Naturlig materiale svekker ikke luften i rommet. Det har estetisk utseende. Slikt behandling materiale lett å rengjøre, lett å rengjøre. Dette forhindrer forekomst av sopp og mugg på overflaten av foringen.

Ved valg av varianter av trevirke for etterbehandling bad inne i rommet for å være foretrukne art som kan tåle høy temperatur oppvarming, og ikke avgir harpiksaktig substans. For bad er ikke egnet furu. Harpiksen kan forlate brannskader på huden, så dette alternativet er ikke engang verdt å vurdere.

Det beste er å skape det indre av badet egnet osp og lind. De kan også kombineres med poppel eller eik. Å bringe atmosfæren av damp furu duft kan installeres på et tak noen sedertre planker.

Gulvet kan være av tre, men det er bedre å gjøre det fra en flis eller granitt. Dette er en praktisk, slitesterk og lettstelt.

Tenker interiør bad på hvert rom, er det nødvendig å bevare integriteten til hele bildet av denne strukturen. Behandling i alle områder må være laget av tre, med unntak av dusjen. Det er bedre å gi preferanse til de praktiske fliser.

Inside, paret må være noen hyller og et varmeapparat (elektrisk komfyr eller peis). Det bør ikke være av metall, plastdeler.

I garderoben må du sørge for tilgjengeligheten av bordet og kleshengere, hyller for oppvasking. Noen elementer i interiøret kan være sammenleggbar, hvis du ønsker å spare litt plass.

oppholdsrom bør ha et bord og stoler. I noen tilfeller er det satt en seng eller sofa.

Lag interiør bad begynne med dampbad. Det skal være 2 eller 3 forskjellige hyllehøyder. Bunntemperaturen er under og over, henholdsvis ovenfor. Hyller kan være rette, hjørneformede eller "G9raquo;. Det kommer an på størrelsen på rommet.

Døren kan være laget av tre. Noen ganger eierne foretrekker herdet glass. Gjennomsiktig dør vil skape en følelse av letthet og tar ikke opp mye plass.

Ovnen må installeres på et sted som er beredt for henne. Her, gulv og vegger trenger å avslutte med ildfaste materialer, som for eksempel spesielle murstein. Pipe fra ovnen må ta til taket eller vinduet. ovner, er det mange design i dag. Valget avhenger av svært stil bad og eiere preferanser.

Det er viktig å tilby høy kvalitet belysning. For denne spesielle belysning brukes. De er ikke redd for høy luftfuktighet og temperaturendringer.

Interiøret i et rom med hvile i et bad for å skape en avslappende atmosfære. Du kan legge til et bilde på aktuelle tema. Møbler av dette rommet kan være laget av tre. Egnet som sofaer og stoler, chipped spesiell vanntett materiale.

Utskårne rammer og samme speilrammer pryder rommet venterom eller oppholdsrom. Du kan lage et vakkert område for te. Stikkontakter bør være vannfast. Sjekk ut denne plass som mulig i samsvar med preferansene til vertene.

Avhengig av området kan det bygges i et dampbad, dusj, svømmebasseng, oppholdsrom. I badekaret interiør kan være enkle, tradisjonelle eller har moderne utstyr og etterbehandling.

Hvis rommet er lite, er det bedre å gi for tilstedeværelsen av sjelen. Videre kan det være både i damp og være et separat rom. Møblere sjelen er bedre dyktig med flis eller naturstein.

Dersom bygningen er romslige, er det mulig å lage et svømmebasseng. Det er opprettet i henhold til bygningsforskriftene, spesielle vanntette materialer som brukes. Vannet i bassenget kan være oppvarmet eller ikke.

Tre er brukt i de fleste tilfeller, når du oppretter det indre av bad. Denne naturlige materiale er godt kombineres med granitt og naturstein. Dersom eierne av private hus villig til å fortynne tre, vil dette alternativet være effektiv.

Naturstein kan dekorere en vegg i rommet salonger. Selv i damp er lov til å bruke en design metode. I dette tilfellet, interiøret også vil se bra ut og glass moderne fasjonable belysning.

Skyggen av steinmurer kan matche gulvet finish. Dette vil legge en viss sjarm og skjønnhet i rommet. En ulempe med den foreliggende materiale er dets høye pris. Men hans tilstedeværelse i interiøret gjør utseendet på rommet luksuriøse og moderne.

Det er også mulig å anvende ikke en, men flere typer stein innvendige elementer. I dette tilfellet er effekten uvanlig og spennende. Tekstur og tone av slike materialer kan være forskjellig. Men dette naturstein skal være i harmoni med hele utformingen av rommet.

For et gulvbeleggmateriale kan anvendes grus, og for veggene - rå sten. I kombinasjon med en tre finish denne tandem vil se en fordel. Hvis selv bare for å dekorere en vegg i et slikt materiale, er det mulig å oppnå uvanlige og originale form inne i dampbadet eller oppholdsrom.

Etter å ha vurdert hvordan å skape det indre av bad, kan hver eier av et hus på landet å bygge en slik struktur på egenhånd. Etter råd fra profesjonelle designere vil være i stand til å bringe inn dette rommet er virkelig avslappende og hyggelig atmosfære. Dette vil positivt påvirke helsen og humøret til folk som besøker bad.

Leave a Reply

9 + 1 =