Inverter 180 ampere sveiseapparat

Velge inverter sveise maskin

Å ha et privat hjem eller hytte, fra tid til annen møtt med behovet for å sveise noe. Hver gang å betale for tjenestene til sveising er dyrt, spesielt siden mange av arbeidene ikke krever spesielle ferdigheter. Så er det et ønske om å skaffe seg sveiser og lære å lage maten selv. Den enkleste måten å lære på sveising inverter sveisemaskiner. De styres elektronisk, så har en rekke funksjoner som gjør livet mye enklere nybegynner sveiser. Disse enhetene tillater å få en høy kvalitet sveis selv uten mye erfaring. Nå er det lite: det er nødvendig å vite hvordan du skal velge en sveise inverter.

Hvordan velge en sveise inverter huset eller hagen, hvis det er dusinvis av merker?

Alle inverter sveisemaskiner, manuell sveising, som arbeider med forbruks elektroder, betegnet MMA kan deles inn i to hovedgrupper:

 • Husholdning - for sporadisk bruk og enkel jobb. Hvis du ikke planlegger store byggeprosjekter, vil enheten må være hver to til tre måneder for å fikse noe, podvarit, etc., de arbeidsressursenhetene i konsernet nok. Det er den billigste av omformeren svarochnikov. De koster 3-5 tusen rubler eller så, produsert i Kina.
 • Profesjonell - for daglig arbeidstid. Det er et alternativ for dem som ville bruke omformeren i produksjon eller store byggeplaner: bygge en hytte eller et hus, lage et metallgjerde og trapper. Kostnaden for disse enhetene 300-400 $.

Det er mellomliggende klasse - semi. Ifølge egenskapene og prisen de er et sted i midten. Dette er et godt valg for de som liker noe å mekke, og fortsatt elsker et godt verktøy. Alle eksamener er betinget, men hvis du forteller selgeren på hvilken klasse du ønsker å ha et apparat, vil han forstå deg og vil tilby flere alternativer.

Utvalget selv i vanlig jernvarehandel kan forvirre, og i en spesiell ....

Det er universelle eller kombinerte sveising omformere. De kan lage mat på mange forskjellige måter, hvorav den ene er vanligvis - manuell sveising. Disse enhetene er klassifisert som profesjonell, praktisk for sin allsidighet - noen kan fungere som en kutter, og koker i inerte gasser, noe som gjør det mye enklere å sveise tynne metall og rustfritt stål. Dette utstyret er nyttig hvis du har mer og maskinen - vil være i stand til å gjøre reparasjoner på egen hånd, samt lage noen "bøter" på gården.

Vi bestemme karakteristikk

Velg et priskategori - det er bra, men du må også velge spesifikasjonene. Først definerer vi strømforsyningen. Hvis du velger enheten for privat bruk i hjemmet eller på hytta, mest sannsynlig, er du mer fornøyd med strømforsyning 220 V. Sveisevekselrettere det er fra 380, men neppe hjemme noen har slike kilder. Og hvis det er - velg en trefaset vekselrettere. De er mye mindre, men de er også der.

Hvordan velge en sveiseomformeren i henhold til spesifikasjonene? I dette tilfellet, det utgår fra disse produktene og deres tykkelse, som du har tenkt å jobbe. Først av alt velge maksimalt sveisestrømmen, noe som kan gi enheten. Betegnet med Imax, måleenhet - ampere.

Det er ganske klar sammenheng mellom tykkelsen på metallet som du ønsker å jobbe, og den nåværende, som må sveises. Dette forholdet er vist i tabellen.

Hvis du skal lage black metal (vinkler, kanaler, etc.), med tykkelse høyst 1 cm, du må bare inverter kan utstede 160-180 ampere. Hvis minst fra tid til annen, har å jobbe med større tykkelse, trenger en strøm opp til 200 ampere. Jernplater tykkere enn 2 cm i hjemmet er ikke brukt, så 220-250 ampere for hjem eller hage kill. Det er neppe nødvendig å betaler for mye for unødvendig makt, er det bedre hvis de pengene som brukes på kjøp av enheten over klassen (eller en god maske kameleon, uten noe som nybegynner sveiser vil være vanskelig).

Foruten sveising invetrora trenger ytterligere vernehansker og sveisemaske. Nykommere i sveisemaske virkelig anbefale Chameleon

Den minste strøm Imin nødvendig ved sveising tynt metall-omformeren. Hvis du trenger å gjøre stål eller rustfritt stål til en tykkelse på 2 mm, må du varme opp sveisede deler så liten som mulig. Her og trenger en minimumsstyrke. Generelt er den nedre grense for justering av 10 A, men det er aggregater hvor mindre enn 30-40 A ikke vil eksponere. De er bra for de tilfeller, hvis de "tynne" operasjoner du har spesialutstyr (for eksempel, semi-automatisk sveising).

Viktig som organisasjon strømstyrken justering. Det kan bli trappet eller glatt. Trinnløst justerbar bedre - den gjør det mulig å nøyaktig å velge driftsmodusen for hvert metall og elektroden.

Denne egenskap er målt på utstyret stå uten belastning. Betegnet som UXX, enhet - Volt (V). Det bestemmer hvor lett det vil bli tent bue sveiset og hvordan buen er stabil. Verdiområde - 40-90 W. Jo høyere uttalt åpen krets spenning, jo lettere vil det være å gå sveising.

Tekniske egenskaper av sveisevekselretteren Fubag i 160. Tomgangsspenningen kan beskrives som

Som nevnt tidligere, er de fleste av de omformerne drevet av 220 V. Men i de russiske nettverk er mer eller mindre stabil spenning opprettholdes bare i store byer. På landsbygda, spenning på 190 V - det er bra. Men sveise inverter maskiner og så bra at de er lite krevende å forsyningsspenningen. De trygt kokte ved 180 til 190 V, og noen modeller og 150 B kan "trekke" elektrode 3 mm i diameter.

Hvis du er i landsbyen spenningen er lav, ta hensyn til denne indikatoren. Det er foreskrevet vanligvis som "spenning" og en strek påføre minimums- og maksimumsverdi, for eksempel 150 til 245 V. Av og sett entry: 220 + 10% -30%. Dette betyr at apparatet normalt vil koke når den tilførte spenning er i området fra 154 V til 244 V (220 V - 30% = 154 V, og 220 + 10 = 244% B).

Virkemåte ved maksimal strøm

Dersom du må jobbe på høyest mulig strøm, vil enheten nødt til å gi tid til å kjøle seg ned. Det er, for en tid kokk, slapper av litt tid. Disse intervallene blir ansett for å være på 10 minutter, betegnet på tekniske data som "MF ved maksimal strøm", målt i prosent -%.

For eksempel, hvis det er en PX med en maksimal strøm på 40% i den karakteristiske, noe som betyr at i 10 minutter kan du lage 4 og 6 må vente til maskinen er avkjølt. Normale egenskaper anses at-minst 50-60%, bra - 70% og oppover.

Spesifikasjoner inverter sveising TORUS-165 MASTER (Torus 165 Master)

Merk at dette kravet gjelder bare for den maksimale strøm, eller nær den. Ved middels eller lave strømmer må obligatorisk stopper det. Du har fortsatt tid til annen for å endre elektrodene eller posisjon, for å flytte elementet. Så det vil bli en pause.

Det er alle de tekniske parametere som er nødvendig. Nå som du vet hvordan du skal velge en sveiseomformeren i henhold til spesifikasjonene. Men det er ikke alt. Det er også flere funksjoner. For nybegynnere, kan de være svært nyttig. Og noen operasjonelle aspekter kan påvirke et annet valg.

Andre funksjoner av inverter sveisemaskiner

Tilstedeværelsen eller fraværet av servicefunksjoner er ikke kritisk, men mye enklere liv, spesielt til nybegynnere. Satt sine vanlige standard:

 • "Hot start» HOT START - påvirker tenning. I en ytterligere tennpuls blir tilført, noe som gjør det lett å starte sveisingen.
 • "Fast & rasende lysbue» - buekraften - den plutselige tilnærming av elektroden til metall automatisk øker sveisestrømmen. Det blir ikke sittende fast elektrode.
 • "Antizalipanie» - ANTI Stick - deaktiverer strøm er blitt liggende på elektroden omfatter, etter dets separasjon. En praktisk funksjon, er det spesielt relevant for uerfarne sveisere.

Det er noen nyttige funksjoner. For eksempel kan skjermen og automatisk nedstengning respons når overopphetet. Dette er et nyttig tillegg - du kan ikke alltid holde styr på tid, eller en indikator for overoppheting. Automatisk avslåing sparer fra utbrenthet og kostbare reparasjoner.

Sveiseapparat for manuell buesveising lar deg lage nesten alle metaller, unntatt farge

Vær oppmerksom på pakke: i tillegg til sveisemaskinen er vanligvis pritanov kabel (noen ganger er det flyttbare, noen ganger stasjonær), to sveisekabler - en med et klips for festing til arbeidsstykket, den andre - fra elektrodeholderen. Det er bedre hvis kablene er lette, fleksible og lang. Men det er slik luksus ikke alltid. Ofte jobber kabler er ca 2 meter lang, noe som ikke alltid praktisk. Med tanke på kabler, ta hensyn til hvordan de er innebygd, loddet (bedre) eller klemmes / furet.

Legg merke til tilstedeværelsen av garantiperioden, samt hvor nær hjemmet / hytta er nærmeste servicesenter. Mangelen på servicenettverk - et alarmerende tegn. Dette betyr at selv om en garanti reparere skaden vil du gjøre det for pengene. Hvorfor skulle du sender til å reparere enheten med halvparten av landet vårt ganske stor ...

Hvordan velge en produsent av sveise inverter

Nå som du vet hvordan du skal velge en sveiseomformeren i henhold til de tekniske spesifikasjonene. Det gjenstår den vanskeligste oppgaven: velg den helt av maskinen, eller rettere sagt, produsenten.

Kinesiske sveisere eller?

I kategorien av innenlandsk inverter sveisemaskiner nesten alle kommer fra Kina. Det er et helt ukjent merke til noen, har jobbet i mange år og fått noen troverdighet. Velkjent kinesisk merkevare - er som regel, utstyr laget av anerkjente fabrikker er utstyrt med moderne fasiliteter.

"Masters" av merkevaren er europeere, amerikanere og til og med russerne, og produksjonsanlegg er lokalisert i Kina. Denne ordningen jobbet i lang tid og er godt kjent. Fordi det siste med to linjer dukket opp i beskrivelsene av apparater, "føde av merkevaren" og "landet av produsenten." Kalle disse omformerne "kinesisk" som, og er ikke helt riktig, men de er produsert der. Generelt bestemmer deg.

Kjent til det kinesiske markedet, inverter sveisemaskiner er ikke den laveste pris. I stedet blir de testet, og det meste har et nettverk av servicesentre, eller en kontrakt for reparasjoner til noen av lignende tjenester. Her er noen av de merkene som er mest gode anmeldelser:

   • Sveising invertererene Resanta. Fødestedet til den splitter - Latvia, produsenten - Kina. Det er tre linjer:
    • AIS - mønster med maksimal sveisestrøm fra 140 A til 250 A, spenning på 170 V til 250 V. pris 6500 gni AIS 140-14000 Rub.. 250 ampere modell.
    • SAI GON - modellen kjører på lav spenning - 150 V. Prisen på 11 tusen rubler .. for 160 amp enheten opp til 18 til 19.000. gni for kapasitet på 250 ampere.
    • AIS DU - kompakte modeller, med redusert vekt og dimensjoner og egenskaper som AIS. Så lite som 7,300. Gni for 160 amp enhet, opp til 12 tusen. Gni til 250 A.

    Sveisevekselrettere Resanta linjer SAI GON (lav spenning) og K (kompakt) (For å forstørre bildet, klikk på den høyre museknapp)

     • Sveising omformere Fubag (Fubag), fødestedet til merke - Tyskland, produsenten - Kina eller Frankrike. I serien samles i Frankrike, og en serie av IR i Kina. Toleranse i forsyningsspenningen 220 V +/- 15% (190 til 250).
      • Serien Fubag I svarochnikov kan arbeide i MMA og TIG-modus (sveising i en argon miljø for TIG-modus trenger en spesiell sett med utstyr - kjøpes separat). Pris fra 11,8 tusen rubler per enhet kapasitet på 16 ampere til 18 tusen rubler. for 220 amp kapasitet.
      • Serie invertornyzh sveisere IR - sveising er bare MMA, det er funksjoner "antizalipanie" og "hot start". Pris fra 7000. Gni. for 160 amp og 9,500. gni for 220 ampere.
     • En annen representant for de russiske vekselrettere produsert i Kina - vekselrettere "Cedar" sveisere.
      • En rekke "Cedar MMA» - bare jobbe med forbruk elektroder. Er en funksjon av "hot start" og "antizalipanie". Priser fra 7500. Gni. for det meste med lav effekt (170 ampere) og opp til 9,5 tusen. gni. per enhet kapasitet på 220 ampere.
      • En rekke "Cedar ARC» enheter av den profesjonelle serien, der det fortsatt er en funksjon av buen stabilisering, prisen på 10 500. Rubler per enhet kapasitet på 160 ampere og opp til 28 000. Gni for 400 amp enhet.
     • "Interskol" Inverter sveiseutstyr. Dette er et annet merke kommer fra Russland, som produserer utstyr i Kina. konfigurasjon funksjon: koble støpselet til strømforsyningen ikke er inkludert. Det fremgår at enheten fungerer når strøm fra 140 V til 240 V. Det er to linjer:
      • "ISA Interskol for MMA (manuell buesveising med konsumerbar elektrode). Priser fra 6,5 ​​ths. Gni. Apparat for utstedelse av 160 ampere, opp til 10 tusen. gni. for kraften på 250 ampere.
      • Serie Intersokl COI - bortsett MMA sveising kan operere i MIG / MAG-modus (eller i skjermet med inert gass). Pris per ISP 160 ampere -. 19 tusen rubler for ISP 200 ampere - 21 tusen rubler ..
    • Sveising omformere FoxWeld ( «Foksveld") - i Kina. God ytelse, et bredt spekter. Det er flere budsjettlinjer svarochnikov å gi drift med redusert spenning.
     • FoxWeld Dachnik - pris fra 7,2 tusen rubler per enhet kapasitet på 160 A. Den digitale display med store sifre letter oppfatningen av informasjon. Strømforsyning - 180-240 V, men ikke veldig god ytelse til en maksimal strøm av: 40% driftssyklus. Åpen krets spenning 56 V.
     • FoxWeld Emery - Generelt sett tilsvarende egenskaper har bedre strøm-spenningskarakteristikk: klemmespenning 78 V.
     • FoxWeld Master kan operere med et sett med argon-buesveising. MF ved maksimal strøm fremdeles er under 35%. Det er en funksjon av "hot start" og "antizalipaniya" etterbrenner bue.

    Russiske sveisevekselrettere

    Sveisemaskiner, som er produsert i Russland, litt. For noen år siden var det "Torus" vekselrettere som oppfyller spesifikasjonene og gir en stabil lysbue. Hva behager - lang garanti - 3 år. Denne perioden forekommer svært sjelden, så det er oppmuntrende at alt arbeid skal være god. To linjer:

    • Husholdningsapparater "torus" - 165, 175, 200, 210 (denne strøm i ampere). Prisen på 13 000. Gni. for 165 ampere modeller opp til 15 tusen rubler. for kraftigere - 200-210 ampere MF ved maksimal strøm på 60%.
    • Profesjonell linje Torus 235 Prima 250 Extra, Torus 255 Pro (fra 17300. Gni til 20500. RUB), MF ved maksimal strøm på 80%.

    Erklært forsyningsspenningen 165-242 V. Merk sveising av kabler er ikke inkludert i grunnpakken. De må kjøpes separat.

    Tester Sveising inverter enhet 250 Torus titt på denne videoen.

    Produsert i Russland og inverter svarochniki inforce. De tilhører den kategorien av profesjonelle, det er bare to modeller av 200 og 250 ampere. Kan operere i MMA og TIG-modus (brenneren og gassflaskene er ikke inkludert). strømregulering trinnløs - fra 50 til 200/250 ampere forholdet arbeid / hvile ved maksimal strøm - 60%. Pris vekselrettere inforce 16-21 tusen rubler.

    I Nizjnij Novgorod "ElektroIntel" bedrift som produserer inverter sveisemaskiner Neon (Neon). Denne teknikken er konstruert for å operere i det barske miljøet: normal koking ved en temperatur på fra -40 ° C til + 40 ° C. Universal Washer - arbeid, også, som i modus for manuell sveising, og i TIG-modus. For maskiner av denne typen en svært lav pris. For eksempel, NEON sveise inverter (Neon) 160 HP verdt 9700. Rub. Den andre modifikasjon, som kan være egnet for boligformål (for konstruksjon, for eksempel) Det NEON HP 180 blir priset til 12,5 tusen. Rubler. Anordninger har alle tjenester og multi struktur (mer brukbar enn enkelt kort analoger). Arbeidsverdi / MF hvile på maksimal strøm - 80% (målt ved + 40 ° C).

    Sveisevekselrettere 180 ampere

    Sveise inverter Svarog PRO ARC-180 (Z207) for manuell buesveising med belagte elektroder (MMA) med manuell TIG-sveising modus (TIG) - dette krever kjøpet en spesiell port brenner.

    Moderne kompakt inverter PRO ARC-180 (Z208S) PRO serien benyttes for profesjonell manuell sveising og sveising med belagte elektroder. Funksjoner varmstart og ARC FORCE oppviser høy stabilitet for tenning og for sveising av ulike metalliske produkter.

    Gjennom bruk av omformeren teknologi for fremstilling av sveisemaskinen STICKMATE 180 Aurora fra merket, viser han effektiviteten er 30 prosent høyere enn konvensjonelle anordninger. Dessuten forbruker utstyr elektrisk energi økonomisk, gjør det mulig å arbeide som en enkelt-brikke belagt og wolfram ikke-forbrukselektroden gassbeskyttet.

    Funksjoner ForceArc, Antistick Hot Start og effektiv bruk av maskinen Aurora MiniOne 1800 for bruk i et hjemmemiljø, samt industriell produksjon eller landbruk. Apparatet er realisert i en praktisk bæreveske, utstyrt med en passende holder elektrode og den spesielle klemmer for tilkobling av en kabel. Ideell for manuell sveising elektroder opp til 5 mm.

    Blueweld Prestige 216 PRO - omformer som kan brukes både for manuell buesveising, og for arbeide med aluminium og andre metaller i beskyttelsesgassen. Enheten registrerer automatisk sveisemodus, kan du raskt sette opp den nødvendige strøm, utstyrt med alle nødvendige mekanismer for beskyttelse av nettverkstrafikken og overoppheting.

    Sveising inverter FUBAG IQ 180 anvendes for å koble sammen de forskjellige metallkonstruksjoner av elementer MMA-sveising.

    Enfaset inverter sveise maskin for manuell buesveising av elektroder av alle merker diameter fra 1,6 til 4,0 mm.

    Sveising inverter KEMPPI Minarcs EVO 180 - er lett å bruke sveiseapparatet for sveisemetoden MMA (MMA). Den er egnet for profesjonell bruk i metallindustrien, på byggeplasser og for reparasjonssveising.

    Og her er det moderne og funksjonell nyhet. Før du Pico 180 - Inverter sveiseutstyr.

    Sveise inverter Fubag IR 180 - optimalt valg for sveiseren, ofte ved hjelp av en elektrodediameter på 4 mm.

    Kompaktmaskin gjort i transfomers. Det er relativt enkelt å sette opp og forvaltes. På grunn av størrelsen og lav vekt, bærehåndtak - kan føreren enkelt flytte hele arbeidsområdet. Den har til oppgave å "hot" tenning og antizalipaniya elektrode.

    Sveising inverter BestWeld BestMini 180 gir stabil drift i tungt underspenning og store svingninger som ligger i hjemmenettet utenfor storbyer.

    tenn (HOT START). Forhindre klebing av elektroden (ANTI stick). å tvinge buen (ARC FORCE). Senking av åpen-krets spenning (VRD). TIG LIFT.

    Med en vekt av bare 4,6 kg apparat har en utmerket ytelse og mål sikkert å håndtere med varierende grad av kompleksitet.

    "Master - T» - Series Washer moderne sveise inverter strømkilde, bygget på IGBT - moduler er et veldig godt alternativ for håndverkere og sveisere fagfolk.

    Kompakt sveiseapparat. Lav vekt gjør det enkelt å bære den rundt på arbeidsplassen.

    Sveisemaskinen er utstyrt med en patentert proprietær styreenhet ArcPlus ™ II, optimalisere den sveiseprosess er egnet for store belastninger. Enheten lar deg jobbe under vanskelige forhold, takket være sofistikert moderne design. Kanskje til og med lage en slippe sveising. Det fjernstyres, noe som er meget praktisk.

    B 185 - husholdnings sveising inverter elektrode og argon buesveising. Det takler godt med kortsiktige høye belastninger.

    Kitin 1900HF sveiselikeretter vekselretteren konstruert ved å bruke den siste IGBT-teknologien med.

    Sveising inverter beregnet for MMA sveising med en solid foringsrør, beskyttet mot støv og fuktighet. Kan brukes ikke bare i hjem reparasjoner, men også installasjon av stålkonstruksjoner, samt i konstruksjonen.

    Den bruker progressiv IGBT inverter-teknologi, noe som gjør det mulig for vekten og størrelsen på skarlagen, et høyt nivå tomgangsspenning, en god vedlikeholdsvennlighet, høye nivåer av syklusen arbeid og kvalitet.

    RAINBOW anordningen 180 er den siste generasjon av sveiseutstyr inverter sveiseteknikk med likestrøm.

    Funksjoner MMA-serien enheter: operere på redusert nettverk; arbeide fra generatoren; Ekstra innebygd alternativ - arcforcing.

    Sveisere Brima MARS serie er perfekt egnet for å arbeide under forhold med lav spenning. Sveising inverter Brima gitt en isolert gate bipolar transistor kontrollmodul. Inverter sveisemaskin er produsert med avansert inverter IGBT-teknologien.

    Sveiser Bars Mini ARC-200D er konstruert for bruk i et privat hjem eller på hytta. Utstyret er brukervennlig display, som viser innstillingene av sveisestrøm, beskyttelse mot trafikk på nettverket og overoppheting.

    Robust sveiseapparat, som kan operere utendørs. Det har tunnel ventilasjon, slik at elektronikken er beskyttet mot fuktighet og støv. Den tillater sveising av en wolframelektrode.

    Kompakt sveiseapparat for buesveising med konsumerbar elektrode dekket med en konstant strøm av lav-karbon og høy karbonstål, rustfritt stål, støpejern.

    Sveise kitin inverter likerettere 145, 165, 190 er utstyrt med elektronisk kontroll, med sveisestrømmen.

    Sveising inverter Edon LV-220 - en optimal løsning for bruk i boliger. Utformet for DC-sveising med forbrukbare elektroder. Inverter-teknologi gir en stabil spenning og en høyere kvalitet tykk fuge.

    Det sveiseapparat for buesveising med konsumerbar elektrode dekket med en konstant strøm av lav-karbon og høy karbonstål, rustfritt stål, støpejern.

    Inverter Sveiser KEMPPI Minarc EVO 180 VRD - er den nyeste modellen for MMA-sveising i den populære familien Minarc Evo.

    Sveising inverter for manuell buesveising. Forskjellen mellom denne modellen - tilstedeværelsen av den effektfaktorkorreksjonsfunksjon. Det har også den funksjon lett tenning, antizalipaniya elektrode og etterbrenner bue.

    For hytter og private hus, foreslår vi å bruke til sveising Bars Mini ARC-180D, som på små dimensjoner gir høy kvalitet sveising. Enheten har et digitalt display for å justere sveisestrømmen, som er utstyrt med termisk beskyttelse. Inkludert er implementert alt nødvendig utstyr og tilbehør.

    Sveising inverter Ampir AIS 190 benytter progressiv inverterteknikken på IGBT-transistorer, noe som tillater å oppnå et høyt nivå av sveisestrøm og høy ytelse.

    Kitin 130, 150, 170 er sveiselikeretter vekselretteren konstruert ved å bruke den siste IGBT.

    Inverter sveising Brima BEST ARC-205 blir brukt for sveising med likestrøm. Designet for å arbeide på arbeidsplassen og i hjemmet. Ideell for sveising av karbon stål. Lavt støynivå, lav vekt og dimensjoner. Preget av høy produktivitet og kvalitet på sveisen.

    Re: Evolution BARS - en revolusjon, en drastisk endring i historien om sveiseutstyr TM barer! På grunn av den akkumulerte erfaring med produksjon og akkumulert kunnskap om behovene til sveising, ble det besluttet å gjennomføre en stor restyling barer.

    Sveise inverter MARS MMA 2300 for manuell buesveising med belagte elektroder, og argon-sveising med wolfram-elektrode.

    Inverter BARS EKO ARC 204 - inverter-type sveiseapparat beregnet for manuell sveising (MMA) MMA DC.

    Sveiseutstyr 220 ampere

    Sveiseapparatet Microsha 180 MMA

    Microsha 180

    Mikrosha 180 innenlands inverter sveise maskin, produsert i Russland, nemlig byen Azov.

    På forsiden ved apparatet er det to enkeltjustering - endre forsterkere, den andre brenneren. Litt til venstre for det digitale displayet som veksler mellom nettspenning og strøm som du setter er duplisert på resultattavlen.

    Generelt for enheten:

    Anordningen har riktig oppsett for det ville ha vært bedre kjøling, og dermed øke PV-systemet på en enkel måte under hele arbeidsbelastning.

    Enheten er svært enkel å bruke, kan selv en nybegynner sveiser sette skikkelige sømmer

    - beskyttelse mot sveiseelektrode,

    - digital visning av sveisestrømmen,

    - digitalt display nettspenning,

    - beskyttelse mot overoppheting,

    - blokkering ved lav spenning på minst 85 V og ved en verdi som overstiger 255,

    - utmerket tenning og stabil brenning av buen.

    Microsha 180 sveisemaskin er beregnet for elektriske nettverk med lav spenning. Enheten vil fungere selv om nettverket 140 volt. Apparatet er utstyrt med et digitalt bord. Den har en liten størrelse og lav vekt, noe som gjør det lettere å jobbe dem. beregnet for manuell buesveising med belagte elektroder av jernholdige og ikke-jernholdige metaller og legeringer, bortsett fra aluminium, de tilsvarende metallelektroder med en diameter opp til 4 mm når det drives av en enfaset 220 V 50 Hz. Ved normale temperaturer (20-25 gr) og strømmer opp til 110 ampere sveise av overoppheting frakobling finner sted. I varmt vær (35-40gr.S) og tungt utstyr drift mulig periodisk drift termisk beskyttelse. Etter spyling apparat bygget kjølevifte i 4 - 5 min. og avkjøling av liten størrelse kraftkilde transformator drift gjenopptas. Når sveiseelektroder F4,0 mm diameter ved den maksimale strøm, vil den termiske beskyttelse aktiveres etter omtrent to fortløpende etter hverandre, brente elektroder.

Leave a Reply

3 + 2 =