Imitasjon murvegg med hendene

Imitasjon Brick puss: en ferdig vegg under en murstein med hendene

Murverk, hvor en streng mønster av sømmer i harmoni med "personlighet" av hvert lagt inn i en vegg av stein - kortet interiør loft.

Ideen om å reprodusere dyktig arbeid murer i sin leilighet like mye. Å gjennomføre det, ikke nødvendigvis å ta opp hammer og sparkel. Nok til å gjøre en etterligning av murverk på en vegg, eller på en separat del av denne.

Det er to versjoner av dette arbeidet: bruk av gips flis som etterligner en murstein, murverk og mønstring av rå gips. Den andre metoden er ikke bare billigere, men også enklere å først. På det vi diskutere i denne artikkelen.

Eksempler plaster under en murstein i den indre

Før du starter studiet behandling teknologi under en murstein vegg med et plaster titt på noen eksempler på dette arbeidet.

På bildet under er den opprinnelige versjonen av imitasjon murverket. Forfatteren bevisst bort fra den rette linje mørtelmasser. Resultatet er et interessant område, som om uforsiktig kastet murer.

Og her er et typisk eksempel på "Brick" nekolerovannoy gips. Arbeidet er gjort effektivt, slik at selv en kort avstand simulering skilles fra ekte forsiden av murverk.

Brick flekker i hvitt med mørke sømmer slipp - vanlig teknikk for å dekorere. Det er ofte brukt i interiøret, designet i en skandinavisk stil.

For å opprette en vakker overflate til forsiktig forme den fuktige gips i form av klosser. I tillegg til behovet for å håndtere nøye "ansikt" av hver stein, noe som gir en aldrende utseende rekke mur. Et godt eksempel på denne tilnærmingen vi ser i bildet nedenfor.

Standard murverk stein regelmessig form med skarpe kanter - er ikke den eneste versjon av gips. Designere gjerne bruke etterligning murstein i det indre med jevne og skarpe konturer av ansiktet.

Plaster under en murstein kan du dekorere ikke bare massen av veggen. Du kan bruke den til å lage et forkle på kjøkkenet, dekorere hjørnene og døråpninger.

Hvordan ferdig murvegg under gips med hendene?

For å begynne, vurdere startbetingelsene teknologien. Uten deres etterlevelse arbeid ikke kan utføres effektivt.

Tykkelsen av behandling lag simulere murstein, er forholdsvis lav (0,5-1,5 cm). Derfor må den vegg, utformet med en slik innredning ha store søkk og fremspring. Før arbeidet starter er det nødvendig å måle nivået av overflatekrumning, vanligvis ved hjelp av lang. Dersom avviket fra de vertikale vegger av mer enn 2-3 cm til 1 meter i lengde, er det nødvendig å rette inn plastiske blandingen og la det tørke i flere dager. Bare da kan du begynne å dekorere.

Hva en master-class imitasjon murstein du ikke ser overalt et obligatorisk trinn er grunning overflaten før påføring av løsningen. Uten den, vil et lag av gips løsner over tid. Vis primer valgt basert på veggmaterialet.

Det er to program teknologi murstein dekor:

 • Ved å skjære gjennom leddene skraper.
 • Med bruk av suturer for dannelse av maskeringstape.

Vi skal se på både og gi sine kommentarer til hver.

Det viktigste verktøyet for søknad og planering gips -. Stålsparkel bredde på 20-25 cm For den praktiske arbeidet med ham, kan du bruke en smal stekespade (5-10 cm). Med det blir oppløsningen påføres på et verktøy, formateres fin spring og groper.

Arbeid er separate deler - zahvatki. Sitt område avhenger av mengden av oppløsningen som fremstilles ved en tid (10-15 liter).

Først på den grunnede overflate av en vegg gips bred spatel stukk, det jevne avrettingslag.

Etter at oppløsningen var svakt tørker, blir tellingen utføres sveiser. Det er best å gjøre jobben med en lang regel (1.5-1.8 m). Det er påført overflaten av gips og trekker en skarp plate på sine ledd. Deres bredde er valgt i området 0,5-1,0 cm.

"Figur" mur avhenger av dine preferanser. Det bør være i samsvar med standard murstein størrelse (250 mm lengde, 65 mm høyde og 120 mm bredde). Hvordan fryktelig å trekke murstein på veggen ikke kan. Å gjøre oppsettet, må du vurdere dressing sting.

Etter at maskene trekkes, tar det en skraper. Dette kan være en smal meisel eller snekker improviserte enheten fra bøyd stålbånd.

De er pent i skjøtene, fjerning av gips. Dybden avhenger av tykkelsen av sømmene dekorativt toppsjikt, og kan være fra 3 til 6 mm.

Meisel arbeid er ikke så praktisk. Overskudd av oppløsning fra leddene danner en "frynse", som må fjernes kontinuerlig.

Det er et ekstra verktøy for å danne sømmer - skjøting. De er murere på scenen for etterbehandling murverk. Med skjøtesømmer kan gis en konveks eller konkav form.

Kapping gips begynne med lange horisontale sømmer, og deretter gå videre til kort vertikal. Etter å ha gjort dette arbeidet, gips må gi tid for herding. Før det skal eliminere alle innrømmet feil og unøyaktigheter figuren, siden herdet laget for å gjøre det mislykkes.

Overskudd av oppløsning som blir igjen på de flater av klossene etter innbygging sømmer, tørr klut umiddelbart etter fullføringen av arbeidet. Deretter, dersom ønskelig, være en plan overflate med en fuktig svamp.

Den siste operasjon - male etterligning murvegg av gips. Det gjennomføres i to trinn. Først pensel eller spray Kohler hel rekke. Etter at smal børste forsiktig male over skjøtene, noe som gjør at malingen ikke dryppe på den "murstein".

Mange mestere bruke stukkatur Volma å lage en simulering av murverk. Blande sement flis lim med gipsmørtel bør ikke være. Ulike typer bindemidler dårlig eksistere sammen med hverandre. Derfor kan det avslutningslag til slutt løsner fra underlaget.

Flow plastiske blandingen kan si følgende. Når sjikttykkelse på 1 cm av dets forbruk ved 1 m2 av veggen er fra 8 til 9 kg. Standard sekk (30 kg) i dette tilfellet er nok til 3,5 m2. Til en pris av posen 450 rubler en "firkantet" gips vil koste RUB 128 (450 / 3,5). Hvis vi legger til denne prisen av grunning og maling, vil det endelige tallet være utgifter på nivå med 180 rubler. / M2.

Til sammenligning er minimale kostnader av gips fliser som etterligner en murstein, er 400 rubler. / M2. Legge kostnadene for lim, vil vi få 480 rubler. / M2. Dette er mer enn 2,5 ganger så mye simulering av brent gips.

Dannelse av leddene ved hjelp av maskeringstape

I denne utførelsesform, etter at overflaten grunning på blyanten markere sømmer og limt på sitt smalmaskeringstape.

Endene av båndet utgangs utlandet oshtukaturivayut del og påføres med en sparkel plaster løsning direkte på båndet. Innretting av gips og gi det tørke ut en bit, forsiktig trekke endene av båndet. Limbånd utvinnes fra laget av gips på veggen forlater mønster sømmer.

Det bør bemerkes at for å lage imitasjon mur med sine egne hender ved hjelp av teip er mer komplisert enn en skrape for å fjerne løsningen. Dette arbeidet tar lengre tid og krever mer rengjøring murstein ansikter.

Tapen ufaglærte hender er ikke alltid jevnt adskilt, trekke en del av løsningen. Så nybegynnere anbefaler vi å bruke metoden for å danne et mønster ved hjelp av en meisel eller en skrape.

Kommentarer (0)

Nytt på nettstedet

Frøplanter utvikle og utvide vegetativ masse i et begrenset volum av substrat. Og dette volumet.

Vinter - en ildprøve for kjæledyr. Spesielt vanskelig er det overført verpehøner. Short.

Nyttårs forfengelighet med gaver og tegning festlig menyen gjelder hjem interiør.

Komfortabel herregård, bygget vekk fra gass nett er umulig uten komfyren. I kulden.

Belysning av området forstadsområde er å anse som et separat trinn arrangement plansoner.

Ordinær setning av hundens liv i disse dager er bare aktuelt for hjemløse hunder. .

Anskaffe land og lage en plan for fremtiden huset, sørg for å tenke på plassering.

De siste 10 årene på grønnsaksdyrking og hage seminarer og fora er en aktiv diskusjon.

Det er vanskelig i dag å finne noen som ikke har hørt noe om platene.

Ser vi på de poser med sement og en haug med sand, føles ikke alle utviklere.

Imitasjon murvegg med hendene

I de senere årene, er det å få fart, en populær trend i interiørdesign. Vi snakker om slike interessante alternativer som en etterligning av en murvegg - selvfølgelig, mange flere enn en gang konfrontert med fenomenet. Imitasjon - fordi faktisk veggen ikke er murstein, men bare trimmet på en slik måte at den tilsvarende inntrykk er gjort. I denne artikkelen ser vi på alle stadier av hvordan man utfører en etterligning av en murvegg med hendene (se. Video, foto).

Det første trinnet er å fremstille veggen for videre behandling. For å gjøre dette, må du rengjøre overflaten: det skraping tapet, laget planering, utjevning uregelmessigheter (bruk sandpapir).

Deretter vil det være behov for "model9raquo; murstein. Skjær den tiltenkte slutt murstein kan være laget av papp eller et stykke linoleum (det finnes andre alternativer). Dimensjonene på 25 x 6,5 cm - dette er standard. Det er nødvendig å utpeke sømmene; Strekpunkt - 1,5 cm rundt omkretsen av emnet fra utsiden. USA trenger en annen maske - som viste seg som to halvdeler av en murstein. Videre blir det klart hvorfor det er nødvendig å gjøre det.

Spread "kirpichiki9raquo; Jeg trenger fra gulv til tak. . Retrett fra bunnen 5-10 cm Deretter bruker du en enkel blyant bly rundt første sving, "kirpich9raquo;.

Generelt teknologi er som følger: å begynne med må du spore hjørnene av veggene, da disse stedene er det vanskeligste, så i kantene, og deretter flyttet til sentrum.

Flere detaljer om denne prosessen kan sees på video.

Ved siden etableringen av imitasjon murvegg trenger en primer, anbefales det ikke å bruke betonokontaktnuyu. Dyrket på vanlig måte, og deretter ved hjelp av en valse for å påføre oppløsningen på veggen. Dette gjøres slik at blandingen blir fastsatt klart og godt. På merking denne prosessen vil ikke bli berørt - det er ingenting å bekymre seg for.

Maskeringsbånd er anbragt på veggen, og i leddene "kirpichikov9raquo;. Det anbefales prokleivat første horisontale linjer, og deretter beveger seg videre til den vertikale. Råvarer klistremerke må være overlappende.

En løsning av produsere flis lim og gips (50 til 50). Det bør bemerkes at imitasjon av en murvegg i leiligheten med gips - dette er ikke bare en enkel, vakker, men også en pålitelig alternativ for etterbehandling.

Deretter plaster påføres med en slikkepott (eller hender, fordi det er enklere og raskere, men glem ikke i dette tilfellet å bruke spesielle hansker).

Neste er tipsene teip strekninger - det viser seg at rommet mellom mursteinene faller, ryddet. Legg til - at behovet for å løsne en teip umiddelbart etter påføring - ikke senere!

Dette punktet er svært viktig, fordi hvis ventetiden - trekk ut det vil ikke fungere. I prinsippet - og dette er den viktigste hemmelig teknologi. Det er fortsatt noen nyanser - for å bruke i dette tilfellet, bør gipsen ikke være: det tørker umiddelbart - og frigjøre plass mellom fragmentene vil ikke fungere fullstendig.

Neste du trenger å diskutere et annet viktig poeng, nemlig - forme simulere murverk. Det er mange måter, men det enkleste av dem - ved hjelp av en meisel, sparkel eller spiseskje. For å utføre denne handlingen er nødvendig i tilfelle at løsningen ble levert armer (dvs. ujevn).

Forbehandling for maling

Først må du rengjøre overflaten: feie vekk støvet med en kost, bruker børster, pensler, sandpapir.

Deretter går du til den andre primer: det er nødvendig å omgå ikke bare alle blokkene, men også fugene mellom dem. Malingen kan påføres eller ikke etter ønske. Mange velger alternativet - naturlig vegg med effekten av naturlig aldring murstein.

Det er alle rådene om hvordan du gjør en etterligning av en murvegg med hendene. Selvfølgelig er det nødvendig å bruke litt tid, men resultatet vil tale for seg selv - og ikke bare ta deg!

Video lage en simulering av en murvegg

 • lese

Plaster murvegg med hendene

Gipsvegger med sine egne hender

Hvordan gips veggene med sine egne hender på sjømerker og uten dem

Hvordan kitt veggene med sine egne hender under tapet og maling

Hvordan moderne lydisolering vegger med sine egne hender

Imitasjon peis i det indre av leiligheten

Liker du dette? Vise det til vennene dine:

 • lese

Plaster murvegg med hendene

Gipsvegger med sine egne hender

Hvordan gips veggene med sine egne hender på sjømerker og uten dem

Hvordan kitt veggene med sine egne hender under tapet og maling

Hvordan moderne lydisolering vegger med sine egne hender

Imitasjon peis i det indre av leiligheten

Hun gjorde det, men i stedet for fliselim, rådet "belaton"

Sandsparkelmasses og kitt 50-50 og PVA-m pro

http://stroitelstvo-remont-doma.blogspot.com/ se her

Liker noe kompleks er ikke til stede i etableringen av veggen) Takk for dine instruksjoner!

Imitasjon murvegg - hvordan å gjøre på egen hånd?

Den billigste måten å teksturert finish - det er en etterligning av murverk. Det er egnet for nesten enhver stil av et interiør, og med en tekstur håndtak selv en uerfaren mester. Så nå skal vi snakke om hvordan du oppretter en etterligning.

Den enkleste veggdekorasjon under en murstein er laget ved hjelp strukturtapet og maling. For å gjøre dette, må du kjøpe tapeter for maling (helst av glass - det gir en veldig interessant tekstur) for å lime dem ment for etterbehandling området og gjøre følgende:

 • Vi gir veggen tørke helt og gå om sin virksomhet i løpet av 2-3 dager.
 • Vi går til butikken og kjøpe en tynn maskeringstape.
 • Lim strimler av klebebånd på tapetet, plassere dem parallelt til sokkelen med en tonehøyde (avstanden mellom nærliggende strimler) 6-7 cm. Shire er ikke nødvendig - din "murstein" i dette tilfellet ville ikke se helt naturlig.
 • Skåret i 7-8 cm lang strimmel av selvklebende tape. De trenger mye - for å beregne antall barer i samme "rad", må du dele lengden i centimeter med en faktor på 12,5.
 • Disse strimler er limt til tapet, vinkelrett på de horisontale rekker, å plassere dem i trinn på 12,5 cm. Videre, i den første rad (fra gulv eller tak) remsen er limt til den avstand på 12,5 cm fra hjørnet. I den andre raden - i en avstand på 6,5 cm fra hjørnet. Så vi vil være i stand til å simulere den vertikale overlapp felles i en ekte murstein toppen.
 • Det neste trinnet - malt tapet på båndet. Du kjøper latex maling, blandet inn i hennes murstein farge og søke på valsen veggen, male over og tape, og fikk med hjelp av "vinduer". En time senere, vil operasjonen måtte gjenta og gi malingen tørke i 2-3 timer.

Tapetene malt under en murstein med teip

Deretter følger demontering av klebebåndstrimler. forsiktig skrelles deres for å få malt skjøtene mellom murstein. Deretter må du plukke opp en pensel og nøye male over sømmen på den andre fargevalget (vanligvis hvit eller svart). Og hvis du tilfeldigvis male over kanten av murstein, så du trenger ikke å bekymre deg - dette skaper effekten av uregelmessigheter ansikt. Men streker her kategorisk utelukket, slik at sømmen farging den nederste raden er nødvendig å lukke en tett papp.

Visuell simulering av en murvegg med hendene er bare en dag. Og enda raskere hvis prosessen med å klippe og lime teip for å tiltrekke seg venner eller familie. Videre betyr lateks ikke lukter. Derfor kan denne teknologien bli praktisert selv i den kalde årstiden, når rommet ikke kan luftes.

Vesentlig ulempe teknologi - mangel på dybde av murverk. Farge kan plukke opp med en vellykket skifte av innringere, gir tekstur en lettelse overflaten av tapet, men dybden av denne saken kan ikke oppnås. Derfor falsk visuell simulering vil bli merkbar selv med meters avstand. Men enkelhet og lave kostnader for slik trim dekke denne mangelen nesten helt. I tillegg kan de "murstein" fjernes fra veggen med tapet eller maling, hvis du føler at dette alternativet er ferdig med din bolig er ikke egnet.

Plaster og keramikk - presentabel, men dyrt

Den mest realistiske overflate vegger i henhold til murstein laget ved hjelp av plaster eller keramisk etterligning av denne byggemateriale. Du forbereder veggen, kjøpe dekorative materiale av alle farger og tekstur, og forbereder lim. Selve prosessen med liming fliser under murstein er ikke forskjellig fra flisen kledning teknologi. Det vil si at du satt på baksiden av cellen løsning med en tannsparkel og presset ham mot veggen. Horisontal i dette tilfellet nivået er merket, er sømmene utpekt innsatser fra skjære fliser og hver andre rad starter med en halv dekorative murstein.

Gips oppløsning bør være middels tetthet

Med denne sjakk oppnådd etterligning murverk struktur. De endelige fyll skjøtene mellom plitochki spesiell sement eller mørtel. La oss si med en gang - slik imitasjon murvegg med hendene tar lang tid og ikke alltid nøyaktig. Uerfarne Master Transportere er mer enn en dag, selv med et lite område. Men hvis du vet hvordan du arbeider med fliser, da denne måten å fôr vil ikke føre til at du noen problemer. I tillegg er dekorative etterligning av stein til innredningen ikke billig. Men det kan gjøres med hendene, noe som reduserer prisen på en slik foring gjennom besparelser på materialer.

For å gjøre dette, må du kjøpe eller leie en silikon mold av disse "murstein" og en pose med ferdig gipsblanding. Etter at du gjør løsningen av medium tykkelse og hell den i en form, trykke slikkepott. Etter en viss tid, tørket opp flisene fjernes fra formen og limt til overflaten. Uavhengig fabrikkert materiale for dekorasjon skiller seg ikke fra butikk analog, men manuell produksjonsrate vanligvis skuffende lav - 10-15 fliser (og dette er den beste) per dag. Derfor er enkelte hjem håndverkere slike blokker skjæres gipsplater, frigjør det fra den øvre papirlaget etter klipping.

Byggesteinene i gips limes på en vegg, så vel som flis

Simulert ved hjelp av selvlagde murstein murverk få overraskende realistisk. Hun ser ut og tekstur og dybde og farge kan plukke opp av et fargevalg for latex maling. Fabrikk byggeklosser gi effekten av 100 prosent ekte murvegg, som ikke avviker fra den virkelige murverk eller farge, og heller ikke ved berøring.

Metode tre - panel trim

Hvis farge ved å legge du ikke liker, og flislagt murvegg med hendene er ikke bygget på grunn av fullstendig mangel på erfaring i flislegging eller utrolig kurvatur, så den beste veien ut av denne situasjonen for deg vil paneling. I dette tilfellet, kutte deg en murstein av skum og lim den inn i panel av gipsplater. Etter hyppige gjentakelser av disse handlingene koble deg limt på imitasjon murstein gips trim delen av veggen. Ved siden man trenger å fylle fugene mellom puss og maling plitochki polymerblokker i den ønskede farge.

Dekorere veggene med dekorative murstein paneler gjør det mulig å arbeide med stammestrukturen. Det er faktisk den veggen du kan eller ikke kan være - det erstatter gips plate, noe som er veldig praktisk i at hvis du prøver å fullføre, så de nye innvendige vegger eller boks dekker verktøy. I tillegg vil denne teknologien komme godt med under etterbehandling av veggene i kurver. For fremstilling av murstein fra skum, eller enda bedre - fra ekstrudert polystyren (dette er et fast skum), er det nødvendig å skjære en standard plate på bandets bredde på 6-7 cm, fra hvilke klosser deretter kuttet til 12,5 cm lang.

Byggesteinene i skum limt til gips

Anbefalt platetykkelse - 2 centimeter. Hvis du ikke har tenkt å danne en strukturert overflate, i stedet for en tykk skive for varmeisolering av vegger, kan du ta en tynn fliser for etterbehandling taket. Festing av skum på gips er gjort med lim eller overflate gips. Man trekke på strimmelen overflaten av substratet med en stigning på 7-8 cm og fast på deres etterligning av murstein. I tillegg kan de festes med skruer til gips 20-25 mm i lengde, men i dette tilfellet forsøker å bruke metall møbler, som ikke ruster.

Feste gipsplater til veggen er gjort på en standard måte - på skruene til en metall- eller treramme. Skjøtene mellom klossene er fylt med en konvensjonell løsning. For farging er bedre å bruke en tykk vannbasert maling.

Den største ulempen med dette alternativet - Høye brann murstein. Som byggeforskriftene skum i de indre dekorasjon dekksjiktet legges centimeter plaster, selv om materialet ble skummet ved anvendelse av karbondioksyd i stedet for luft. Derfor, før du gjør en etterligning av en murvegg laget av polymer kuber, må du beregne mulige risikoen for brannsituasjoner. Ikke bruk en liner nær uttak på kjøkkenet eller i barnehagen.

Veggen av gips - billig og effektivt

Forblending for interiør er ikke billig, muligheten av skumbrannskader og forgiftning luften av skadelige kjemikalier trukket ser ikke realistisk. Som et resultat, kresne hus er bare ett alternativ - blind "i nærheten av en murvegg" av gips.

Dessuten er den manglende erfaring i plastering av overflater i dette tilfelle i stedet for et pluss enn minus, fordi vi ikke behøver å overskrevet glatt vegg og revet med flere lag av tekstur, hulrom og andre defekter. Et verktøy du trenger en brede og smale spatler og skrutrekker med en dyse-mikser. Den meget fremgangsmåte for fremstilling av motstående klosser med hendene i formatet som følger. Rengjør plass under veggen. Lå på gulvet gamle aviser stengt meter seksjonen. Dette er nyttig når du må rengjøre gulvet av blotter av gips løsning.

Dekselveggparti av primeren vil forbedre overflateadhesjonen. Fra hva som er gjort eller ikke primet, noen ganger det kommer an på selve muligheten for å beholde gips på veggen. Mens primer tørker, kan du forberede en løsning for dekorative malinger. For å gjøre dette, ta en bøtte, fyll den til 300 ml vann og hell den tørre blandingen. Videre som grunnlag er bedre å velge er ikke en fin finish gips og line-up med en grov tekstur. Etter at blandingen er dekket med en vannoppløsning visp blandekonstruksjon, som har en plastisk masse.

Videre er det nødvendig å sette en 5 mm lag av gips. For å gjøre dette, kan en liten del av oppløsningen bøtte smale spatel og anvende den på et verktøy; Snu en spatel løsning til veggen, å plassere det nesten parallelt med overflaten av gips gni et ferdig plant. Gjenta denne prosedyren til, inntil hele området er dekket med et lag av plastisk masse. Du vil ha en slurvete overflate, noe som er veldig bra. Tross alt, skaper vi ikke engang kløp flyet og tekstur som simulerer de skarpe kantene på murstein.

Etter påføring av løsningen fikk 30 minutter til delvis tørr. I løpet av denne tiden må du sette på overflaten av mur rutenett, ved hjelp av en linjal og en streng. Og dette gjøres på følgende måte: du måle opp 7 centimeter fra taket på begge sider av veggen, da to av assistenten trekk på disse etikettene en tynn men sterk tråd, og du hånd i midten av denne delen, trekkes tråden og brått la henne gå, forlater våt gips et klart synlig spor. Etter denne prosedyren gjentas. Og så videre til gulvet.

Etter 30-40 minutter, tørker den gips, men forblir plastisk, og man vil være i stand til å trenge inn i kroppen sin horisontale spor ved hjelp av løse - murere verktøy, som fjerner overskuddsløsningen fra mur leddene. Den kan være laget av gamle skjeer, kutte den halvsirkelformede håndtak til bredden på 8-10 millimeter. I stedet for å peke kan du bruke en meisel snekker centimeter bredde. spor samplingsprosessen i seg selv blir gjennomført som følger: trykk til en pakket strek plaster generelt flat eller tablett og trekke på den skjøting, trykker mot veggen. Når du ripete en myk finish og du treffer hardt underlag, kan trykket bli redusert. Bare ikke prøv å fjerne lag av gips i én omgang skjøting - fordi du kan skade hele fakturaen, ved et uhell rive av mer løsning enn du burde.

Murverk av gips oppnås ganske realistisk

Den neste fasen - dannelsen av vertikale skjøter. For å gjøre dette, trenger vi en skum murstein 12,5 x 6 cm, som vi vil sette mellom horisontale sømmer, opptegning av vertikal. Samtidig skal vi ikke glemme at den vertikale sømmen av den nederste raden av murstein skal stanses fra toppen. Etter den siste tørking gips (1-2 dager fra den datoen søknaden), kan du rydde opp kantene av murstein sandpapir, får avrundede kanter, som i den gamle murverk. Da må du male de viktigste flater og mur ledd.

Som du kan se, for å gjøre en etterligning av murverk fra vanlig plaster kan noen kunne lese disse instruksjonene og holde i hendene på en slikkepott og rakne. Dessuten er en slik etterbehandling utført ved en hastighet på fargelegging og gir et pålitelig resultat som en Dekorative fasade fliser. Gjort under denne ordningen veggen er ikke redd for brann, det ser veldig realistisk, og kan enkelt fjernes etter endt denne huseiere gå lei. Men før påføring av dekorative laget for å fremstille en ferdig overflate.

Hvordan forberede veggen med hendene under målgang

Hvis målet ditt - det er en realistisk imitasjon av murverk, vegger uten trinn opplæring du ikke kan gjøre. Tross alt, gir en sann murverk en flat overflate (hvis det er sammensatt av en dyktig murer). Og før du påfører strukturert lag ville være fint å trimme veggene. Og skjev flyet er korrigert av lønnede fagfolk, og relativt flat vegg av murstein - med sine egne hender. Og det trenger ikke å ha ferdighetene til en master bygningsarbeider - bare kjøpe gipsplater arket og legg det til overflaten ved hjelp av en pre-borer med forsegling innsatser og skruer.

Den enkleste måten til å feste simulerte klossene på gips

På overflaten av gips kan limes noen dekorative murstein - denne jobben vil oppfylle selv de uerfarne spesialist behandling. I tillegg er det lett å bruke gips - primet gips i en meget høy vedheft. Og likevel helt glatt gips vil ikke la deg gjøre en feil i tilfelle av feiljustering gulv eller tak - bare sette et ark på det nivået og forme det murstein, med avgang fra kanten av de nødvendige avstander uten ekstra kontroller vertikalt og horisontalt i hver rad.

Malingen Forblending - ulike versjoner

Endelig materialet for å dekorere veggene, tilbyr vi deg noen tips om hvordan du velger farge formuleringer. Etter et mislykket maleri ødelegge fruktene av hardt arbeid og med profesjonell etterbehandler.

Derfor, på dette stadiet, bør du følge disse tipsene:

 • Kjøp murstein maling er ikke nødvendig - det dekket overflaten av fargevalget rett ved fabrikken. Og trenger heller ikke å males - slik at du dreper den planlagte presentabel.
 • Brick styrofoam, med hendene kuttet ut av et ark av standard, godt malt akryl vannbasert emulsjon. Løsningsmidlene blir deretter i det vesentlige elimineres.
 • For bakgrunns passe enhver latex maling, men et ideelt alternativ i dette tilfellet er en tykk struktur, som minner om krem ​​konsistens.
 • Plaster før maling nødvendigvis primet og malt minst to lag. I denne første børste går langs de horisontale sømlinjer, og deretter - langs de vertikale sporene.
 • Dersom blandingen ikke er tilstrekkelig tetthet, kan det vann-basert maling legge til PVA-lim.

Ta disse anbefalingene hensyn i sluttfasen, og du får en veldig realistisk imitasjon av murverk.

Full eller delvis kopiering av informasjon fra nettstedet uten en aktiv link til det er forbudt.

Leave a Reply

28 − = 27