Produkter med sine egne hender hjemme

Interessante ting med hendene. Nyttig hjemmelaget (foto)

Nesten alle hus har en masse gamle og ubrukelige ting, som ofte er synd å kaste bort - enten det fast, men en gang favoritt jeans eller pledd, lampe skygge for en lampe eller bord, arvet fra hennes bestemor. Med litt fantasi og tålmodighet av disse elementene kan du gjøre interessante ting med egne hender, som er lønnsomme å dekorere interiøret i ditt hjem. I tillegg kan hack utføres original og eksklusiv gave til venner og familie.

Jakten på håndarbeid gamle duppeditter, kan du starte med garderobe. Sikkert et sted i langt sokkelen er en gammel favoritt skjorte eller genser slitt. Det er ikke nødvendig å rote opp skapet de tingene som du ikke bruker. Bare donere sine sjeldenhet jeans eller bluse nytt liv!

Bukser forvandlet ... til elegante shorts!

Ting laget med sine egne hender, vil skape et unikt bilde og understreke stilen. Falmede jeans kan enkelt konverteres til en sommer shorts. For å gjøre dette trenger du:

For å måle lengden på jeans og markere grensen, der vil du klippe av overflødig materiale. Vær forsiktig med å kutte stoffet på den stiplede linjen. Ikke kast bort buksebenet. De er nyttige for følgende håndverk. Nå dekorere bunnen med blonder shorts, skyve den primetyvaya. Lommer kan være dekorert med rhinestones. Derfor, for å lære nye og eksklusive ting.

Av de resterende buksebenet, kan du gjøre en av følgende ting:

 • mini-bag (trenger en kremfarget stropp);
 • sofa pute;
 • Står for varm;
 • Tilfelle for mobiltelefon;
 • dekke for e-boken.

Disse tingene har gjort med dine egne hender, vil være svært nyttig i hverdagen. For å opprette en stand for varmt, trenger vi:

 • 20 identiske denim strimler (15-20 cm) kuttet fra benet kutt;
 • kniplinger;
 • tråden;
 • saks,
 • symaskin.

Alle denim båndene er anbragt i en ordningen med "pletenka9raquo;. Hver horisontal rekke av sting (totalt 10 ganger). Den resulterende firkantet deretter trimmet ved kantene for å gjøre dem glatte. Å hacke så nøye sydd rundt omkretsen av flette eller blonder. Uvanlig Stand klar!

Hvis du - en ivrig leser og brukes til å holde bøkene sine for å få dem til å dikte opp en denim dekke. Til tross for at disse håndverk må være et minimum av innsats, vil du få et flott resultat!

Måle ut mengden av materiale som kreves for omslaget. For å gjøre dette, lå en åpen bok på sine jeans og planlegge stiplede linjen for å kutte, slik at 5 cm som kvote. Book vikle en die cut blank, god kant sting. Dekorere forsiden av jeans lommer, paljetter, strass - alt som du ønsker. Ordne kanten av dekselet med blonder eller flette.

Du kan også gjøre interessante ting med hendene og lønnsomt endre interiøret i rommet, gir det originalitet. De som har samlet en rekke knapper, kan det være lurt å lage en enkel, men svært kreative ting for hjemmet, for eksempel:

Nye interessante håndverk med hendene kan også være laget av stasjonene, som falt i forfall. Det kan være så juledekorasjoner, som lett kan gjøre selv et barn, og husholdningsartikler: lysekroner, gardiner, bokser og mer. Veldig stilig og uvanlig ser lampe laget fra CDer. For å binde dem sammen, er det nødvendig å lagerbånd eller metallringer. Hullene i disken må gjøres ved hjelp av en skrumaskiner.

Disse elementene, hånd laget av gamle ting ser veldig vakker og uvanlig.

Interessante ting med hendene, kan du gjøre dette ved hjelp av et spesielt materiale, som selges i hvilken som helst butikk for håndarbeid. Dette kan være et garn, et grunnlag for broderimønsteret, spesialpapir, etc. Dette materialet er ment å engasjere seg i visse typer håndarbeid: ... knytte, patchwork, decoupage, quilling, etc. Å vite det grunnleggende arbeider i dette området, kan du utføre uvanlige håndverk. Master-klassen av denne type arbeid er presentert nedenfor.

En interessant og veldig populær i nyere tid har blitt et lappeteppe type håndarbeid (i oversettelse fra engelsk betyr "Arbeid med rag"). Fra utklipp av stoff dyktig needlewoman lage ekte mesterverk: tepper, matter, tepper, og selv gardiner. For å få en virkelig høy kvalitet på arbeidet, er det nødvendig å velge stoff, ligner på tekstur. Det er også ønskelig å avbilde flekker i harmoni med hverandre. Avskårne stykker av vev er nødvendige for gitte kvoter -. 0,5 til 1 cm Oppdeling av materialet er utført langs den felles tråd. Forvask og otutyuzhte klut for å hindre at det krymper. Materialet kan bare rascherchivat såpe, en blyant eller kritt, men ikke i håndtaket - det er risiko for merker på fronten av enheten.

du trenger for å forberede for produksjon av:

 • klut grønne, rosa, gul, oransje og blå farger;
 • såper, kritt eller blyant, linjal;
 • Mal - firkantet 6 x 6 cm rektangler 24 x 6 og 6 x 12 cm;
 • saks,
 • symaskin;
 • klut 111 x 83 cm (for undersiden av gjenstanden);
 • sintepon.

Klargjør stoff: vaske, tørke og jern. Spre fremstilte pappramme på materialet. Skjær ut 12 rosa, blå, grønn og gul firkanter, ikke glemme om sømmonnet på 1 cm. I tillegg vil du trenge 60 kvadrater av samme størrelse, men forskjellige farger. De vil binde deg dyne på omkretsen. Zagotovte 24 strimler av 24 cm bredde og 6 cm fra forskjellige stoffer og 24 til 12 cm strimler av samme bredde.

Komme stiftes: ta 4 til 6 cm kvadrater av ulik farge og sy dem sammen. Deretter 4 bar de samme farge nasheyte produkter framstilt rundt omkretsen av to korte - på sidene, to lang - topp og bunn. Likeledes samle alle andre plasser. Sy oppnådde produkter sammen. Du bør få 4 store rutene i lengde og tre i bredden.

Den neste fasen - en patch firkanter (utsatt 60 stykker) på omkretsen av teppet. Rekkefølgen på fargen avhenger helt av din egen fantasi. Det er nå nødvendig å sy teppe klut størrelse 83 x 111 cm (3 cm kvote). Sammenføyning mellom de to sidene er nødvendig for å vende innover. Når du sy tre sider, fjerne produktet og tamp syntetisk polstring. Deretter kobler nøye fjerde Region (på en skrivemaskin eller for hånd). Myk og vakker quilt er klar!

På samme måte kan du sy en stift og tepper. Kreative ting (med hendene), et bilde som presenteres i denne artikkelen er den varme og komfort! Prøv dem selv.

For å gjøre ting for huset med sine egne hender, kan du jevne ut mat: en rekke frokostblandinger, pasta, deig, og til og med godteri. Ved å innlemme litt fantasi kan du lage et bilde, suspensjon og selv timer! Bokhvete eller ris du trenger for å holde seg til PVA lim til pre-forberedt mal. Korn kan males - og bildet vil gnistre med alle fargene. Festet til barnets arbeid - dette vil hjelpe ham til å utvikle finmotorikken av hender og kreativ tenkning. For å skape en mur for kjøkkenet, kan du bruke kaffebønner. Også fra dette materialet kan gjøres mer interessante ting med hendene, som elegant bonsai tre som vil glede deg med sin opprinnelige form og andre.

Å skape en bonsai treet vil trenge:

 • en ballong;
 • PVA lim;
 • brun tråd (litt tykkere nylon);
 • tykk gren;
 • blomsterpotte;
 • småstein.

Ballong behovet for tett å vikle tråden dyppet i lim, for å bli utsatt. Høsting bør tørke i minst 4-5 timer. Deretter må du punktere ballongen og forsiktig fjerne. For resten av fundamentet, plantet høstes på en gren, er det nødvendig å lime kaffebønner. Branch bør styrkes i en blomsterpotte, ved hjelp av småstein. Vakkert tre er klar!

Nå vet du at å gjøre ting for huset med sine egne hender interessant og nyttig!

90 håndverket ideer for huset med sine egne hender: mest interessante - bilder, mesterklasser

Lage ting med hendene, kan du alltids gi en eksklusiv innredning

I dag vil vi bevise for deg at du skal gjøre de morsomme håndverk for huset med sine egne hender mye enklere enn det ser ut uerfaren elsker av håndlagde. For å forstå det grunnleggende det, trenger du et minimum av tilgjengelige verktøy, ferdigheter og tid. I dette tilfellet får du det opprinnelige produktet som ikke lenger møte hvor som helst, men ditt eget interiør.

 • Hvordan lære å lage sine egne matter
 • Håndverk av tekstiler for hjemmet
 • Bildet av vevet i barnehagen

Den beste delen av håndarbeid for huset og hagen med sine egne hender - dette er hva alle nødvendige verktøy og materialer kan bli funnet på fingertuppene. Det er ikke nødvendig å bruke penger på dyre ferdige produkter for å legge til interiøret en touch av hjem komfort, varme og hjertelighet, hvis du kan lage dem selv!

Original ting alltid fremheve stil og personlighet av huset og dets eiere

Kald Porselen gir en stor plass for kreativitet

I alle typer broderi teknikk gjør det mulig å lage slike levende mesterverk

Usannsynlig fantastisk pære vil kombinere flere teknikker

Maleri på steiner - svært underholdende, kreativ aktivitet som gir en fantastisk vakre resultater

Vakreste av farget papir panelene vil bli en lys aksent i interiøret

Broderi med perler og annet tilbehør ser veldig vakker og spektakulær

Verken needlewoman ikke omgå dekorasjon av glass og flasker, på grunn av dem, kan du opprette virkelige mesterverk!

Detaljhåndlaget mesterverk ser veldig realistisk

Dreamcatcher, laget med sine egne hender - dette er en flott dekorasjon for hjem og en flott gave idé

Hvordan lære å lage sine egne matter

Mats utsettes for ufortjent glemsel for noen år siden, igjen kommer i forkant av et interiør. De vil være et sted i barnas rom, korridorer, bad, sengen i soverommet eller foran sofaen i stuen. Spesielt populære er små runde eller rektangulære matter med interessant tekstur (hårete, myke, lenge utvidet sløyfer, og så videre). La oss se på to enkle master-klasser, etter å ha mestret det, du kan utføre denne vakre håndverk for huset med sine egne hender.

Hvordan lage en gulvmatte hekle: en mesterklasse for elskere av strikking

Du trenger følgende:

 • tykk heklekrok (passform nummer 10);
 • tykt garn (du kan bruke garn av forskjellige farger, så ferdigproduktet blir klarere og mer original);
 • saks.

Tips! I stedet for garn i tradisjonell forstand, kan du bruke gamle strikkevarer - T-skjorter, longsleeves, T-skjorter. Du vil ikke bare finne bruk av gamle ting, men også få en myk og behagelig å ta på garnet, jobbe med som - en komplett fornøyelse.

 1. Fest en kjede med 16 masker med kolonner uten hekling.
 2. Kombiner de første og siste masker for å få ringen.
 3. Fest to løkker for å løfte til den andre raden.
 4. Utfør en andre sirkulær rad med kolonne med hekle. For å gjøre dette, bruk et garn med en annen farge.
 5. Tie de to løftestroppene og gå til tredje rad.
 6. Når du arbeider med tredje rad, øker du antall løkker. I stedet for å strikke i hullene i forrige rad, bruk også gapene mellom løkkene. Dette vil hjelpe teppet til å utvide som du strikker.

Fantastisk, koselig panda matte

Det er også mange interessante ideer for tepper som kan veves, strikkes eller hekles.

"Bestemors" tepper er veldig populære i moderne hjem

En uvanlig ide om et teppe med lysdioder

Fluffy gressmatte med krok

 • fem skinn av garn av forskjellige nyanser av grønt;
 • veldig tykk krok nummer 14;
 • saks.

Tips! Se nøye på valg av tråder. Hvis du tar akryl eller annet syntetisk garn, kan det ferdige produktet vise seg å være glatt og elektrifiserende. Hvis du bruker ulltråd, er sjansene høye at teppet vil "klemme" deg for dine bare føtter. Det ideelle alternativet er ullblandingsgarn.

 1. Separat tipsene fra trådene fra alle skinnene og kombinere dem til en improvisert tråd.
 2. Spray denne kjeden av garnkjede med 20 luftløkker. Dette beløpet vil være nok til å få et produkt med en lengde på 40 cm. Hvis du vil lage en matte av forskjellig størrelse, varierer du bare tallet på de opprinnelige sløyfer.
 3. Lag en rad kolonner uten hekling, fest lusene. Oppmerksomhet: Vær sikker på å trekke dem ut slik at lerretet ikke er engang, men raseri!

På denne enkle måten kan du lage en original teppe til huset. Ta en nærmere titt, kanskje i leiligheten din er det materialer som er egnet for å skape et ekte mesterverk?

Lys, vakker klutbåndsmat

Original teppe laget av egne hender

En mild og behagelig mat av pomponger som din krummer

En mild, vakker teppe av klut

En fargerik teppe med pompoms vil alltid oppmuntre

Mykt matpuslespill i barnehagen

Et slikt teppe vil glede både barnet og den voksne

Tissue dekor er fortjent populært. Det bidrar til å få et inntrykk av hjemme komfort, varme og soulfulness til interiøret. Spesielt godt ser stoffinnredningen ut i lokalet, utstedt praktisk talt i alle stilretninger. Vi foreslår at du blir kjent med svært enkle måter å lage originale tekstilbilder på.

Hvordan lage miljømalerier av stoff og naturlige materialer med egne hender?

 • Sacking eller andre naturlige tekstiler med en klar, distinkt grov tekstur;
 • noen naturlige materialer (for eksempel kaffebønner, kanelpinner, badjanstjerner, tørkede blomster, naturlig mos og så videre);
 • dekorative elementer (bånd, tre- eller benknapper, blonder);
 • ramme;
 • papp for kjede;
 • limpistol;
 • saks,
 • enkel blyant.

Ideen! Slike bilder passer perfekt inn i slike stiler som land, øko, bungalow. Best av alt, de ser på kjøkkenet.

 1. Klargjør pap og stoff ryggradene. For å gjøre dette festes begge deler, og den andre til rammen, gjør notater i blyant og kutt.
 2. Lim stoffet til papp, sett inn i rammen.
 3. Med naturlige materialer, legg det ønskede mønsteret på stoffet og fest det med en limpistol.
 4. Legg det resulterende mønsteret til innredningen (knapper, blonder eller noe annet).
 5. La malingen tørke.

Og fra stoffet kan du lage et stort antall interessante gizmoer.

Fargerik, vakker ottomansk, laget i patchwork teknikk

Elegant kjede av filt pryder huset og hagen din

Søte følte hjerter vil bringe en atmosfære av romantikk til ditt hjem

Originale støvler til jul, laget av egne hender

Sensitive felt hares

Vakre puter med applikasjoner av stoff

Et bilde fra et stoff i et barnesal

Vi tilbyr å dekorere barnas rom med svært interessante håndverk for huset - et bilde av stoff på skumbasert basis.

Hva trenger du for dette?

 • fargede utklipp;
 • skum base;
 • et bilde som skal overføres til basen;
 • blyant;
 • kopiere papir;
 • lim;
 • spiker saks;
 • En hvilken som helst flatt skarp gjenstand for å skyve mønsteret (for eksempel til dette formål en spatel for lappeteppe);
 • ripper.

Tips! Den raspachryvatel (samt en spatel) kan erstattes av andre passende enheter i form og tykkelse tilgjengelig for hånden. For eksempel kan det være en stump olje kniv.

 1. På alle sider av skumblokken trekker du tilbake 1,5-2,5 cm for framtidens ramme. Spot det resulterende rektangel med en spatel.
 2. Det valgte bildet overføres med et kopipapir på en skumbase.

Se hvilke andre flotte malerier du kan lage med egne hender av tråd, stoff og ulike dekorative elementer.

Original maleri fra fargede tråder på nelliker

Lysbilde av fargede klutflapper

Malet stoffmaleri

Et fantastisk julbilde av tråder og negler

Stilig bilde av metallelementer

Original bilde av perler av forskjellige farger og størrelser

Håndlaget er en flott kunst for å skape fra virkelige materialer de virkelige kunstverkene. En liten fantasi og våre ideer - og du kan utvilsomt kunne lage et originalt element av innredning for gleden av deg selv og din familie!

Hvordan lage håndlagde artikler til ditt hjem fra praktiske verktøy

I vår tid har teknologiske fremskritt erstattet alt for folk: alt kan gjøres med instrumenter og maskiner. På datamaskinen, tegne og skrive ut, og til og med kutte. Symaskiner kan broderes for oss. Det ser ut til at alt er bra. Men mange var lei av de såkalte stemplede produktene, og de ønsket å lage alt igjen med egne hender: håndverk ble fasjonable igjen. De begynte å sy, brodere, skulpturere, lage alle slags håndverk til eget hjem.

På vår side kan du se mange tilbud og mesterklasser fra fans av en rekke håndverk. Her kan du lære alt: strikke hekle og strikkepinner, sy pelsleker, broder, vev av perler, tegne, lage smykker, arbeid i decoupage teknikk, gjør keramikk - alt og ikke liste!

En indisk talisman som beskytter soveren mot onde ånder. Dårlige drømmer blir viklet inn på nettet, og gode slipper gjennom hullet i midten. Dermed bringer vi mer godt inn i våre liv.

Denne vårsammensetningen er ganske enkel, men det er ganske vakkert. Først fargede jeg den grunnleggende bakgrunnen til arbeidsstykket i en mykrosa, deretter dekorerte den med et utskåret serviett og flere blomster. Å legge til

Jute filigran er basert på de samme prinsippene som metall. Fra jute trådene vrir krøll med pincet, vri rundt pinnene på pincetene en tråd fra en til flere ganger, og konstruer eyelets.

Bedside figuren håndlaget teppe. Størrelsen på teppet er 65 cm × 80 cm. Den er laget av høy kvalitet akryl på hjertet. Baksiden av teppet er en glidende bakside. Høydehøyde 2,5.

Bordlampe "Fyr" er laget av en flaske øl, gips, skjell og stjerner. Dette er en verdig gave til en elsket. Fyrets lys hjelper ikke å komme ut av den valgte banen til drømmen din, seil.

Dette er mine forskjellige jobber og ferdigheter. Needlework er en sinnstilstand, en mulighet til å uttrykke seg selv og selvfølgelig psykoterapi. Først er det bare et ønske om å lære noe nytt, og så dette.

Savings bok er et originalt alternativ til en banal pengekuvert som en gave til et nygift par. Tanken er at hver side er innrammet med bilder av kjærlighet, bryllup.

Jeg strikker servietter, duker.

Står under vannkoker eller under varmt. Designet for å sikre at bordduken din ikke er bortskjemt.

Blanket håndlaget. Dimensjoner - 205 med 142 cm, filler - holofayber. Vaskingen er delikat, hovedtykket er silke. Blanket dobbeltsidig, kan brukes som et mykt teppe.

Huset til oppbevaring av teposer er en flott dekorasjon for ethvert kjøkken. En original gave til familie og venner, og selvfølgelig selv.

På sommersesongen kan du okkupere deg selv med forberedelsen av innredning for din favorittvilla, nemlig lage dine egne hender på en veggklokke. Materialene som er nødvendige for dette er tilgjengelige og billige: resten er laminert.

På en fridag er det hyggelig å gjøre kreativt arbeid med barn, spesielt hvis du lager en så koselig liten husmølle for fabelaktige menn. Hvis ønskelig, kan du bruke den som lysestake for en liten oppvarming.

Samle alle nåler og pinner på ett sted, og sørg for at brukervennligheten deres kalles en nål. Vakre senger i form av en kaktus du kan lage selv i vår mesterklasse.

Arbeidet er laget av restene av stoffbelegg. Komposisjonen og hele maskinen. Veldig hyggelig og koselig på rommet, litt i interiøret.

Populære tekstildukker er i stand til å dekorere interiøret og gjøre det unikt. De er laget av naturlige stoffer og har en hyggelig kaffe aroma.

Vet ikke hvordan du skal overraske din lille prinsesse? Gi henne en søt dukke-håndlaget boks! En vakker liten ting vil ikke bare glede seg over øyet, men også skjule hustruens lille hemmeligheter. Også egnet som.

I vår tid, ingen overrasker med gaver kjøpt i butikken. Til tross for det store spekteret av suvenirer, ser øynene etter noe uvanlig og ekstraordinært. Det er derfor suvenirer laget av seg selv.

Moldingen fra den saltede deigen, som også herrene kaller bioceramics, vil bidra til å dekorere egeninteressen og gjøre det veldig koselig. Og du trenger for dette ikke så lite - selv biokeramikk, skuespillere.

Hva jeg gjør, er i husstanden veldig egnet og nyttig!

En vanlig notatbok kan bli en søt kulinarisk notatbok for opptak av oppskrifter og målebord, hvis du legger litt innsats og mye fantasi.

Dette kruset svevende i lang tid ikke gi meg resten. Og plutselig fant jeg en passende kopp for mitt arbeid. Og alt på en gang det utviklet. Ved Natalia Naumik

Mange enheter oppfunnet for å lette kommunikasjonen med tett ved utklipp magneter på kjøleskap, magnetkortet, klebrige blader. Vi tilbyr å gjøre en svært komfortabel, funksjonell.

Nydelig stilige små ting, selvfølgelig, kan dekorere ethvert interiør og gi den individualitet og originalitet. Det er derfor i dag er så populært rekke statuer, figurer, tekstil dukker.

Peiser i århundrer ansett som en viktig del av et hjem som er grunnen til at i dag mange drømmer sitte ved peisen, ser på den brennende ild, fordi brannen er beroligende og avslappende. Men hva de skal gjøre.

Bilder - er et bestemt objekt av dekorasjon, som er i stand til å endre interiøret til det ugjenkjennelige. Med malerier rommet blir mer behagelig. Selvfølgelig, i dag kan du kjøpe noen favoritt bilde.

Du har hørt om tepper for badet av plastposer? - ikke?! Så denne artikkelen vil hjelpe deg å lære å veve sine egne hender, og dermed dekorere sine lokaler noen uvanlige og vakre.

Du tror at penger ikke vokser på trær! Du er veldig galt, for eksempel i England mange hundre år siden, var det en tradisjon for å drive mynter i barken på trær, i håp om at det vil bringe rikdom og.

Kranser til å dekorere interiøret i stuer kan henges nesten hvor som helst, for å gi variasjon til plassen. For å opprette en krans av tørkede blomster brukes som grunnlag brukt.

Uten dette elementet av hjem innredning, som et speil, ikke kan gjøre noe hus eller leilighet. Minst, på badet, spesielt i gangen eller på soverommet, er det til stede i alle. Den eksterne.

Video på håndverk med hendene for huset

Håndverk for huset i 2015 - et friskt utseende (19)

Det var et ønske om å gjøre håndverk med hendene for huset og deretter gå videre. Hvis du lære teknikken decoupage, deretter forvandlet alle møblene i huset. I denne teknikken, gjort svært vakre bokser, klokker, bilderammer eller speil, dekorative styrene for kjøkkenet. Mestrer denne teknikken er det mulig på området og å dekorere huset med sine egne hender.

Mange hjem dekorasjoner laget i teknikken for veving. Veve ulike kurver, tidsskrifthyller, vaser, brød binger. Og dette er ikke alltid laget av flettet og halm: på vår nettside, kan du lære å veve disse små tingene, selv fra avisene. Det ferdige produktet ser flott og original - som et naturlig materiale.

For detaljerte instruksjoner, vil nål kvinner bidra til å dekorere huset og gjøre det unikt. Heklet duk eller teppe på sofaen - vil være en unik egenskap i utformingen av rommet. du kan lage en vakker, duker, servietter, sengetepper med patchwork. Master-klassen på-dye flasker lære skape dekorative pyntegjenstander for hjemmet.

Disse needlewoman, folke mestere overføre deres evne til alle som ønsker å besøke området. Dette vil bringe skjønnhet til alle hjem og ta stor fritidsbåter skaper.

For alle spørsmål kan kontaktes på e-post eller gjennom skjemaet. Sitemap

Leave a Reply

9 + 1 =