Varer av vidje med hendene

Hvordan å veve fra vintreet (master class)?

Maker for nybegynnere needlewomen - sysselsetting ganske enkel, men krever litt kjennskap til nyansene i arbeidet.

For den uavhengige produksjonen av små elementer trenger å lære enkle teknikker for å arbeide med grener og for å kunne høste materialet. La oss se i detalj alle disse punktene.

Før du begynner å mestre denne type håndverket, er det nødvendig å forberede sine egne barer. For å gjøre dette trenger du vierkratt. Noen mestere av selje busker vokse seg selv i sine hjem hager.

Innsamling av materiale gjøres best i vintermånedene (november-februar). Kutt som behovet for å tynne (etter mønstre) og tette (for grunnleggende) grener. Det viktigste som skjæring ble utført ved en vinkel og bush grener var fortsatt 4-5 knopper. En slik metode ikke bare ikke skade anlegget, men vil gjøre ham godt. Denne typen beskjæring av busker.

Ytterligere case - rengjøring pinner samlet fra huden. For denne gren bør plasseres i en beholder med vann og kok den hele stammen i ca. 2 timer. Etter denne prosedyren, er hele huden lett fjernes. Bare det bør gjøres umiddelbart etter koking. Ellers myknet hud (skorpe) tørker, og prosessen vil derfor bli gjentatt.

For å håndtere en masse ting du trenger å koke kvister eller deler, eller kok dem alle. Da det fremstilte material legges i kaldt vann for å cortex ikke tørkes, og etter hvert fjerning av huden for å produsere. Etter rensing av materialet for det arbeid som er nødvendig for å tørke i sol og sortert etter lengde og tykkelse. Dette forenkler arbeidet videre betydelig.

Å begynne å lage det ferdige produktet, må du beherske de grunnleggende metoder og teknikker:

  • toskaftbinding;
  • Tau 2 stang;
  • netting kanter;
  • flettet håndtak.

Toskaftbinding er at enkelte grener strekker seg over ett stativ, og nye rader er plassert i en spiral. Dette er den enkleste og raskeste vei til jobb. Den kan brukes for runde produkter (basket) og for flate, hvor det er nødvendig å endre retning.

Metode tau stang 2, karakterisert ved at den bevegelige pinner ikke bare omslutter tannstengene, men sammenknyttet. Rod 2 - er antall sammenflettede vinstokker, kan de være mer - 3, 4, 5. Denne type produkter blir brukt for å tilføre ytterligere stivhet, men som en selvstendig mønster blir sjelden brukt.

1

Det finnes flere metoder som brukes for å fullføre produktet, veving felger kurv slik at kantene. Den enkleste måte å spinne kanten er en motstandsdyktig bend, flettet 2 og påfølgende utgang utenfor. Så kom med alle stativer, og de frie ytre ender av veven i et mønster. Rester av kuttet. Så gir ekstra stivhet av produktet og den vakre rammekanten.

For å opprette håndtaket må du først sette en tykk pinne, som fungerer som grunnlag. Videre, på hver side er innsatt stenger tynnere, noe som tvinner basis. Det viktigste stedet er uavgjort i kurv håndtak underlag. Oftest de er laget i form av et kors. De gjenværende endene av stavene gjemmer seg.

Nylig, en svært vanlig artikler av papir vinstokker. I denne typen håndarbeid materialet er ikke willow vintreet, og vanlig papir.

Kvister vridning av avispapir eller annet papir ved hjelp av nåler eller andre pinner.

Denne type håndarbeid er svært miljøvennlig - gjør det mulig å spare naturen for å bruke papir igjen. Samtidig er denne metoden enklere sammenlignet med konvensjonelle vintreet, han råd til enda en tenåring.

Å skape mesterverk av papir, trenger du:

  1. Aviser eller en hvilken som helst unødvendig papir.
  2. Trepinne eller en strikkepinne.
  3. Lim på papir er godt egnet PVA.
  4. Børste, saks, linjal og blyant.
  5. Varer til å feste arbeidsstykker - klyper, klemmer, usynlige.

Som kan være nødvendig grunnlag for fletting og maling for å dekorere det ferdige produktet.

Opprinnelig fremstilte papir bar. For dette papir skåret i strimler med en bredde på 6-7 cm. Videre er disse strimler vikles på stangen i en vinkel på 15 °. Kantene av strimlene festes med klebemiddel.

Eiken er fjernet, og strimmelen er tørr. For små kurver kan kreve ca 30 rør på 50 cm hver.

produkter i teknologi for papir er meget lik en vanlig kurv veving. Noen ganger stivheten av bunnen kan være laget av papp og papir-rør oplesti det.

I utgangspunktet må du forberede vinrankene på den tradisjonelle måten. Videre på stedet prøvetaking steder må kjøre eller å grave fundamentene stakes. Tykkelsen må være ikke mindre enn 5 cm, og en lengde som er større enn høyden av gjerdet på 50 cm, for å tilveiebringe en pålitelig hamring inn i jorden.

Endene av basis det er ønskelig å behandle den antiseptisk for å hindre tidlig nedbrytning.

I utgangspunktet må du installere hjørnet stakes, og deretter å kjøre mellom på tauet. Avstanden mellom dem avhenger av tykkelsen og staver på ca. 40-60 cm. Jo tykkere, jo lengre avstand.

Ved fremstilling av staver av gjerdet under anvendelse av teknikken for vertikal og horisontal plassering av grenene. De gjentar de vanlige lerrets vinranker, bare retningen for bevegelse av stangen avhenger av den valgte metode.

Derfor, fra vintreet kan produsere en masse nyttige og nødvendige ting. Det viktigste - ikke være lat og koble din fantasi.

Vurder denne artikkelen: (Denne artikkelen har ingen pris på. Det er det første?)

Maker: ideen av møbler, hjem tilbehør og dekorative elementer (50 bilder)

Kurv veving opprinnelse i antikken. I løpet av de lange århundrene av sin eksistens, fra produksjon av de tingene som kreves for menneskeliv, har det blitt en ekte kunst. Veve engasjert over hele verden. For denne leksjonen bruke spanskrør og palm fiber, selv røttene av furutrær og papir, men det vanligste materialet er selje kvister. Variasjonen av materialer har ført til fremveksten av ulike veveteknikker, objekter som er opprettet i forskjellige deler av verden, unik og i motsetning forener dem bare skjønnhet og miljøvennlighet.

Kurvmøbler og en gulvlampe i interiøret Flettet dingser for å dekorere hjemmene

Wicker - en uunnværlig materiale til å lage en svært nyttig tilbehør i økonomien. Beholdere vevet piletre godt brukes til lagring av korn, og de absorberer overskytende fuktighet tatt ut og ikke interferere med luftsirkulasjon. I tillegg inneholder den piletre antibakterielle midler som hemmer rotting. Willow har lenge flette flaske vin for å beholde den. På grunn av denne "et deksel med" optimal temperatur opprettholdes, er drikkevaren ikke er overopphetet eller sterkt avkjølt. Kannene flettet piletre, og anvendt for fremstilling av meieriprodukter. Willow laget kurver med frukt, godteri, brød binger, svært vakre og funksjonelle. Elementer fra vinrankene er lett å rengjøre, uten å miste formen.

En flettet kurv for lagring av korn, vil praktisk tabell Wicker boks for oppbevaring av kjøkkenutstyr - Interiør Flettet vaser og godteri - Interiør Godteri, brød binger og boller laget av kvister - tabell dekorasjon Wicker godteri Frukt Kurver av kvister Flasker, flettet vinstokker Lagringskapasitet, kurvfletting

Lagring tilbehør, vevd av selje, er også veldig bra. Deres mangfold er imponerende - denne lille boksen, og store kister. Ting de ikke blir komprimert og ikke skaffe seg ubehagelig lukt. Flettet bokser og oppbevaringsbokser er svært dekorere interiøret.

Flettet kurver til å lagre ting - vakker og funksjonell Flettet kister - Interiør Flettet oppbevaringsbokser i det indre av et soverom Wicker brystet i det indre av et soverom

Kurver for håndarbeid tillate pent lagre flere glomeruli, spoler, utklipp, bånd.

Flettet kurver for håndarbeid dekorere huset og ikke gi de nødvendige ting å gå seg vill Bag laget av kvister, dekorert med perler

Wicker møbler - interiør. Det er hensiktsmessig og i landet eller i vinterhagen, og en elegant salong. Det er egnet for hjem og restaurant. Møbler, Wicker, og ble brukt i palasset interiør, overraskende utsøkt finish av sølv og gull, og i enkle hjem. Klassiske britiske og franske interiør er utenkelig uten. Men willow vintreet lar deg lage en rekke former, som vil omfatte, uten å bryte konseptet, og den mest radikale interiøret. Wicker møbler - dette koselige lenestoler, sofaer og majestetiske, konsise og avføring, og te bord og hyller, og selv senger og barnesenger. Pyntebånd blir brukt som møblere for skap, sokler, commodes.

Wicker stoler, bord og gulvlampe - Interiør Gyngestol fra en stang og en openwork tabell - komfort i det indre Wicker hyller - lett i en klassisk setting Flettet bord passer til ethvert interiør Wicker møbler i en rolig klassisk stil Lacy maker for komfort og brukervennlighet av interiøret

Wicker møbler er perfekt kombinert med tre og stein, med skinn av dyr. Hun gjør alle rom varmere og tettere til mannen. Ikke rart det er tradisjonelt brukt i områder som er ment for rekreasjon. Møbelet er svært funksjonelle, det er veldig lett, og det er alltid mulig å gjøre en permutasjon. Det er aldri kaldt. Det passer for folk i alle aldre - og det er bestemors gyngestol og barneseng for barnet, og noen merkelige objekt i ungdoms rom.

Kurvmøbler blander med tre, stein og dyreskinn Kurvmøbler - et koselig hjørne for te Kurvmøbler - hage dekorasjon, verandaer, rom Wicker møbler i det indre av vinterhage Kurvstol - en følelse av varme i interiøret Cradle for baby Concise sett kurvmøbler for interiøret Wicker seng for klassisk soverom Originale kurvstoler - utforming høydepunkt Bord, dekorert med netting Stue med kurvmøbler Original kurvstol for moderne interiør Komfortable kurvstoler for interiøret i japansk stil Wicker møbler for kontor Wicker møbler og tilbehør i det indre av tenåringsrommet Wicker møbler til interiør spisestuen Wicker møbler for soverom Flettet kommoder i det indre av badet Komfortabel kurvmøbler Wicker krakk i interiøret - det er vakkert og praktisk

Wicker hus til dyrene i interiøret ser veldig stilig, gjøre rommet komfortabelt, og vanligvis svært populære kjæledyr.

Flettet huskatt - Interiør Wicker fuglebrett Flettet hus for dyr

Veldig dekorere interiøret Kurvelampeskjermer for gulvlamper, lysekroner, lampetter.

Wicker lamper og gjenstander for å dekorere rommet Tabell lampe med skjerm maker

Et bilde eller bilde i en flettet ramme ser ut som et mesterverk.

Vevde elementer i interiøret

Rammer for speil, laget av flettet, gir rommet soliditet, uten å frata ham samtidig komfort.

Speil i en flettet ramme

Gulv og bord vaser vintreet svært dekorere hjemmene. De er ideelle for tørre komposisjoner, men kan også brukes for live blomster på en spesiell fuktighetsbase. Blomsterpotter og kar vakkert se i interiøret, og behagelig for potteplanter.

Wicker elementer for dekorasjon Wicker gulv vaser - for ulike designstiler Wicker blomsterpotte og hengende vase for hjem dekorasjon Blomsterpotte laget av kvister til pynt Flettet Charm Kjøkken - forvise onde fra rommet

Wall paneler laget av vinstokker ser veldig eksotisk, og gulvet teppe matter er behagelig for bena.

Flettet teppet for interiør

Wicker skulpturer for hjem og hage

Figurer av dyr fra vintreet flott dekorasjon til hagen eller et stort rom. Laget for hånd, synes de å leve: under påvirkning av forholdene litt endre positurer flytte.

Interiør artikler laget av kvister Wicker skulptur for hagen Wicker leker for interiør Wicker dukke interiør Flettet ornamenter å dekorere huset Peacock flettet - jobbe Donetsk mestere

Det har en spesiell plass flettet leker for barn - slede, hester, vogner. De, i motsetning skulptur veves fra en sterk stenger, er endene av stavene er forbundet med spesiell forsiktighet for at produktet ikke faller fra hverandre og vil ikke ripe barnet.

Dyr fra vinstokker - en kurv for leker

Alle vevde elementer laget for hånd, er hver av dem unike og hver - en del av sjelen mester. Derfor er rom fylt med slike ting, er svært komfortable.

Kjøretøy fra vintreet - hage dekorasjoner Liker du dette? Del på sosiale nettverk!

Maker for nybegynnere needlewomen: tips og instruksjoner med bilder

Maker - en svært gammel form for håndarbeid. Slike veving ganske spennende. Og selv om nå noen vinranker og erstatte konvensjonelle avis rør, forblir maker ganske populær blant moderne hendig mennesker. I denne artikkelen finner du en master class i kurvfletting for nybegynnere. Denne workshopen vil hjelpe deg å forstå teknikken av veving vinstokker for nachinayuschihi vil åpne mange hemmeligheter om dette emnet.

Før du begynner å veve flettet dingser, lære litt om høsting vinstokker. Høsting vintreet for veving krever spesiell kunnskap. Vanligvis er vintreet høstet i vinter, er det nødvendig at vintreet var moden tre. Neste å bli behandlet vine: klart det fra bark, for å lette prosessen må være nedsenket i varmt vann stang, at varmt og ikke i kaldt, kok opp og la det koke i 20 minutter. Å velge riktig vintreet, se på fargen på barken, hvis det er rødt eller oransje, kan du teste styrken av: bend, danner en rett vinkel hvis vintreet har tålt disse testene, kan du trygt ta det for meg selv.

Fra vinstokker skape et bredt utvalg av kurver og vaser. Det er også en maker møbler med sine egne hender. Men for å veve møbler, trenger du et stort ønske om og erfaring i denne bransjen. For nybegynnere er det bedre å gjøre den vanlige kurv, som også kan være svært nyttig i hverdagen.

Du må veve av vinranker:

Først må vi veve bunnen, for å avgjøre hvilken form det vil bli. I dette tilfellet er den nederste runde. La oss begynne!

Ta fem pinner gjør i midten av hull i som de andre fem pinner. Så vi fikk tverrliggeren. I det samme hullet for å sette stengene zapletki og begynne å flette tau i sentrum av to av stangen. Veve som to rader. Videre skyve de to stang, den midtdeler på stedet igjen tvinner to. Igjen veve som to rader. Nå tvinner vi en kvist to rader.

Når du er ferdig trykker stigerørene på korset, begynner vi å veve flette sin lagdelt, som vist på bildet.

Sett under hver riser på tuppen av stangen, plukke opp for lagdelt veve, veve fortsette til vi kommer til ønsket størrelse på bunnen.

Å veve en vegg av kurven, er det nødvendig å heve barer og begynne å flette dem. Hevet kvister kalt stigerør.

Det finnes en rekke forskjellige veveteknikker. Den vanligste - tau. Det er det vi vil spinne vår kurv. Å gjøre dette vil tau i to av stangen, dvs. to barer. Forrige stang skyver toppen og deretter, lister kvist baser på innsiden, kommer ut. Da det samme gjentas en andre stang, og så videre. Braid så gradvis utvide kurv. Sørg for å forestille seg hvor høyt vil produktet, når halvparten, sett den inn i nettveggen ender bøyd i halvparten av barer, som vil tjene som håndtak handlekurven. Slike penner består ofte av tre eller fire kvister.

Videre fortsetter veving kurv vegger. Når du kommer til ønsket høyde, på kryss og tvers kanten av kurven og håndtakene, vil det gi kurven fullstendighet og hindre den raske sammenbrudd. Veve denne kanten, også har sine egne hemmeligheter. For å kunne veve kanten, må du ta noen stand rør og gjøre for de neste to med tilgang til utsiden. Deretter tar vi neste riser og gjøre det samme. Og så videre, med alle de andre. Ekstra kvister kappes skjerpet kniv. Og likevel, din kurv fra vinstokker klar!

Vær oppmerksom på, er det viktig å legge stengene til hverandre så tett som mulig. For å gjøre dette, mange mestere under veving rap dem med en klubbe.

Dette representerte kurven laget lag av lags vev. Denne veven er også svært populært blant hendig folk. For ting stratifisert veving trenger vi like mange pinner som stigerøret. Denne vevnad er laget samtidig av alle stavene: en stang omgir et annet stigerør fra utsiden, og den påfølgende stigerør konvolutten på innsiden og utsiden viser. Gjenta den samme snu hver stang som er involvert i veving. Braid så til du kommer til ønsket høyde. På samme måte, gradvis utvide, hvis denne kurven.

Maker vist i videoen nedenfor, vil du finne mange hemmeligheter som er svært nyttig for deg i ditt arbeid.

1

Leave a Reply

− 4 = 5