Ideer for Halloween med hendene

Halloween Ideer: Smykker egne hender

For å feire Halloween bør være forberedt på riktig måte. Men selv om du har på lager bare en natt, en god fantasi og et ønske om å hjelpe til ferien.

Noen dekorerer huset, noen kommer til å feire festivalen i en utdanningsinstitusjon, eller å arrangere en bedrifts kjole Treats Halloween Cafe. Selvfølgelig kan du bestille dekorasjoner på forhånd, men fungerer ikke alltid å gjennomføre opplæring på en riktig måte. Derfor gjør et utvalg av dekorasjoner for Halloween, har vi forsøkt å vurdere alle alternativene. Vel, du velger den som passer deg, og hvis du fortsatt ikke vet hvordan de skal feire Halloween 31. oktober, vil vårt utvalg hjelpe deg.

Det viktigste symbolet på Halloween er gresskar - helst store, med et kutt i ansiktet. Men hvis du ikke har tid til å vokse inn i et gresskar hage og ferie rett rundt hjørnet, kan det erstattes, for eksempel epler. Og det vil ikke engang være et brudd på tradisjon, fordi Apple har lenge vært gjort og Behandler godbiter. Frimodig utskåret med morsomme eller skumle ansikter, dekorere dem med karamell, sted på en tallerken med blod dam (bringebærsyltetøy helt fint) - og omgivelser klar.

Hva annet erstatte hoved skjønnhet Halloween? Ballonger. Kjøp oransje baller, tegne på dem skremmende ansikter markør, og til stor effekt, hvis du har igjen litt tid satt i hver pære neon glød pinner. Og en rekke juleleker sammensetning eller baller av ping-pong bord, som kan innpakket i gasbind og male oransje maling.

Uten onde Halloween - ikke Halloween. Så, prøv å lage skremmende skapninger hjemme. Den enkleste måten - å komme hjem litt spøkelse.

For å gjøre dette trenger du gasbind og din fantasi. Det er mulig å kaste den i en stor lampe, og lag på lag kan vikle hengeren fra skapet. Eller kaste gasbind på en hvit ballong. øyne og munn komplett sammensetning kuttet ut av svart papp.

Ved deponering er tid, suge et gasbind i stivelsesoppløsningen og tørke det innenfor rammen av de tilgjengelige verktøy - flasker, baller og ledning eller kvister. Når de er tørre gasbind og herder for å danne lunefull denne spøkelse kan rammen bli fjernet. Det ser fryktelig stor.

Edderkopper Halloween med hendene

En annen uunnværlig egenskap av Halloween - det er, selvfølgelig, edderkopper. Og hvis du ikke har tenkt å starte en tarantella like før Allehelgensdag, skapte han det fra materialet på hånden. For eksempel, edderkopper kuttet ut av papp eller svart stoff, feste dem til veggene, gardiner og taket. Silhuetter av katter, rotter eller aktiveringskraft virkning.

Som gresskar, kan edderkopp være laget av en ballong. Blås den sorte ballongen og fest den til papp åtte bein. Vosmiglazaya skremmende ansikt vil legge edderkopp skrekk. Hvis du plasserer en etablering av taket på linjen, vil det gjøre at gjestene imponert.

Og for barna kan arrangeres minst en forferdelig alternativ - Arachnidian godbit. Vikle sort polyetylen slikkepinner eller Kinder overraskelser. Fest til hver av de åtte bein, får du en hel flokk med små og søte edderkopper.

Inviter en heks i huset eller i en festlig og Treats kafé på bedrifts ikke nødvendigvis. Men la spor av henne bli lett. Hvis du har på hånden er en bank, blomkål, te, forberede syltet hjernen til den forferdelige potion.

Hekse støvler eller spisse hatter også kan ikke bare sette på som et karneval drakt, men også pusset dem nesten hva som helst - for eksempel skoene ser spektakulær på beina på bordet, og en lue dekoratører rådes til å henge fra taket, satt på gresskar eller snu og hell i hennes behandler . Og ikke glem om kosten. Fra kutting av en mopp og tørre greiner vil ta for en ekte heks, og hun er sikker på å glede gjestene ved inngangen.

Dekor Halloween improvisert

Å skape en atmosfære av Halloween, selv de praktiske verktøy du kan bruke. For eksempel, av papp silhuetter i vinduene vil overbevise forbipasserende som i leiligheten din 31 november begynte en reell coven.

Verdifulle hjelpere for Halloween hjemme - tørre greiner og gasbind. Armfuls av kvister slår dystre buketter. Smelte voksen og skyll sine grener for skjønnhet eller henge ute edderkopper, gresskar og godteri papp.

Hvis gasbind knuse og rive hendene fra henne gitt meget overbevisende web. Vegger og tak kan være dekorert papp fotavtrykk - noen har det travelt, kjører vekk fra aggressive zombier! En girlander mus ut av kunstig pels og lisser.

Vi ønsker deg en hyggelig atmosfære, og Halloween. Ikke begrense fantasien din, og deretter alt i hendene vil slå inn dekorative elementer. Og for å underholde gjester, lese om konkurransen på Halloween og ikke glem å klikke på knappene og

Journal of stjernene og astrologi

hver dag nye artikler om astrologi og esoterisme

History of Halloween

Populært i disse dager Halloween har en rik historie. De gamle tradisjoner i denne dagen og i dag dyrket i mange.

Spådom på Halloween 31 oktober

På Halloween, kvelden før dagen for alle de hellige fra katolikkene, besluttet å gjette. På denne kvelden, lurer først og fremst på kjærlighet. Det.

Hva bør jeg være redd for like før Allehelgensdag

Halloween kommer veldig snart - den gamle keltiske festivalen for fødselen, i vår tid har nesten blitt populært. Det.

Som du går for Halloween: en dress med hendene

Feirer Halloween er alltid forskjellige interessante kostymer, spennende fantasi og fryktinngytende. Men for å se.

Hvorfor kan jeg ikke gå i kirken på Halloween

Mange skikker og festivaler som ikke har en kristen opprinnelse, er fast i våre liv. Halloween er en av dem. .

Shitload av ideer for å dekorere huset for Halloween

Hvis du bestemmer deg for å arrangere en stor fest til ære for den store og forferdelige Halloween med forkledninger, vitser og vill dans under solen, er det ingenting bedre enn å utføre dette arbeidet i landet, i landet.

Dette er hvor du kan boltre seg i massevis, uten frykt for å bringe til et hjerteinfarkt årvåkne naboer.

Selvfølgelig kan du stole på fagfolk og for å bestille dekoratør tjenester for å slå huset inn i hjemmet til vampyrer og skumle spøkelser, men vi tror at forberedelsene til denne ferien vil være noe mindre spennende enn sin feiring.

Hvordan pynte huset til Halloween med dine egne hender? Of course, med sjelen, slik at det grøsset og rømte i hælen!

Egentlig essensen av karnevalet handling som heter Halloween inkarnasjoner i all slags ondskap har de samme røtter som juletider med gjøglerne til den gamle Russland. Begge disse har fullført høsten fest, betyr det nye året.

Og de gamle kelterne og slavere i hedensk tid tilba solguden, mente at med ankomsten av vinteren i jorden består mørkets krefter.

Skiftende klær i strøk vrengt og smøre ansiktet med sot, våre forfedre gikk fra hus til hus, tigge etter mat, for å blidgjøre de onde kreftene og beskytte sine hjem fra vold og sykdom.

Derfor - all denne sprø kamuflasje.

Så tilbake til dekorasjon av huset og komme ned til det fra hovedinngangen. Ifølge vår legende, bør det onde ikke mistenker at bor her er gode og respektable borgere, så la oss starte med nettet.

Og masse flaggermus. De kan kutte ut helt uavhengig av svart papp og henge, som det skal være, opp ned.

Alle vet at den viktigste fetish for Halloween er gresskar. Konvensjonell pot-bellied "Garbuz" kan du bare sette på scenen hjemme eller lage en billedlig sammensetning av dekorative gresskar-gorlyanok ved å henge dem over inngangsdøren.

Malt hvit, med åpninger for øyne og gapende munn i redsel, de ser ut som små spøkelser. Og hvis du dytte inn de kjemiske selvlysende pinner - generelt, gjør øynene ikke rive natten - en ekte mareritt.

Fans av kreativ skummel "ekibany" i form av en stor knudrete grener etablert i en blomsterpotte i front av huset.

På gulvet, arrangere lys, et par hekser koster, gresskar spredt ut, og flere grener av anlegget fylt kråke. Her, på grenene på logikk spørsmål kan gjestene forlate sine hatter og invitasjoner.

Snakker ut invitasjon til en fest i stil med Halloween. Hendene kan lage slike forferdelige tilfeller at vennene dine rett og slett blendet.

Engasjert i hjem dekorasjon, bør ikke glemme dekorasjoner i hagen. På de nakne grener av trærne vil se søte gresskar lykter Jack skåret rozhitsami.

Umiddelbart henge lamper av glasskrukker med stearinlys inne, vel, et par kråker her vil være svært nyttig.

Opprette en spesiell skumle omgivelser, ta en titt på butikken med vitser. Her kan du finne interessante dingser, som en avkappet hånd, som ved hjelp av dobbeltsidig tape er enkelt festes til døren og ser veldig imponerende.

Nå fortsette å gjenopprette horror innendørs, og hvor mye du dekorere hjemmet til Halloween med hendene, det avhenger bare av de tilgjengelige verktøy og fantasien.

Dekorer lysekrone i stuen søte spøkelser, de er enkle å lage ved hjelp av gasbind og stivelse stykker. Blåse en liten ballong og fest den til halsen av flasken.

Suge en klut i gasbind brygget stivelse og henge på ballen - la tørke. Klar spøkelser henge på linjen til lysekrone, ja, og ikke glem å trekke sine øyne.

For web effekt på lysestaker, bruke det samme trikset. Du trenger en plastflaske igjen, og et par stykker av trådramme til gasen etter tørking var slik her kjegleformet skjørt.

Som du kan se, ingenting komplisert, nettet er ekte, det gjenstår bare å pynte den med fluer og edderkopper.

Egentlig dekorere huset for Halloween med hendene, prøv å betale mer oppmerksomhet til detaljer. En flokk med flaggermus fra sort papp på veggene i den store krydre dyster gotisk interiør.

Blodige stearinlys, gummi edderkopper på et stativ, silikon spindelvev på vinduer og gjennomsiktige gardiner med et uhyggelig landskap - som alle bidrar til å skape en passende atmosfære for feiring av Allehelgensdag.

Dekorer hjemmet ditt med høst blomster, blader og grener av rogn, som vaser, bruke alle av samme gresskar.

Forresten bemerkelsesverdig bøtte i ånden av Halloween for chilling drinker kan lages av lekre pot-bellied "Garbuz", kuttet av ham toppen og fjerne massen.

For bord bruke flere lys og ikke glem om rødvin blod.

Tenker appetittvekkende meny for Halloween, ikke glem om søtsaker. Cookies og gresskar pai, samt beholdningen av sjokolade redde deg fra inntrengere, krevende «Trick or Treat». Hvis du verdsetter ditt liv - til å betale ned en godbit!

Hvordan pynte huset til Halloween? Med hendene! Det tar så mye tid, dersom denne virksomheten vil ta alle husholdninger. Vellykket deg ideer og morsom fest!

Forfatter: Tatyana Soboleva

Morsomme tips. Innredet leilighet på full!

Gode ​​ideer! Takket være dem, vil huset mitt være et hus av grusomheter. Takk for ideen!

Det er synd at dette ikke er en ferie, mange feiret i Russland. Men jeg fortsatt pryder dom.Spasibo for tips!

Lys, feiret i Russland denne ferien er rett og slett ikke alle liker ham. = (((

Utmerket artikkel) Takk til forfatteren!

veldig kul, selv om det er synd at mange ikke praznuyut i Russland kan fortsatt besøke for søtsaker å gå 🙂

Max, jeg forstår deg perfekt, jeg elsker denne ferie) Det er synd om alle bortsett fra for meg i huset vårt ingen feirer og godteri har ingen å gå ikke lzya)

Wow! Cool! Klasse!

Og vi er i et klasserom ved skolen Halloween hvert år note) Jeg er en av arrangørene, en haug med ideer fra leter etter) jeg tror er kult på denne siden!)

Min venn og jeg feire det, og vi lever i Russland mellom

Aller beste råd. dekorere huset, ville det være kult.

Super ideer denne Halloween proyodot perfekt

hmm. Vel, ja, jeg er enig - klassnenko! Jeg var spesielt interessert i ideen med flaggermus og informasjonskapsler! Jeg elsker Halloween! vi egentlig nesten ikke feire. Jeg år i rammene til å skrive ut et bilde med flaggermus og katter - kul skjedd) og jeg også ofte gjør presentasjonen på Halloween - det samme Council), generelt, folkens, la oss feire Halloween)

Klasse. Veldig kule tips.

Veldig kul idé! Jeg forberede rommet mitt! Vil være veldig kult)

Den morsomste nettside! Så mange ideer funnet a) Greit, la oss skremme full programe!

Jeg også oppmerksom på hvert år. Blant annet også, jeg bor i Russland. Jeg elsker denne ferien med all heluinnom.

Jeg likte veldig mye Original

Veldig god idé. pryder rommet hans slik at alt bare faller inn i en besvimelse.

Jeg pryder huset slik at ingen vil ta liten eller ingen pokazhetsya.I til rommet mitt

svært aller beste jeg praznuyu hvert år jeg Starobelsk

Hva synd at vår familie ikke feire denne fantastiske ferie.

Cool, men jeg er redd for at ikke vil fungere

Hvor fantastisk er det at det ikke si på russisk!

Hvis du ikke liker denne ferien, hvorfor er du på jakt etter informasjon om ham, og deretter en annen og lurer på hvorfor er antydet at hans motvilje for Halloween?

Alt viste seg svært aller beste

I år kom ideen om at ville dekorere huset etter noe å finne interessante sorte flaggermus og interessert. Jeg har bestemt meg for å feire Halloween dekorasjoner til slutt og se etter hva noen oppskrifter symbolske delikatesser. Jeg ringte alle klassekameratene, med mer moro og gå for søtsaker. Jeg bor i Russland i landsbyen vår feirer Halloween. Alle har en god tid med Halloween alle. PS. Olesya 12 år

Hånd stikker ut av veggen med "yadom9raquo flaske; imponert, må du ta notat. Jeg er en veldig stor fan av skrekkfilmer. så jeg elsker innredning forferdelig: alle slags avkappede hoder, hender og føtter) er ikke alle som er glad i, men mange er redd, og dette er viktig. funnet mange interessante dekorasjoner selv i butikken, min karneval, anbefaler jeg)

min sønn er nå forbereder seg på Halloween

Nettsted om hytta Marina Makarova. Transform hytte i paradis

Togo, som skal stjele innhold, lider avlingssvikt, skadedyrangrep, inntrengere og full grodde hagen ugress.

Halloween dekorasjoner med hendene eller hvordan å lage dekorasjoner for Halloween

W dravstvuyte, kjære lesere! Snart kommer Halloween, og deretter temafester elskere bør gradvis begynne å forberede seg for det, vil denne artikkelen hjelpe deg å lage dine egne hender verdig dekorasjon for alle rom.

Det er umulig ikke å legge merke til at den vestlige ferie i Russland ikke bærer en viss konnotasjon, men snarere er en annen årsak til den uvanlige kostyme fest!

Denne artikkelen er stadig suppleres med nye ideer!

Til festen var en suksess, må du skape den rette atmosfæren, med alle kostymer, generelt, selvfølgelig, men hva med interiøret i rommet? Det handler om dekorasjon for Halloween og vil bli diskutert i denne anmeldelsen. Forresten, har vår hjemmeside publisert en artikkel om Behandler ornamenter, kan bli funnet her . Vel, i dag vil introdusere deg litt frisk og enkel i utførelsen av ideer om tema hjemme 31 oktober - dagen for Halloween.

Hvordan lage dekorasjoner for Halloween.

Du må klargjøre følgende: svart papir, saks, dobbeltsidig tape, tråd, en skriver eller en blyant.

Hvordan kan dette ferie være uten den flygende vampyrer? Trykket på sort papir flyktig mus (vist nedenfor kan for maler) eller tegn for hånd. Skjær og festes på vegger, dører og vinduer med dobbeltsidig klebetape. Mus kan henges av vingene på strengene til en lysekrone eller dørhåndtak.

✔ spøkelse skygge eller mørk silhuett.

Du må klargjøre følgende: svart papir, en blyant, saks, dobbeltsidig tape.

Hvis det er trapper i huset, kan du skape effekten av en frossen spøkelse. For å ta dette sorte ark, og på hver av dem, fører til en del skumlere skygger, deretter kutte-elementer fremtidig ånd og festet til endepartiene av trinn (se. Bildet). Med kroppen tror du har ingen problemer når du tegner (tegne en uformelig hettegenser), men profilen til hodet kan ikke slå, så nedenfor er en silhuett av en kvinnelig og en mannlig leder.

Du må klargjøre følgende: utstillingsdukker i full vekst, bandasjer, sterk te.

Sug bandasjer i sterk te, deretter tørket dem, og Skår dukker, ikke glemme å forlate uforsiktig dingler ender bandasjer (som om de var knust tid). Dummy Mummy kan plasseres i nærheten av en vegg eller innstilt.

✔ Halloween dekorasjoner - Hage trillebår med bein.

Du må klargjøre følgende: hage trillebår, jord eller sand, plast bein.

Hvis du planlegger å feire Halloween i et hus på landet, i tillegg til huset, kan du fortsatt dekorere og hageområde. Vi går til butikken for practical jokes, erverve pakken med plast bein, hell i hagen trillebår jord eller sand, som tilfeldig begrave plast bein.

Det er nødvendig å fremstille: gamle bukser, jeans eller bukser, sokker, garn, sand.

Et annet interessant element for verftet dekorasjon. Tråd for å sy opp hver buksebenet fra nedenfor, fylle dem med sand, for å sy sammen toppen, vi satt på mottaker ben sokker, installere dem opp ned på plenen.

Trenger du å finne: gresskar, kniv, skje, utendørs lys.

Kniv kuttet av lokket på toppen av gresskar, ta ut fruktkjøttet med en skje, kniv kuttet ut skumle ansikter på siden av gresskar, satt inne i gata stearinlys, tett lokk, finne dem et egnet sted i nærheten av huset!

Du må kjøpe: gresskar, svart maling i boksen eller markør, smileys mønstre tape.

Ved hjelp av klebebånd festet på siden av gresskar mønster, et ansikt, en svart lakk fra spraymaling mønsterdelen. Den resulterende gresskar kan anordnes på huset - på gulvet, tabeller, vinduskarmer, mantel.

Det er nødvendig å forhåndsfremstille: gjennomsiktig lim eller limpistol punkt, krystaller av forskjellige størrelser, en liten plast edderkopp.

Festes med lim rhinestones på en gresskar i form av en bane, og hvor topp forankring av plast eller gummi edderkopp.

Det er nødvendig å fremstille på forhånd: gresskar, bandasjer, leketøy øyne, lim gang.

Pumpkin pakket bandasjer, ikke glemme den nest siste lag leketøy øyne fikse lim poeng. Bandasje kan være delvis strøk med rød gouache, da gresskar vil slå ut litt mer fantastisk!

Halloween Dekor Photo

Må kjøpes: ruller av toalettpapir, svart papir, saks, lim.

Skjær svart papir interessante flater (se. Avbildet nedenfor), blir de resulterende elementene festes med lim på toalettpapirruller.

Du må klargjøre følgende: svart papir, et kompass eller to forskjellige diametre av runde briller, sakser, lim på papir, tannpirker.

På sort papir otcherchivaem kompass to forskjellig diameter sirkel som at mer reserve som hatter base som den mindre halvert og forvandles til en kjegle (lateral taper linje smurt med lim), deretter brettet bunndelen av konusen på innsiden, og også smurt med lim, så lim hetten til bunnen av hatten. På slutten av basen cap pierce med en tannpirker og dekorere Få produkt cocktails, snacks eller bare en plate.

Det er nødvendig å forhåndsfremstille: hvitt papir, blyanter, saks, tape, en lang trepinne.

Tegn en blyant lens omkrets (se. Under ser) kuttet med saks, til bunnen av masken ved hjelp av klebebånd limes spyd. Det viser seg masken med et håndtak. Forresten, kan slike masker alle male fargede markører til din smak. Du kan også holde en konkurranse for de mest spektakulære maske!

Du må fylle opp med: sakser, grove tau, tynne grener.

Ta grove tau, vending halve snitt saks påføres busten i den resulterende tynn pinne, og binde den samme grove tau. Slike miniatyr ornamenter kan ordnes i huset eller dekorere retter til bordet.

Bør være forberedt: svart papir, en skriver, saks, dobbeltsidig tape.

Skrives ut fotavtrykk (mal nedenfor), klippe og strø ut dem rundt i huset - gulv, vegger, møbler.

✔ Witch sko bord eller bordbeina.

Bør være forberedt: Sko med spisse neser, stripete sokker.

Strekk bena på bordet stripete sokker, og bare dem "sko" gamle støvler. Alle hekser tabellen er klar!

Skriv ut eller tegne maler, klippe dem ut og lim der noe kan limes til dobbeltsidig tape (vinduer, dører, vegger, kjøleskap, senger, stoler, bord). Eksempelmaler er vist nedenfor (svarte katter, hekser hatter, edderkopper og spøkelser).

Hvordan gjøre uten spøkelser? Tross alt, legger de et spesielt preg. Her er noen enkle ideer for produksjon av spøkelser.

Ghost av bøker. Skjær på en bokside spøkelse silhuetten (ikke helt avskåret, slik at basisarket heltall), den bøyer oppover.

Ghost of servietter. Ta en serviett, lagt til noe rundt - store perler eller små valnøtt Skår improvisert hodet tråden, trekke en markør for øynene og munnen, hang spøkelset til lysekronen.

Ghost of tegnepapir. Ta tegnepapir, tegne omrisset av en spøkelse, kuttet med saks, en markør tegne øyne, nese og munn, feste apparatet til veggen med tape.

Du må forberede: Glass glass med forskjellig størrelser, papir og penn eller blyant, saks, sigarett-lighter, leketøy fingre eller tørkede urter, fargemidler, vann, lim.

Her, i alminnelighet er alt meget enkel, i en krukke helles farget vann, og ved slutten av glassbeholderen limt etikett med navnet på drikk. Dette kan være en potion av glemsel, kjærlighet potion, potion flaks. Også i glasset kan helle knuste tørkede urter og følgelig navnet sitt for å signere en etikett.

bør forberede: Kjegler svart maling i kan, hvite perler, limpunkt krystall, dusker, en svart chenille ledning.

Først må vi male bump i svart, hennes lim en pompom-hode, her limet perle øyne, og bena til kroppen, laget fra chenille wire.

Du må klargjøre følgende: ferdige leketøy dukker eller wire, rag tape eller bandasje.

I tilfelle av dukken vil du bare pakke leken med en bandasje. Dessuten kan mamma være laget av tråd - å skape en ramme med ben, armer og hode, og deretter det hele viklet med flere lag av bandasje eller hvite tekstiltape.

Du må klargjøre følgende: Disponibel plater, hulling ulltråd, sakser.

Skjær saks sentrale del plater, ved kantene skape et flertall av hullene, som deretter tredd inn i de ullgarn tvinnegarn sammen.

Bør være forberedt: piletre vine, leketøy slanger, varmt lim pistol, svart blekk i patronen.

Av grenene danner en ring, og deretter til sin endepartiet stikker et antall små slanger, og endelig maling produkt med svart maling.

✔ dystre spådommer (kun til pynt).

Du må klargjøre følgende: kopp te eller kaffe, brygget te eller kaffegrut, PVA lim, grillspyd, pensel.

Du kan gjøre en prediksjon av Harry Potter med sminke for dette i en kopp te børste uavgjort kontur sminke, og umiddelbart dryss med sine teblader, la vi til tørk. Likeledes kan vi fortsette med malt kaffe.

Fra videoen, vil du lære hvordan gjorde Halloween:

Kjære lesere, det er alt, jeg håper ideene som presenteres i denne anmeldelsen du likte, og nå vet du hvordan du skal lage dekorasjoner for Halloween med hendene venter på anmeldelsene dine i kommentarfeltet! Komme oftere til å besøke vår hjemmeside "komfort i huset." Inntil vi møtes igjen!

11 kommentarer

Et utvalg av dekorasjoner til Hellouin helt fint! Takk, i år har vi tenkt å ha en fest!

Irina, takk for din vurdering, en vellykket fest!

Med en slik forberedelse, noe parti fra trinn "råtten" gå inn i en fase av "første klasse". Skyggen av spøkelset i mutteren ser bra som the real thing.

Igor, ja, ser skyggen imponerende, spesielt i skyggene!

Glamorøse som gresskar, kan barn i barnehage for "Golden Høst" gjøres. Generelt alle ideer er utmerket, jeg har på området nylig, og så mange andre interessante ting funnet. Takk!

Irina, jeg er enig med deg - med strass ny idé, dette gresskar tydelig skiller seg ut på bakgrunn av andre produkter!

Tusen takk for dine ideer! Mest av alt jeg likte ideen med innsatser på trappen og en heks hatten for en cocktail. Jeg er sikker på at de vil teste!

Maya, er jeg veldig glad for at du likte ideen! Kom og besøk igjen!

Hilsener! Superskie ideer, ingen ord - hjulpet med organiseringen av festivalen. Nettstedet til bokmerkene dine, så mye fantastisk, fortsett med det gode arbeidet, lykke til!

Catherine, tusen takk, vi er veldig fornøyd med at du har hatt det! Alltid glad for å se deg på en fest!

Legg til en kommentar avbryte svar

 • Kjendis hjem (45)
 • Husholdningenes tips (5)
 • Trimming (304)
  • Bad (17)
  • Stue (30)
  • Dekorasjon (135)
   • Med hendene (82)
  • Barnerom (23)
  • Korridor og gang (16)
  • Kjøkken (23)
  • Soverom (30)
 • Gartner (21)
 • Uvanlige bygninger (8)
 • Repair (51)
  • Cteny (25)
  • Paul (13)
  • Taket (13)
 • © 2013-20 ** Alle rettigheter reservert. Kopiering av materiale fra nettstedet i huset Comfort forbudt. Personvern.

 • Leave a Reply

  5 + 5 =