collage ideer

Photo collage med dine egne hender

Utstyre hjemmet ditt med hjelp av de vakre interiør deler er ikke vanskelig og dyrt, spesielt når de kan gjøre med hendene. En av disse dekorasjoner kan være en collage av fotografier, som ikke bare vil fylle tomrommet på veggen, men også bli minnet av de mest lykkeligste øyeblikkene i livet ditt.

Kjennskap til teknikken av collage å starte helt fra tittelen: Collage - ordet som kom til oss fra Frankrike, som betyr 'stikker'. Det vil si den grunnleggende prinsipp av collagen - et par fotokort som limes til underlaget (som kan være papir, tekstil, film, tre, plast, etc.) av en hvilken som helst form og størrelse. Generelt, en collage laget med sine egne hender, skapte ikke bare fra bilder. De viktigste detaljer om produktet kan være en gjenstand.

Lage en collage av bilder

Lag en fotocollage med dine egne hender er enkelt, du trenger bare å ta med fantasi og å få alle nødvendige materialer på hånden for å gjennomføre ideene. Selve prosessen består av flere trinn, som i alle fall ikke må blandes:

 1. Velg et tema collage ferie, kjærlighetshistorie eller et bryllup, fødsel av et barn, vennskap, familie collage og så videre.
 2. Materialer. Deretter velger materialer: se hva som lå hjemme, kanskje denne saken er nyttig rundt. Eller gå til butikken og se etter noe der som du trenger.
 3. Klaring. Denne fasen krever utholdenhet og tålmodighet, fordi ingenting er gjort svært raskt. Når du oppretter et bilde collage med dine egne hender er viktig å gjøre alt nøye. Dette arbeidet vil pryde veggene i hjemmet ditt eller til og med noen andres, hvis du kommer til å gi din favoritt collage, slektninger eller nære venner.

Rammeverk for å lage fotocollager med dine egne hender et stort utvalg: fra den enkleste papir (Whatman), til utskåret treverk. Enkelt alternativet - er å holde de valgte bildene til avisen, som deretter kan males eller registrer. Basen kan være et skum, vil det være praktisk å legge ved bilder med knappene, og endre noen bilder med nye. Vakker grunnlag for collage vil være en av tre panel, kutte tre. Wooden collage laget med sine egne hender, vil se stilig i nesten ethvert interiør.

Det er viktig å velge riktig størrelse på det grunnleggende til din favoritt fotografier beleilig plassert i hele sitt område. Forhånds plassere bildene slik at de blir liggende på den endelige versjonen av collage. Når du sørge for at alt er perfekt passform, begynner å kutte formen på basen (hjerte, sirkel, firkant, etc.), male det eller lakk, avhengig av hvilket materiale du velger.

Som en ekstra dekorative materialer for å lage en fotocollage med dine egne hender kan komme godt med ganske alle de små tingene som du alltid kan finne et hjem: gamle knapper, perler, mynter, ull tråder, biter av hud og så videre. Alt dette er nyttig når du lage en collage og be ham om en bestemt stil, som avhenger av dine preferanser. Blant de obligatoriske materialer som må brukes til arbeid, ser vi følgende:

Som enhver mønster, collage, laget av hendene, ser flott innrammet. Sammensetningen skal være ferdig snart, og kan henges på den mest fremtredende plass. Photo Frame kan kjøpes ferdige, for Baguette workshop i din størrelse, gjør fra styrene eller på annen måte. For eksempel for collage med temaet "ferie" kan være lage en ramme laget av skjell, som du selv brakte havet.

Hvordan lage en fotocollage på datamaskinen

Siden vi lever i en verden av høy teknologi og beholde alle de minneverdige bilder på en datamaskin, har utviklerne kommet opp med en masse gratis programmer som lar deg lage collager med hendene direkte fra digitale bilder på nettet, og ikke bare. På hvilken behandling metoder der ute, slik at du kan ikke bare ta og bestemme stilen av fremtiden collage. Fagfolk som arbeider i Photoshop, hvor det er en grafikk editor med mange funksjoner. Imidlertid vil ikke alle av det være en styrke. Hvordan lage en collage av bilder på datamaskinen gjennom et program med samme navn, "fotocollage":

 1. Last ned og installer programmet på datamaskinen.
 2. Åpne programmet og velg "Opprett et nytt prosjekt."
 3. Velge type prosjekt, og deretter en collage mal. Det tilbys et utvalg av flere temaer som senere kan du redigere opp til uendelig.
 4. Når du er ferdig med å redigere bakgrunn og bildetekster, kan du begynne å laste opp bilder til den nye fotocollage.
 5. Etter å legge bildet vil ha en ny meny som du kan rotere og bytte bilder.
 6. Når du er ferdig med arbeidet ditt, ikke glem å klikke på "Lagre".
 7. Du kan gå inn fotootdel å skrive ut vakkert bilde collage! Ikke glem å kjøpe rammen, fordi det vil han se mye bedre.

Det skjer at fantasien ikke er der. Du kan sitte hele dagen og komme opp med hva som vil være en fotocollage med dine egne hender, men til noe og kom ikke. Komme til unnsetning allerede ferdig med arbeidet på den berømte og ikke så forfattere, ser på som ønsker å gjenta ideen og bringe den til sine detaljer. På Internett kan du alltid finne tusenvis av eksempler på verk, blant som nødvendigvis vil være noe som vil være til din smak. Det viktigste av alle alternativene for å velge en som du faktisk kan gjøre med hendene.

Bildet av bildene med hendene kan gjøres ved hjelp av konvensjonelle styrer og tau. Ingen spesielle ferdigheter i utførelsen av slike oppgaver er ikke nødvendig, med unntak for å virkelig ønsker å se et vakkert veggmaleri på veggen av dine beste bilder laget med dine egne hender. Hva du trenger for å nå målet:

 • treplate 4 m lang;
 • tau - 5 m;
 • klyper - 15 stk,.
 • lim
 • stift pistol.

Tablett, deles inn i 4 like deler, og så av kantene i en vinkel på 45 grader for derved å bygge opp en ramme senere. Belegge med klebekanten og montere rammen. Stift pistolen feste et tau 4 eller 5 rader. Disse tau du kan henge alle bildene ved hjelp av plugger. Her er en enkel og ikke dyrt paneler laget med hendene, dekorere hjemmet eller en perfekt gave til venner. Rammen kan males i en hvilken som helst farge, til en hvilken som helst tau plukke opp helt det samme gjelder de plugger eller andre elementer av collagen. En collage av bilder med hendene klar!

Samle baby bilder i albumet - det er veldig interessant. Imidlertid vil det være enda bedre hvis å samle inn fra dem en munter collage med dine egne hender. Den enkleste måten å bruke et program på datamaskinen, der du kan ordne bilder som du liker, og deretter skrive ut ferdige collage på alle størrelser. Hvis du allerede har skrevet ut bilder, kan du plassere dem på en vakker barne klut, dekorere morsomme knapper og perler, og deretter trekke på rammen. Hver bit av collagen for å minne de lykkelige øyeblikkene i et barns liv.

Video: hvordan å lage en collage instagrame

© 2010-2017. Kopiering av materiale er kun tillatt med instruksjon av den aktive hyperlink på en kilde

Hvordan lage en collage av bilder med sine egne hender: noen kreative ideer. Master klasse: den mest enkle collage av bilder

En collage av bilder - kreative interiør og en flott gave til en nær venn, en venn eller slektning.

Denne fantastiske kunstobjekt kan enkelt gjøre selv. En collage av bilder med dine egne hender "osilit9raquo; selv en nybegynner i tjener kreativitet og arbeide resultatet vil glede deg og dine kjære i årene som kommer.

En collage av bilder med hendene på underlaget

En av de enkleste alternativene collage - et produkt av enkle geometriske former på den ferdige basis. Det gjøres raskt og ser veldig imponerende. Det viktigste å velge en lys, ønskelig portrettbilder.

Så du trenger for å lage en collage:

• Foto (firkantet, i en mengde på 4 ganger m eksempel på 48-NIL)

• substrat (som kan være polyuretanark, kryssfiner, plast) størrelse 40 x 60 cm

• borrelås, tape eller spesielle kleshengere å feste til veggen

• matt decoupage lim (PVA kan og god kvalitet)

Vurdere stadier av jobben. Det viktigste for å danne en komposisjon. Velg et bilde, bestemme deres antall og størrelse, spredt på et substrat. Det er viktig at bildene var av samme størrelse og ordnet i ryddige rader. Hvis det er nødvendig, forsiktig bruke et kritt eller en blyant ordning av ledningene, så lenge som oppsettet kan deretter lett bli slettet. Når sammensetningen er klar, starter forsiktig stikke bildet til dobbeltsidig tape. Etter å stikke en collage er nødvendig for å dekke det klebende lag, slik at det så en enhet og er beskyttet mot støv.

Etter at limet har tørket, klar collagen. Det gjenstår bare å feste den til veggen, valgte verktøyet.

En collage av bilder med sine egne hender den opprinnelige form

Foruten klassisk geometrisk form kan gis håndlagde artikkel tema utseende, for eksempel for et bryllup collage velge formen på hjertet, en bursdagsgave i form av en collage av hans initialer, for bilder fra sommerferie egnet solbriller, og for et bilde med en fire-legged kjære - hans silhuett.

For å lage en slik collage du trenger for å forberede:

• Base (papp, tegning papir)

• Lim eller dobbeltsidig tape

På basis av den valgte trekningen silhuetten av en fremtidig objekt, kuttet og begynner å fylle den plass objekt. Plasser bildene på en slik måte at det ikke er noen tomme flekker, men også overlapper ett bilde til det andre var ikke så sterk. Den ferdige arbeid kan være laminat eller plassert i glass. Og for å legge til ekstra dekorasjon, for eksempel belysning produkter for omkretsen.

Collage av bilder med Matchbox

Å skape surround collage kan være brukt fyrstikkesker.

Å jobbe trenger du:

• Bilder av forskjellige størrelser

• Basen (papp eller tegnepapir)

• Dekorasjoner (blomster, sommerfugler, skjell, minneverdige ting, osv)

• Skrapbumaga med inskripsjoner

Før du begynner, tegne en skisse. Det bør være en kombinasjon av forskjellige størrelser celler, som danner et kvadrat eller rektangel. Bestemme den nøyaktige størrelsen på hver enkelt celle. Overfør skisse basert på. Sett celler fra fyrstikkesker ekstra støtfangere, trim, for å få boksene i stedet for celler som tilsvarer størrelsen. Lim til bunnen av boksen. Color produkt med akrylmaling og la det tørke godt. Universal vil være hvit maling, men du kan velge hvilken som helst farge, avhengig av temaet for collage. Deretter distribuere bildene på rutene, legge dekorasjon, noen av cellene fylle utklipp skrapbumagi. Etter sammensetningen vil se harmonisk og fullstendig, kan du begynne å lime bilder og pynt. Bruk en gjennomsiktig lim, kan du også lime volumelementer ved hjelp av limpistol, hvis tilgjengelig. Når ferdig, la produktet tørke, er det nødvendig at limet er godt forstått. For bedre holdbarhet etter tørking av produktet kan være belagt med decoupage kleem.Cherez noen timer en collage av bilder med hendene, kan du henge på veggen.

Noen tips for design collage

Så din collage av bilder med hendene du har gjort, nå må du finne et egnet sted for ham.

Collage tema skal tilsvare det valgte rommet. Romantiske hjerter perfekt for soverom og lyse kombinasjon av bilder Living room.

Hvis du har besluttet å legge en collage ramme, og velg deretter en enkel rektangulær eller firkantet ramme laget av tynn baguette å holde fokus på arbeidet ditt.

Bildene selv må gjøres i samme stil, vel, hvis alle bildene fra en fotoseanse.

Tilsett mer kreativitet og håndlaget artikkel kan behandles for å fremstille elementer i en montasje ved hjelp av Photoshop eller Picasa.

Den nyeste programvaren har til og med muligheten til å automatisk lage en collage av bilder har blitt lagt til. Hvis du har ferdigheter i disse programmene, må du bruke dem.

Juster om nødvendig bilde, kan du gjøre alt fotografiet i svart-hvitt, eller legge til noen vanlige aksent farge.

Du kan gi bildene dine en interessant form eller gjøre lyse underlaget.

Du kan fullføre hele programmet i en collage, og så bare skrive ut jobber i ønsket format.

Dette alternativet er også populært, spesielt hvis du nøyaktig kan behandle bildet.

I alle fall, kan bruken av disse programmene legge krydder til arbeidet.

Prøv å lage en collage av bilder med sine egne hender, vil det være et godt alternativ til fotoalbumet.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

En collage av bilder med sine egne hender: Interessante ideer

Collage - en flott måte å uttrykke seg kreativt. I tillegg kan det skape et helt unikt interiør. Ordet "collage" er lånt fra det franske språket, og det er en kunst applikasjon. Det bør bemerkes at en collage kan dannes fra en rekke materialer, men det er basert på den mest brukte fotografering. Hvordan lage en vakker collage av bilder med sine egne hender?

Master klassen for å skape en collage "Family bilde"

Gjerne du vil beholde alle de lykkelige og lyse øyeblikk, ikke bare i hans minne, men også for å fange dem i bildene. Skriv ut hvert bilde i lang tid, og legger for mange tar, er det ikke? Løsningen rundt - en collage av bilder, som du enkelt kan gjøre selv.

Verktøy: photo editor Adobe Photoshop CS6, de mest favoritt bilder som spenner fra 10 til 15 stykker, fantasi og entusiasme av havet.

Detaljert trinnvis lage en collage:

Det første trinnet: Ønsker du å redigere og transformere bilder, som vil bli inkludert i collagen. For å gjøre dette, åpne Photoshop, og legger til det første bildet. Vi tilbringer med ham, og alle typer nødvendige operasjoner og funksjoner. For eksempel, slik som avling, fjerning punktene og gjenstander, lysstyrke og kontrastforhold, øker i fargemetningen eller bilde som en helhet. Hvis du er sikker, det er alt du ønsket å gjøre med bildet, og lagre det i en egen mappe. Åpne neste bilde og handle med ham på samme prinsipp.

Det andre trinnet: Når du er ferdig med hvert bilde, må du sørge for at det samme vil bli plassert der bildene dine. Gå til Internett og finne finne bildet som du tror er ansett for å være den beste bakgrunnen for en collage.

Det tredje trinnet: Vi har nå gå direkte til opprettelsen av din fremtidige collage. Åpne i Photoshop bildet, som ble valgt av deg som grunnlag (bakgrunnen). Ved siden av det vi legger det første bildet og begynne å jobbe med ham.

På grunn av den "deformasjon" verktøyet endringen bilde, endret sin form, størrelse og orientering. Med denne operasjonen, vil collage se vakre og samtidig er uvanlig, fordi du kan gi et øyeblikksbilde ganske ukonvensjonelle og unik skall og form. Alt er bare i dine hender. På grunn av "skalaen" -verktøyet, endrer du størrelsen og plasseringen av bildet, og ved hjelp av "turn" vil være i stand til å dra nytte av rotasjonen evne resulterende tallet (bildet).

fjerde trinnHvis du er sikker på at det første objektet av fotocollage er klar, så vi lagre det og gå videre til neste bilde.

femte trinnet: Du kan også legge til et bilde mens du endrer sin form i samsvar med den forrige, det vil si å prøve å danne bilder tilpasset hverandre.

Den sjette trinn: Redd siste søknads bilder og fortsett til transformasjon av eksisterende collage. Åpne menyen vinduet "Filter" og leke med ham. Påfør en blur-effekt for å skjule grensene mellom bildene og legge noen effekt forbundet med gløden (det er bedre hvis det er varme nyanser). Spar ferdig bilde collage og nyte familien mottatt lys bilde.

Trinnvise instruksjoner collage på papir

Photo Collage - et flott alternativ for de som ikke ønsker å legge inn bilder i en egen ramme og ønsker å nyte flere bilder samtidig. Det bør bemerkes at bildene kan godt bli forent av ett tema - det kan være en ferie, strand ferie eller et bryllup. Men det kan ha råd til å lage en collage av bilder valgt å smake. Det viktigste er å gi utløp for sin egen fantasi, som en collage skal uttrykke hele personligheten til sin skaper.

For å lage en vakker collage som vil minne deg om sommerferien, og realisere sine villeste ideer, må du ruste seg med de nødvendige papirstørrelser, for eksempel Whatman. I tillegg anbefales det å velge materialer for collage, lim, saks, markører, maling, penner.

 • Først må vi velge de riktige materialer for en collage. Det kan være bilder, utklipp av klut, skjell, tørkede blomster og blader. Det er nødvendig å fremstille et ark av papir, saks, lim, hvoretter man kan lage en montasje.
 • På et ark er nødvendig å utvide de utvalgte fotografier, postkort, turistbrosjyrer. De bør plasseres slik at de overlapper litt. Deretter kan du slå alle limet, som skal starte fra bunnen bildene. På den ledige plassen anbefales å feste små biter av farget papir, mynter, sjøstjerner, billetter.
 • Ved de frie fragmenter hvit bakgrunn ved hjelp av en fin pensel kan trekke bølge blå maling. Også ut av det blå papiret, kan du klippe den lille fisken og nøye henge dem på bølgene.
 • Ved hjelp av klebemiddelet kan feste på forskjellige ramme skjell, småstein, mynter, glass, sjøstjerner. Skjell som er nødvendige for å veksle i størrelse og fargevalg. Også her bitene av hyssing er ideelle, vin korker, tørkede blader og blomster.
 • Det er nødvendig å la ramme små intervaller. Med hjelp av blå maling kan trekkes der bølge krøller.

Deretter kan du lime en collage av bilder i rammen. At bildet har fått en komplett form, er det nødvendig å feste seg til glasset noen skjell og dekorative glass.

En collage av bilder med sine egne hender - nyttige tips

Collage å se attraktive, er det anbefalt å velge bilder til kombinasjoner av farger. De kan limes pent ved siden av hverandre, men det er mer fordelaktig å se bildene limes i tilfeldig rekkefølge. De kan vippes litt å pålegge hverandre for å gjøre rammen av farget papir, farget penner til sirkel.

Lag en collage kan være på absolutt et emne. For dette formålet, postkort, utklipp fra magasiner og aviser, wrappers, etc. I utgangspunktet er det anbefalt å spre utvalgte elementer på Whatman papir ark og ikke bare holde dem. Det er viktig å se hvilket alternativ som vil se mest mulig vellykket. Bilder kan plasseres på en diagonal, i form av en pyramide, mosaikk, også perfekt for noen bakgrunn som vil gjøre produktet mer uttrykksfulle.

Som ekstra biter av smykker sort stoff, blonder, knapper. Ved slutten dekorere montasjen i en ramme eller limt på tykk papp.

Hvis du har tenkt å plassere en collage på veggen, bør det skape en komplett helhet sammensetning - for eksempel kan det brukes til å formidle en bestemt idé eller fortelle en historie.

Det er også mulig å lage en collage av populære begjær. For dette formålet vi velger de bildene du vil ha i livet - hus, bil og familie. I sentrum, som regel er det tilrådelig å plassere bildet.

Også, for å lage en collage, kan du bruke rammen på bildet. For å gjøre dette, kan du trekke linjen fra baksiden og legge ved bilder til den ved hjelp av lin klyper. Denne ideen er enkel og original. Og de mest vellykkede i det er at bildene kan bli endret.

I er svært viktig å skape dette produktet for å gi frie tøyler til fantasien, kan vi ikke glemme nøyaktighet ytelse - bare i dette tilfellet vil snu en vakker collage av bilder, som vil løfte ånder og varme sjelen med de beste minnene.

Jeg gjorde dette på dagen av fødselen av en kjær. Tanker som ikke allerede har noen, bare hodet selv blakk, og akkurat da kom over denne ideen på Internett. Det kom naturlig kreativt til denne saken. Skriv ut vår felles bilder, kjøpte jeg en bilderamme, diverse blonder, perler og så videre. D. Etter 3 timer alle var klar. Det virker så enkelt og opplagt, og han elsket det!

For meg, collage - er legemliggjørelsen av ideer, plass for tvorchestva..Pervye mine forsøk var vellykket - etter en tur til sjøen ønsket å holde minnene om dette stykket leta- brukt alt - fra gamle rammer til små skjell. I forbindelse med bandet jubileer til nære venner begynte å gjøre og å gi collager otrazhayschie deres levemåte, suksess, karriereutvikling, tegne hilsener. Jeg prøver å gjøre det, på grunn av innholdet av mine venner og deres smak. Og du ikke prøve å gjøre slike gaver til vennene dine? Hvordan føler de om det?

Alt er nytt - vel glemt gamle. Disse collager jeg husker fra barndommen. Min bestemor, som bodde i landsbyen, på veggene prydet med en stor samling av svart-hvitt fotografier, forbundet med en eneste stor treramme. Foreldre til denne tradisjonen ikke fortsette - så det var umoderne. og nå ser hun avkastningen av dette interessant contraption.

Jeg laget en collage av barnebilder. Jeg samlet det beste bilder helt fra fødselen. Han la roddomovskuyu tag, barnetegninger, vår helhetsbildet. Jeg likte alt. Barnet er nå på tur, viser fotografiet og forteller hvem han er. Og venner som en gave laget i collage program. Der ble jeg lagt til bilder av ulike barns bilder.

Jeg er enig i at mange nye - er godt glemt gamle. Collager - det er en stor ting. Jeg elsker dem veldig mye for det faktum at bare en titt på et utvalg av bilder umiddelbart vises hyggelige minner fra hendelsen, en tur, og selv dette kan være en fin gave til en venn, for å formidle sine følelser. Samtidig er det en kreativ prosess som trekker og kan også bli en vanlig hobby.

Ideen er selvfølgelig bra, men for en collage og trenger å komme opp med en stil av interiør design for å passe den tilbake. Det virker for meg at disse håndverk kan du gjøre med barnet ditt. Når limt til rammen og tegne forskjellige skjell sjø, lime bilder fra ferien, er det som noe har gått og ikke original. Når støvposen ut. Hvis vi skal lage en collage, må det være original.

Her jeg har lest og liker en bit av kaken, men begynner å gjøre og umiddelbart få det, jeg vet ikke det. IMHO, er det bedre å invitere en normal designer og la det hele Plan og DIY collage. Selvfølgelig er alt dette ikke gratis, men resultatet vil bli på samvittigheten. Og egen kalyaki-Malaki er usannsynlig å dekorere rommet ditt. Vel, med mindre la noen minner om prosessen)))

Tamara, vel, ikke alle de samme hendene vokser ikke ut))) Det er hjemmelaget håndverkere som designere har fortsatt mye å lære. Foruten collage - det spiller ingen ombygging av leiligheten. Jeg tror det er og oss vanlige dødelige under tvang))) Og hvis alle av oss vil gjøre master, da huset ikke vil bli vår. Tross alt, har stedet for å dekorere en som bor i ham. Så gjerne komme ned til arbeid og hva som ikke fungerer, spiller det ingen rolle, men prosessen med hvor fint!

Jeg gjorde en venn av en meget vakker kiste for smykker. På veggene i boksen og lokket collage av bildene mine. Jeg vet ikke hvordan hun gjorde det, men det ser veldig fint. På toppen av det er dekket med lakk, slik at bildene blir ingenting. Den vanlige collage på veggen er ingen overraskelse i dag. Alle kan gjøre. Og slike originale ting i ett eksemplar.

Jeg har sett slike ting i en design salon, som tilbyr tjenester innen produksjon av collager. Prisen var ganske anstendig! Og nå jeg selv prøver å gjøre noe lignende for sine leiligheter. Jeg er mye lettere å gjøre jobben, avhengig av den trinnvise instruksjoner enn de fleste spekulere om prosessen. Jeg vil prøve å gjøre noen originale bakgrunn og holde seg til det bildet!

Tips er svært nyttig. Foto collage - en stor podaroks kjære i alle aldre. Det er veldig hyggelig, kan du føle varmen av gaven, hvis du fortsatt velge bilder av de mest minneverdige øyeblikkene, da en slik gave ikke har en pris. Fantasi kan løpe løpsk der "være sunn". Flere ganger jeg ga collager, kan jeg si at dette var min beste gavene med hendene.

Tamara, er det vanskeligere å rekruttere og selv designer? Det er slik en hyggelig opplevelse. Ser på bildene, gitt til minnet. Jeg har ennå til å gjøre bare en collage - på vår familie ferie på hytta. Han henger der. Jeg gjør dette for barna, til fordel for en masse bilder. Få noen collager. Jeg sortere bildene etter alder datter.

I dag har det blitt moderne å gjøre deg selv her er en collage. Og virksomhet er spennende. Jeg selv har ikke gjort ennå, bare gå. Men pannene i hodet mye. Prøv først med barnas bilder. Barn absolutt ikke vil gå bort, la på for involvert. Og barn kan bli kuttet rundt håndtaket, og deretter å lime bildet. Jeg tror i prosessen mye mer ideer fra barna høre.

Hjemme har jeg en masse ting som er laget for hånd. Men en collage av bildene er ikke blant dem. Og tanken på stående, organisere bildene dine etter emne. Jeg var ivrig etter å gjøre slike håndverk. Fordelen med mange bilder, er hendene i slike tilfeller vant. Jeg skal begynne med barnas bilder. Bilder sønn ta noen album. Lenger trenger å kjøpe en ny. Så jeg erstatte collage album.

Jeg pleide å høre mye av collager, men motvillige til å gjøre deg ikke opplevd inntil da, til en venn av meg spurte meg om å hjelpe ham lage en collage av bilder, som han gjorde etter en tur til Hellas. Og, du vet, har veldig mye fantasi tjent som en kraftig motor, med samme sett bilder jeg umiddelbart møtt noen interessante ideer

Jeg husker collager som skjer, mine venner i bryllupet til hverandre do (selv her i forgrunnen er ikke kvaliteten og humor), eller student vegg avis, ofte laget etter samme prinsipp, så skjelver 🙂 Jeg argumenterer ikke, kan hjemmelaget collager være et kunstverk, hvis personen som skaper det, det er smak og følelse av harmoni; eller alternativt kan du "spionere" de gode ideer og løsninger, og å gjøre noe som prøven.

Design en flott idé! Generelt, moderne mennesker ikke lenger selv skrive ut bilder og lagre dem på datamaskinen eller på disker. Til slutt, er det ingen som ser og ikke beundre de hyggelige øyeblikk av barndommen eller helligdager. Men å lage en collage, vil du hele tiden se på det og få positive følelser! spesielt i prosessen med en hack innebygd sjel mester!

Det har lenge vært populære collager, men ikke alle er smakfullt innredet på en måte ser ofte bare et virvar av bilder. Jeg tror ikke alle kan lage en ekte profesjonell jobb. Ja, og det er vanskelig å overraske collage noen for en lang tid, må de flytte, uansett årsak gjør. Vel, hvis du bare søke om utsmykningen av noe, sirkler, bokser, for en gave, så ja, det er ganske passende. Men fortsatt trenger fagfolk til å gjøre, så får en unik ting egentlig.

I prinsippet for seg selv kan gjøre det kollazhik, men igjen, ikke alle bilder kan henge på en vegg i huset hans. Rette sagt, er det nødvendig etter alle og interiør funksjoner for å vurdere, og deretter, for eksempel, i stil med high-tech og plutselig veggen collage med babyen bilde på en gryte eller plate av semulegryn, et bilde fra en ferie i badedrakt med en sol, om bildet er vi veldig road. En stillbilde, og bakgrunnen og grunnlaget for å tenke, så ikke være så enkel og vakker.

Det er nødvendig å ta et eksempel fra våre bestemødre. Det er som gjorde en slik mester collager. Selv nå, nesten alle land huset, kan du finne et skinn av rammer med innlagte bildene nesten en hel generasjon. Her historien om slekten, og tradisjoner. Lettere for oss å gjøre slike ting. Vi kan ringe etter hjelp og Photoshop, og datateknologi. Likevel ikke en collage fra dette ikke blir verre.

Ideen, selvfølgelig, vakkert. Men jeg tror at for å ta opp en slik utlevering er nødvendig bare for dem som er sikre i sin sans for komposisjon og generell estetisk smak. Og så bare ødelegge en haug med bilder og andre forbruksvarer. Et unntak kan være bare en morsom aktivitet med barna. I dette tilfellet kan du gjøre hva du vil, uten å presentere noen krav til estetikk. Disse klassene er svært nyttig ikke bare for utvikling av mentale prosesser av barnet, men også viktig for den psykologiske relasjoner i familien.

Ofte koker humoristiske collager for sine slektninger på sine fødselsdager. Alltid alle er fornøyd og glad for at de blir behandlet. Fra meg selv at jeg ønsker å gi råd er generelt godt oppfattes collage ikke på Whatman papir og A3 format. Det er bedre å gjøre en liten liten album av denne størrelsen fra flere ark. Whatman og deretter lagret ubehagelig. Og dette albumet vil da gjerne revurdere.

Og jeg, en jente, til min skam ikke gjettet å gjøre en slik skjønnhet med sine egne hender. Spesielt mye bilder. Allerede vi har noen ideer. Jeg skal begynne med barnas bilder. I det nye året de mest stilte sønn. I barnehagen, hjemme, i festlighetene. Det vil starte med dette emnet. Vanligvis collage virket for meg en god jobb med å organisere familiebilder.

Jeg gjentatte ganger forsøkt å gjøre denne versjonen av collage, men jeg har ikke noe godt kom ut av det. Angivelig, ikke en designer, er jeg og smak ikke all right, eller rett og slett ikke vet de grunnleggende prinsippene, men jeg liker ikke resultatet, nalyapisto og uten harmoni. Og etter farge, og bakgrunnen hele ikke gikk bra. Generelt, mange er rett og slett et mesterverk, jeg har en venn som er interessert i lang tid, og langt utover!

Ja det er mange gode ideer for å skape en collage jeg laget en collage for barnet fra fødsel til ett år på Whatman papir i løpet ble ulike babybildene, leker fra Kinder, bånd. Bilder, jeg spesielt laget hver måned som ville se på som barnet vokser, det kom ut veldig interessant og vakker, tror jeg, når barnet vokser opp, vil sette pris på min skapelse, og likevel holde collage i et rør. Nå hadde jeg ideen til å lage en collage som en gave til en venn for et bryllup, sørg for å dra nytte av ditt råd.

Mamma laget for min bursdag hun likte den!

Ja, det er en interessant idé om collage etableringen. Hun ville ikke ha gjettet. En leser og ser innlegget ditt, jeg virkelig likte tanken på collage. Jeg er sikker på at det vil gjøre, fordi bildet er min lidenskap og min interesse. Takk igjen for en interessant idé. Jeg er sikker på at jeg vil vurdere alle anbefalingene, fordi jeg skal utføre for første gang collage

veldig enkelt å lage collager av familiebilder. Å fange opp hva som ferie og forvandle den med collage, zamechatelniyshaya denne ideen selv for nybegynnere. Her er alt lett og enkel collage av bilder med hendene som en gave, er det et mirakel.

Kult sted, lett å bruke og rett og slett vakkert, ikke noe mer, og alt av saken. Enkel registrering. Detaljert beskrivelse av å jobbe med bilder. Ideen om området er tenkt ikke dårlig generelt fortjener 5)

Jeg lage collager veldig kul og underholdende aktivitet. Og likevel collage kan gjøre dette: Ta et papirark eller tegnepapir farge er bedre å ta et bilde og nakleyt nesten i stramt, og deretter kuttet fra blader eller skrive ut små bilder og henge dem mellom bildet og blir kult, jeg viste seg kult!

gjerne læres)))

Og hvorfor ikke sette mange og massevis av små bilder i en stor boks? Denne tilnærmingen til plassering av bildene gjør dem slag og et viktig supplement til interiøret. Tema collage av bilder har alltid vært populære.

Leave a Reply

+ 85 = 95