dekorasjon ideer for det nye året

Juledekorasjoner med hendene: ideen i 2017

Det magiske nærmer seg tid for nyttårshelgen, som ser frem til både barn og voksne. Fra barndommen, vi alle forbinder med disse vinterverk og velkomstgaver. Man trenger bare å tro på magi, og den høyeste ønske vil gå i oppfyllelse! Og til hele festlig atmosfære innhyllet du før nyttår og jul, nyttår dekorasjon løpet pokolduyte hjem.

Hvordan å dekorere huset for det nye året?

Allerede på slutten av denne fantastiske porene kan tenke på og gjøre Julepynt med hendene. Hvis du ikke har nok fantasi til å lage sine egne ideer, internett og diverse glossy magasiner tilbyr en rekke alternativer. Nok til å fylle de nødvendige materialer, og viktigst - tålmodighet og utholdenhet, og alt du får.

Husk, vi har allerede dekorert huset med hendene i det siste året? Nå vurdere trender i det nye året dekorasjon 2017.

Decor Ideer for det nye året kan oppstå i interiøret med flere elementer. Det kan være julen kranser, girlander, jul leker, lys, frukt, pærer, lamper og mer. Og selvfølgelig ikke glem om transformasjon av de viktigste egenskapene til det nye året - juletreet.

Populære ideer for 2017 nyttårs innredning med sine egne hender - en krans, lys, champagne. Generelt alt som er forbundet i oss alle på denne fantastiske ferie.

Hjem dekorasjon for det nye året med sine egne hender

Noen mennesker tror at utformingen av det nye året tar bort for mye tid og penger. Men du kan komme opp med noe veldig enkelt, og samtidig elegant og sjarmerende, og ditt hjem vil skinne med nye farger.

Det er mange butikker der du kan kjøpe alt for dekorasjon, akkurat nok til å bli inspirert av noen ideer. Men det betyr ikke at du må løpe og kjøpe opp alt i verden for å dekorere en leilighet på nyttårsaften. Nok til å gjøre interiøret noen detaljer som vil legge varme og en festlig atmosfære til ditt hjem.

Kranser som innredning ideer for det nye året med hendene er svært populære, så de metoder og muligheter for deres produksjon er svært mangfoldig. Du kan bruke nesten ethvert materiale, det viktigste - å følge anbefalingene, og du vil se hvordan du kan dekorere hjemmet ditt enkelt og uten problemer. Detaljmesterklasser hvordan å lage jule kranser for huset - her og her.

I første omgang forestille seg hvordan det vil se din krans, hvilke farger vil dominere i elementene i sin innredning, og hvor du vil plassere den. Vanligvis denne nyttårs ornament hengende på døren, men du kan ordne det hvor som helst. Etter mentalt krans design ville være vanskelig å velge egnede materialer og elementer som vil være nødvendig for sin produksjon. Grunnlaget kan være for ham:

 • klyper;
 • sokker;
 • kork fra vin;
 • avis~~POS=TRUNC;
 • papp;
 • frukter;
 • leker for juletre;
 • godteri;
 • støt;
 • ballonger;
 • små elementer av klær;
 • perler, stoff, og mer.

Stearinlys - det er en viktig egenskap av nyttårsaften, noe som vil gjøre hjemmet ditt mer koselig og romantisk. Vil bare nødt til å pakke opp i et teppe og nyte den kommende ferien i en varm familiekrets. I tillegg er det en veldig enkel idé dekorasjon for det nye året med sine egne hender.

Du kan koble cheholchiki for lys, eller bruke den gamle strikket genser, avskåret fra det ønsket stykke. Slik dekorasjon er hjemme å varme og glede deg på kalde vinterdager.

For neste ideen må du glassbeholdere og lange stearinlys. Sett en jule stearinlys i sin munn, og ledig plass, som er dannet på sitt veikryss, dekorere klut eller nåler.

Med hjelp av vakre lys, kan du lage en spektakulær juledekorasjoner med hendene, et bilde som er presentert nedenfor. Dette kan være hele sammensetningen av kjegler, kvister, kunstig snø, glitter og andre små deler.

Kan være ikke-standard tilnærming til dekorere lys og dekorere sine julekuler, bare små, lyse og pene. Vi får en flott dekorasjon for det nye året!

Som for champagne og briller til ham, de trenger også å forvandle ferien. De vil bli effektive tillegg til å dekorere huset for det nye året. Vinglass kan være interessant å dekorere med perler eller maling for å trekke dem noe nyttår.

Champagne kan være dekorert med følgende måter:

 • ved hjelp av fargede bånd som kan knyttes rundt flasken og flasken;
 • erstatte konvensjonelle etiketten på en flaske på en festlig nyttårshilsen;
 • trekke på champagne vinterlandskapet eller tematisk bilde med maling;
 • flaske, samt for lys, kan du lage en strikket cover, eller bruke noen form for interessant stoff.

Som du kan se, har du allerede vet noen måter å dekorere huset med sine egne hender.

Julegirlander med hendene

Kranser - det er en god måte å skape den rette atmosfæren i huset. De kan brukes til å dekorere noen plass og gjøre det mer festlig. Hvis du lurer på hvordan du kan dekorere et rom for det nye året, kranser er det mest hensiktsmessige alternativet.

Kan henges dem på vinduene og over døren på hodet av sengen. Til tre glødet sterkt lys og så enda mer elegant, dekorere den med en krans.

Denne nyttårs innredning leilighet vil glede hele familien. Og hvis du ønsker å ikke bare blafret innvendige rom, kan du bruke krans til å dekorere huset fra utsiden, og da ikke bare du, men naboer vil være i stand til å nyte en hyggelig ferie atmosfære.

Man kan ikke forestille nyttår natt uten denne grønne skjønnhet. Levende tre skaper en magisk atmosfære av ferien, og prosessen med å dekorere det nye året tiltrekker seg alle. Dette er en flott mulighet til å ha det gøy med hele familien.

Hvert år trender i juledekorasjoner varierer, men det viktigste - kle henne opp som du vil. Det kan være hva som helst: baller, dusker, godteri, papir snøflak, krans med farget lys, stjerner, frukt og mer. Det hele avhenger av din egen fantasi.

Du kan også lage juletrepynt med hendene. For å gjøre dette:

 1. Ta en ballong og blåse det, men ikke for mye.
 2. Top coat med sin vanlige lim.
 3. Til limet er tørt, må du avvikle en ball av garn og tråd av forskjellige farger og la den tørke.
 4. Ta en nål, deflatere ballongen, og du er ferdig!

Dermed er det mulig å gjøre en av de mange originale julepynt til nyttår dekorasjoner som vil bli husket for alle dine gjester.

Dersom snøen ikke har gledet med deg i vinter, og jeg ønsker å se bilder av den kalde vinduet, kan du dekorere vindushjemmelagde snøflak fra hvitt papir. Nye ideer er blinket hjemme blant andre, og du vil føle vinteren som ingen andre.

For de som liker strikking, kan du ta opp fargerike snøflak fra tråder, perler, og henge dem rundt i leiligheten. Denne nyttårs innredning med sine egne hender, ideen som du kan få fra internett, er det lett å implementere i et hvilket som helst sted praktisk for deg. For å gjøre dette, trenger bare ordningen og materialene for hånden. Fortsatt mange måter å gjøre snøflak:

Det er også mulig å bygge disse ornamenter:

 • sammensetningen av stearinlys, kjegler og gran, og sette den i vinduskarmen;
 • ta en selvlaget eller kjøpt ballonger og hengt dem på omkretsen av vinduet;
 • Du kan også henge julesokker, kranser og andre juledekorasjoner for hjemmet.

Ikke begrens fantasien og skape et helt nytt år sammensetning, fordi det er så morsomt og interessant å gjøre noe med hendene. Koble til denne prosessen med barna og hjelpe dem til å produsere noe magisk.

Innredningen av vegger og dører i det nye året

På samme måte som vinduene, bør veggene være dekorere snøflak og kranser håndlaget. Veggdekorasjon for det nye året, vil ta deg litt tid, fordi du trenger bare feste dekorasjoner ved hjelp av tape eller en nellik.

Hvis boligen er ikke noe sted for en levende juletre, kan du gjøre det ut av skrap materialer og ligger rett på veggen. Dette hjemmet dekorasjon til nyttår vil se veldig originalt og vakkert, og en så viktig egenskap av ferien, som treet kan behage deg hele vinteren.

Dører til jule husene elsker å pynte med naturlig eller lage din egen krans. De identifiserer noen spesiell julestemning, og syntes å huske at snart vil banke på døren til det nye året.

Kan henges på det regn eller glitter og lage en hestesko, som vil bringe lykke og suksess for hele familien. Dermed kan utsmykningen av huset på nyttårsaften med sine egne hender være ikke bare vakker, men også nyttig.

Ideer for nyttår bord servering

Når interiørdesign er fullført, og spørsmålet om hvordan å dekorere huset for det nye året, er stengt, kan du fortsette til den siste etappen - servering av ferie tabellen.

Dette er et sted for at det i nyttårsaften vil samle alle de nære mennesker og venner, så design er nødvendig å sette sitt hjerte og sjel, og deretter alle gjester vil sette pris på din forberedelse.

Ordne stearinlys på bordet og sammensetning som du har forberedt for å dekorere hjemmene med sine egne hender. Tenk på hvordan du kan "kle opp" table festlig servietter. Retter må også samsvare med festlig atmosfære, så se hvordan du kan ordne salater og andre tilberedte godbiter.

Likevel er det mulig å sette i sentrum for en hjemmelaget juletre, og la alle skrive om den ønsker til hverandre. Du kan også lage gaver med hendene på nyttårs video som kan bli revidert på Internett. Det er en god idé, fordi en slik gest av oppmerksomhet vil være dobbelt hyggelig.

67 innredning ideer for det nye 2018 år av hunden, som er lett gjort for hånd

Klargjøring for det nye året er ikke bare en gallamiddag og en velkledd juletre, men også nyttårs hjem innredning. Hvor mange fantastiske løsninger kan implementeres i rammen av en vanlig leilighet og slå den kjente hjemme i et magisk sted hvor drømmer! I denne gjennomgangen, samlet vi fersk interessante ideer hjem dekorasjon 2018 år av hunden.

Den største fordelen med våre foreslåtte panner - er at de kan gjennomføres med minimale kostnader, noe som gjør sine egne hender. Of course, fullstappet med deilige retter og fargerik dekorert juletre og et bord er en må-ha denne feiringen, men hvis du aldri har prøvd seg som designer - det er på tide å begynne. Med vår hjelp, selvfølgelig.

Svært høytidelig utseende komposisjon med julepynt og lys.

Etter å ha bestemt seg for å forvandle huset til et hjem for en ferie mirakel, husk at denne saken krever en seriøs tilnærming, og ... godt humør. Slå fantasien, ikke vær redd for å realisere sine mest dristige ideer, og alt du får. Viktigere, ikke glem om noen viktige regler å følge som blir nødt til å møte alle dine dekor standarder. Kort oppsummere disse anbefalingene:

 • Creative Nye funn prøve å bestille, etter å ha tenkt stedet for hver bagatell og håndverk. Ikke slå rommet i en uryddig opphopning av tinsel, baller, kranser og søtsaker. Mange - ikke alltid bety bra. Dekorative detaljer hjem dekorasjon kan være litt, men de må være harmonisk passer inn i interiøret, og skaper en stemning.
 • Bestem deg for de største fornøyelses farger, velger du det i bakgrunnen av alle de andre. Anta at base farge på interiøret. Hvis det varme farger, velger gull, gul, oransje. Hvis rommet er mer enn kule farger, så gi preferanse til blå, blå, turkis. Vel, selvfølgelig, ikke glem om det rent julefarger - hvit, rød, grønn. Bare disse tre fargene kan bygge hele begrepet design. Hvis du liker å bryte stereotypier og tradisjonelle teknikker er ikke for deg, kan du lage din egen spesielle dekor festlig interiør, basert på lilla, burgunder, lime - grenser ikke eksisterer.
 • Tenk nøye gjennom hvordan du vil dekorere noen av de hjemme soner - fra entreen til den koselige sofaen under en gulvlampe som brukes til å slappe av om kvelden. Bare en enhetlig oppfatning av hjemmet for det nye året vil være i stand til å skape et helhetlig inntrykk og sikre effekten av kaos og tankeløse rot.

Bevæpnet med disse enkle regler og tilgjengelige materialer på hånden, går du videre til det viktigste, faktisk etableringen av elementer på dekorasjon for huset med sine egne hender.

Vindu dekorasjon - det er mer enn takknemlig, fordi fra gaten ferien ånd får tak i dine gjester. Ja, og av eierne vil bli fornøyd på tilnærming til huset for å se en slik en fortryllende bilde.

Vi tilbyr disse ideene med sine egne hender nyttår dekorasjon for vinduer:

 • Anvendelser av papir skåret mønster og limt til glasset (stensiler). Disse kan være individuelle stjerner, snøflak, hus, rein figurer, kaniner, flyr gjennom himmelen slede eller hele narrative malerier. Det siste kan være opplyst om natten med kulørte lykter - vil magisk.
 • Hengende kranser av papir og plast snøflak, stjerner, innspilt på bånd.
 • Å dekorere vindusåpningen kan brukes med lys, lys, lå i vinduskarmen kaker, epler, jul leker, glitter - det hele avhenger av din egen fantasi.

Ikke gå glipp av muligheten til å dekorere og inngangsdøren og innerdører, samt andre viktige områder i huset. Ta som grunnlag for mange av ideene som presenteres i bildet. Få smilet til alle som kommer inn i hjemmet ditt, og obkleyte innsiden av inngangsdøren til en komposisjon med en søt bamse, ser innover.

Og hvordan gjør du slik en morsom pingvin full dør til vekst? Slå kjedelige fyllingsdører i den sjarmerende karakter er et blunk - aksjer bør være antall farger selvklebende film, zagotovte detaljer og begynne å skape. Denne prosessen er nødvendig for familiemedlemmer i alle aldre sjelen. Vel, hvis matten før døren vil bli kombinert med noen del av garderoben chick - alt godt.

Hvem sa at en ferie skal være konsentrert bare i stua? Hvorfor ikke ta vare på dekorasjon, for eksempel et bad? Mykt teppe og sengetøy, imitere Far Frost, perfekt lage dekor for New 2018, som er laget av farget stoff applikasjon teknikk.

Festivalen starter med en stige ...

Lykkelige eiere av private hjem, er det grunn til å slippe løs sin kreativitet, dekorere en terrasse eller veranda ved siden av strukturen. I potter, kan arrangeres plasseres luksusjule buketter av åler på omkretsen, hvor en stor jule ball vil bli plassert i sentrum og på kantene av "spredt" mindre leker. I løpet kan du la tomme keramiske potter, noe som vil bidra til å fylle barskog sammensetning utvannet gran eller furu koner og juledekorasjoner. Organisk vil se, for eksempel røde ballene. Interessant materiale fremstilt fra den som finnes i skoen skap med kunstløpskøyter. Heng fottøy på vinduet, og inne lå en bukett laget av granbar med kongler og røde bær bundet med en frodig bue.

Citrus stemning og lys i potter

Selvfølgelig er nyttårsbordet gode i seg selv - så mange deilig og vakre å sette på det! Men det er ikke overflødig å ta vare på noe som gir måltidet en spesiell magisk atmosfære. Gjør det ville ikke være vanskelig. Aksje opp på sitroner, appelsiner, mandariner, original stand, grener av furu eller gran, og fortsett til etableringen av originale håndverk tabellen. Plasser eske i en trek nåler, vekslende grener sitrus. Legg ekte eller dekorative bær. Appelsiner, som sees på bildet, dekorere med tørkede kryddernellik. Snu og velduftende og vakkert!

Et annet alternativ er en julesang - frukt, arrangert i en gjennomsiktig vase lag, og toppen pyntet med granbar. Pick lyse kombinasjon - modne mandariner, kalk, rognebær og nyper.

Vel, hva en festlig bord uten lys? Det er ikke nødvendig å bruke den tradisjonelle stearinlys når du kan komme opp med noe helt nytt. Ta små leire potter for blomster, sette dem i barnåler med røde bær, og i midten satt en vanlig stearinlys. Disse potter kan plasseres i et jernstativ - vil se uvanlig og frisk.

Nyttårs uten blinkende lys og kranser utenkelig. Er ikke begrenset til bare innhyllet i et juletre noen få meter fra fest lanterner, viser fantasi, gjør glans og gnisten lys hele huset! Du kan dekorere dørene gran grener flettet sammen med kranser eller slå i veggen inn i himmelen med myriader av skinnende stjerner. Likevel er det mulig å fremstille ved hjelp av kranser juletre og selv henge julepynt på den.

Decor Ideer for nyttårs med hendene: en spektakulær nyttårs og julepynt. 26 stykker!

Jul og nyttår er umulig å forestille seg uten dekorasjoner, som skaper en fantastisk festlig stemning. Koselig innredning - et mektig verktøy som kan gjenopprette alle oss i dagene av sorgløs barndom, selv for en kort stund, men det er så spennende og rørende.

Vi er sikkert - du har ingen anelse om hvor sjarmerende nips du kan gjøre ferien konvensjonelle glassflasker. Jeg liker ikke å engasjere seg i hendmeydom, ærlig, jeg har ikke så god jobb ... Men disse gjenstandene er utrolig inspirerende, kan du be noen om hjelp, kutt i bunnen av flasken åpningen, for å sette en krans - og du er ferdig! Du føler deg som en magiker. Og så innredningen til nyttår med hendene pryder alle rom i huset.

Decor Ideer for nyttårs med hendene

Flasker med mørkt glass er herlig med den varme gløden av julen lys!

Tre flasker med bakgrunnsbelysning! Det er bare ett problem: å finne et tilstrekkelig antall flasker for nyttårs innredning med dine egne hender.

Transparent flaske kan være akrylmaling, en enkel tegning av kraften i selv en nybegynner artist. Inne i flasken kan plasseres en krans, men du kan - stearinen!

Dekorere flasker med sine egne hender nyttår - en god idé for familieunderholdning. Her er de utsøkte lysestaker oppnås hvis malingsflasker skinnende maling fra spray!

Fargerike kranser i flasken er enda mer interessant enn den monotone.

For flittige kreative mennesker! Denne nyttårs sammensetning vil dekorere ethvert rom.

Flaske-snømenn! Disse skjerfene har erobret.

Flaske - Julenissen lue. Vel er det svært enkelt å gjøre dette!

Nissedrakt. Denne nydelige flasken er ikke en synd og å gi til noen ...

Utsmykking av flasker for nyttårs med sine egne hender - et yrke som selv barnet kan håndtere. For eksempel langs tom flaske i festlig kostyme kan selv svært små mennesker, men det vil gi ham stor glede!

I nyttårshelgen uten glitrer hvor som helst!

Bow, klistremerker - alt du trenger. Men det ser fantastisk!

Enkelt alternativ, men en kombinasjon av hvite og røde fargene er veldig bra.

Med hjelp av sjablonger, kan du gjøre noe skriftlig på glasset.

Hvorfor ikke bruke de gamle lysestaker på den måten?

Ideen til det nye året bord dekorasjon.

Dette alternativet jeg virkelig liker! Frostet Christmas leker herlig blanding med stoffet.

For avanserte artister! Jeg var i stand til å trekke - vil nødvendigvis skape et slikt mirakel.

Bruken av musikk i design! God idé i ånden av julen.

Veldig lett å gjøre det skje, og resultatet - et herlig syn!

Et annet alternativ snømenn, vil barna bli glad!

Når det kombineres med interiøret er perfekt, skaper en følelse av trygghet hjemme, hviler øynene og humøret stiger!

Flaske med en krans inne kan videre pynte jule kranser, regn og leker. Disse ideene til nyttår dekorasjon, som lever flammer inne i flasken.

Ballong med nyttår utskrifter og bue - perfekt materiale for flaske dekorasjon.

Ingenting mer.

Opprette hjem innredning nyttår med hendene, kan du nyte den vanlige detaljer og muntre deg opp, selv når det ikke er en ferie! Vis den lyse ideen til vennene dine, gi dem litt inspirasjon i det nye året, vil det aldri være over.

 • Juletre med hendene på det nye året - ideen om de kreative og uvanlige trær fra naturlige materialer! Det er et mirakel!

Spesielt for de som er lei for å skaffe levende juletre i det nye året, deler vi en smart idé om hva du skal se kreative treet med sine egne hender. Men det er også sant, som sdela.

Stadig engangs kjøkkentøy pleide å gjøre det i alle slags håndverk. Spesielt i nyttårsaften. Så det er julenissen og snømann plater av plast kopper. Disse n.

Luft og lys ballerina - standarden på nåde og eleganse. Forestillinger ballerina på scenen i hvite pakker som ligner på snøen som virvler i luften og bærer den magiske julen. Ideen delat.

Venter ferie er alltid en glede, og før nyttår en følelse forsterket generell opplæring. For å fylle kveldene og i helgene med barn anbefales å engasjere seg i produksjon av alle typer smykker.

Hva å plante stiklinger i januar

Høy avkastning selv med liten tomt

Leave a Reply

+ 38 = 42