Leker fra avfall med sine egne hender

Leker med sine egne hender fra avfall - er morsomt og utviklingsaktiviteter.

Leker med sine egne hender fra avfall - er morsomt og utviklingsaktiviteter.

Når vi jobbet på barnas prosjektet "Hva er du, leketøy?"Vi fikk ideen til å lage leker med sine egne hender, som vil være sikker og miljøvennlig. Vi intuziazma begynte å jobbe. Vi likte å jobbe med Kinder. For alle barn, er det hjem. Det ligger unødvendig. Og det viser seg at det kan bli omgjort til en fascinerende leketøy, uten å bruke en krone.

Perler. Snillere innpakket i fargerike klistremerker for påskeegg. Inne kan du sette rumpe

løvetann-Kinder og øre pinner. Slike løvetann kan brukes til å dekorere hagen på vinduet, i et hjørne av naturen. Ser frisk og vakker.

Det er moro snur clearing

fra en enkel flaske kan gjøre maskinen

Eller et morsomt blekksprut

dukke gjør fra paralon

Felles arbeid for foreldre, barn og lærere bringer sammen og tilbyr disse talentene at vi ikke mistenker

Felles arbeid pedagog og foreldre. MC for foreldrenes nyttårs leker fra avfall [/ h4] "Målet: å tiltrekke foreldre til kunst under veiledning av.

Heklet. "Luntik" En av favoritt karakterene mine elever og min rebonka- Luntik Hero populære på det nåværende tidspunkt innenlandske animert.

Det ferdige design for abstracts, permer peredvizhek

Layout "Forest. Ville dyr"

Tree "Four Seasons"

økologi Lepbuk

BLI MED! Lærere, lærere, lærer - MAAM.ru:

Konkurranser og utmerkelser, opplæring planer og programmer, notater og spill.

"Certificate of portefølje" - på en gang. Ditt Nettsted - gratis.

Klikk her registrer Nå!

Grunnleggeren, utgiver, redaktør: Bakgrunn DV Redaktør, administrator: Vovchenko EA

Issue Number: 400066, Russland, Volgograd, st. Mira. 11, kv. 36.

ISSN 2587-9545 registrert i ISSN nasjonale kontoret i Russland

E-nummer FS77-57008 attest massemedier | 6+

Toy med hendene fra materialet på hånden: enkle ideer

Nyttår helligdager rett rundt hjørnet, og alle ønsker å forvandle huset ditt, skaper en atmosfære av magi og komfort. Prisene dekorasjon hvert år øker, men dette på ingen måte bør ikke ødelegge pre-ferie humør. Det er en løsning - en leke med hendene fra materialet på hånden. Ikke nødvendigvis har gode ferdigheter i håndarbeid: de fleste av de foreslåtte artikkel alternativer er tilgjengelige for alle. Det viktigste er at noe slikt vil være unik, billig og vil gi en ferie i dag.

Toy med hendene fra materialet på hånden: papir

Den vanligste alternativet er de room decoration papirprodukter før nyttår. Med denne typen håndarbeid, hvert møtt med tidlig barndom. I tillegg til alle typer papir snøflak kan du produsere svært reelle leker for juletrepynt eller innredning av rommet.

Så kan det være:

 • Omgi smykker, laget utelukkende av papir. Du må kutte ut ønsket form av farget eller hvitt papir (juletre, sirkel, stjerne, snøfnugg) i flere kopier og lim rundt kantene, slik at et luftrom inne. Dekorer produktet kan være noen tilgjengelige materialer: Glitter, knapper, rhinestones. En variant kan være et leketøy med sine hender fra foreliggende materiale, laget i quilling faget. For å gjøre dette, skåret i papirtynne lange strimler, flette dem spiraler. Elementene (de kan være forskjellig form) skal limes til hverandre. Sammensetningen kan være for enhver smak. Når produktet er tørt, er det nødvendig å strekke tråden inn i det og begynne å dekorere.
 • En annen bruk av papir i dette tilfellet - ferdige limt tre dekorasjon fargede utklipp. Original vil se enda innredning via avisen. Denne metoden er bra fordi det vil tillate å gi nytt liv til en gammel brutt smykker. For en slik metode er egnet ikke bare papir: vil se vakre paljetter, folie og andre skinnende materialer.

Svært fasjonable i nyere tid og utrolig vakre lekene er laget av stoff. Denne enkle måten å hjelpe ikke bare å pynte juletreet, men også er en flott gave kjære folk. Alt man trenger: stoff (fortrinnsvis lyse farger), nål og tråd, et fyllstoff (bomull, skum, padding polyester eller filt), dekorative elementer.

For å gjøre dette leken med hendene ut av skrap materialer, må du kutte av samme ulla, to stykker av ønsket form (tre, snømann, stjerne, boot og D. osv.). Videre må de syes sammen flater på den utover vev ved først å plassere den inne i påfyllings bit (avhengig av den ønskede volum av leker). På slutten skal være en favoritt dekorasjon materiale (perler, bånd, knapper). Pass på toppen av produktet for å sy øyet til leketøy kan henges.

Christmas leker med hendene ut av skrap materialer kan se svært forsiktig og gjøre atmosfæren i huset enda mer behagelig. Dette vil bidra til ordinær tråd (eller garn til strikking). Ikke lenger trenger noe annet enn lim. Det kan være:

 • Preparatene i henhold til glomeruli tråd eller pompons. For å gjøre dette, må du lime sammen små nøster i en bestemt form (for eksempel julen kranser) og pynte (bånd, små kjegler, baller).
 • Innpakket tråd klar til juledekorasjoner eller sjablonger ut av papp. For den andre utførelsesform av behovet for å kutte tykt papir stensil ønsket form og smurt limstrengen å vikle den. Dekorere som ønsket.
 • Ballonger av garn - kanskje den mest originale og vakre løsning. Det må blåse en liten ballong og en liten mengde garn å avvikle den. Det er viktig å få maskemønsteret (det var et mellomrom mellom gjengene). Hvert garn lag må fukte klebemiddel (fortrinnsvis et silikat). Når produktet er tørt, er det nødvendig å trenge gjennom nålen kule og trekke det gjennom klaringen mellom gjengene.
 • Oppdater leke med tråd kan binde elskere. For å gjøre dette, trenger du bare knytte en liten lue, skjerf eller andre "klær" for juledekorasjoner.

Barneleker med hendene ut av skrap materialer

Nyttår - den beste tiden for å gjøre barna glade. Den beste delen av prosessen med preparater som leketøy med sine hender fra foreliggende materiale kan oppnås med barnet. Dette spillet er en dobbel glede baby og en uforglemmelig opplevelse av en ferie for ham.

Spennende aktivitet kan være produksjon av julepynt utenom det vanlige glødepærer. For å gjøre dette, må du ta en lyspære og dekorere det med akrylmaling, designet for å jobbe med glass. Oftest skildre pingviner - det er bare en form og passform.

Men vi kan drømme opp og tegne en hund, hjort, snømann, Santa Claus og Snow Maiden. Det viktigste - en fantasi. For en realistisk simulering av produktet kan utformes skjerf, hatter eller nesen av pomponger, lim beina på papp.

Lek med barnet i produksjon av leker for juletreet, kan du også bruke vanlige oppgaver. Hvis en baby er slik at det ikke lenger bruker, kan du trygt ta det. Hvis ikke, kutte bitene i puslespillet av papp ikke være lett. Dermed kan bitene i puslespillet opprinnelig dekorere til din smak og fest til hverandre med lim. Trekk tråd eller wire, og er villig til å leke med sine hender ut av skrapmaterialer. Bildet nedenfor viser dette alternativet.

Materialer for leker fra kjøkkenet

Leker på juletreet med hendene ut av skrap materialer kan bli enda enklere. Ett alternativ er, dekorasjon former for baker kaker, som finnes i ethvert kjøkken. Slike metallbokser av ulike former vil gå perfekt som grunnlag for fremtidige juletre leketøy. Dette elementet kan være dekorert med paljetter, som er festet med lim eller biter av knust glass leker, pakk fargede tråder - et fly av fancy er ikke begrenset. En av de siste ideer needlewomen - satt inn i en form bilde. For å gjøre dette, må de skrive ut (liten størrelse), kutt langs konturen form og holde seg til det. Få originale innredning av type familietre.

Dekorere med aromaterapi effekt - enda en grunn til å gå til kjøkkenet for materialene. Slike leker - veldig stilig løsning som ikke bare pynte juletre eller et hus, men også for å fylle det med en fantastisk lukt.

Det er nok å tørke tynne skiver av sitrusfrukter, ved hjelp av jute feste dem kanelstenger, om ønskelig dekorere med bånd eller paljetter, og leker klar.

Julepynt fra trolldeig

Rimelig måte å lage jule leker med hendene ut av skrap materialer er tomme fra trolldeig. For slike preparater trenger: 100 gram mel - 100 gram salt, 1,5 st. ss vegetabilsk olje, 75 ml vann. Melet salt ble tilsatt, og deretter blir olje, under stadig omrøring, helt over i vann. Den resulterende masse valses (3 mm) og skjæres med en kniv eller former for kjeks tall. Den resulterende preform ble tørket 2-3 dager i et varmt sted, slik som et batteri (ikke i en ovn).

Ytterligere tallene kan maling, lakk eller lim skvette glitter. Det er noen blanks umulige, men som leker håndverk vil vare mer enn ett år.

Dekorasjoner laget av naturlige materialer

Toy med hendene fra improvisert materiale kan være stilig og praktisk talt gratis. Som slike materialer kan tjene tre knopper, grener, tørket roseblader og mose eller til og med jord.

For eksempel, for å gi utseende dekorasjonen kjegle, er det nødvendig å dekke glitter, maling eller dekorere med maling. Grener via tråder kan lage en sammensetning av forskjellige former.

Andre naturlige materialer (blader, løv, mose) kan fylles med gjennomsiktig jule ball. Så får den opprinnelige dekorasjon.

Generelt kan etableringen av nyttårs leketøy innebære bruk av alle tilgjengelige materialer. Det kan være perler, dekorert med delikate snøflak, artikler laget av plastflasker, nøtter, dekorert med små gjenstander (som nøkler), sammensetningen av satin bånd og mer.

Det viktigste i dette er atmosfæren i ferien og det rette humøret. Og selve arbeidsprosessen er i stand til å tiltrekke seg slektninger og bli en fantastisk familietradisjon.

Håndverk fra et kastemateriale med egne hender: Enkle masterklasser

I tillegg til det naturlige materialet for håndverk, er det en såkalt søppel, som alltid er tilgjengelig. Med hjelpen kan du lage fantastiske ting, interessante figurer, leker og ulike modeller. Til dette materialet er det mulig å bære alle mulige beholdere fra under egg, bokser fra juice og melk, plast og glassflasker, pakker, krukker, etc. Etter å ha vist litt fantasi, kan du lage eksklusive håndverk som du ikke finner i noen butikk.

Barnhåndverk fra avfallsmaterialet: 3 populære varianter

Kylling fra en engangsplate

 1. Engangsplate;
 2. Farge papir (rød, oransje);
 3. Gul maling;
 4. pensel;
 5. Gule fjær;
 6. Toy øyne;
 7. saks,
 8. Lim PVA.
 • Ta en unødvendig engangsplate (du kan bruke den), dekk den med et tykt lag med gul maling.
 • Klipp ut oransjepapiret fra beina og fjærene, fra det røde papiret - nebbet. Lim kuttdelene av kyllingen fra baksiden av parabolen.
 • Øyen kan limes på leketøy eller males av deg selv.
 • Dekk papirfjærene med ekte. Kyllingen selv kan også være dekket med fjær - så det vil vise seg å være mykt.
 • Et ferdigbygget håndverk kan henges i barnehagen eller på kjøleskapet i stedet for en stor magnet.

 1. Plastic caps fra flasker;
 2. Lim "Moment9raquo ;;
 3. Flat bokser av forskjellige størrelser;
 4. saks,
 5. pensel;
 6. maling;
 7. Tykk papp;
 8. Farge kartong.
 • I en boks med større størrelse kutte vinduet litt mindre enn området av en liten boks.
 • I en liten boks, lage et lite hull. Til den store boksen lim den lille en nøyaktig over hullet.
 • Fra pappa, ta et rør og fest det i en liten boks. Dette blir nesen på tanken din.
 • Dekk kroppen og blås den grønne malen. Fra sort kartong kutt ut striper og lim dem på sidene av modellen, innsiden setter inn kappene, etterligner larver.
 • Fra den røde pappa, kutt ut flammens tunger og sett dem inn i nesen.
 • En slik tank kan gjøres av ethvert barn, selv uten hjelp fra foreldrene.

 1. En tom flaske yoghurt (for eksempel "Agushi9raquo;);
 2. Lim PVA;
 3. tråden;
 4. Bomull knopper;
 5. saks,
 6. Knapper på foten;
 7. En enkel blyant;
 8. Svart viltpenn;
 9. leire;
 10. Farge dobbeltsidig papir;
 11. perler;
 12. Shiloh;
 13. centimeter;
 14. linjal,
 15. Selvklebende pinne av blå farge.
 • Ta en tom flaske yoghurt, vask det godt og tørk det. Mål fra basen 4 cm, tegne en linje og kutt den.
 • Mål omkretsen av den midterste delen av flasken, bruk den resulterende størrelsen til det gule papiret. Klipp ut detaljene.
 • Fra svart papir, kutt ut en tynn og lang stripe (ca. 0,6x20 cm), lim flasker på bunnen av flasken.
 • Sett en liten flaske i det gule rektangel. Med en svart feltpenn penn, tegne striper på bagasjen til fremtidig bi (du kan også kutte ut papir og lim inn, men det blir lengre).
 • Ta 4 klistremerker, tegne ovaler og kutte ut - disse er vingene til biet ditt. Lim dem på baksiden av insektet.
 • Fra tråden og knappen gjør en klokke: brett tråden flere ganger, knytt en knapp på den. Sett bell9raquo; Sett inn i flasken og stram lokket.
 • Pierce hullene til antennene. På bomullspinner, sett på ballene og sett inn i hullene til antennene. På ballene tegner øynene.
 • Munnen er blindet fra den røde leire. Din bie er klar!

Håndverk fra dumpingmaterialet: bilde

Hvordan lager jeg en diskmugg?

 1. plater;
 2. Servietter med forskjellige mønstre;
 3. børster;
 4. Tykk papp;
 5. En enkel blyant;
 6. saks,
 7. Putty for akryl;
 8. Akryl maling;
 9. slikkepott;
 10. Leire "Moment Crystal";
 11. Lim PVA;
 12. Gull skinner;
 13. Akryllakk (matt og glanset);
 14. Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP;
 15. Crackle lakk.
 • Sirkle platen på pappen, klipp ut sirkelen. Lim arbeidsstykkene sammen med "Crystal Moment", ved å plassere en pappesirkel mellom dem.
 • Ved hjelp av en palettkniv og akrylkitt, primer arbeidsstykket. Vent til tørking og sandstein til glatt.
 • Dekk den primerte sirkelen med hvit akrylmaling i 2 lag på 2 sider, og deretter glatt sandpapiret igjen.
 • Velg klutene med riktig mønster. Klipp ut de nødvendige ornamenter eller ønsket motiv for størrelsen på arbeidsstykket.
 • Fortynn PVA med vann (1: 1) eller bruk et spesielt lim for decoupage. Lim forsiktig på servietter til bunnen av stativet.
 • Når servietter tørker, tegner ornamenter med akrylmaling. Vent på at malingen tørker ut, hvorpå du kan begynne å aldre ved hjelp av en crackel lakk.
 • Den er påført i 2 lag. Etter tørking vil støtene dine knekke.

Søppelmaterialet er alt du kan finne hjemme. For eksempel gamle flasker, lokk, poser, skiver, bokser, etc. Det er utrolig, men med deres hjelp kan du skape utrolige håndverk som med en kreativ tilnærming og ferdighet vil se ut som de kom fra studioet til en motedesigner.

Kjære lesere, vi vil være glade for å akseptere din takknemlighet, samt kritikk og eventuelle kommentarer. Vi sammen gjør dette nettstedet bedre.

Leave a Reply

46 − 43 =