Zoning av stuen og kjøkkenet

Zoning kjøkken og stue: kreative ideer og bilder

Ideen om et kombinert kjøkken med stue er fantastisk, fordi et romslig rom samtidig serverer matlaging og mottak, spisestue, avslapningsrom og noen ganger til og med en studie. Men uansett hvor funksjonell rommet var, knocked-sammen møbler og møbler vil høres om mangel på smak og kjærlighet til forvirringen av husets eiere. Derfor, i det indre av rommet, er det bare nødvendig å sononere kjøkken og stue, som vil dele rommet i klare mini-deler og presentere dem som uavhengige komposisjoner.

Fordeler og ulemper ved det kombinerte rommet

Kjøkken og stue blir vanligvis en eneste helhet i studioleilighetene, Khrusjtsjovene og andre bygninger med et lite område. Som regel blir slike utformingstiltak tatt for å øke det brukbare området og utvide eksisterende plass. Vesentlig forenklet og prosessen med å organisere feiringer: alt i nærheten og ved hånden. Som et resultat av radikale tiltak får frie kjærlige eiere en romslig premiss for dobbelt, og noen ganger trippel, avtale. Zoning av kjøkken og stue (foto-prøver er presentert nedenfor) er produsert ved hjelp av alle slags partisjoner, barrierer, holmer og andre interiør triks.

Imidlertid, mens noen eiere er i en tilstand av eufori fra oppkjøpet av et så stort ledig rom, står andre overfor en rekke problemer. Kjøkken lukt, røyk, støy, høy fuktighet, panikk over optimal avgrensning av et enkelt område er nesten et globalt problem. Designere anbefales i slike tilfeller å kjøpe en hette og avfuktingsmiddel, monitorer alltid renslighet og rekkefølge i kokeområdet. Sammenslutningen av de to rommene vil bare begrunne forventningene dersom du gjør en kompetent sonering av kjøkken / stue.

Når du bestemmer spørsmålet om avgrensning av soner, er det nødvendig å gjøre kjent med følgende nyanser:

 • Møbler i to deler av rommet må adlyde samme stilretning, til tross for at sonene varierer i egenskapene til funksjonene som utføres.
 • For ikke å røre interiøret, gjør alt kjøkken og hvitevarer innebygd.
 • Sørg for å installere et eksosventilasjonssystem slik at konsekvensene av kulinariske prosessen ikke påvirker deg og dine gjester.
 • Zoning kjøkken og stue - en uunnværlig forutsetning for et kombinert rom, men metoden kan varieres, alt fra lyspartisjoner til bygging av vegger fra gipsplater.
 • Separasjon av området bør suppleres med belysning.
 • Prøv å velge kjøkkenapparater som ikke gir mye støy, for ikke å forstyrre husstandsmedlemmene som hviler i stuen.
 • Interiørdesign i de to sonene skal utformes i ensartet stil og fra homogene materialer.

Ideer om sonering kjøkken og stue. Topp 15

Vurder de 15 mest interessante ideene om avgrensning av en enkelt premiss.

Montering av lyse, halvtransparente skillevegger av glass, plast eller tre vil dele rommet uten å rote det. Det er bedre å bruke sammenleggbare skjermer og mobile partisjoner. Du kan også bruke funksjonelle falske vegger eller stativer: med klatring planter, et akvarium og muligheten til å bruke dem som skap og servering tabeller. Det er også flere pragmatiske partisjoner som du kan installere en plasma-TV på. Det er interessant å se høye falske vegger med åpninger: Bred i form av en dør og liten i form av et vindu. De gjenskaper illusjonen av et isolert kjøkken og lar deg gjemme seg fra nysgjerrige øyne alt som er gjort på kjøkkenet.

Denne metoden ligner den ovenfor beskrevne sonering av kjøkken- og stueoppdeling, men adskiller seg ved at mobile skjermer erstattes av vegger laget av gips og andre lette materialer. Et annet alternativ er også mulig, når et fragment av veggen som skiller stuen fra kjøkkenet, er igjen, og det tjener nå som en formell grense for forskjellige soner. Ved å forbinde hvit kan den formes som en bue og andre intrikate objekter.

Podier og raznourovnevoe gulv

I konseptet med et annet kjønnivå på siden av kjøkkenet er det installert et lavt podium, som er forskjellig fra hovedetasjen. Et slikt designtrick tjener som en visuell adskillelse av soner uten bruk av skillevegger, barrierer og vegger. Under hevet gulv er det mulig å skjule rør, ledninger og andre kommunikasjonskabler. Imidlertid er det ikke anbefalt å benytte podiumsonen på kjøkkenet og stuen hvis små barn og eldre bor i husholdningen.

På rommet, stilisert for klassikere, moderne og høyteknologiske, passer perfekt til kunstige arkitektoniske gjenstander: kolonner, semikolonner, pilaster og buer. Elementer laget av polyuretanskum eller forkromet stål er enkle å bruke og ikke gjengjeld når det gjelder drift.

En høy bar teller kan fungere som en del av veggen, og en falsk gjenstand. Denne enkle designløsningen brukes i interiøret i mange leiligheter og er spesielt egnet for nygifte som graviterer til fester og mottar gjester på fredager. Denne funksjonelle tingen blir ikke bare grensen, men også spisebordet i kjøkken / stue. Reguleringsplan vil bli universelle egenskaper: bar deler rommet i to deler, og vil fungere som et sted for å smake cocktails, morgenkaffe, en lett middag, og et skrivebord.

En fin måte å dele et rom på er å sette en sofa på grensen til kjøkkenet og stuen. Det er vanligvis plassert i midten av rommet, vinkelrett på veggen. Sett deg på sofaen, vil du finne deg selv i veggene i stuen, og omgå det - du kommer til kjøkkenet. En slik ordning er helt faktum at det å sitte på sofaen med ryggen til kjøkkenet, kan du ikke se alt som skjer i det, og ta mat i spisesalen, få deg til å se på TV, står foran grensen mellom møbel.

Ikke mindre spektakulær er lyset av sonering av kjøkken og stue med ett vindu. Mangel på naturlig lys kan kompensere for den opprinnelige belysningsinnretning i hvilken sentral lysekrone virker sammen med lokale kilder: innebygde lamper, spot i gulv og vegger, en gruppe av miniatyr lampeskjermer, vegg ligger på randsoner og skrivebordslamper.

Den enkleste og mest estetiske måten å kombinere og soner to rom er å fjerne døren og utvide døråpningen. Og med gipspapp eller varmt glass med et mønster, kan du gi sistnevnte en vakker form: buet, rund, oval.

Et annet smart interiørtrick, som gjenskaper den visuelle effekten av differensiering, er sonering av kjøkken-stue taket. Bildet illustrerer tydelig hvordan kjøkkenhalvdelen oppnår klare separasjonsfunksjoner i den øvre delen av interiøret. Og du kan ikke bare bruke multi-level tak, men også strekke stoff alternativer og suspensjon modulære strukturer. Designere installerer dem begge individuelt og lager en uvanlig blanding av tre typer takkomposisjoner.

Tverrfaglige etterbehandling materialer

Den enkleste metoden for å skille mellom to soner er bruken av ulik gulvbelegg. For eksempel på kjøkkenet kan du legge en solid granitt, og i stuen - mindre motstandsdyktige materialer - brett, parkett, laminat. Grensene kan betegnes med rette eller buede linjer.

Utvidede valgmuligheter zoning kjøkken-stue, hvor saken kobler fargeløsninger og tapeter. Du kan dele territoriet ved å bruke kontrasterende nyanser, forskjellige bakgrunnsbilder og et mangfoldig kunstnerisk veggmaleri. Begrepet avgrensning av et enkelt område er i disse tilfellene basert på en klar og klar visjon av delelinjene i de to sonene.

Den naturlige grensen mellom sonene vil være kjøkkenøyer eller halvøyer, som også kan tjene som barskranke. Nåværende retning er installasjonen av en to-nivå benkeplate, hvor den høye delen vender ut mot stuen. Det gjør at du kan skjule kjøkkenet rotet og deler perfekt plass.

Å sette et stort spisebord i grenseområdet kjøkken-stue, noe som vil gjøre reguleringsplan orden i interiøret, sender du en bevegelse til en annen verden to fluer i ett smekk: å visuelt skille de to delene, og prioriteringer for hvert rom.

Gardiner, gardiner, tunge gardiner vil takle oppdraget du trenger, ikke verre enn de ovennevnte alternativene, og skape to separate komposisjoner på et enkelt torg. Denne metoden er god fordi den ikke krever store økonomiske investeringer, den er vakker, estetisk og gir eierne mulighet til å periodisk oppdatere interiøret. Det anbefales å velge gardiner i tonen til resten av tekstilene som er tilstede i rommet, uten å fremheve oppmerksomheten med en lys fargerik eller prangende design.

Hvis du er en av de eiere som har nesten ingen mat hjemme, du perfekt kjøkken reguleringsplan og stue (bilde til en bekreftelse), hvor koke del ligger i en romslig stil skap uten dører. Og det kan ikke være nødvendigvis et skap, men dens likhet. En annen original designfiksjon - en nisje på kjøkkenet. Imidlertid er dette alternativet aktuelt når det gjelder et spesielt utforming av leiligheten. Nisjen kan også serveres med en glassed balkong eller loggia.

Det er meningsløst å overtale eierne til å forlate begrepet delte plasser: Dette design trikset lenge vil dominere innen interiør håndverk. Selvfølgelig er det plusser og minuser her, men med en kompetent tilnærming og detaljert studie av alle nyanser, blir rommet et kunstverk: vakkert, komfortabelt og funksjonelt. Du kan uendelig liste opp ideene om sonering kjøkken og stue: det endelige valget vil være basert på personlige preferanser og egen visjon av interiøret.

Fargeløsninger av det kombinerte området

Når du velger en palett som skal herske i favorittmuren din, må du vurdere:

 • hensikten med individuelle hjørner av rommet;
 • Lysets natur (overordnet naturlig eller kunstig lys);
 • objekter og stylisering av møbler;
 • stilistiske retning av det indre;
 • enkelte helling av husholdningene til de ulike nyanser.

Rommene kombinert type designere anbefaler å unngå kontrasterende kombinasjoner og skarpe fargeoverganger - interiøret vil ikke ser veldig estetisk tiltalende, også mistet en følelse av felles plass. Og som du vet, er hensikten med sammenslåingen kjøkken og stue - skape et felles rom, forsiktig og umerkelig dividert med den spesifikke sonen.

Farger og nyanser er valgt med sikte på å visuelt større område av grensen, og for å understreke reguleringsplan kjøkken-stue. Bildet nedenfor viser de anbefalte farger. Taket, vegger, faste gjenstander og den brede overflaten er bedre å gi makten til pastell palett og dekorative elementer for å gjøre lyse og fengende. Ikke glem at:

 • oransje og røde toner øker appetitten, og blå - lavere;
 • Alle nyanser av blått utvide plass, og brune og svarte farger av sin smale,
 • green har en beroligende effekt, mens rød er i stand til å vekke aggresjon.

Møbler stue og kjøkken skal være i harmoni med hverandre og er i samsvar med samme stil. Av åpenbare grunner bør velges fuktbestandige fag. Hovedregelen for den kombinerte plass - mer frihet, et minimum av møbler og maksimal funksjonalitet. Innebygde hvitevarer kan spare ekstra meter og korrigere passende sted - gjør miljøet varm og komfortabel. Et flott alternativ ville være mobil eller konvertible møbler.

Reguleringsplan kjøkkenet og stuen - det er ikke så enkelt som det ser ut ved første øyekast. Det er viktig å organisere interiøret, heller enn å overvelde, for å gjøre myke sonegrensene, men tydeligvis, for å kombinere komfort, praktiske og estetikk.

stue kjøkken design: de grunnleggende reguleringsmetoder (ekte bilde)

I dag har det blitt veldig moderne å kombinere kjøkken med stue. Men hvordan du gjør dette, som til slutt fikk vi en koselig atmosfære, forklarer vi i denne artikkelen.

Utvilsomt, i slike planlegger større fordeler enn ulemper.

Det er derfor først definere argumenter kombinere kjøkkenet med stue:

 • Plass øker betraktelig. Slik planlegging kan enkelt sete en stor gruppe av gjester på et middagsbord.
 • Vertinne tilbudt en unik mulighet på samme tid til å lage mat på kjøkkenet og samtidig fortsette å kommunisere med sine gjester.
 • Mulighet til å fremheve tre områder, som hver er klart til å utføre sine funksjoner, men mellom alle mennesker vil være kontakt: Kjøkken - et sted hvor matlaging er gjort, spisestue - hvor alle samles rundt bordet og stuen - der det er en sone på hvile og fritid.
 • Besparelser på antall TV-apparater. Hvis kjøkkenet og stuen adskilt vanlig vegg, så er det et behov for å etablere seg på TV i alle rom. Når man kombinerer disse rommene vil være tilstrekkelig til å etablere en stor TV i stua.

Selvfølgelig, med alle de åpenbare fordelene ved en slik plan, er det umulig ikke å legge merke til de betydelige ulemper:

 • Lukter av næringsmiddelet under stekeprosessen vil spre seg til hele plassen.
 • så vel De vil bli hørt selv mindre støy fra arbeider maskiner. Dette kan føre til ubehag for gjestene.

Oftere tydde til en slik layout av to grunner:

1. Dersom leiligheten er fortsatt sovjettiden, kjøkkenet svært ofte er det ikke mer enn fem eller seks kvadratmeter. For å utvide plassen og gjøre den mer praktisk, eierne av leilighetene kombinerer et lite kjøkken med et tilstøtende bad. Resultatet er et stilfullt kjøkken-stue.

2. Studios er i økende grad begynte å dukke opp i nye bygg. Det er et budsjettalternativ for de som ønsker å kjøpe og bo i sine egne kvadratmeter.

Deretter kjøkkenet og selve rommet er atskilt fra hverandre eller skyvedører eller bar. Eller rom regulering skjer via forskjellige takhøyder, et annet gulvbelegg eller tilstedeværelse av pallen.

La oss undersøke de mest populære metodene for reguleringsplan kjøkken og stue.

Trolig den mest vellykkede og hvorfor en slik en populær måte å skille to tilstøtende rom er tilstedeværelsen av baren på stedet hvor hun kunne være en vegg.

Dette skillet er ikke "tynge" plass. En slik metode er også relevant i en situasjon hvor utleier ønsker å kombinere kjøkken og stue, men fjerne veggen fungerer ikke av ulike grunner.

Alt du trenger å - det er bare la den nedre delen av veggen og remake det i baren. Denne teknikken i tillegg til sin originalitet og fortsatt ganske funksjonell.

For eksempel, kan linjen være utstyrt med et ytterligere arbeidssone. Eller bruke som et spisebord eller et sted der du raskt kan spise.

Barstand kan være laget av forskjellige materialer. Som regel er det countertop laget av samme materiale som den arbeidsflate på kjøkkenet: naturstein, sponplater, marmor eller stein.

Bunnen av stangen kan også være forskjellige: murstein, stein, metall rør, trevirke. Hvis kjøkkenet er svært liten, så en bar, kan du lage en nisje for oppbevaring av redskaper eller annet kjøkkenutstyr.

En annen populær metode for separering av kjøkkenet fra stuen tjener som skillevegg. Konvensjonelt, kan det utføre følgende funksjoner: planens eller dekorative.

I det første tilfelle er skilleveggen en fremgangsmåte for regulering plass vellykket. I det andre tilfellet, bærer partisjonen mer estetiske aspekter, ofte som dekorasjon.

Skillevegger kan tjene som møbler, hyller, sofa, skyve partisjoner, skjermer, glass. Samtidig stativer og kan også utføre funksjonen til lagring og ikke bare være en måte å skille kjøkken og stue.

Screens annerledes design og muligheten til enkelt å skyve den ved behov. Stekloblochnye design er slående i sin skjønnhet, spesielt i dagslys.

De kan også tjene som en ekstra lydisolasjon. Men på grunn av sin massive, kan de være malplassert i en liten leilighet med et lite kjøkken.

Den opprinnelige løsningen er å bruke en multi-level tak. Det er svært viktig før du setter den til å bestemme form og design.

Du kan spille på kontraster og gjøre, for eksempel på kjøkkenet taket i en enkel duse farger, mens i stuen - farge. Eller vice versa, på kjøkkenet satt hengende lyse taket.

Så det vil være en liten øy, som vil bli tildelt opprinnelig. Også benyttes to-nivå tak eller gipsplater.

Gulvbelegg som en metode for regulering

Hvis du ikke ønsker å rote med taket, og deretter bruke en annen gulvbelegg. På kjøkkenet er det best å legge fliser. Det er veldig praktisk i den forstand at det er lett å rengjøre. I denne moderne design gjør at du kan vakkert slå gulvet.

I stuen er bedre å legge et laminat, parkett eller teppe. Gulvet i denne delen av rommet ikke krever hyppig våt rengjøring, slik at disse materialene gulv vil vare lenge. Det er allerede mye avhenger av den økonomiske kapasiteten til eieren av leiligheten.

Du kan også bruke den samme gulv i kjøkken og i stuen, men med forskjellige farger.

Det bør ikke være altfor båret bort av kontraster. Det er best å gi preferanse til lignende farger og motiver. kjøkkenområdet kan også skille pallen.

Bakgrunn som en gjenstand for reguleringsplan er også veldig populært. I tillegg er de lettere å endre det til noe mer nytt og moderne. Faktisk, i tilfelle av et gulv eller et tak erstatning kan bli forsinket i lang tid, pluss alt det trenger betydelige finanskostnader.

Siden moderne kjøkken tapet kan bare bli funnet i nærheten av inngangen, vindu eller langs motsatt vegg, der spisebordet ligger, i tilfelle av foreninger med å leve på sine kjøpskostnadene reduseres ytterligere.

Etter veggen, som vil bli delt med kjøkkenrommet, nei. Derfor, for kjøkkenet, kan du velge fargen på bakgrunnen stille enn spisestuen. Velge bakgrunnsbilde bør være samme farge, men forskjellige nyanser.

Ved å kombinere stue med kjøkken bakgrunnsbilde, kan du velge lunsj område eller sted for hvile på TV.

Utmerket idé å farge reguleringsplan. Rommet umiddelbart visuelt delt inn i stedet for matlaging og lunsj sted og hvile. Med denne metoden kan du spille på kontraster. For eksempel rødt kjøkken, hvit stue. Eller, kombinere to lignende nyanser av farge.

En god løsning vil være på kjøkkenet avdeling med hjelp av sofaen. Det ligger til baksiden av kjøkkenet. På denne måte visuelt trekke en linje mellom de to rommene. Hvis du har en bar, og deretter plassere sofaen rett bak den.

Å leve i sine egne hjem, selvfølgelig, det har sine fordeler og funksjoner. Et viktig aspekt er muligheten for mer i byggingen av huset for å lage en plan der kjøkken og stue vil umiddelbart bli en stor plass. Samtidig, tillater arealet, kan du også tildele plass til spiseplass.

Huset er brukt alle de samme måtene kjøkkenet adskilt fra stuen som i leiligheten. Som for farge, er det nødvendig å starte fra det faktum, som huset er laget. Hvis det er murstein, så fargevalget er mangfoldig. Slike huset krever etterbehandling, som forskjellige materialer kan benyttes.

Men for et trehus er bedre å velge varme farger i stil med Provence, eller land. Hjem koselig atmosfære du har oppgitt.

Alternativer for å leve lite kjøkken design

Hvis du har en liten plass avsatt til kjøkken-stue, mens planleggingsalternativer er ikke så mye. Det er svært viktig å opprettholde funksjonalitet og komfort av rommet.

Et utmerket valg for reguleringsplan er lite spisebord på det sted hvor den betingede ender kjøkken.

Du kan sette bue på kjøkkenet med stuen grensen. Dette elementet vil ikke byrden rommet, og dermed bevare begrepet øke plass ved hjelp av å kombinere kjøkken med stue.

Som du kan se, er det mange måter å kombinere kjøkkenet med stuen. Samtidig oppnås det en viss mål - å øke all den plass og gjøre det koselig og behagelig for matlaging, og for å motta gjester eller slappe av. Å fullt fullføre bildet, se på bilder av virkelige interiører som allerede møblert kjøkken stue i all sin prakt.

Interior Design - ekte bilder, blir de beste ideene © 2018. Kopiering av materiale fra nettstedet kun tillatt med aktiv lenke til kilden

Reguleringsplan kjøkken og stue

Reguleringsplan kjøkkenet og stuen brukes til å skille de enkelte funksjonelle deler av lokalene, uten å bruke solide vegger og skillevegger. Dette gir større visuelle volumet av rom, får interiøret originalitet. Utvikle interessante designideer med soner og bringe prosjektet til liv er alltid interessant.

I små rom, er studioleiligheter regulert enkeltrom tatt for å gjøre det mest fordelaktige bruk av knappe området og ikke føler ubehag av sine feil. Har tydd til denne metoden, og de romslige rom for å gi dem stil og komfort.

For å takle de oppgavene reguleringsplan kan designe eksperter, men det er mulig å løse alle problemer og mest. Dette vil kreve litt kreativitet, romlig fantasi, tilgjengelige byggematerialer og metoder for etterbehandling.

I ethvert kjøkken, kan du identifisere de viktigste funksjonelle områder:

 • arbeider - for matlaging;
 • for matinntak;
 • bar;
 • område for hvile.

Selv i et lite kjøkken med hjelp av enkle måter du kan opprette to soner: et stort spisebord, og lavere drifts, tett arrangert komfyr, benkeplate og vask. En romslig områder med et areal på 15-18 kvadratmeter. m., og mer trenger bare å arrangere en rekke funksjonelle områder.

I stuen er følgende områder:

 • spisebord for flere personer med stoler, hovedsakelig i midten av rommet, men det kan være andre alternativer;
 • unobscured sofa kan være sammen med et salongbord;
 • TV som er optimalt plassert på den motsatte side av sofaen, den andre alternativ ordning, slik at det var synlig fra kjøkkenet;
 • skap, bokhyller, hyller med suvenirer.

En annen metode for differensiering av plass - separasjon av kjøkkenet og stuen når de er i virkeligheten en enkelt udelt rom, men de er godt synlig visuell grense.

Den enkleste formen for reguleringsplan på kjøkkenet - med taket. Denne detalj av den indre fanger øyet ved inngangen, så vil det være klart synlig separasjon. Du trenger ikke bruke penger på komplekse installasjon og omorganisering av møbler i rommet. For små kjøkken med et areal mindre enn 10 kvadratmeter. m. Det er generelt ideelt. Når reguleringsplanen bruker en to-nivå takmontering. Det er best egnet for dette formålet gipsplater.

Gipsplater er montert på den stive ramme av metallprofiler. En mindre område for å redusere graden av 10-15 cm i forhold til jord - dette er den generelle regel for søsken tak. Ved installasjon av gips basen mark ut posisjonen av rammen rundt omkretsen av veggene, må han trekke seg tilbake fra taket på 5-10 cm. I den resulterende nisje så kan man skjule ledningstråder, innebygd belysning og annen kommunikasjon. Det kan også være lagt inn et ekstra lag av isolasjon, beskyttelse mot støy eller lekkasje.

Mindre, er lavere tak satt over arbeidsområdet. Overgangen kan være rett, svakt buet eller bølget. Inne ofte bygget 3-4 små LED eller lysrør. Taket over de viktigste arbeidsområde og kan males i forskjellige farger eller bruke forskjellige bakgrunner. Da overgangen vil være mer kontraster.

De romslige kjøkken til separate soner er ofte brukt øya benkeplate. Det kan være ikke bare et sted for å kutte produkter, men også keramisk komfyr, vask, stekeovn. Sant så over en varm ovn kan kreve installasjon av en overhead hette. Øya delen kan arrangeres fra den ferdige skap eller produsere i henhold til prosjektet improvisert. På kjøkkenet kan det dele, for eksempel en sone for mottak av mat til spisebord og skap for oppbevaring av redskaper og produkter.

En enklere versjon av den sentrale plasseringen av møbler - en bar for reguleringsplan. På den ene siden er det arbeidsområdet, komfyr, kjøleskap, og på den andre en sittegruppe med stoler eller en sofa. Så beleilig mates gjennom stativet serverer drinker fra kjøkkenet, og interiøret som helhet vil se veldig imponerende. Du kan lage en lignende design med sine egne hender, og du kan kjøpe bare ferdig elegante modeller.

Skillelinje mulig mellom kjøkken og stue, hvis de er ved siden av leiligheten. I dette tilfellet, demontere eksisterende åpninger, og reist en ny stilig design i taket. Det kan være en liten høyde med topp og en åpen overgang fra rom til rom. Er det mulig å dele kjøkken og stue gipsvegg, som gir for åpningen tall for bar vinduet. Enkel håndtering og installasjon av gipsplater og aluminiumsprofiler kan du gjøre et virkelig unikt prosjekt som vil lenge å behage familiemedlemmer.

Baren velfylte toppen spotbelysning. For en bred åpning i 1,5 til 3 m. Nok 3-4 liten lampe, den indre straks bemerkelsesverdig transformert. For dem av, kan du bruke sensorene, vil det bruke energi effektivt.

Interiøret buen er et vanlig eksempel på reguleringsplan kjøkken og stue. Den tjener også som en klar grense av funksjonelle områder, og gir et klart bilde, ikke rot plass, skaper et enkelt bilderommet. Arch kan ha en rekke former, være laget av forskjellige materialer.

For en ganske trange åpninger er hensiktsmessig å etablere en halvsirkelformet bue med en hest, som passerer i de vertikale sidene. Å ramme det mest fordelaktig å anvende gips til metallplater, kryssfinér eller hard plast. Etter en slik montering basebue sparklet og behandlet av forskjellige utførelser av innredningen.

Etterbehandling kan gjøres på følgende måter:

 • Maleri akryl, silikon eller vannbasert maling. Enkel og pålitelig alternativ, men før arbeidet bør fast nære omgivelser dryppe.
 • Lime tapet. Du kan bruke vanlig papir tapet i fargen på de omkringliggende vegger eller kvalitet vinyl. Det skal bli godt å se på en dekorativ bue silke gips (flytende tapet). Dette materialet er relativt dyrt, men det kreves litt for en liten design.
 • Dekker dekorative fliser. Det kan ta fra skum eller andre polymere materialer som er bra for sin letthet. For å løse polymeren kan være egnet klebemiddel. En god måte å ramme flisen i form av en dekorativ stein.
 • Den kan brukes til å dekorere buen selvklebende film med forskjellige teksturer eller fotoutskrifter. Resultatet er en versjon av den opprinnelige design til en rimelig pris som kan holde noen problemer på veggen i flere år.

I brede åpninger mellom kjøkkenet og stuen vanligvis gjør intrikate mønstre buer asymmetriske former. De kan ha flere nivåer og overganger, og sidene er ofte montert praktisk nisjer, hyller og dekorative elementer. På veggene i buene har brytere, stikkontakter, termometer, og andre innebygde apparater. Inne i nisje av gips er praktisk å ordne ledninger for strøm og fordelingsmaskiner.

I de dyrere prosjekter, brede buer utstyre utvalg av naturlig tre. De mest brukte eik, ask, bjørk, bartrær. Før behandling blir treet oppbevares i lang tid og behandlet med antiseptisk, fernisser, lakker. Resultatet er en fantastisk del av den prestisjetunge designleiligheter, som gjør et sterkt inntrykk.

Veldig populært i moderne interiør reguleringsplan bruke falske vegger. De, i motsetning til bærende konstruksjoner i bygningen ikke krever maksimal styrke, slik at de er enkle å lage selv fra tilgjengelige materialer. Hovedoppgavene for veggene: separasjonssoner, ekstra dekorasjon og praktisk bruk på grunn av hyller, hengere, nisjer. Hevet vegger vanligvis ikke får litt opp til taket. Det er således bedre ventilasjon oppnås, inntrengning av varme til de tilstøtende rom, generell belysning.

I stedet for faste falske vegger kan anvendes for å separere soner bærbare elementer: skyve skjermene, skillevegger, gardiner og møbler. Fordelene med denne metoden er at du enkelt kan endre interiøret, og krever ikke komplisert installasjon til å avgrense områder i stuen.

Veldig imponerende, men vanskelig å installere en separasjonssone i et rom med ulike gulvnivåer. Dekningen, i motsetning til taket, tar hovedtyngden av møbler, vegger og gå på de menneskene. Derfor, multi-nivå gulvkonstruksjoner behøves en spesiell ramme styrke. Dens laget av metalldeler som er sveiset eller faste trebord, etterfulgt av etterbehandling. Men som et resultat kan du få en vakker og praktisk interiør.

En vanlig variant er med et podium i midten av rommet, hvor en seng eller sofa er. Du kan tvert imot, for å gjøre grundig midt i rommet, og på kanten til å heve nivået på kjønnene. Hvis overgangene i stua er for høy, så montert spesielle trinn. Til tross for kompleksiteten i arbeidet, de ser veldig søt.

Interessante muligheter for reguleringsplan

Veldig interessant eksempel på reguleringsplan mellom kjøkken og stue kan være en elegant bar på den ene siden og dekorative hyller på den andre. Grensene er klart definert, og det visuelle bildet er dannet av et enkelt stort rom.

Bemerkelsesverdig sone inn i flere funksjonelle områder ved hjelp av to-nivå tak, buer og asymmetriske glassvegg. I dette tilfellet, er det fortsatt stor ledig plass.

to oppholdsrom Separasjon bokhyller ikke bare vakker, men også praktisk.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Leave a Reply

+ 12 = 13