Speilet skyve garderobe

Speilet garderobe: bildet i interiøret

Det var en gang reflektert at folk kan se, kanskje, i en innsjø eller elv. Siden da, når speilet ble oppfunnet, ble det brukt av mennesker for en rekke formål.

Hvorfor skapet fasaden er speilvendt? Sammen med sine hovedaktiviteter, reflektere, speil fungerer også som en dekorativ funksjon. Imidlertid, et speil - et utmerket verktøy for å forbedre belysningen og visuelt større dimensjonene av rommet. Det er en kjent teknikk som ofte brukes av designere i utformingen av små rom med utilstrekkelig belysning.

Å speil er ikke trøtt, bør deres antall være moderat. Det beste alternativet - en garderobe med kombinert fasader, Når speilene blir brukt i kombinasjon med utsnitt en annen type materiale (matt eller gjennomskinnelig glass, plast, laminert sponplate). Dette vil ikke føre til psykiske belastninger. En slik fasade fullt ut oppfyller dekorative, estetisk og forbrukerkrav. Tross alt, ville denne type design garderobe dører tillate, ser i speilet, for å korrigere sminke eller frisyre når som helst.

Hvis du elsker å vise fram foran speilet ofte, slik garderobe, gir et speilet fasade, definitivt for deg. Fans av glamorøse livet foretrekker å bestille garderobe med speil laget av fasadeelementer. Dette gjør det mulig å se en fullt oppreist.

Making speilet fasader krever obligatorisk bruk av spesielle beskyttelsesbåndene. Dette eliminerer risikoen for sammenbrudd i glass med en tilfeldig ødelagt speil. Anvendelse av en beskyttelsesfilm også praktiseres i produksjon av glass Lukene. Gangen skapet må nødvendigvis inneholde en speilet fasade.

Riktignok er fasader seksjonsvegger laget i forskjellige utførelsesformer, ikke bare med speil, men andre materialer. Imidlertid er bare speilet er i stand til best visuelt større størrelsen på rommet, ytterligere dekorere den og gjøre den lettere.

Garderobe med et speil i gangen: 5 fordeler speilet dører

Speilet i det indre av hallen har minst to funksjoner - det er bare å se sørge for at du ser bra ut før du drar hjemmefra. Vanligvis er den viktigste funksjonen til et speil - en vurdering av utseendet på personen. Men vi må huske at reflekterer evnen av speilet kan blant annet - å øke den visuelle plass og gjøre rommet lysere, gjør det bredere. Og dette er mye.

Funksjoner møbler: garderobeskap med speil i gangen

Ifølge deres konstruksjonstrekk fold speil er forskjellig fra de vanlige. Og uansett hva fyllet er satt for bevegelse av systemet - massivt tre, sponplater, speil. Det eneste som hvis kabinettet er veldig stor, må vi være svært pålitelig maskinvare, fordi speilet lukkeren er tung.

Har bruken av et speil dørs kupé sine fordeler og ulemper:

 • Når den innebygde versjonen av skapdøren er gulv-til-tak-vinduer, og i de fleste tilfeller, det samme speilet. Dette er den enkleste måten å betydelig utvide plassen visuelt, enn betydelig.
 • Hvis alle dører er motsatt, du maksimere den gangen - det syntes å være at det er mer nesten doblet. Imidlertid er dette alternativet bare bra hvis det motsatte - plass. Så er det en vegg, ikke en haug med hyller og generelt enhver lagring av ting. Etter det tvert imot, det gjenspeiler skapet.
 • Hovedregelen er speilet dører - de bør ideelt sett vise tomrom, og døren også.
 • Glass er ansett for å være et godt materiale for dekorasjon. Denne fotoutskrift og fargefilm, og laser malt og sandblåst og farget glass. På den estetiske siden av det gir en enorm mulighet.
 • Styling er også mulig - bare om noen versjon av det kan gjennomføres med et speil, fra Provence til loft.

Men den største ulempen med en slik skap kan kalles frekvensen av omsorg. At det var flekker på fingre og andre skrubbsår, faller nesten hver dag for å tørke av speilet. Men mani som skjønnhet krever offer.

Hvordan plassere et speil garderobe i hallen

Det beste alternativet - det er en garderobe i en alkove. Slik at du ikke mister noe, i en lang, smal korridor det beste alternativet ikke er funnet. Hvis nisje er liten, kan det være en to-dørs skap. Høyde - opp til taket (hvis et tak på 250, og det er nesten kabinettet).

Layout alternativer Speilskap i gangen:

 • Når den lange, smale gangen skapet ligger langs den korte veggen hvis det er ingen annen inngang. Og selv om kabinettet på samme tid foran inngangen, dette alternativet, men vil være bra.
 • Hvis du har et kvadrat hall, er skapet bedre posisjonert langs veggen, tar opp en hel vegg helt. Eller for å si det til døren i stuen.
 • Hvis gangen utgangsdørene, eller de fleste av dørene, og deretter sette i gangen kan være bare en smal modell. Da skapet ligger nærmere inngangen.

Det er også mulighet for å bruke kabinettet som romdeler. Bare på denne måten kan være praktisk å ordne regulert skap og plass i noen tilfeller. I en slik utførelse, kan kabinetter være ferdig på alle sider av speilet, dens montering på kant, på bakveggen på sideveggen.

Skillevegger: inngang kupé med et speil

Innebygde modeller - alle produkter hvor rammen er festet enten til gulvet eller til veggen eller i taket. Og selv om kabinettet er ikke bare den bakre veggen i skapet vil fortsatt være innebygd i møbler. Dette betyr at for å sette på et annet sted det ikke kan være.

Og bare slik kvalitet som immobilitet, regnes som en stor ulempe innebygde garderobeskap. Alle de andre - kontinuerlige fordeler: mindre forbruk, stabilitet og pålitelighet, individuell tilnærming til fremstilling av møbler.

Også viktig er det faktum at selv under krumningen av gulv, vegg eller tak kan innebygde skap, som vil skjule defekter. Noen ganger, hvis plassen er liten eller svært liten nisje, koster så lite skap. Men igjen, på grunn av å speile følelsen av en liten plass og lave møbler endring.

Komfortabel hjørneskap med et speil i gangen

Hjørneskap med speil dører og innsatser - en gudegave for liten gang. Og hvis du gjør det med dekorative effekter - sandblåsing og laserutstyr for å dekorere overflaten av speilet - du kan bokstavelig talt lage godteri ut av ingenting.

 • Du har et lite torg hall, som er svært vanskelig å ordne praktiske;
 • I en stor hjørne sette deg et hjørneskap, som har en av "døde soner";
 • skapdører kan være helt speil - så vil det virke nesten vektløs i verdensrommet, ikke litt tyngre atmosfære;
 • Hvis du gjør en spesiell speilinnsatser, kan du oppnå interessante effekter - det er ikke den beste form for hallen vil være interessant beseiret på grunn av denne uvanlige møbler.

Ved hjelp av et speil, trenger du ikke lage en slik kjedelig og ikke så strenge. Men når du er i samme rom som fokus for speilet elementene kan bli ubehagelig. Og han husket at speilet er en ting og gi energi og absorbere det, blir det åpenbart at shoot er ikke nødvendig.

Typer garderobeskap med speil i gangen (video)

Garderobe med speil - det er populært, det er hevdet, det er praktisk. Dette er en god utløp for den visuelle utvidelse plass. Bruk mulighetene for å dekorere speilet, skape intrikate mønstre direkte på skapfronter.

Garderobe med speil

Skap er antatt å være den mest moderne og fasjonable, fordi slaydingovy døren mekanisme sparer en betydelig mengde plass. Videre har de en masse fordeler. Denne kompakte størrelse, kapasitet, originalitet og uovertruffen designmodeller. relevant spesielt nå garderobeskap med speil. Denne fantastiske funksjonen har møbler, fordi den ikke åpne mezzanines, hyller og andre elementer, som gjør det mulig å se ut sammen. Og hvis du gjør en innebygd garderobe med speil opp til taket, så vil det se ut som en del av veggen. Møbler du kan kjøpe ferdig i butikken eller bestille en skreddersydd.

Mirror har lenge vært en integrert del av ethvert interiør, men sett eller henge den separat er ikke lenger moteriktige, så designere utvikle ulike modeller for skap med en glatt overflate. Imidlertid har speilet alltid vært innhyllet i mystikk og mystikk, og derfor brukes i ulike seremonier. Det er enda en tro på at det husker alt som skjer i hans synsfelt. På grunn av dette, og det anbefales ikke å bruke gamle produkter. Det bør bemerkes at i antikken å kjøpe et speil hadde ikke råd til en rik mann, men i dag er dette materialet er så vanlig at det er verdt en krone, og er utstyrt med en hengslet noen modeller av møbler. Følgelig vil speilet garderobe koster ikke så dyrt.

De viktigste fordelene med speil for garderober:

 • tilgjengelighet;
 • belysning av rommet;
 • reflekterende egenskaper;
 • øke plass visuelt;
 • muligheten for å bruke det for sin egen anmeldelse.

Hvordan ordne møbler speil

Til skap med speil passer perfekt inn i interiøret, bør styres av visse regler i emisjonen. Faktum er at dersom møblene sett er ikke så krevende dizaynerstva regler, kan du kompromittere integriteten og miljø av interiøret generelt. Så, hva du trenger å vite:

 1. Hvis rommet ditt er lang og smal (for eksempel en entré, et soverom eller et rom), er det best å sette folding closet langs veggen, som er kortere. Selvfølgelig, at det var ingen døråpning. Og hvis du er i et slikt rom dør står mellom de to vegger, bør møblene skal plasseres foran åpningen.
 2. installere speilet garderobe enkleste i et firkantet rom. Men det er ønskelig at sofa og stoler ble plassert foran valvulær møbler.
 3. Hvis det er en nisje i rommet, skap montert nøyaktig inn i den.
 4. Hvis rommet har to kommuniserende og dører, møbler er satt smal utforming, og nær en av uttak.
 5. Hvis du trenger å dele et stort område i 2 soner, bruk et skap som har en speiloverflate på alle sider.

Dekorativ design av speil til møbler

Speilet til skapet kan være det vanligste, som en person ser tydelig på sitt bilde. Selvfølgelig er dette den mest populære typen. Men for å gi interiøret en spesiell sjarm, kan du gjøre det med bakgrunnsbelysning. Slike modeller ser veldig attraktive og originale ut. I tillegg gjør bakgrunnslyset det mulig å se refleksjonen av alle objekter bedre.

I dag er speil med gravering veldig populært. Det er vanligvis laget for hånd. Men favoritten er nyskapende lasergravering, som kan skape et 3D-bilde. Lasergravering kan brukes til tegning og til og med lage et opprinnelig påskrift. I ferd med å bruke veiviseren bruker de en ultramodern laser av minimal finhet, som bildet viser seg å være realistisk. Slike gravering forblir på overflaten av speilet for alltid. Det er umulig å ikke nevne speilet, kombinert med huden. Møbler kan være laget av noe materiale, men bare en del av fasaden er dekket av huden. Hvis du fortsatt har en speiloverflate, ser møblene bare luksuriøst ut. Det er best for slike modeller egnet sandblås, fordi kombinasjonen av edel hud og et forsiktig utseende av dette speilet gir møbler luksus og elegant. Selve huden er slitesterk og ikke lunefull i omsorg, den er miljøvennlig og har flere teksturer. Og dette gjør det mulig å kombinere det med noe grunnleggende og ekstra materiale. Forresten, det er i huden av de mest raffinerte ser bakgrunnsbelyst.

Speil for skyvedører kan være med fasett. Facet er en metode for å behandle overflaten av materiale fra forsiden i en vinkel på 0-45 grader. Mirror fasett ser høytidelig og helt klart, fordi en spesiell brytning av lysstrålene skaper en slags en unik glans og glans. I tillegg øker slike modeller visuelt rommet og kombineres perfekt med alle stilene i interiøret. Men fasetten er forskjellig:

 1. Rett kantkledning har et klart kutt. For denne arten er dimensjonene 250x250 mm, og speilet skal ha en tykkelse på 4 til 15 mm.
 2. Den krøllete kanten har dimensjoner på minst 200x500 mm, med en bredde på 40-50 mm. Etter å ha behandlet denne metoden, oppnås intrikate mønstre.
 3. Dobbel fasett. I dette tilfellet blir den smaleste kanten smal. Dermed er effekten av diamantsnitt skapt.

Det frostete speilet ser ganske originalt ut, men det skal ikke fylle alle dørene, du kan velge en modell med en tricuspid fasade. Vanligvis er 2 dører utstyrt med en matt overflate, og 3 - et speil. Dobbeltfløyete skap kan også ha forskjellige overflater: matt og speil. Også, gravering og sandblåsing kan brukes.

Forresten ser veldig forsiktig og vakkert ut sandblåste speil for skyvedører. De er laget på grunnlag av naturlig, men veldig knust sand, som påføres på overflaten av et sterkt hodet av en luftstrøm. Slike modeller ser rett og slett kongelig ut, selv om de ser reservert ut. Sandblast kan brukes både på to-blad modeller, og i resten.

Speilflater kan være innrammet med et materiale av hvilken som helst farge, men skyggen av wenge kan gi soliditet og raffinement. Wenge er som kjent et verdifullt sort mørkt tre. Følgelig er fargen også kalt. Hvis speilet settes inn i hvite møbler, vil det gå tapt litt mot bakgrunnen av lyse farger. Selv om det med noen stilistiske løsninger er dette akkurat det som kreves.

Med hvilke materialer er speilet kombinert

Garderobeskapene er laget av forskjellige materialer:

 1. Naturlig tre brukes ofte, men det er ikke så krevende som andre råvarer. Faktum er at matrisen er laget av verdifulle treslag, på grunn av hvilken den har en høy kjøpesum. Speiloverflaten er perfekt kombinert med naturlig tre og brukes ofte til classicisme, Provence, skandinavisk stil og lignende. Spesielt fordelaktig er møbler av svart farge.
 2. Jo billigere materiale er MDF, som, som tre, har høy kvalitet indikatorer. Ved produksjon brukes den minste barberingen av et naturlig tre av verdifulle raser, da blir det komprimert med tilsetning av et klebemiddel. Speilet passer perfekt med dette materialet.
 3. Alt kjent sponplater og sponplater brukes oftest, siden råmaterialer har en relativt lav pris og god kvalitet: møbler er slitesterk og praktisk. Moderne prosessering gjør at overflaten kan imitere noe naturlig materiale. På grunn av dette kombinerer sponplaten perfekt med speiloverflaten. Laminert sponplater er en forbedret sponplaterformel, siden platene er laminerte. Derfor er møbler bedre å kjøpe bare slike.

Varianter av garderober med speil

Skap med speilflate varierer i design:

 1. En rettlinjet vingemodell kan ha forskjellige parametere, så det kan være to- eller trebladet. Den er installert direkte langs veggen.
 2. Folding-in closet ligger på en vegg til en annen, eller i en nisje, på grunn av det har ingen gulvet, tak og noen vegger. Tilstedeværelsen av dører er ikke begrenset.
 3. Hjørnespeilskap er vanligvis satt i et hjørne. Det kan ha forskjellige former. For eksempel har den trekantede modellen bare to blader, og den L-formede modellen har flere.

Et stort antall speil kan være litt anstrengende mentalitet

Nyttig informasjon! Et stort antall speil kan litt dekke psyken, så eksperter anbefaler å kjøpe klare modeller (eller lage på bestilling) med forskjellige dekorative overflater. Dessuten er speilet perfekt tilpasset frostet glass, bambus, lær, rotan og andre materialer. Dermed møtes møblene ikke bare estetiske og dekorative krav, men også psykologiske.

Leave a Reply

38 − = 31