Reservedeler for kraner

Nødvendige reservedeler for kraner når du reparerer dem

Enhver kompleks del består av flere elementer. Det samme gjelder for en kran eller kran til bad og kjøkken. Fra tid til annen feiler enhetene, så du må være klar til å erstatte noen av dem. Vanligvis lagrer vi ikke reservedeler til mikserere hjemme, men vi kjøper dem etter ulykken. Ta i betraktning i dag et mer detaljert arrangement av badekranen for å vite hvilke deler som er nødvendig under reparasjonen.

På bildet - hva er de nødvendige reservedelene til kranen på badet

Hver dag besøker vi på badet. Vi tar en dusj og et bad om morgenen eller om kvelden, eller to ganger om dagen. Så snart må du håndtere problemet med å bytte ut blanderen eller dens interne deler.

Hvis du ikke vil ringe VVS og liker nesten alt rundt huset for å gjøre det selv, trenger du bare å vite enheten til dette VVS-apparatet. Så du kan spare både tid og penger ved å kjøpe akkurat det du trenger, ikke alt på rad.

Ofte på badet, en blander av kombinert type - en kran med dusjhode, noe som reduserer plassen, men øker muligheten for brudd.

Tilbehør til hengselblandere

I første fase er det nødvendig å avgjøre hvilken type kran som brukes, hvilke reparasjoner som er nødvendige for det, og om det skal gjøres i det hele tatt. Kan jeg bare erstatte hele konstruksjonen?

Typer av kraner med dusj på badet

Det er tre hoveddesignalternativer:

1

Reservedeler og komponenter til blandere av ulike typer

Prisen på den siste i dag er den høyeste blant alle som presenteres ovenfor. Ta slike modeller til kontaktløse enheter som fungerer ved hjelp av bevegelsessensorer. For å vite hvordan du reparerer det, må du forstå designen.

Produktet inneholder slike reservedeler, som er standard for lignende rørleggerutstyr:

 • filter;
 • Ventilen eller spaken for justering av vanntemperaturen;
 • tut eller "gander";
 • den elektroniske blokk;
 • ventilen;
 • fleksibel eyeliner;
 • batteri.

Tips: Du kan også kjøpe enheter utstyrt med fjernkontroll.

Ved hjelp av fjernkontrollen kan du gjøre de nødvendige innstillingene i produktet. Men slike enheter er ganske dyre, derfor kan ikke alle firmaer som selger selv elite sanitærutstyr tilby slike blandere. Før du reparerer og kjøper deler til denne enheten, er det bedre å konsultere en spesialist.

Ventiler og spakere er enklere i design. Kostnaden for reservedeler for dem er liten, så vi vil forstå mer detaljert med dem.

Reservedeler for badkraner, som du oftest trenger

De fleste brukerne er kjent med disse modellene:

 1. To bevegelige ventiler og et hus. Blanding av varmt og kaldt strømning skjer ved å åpne og lukke ventiler.
 2. Hoveddelen av kroppen er en kran som regulerer hodet og vannforsyningen. Det kan være med en gummi mansjett eller med en keramisk plate. Vanligvis er disse designene utskiftbare og passer hverandres landingsnest.
 1. Med tilkoblinger skyldes tilkoblingen fleksibel eller stiv tilkobling.
 2. Med tee ("sildbein") - i dette tilfellet anbefaler instruksjonen å koble to chassiskanaler til ledningen av tee.

Råd: Når du kjøper en ny kran på et bad, må du kontrollere hvordan de bevegelige delene roterer.

Ellers kan hanen ikke helt dekke vannstrømmen, eller "lammet" vil skiftevis vende i forskjellige retninger.

På grunn av dette vil du ikke kunne dra full nytte av dusjen, og det vil også være et problem med å rekruttere vann i badekaret.

Hva er tilbehør for baderoms kraner

Modellen er stadig mer populær blant forbrukerne hvert år. Det er enkelt å bruke og har en attraktiv design. Temperaturen reguleres av håndtakets bevegelse til høyre og venstre, hodet er opp og ned.

 • kroppen;
 • spak, dreiehåndtak;
 • boligdeksel;
 • pakninger;
 • festeelement;
 • flyttbar mekanisk rensekassett;
 • sirkulær mutter;
 • Ball eller keramisk patron, avhengig av type enhet.

Grohe kran reservedeler

Forskjellen mellom sfærisk versjon og den keramiske en:

 1. I ballpatronen inne i saken er det plassert en hul ball med hull som kobles til håndtaket. Gjennom hullene i kammeret kommer det kaldt og varmt vann, som blandes der og faller inn i tuten av enheten. Væskens temperatur og trykk reguleres ved å snu ballen.
 2. I en keramisk patron gjøres arbeidet slik - to keramiske plater er tett presset mot hverandre og beveger seg bare når spaken dreies. De har hull som er kombinert og deretter strømmer vannet, blander og kommer inn i "gander" av blanderen.

Tips: demontere disse kassettene er meningsløse, de må erstattes helt i tilfelle feil.

I dag har vi undersøkt hovedtyper av ventiler - ventil, spak og ikke-kontakt. Forstå - hva de består av og hvilke reservedeler til miksere er nødvendige for reparasjon. Man kan komme til den konklusjon at det ofte er nødvendig å bytte de gummi mansjettene som er i ventilkonstruksjonen.

Hvis den keramiske patronen på mikseren mislykkes, må den byttes ut med en ny. I tillegg til interne deler mister de sin opprinnelige pålitelighet og slanger for dusjen, de er også bedre å ikke repareres, men bare erstattet. Video i denne artikkelen vil gi en mulighet til å finne ytterligere informasjon om emnet ovenfor.

Har du fortsatt spørsmål? Spør dem i vår gruppe vkontakte

Hva er badet i huset ditt?

Hvilke reservedeler til mikser er nødvendig for reparasjon?

Når det er nødvendig å kjøpe reservedeler for kraner installert på bad og kjøkken? Hvis du har montert enkeltarms kraner, vil du finne:

 • svekkelse av vannstrålen levert av tuten. Det vil være nødvendig å velge tilbehør for blandere i tilfelle at andre blandere som brukes i huset ikke har et slikt problem. Anbefaling: Før du åpner trykk og kjøp av deler, kontroller om det er et problem i vannforsyningen;
 • at når du trykker på håndtaket med et dusjhode på badet, leveres vann fra både tuten og hygienedusjen. Bør være på vakt selv i tilfelle at fra vannet kan bare dryppe væsken. Du bør ikke ignorere slike avvik i arbeidet med rørleggerarbeid, ellers må du kjøpe dyre reservedeler for baderoms kraner eller til og med en ny enhet;

 • funksjonsfeil på bryteren (divertor) i vannforsyningsretningen - monteres på kranene med dusjanlegg. Før du kjøper en ny del, er det verdt å vurdere ytelsen til utstyret som helhet. Ofte er nedbrytingen av divertor en konsekvens av et mer alvorlig problem. Følgende reservedeler for badekraner kan være påkrevd: en bryter, en dusj, en kran (kroppskorrosjon) og andre.

Hvis du har montert dobbeltarms kraner, må du velge og kjøpe tilbehør til et bad eller kjøkkenkran, og har funnet ut:

 • trykk lekkasje. I dette tilfellet kan lekkasjen ikke bare spyle seg selv (drypp), men også ventilene. Lekkasjer indikerer at selene ble slitt eller deformert. Ved å bytte dem til høykvalitets mikserputer på badet, kan du kjøpe dem i en hvilken som helst spesialbutikk, du kan enkelt løse problemet;
 • korrosjon av interne komponenter. Dens symptomer flyter (fra under trykkmutteren til springen, fra under vaskeventilen) og støy når man fyller vann;
 • funksjonsfeil i ventilene. Dette er et svakt punkt selv om dyre 2-gripperblandere. Velg detaljer på kranen til badet eller kjøkkenet vil være nødvendig hvis ventilene: dårlig håndterbar, blir for lett / vanskelig å rive av, åpne / lukke lyder. Du kan også trenge tilbehør til kranen på badet eller på kjøkkenet.

Omtrent 26,7% av kjøpere kjøper og installerer kontaktfrie kraner i huset. Sensoriske kraner anses å være de mest holdbare, siden de ikke involverer direkte kontakt. Men det kan være behov for kvalitets reservedeler til miksere for en perfekt enhet. Ofte ute av drift:

 • infrarød bevegelsessensor;
 • termostat;
 • spak for justering av vanntemperaturen. Oppmerksomhet: Når du kjøper denne reservedelen for kjøkkenkraner og baderomsmiksere, må du ikke blande den med divertor - forskjellige brytere.

Spesialister anbefaler å kjøpe rørleggerarmaturer til de produsentene som produserer tilbehør, deler og tilbehør til blanderen på badet og på kjøkkenet. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyrt tut. Den høye prisen, som regel, snakker om utvidet funksjonalitet av enheten og bruk av de kombinerte materialene. Eksperter anbefaler å legge merke til at blenderen er synlig for badet - reservedeler for dem selges i et bredt spekter. Eksempel på en kran til en Vidima-vask Logic VA275AA.

Årsaker til feil i mixeren og deres konsekvenser

Kjøper reservedeler til et badkran med dusj eller på kjøkkenet, tenker koden uunngåelig på årsakene til sammenbrudd. Dette er naturlig, fordi du vil unngå unødvendig avfall i fremtiden. Velg deler for kranene til kjøkkenet og på badet regnes for:

 • Mekaniske belastninger. Påvirkning eller feil installasjon kan være i strid med kranens geometri. Ved alvorlig skade kan det hende at blanderdelene på badet eller kjøkkenet ikke er nødvendig - i 78% av tilfellene krever det mekaniske lastet kjøp av en ny kran. Selv den minste skaden kan føre til lekkasje, forringelse av knutepunktets mobilitet og utseendet av støybelastninger.
 • Fabrikken ekteskap av mixer komponenter. Kjøper varer fra ledende produsenter, du får en garanti. Du trenger ikke å lure på hvor du skal kjøpe reservedeler til en kran på badet eller på kjøkkenet, hvis du nøye inspiser deler for skade før installasjon. Husk: hvert kjøpt produkt har en garanti. En av de lengste garantiene kommer fra kaiser kraner og kraner - den tyske produsenten av sanitærutstyr. Eksempel på merkevareprodukter: Blander til rengjøring av Kaiser Magistro 14133.

 • Skittent vann i vannforsyningen. Selv svært små faste partikler vil forårsake slitasje på blandingsdelens gniddedeler på badet og på kjøkkenet. Komme mellom dem, fører de til en rask slitasje på noderne. Oftere skjer en slik brudd i ventilkranen. Fjerning av det vil hjelpe reservedeler til ballblandere av høy kvalitet.
 • Tilstedeværelsen av vann i en stor mengde salter. De er avsatt på de indre vegger av blande deler, nedsetter permeabiliteten og ødelegge strukturen av materialet. Det er av denne grunn, ofte må kjøpe reservedeler for kraner for bad - temperaturen favoriserer dannelsen av innskudd.
 • Fysisk slitasje. Selv de kraner som er laget av høykvalitets legeringer, etter 5-7 år vil ikke fungere riktig. I dette tilfellet, eksperter anbefaler at du enten kjøpe et kit for en mikser på badet eller på kjøkkenet, eller tenker på å kjøpe en ny sanitærutstyr. Kanskje kvaliteten på mikseren kjøpe fra klarerte produsenter løse problemet med enheten effektivt. Tyske produsenten Hansgrohe våtromsinnredning til deler til kraner og kraner gir en lang garanti. Eksempel Karbatteri dusj fra TM «Hansgrohe» Logis 71314000.

Årsakene til svikt i mange av tuten. Oppført her er de eneste som uunngåelig vil tvinge deg til å kjøpe reservedeler for kraner installert i huset.

La oss i utgangspunktet forholde seg til det faktum at slike reservedeler for kraner og tut. Dette er detaljene som ofte må kjøpe for utskifting av defekte komponenter. Uansett hvilken type mikser kan ha blitt installert i huset, før eller senere må du kjøpe følgende deler på kranen tuten eller på kjøkkenet:

 • Cartridge. For å redusere kostnadene for reparasjoner, eksperter anbefale å velge kraner, blant de komponenter som alle har en keramisk patron. Keramikk er ikke redd for vann og fuktighet, har en glatt innervegg kanaler og motstandsdyktige mot korrosjon. Kjøpe gummi eller kuleventil kranen, reservedeler må kjøpe 1-2 ganger i året.
 • Pakninger eller pakninger. Laget av gummi (i low-end modeller), så lett skadet. Materiale redd for vann, det er deformert og utvidet. Derfor eksperter anbefaler PTFE eller silikonpakninger for blanderen, som kan kjøpes i nettbutikken rørleggerarbeid. Mer lønnsomt å kjøpe reservedeler satt - et sett med forskjellige størrelser av produkter. Du vil være på lager og tetninger til kranen på badet, og pakninger for mikser på kjøkkenet - du kan kjøpe et sett med et annet antall produkter. Materialer er trygge for helse, lengre motstå fukt, ikke krympe eller deformere.
 • Oment. Den samme puten, men større, noe som isolerer hodedelen. Du kan kjøpe olje segl til mikseren separat, eller du kan velge riktig sett med pads.
 • Lam. Hyppig sammenbrudd dvuhzahvatnyh kraner. I dag kan du kjøpe lam trykke et bredt spekter av stiler og kvalitet. Men ikke glem, må du gjøre et valg i henhold til vilkårene for bruk av kranen. Jo større antall mennesker bruker sanitærutstyr, jo sterkere må være lammet til mikseren - du kan kjøpe en plast, metall, keramikk modell. Et eksempel på en modell med messing thumbscrews - LEMARK Soul LM6040C.

 • Lekter. Disse reservedeler for kraner for bad må kjøpe ofte. Skiver - fullført alle kraner veggmontering. På grunn av det faktum at de er utsatt for fuktighet, blir deres levetid anslått 10-18 måneder. Eksperter anbefaler kjøp av deler på badet kranen laget av messing eller bronse belagt dekorative sink - korrosjonsbeskyttelse.

Uttrekkbar slange på kjøkkenbatteri. Svingene og det mekaniske arbeidet med en slange som fører til dens rask forverring. Eventuelle nødvendige deler for kjøkken kraner tilgjengelig i butikken av sanitærutstyr. Et eksempel på en elegant og kompakt modell tut for kjøkken med en glidende og dreiende vanning - IDDIS Ålborg P AP1BB0Gi05. Fordelen med «IDDIS» produsent: han produserer tilbehør kjøkkenkran tilbehør og reservedeler.

 • Tut. Skadet i kjøkken kraner med svingkran. Mesteparten av kjøkkenkranen har en høy tut og en langstrakt buet form. Det er til slike kraner ofte trenger å kjøpe flere reservedeler for miksere - erstatninger som følge av mekaniske skader. Kvalitet deler kan kjøpes i nettbutikken, som selger reservedeler og tilbehør for miksere av ulike typer og metoder for installasjon.

Dette er ikke alle detaljer som kan være nødvendig for reparasjon av sanitærutstyr. Når det kommer til kranen med en dusj, så gjør deg klar for hva du har å kjøpe følgende reservedeler for mikser på badet - en slange (svakeste punkt), vannkanne tut (hvis riktig valgt kran destinasjon). Det regnes som den mest praktiske blandeinnebygde veggmontering. Den grunnleggende funksjonaliteten til skjulte noder, således beskyttet. Men feilaktig installasjon reparasjon alle krever innebygd baderomsarmatur - reservedeler til dem vil bli dyrere enn for de klassiske modellene. Derfor eksperter anbefaler installasjon av betrodde fagfolk.

De viktigste komponentene i blande

Nå finner vi ut hvilke komponenter til mikseren - av de (interne og eksterne komponenter) som kommer til å tappe før installasjonen. Ved kjøp av en modell eksperter anbefaler testing kit. Husk at selv mangel av et sett med dekorative skiver komplisere montering og installasjon. Hva tilbehør til kraner for bad og kjøkken er involvert i forsamlingen design?

 • huset;
 • spak (hvis den er kjøpt odnozahvatnaya modell), lam (hvis dvuhzahvatny blanderen er valgt). Ved å trykke på en kran som ikke er levert;
 • husets deksel;
 • sett av pakninger. Ledende produsenter av sanitærutstyr, deler for blandebatteri og sanitærutstyr er alltid satt i et sett med ekstra pakninger;
 • nøtter, feste- og spennelementer. Ofte disse delene for miksere å kjøpe mer etter kjøpet av en kran, noe som øker kostnadene;
 • Dekorative ringmutteren og skiven (mixer for veggmontasje);
 • patron. Sin type avhenger av enheten: en ball eller et keramisk materiale. Noen produsenter satt i settet og reservedeler for miksere - en utskiftbar patron.

Hvis kjøpt Bath mikser med en dusj, så buntet må være hygienisk og vanning slange. Sjekk antall pads. Det bør være så mye og arbeids tilkoblinger. Hvis de mangler, men mikseren modellen du liker, og deretter kjøpe disse tilbehør for miksere kan være i en spesialitet butikken.

Kjøpe Sanitærutstyr og dusj eller badekar, være svært forsiktig, fordi settet er det utvidet. Nøye sjekk alle komponenter for mikser på badet - å kjøpe en passende kan da være svært problematisk. Men viktigst av alt, husk: Hvis du er interessert i å redusere kostnader og lang levetid av kranen uten å måtte utføre reparasjoner, deretter:

 • betro sin spesialist installasjon;
 • ikke overse svakhetene i arbeidet;
 • Ikke tving åpning / lukking ventiler;
 • installere filteret.

Deler til kraner og dusjsett

Produktkode: 99-96801

Produktkode: 99-220293 SKU: 400060160

Produktkode: 99-958105 SKU: 5MD0009NT

Produkt Kode: 99-00804 Merke: ALBA

Produktkode: 99-60443

Brand bad mikser Telco 265

Artikkelnummer: 99-19921-1 Annonse: RA01

Produktkode: 99-60444

Standard Lufte M24 * 1 -A egnet for de fleste blandere

Produktkode: 99-88532 SKU: A960321AA

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-1369 SKU: 81100747500

Produktkode: 99-60562 SKU: B960863NU

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-89094 Produktkode: 92730000

Produktkode: 99-605931 SKU: A962263NU

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-202762 SKU: 224602390

Produktkode: 99-6058 SKU: A963865NU

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-891017 SKU: 94282000

Produktkode: 99-20286 SKU: 224601580

Produktkode: 99-89099 Produktkode: 94149000

Auto, låsbar

Produktkode: 99-602090 SKU: B960166AA

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-817005 SKU: ML.RIC-30.200.CR

Produktkode: 99-8233 SKU: R98103.8123

Produktkode: 99-6020972 Annonse: T000289NU

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-8910001 Referanse: 14098000

Produktkode: 99-20273 SKU: 224602380

Tilgjengelig analog!

Sak Kode: 99-6071,1 Annonse: A963858NU

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-220296 SKU: 400060200

Produktkode: 99-885521 SKU: T000441AA

Merke: IDEAL STANDARD

Produktkode: 99-1366 SKU: 0361

Produktkode: 99-958101 SKU: 5D0M0278PL \ 5D0M0041PL

Produktkode: 99-10429 Kode: F150-

T42 (BTC) termostat 59L / min

Produktkode: 99-891012 SKU: 96633000

adresse: 119334 Moskva, 5 th reise Don, Building 23, tredje etasje, Kart

telefon: +7 (495) 937-2237, +7 (495) 921-3242 E-post: [email protected]

timer: Mandag - lørdag fra 10.00 til 18.00, søndag - stengt

Filialer i Russland: Saint-Petersburg, Krasnodar, Rostov, Novosibirsk, Krim, Nizjnij Novgorod, Simferopol, Stavropol, Yalta, Omsk, Sevastopol, Kazan, Kerch, Samara, Voronezh, Yaroslavl, Vladivostok, Orenburg, Izhevsk, Jekaterinburg og andre.

1

Leave a Reply

29 + = 31