Utskifting av kjøkkenfronter

Bytt ut det gamle kjøkkenet en ny fasade på hendene

Før eller senere, eierne av det gamle kjøkkenet har å tenke på å endre det eller restaurering Kjøkkenskap på kjøkkenet verdt hvilket år og endre det ikke er mulig, og du vil ha noe nytt og interessant. Så hvorfor ikke erstatte fasaden av kjøkkenet med hendene, fordi resultatet blir bra, og det vil koste mye billigere enn nye møbler.

Ved hjelp av selvklebende film

Denne metoden er ansett å være den enkleste å gjennomføre, og viktigst av alt, er prisen svært rimelig. Valget av farger er det svært store - en etterligning av marmor, tre, lær, mur, osv ...

Dette materiale tåler temperaturendringer, høy fuktighet, høy skade.

For å gjøre dette trenger du:

 • Selvklebende folie på vinyl.
 • New håndterer skap og annet tilbehør.
 • Roulette, vinkel, skarp saks.
 • Roller gummi og en myk svamp.

Selvklebende film for fasader - billigere og enkel måte å gjenopprette kjøkkenet

Det anbefales å sette av og jobbe med det i horisontalplanet, samt fjerne fasadene, og jobbet med ham på gulvet eller bordet.

Rengjør den av smuss, fett og andre flekker, tørk for å tørke og la den tørke i minst en dag. Mens det tørker, måle hvert skap, skuff, vegger, og registrere data. Og utført på dem filmen skjæring. Gjøre det bedre å fokusere på centimeter rutenett, som er på baksiden av filmen.

Være sikker på å få en margin på 2 cm på hver side, særlig i de områdene av svingen og følge den sammentreff av å trekke på den generelle bakgrunn.

Fjern den gamle ligaen. Etter avfetting. Du kan bruke vanlig vodka eller andre alkoholholdige løsning. Nå må du holde filmen på fasaden av kjøkkenet. Gjør det nøye og sørge for at ingen luftbobler forbli stor. Derfor er det nødvendig å skille det beskyttende lag gradvis å gjennomføre film på valsen og svampen. Etter erstatte beslag, skru dørene til skap og kan henges på veggen i det nye kjøkkenet.

Hvis små luftbobler forsatt forsiktig pierce dem med en nål og razladte.

Nye fasader til gamle kjøkkenet

Nå i spesialforretninger kan du kjøpe nye fronter på kjøkken og erstatte dem med nye. Dette gjelder spesielt hvis den gamle fasaden er deformert eller ødelagt slik at reparasjonen ikke kan være.

For å gjøre dette trenger du:

Når fasadene er verdiløs og miste sitt utseende, så det ideelle valget for kjøkkenet restaurering er å erstatte dem med nye

Fasadeplater selges i standardstørrelser, og hvis du har et kjøkken ikke møte dem, er det nødvendig å bestille de enkelte alternativene. Du kan selvfølgelig passe standard plate under eget, men det vil bare ødelegge deres utseende og videre utnyttelse.

De grunnleggende materialer som gjør kjøkkenfronter - tre, plast, MDF.

Å erstatte den gamle fasaden på den nye, bare skru av den gamle og i deres sted å feste en ny. Pass på at den løsner skruer og andre fester ikke skade overflaten under. Samle alle festene på grunn av dere begår en ny fasade.

Riktig størrelse drill for å lage hull i det nye materialet. Vær nøye med å matche med hvor er de gamle hullene. Alt som er igjen er bare å knytte dem til siderammene ved hjelp av skruer som du lagret.

Å male butikk og så ut som en profesjonell i front, bruk en sprayflaske til sin farge. Dette vil ikke bare fremskynde prosessen med maleriet, men også for å gjøre det til en ensartet resultat.

For å gjøre dette trenger du:

 • Paint.
 • Bland primer.
 • Spray, pensel eller rull.
 • Skrutrekker.
 • Film for å beskytte andre materialer fra maling.

En annen av de mest populære typer mat restaurering er å male fasadene, men dette er verdt å kjøpe alle de nødvendige verktøy og materialer

Forberedelsesfasen er ikke forskjellig fra tidligere versjoner av erstatninger eller deres fasader dekorasjon. Hvis du kan, deretter produsere flekker i det romslige innendørs eller utendørs. Hvis dette ikke er mulig, og deretter fjerne fra kjøkkenet all overflødig, og det faktum at du ikke kan bære - lukke film. Åpne vinduer, sette på en beskyttende maske fra giftige materialer og nøye gruntuem overflaten. Etter tørking, begynner å male.

Nå ved toppen av popularitet farge gradientmetode. Det er sikkert dyrere finansiering enn vanlig, men det er hvor attraktivt utseende at disse kostnadene er berettiget.

Det er lurt å lage flere lag med maling. Derfor er det nødvendig å ta pause som hver fullstendig tørking av det foregående lag før det neste. Etter tørking feste dem på plass med skruer.

Nytt kjøkken Bildet vil være ufullstendig, hvis du lar den gamle benken. Vanligvis er det mest utsatt for skader under drift.

Lag en ny benkeplate kan være deg selv, for å gjøre dette trenger du en møbelpolish, pensel, svamp, sandpapir og primer

For å gjøre dette trenger du:

 • Høy kvalitet møbelpolish.
 • Bland primer.
 • Sandpapir eller munnstykke for en drill med en lignende funksjon.
 • Børst og svamp.

Det er lettest å håndtere overflater laget av tre. For dette vil være nok pusset overflate plater, primet og dekke den med flere lag med lakk. Det anbefales å utføre alt arbeidet på et godt ventilert sted.

Hvordan lage benken for kjøkkenet (video)

Her er noen enkle måter å hjelpe deg gå lei med sine egne hender for å erstatte den gamle fasaden på kjøkkenet med en ny og mer moderne. Alle av dem er lett oppnåelig og ikke krever at du har spesielle ferdigheter og evner. Det viktigste er å ha det med hele mitt hjerte, og da vil du lykkes.

Skifte fasadene på kjøkkenet hodesettet. hemmeligheter restaurering

Noen ganger fasader av ulike grunner forverres eller unnlater å miste sin presentasjon, blir umoderne og utdatert, eller eieren rett og slett ønsker å endre situasjonen. I motsetning til den selv installasjon og spesielt produksjon av møbler, ikke denne prosessen ikke krever mye tid og erfaring, og utskifting av fasadene er alltid billigere enn å bestille et nytt hodesett fullt.

For å gjenopprette fasadene av kjøkkenet er ikke vanskelig

Nye fasader kan eventuelt bli utført i samme stil som den gamle døren settet. Når du skifter fasader av kunden kan fullstendig endre konseptet. For eksempel, for å gjøre reparasjoner og endre den generelle gamma av interiøret selv designe et lite kjøkken, en person ønsker å endre de klassiske fasader av "tre" på fasader i stil med hi-tech, med noen "kjedelige" fasader er ment å endre til dør med glass, der det vil bli sett noen suvenirer eller bare en vakker ny tjeneste.

En slik fasaden ser på en ny måte

Skifte begge fronter faktisk kan oppdatere design og gjøre det relevant i det nye interiøret. Nå må vi: velge materiale, farge og gjøre målinger. Det er nå mulig å bestille fasader av mange farger og med eventuelle forslag til produsenter rekke materialer.

Men ikke alle møbler fronter er designet for bruk på kjøkkenet, og å bruke dem i et slikt rom, fasader må oppfylle følgende krav:

 1. Noen skap på kjøkkenet åpner oftere enn andre, og noen av fasadene åpne flere ganger om dagen. Derfor høyder burde ikke synke, og sløyfer må legges økt arbeidslivet.
 2. Fasader må være vannfast, samtidig omsorg for dem bør inkludere muligheten til å tørke med en fuktig klut.
 3. Forhøyede moduler som er i umiddelbar nærhet til ovner og ovner må motstå høye temperaturer.
 4. Mulighet til å tåle mekanisk skade.

Hvordan lage møbler fasader:

Bestem hvilket alternativ variant restaurering du velger.

Oppfyller kravene ovenfor, flere typer fronter, og valg i de fleste tilfeller vil avhenge av de økonomiske evner og menneskelige smak. Men i valget ikke verdt basert utelukkende på økonomien, ved å kjøpe lavpris alternativer, som billige og lav kvalitet alternativer i nær fremtid vil måtte endre igjen.

Tre fronter for å gjenopprette bør være nøye

En av de dyreste - tre fasader til kjøkkenet, men å bruke slikt materiale for erstatning er bare tilrådelig hvis før du var også tre fasader og de du ikke er fornøyd eller annen grunn.

Men siden dette materialet er slitesterk og kan vare lenge nok, det er tvil om behovet for å erstatte de gamle fasadene på de nye (i tillegg ofte selv skadet fasader mottagelig for restaurering). Det er fornuftig å erstatte andre typer fasader på treet, og det kan bli rettferdiggjort av det faktum at du har besluttet å gi til de rike utseende iøynefallende headset, tilsvarende de nye dyre reparasjoner.

Et annet alternativ - malt MDF fasader: de er sterke nok, ser lyse og uvanlige og tilstrekkelig tåle alle belastninger, mulig på kjøkkenet. Dette er et godt valg hvis du bestemmer deg for å oppgradere din kjøkken design: I lys av den store utvalg av farger fasader lett å plukke opp for noen benken for noen interiør MDF.

Utvilsomt MDF fordel er at det ikke absorberer fukt og lukt, i motsetning til bygninger kjøkken laget av sponplater, som betyr at de kan trygt vaskes og ikke være redd for at kjøkkenet skal alltid stå lukten av brent fett eller fisk (som faktisk henger ikke i luften, og virkelig absorbert inn i møbler og gardiner).

Mangler i disse frontene er ikke nok:

 • Når slående på følgende fronter er bulker og chips;
 • Kostnaden av malt MDF fasader høyere enn hvis de var dekket med PVC-film;
 • Over tid, belegg fades utsettes for direkte sollys, slik at kjøkkenet ligger på solsiden, vil dette alternativet ikke fungere.

MDF i filmen ser litt "mer beskjedne" malte fasader, men noen slike moderate toner vil falle bare for å smake. Moderne teknologi gjør det mulig å raskt produsere forskjellige størrelser fasader for individuelle bestillinger, men hvis det brukes for det måtte betale ekstra, men nå produksjon av ikke-standard MDF fasader gjort uten å øke kostnadene. PVC-film er motstandsdyktig mot de fleste vaskemidler, men som emalje film vil brenne ut i solen.

Velg materialer for restaurering nøye

Når du bestiller fasader i en PVC-film, anbefales det at du umiddelbart inspiserer hver fasade fra baksiden: Ved krysset med kompensasjonsplastikken (spesielt i hjørnene) kan det være små hull eller litt avskalling av filmen. Under påvirkning av høye temperaturer eller damp fra matlagingen blir denne filmen avskallet og på, men i motsetning til melaminkanten kan ikke PVC limes med jern. Pass på at den henger bort fra brennerne eller kokeplaten.

Plastfasader (postforming) - dette er den vanligste typen kjøkkenfacader, fordi prisen og kvaliteten er slike produkter den "gylne". Deres fordeler er åpenbare:

 • Motstand mot temperaturendringer og eksponering for sollys;
 • Styrke og holdbarhet;
 • Mulighet for å tåle rengjøring ved bruk av aggressive vaskemidler (unntatt å inneholde slipende partikler).

Separat er det verdt å nevne rammefasader. Dette er en ramme laget av aluminium eller MDF rammer med kuttspor, du kan sette inn noe materiale av passende tykkelse - fra glass til kryssfiner.

De viktigste fordelene ved slike fasader er tre:

 1. De er veldig billige.
 2. Lim inn i denne rammen kan noe materiale etter eget skjønn.
 3. Å montere en slik struktur er lett uavhengig med en borer, en skrutrekker og en firkant for å observere vinkler på 90 grader.

Vanligvis er glass satt inn i slike fasader, men i dette tilfellet er det ikke mer enn to eller fire i det gjennomsnittlige kjøkkenet, da ikke alle ønsker å se gjennom disse brillene gjestene ikke bare vakre retter til feiringer, men også vanlige kasser. Hvis du bruker ikke-gjennomsiktige materialer - en slik variant er akseptabelt.

Hvordan velge materialer til fasader:

Noen ganger kan du bare male fasader

I de fleste tilfeller, sammen med fasader, er en del av beslagene endret: håndtak og hengsler. Når du velger nye penner, kan du stole helt på egen smak og fortsette med hvordan de vil se på den generelle bakgrunnen.

Kjøkken sett bør passe inn i interiøret

Å plukke opp nye håndtak for fasader, er det nødvendig å ta hensyn til at de kommer i forskjellige størrelser - fra små "sopp" til store håndtak. Men de fleste russiske produsenter følger sine konsepter med to standarder: håndterer med avgang mellom avstander for festebolter på 96 og 128 millimeter.

Noen ganger, når du bestiller ferdige fasader, blir kundene bedt om å bore hull for kjøkkenutstyr til en ekstra avgift som det var på de gamle dørene. I dette tilfellet må du velge håndtakene av stiftet for kjøkkenmøbler basert på dette. Litt verre situasjon, hvis kunden bestemmer seg for å lage disse hullene selv, velger nye håndtak av større eller mindre størrelse, men for glemsomhet borer hull i henhold til det gamle mønsteret. I dette tilfellet kan de kjøpte pennene byttes ut for passende, men hva skal de gjøre hvis denne modellen bare gir en standard, du likte dem likevel.

Når det gjelder møblerløkkene, er det ikke entydig svar, og når du velger hovedtrekk, ikke stole på produsenten (som det er mange av dem for tiden), men for verdi og for kvalitet. Standardhengsler for kjøkkenfasader har en koppdiameter på 35 millimeter. Det er også en standard på 26 millimeter, men slike løkker er designet for lyse rammedesigner, og de vil ikke beholde en stor vekt av tre eller plastfasade.

Før du kjøper, må sløyfen åpnes og lukkes flere ganger med hendene: koppen skal være jevn, ingen utenlandske lyder, klikk og knirk bør være. Når det gjelder kostnaden - ikke ta løkkene billigere enn en dollar stykke: Dette er en kortvarig armatur, designet for et lite antall åpninger.

Klistremerker og overlegg ser veldig utsøkt ut

Interessante tegninger vil gjøre kjøkkenet lysere

Hvis du ikke vil endre hengslene - fjern de gamle fasader ved å skru av løkkene fra dem. Ellers løsnes sløyfen sammen med døren fra modulhuset. Hvis du allerede har ferdige nye fasader - de trenger å bore hull for håndtak og hengsler. Det er enkelt å gjøre på egen hånd, det viktigste er å måle alle avstander på hvilke hull som bores nøyaktig. Dette er spesielt viktig for utsparingene i fasaden under loop-koppen: En feil på to eller tre millimeter vil føre til at døren ikke kan skrues på plass. Ytterligere løkker er viklet på fasader, og de er installert på skap og bord.

Spesielt nøye velge farger

På dette stadiet er noen forferdet: hvordan skjer det at de nye fasadene med ny maskinvare henger skråt? Saken er at løkkene etter festing på modulene må justeres. Videoen viser i detalj hvordan du gjør det.

Hvordan kan jeg endre hodesettet mitt?

Karkelure er en interessant løsning

Hvis det er et ønske om å erstatte fasader, men det er ingen mulighet for å investere i å kjøpe nye, dører kan forvandles på andre måter:

 1. Den enkleste - limte dem med selvklebende film. Ulempen med denne metoden er at det er mulig å lim en slik film kun på glatte fasader uten lindring, det er bedre for økonomikjøkken. For tre eller MDF med fresede mønstre fungerer dette alternativet ikke, men for postforming vil det gjøre det.
 2. Fasader kan dekoreres med dekorative strimler, som kan kjøpes i møbler butikker. Disse er smale krom eller gull selvklebende kjøkkenlister, ved hjelp av hvilke på fasaden kan du utføre forskjellige mønstre. Men en slik innredning er ikke fleksibel, så du får ikke runde buede former - bare rette seg.
 3. Fasader til kjøkken fra matrisen kan enkelt ommåles, Foreløpig å ha rengjort et gammelt dekk eller skåret element, men en slik metode vil kreve utgifter til en maling og lakk.

Forsøke med å male treet

Molding er en annen variant av kjøkkeninnredningen

Fokus på tegning

Hyggelig og koselig hjem

Trefasader kan males og patineres med patina

Slik oppdaterer du et gammelt kjøkken:

Erstatt fasader er ikke så vanskelig, og med riktig forberedelsesprosess vil det ikke ta mye tid. Gjør arbeidet ditt pent og nye fasader vil lange, vennligst øynene dine.

Vi ble nylig gitt et uforberedt kjøkken. Det er i god stand, men en av skapene er skadet - gnidd. Jeg tror det skal restaureres, da restaurering i alle fall vil være billigere enn å kjøpe et nytt skap, og ingen vil mistenke at kjøkkenet er langt fra nytt. Og jeg hadde også en opplevelse av ganske budgetgjenoppretting: Jeg brukte det gamle sovjetiske settet med en tykk selvklebende film, og jeg fikk et helt annet sett.

Bytte av fasaden på kjøkkenet. Hvordan oppdatere et kjøkken sett

Over tid blir ethvert kjøkken sett utdatert, dets utseende forverres. Å kjøpe nye møbler er ikke en kostbar fornøyelse, så bytte av kjøkkenfasaden vil hjelpe. I dette tilfellet kan du erstatte det med en ny eller bare reparere overflaten ved hjelp av forskjellige materialer. I dette tilfellet vil selvklebende filmer, maling, bakgrunnsbilder, dekorative innlegg etc. hjelpe. Nedenfor er hovedprinsippene for å oppdatere kjøkkensettet.

Først må du bestemme designen, og deretter gå videre til tekniske problemer. Den viktigste oppgaven er å velge riktig materiale. Samtidig verdsetter kjøpere ikke bare dens egenskaper, men også verdien. De mest billige er fasader fra sponplaten, så de er valgt med et svært begrenset budsjett. Hvis du passer godt på materialet, varer det lenge. Men etter en stund vil det begynne å smuldre og svulme.

Fasader av MDF regnes som den mest optimale. Produkter laget av det er lettere og billigere enn tre, deformerer ikke under drift, er ikke redde for sopp og mugg. Hvis de står overfor, vil materialet vare lenge.

Glassfasader gjør headsettet lyst og attraktivt. De tåler helt kjemiske virkninger og er lett rengjort av ulike forurensninger.

Metalliske (aluminium) belegg er sterke, motstandsdyktige mot deformasjon og holdbarhet.

Du kan også gjøre fasaden på kjøkkenet sett av plast. Dette materialet produserer høykvalitets og holdbare produkter. Samtidig er forsiktig forsiktighet nødvendig.

Wooden fasader (fra array) - det dyreste alternativet. Du må tenke nøye på ditt valg, fordi kostnadene ved utskifting nesten ikke er forskjellig fra prisen på det nye headsettet.

Svært gamle kjøkken sett krever fasade utskifting. Hvordan gjør du disse arbeidene? Etter at du har valgt materialet, bør du bestemme fargeløsningen. Det er viktig ikke bare smaken av eieren av boligen, men også kompatibiliteten til produkter med interiør og dekorative elementer. For små kjøkken passer egnede lyse farger - de ekspanderer visuelt plassen. Mørke design ser bra ut i store rom og vil skape en utmerket kontrast.

Et annet viktig skritt er resultatene av målinger. Denne prosessen krever maksimal nøyaktighet, ellers kan nye elementer ikke være hensiktsmessige. Det vil være nødvendig å måle alle dører, stativer, tverrbjelker og andre deler som krever utskifting.

Deretter går de videre til installasjonen av fasader (om nødvendig kan beslagene byttes ut). For kjøkkenmøbler trenger nye håndtak, hengsler og festemidler. I hvert element blir hull og spor dannet, hvoretter dørene henges og festes. Etter vellykket utskifting er det verdt å tenke på å forlenge levetiden til nye produkter. Dette er mulig på grunn av riktig pleie: tørke med en svamp med et vanlig rengjøringsmiddel.

Restaurering av en treflate

Møbler med tre dører trenger ikke alltid en erstatning, fordi den kan gjenopprettes. Hvordan oppdatere et kjøkken sett laget av dette materialet? Alle deler som skal byttes, tørkes forsiktig og dekkes med et antiseptisk middel. For behandling av ferdige fasader er maling eller tre lakk egnet.

Vi utfører restaureringsarbeidet som følger:

- Vi fjerner dørene og fjerner alt tilbehør fra dem;

- Vi slår dem med smaragdpapir (middels og finmalet i sin tur);

- shpaklyu spredte og sprukne områder;

- dekk produkter med en primer og tørk dem

- lakk i flere lag;

- returner maskinvaren til stedet (nytt eller gammelt);

- Fest dørene til skapene.

Det er ingen spesiell kompleksitet i restaureringen, og kostnaden kan være ganske attraktiv. For å utføre arbeidet må du bare kjøpe en primer, en lakk, et smaragdpapir og et tilbehør (om nødvendig).

Et flott alternativ rask renovering - maleri. Om nødvendig, kan utskifting av fasaden av kjøkkenet være kombinert med installasjon av listverk (dekorative elementer overhead). Som disse pads passe halvsirkel bar. Før fjerning av fasader, utfører merkingen ikke å blande deler. Slå av alle festene, fjerne maskinvare og oppdatert design. Rense dem mot forurensning med en klut og tørr. Spre en film og lagt på døren hennes.

Avskåret fra støpe elementer ønsket lengde scrollsaw vinkler på 45 ° og limes sammen med et lim (for tre). Det er planlagt å plassere en markør, som vil bli plassert inventar. Et hull bores med en drill.

Gruntuem overflaten og tørkes grundig. Vi fyller malingssprøytepistol dekk og begynne lakkoverflaten i en avstand på 150-200 mm. Du kan opprette et mønster eller bilde - for dette trenger du sjablonger. Når det er nødvendig å bruke et toppstrøk med maling. Fest fasadene til rammen og innleggs beslag.

Nedenfor vil vi snakke om hvordan du oppdaterer ditt kjøkken med hjelp av filmen. Denne metoden anses å være en av de mest prisgunstige. Det er mulig å lage et ekte mesterverk av møbler, fordi filmen er annerledes: glatt, skinnende, med ulike ornamenter og tegninger. Ikke vær redd for materialet, fordi det er motstandsdyktig mot fuktighet og er slitesterk nok. Liming prosessen er ikke lett, fordi den eneste riktig binding gjør det mulig å oppnå en perfekt overflate.

Arbeidet kan utføres i den følgende rekkefølge:

- velge den fargestoffer og typen av film;

- Vi måler alle detaljene og beregne mengden av materiale (ikke glem å reservere);

- fjerne fasader og dekomponere dem på en flat overflate;

- regulere dem, rense og avfettet;

- og en film ta litt skreller det beskyttende lag;

- Vi legger det til møbler og nøye glatter en plast spatel;

- installere ny maskinvare og returnere døren på plass.

Filmen hefter godt til overflaten bare noen få timer, slik at det kan være re-pinne. Hvis det var bobler, kan de bli gjennomboret med en nål og glatt også.

Hvis du trenger å bytte ut kjøkkenet fasaden, kan du bruke bakgrunnsbilder. Dagens selskapene er klar til å tilby materialet med et mønster, kombinert med noen interiør. Komme i gang er den samme som i den forrige metoden. Fjern fasader, fjerne beslag, blir overflaten rengjøres for smuss og raffinering sine bilde bakgrunnsbilder. Som for materialet, er det best å velge en selvklebende laminert tapet. De trenger ikke lim og lett å rengjøre. Den kan brukes hvis ønskelig, og papir tapet, men de må dekke gjennomsiktig lakk. Ellers, finish raskt vike.

Når materialet er valgt, er det nødvendig å skjære en gitt gjentagelse (mønsteret). Han kuttet uten puffing, og endene av dørene er malt i riktig farge. Om nødvendig kan det installeres uvanlige tilbehør for kjøkkener.

Overraskende fin oppgradering alternativ headset anses decoupage. Den er basert på å kutte bilder ut av papir, stoff, skinn, servietter og lime dem til restorative stykke.

For å oppdatere komponenter (f.eks fasader laget av MDF), må du:

- fylle små sprekker med en spesiell forbindelse - sealer;

- kvitte seg med store mangler av sandpapir;

- dekke deler primer;

- cut bilde, et bilde, en trykt print;

- satt på bunnen og på den motsatte side av bildet lim;

- Figur feste og innrette dens aksel;

- 3-4 gjelder lakk lag (hvert lag opprettholdes i omtrent en time).

Skifte kjøkken fasade - en komplisert prosess, slik at du kan oppdatere den med spesielle innsatser. I dette tilfellet, perfekt keramiske fliser. Merke deler, vi fjerner dem, renset og tørket. Fjern også håndtaket og festene. Lakk gjøres best i friluft, eller for å tilveiebringe en konstant strøm av luft. Sett fasadene på gulvet, dekket med folie, og planlagt plassering av fremtidige oppdateringer.

Vi legger en flis og tilpasse størrelsen om nødvendig. Limes, dekker den med grunning og maling. For å komme på forsiden av den opprinnelige tegningen, kan du bruke sjablonger. Blekket blir best anvendt i to lag. Vi kommer tilbake til stedet for dørhåndtak og feste til rammen.

Slik velger du hvordan du oppdaterer headsettet, må du fylle opp med ledig tid og til å bestemme prisen. Hvor mye er utskifting av fasaden av kjøkkenet? Alt avhengig av materialet som det er fremstilt, og en metode for behandling. For eksempel, de glatte fasader av furu, MDF er fra 3000 RUR / m 2, oppmalt -. Fra 5000 RUR / m 2 .. De dyreste elementene - fra eik (koste minst 10.000 rubler / m 2.).

Leave a Reply

+ 28 = 35