Stakittgjerde av metall

Installasjon av et metall gjerde picket

Et gjerde laget av metall picket ganske relevant i den moderne bygging av byhus, fordi denne type gjerde er forskjellig fra andre i at det ikke trenger å bruke store summer på materialet. For å kjøpe alle verktøyene kan være dyrt. Den største fordelen med en metall stakittgjerde anses lett. Positive tilbakemeldinger var knyttet til lang levetid av strukturen.

Klassisk metall gjerde picket

Utføre beskyttelsesfunksjon har gittergjerdeelementer adskilt meget tett, og hver av dem er utstyrt med en skarp spiss. For å utføre tilsvarende beregninger før montering av hele strukturen, kan du bruke en kalkulator oppgitt på nettstedet om emnet av konstruksjonen.

Før en stakittgjerde av metall, bør gi alle steder for å være assosiert med hylsterinnretningen. Den planlagte byggingen av et gjerde krever egnede beregninger fra omkretsen omslutter territorium og slutter med utseendet av bygninger i lys av dens former, inkludert antallet og kostnadene ved nødvendige byggematerialer.

Tittel noder og elementer fra det metall gjerde plukket

Verktøy og materialer som trengs

Etter å ha lest instruksjonene på hvordan du skal installere et metall stakittgjerde, kan du begynne å bygge gjerdet. Dette vil kreve å kjøpe et komplett sett med verktøy:

 1. Skrutrekker.
 2. Liten hjelpeverktøy.
 3. Verktøyet for grunnarbeider.
 4. sveisemaskin.

Fastskruing monteringsramme laget av metall shtaketin. Liten hjelpeverktøyet produsere flere typer av arbeider på installasjon av et metall gjerde plukket. Som et verktøy for å arbeide med land- og grave groper egnet vanlig spade eller skruen.

1

Kjøring enhet yam etter gjerdestolper

Satt tverrgående bærebjelker, som må montere metall gjerde for gjerdet skal ved hjelp av et apparat for sveising. Sveising er det beste alternativet for dette arbeidet. Til riktig installere gjerder for å gi av deg selv evroshtaketnika bør ha på hånden slike typer materialer, for eksempel:

Fest metallrammen for å tillate shtaketiny galvaniserte skruer. For strukturer som har lav vekt, egnet rørprofil tverrsnitt 60x60 mm. Dette vil gjøre det mulig å motstå vindbelastning. Kjøp metall gjerde kan være 0,5-2 mm. Metall har et toppbelegg av korrosjonshindrende lag på hvilken malingen påføres.

Prosessen med å feste metallet til rammen gjerdet shtaketin

Formet rør med en seksjon av 20x40 mm er nødvendig for å feste de langsgående lag uten sveising, slik at for å utføre installasjonen av metall shtaketin. Dersom planlagt installasjon av et metall gjerde stakittgjerde med murstein søyler trenger murstein. Horisontale stenger av metall kan bli erstattet av en trebjelke, vil vakt så kombineres gjerde.

Trebjelke passerer før påføring av ytterligere prosesserings- antiseptisk og etter installasjon må det males. Støtter bør være på en liten avstand fra hverandre, fordi det er nødvendig å ta hensyn til vekten av treet og gjerdet av metall. Jo større lengden på bar, jo større er risikoen for at han ikke vil holde shtaketiny metall.

Hvordan lage en beregning av de nødvendige materialer

For å sikre bevaring av ressurser i gjennomføringen av konstruksjonen av gjerdet trenger for å gjennomføre egnede materialer beregninger.

For å bestemme mengden av materialer som kreves for installasjon av et metallgjerde picket behov kalkulator som lar:

 1. Utføre nøyaktige målinger av omkretsen gjennom hvilke må passere gjerdet.

Sett bredden av gapet mellom shtaketin.

 • Beregne størrelsen på porten og port.
 • Velge metode for sammenbinding av gjerdeelementer (sveising, anker festeklemme for montering, det hjørne).
 • For å bestemme den nødvendige mengde av lag, bærere, forbruksvarer (skruer, maling, grunning).
 • Da lengden av et lag kan være 2 til 12 m, ved hjelp av en kalkulator for å beregne kostnaden av gjerdet materiale skal huskes at posisjonerings støtte for metall på gjerdet må være en avstand på 2-3 meter fra hverandre. Dette vil sikre en ensartet belastning på bjelkene. Hvis kostnaden av materialer gjør det mulig å foreta et kjøp, noe som gjør utvalg av skruer, ikke lagre.

  For å bestemme antall profilerte strimler, kan du bruke formelen:

  W = W * (1,000 mm - Ps) / (133 mm + Ps),

  • W - antallet av gjerdet (enheter);
  • Z - gjerde lengde (m);
  • Ps - spaltebredden (mm).

  Hvis prosjektet er utformet for oppføring av gjerdet, "Sjakkbrett" trenger å utføre installasjon av gjerdet døve forskjøvet. Det slik tilveiebragte antall plukket formel må økes med 2 ganger. "Sjakkbrett" er:

  Materialvalg er gjort avhengig av formålet for prøvetaking enhet. Den mest miljøvennlige versjonen av gjerdet kan bygges ut i tre, slik at tilbakemeldingene var alltid positiv. Men det er tre en mer billig materiale, i motsetning til metall. Du trenger ikke å bruke mye krefter og tid for å installere det: et gjerde vil likne en trapp.

  Mulige alternativer for å fikse gjerdet shtaketin

  Byggingen skal kun utføres av en sertifisert produkt, som tilsvarer GOST. Hvis installasjonen av gjerdet vil bli utført i et rutemønster, så dette designet som gir 2 typer:

  Anmeldelser tyder på at mer gunstig er det første alternativet, siden den horisontale gjerdet ligner en stige, og er veldig lett å overvinne hindringen.

  Hvordan gjøre metall gjerde picket

  Fremstilling og merking område for bygging av gjerdet

  Etter å samle verktøy og materialer kan du fortsette til gjennomføringen av installasjonen av gjerdet. Først på papir er nødvendig å utarbeide et utkast til fremtidig struktur for å gjennomføre alle faser av arbeidet. Den resulterende strukturen må være helt flat form. Denne oppgaven er ikke så vanskelig å utføre alt arbeidet selv. Det er mulig å utvikle et prosjekt som vil skape en kombinert gjerde.

  Når byggeplan er utarbeidet, er det kjøpt det nødvendige antall materialer etter beregningene, før du installerer gjerdet gjør landet rydding av rusk.

  Produksjonen av den nye designen skal startes etter demontering av den gamle gjerdet. Gress, busker og annen vegetasjon er fjernet, blir den flate utjevnes.

  Ordning for montering av et metall gjerde plukket

  Etter å bestemme alle hjørner av omkretsen, bør de drivpinner av tre og trekke i tauet mellom seg. Dette vil gjøre før starten av installasjonsarbeidet passende markering for å markere steder der du kan disponere støtte pilarer.

  For å partisjonere hvert installasjonssted gjerdestolper rundt omkretsen, som er nødvendig for å beskytte, er strengen fjernet og den innstilte startrammen, for eksempel fra materialene fra Leroy Merlin, bevist ved hjelp av egnet kvalitet. For dette er det nødvendig å grave en grop på forhånd merkede steder med dybden av jord frysing.

  Forbered hull for gjerdestolper støtte

  Det neste trinn involverer boring av hull for støtter av metall stakitt. For dette formålet en vanlig spade forberedt på forhånd. Det nødvendige antall huller skal bli bestemt ved trinnet for beregning av materialer.

  Nyttig verktøy er en drill som kan bore et dypt hull. Størrelsen av dybden bør ikke være mer enn 50 cm. Ettersom gjerde bærerne må installeres hver 2-3 m, gropene skal grave nemlig i en slik avstand fra hverandre. For å sikre den mest pålitelige pilaren konsolidering, fyll gropen med jord vil ikke være nok. Det vil trenge å utføre støpingen, betong fremstilling av en løsning i henhold til standard prosedyre. Blandinger kan enten være forberedt og laget av sand, sement og vann alene.

  Under installasjonen av gjerdet er nødvendig for å overvåke den vertikale posisjonen til hver pol enhet, som innebærer bruk av et vater. Bestemme avstanden mellom stengene er nødvendig i betraktning av lengden av lamellene.

  Installert støtte bør være fast på et bestemt tidspunkt, fordi ventetiden for fullstendig tørking av betong vil ha 2 dager.

  Klar montert skjelett stakittgjerder

  Implementere låse vertikale støtter med hendene, kan du bruke tre rekvisitter.

  Hvordan du installerer selv-støtte

  Hvis støtte er profilert rør hvis tverrsnitt 40x40x4 mm, dybden av brønnen under den må bestemmes klima region. Fordypningen kan nå 1-1,5 m. Før betongen støpes søyler må behandles antikorrosiv sammensetning. Når du installerer de vertikale stengene bør fokusere på enheten hjørnestolpene, som står for den største belastningen.

  For å sikre fast polene i underlaget, bruk grus, stamping det godt. Det interne hulrom av bæreren for å øke varigheten av driften av anlegget skal fylles med betong. Ved den øvre ende er montert et plastdeksel for å holde ute fuktighet. I hjørnene av omkretsen av gropen for søylen, må det gjøres dypere, ettersom de utgjør en stor belastning.

  Plugger i forskjellige størrelser for gjerdestolper

  Nederst er lagt ut sand og grus. Lengden av bærerne må være utformet slik at den etter monteringen shtaketin størrelse overskred sprosser 100-150 mm. Installasjonen skal starte fra søylene på hjørnene av omkretsen, og deretter kan starte fyllingen støtter sementmørtel bestående av sand, grus eller en forberedt betong fra blanderen.

  Når du installerer støttene tidligere skissert steder som må fikses tverrliggeren. For dette formål bør utføres for å kontrollere nøyaktigheten av merking med en markør som indikerer at hele lengden av gjerder festepunktet, karakterisert ved at metall gjerde er installert. Det krever tålmodighet, oppmerksomhet og nøyaktighet. Disse handlingene utføres etter at brønnen er blitt fremstilt ved anvendelse av en drill eller en bajonett spader, og montert lagrene. Fest stang rundt omkretsen omslutter område bør være ved hjelp av selvgjengende skruer.

  Hvordan styrke bjelkene med hendene

  Hvis du kjøper ferdige kits fra produsenten, produsert spesielt for bygging av gjerder, den støtten de allerede har elementer for å fikse lag. Med selvproduksjons sper- dem må styrkes braketter som tjener til å feste de langsgående dragere. Installering av bunnbraketten er fremstilt i en høyde av 30 cm over bakken, og den øverste - 50 cm fra toppen av kolonnen.

  For presisjon montering ved hjelp av en byggmester nivå og Beacon ledning som strekker seg mellom støttene. Brakettene kan være festet ved sveising eller ved hjelp av en "krabbe", som er et sett av klemmer. Produsere sin egen gjerde av bølge trenger å gjøre foreløpige beregninger og bestemme prisen på de nødvendige materialer.

  Prosessen med å feste gjerdet etterslep

  Hvis settet er for bygging av et metallgjerde picket ble kjøpt i Leroy Merlin, bør du umiddelbart dra nytte av undervisningen til det, etter å ha kjent med det bygningstekniske gjerder. Siden fullført, kan du vanligvis kjøpe riktige ramme med stakittgjerde, så de ikke trenger å male.

  Fikse etterslep på fremtiden av gjerdet støtte kan utføres ved hjelp av et sveiseapparat, deretter plassere sveise polene behandlet med korrosjons. Hvis Leroy Merlin eller i andre butikker ble separat innkjøpt metall gjerde av en viss farge, kan rammen være malt i en passende farge, som vil bli kombinert med den malte overflaten shtaketin. Etter installasjon av etterslepet er nødvendig for å begynne å gjøre layout for å fikse shtaketin, som er ganske hardt arbeid, som krever spesiell oppmerksomhet og nøyaktighet.

  Dimensional tegning for festebjelker og metall plukket

  Bjelkene kan være formet rør med seksjon 20x40x2 mm, de kan kjøpe i Leroy Merlin. De er festet på en brakett kraftig skrutrekker, som er utstyrt med en spesiell festeskruer.

  Hvordan montere et metall gjerde

  Bygge et gjerde på den perfekte utseendet på huset kan være bare når alle markeringene på baren, slik at selv styrke shtaketiny gjøres. Gjør en beregning av avstanden mellom dem er mulig hvis du bruker kalkulatoren. Shtaketiny festet til stolpene skal ved hjelp av en elektrisk skrutrekker.

  Skrudde deler må være meget forsiktig, ellers kan skade polymerbelegget metall plukket. Shtaketin produserende enhet på rammen kan begynne med å montere delene til den nedre bjelkene gjerdet. Den nedre kant av hvert element skal justeres Beacon ledning, som må være strengt strekkes horisontalt mellom gjerde støtter. Ofte er bredden av gapet er i området 50-100 mm.

  Instruksjonene for å feste metall stakittgjerde til

  Styrke shtaketiny kan ikke bare ende skruer, men bolter eller nagler. I dette tilfellet, bør du bruke en elektrisk drill eller nagler. Ved montering av gjerdet bilaterale belegget gap mellom stavene skal være lik 80 mm. Velg størrelsen på gapet mellom gjerde medlemmer kan være valgfritt. Det bør være strengt den samme over hele gjerde.

  En fordel besatt av gjerdet av korrugert på grunn av fravær av behovet for å innrette hver strimmel vertikalt. For vertikal justering og en jevn fordeling av metall shtaketin delen skal bruker stroppen-sjablongen. Den lar deg å unngå skjevheter og for å oppnå standard avstand mellom delene. Lede til et sett av Marlene og hindersammenstillingen teknologi omfatter spaltemålet 50 mm. Det kan forkortes til 20 mm i trinn på 1 cm.

  Hvordan utfører installasjon av de øvre gjerdet strimler

  I tillegg til gjerdet fra produsenten, kan du kjøpe takskjegget. Dette vil gjøre det ser mer attraktiv design. Feste den kan være så shtaketiny ved hjelp av skruer. Hvis det ikke er strengt øvre horisontale kanter trenger for å gjennomføre installasjonen på den en beskyttende strimmel. For å styrke det, bruke et spesielt lim eller sveiset fast til de gjerde stotte.

  Trekke i ledningen fyret langs hele lengden av den langsgående lag, bør være sveiset sveiser formet rør for hele lengden av rammen. sveis primer. utformingen fulgt av maling og gå videre til den siste fasen av fekting enheter for hjemmet. Det må ta en skrutrekker til å feste shtaketiny. Skruer bør være ved den langsgående lag. Avstanden kan velges uavhengig av hverandre, og etterlater 100-150 mm fra bakken.

  Ferdigmontert øvre grense stakittgjerde

  Hvis du bygger et gjerde av metall stakittgjerde tillater ikke sin verdi, er det mulig å installere et gjerde av bølgepapp. I alle fall, for å sikre pålitelig beskyttelse av området mot uønsket inntrenging av mennesker, dyr, skjule huset fra nysgjerrige øyne av forbipasserende, bør kjøpe kvalitetsmaterialer eller kits fra produsenten. Anmeldelser av teknologi for oppføring av gjerder av metall picket vist at det ikke er komplisert. Å bygge, kan du eier.

  Gjerder av metall picket: installasjon, utvalg, pris

  Gjerder, skapt fra gjerdet, kan være forskjellige i form, farge ordningen. Det er mulig å endre avstanden av lumen. Dette gjør det mulig å skape et attraktivt utseende av gjerdet som passer perfekt inn i utformingen av området, noe som gjør det mer interessant.

  Her er noen bilder av noen av alternativene.

  Dette fekting er populært. Det er flere hovedgrunner.

  1. Utfyller landskapet i ethvert område.
  2. Det kan kombineres med andre morsomme og byggevarer involvert i etableringen av gjerder.
  3. Det finnes variasjoner av organisk kombinasjon av murverk eller stein. Det kan også være interessant å se, og kombinasjonen av et metall eller betong.
  4. installasjon enkelhet Den lar deg aktivt bruke det i de fleste individuelle gårder. Kjør installasjons lett selv har spesielle ferdigheter for brukeren. Du trenger ikke å bruke penger på ekstra betaling av arbeidstakere ansatt i installasjon av gjerder.
  5. Enkelt vedlikehold Det kan være en viktig grunn for sin masse søknad. Også i dette tilfelle utføres fjerningen av eksisterende defekter på den, som følge av operasjon. Slike skader kan være forårsaket av ytre miljøfaktorer som endrer hele året.
  6. Pålitelighet. Ved å bruke høye elementer, sammen med innredningen blir pålitelig sikringselementet del av inntrengning av fremmede mennesker.
  7. Det er verdt å merke seg at gjerdet gjør det mulig for landing av planter rett ved siden av strukturelle elementer. Dette er spesielt viktig for eiere av private tomter.

  Prisene for metall gjerde

  Kostnadene avhenger av materialet og størrelse. Det er også en viktig parameter er tykkelsen av metallet fra hvilken den er produsert.

  Nedenfor er de vanligste typene, prisene er i forstedene, noe som bidrar til å finne ut hvor mye elementet.

  Installere et gjerde med hendene

  For å utføre installasjon må du utføre en rekke etterfølgende handlinger.

  1. Det er tidligere utarbeidet stolper polene. Vanligvis de er laget av metall rør eller plater basert på trevirke av stor tykkelse.
  2. Du bør også forberede en ganske smal størrelse rack med metall.
  3. Det er nødvendig å ta hensyn til sprosser, som også er laget av et metall. Det er nødvendig ikke bare fra et dekorativt synspunkt, men også som et element for etablering av ekstra stivhet struktur.
  4. Deretter beregne lengde og høyde.
  5. Etter at beregningen avstand mellom de vertikale elementer som utfører støttefunksjoner. Samtidig bærer vi beregninger på størrelsen.
  6. Forhånds gjøre forberedelser for fremtiden billet gjerder.
  7. pilarene lavere varm harpiks håndtaksdel. Dette vil eliminere de prosesser som er relatert til forråtnelse. Derfor er den perioden av tjenesten mye høyere.
  8. Nå fri fra ugress, gress gjerdet for fremtiden.
  9. Deretter strekke beacons på territoriet til den foreslåtte gjerde, lage et merke steder hvor polene vil bli plassert. Det bør bli husket som spenner over lengden mellom dem kan ikke overstige tre meters. Ellers vil det være slakk i avsnittene som raskt fører til svikt.
  10. Tilbringe sin installasjon i bakken. anbefalte dem å helle betong løsning for større pålitelighet. Dette er spesielt viktig for de metallstengene.
  11. Nå, etter løsningen stivner kan begynne horisontale guider for installasjon mellom innleggene. Du må huske at du kan forhånds fikse selv veilede, deretter montere dem på de strukturelle elementene. Det er også et alternativ når det er en pre-produksjon av seksjonen, og deretter montere det til stolpene ved hjelp av den samme guide.
  12. Under sine monteringsskinner må huskes at avstanden bør være på nivå med den bredde av de enkelte elementer. Feste samme det er produsert som en ved hjelp av bolter, og ved hjelp av spiker eller skruer. I en situasjon hvor søylene er laget av metall, er montert på førings hjørner, som er pre-sveiset til dataene konstruksjonselementer.

  Inngjerding av murstein og metall plukket

  Denne type inkluderer komponenter av metall tykkelse i størrelsesorden på 4,5 mm.

  For bygging av nødvendige sett av verktøy, inkludert en drill, skrutrekker og sveiser.

  1. Innledningsvis i prosjektet er kompilert.
  2. Nå må du montere rammen. For dette formålet, på anviste steder grave hull. De satt polene. Videre utføres støping av fundament.
  3. Etter at grunnlaget er klar utført murer ca. en halv meter fra fundamentet.
  4. I tillegg anbefales det å foring av metallstengene murstein. Dette vil skape en mer interessant utseende.
  5. Under murstein fôr må først forberede hjørnene på nivå med den påståtte fastsettelse av fremtidige guider. For å gjøre dette, blir de sveiset på en slik måte at etter at fremspringene ikke var mindre enn ti centimeter.
  6. nå ferdig installasjon av horisontale guider. Dette kan gjøres både ved hjelp av sveising eller ved hjelp av skruer.
  7. Videre er montert alle vertikale komponenter. Dette arbeidet er gjort av shurpovorta bolter. Du kan også bruke skruer for metall. Det er ikke anbefalt å montere ved sveising, da dette vil bringe ulempe under reparasjonsarbeid. Nå gjerdet er klar til bruk.

  Kort og rett på sak - hvordan å installere og montere.

  Et gjerde laget av metall picket (evroshtaketnika) med sine egne hender

  Valget av gjerder for området er ikke en lett oppgave - du trenger det for å være pålitelige, holdbare, vakre. Alle disse kravene er oppfylt av et gjerde av metall picket (evroshtaketnika). Klatre det problematisk - ikke hva slags stivhet. Breaking hans "kjedelig" - som regel, fans hooliganisme begrenset av det faktum at et par bøyde lameller. Skjønnhet, selvfølgelig, en subjektiv kriterium, men disse gjerdene ser bedre enn samme solid gjerde av bølge. I tillegg er de ikke så utsatt for vindbelastning, noe som sparer på støttepilarer. En ekstra fordel - de produvaemost. Generelt et godt alternativ.

  Hva er metall gjerde

  En metall gjerde laget av galvanisert stål. Relieffet formet på platen, hvoretter den kuttes i bånd-shtaketiny, dekket av beskyttende sammensetninger malt. Oppnådde strimler av en viss høyde. Typisk høyde -. 150 til 180 cm for hindersammenstillingen trenger flere bæresøyler (vanligvis 60 * 60 * 2 mm), den buestrengen (to eller tre tverrbjelker som forløper mellom polene) og festene.

  Det ser ganske solid

  evroshtaketnika metall tykkelse kan være 0,4 til 1,5 mm. Den vanligste - av stål 0,5 mm tykt. Shtaketiny bredde - fra 80 mm til 128 mm, lengde - 2 meter.

  P og M - formede metallprofiler plukket

  Enhver metallisk gjerde med en annen profil: P (rektangulær) formet og M halvsirkelformet. M-formede kanter har en større følgelig ha en større stivhet. Men det er en U-formet, i hvilket i "tilbake" formede spor. Men i dette tilfellet, er det vanskelig å si hvem av dem vil bli tøffere. Mest sannsynlig, sistnevnte, spesielt hvis det Cricket kanter.

  Hver bedrift har sine profiler

  Halvsirkelformet har også større stivhet, men vanskeligere å danne og generelt har en høyere pris. For å oppnå større styrke langs langside ytterligere spor kan dannes.

  Generelt er de flere spor, rifler, de bedre motstår bøying båndlengde. Men prisen blir høyere med den økende kompleksiteten i relieff. Siden det er i seg selv ganske stor, som regel må du se etter et kompromiss. I alle fall har baren for å tåle dine forsøk på å bøye den.

  Hva du skal se etter når du velger en

  Når du velger et metall gjerde, er det tilrådelig å se på den foreslåtte spillet du bor. Sagt kan ha samme tykkelse av metall, og i praksis vil være at kantstrimler fra et enkelt parti kan bøyes finger med en annen part, for eksempel fokus svikter. Dette er en produsent. Saken som et metall fest, og det er sjelden stabil.

  Falset kant, flere lag av beskyttende belegg - Dette er tegn på god metall plukket

  Likevel må ta hensyn til kantene - det er bedre hvis de er rullet. For det første er det et mer attraktivt utseende, og andre, større stivhet picket, og tredje, en skarp kant er bøyd, og de kan ikke bli skadet. Ulempen i gjerdet med en rullende på en - en høyere pris, fordi det krever spesialutstyr og ytterligere behandlingstid.

  Hvis vi snakker om produksjon av spesifikke firmaer, den populære evroshtaketnik av Grand Linje ( «av Grand Line "), Barrera Grande, "Nova"," TPK Metallokrovli Centre», FinFold, UNIX ( «Unix").

  Det er å forstå og metode for maling. Det er en jern gjerde med tosidige og ensidig maleri. For ensidig, vil baksiden er dekket med et lag av jord uten farging. Det har følgelig Gray. Stakittgjerde av metall med en side malt grå indre del. Det er ikke så ille - det er ikke tydelig. Hvis du ikke er fornøyd med dette valget, eller kjøpe en tosidig maleri, eller male selv. Malingen tar "tak", velge riktig nyanse. Merk at malt børste metall titt ... ikke så mye. Hvis det er en pistol, er utseendet ganske bra, men ikke perfekt.

  Det ser ut som "feil side" malt på den ene siden av et metall gjerde picket

  Du bør også huske på at det er to typer fargestoffer metall picket:

  Den første metoden er mye mer pålitelig, siden bruk av teknologi krever spesialutstyr og streng overholdelse av teknologi. Som et resultat av et slikt gjerde tåler økt mekanisk stress. Selv om det er en ripe i belegget (selv om vi må prøve), gjør metallet ikke rust, så er det fortsatt beskyttende belegg som hindrer rust.

  Polymerbelegget - det beste valget for dagens

  Pulverlakkering, i teorien, ikke verre. Men bare hvis det ble gjort i henhold til reglene: på grunnet metall forårsaket et beskyttende belegg, og på toppen av det - pulvermaling og bakt det i spesielle kammere. Men poenget er at du kan påføre malingen i "garasjen", og noe det er mulig å brenne der. Resultatet vil bare være helt annerledes. I tillegg er det ferdige ark av kinesisk opprinnelse. De maling påføres i butikken, men ofte direkte til unprimed stål. Eksternt identifisere alle disse nyansene kan ikke være, og så er det den minste ripe rust. Slik at polymerbelegget mer "safe".

  Hva kan være av et metall gjerde picket

  Metall gjerde kan like det eller ikke, er det ingen regnskap for smak. Men i form av praktisk, vil de definitivt vinne tre kolleger. Når innstillingen, så du ikke husker årene av gjerdet. Det er ikke nødvendig å male, for å ha en anstendig visning så god kvalitet maling varer i årevis uten synlige endringer. Og det er - en av de viktigste faktorene som gjør oss tenke på installasjon av gjerdet.

  Alternativet uten foundation

  På bånd fundamenter

  På fundamentet og kolonner av klinker

  Det er enkle og doble (tosidige, dambrett) fremgangsmåte for montering av stropper metall plukket. Når de to rad, strimler har på begge sider av strengen, og slik at de er minst en centimeter overlapping. Derfor bør avstanden mellom strimlene være litt mindre enn bredden shtaketiny. Ved denne anordning vil strimler pr meter gjerde krever 55-60% mer. Men gjerdet er hentet nesten neprosmatrivaemye - bare i en viss vinkel, kan du se en liten del av området. Og dette til tross for at gjerdet ikke er solid, og alle de "sjarmen" av et solid gjerde du vil ikke bli berørt.

  Metoder for montering av en metall plukket: en og to rader

  De fleste strimler ofte pigger vertikalt, men det er også horisontal montering metode - det kan også være en enkelt rad eller dobbel rad. Horisontal gjerdet ser mer "eksotisk". Når de to linjer (tosidig) monteringsbrak oppnås fra, generelt ugjennomsiktig.

  Den horisontale jern stakittgjerde

  Ulempen med denne metoden for installasjon som krever spesielle kolonner og mellomliggende søyler, som vil gi den ønskede stivhet. En annen detalj: tropp vanligvis produsere opp til 180 cm, jo ​​lenger må bestille, og det er verdt de ekstra pengene. Så enten har i økende grad satt polene eller betaler for mye for en tilpasset størrelse.

  Når den er installert i en rad, kan spaltene mellom lamellene være forskjellig. Den nøyaktige avstanden er valgt tilfeldig, avhengig av hvor "transparent" ønsker å lage et gjerde. I de fleste tilfeller er avstanden mellom shtaketinami er 35-50% av stroppen bredde. Men det betyr ikke vanligvis kommer med mindre, og med store hull.

  Når du installerer "Sjakkbrett" hvis du ikke ønsker å bli sett i en vinkel på hagen din, bør strimler dekke 50% eller mer shtaketiny bredde. Hvis "prosmatrivaemost" uviktig, kan du sette dem slik at kantene overlapper med bare 1 cm.

  Høyden på gjerdet er valgt avhengig av ønskene til vertene. Hvis du ønsker å maksimere gårdsplassen ble stengt fra nysgjerrige øyne, bør lengden på stroppene være på 180 cm. I lys av det faktum at de er litt hevet over bakken, er det nok for de aller fleste mennesker er ikke i stand til å se inn i ditt område.

  Velg ønsket høyde

  Hvis du ikke bryr seg, vil det være noe sett gjennom gjerdet eller ikke, kan du ta og 1250 mm og 1500 mm. I det første tilfellet vil gjerdet ende opp et eller annet sted i brystet forbipasserende nivå, i den andre - i øyehøyde eller litt under (omtrentlig innretting, se nedenfor), og det er uten fundament.

  Bredden av passasjen vertikale stakitt av metall -. 200-250 cm Det er i en slik avstand hakkes poler, og deretter festet mellom to og tre tverrelementer. Dette korset kalles "lag" eller "streng". For gjerdet høyde på 150 cm er tilstrekkelig med to sakselens kryss for høyere, fortrinnsvis tre.

  Det finnes flere varianter av fylling spenn (avstanden mellom støttepilarer). Den enkleste måten å installere en direkte måte - dette er når alle strimler av samme lengde. Over et gjerde kan sendes U-formet strimmel av det samme materiale (som selges på det samme sted hvor evroshtaketnik). I tillegg til estetiske belastning, dekker det også metallseksjoner, noe som forlenger levetiden på gjerdet.

  Typer av metall stakittgjerder

  Alle de "bølge" krever trimming fleste barer for en viss avstand. En "bølge" i spennet do i trinn på 50 eller 25 mm. I trinn 50 mm høydeforskjell mellom den korteste og den lengste barer betydelige, men gjerdet ser mer filigran. I tilfelle av "bølger" i trinn på 25 mm eller med en "dobbelt wave", er forskjellen mindre. Øvre Klipper umiddelbart satt mye mindre vanlig, men de kan også stilles inn. Bare i stedet for "bølger" bruddet blir nødt til å trimme sidene og bøy.

  Ved montering gjerdet picket metall i det sentrale Russland, anbefaler å installere polene på den profilerte rør 60 mm * 60 (60 * 40 mulige). For tverrstengene mer praktisk å ta de samme profilerte rør, men seksjonen 40 * 20 mm. I dette tilfellet gjerdet akkurat stå vind- og snølast.

  Ved installasjon av installasjonsvise søyler - 2 meter. Hvis to tverrstengene og de er festet slik at kantstrimlene før det var 25-35 cm fra shtaketiny Dersom høyde på 150 cm eller mer, en avstand på 30-35 cm, kortere -. 25 cm, og høyden av gjerdet over 1,5 m. bedre å gjøre tre logger, og ikke bare i områder med sterk vind. I underkant av to bjelkene er for stor avstand mellom festene, på grunn av som strimler er lett å skyve.

  Omtrent avstanden er nødvendig for å montere bjelkene ved installasjon av et metall gjerde plukket

  Det er to måter for festing av planker: på de skruer og nagler. Skruer og nagler montert ved begge ender av strimlene på hver av armene. Det vil si, hvis de to tverrstenger, hver søyle må være i de 4 skruer / nagler, hvis tre, da armaturen skal være 6 stykker på shtaketinu. Du kan, selvfølgelig, for å fikse en skrue eller nagle på korset og sette den i midten. Men i dette tilfellet, presse hendene shtaketiny enklere enn noensinne - og klatre over gjerdet er ikke nødvendig.

  Så montere raskere, men det er "rent dekorative" gjerde

  Hvilke av ligaen typer å velge? Skruer kan enkelt installeres - dette er deres fordel. Men de er også lett skrus at under visse omstendigheter, kan være en ulempe. Nagler krever mer tid til å sette opp, men også ta dem mye vanskeligere. Hva skal jeg velge? På forsiden av gjerdet eller gjerdet i lang tid uten tilsyn (sesong hage besøk), absolutt verdt å sette en nagle. Selvfølgelig, hvis angriperne spør seg selv formålet, det vil takle nagler, men dette ville være vanskelig. Ved montering av gjerde mellom naboer i hjemmene til varig opphold, er det mulig å fikse et metall gjerde på skruene.

  Som du sikkert lagt merke til, er det metall gjerde laget nesten den samme teknologien som stålplate, og arket er mindre verdt. Derfor mange synes ideen om å lage et gjerde, forkaster stålplate i strimler. I prinsippet kan dette gjøres, hvis du er i stand til å kutte kraftig linjen uten vesentlige avvik. Men bør brukes for å skjære metall Saks - rillet eller manuell. Slipemaskin for å kutte i alle fall det er umulig, som det brenner beskyttelsesdekselet. Slik at arbeidet ikke vil være lett, og vil ta bort mye tid. Hvis du ikke er redd, kan du prøve.

  For små gjerder kan finnes nekonditsiyu i varehus eller produsenter

  Hva er mangelen på en improvisert picket korrugerte stålplater? All den åpenbare kanten er sjelden glatt, så det er vanskelig å gjøre manuelt. I tillegg er kuttet ikke beskyttet og kan begynne å ruste. Du kan selvsagt gå glipp av merke deler primer / maling, men til alle lagene som dannes normalt, helt ren overflate. Det vil si at slice steder må du først fjerne støv (ikke så vanskelig, men tar tid), deretter en annen, og avfettes. Bare i dette tilfellet, vil det beskyttende belegg være veldig høy kvalitet.

  Det er ønskelig zavaltsevat kanten - dette vil gi større stivhet provisorisk gjerde, fordi stålplaten sjelden form flere relieffer. Han "holder" form på grunn av sin størrelse og veksling av bølgene.

  1

  Leave a Reply

  73 + = 77