Metall gjerde

Metall gjerder og gjerder

Metall gjerder er ikke noe mer enn en utmerket versjon av et sterkt og pålitelig gjerde, som ikke bare kan beskytte privat eiendom, men også gi et attraktivt utseende til det beskyttede området. Mange eiere av slike gjerder vil bekrefte at høy kvalitet på materialet gir lang tid å bruke gjerdet, uten frykt for sikkerheten til personlig eiendom.

Utformingen av det kombinerte gjerdet fra metallseksjoner og mursteinstolper

Fremstilling av metall gjerder kan gjøres på bestilling. I dette tilfellet, med de nødvendige parametrene, bør du kontakte produsenten for å bli enige om egenskapene og egenskapene til det fremtidige gjerdet. Hvilke evner er utstyrt med metall gjerder, så vel som deres typer og funksjoner, vil vi vurdere videre.

Kvalitetsegenskaper for metall gjerder

Et metall gjerde, uansett det, er først og fremst en pålitelighet som reduserer kvaliteter av det mest avledede materialet.

Varianten av enheten til metallsikringen

La oss betrakte de mest grunnleggende fordelene, noe som induserer å bruke produkter i globale skalaer.

 1. Styrke og pålitelighet. Metallgjerder, hvis du mener smidd eller sveiset, har høy styrke. Metallet er nesten ikke deformert, har økt motstand mot støt og annen mekanisk skade. Smidd gjerd kan bli en pålitelig beskyttelse av absolutt ethvert hus, og beskytter det mot inntrenging av uønskede gjester.
 2. Langsiktig drift. Den utmerkede kvaliteten og ytelsen til metallet gjør gjerdet holdbart. Etter å ha installert et slikt gjerde, kan du ikke tenke på å erstatte det i mer enn 10 år.

Gjerde smidde elementer, polykarbonat og murstein

1

Utvalg av mønstre for gjerdet av metallstenger

I tillegg til fordelene er det viktig for fremtidige eiere av metall gjerder å forstå at levetiden til et gjerde i stor grad avhenger av hvordan det er ivaretatt. Uansett hva man kan si, er metall et materiale som før eller senere begynner å ruste.

Et eksempel på et originalt gjerde laget av metallprofil

I tillegg kan mindre riper også føre til rust, ødelegge ikke bare utseendet, men også integriteten til gjerdet selv. Unngå dette ved hjelp av rettidig behandling av metalloverflaten med anti-korrosjonsbelegg, samt fjerning av rustne områder. Det anbefales å male gjerdet minst en gang hvert tredje år, og om nødvendig enda oftere.

Varianter av metall gjerder og deres egenskaper

Metall gjerder og metall gjerder kan gjøres i en rekke konfigurasjoner og har en annen funksjonell belastning.

Dimensjoner og konstruksjon av gjerder av metallrør og profil

I denne forbindelse er det en klassifisering som gjør at vi kan kondisjonere alle metall gjerder til flere grupper, slik at forbrukerne kan bestemme seg raskere for valget av en bestemt art.

Smidde gjerder: egenskaper og installasjonsprinsipper

Gjerder laget av metall smiing er virkelig betraktet som elite og installeres hovedsakelig på steder av større betydning. Dekorasjon av et metallplate med smiende elementer gjør gjerdet unikt og attraktivt, og gjør det til et kunstverk. Den største fordelen med dette gjerdet er dens utrolige styrke, som gjør at den kan brukes i flere tiår.

Ingen mekanisk skade og kollisjon kan forårsake skade og deformasjon, noe som er svært viktig for gjerdet.

Eksempel på et smidd gjerdedekorasjon for et landsted

Montering av smidde gjerder kan gjøres med egne hender, det eneste du må vurdere er at strukturen og elementene kan ha en imponerende vekt. I denne forbindelse anbefales det å bruke en heis som lar deg løfte alle elementene til ønsket høyde uten å utøve din egen innsats.

Så vurder muligheten til selvinstallasjon.

 1. Å foreta målinger av det inngjerdede territoriet, for å kjøpe materialet. Det må huskes at i tillegg til gjerdsseksjonene vil det være behov for støttestøtter, for hvilke belastningen på hele gjerdet vil bli distribuert. Det nødvendige antallet slike kolonner kan beregnes ved å fokusere på det faktum at de vanligvis er installert hver to meter lengde.

Et utvalg av originale mønstre for smidde gjerder

Tegning av gjerder av metallelementer

Så enkle manipulasjoner kan gi et dekorativt metall gjerde, som vil bli en ekte støtte og beskyttelse, så vel som stolthet i ethvert hjem.

Et litt lettere alternativ, ideelt egnet for budsjettfekting, er et gjerde av metall. Metallprofilen for gjerdet er et flatvalset metallplater, som er belagt med en spesiell spray, slik at platen kan brukes i det åpne rommet. Ofte er denne hekkrammen blomstersenger og blomsterbed, men det kan også være et fullverdig gjerde i landet eller grønnsakshagen.

Den største fordelen med dette gjerdet er dens hurtighet og enkel installasjon, som er laget av seg selv. I tillegg er dette gjerdet billig og lar deg lagre familiebudsjettet, kombinere utmerket kvalitet med tilgjengelighet. Prisen på profilen er helt avhengig av tykkelsen og tykkelsen på beskyttelsesbelegget.

For å installere et gjerd på sitt eget nettsted, er det nødvendig å ta vare på bare to ting: betong søylene og forsiktig arbeid med profilarkene. Så, etter å ha kjøpt den nødvendige mengden profil, så vel som selvskjærende skruer for metall og horisontale logger, er det nødvendig å installere støttestenger. For å gjøre dette, er det ved hjelp av en hageboringsgraver laget under polene, hvor polene er installert og helles med betong. I en lettet versjon, kan pilarene dekkes med jord, tett ramming den. Siden metallplaten er lys nok, er det ikke nødvendig å legge grunnlag.

Når polene er klare, er logger sveiset til dem - tverrbjelkene som profilarkene skal profileres på. Gjerdet er raskt installert fra bølgepappet. Plater med selvskærende skruer er baited på loggene i en avstand på 10-15 cm. Den siste fasen av installasjonen er behandling av overkant av gjerdet. Til disse formål er det spesielle caps som gjør skarpe kanter trygge og ikke traumatiske.

Faktisk er gjerdet parallelle metallsegmenter festet på to lag.

Utvendig og dekorasjon av et kombinert gjerde laget av metall gjerder og murstein

Gjerder laget av metall gjerder er godt brukt i hagen og park økonomi for å arrangere blomsterbed og hager, men de kan også bli funnet som et gjerde. Et stort utvalg av slike gjerder i markedet lar deg velge de mest uforutsigbare og originale alternativene, og i fravær av slike, foreta en bestilling på fabrikken på dine egne skisser.

Metallpikket gjerde er presentert i form av seksjonsseksjoner, hvis utforming fullt samsvarer med navnet. Seksjonene sveises ved sveising for å støtte innlegg, som i dette tilfellet kan være enten en del av stiftelsen eller en selvstendig enhet. En liten spesifikk vekt gjør det mulig å bruke konvensjonelle rør som støtte.

Selvmontering innebærer installasjon av støttestenger, som gjerder er sveiset av en metallpiksel gjerde. Det er i utgangspunktet hele teknologien, for å oppfylle kraften til enhver nybegynnerbygger.

I tilfelle der installasjonen ikke virker, kan du ty til hjelp av spesialister som vil løse dette problemet i to teller. Men prisen på slike tjenester kan være den mest uforutsigbare.

Ikke mindre populært og etterspurt etter arrangementet av sommerhus er et metallnett for gjerdet. Dette er en utmerket og billig måte å beskytte infield-området på, mens du ikke frarøver det ekstra sollys og varme.

Gjerdet laget av sveiset netting er enkelt i drift, og installasjonen vil kunne til og med de mest uerfaren. For at installasjonen skal kunne utføres korrekt, er det nødvendig å bestemme parametrene for gjerdet, nemlig høyden.

Fra denne indikatoren avhenger det helt av hvor dypt støtterørene sitter.

Et rimelig alternativ til en anstendig gjerding krever forsiktighet ved arbeid, samt overholdelse av alle normer og krav. Når det gjelder installasjonen i et nøtteskall, bør det bemerkes at rørene som nettverket skal monteres på, må være dypt nok dypt inn i bakken for å gjøre gjerdet jevnt og ikke deformert når det blir utsatt for sterk vind.

Ferdig gjerd av sveiset nett i landet

Sist sommer på dacha ble et gjerde installert fra metallprofilen. Installert det raskt nok, ingen problemer med installasjonen oppsto ikke. Gledelig med prisen på dette gjerdet: i motsetning til andre arter, var gjerdet vårt mye billigere. For meg er det en viktig fordel at det ikke er sprekker og hull i gjerdet, det vil si i min sommerhus jeg kan gjøre noe og vite at ingen ser meg!

Hvordan lage et metall gjerde

 • Krem til eksotisk fotsvamp
 • Kapsler fra parasitter
 • Kompleks Sustalife for felles restaurering

Et metall gjerde er et gjerde som ikke er dårligere når det gjelder pålitelighet til lignende konstruksjoner laget av stein eller betong. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager et gjerd, vurdere dens typer og funksjoner.

Bygging av metall gjerder

Strukturelt er metall gjerder delt inn i tre hovedtyper:

 • Blind gjerder. De er preget av et kontinuerlig lerret, som på en pålitelig måte gjemmer seg utenfor områdets territorium.

Varianter av metall gjerder

Den vanligste varianten av en slik gjerde er netting nett, fast på støttepostene. Materialet til et slikt rutenett er en ledning hvorfra ved fletting og punktsveising dannes firkantede eller diamantformede celler.

Et slikt gjerde er gjort ved å bli med metallgitterelement ved elektrisk sveising. Noen ganger er de kombinert med smidde produkter. Sveisede deler av gjerdsseksjonene representerer ofte en kunstnerisk sammensetning. Hvis det er passende tilpasset stilen til huset, vil det sveisede gjerdet gi en betydelig estetisk nytelse til sine eiere og deres gjester.

For å opprette en falsk gjerde kreves mye arbeid, nøyaktighet og erfaring, så det er gjort manuelt master fagfolk. Resultatet av deres harde arbeid kan bli en ekte kunstverk. Smidde gjerder er ofte preget personlighet og strenge skjønnhet.

Gjerde av den korrugerte plate

Populariteten til denne typen metall gjerde på grunn av den rimelige prisen på materialene som brukes, sin lette vekt og pålitelighet.

Fordeler og ulemper med metalliske gjerder

Holdbarhet og pålitelighet av metalliske gjerder bekreftet langsiktig bruk praksis. I tillegg har installeringen av slike anlegg en rekke fordeler:

 1. Gir pålitelig beskyttelse for hageområde fra nysgjerrige øyne og inntrenging av uønskede besøkende.

Problemene som utgjøres av byggingen av gjerdet, er det mye mindre. Disse inkluderer følgende:

 • Betydelige vektmaterialer, spesielt sveiset og smijern gjerder. Det skaper noen ulempe under transport og installasjon av gjerde deler.
 • Les en oversikt over de komplekse hjelp av hemorroider Proktonol
 • Hvordan å miste vekt 20 kg - reelle vurderinger av Guarchibao

Teknologi montering metallgjerder

Gjerde av folien

For montering av slike beskyttelser nødvendige profil rør med rektangulært tverrsnitt for å lage støttepilarer og rammen blir det profilerte plater, skruer, "bulgarsk" skrutrekker, drill, spade, bygning nivå, hammer ledning og knagger. Hvis du har tenkt å gjøre med murstein søyler, en ekstra trenger mørtel og beskyttelseshetter.

For montering av metall gjerde av den nødvendige gitterunderlag, "netting", tråder, skruer, skrujern, bygning nivå, plugger, snor, bånd, betong M400, og en spade drill.

Et slikt gjerde kan gjøres med varmt eller kaldt smiing. Den sistnevnte metode er egnet for livsutfoldelse. For å gjennomføre de nødvendige kronglete maskiner for dekorative utsnitt smidd gjerde sveiseapparat, "bulgarske" benk skrue og et sett av innenlandsk verktøyet.

 1. Med hjelp av pinner, tape og ledning bryte gjerde for fremtiden, ta hensyn til plasseringen av alle hans innlegg.

Ved bruk av en stein, betong eller tegl produserer stativer fremgangsmåte for installering av metall gjerde er den samme. Stål stolpe i dette tilfelle vil virke som en armeringsstang i det dekorative støtte. På grunn av den økte vekten av strukturene under smijernsgjerde med søyler av stein trenger et sterkt fundament. Derfor, før sammenstilling av metall forsterkende stag for fremtidig gjerdet omkretsen for å grave en grøft og plassere den i en metallramme laget av stenger dager. 12 mm.

Før produksjonen av metall gjerde er nyttig å spørre kostnadene for grunnleggende materialer. Prisen på et enkelt ark av bølgepapp - 300 rubler, og rullen av "netting" grid -. 500 gni. Emner av smidd gjerde kan kjøpe eller bruke metall som har på gården nettstedet.

metall gjerde: fordeler og funksjoner

Gjerder av metall er svært populære på grunn av sin holdbarhet og de ulike alternativene. Slike gjerder er laget i fabrikken og på stedet raskt og enkelt installeres uten involvering av spesialister. Stilig utvendig design gjør forfalls smidde elementer, men mange foretrekker den mest konsise og alternativer.

Beskytte sitt land område kan være strukturer av ulike materialer. Gjerde av metallet er stor etterspørsel etter på grunn av flere egenskaper. De er:

 1. Pålitelighet og holdbarhet. Metall gjerde er vanskelig å deformere eller skade ved mekaniske midler, så dette alternativet er egnet for installasjon på en forstads eller forstadsområde.
 2. Holdbarhet. Øke levetiden av metall kabinett kan være rettidig behandling av overflater.
 3. Økt sikkerhet. Metall gjerdet har en høy grad av pålitelighet, selvfølgelig, hvis det ikke er laget av gjerdet eller netting. Massive gjerdet fra metallstenger eller et solid gjerde vil ikke være så lett å overvinne.
 4. Enkel omsorg. Den rettidig behandling av metalloverflaten blir pålitelig beskyttelse mot korrosjon og rust.

Det er også viktig at strømmen fra metallet gjerdet fremstilles av forskjellige konfigurasjoner - sveiset, i snitt, av bølgepapp eller forfalsket. Derfor er det lett å velge et alternativ som passer på de ytre trekk av hytta.

Den mest fantastiske måten å bygge gjerdet for området - bruk en roll-mesh netting. For det første er det billig. For det andre har det en veldig enkel installasjon. Materialet i seg selv - er en ståltråd, i hvilken et lavt karboninnhold, og på grunn av denne fleksibiliteten er tilveiebrakt. Mesh belegget kan være av stål, galvanisert eller polymerbasert. Den billigste galvanisert netting, så dette materialet er den mest populære blant kjøperne. Blant svakhetene i materialet for gjerdet kan identifiseres mottakelighet for ulike påvirkninger og åpenhet som ikke liker hver eier av forstadsområder.

Holdbarheten, sikkerhet, estetikk - de viktigste forskjellene smidde gjerder, som er organisk passer inn i utformingen av et territorium. Alle design av denne typen er delt inn i tre typer:

 1. Beskyttende gjerder - enkelt og billig. I de fleste tilfeller er disse designene stemplet ledd gjerder, leveres i ferdig form, som bare kan samle på stedet. Hvis du ønsker å dekorere overflaten av gjerdet, kan det gjøres med en ekstra dekorasjon i form av ornamenter.
 2. Gjerder baserte metal smiing - det er presentabel design som er preget av kunstnerisk forestilling basert på spesielle skisser. De dekorative motiver smidde elementer er forbundet ved hjelp av klemmer og faner, og ved sin produksjon anvender bare individuelle utviklingen.
 3. Kombinerte gjerder er basert på standard maler er klar, men kan endres i samsvar med kreative ideer til kunden.

Fremstilt fra metall gjerder som er opprettet ved hjelp av smiing av profilerte rør, staver og stenger av ulike størrelser. For å male overflater ved anvendelse av forskjellige sammensetninger, og i noen tilfeller utføres sin patina. Den viktigste fordelen av smidde gjerder i personlighet - den andre av samme design du er usannsynlig å møte.

Sveiset gjerde - en konstruksjon som er raskt montert og fullt beskytter privat eiendom fra omverdenen. Fordelene med denne typen omfatter:

 • en rekke av konstruksjonsløsninger;
 • gode sikkerhetsfunksjoner;
 • letthet ved bruk;
 • holdbarhet.

Det presenteres flere typer moderne metall gjerder. Bildene viser mangfoldet av design. Sveisede gjerder kan være profilert, smidd og sveiset snitt og basert på risten.

Ligner fekting etterspørsel i regenerering av forretningssentre, sykehus, kommersielle områder. I tillegg til å lette monteringen og for å betrakte inngjerdet område, slike konstruksjoner er holdbare drift og estetikk.

Smidd og sveiset gjerder enda mer estetisk tiltalende på grunn av smidde deler, der gjerdet blir et individuelt utseende. Det er hensiktsmessig å montere for beskyttelse av lekeplasser, hus, hager, hus territorium. Fordelene med denne løsningen er: rask montering, drift, holdbarhet og mulighet for selvbygging. Men det er slike strukturer er betydelig dyrere.

Sveiset nettinggjerder, kan plasseres med en hvilken som helst lettelse på stedet. et gjerde seksjon av lignende type metall overfører lys brønn, slik at disse strukturene blir ofte brukt for å avgrense områder i hager og plott. I tillegg til estetikk og rimelig pris, tiltrekke de seg oppmerksomheten til en rask installasjon og enkel omsorg.

Slike gjerder er ideelle i form av verdi for pengene, pluss at de vil oppfylle kravene til pålitelighet og holdbarhet. Profilerte ark godt med murstein søyler, men det er mulig å installere et gjerde og metallstolper. Det viktigste er at hele konstruksjonen var robust og i stand til å tåle belastning. Popularitet profilerte plater på grunn av det faktum at de dekker helt området fra nysgjerrige øyne. I tillegg design er tilgjengelig i ulike farger, og det er en flott mulighet for å tenke på utvendig design.

Terrassebord - moderne og praktisk

Terrassebord, kanskje den mest populære og anerkjente materiale som gir et pålitelig fekting system for hjemmet eller hagen. Unike egenskapene til de ytelsesegenskaper som leveres av materialet - stålplater som er preget. Profilerte opprettet under full kontroll av gjestene, er så høy kvalitet annerledes. Fordelene med disse designene inkluderer kostnadene for en billig og rask installasjon.

Det er også viktig at metallprofilen er tilgjengelig i en rekke former og størrelser, høyder av bølger og destinasjon. Den mest egnede for oppføring av gjerdet metallprofil er vurdert C-8, som har den letthet med motstand mot forskjellige faktorer. Installasjon også er enkel, vil det kreve fremstilling av metallstengene, labanker, gjerde spissede og skruer.

Slike gjerder er ømfintlige strukturer på basis av sveisede metallrør. Et slikt gjerde for av metall gir god lystransmisjon, ulik enkelhet og holdbarhet. Det vesentlige ved konstruksjonen er at gjerdet består av seksjoner som er sveiset sammen av valset metall. Populært i dag er det 3D panel gjerder, som har en horisontal V-formede bøyninger på den ytre overflate. Slike gjerder har plater av galvanisert stenger, som er ytterligere dekket med polymermaterialer. Gjennom slike Ledd gjerder gitt den estetiske territorium.

Aktuelle produsenter tilbyr noe gjerde reist fra et metall (profil), som kan plukke opp en struktur som vil være mest autentiske utseende i en spesiell konformasjon. Avhengig av hva slags mål å forfølge du kan velge som et enkelt gjerde mesh, netting eller gjerde av korrugerte og mer originale design med smidde elementer.

1

Leave a Reply

63 − 60 =