Et gjerde laget av murstein Bilde

Hvordan velge et gjerde fra en murstein til et land siden?

Gjerder av murstein er overlegen for deres pålitelighet, holdbarhet og skjønnhet resten av gjerdet. Den høye kostnaden for slike design kan tilskrives de "plusser og minuser" - det hele avhenger av individuell vurdering og muligheter. Den mest åpenbare "pluss" murstein gjerde - en harmonisk kombinasjon med noen av de kjente byggematerialer. Unntaket, kanskje, er bare betongkonstruksjoner. Men et slikt alternativ på en pilot grunnlag har rett til liv. Kort sagt - gå for det!

Eksklusiv utførelse av gjerdet, henholdsvis, er ganske dyrt.

Høyt gjerde veggen gjentar herskapshuset av rød murstein finish. Beskytte ditt nettsted fra nysgjerrige øyne og invasjon, eieren tenker fekting appell. Han lyktes: "alvorlig" form av murvegger glattet lave smijern elementer i toppen av gjerdet. Stilig, pålitelig, elegant.

Du er ikke i stand til å ofte komme til sitt landsted, bekymret for sikkerheten til deres eiendom? Høyt gjerde av murstein helt lukke ditt hjem og området fra nysgjerrige øyne. Beskyttelse mot uautorisert inntrenging - hoppe over et gjerde ville, kanskje, den olympiske mesteren i høydehopp med en stang.

Gjerde på en høy base som om trukket opp bak murene til den romslige to-etasjes herskapshus. I byggingen av gjerdet i harmoni med naturstein, fliser, murstein, smijern elementer.

Den opprinnelige utformingen av gjerdet for å visuelt redusere høyden. Dette oppnås ved mur buer "omvendt" (speilrefleksjons). Som for innsatser halvsirkelformete bueseksjonene smidde. Gjennom openwork design sett voldelige hage greener. Fekting er dekorative. Sin originalitet og skjønnhet vil tiltrekke seg mange fans.

1

Commonwealth of ulike materialer: murstein, stein, polykarbonat, smidde elementer. Ved avkjøringen - et komplett kunstverk. Etterbehandling hetten naturlig stein blir gjentatt i form av innsatser på tegl pirene. Smijern gjerde avsnittet "bølge" formet polykarbonat lukket. Inngangen til området er laget i samme stil avgjørelsen med fekting. Utformingen er vakker, holdbar og pålitelig.

Brick i kombinasjon med tre - den vanligste kombinasjonen i bygging av gjerder. Alternativer for en rekke løsninger i den klassiske kombinasjonen av mye. En av dem er døve gjerde med tre seksjoner av "bølge" på en massiv sokkel og murstein søyler.

Høy kvalitet, robust design. Forut periodisk farging tre picket stå i mange år.

Pålitelig gjerde av murstein og metallplater for å beskytte området ditt fra mange onder. Betydelig "pluss" - cheapness av byggegjerdet.

Kombinert alternativ - en høy base og de massive søyler av rød murstein "utvannet" metal stakittgjerde. Dannet fra disse "blind" -delen, harmonisering med helt flat murverket.

Den opprinnelige design tilnærming, kostbare arbeidskrevende arbeid. Men gjerdet mesterverk verdt det. Bånd fundamentet står overfor vill sage stein. Bevisst grov murverk basen munner ut i en jevn linje murstein gjerde basen. Og det skaper en "skyteskår" runde smidde elementer.

Openwork gjerde innrammet dekorative murstein murverk - ikke ofte ser gjerdet del slik utførelse. Men den opprinnelige herskapshuset arkitektur tilsier det er denne stilen avgjørelsen, når alle elementene i huset og gjerdet er i perfekt harmoni.

Kanskje nye ideer rask bilder gjerder for sommerhuset.

Tror du det er alle muligheter for plankegjerdet som vi vet? Utmerket utvalg er tilgjengelig her.

Uansett gjerde av murstein i kombinasjon med andre materialer du velger, er det verdt å huske at slike gjerder anses å være den mest pålitelige og holdbare design.

Du kan dele artikkelen med vennene dine:

Legg til en kommentar

 • SEOintom opptak Gjør lift gate i garasjen med hendene
 • AlfredGot opptak Vakre gjerder av ulike materialer
 • hicWeige opptak Make lift gate i garasjen med hendene
 • Charleslar opptak Vakre gjerder av ulike materialer
 • playmneness opptak Gjør lift gate i garasjen med hendene
 • Hva kan plantes langs gjerdet i nærheten av huset hennes

  Gran - holdbare, vakre og upretensiøs tre Hedge

  Hvordan lage en eviggrønn hekk av arborvitae

  Sikring av en hage levetid - Hawthorn

  Hvilke planter å velge for sikring

  Ti av de beste busker for sikring

  Bilde samling av gjerder laget av murstein: alternativer for å implementere

  Velg et godt materiale for gjerdet er svært viktig, fordi i tillegg til den beskyttende funksjon, vil gjerdet tjener en estetisk funksjon og status. Etter gjerdet - dette er hva folk ser først. Fence "møter" alle besøkende og dine gjester. Derfor inntrykk fra huset, hagen, området vil bli dannet fra de vakre gjerder.

  Classic murstein gjerde

  Murstein finer ser alltid verdig og status. Det ser imponerende slott, hus, gjerder. Selv alderen og noen ganger flass murstein ikke ødelegge utseendet og gir en uvanlig sjarm og elegante historiske arkitektoniske strukturer. Murstein gjerde inngir tillit og respekt, men tror ikke at du kan opprette en interessant design av et gjerde mur. Beautiful murstein gjerder er hentet fra ulike typer materiale.

  Vakker murstein gjerde

  Hva er alternativene mest brukte for bygging av en murstein gjerde?

  Flere bilder i katalogene til bedrifter som utfører arbeid på innretningen, følgende klassiske versjonen av gjerdet.

  Konstruksjonen av gjerdet er laget av et murverk tykkelse på ett, to klosser. Top trim metall gjerde barerchik, smidde elementer, Bent. Murverk ofte bli monotont. Derfor utbyggere komme opp med fortynnede sine søyler laget av et annet mønster av mur, ved hjelp av en annen farge pilarer eller trimme dem med andre lettelse.

  Som oftest brukt for å legge den klassiske mønster av rødt. Dette begrunnes med sin allsidighet, men som ikke er spesielt avhengige. For eksempel, hvis du ordne veggene i huset ditt står overfor murstein, fliser, mer hensiktsmessig å bruke dem også i enheten kabinett. Du får en anstendig arkitektoniske ensemble. Så du kan selv fremheve utseendet av ditt hjem, og alle fasiliteter i ditt område vil bli utført i en harmonisk stil komposisjon.

  Ferdig på et gjerde i dag hvis vise bilder på internett, er forskjellige, fordi du kan kjøpe en murstein i alle farger, alle størrelser, topografi.

  Gul, hvit, ulike nyanser og selv svarte farger er brukt gjennom. Noen ganger kan du kjøpe nye elementer, som kan brukes til glasur.

  Bare prisen på slike uvanlige elementer vil være for stor, slik at bruken må være begrunnet i design.

  Med et bredt spekter av murstein, kan du opprette en unik, eksklusive opsjoner. Teksturen finish er oppnådd:

  Strukturert overflate på bildet av gjerder laget av murstein ser interessant med overfor produktet som simulerer stein.

  Figural vegg kan gjøres ved hjelp av flere typer murverk. For eksempel, i den seksjon spre bue, som er fylt med et hvilket som helst materiale, som oftest er det en stein.

  Murverk materialet er brukt ikke bare glatt, men med en grov, som en stein.

  Ser flott ut med et enkelt gjerde med murstein, møtt med klinkerfliser. Tile er svært mangfoldig faktura, så de ferdige design alternativer vises satt for fantasi i dette tilfellet er ikke begrenset.

  Du ønsker ikke din murverk se ensformig? Fortynnet med ulike mønstre.

  Det vil være interessant å se murverk med lumen. I dette tilfellet, og privatliv under oppholdet, og gjerdet vil være i luften.

  Utsøkt struktur kan fremstilles ved hjelp av bare to farger på murverket: brun, beige. Søyler, den øvre og nedre seksjon fremstilt av brunt produkt spenner - beige. Mørk brun til beige ramme gir raffinement og gjerde ser dyrt.

  Noen ganger avgjørende rolle i utformingen gitt innsatsen. For eksempel i bildet av en vakker murstein gjerde stolper har gjort en bule i den øvre delen av trinnet kvartal murstein rad. Ytterligere hetter er laget av metallstenger faste tårn, å dreie sperren inn i en ugjennomtrengelig festning.

  Kombinert med murvegg

  Interessant det viser seg fotovarianty med kombinert finish. Ofte mur brukt til bygging av kolonnene. Varianter tilveiebragt ved forskjellig:

  1. Murstein gjerde med smidd. Representativt ser gjerdet når barer og den nedre delen av veggen er laget av murstein rød, og gjerdet seksjonene er laget av metall smiing svart farge. Slike gjerder ligner London bygninger av forrige århundre.
  2. Murstein gjerde med tre.
  3. Murvegg med en profil.

  Bruk av tre gjør det enkelt å designe. Uvanlig design ser gjerde med søyler og en grønn stakittgjerde. På den ene siden, med sterk støtte av røde produkter, på den andre - en lett, blåst gjerde.

  Moderne ser gjerde, når det brukes i fôr trapesformede arket. Forestille seg: grå søyler med murverket kledningsmateriale fra under en stein og moderne lyse, for eksempel, orange trapesformet plate. Det viser stilig og moteriktig.

  Kombinerte prøver er nesten alltid montert på strimmelen fundament, som i likhet med stolpene er laget av murstein. Høyden av et slikt fundament er alltid forskjellige, men prøver å gjøre fundamentet over overflaten av jorden, og til basisen når en høyde på en meter, danner en hette skinne. Deler av gjerder "hammer" av ulike materialer. Det kan være tre, stein, gitter, terrassebord og med mesh-nett.

  Etter hans ønsker og deres evner, bla gjennom et utvalg av vakre gjerder, kan du velge utformingen av murvegg for området.

  2 kommentarer å skrive "Foto utvalg av gjerder laget av murstein: alternativer for å implementere"

  Ltd "St. Andrews murstein fabrikk" er en produsent av murstein hyperpressed. Anlegget ligger i Vladimir regionen g.Sudogda og vellykket fungerer i markedet siden 2008

  Forblending hyperpressed splitter M200 \ F75

  Et gjerde laget av murstein Bilde

  Vakre gjerder av murstein og smidd bilde

  Gjerdet er en integrert del av den private delen av landskapet design. Det er ikke bare begrenser og beskytter territoriet mot inntrengere, men også fungerer som et dekorativt ornament. Materialer til å bygge gjerder så mange, men de mest populære er kombinasjonen av murstein og smiing, som ser veldig imponerende.

  To-farget murstein og elegant smijern gjerde mønsteret gjør en lys og original, gir det en slags fantasi.

  Det er interessant å se gjerdet, som murverk og smijern innsatser er sammen med en nedstigende linje.

  Forfalskning er ikke bare en pryd, men også ekstra beskyttelse, ikke tillater angripere lett klatre over gjerdet.

  Den klassiske versjonen av gjerdet - murstein kolonner og smijern spenn. Det ser streng, men subtilt.

  I denne utførelsesformen, som smiing "skjære gjennom" gjennom murverk, er effekten av å styrke det dekorative innsatsen.

  Smi på gjerdet trenger ikke å være mye. Noen ganger nok til grensen på toppen for å gjøre byggingen av de mer interessante arter.

  Dyktig hjelp av en kombinasjon av avansert smiing med murstein kolonner, kan du lage et kunstverk.

  En forholdsvis enkel utførelse som drar fordel av tilstedeværelsen av voluminøse krøller gjør mer opprinnelige gjerde.

  Et annet eksempel på den spektakulære "fullt ut" smidde innsatser i mur - alltid en vinn-vinn-løsning.

  Den mest populære blomstermønster på smiing som tillater mer harmonisk tilpasning gjerde i landskapet design.

  Kombinasjonen av rød murstein og svart smijern ser kontraster og uvanlige - en flott kombinasjon.

  Denne utformingen av gjerdet kan trygt kalles en klassiker - det ser flott ut ved siden av en stout murhus.

  Ofte murstein gjerde med smidd gjerde av hagen, åpne opp en visning av de vakre blomstene og ikke lar utenforstående til territoriet.

  Om nødvendig kan elementene bli smidd fra baksiden for å lukke arket polykarbonat partiet etter å ha beskyttet fra visningen.

  Selv smidde innsatser med enkelt mønster vil se interessant i kombinasjon med murstein kolonner.

  Veldig naturlig og harmonisk ser murstein gjerdet med smidd flettet planter.

  Legg til en kommentar

  Fordelene med auto-tårn over trapp

  Vi bestemte oss for å reparere taket på d denne høsten.

  God bulgarsk: måle to ganger, og skjær den

  Angle maskin (LBM), som kalles en enkel.

  Bruken av metallkabler i konstruksjonen

  Vi hørte et slikt volatilt setningen: "Nerver bli.

  Pneumatisk verktøy: styrke, hurtighet, pålitelighet

  Du vet, hvor mange slag av den vanlige mann.

  Plukk opp tyll er noen ganger ganske vanskelig, fordi løgnene.

  I dagens verden presenterer et stort antall.

  Å gjøre reparasjoner på rommet - en alvorlig sak, spesielt EU.

  Vakre bilder på 3D Veggmalerier (20 bilder)

  3D bakgrunnsbilder - en unik etterbehandling materiale.

  Vakre bilder på tak (20 bilder)

  Himlinger en enkel.

  Små sammenhengende rom, bad.

  Klebemidler for ekstrudert polystyrenskum

  Utvalget av klebe ekstruderte penopolisti.

  Styles Interiøret i restauranten (Top 10)

  Den moderne restauranten er en institusjon.

  Badet i Khrusjtsjov presenterer ofte med.

  For deg, den vakreste samling av klubm.

  Badet er et sted hvor vi tilbringer omtrent en time.

  Syv av de beste bøkene om bygging

  Syv av de beste bøkene om bygging 1. Hvordan bygge.

  1
 • Leave a Reply

  − 1 = 1