Et gjerde laget av murstein og bølgepapp

Et gjerde laget av murstein og bølgepapp

Et gjerde laget av murstein og bølgepapp, må du gjøre og hvordan du gjør et slikt gjerde

Flere nylig gjerde av bølge virket bare ett budsjett for gartnere. Men tiden, etter hvert som teknologien endres. Nå, et gjerde av bølgepapp i kombinasjon med andre materialer: murstein, tre, stein - det er, men ikke alltid billig, men alltid attraktive og funksjonelle versjonen av gjerdet for enhver smak, enten det er en luksus villa eller et lite hus på landet.

Hvordan lage et gjerde av bølgepapp, og hvorfor han var så bra, vi vil prøve å fortelle deg eksempel på bygging av gjerde av murstein og bølgepapp.

Terrassebord: fordeler og ulemper

terrasse~~POS=TRUNC, profilert eller galvanisert plate, belagt med et lag av polymerbelegg - av en moderne, krevde, byggemateriale, som er mye brukt i taktekking arbeid, for bygging av ulike typer gjerder, vegger, midlertidige konstruksjoner eller gårdsbygninger (garasjer, boder).

Er profilert tak og vegg. Disse ulike typer bølge varierende styrke og stivhet.

1

For bygging av gjerder og vegger ved hjelp av vegg korrugerte plate.

Pros dørk som er:

 • solid (laget av stålplater, hvis tykkelse varierer avhengig av formålet av stålplater: tak eller vegg)
 • harde (på grunn av ribber oppnås i fremgangsmåten profilering)
 • motstandsdyktig mot innvirkning fra miljøet: fuktighet og frost - alle takket være galvaniseringstrauet og belegg av polymersammensetningen, blir fargen ikke falmer i solen - igjen, takket være den spesielle polymerblanding
 • billig - det fremmer både direkte, tilgjengeligheten av hvilket materiale den er laget, og etterspørselen av plater,
 • forskjellige i farge og mønster materiale som kan lage nesten alle effekter: mur eller tre.

 • lett å betjene (for eksempel i form av ferdige artikler, og under montering) materiale.

Av cons inkluderer Bare det faktum at, til tross for sin styrke, stivhet og motstand mot nedbør, bølgepapp - er tynn nok til å kunne traumatiserte, under skjæringen, et beskyttende polymerbelegg materiale.

Imidlertid er denne ulempe i forhold, fordi, velger den rette verktøy for kutting og trimming av profilert plate (baufil eller stikksag), systematisk stell, justering og reparasjon av skadede områder av polymerbelegget på belegget, vil materialet vare, uten problemer, mange, mange år .

Et gjerde av bølgepapp: fordeler

Et gjerde av bølgepapp - en spesiell type gjerde som kombinerer rimelig i pris, ganske enkel og rask installasjon, og 100% pålitelighet.

Fordelene med et gjerde av stålplater, er at det er først av alt, en solid gjerde, og gjerdet at:

- reist raskt, takket være sin enkle design og den er tilgjengelig for bygging av sine egne,

- mulig å bygge noen lettelse i området, uten en komplisert utgraving,

- gir den nødvendige sikkerhet, konfidensialitet for privat eiendom, så vel som støy og pyleizolyatsiyu av kjørebane: takket være muligheten for konstruksjonen av gjerdet nesten en hvilken som helst høyde (opp til 7 meter i høyde) (anbringe ark av bølgepapp, både vertikalt og horisontalt)

- Det kan kombinere flere materialer: tre, smiing, murstein og stein. Et slikt gjerde er ikke bare funksjonelle, noi ser veldig originalt og vakkert.

Ofte gjerde av bølge og kombinert gjerde av bølge.

Typer kombinert gjerde av bølgepapp:

- terrassebord gjerde med murstein søyler eller kolonner, dekorert med stein,

- gjerde profilert smiing

- terrassebord gjerde med en murstein / stein og smidd.

Murstein gjerde med Bent bilder

Varianter av registrering av en murstein gjerde med bølgepapp er svært mangfoldig. I nærvær av kreativ tenkning og fantasi, design alternativer slik murstein gjerde bare varierte og uendelige.

Et gjerde laget av murstein og bølgepapp med sine egne hender

Hvordan du bygger en murstein gjerde med korrugerte egne hender du? Vi prøver å beskrive de grunnleggende prinsippene for byggingen av gjerdet.

terrasse~~POS=TRUNC - lett materiale, så for byggingen av et gjerde av bølgepapp og murstein vil være tilstrekkelige columnar stiftelser. Bare søyler og vil være murstein. Men hvis du ønsker å skape en større gjerde med en cap, uten stripen stiftelsen er ikke lenger nok.

Skjematisk vil det se slik ut:

Nå trenger vi å bestemme mengden av stålplate for slik prøvetaking: for dette formål fra gjerde lengde må trekkes bredde murstein søyler multiplisert med det totale antall.

For konstruksjon av søyler må kjøpe røret, murstein, mørtel for murverk. En stålplate for å feste seg selv trenger bærebjelker av profilerte rør mindre enn for bygging av bærebjelkene i diameter, for eksempel 40H20 mm og galvanisert presse skiven og skruer.

- Vi er fast bestemt med utsikt over foundation og oppføre det

- satt polene og muligens sokkelen,

- mount spenner: feste som bærer bjelkelag og trapesformet plate.

- satt lokkene på murveggen, mer presist, på murstein søyler, for å beskytte mot mulig mot de skadelige effekter av vær og, på samme tid, for å dekorere, for å gi en fullstendig oversikt over det ferdige gjerdet av murstein og bølgepapp.

Murstein gjerde med Bent

Et gjerde laget av murstein ser luksuriøse og respektabel, det vil sikkert beskytte territoriet infield eller forstadsområde av inntrenging. Slike gjerder i dag er elite-segmentet, og umiddelbart peke på høy sosial status for eieren av inngjerdet område.

Men svært betydelige kostnader, noe som vil kreve bygging av et gjerde fra en murstein, er ikke alltid berettiget. Slike gjerdet ser massiv og noe monotont og dystert. De ikke alltid passer inn i den arkitektoniske ensemble av å bygge et relativt lite land eller forstadsområde. En mye mer attraktivt utseende gjerder kombinert med søyler av murstein og av korrugerte seksjoner. En slik utførelse er ikke bare mye billigere murvegg, men det er enklere og mer elegant utseende.

De kombinerte gjerder murstein søyler tjene et dobbelt formål. Foruten den visuelle attraktivitet, de i betydelig grad øke fekting konstruksjon. Gjerder med murstein søyler mer holdbar og pålitelig enn lysportene av profilert platemetall med støtter av metallrør.

Murstein gjerde med gulv ser elegant og presentabel utfyllende og dekorere bygningen skyline infield, spesielt i de tilfeller der fasaden av et land eller landstedet laget av de samme murstein.

Men dette er ikke en forutsetning. Brick er perfekt kombinert med alle moderne materialer som brukes til fasader. Et gjerde av bølgepapp med murstein søyler kan være så mange ansikter som stort utvalg av moderne typer murstein.

Har fullført en estetisk funksjon, blir murstein kolonner avstivningsribber gjerder, som sikrer dens stabilitet når den utsettes for eventuelle vippekrefter.

Mindre viktig dekorative del av gjerdet og er formet ark, som fekting delen. Foruten det faktum at moderne formet ark kan være nesten hvilken som helst farge og nyanse kan brukes for bølgepapp gjerdet etter murstein laget med moderne teknologi bilde utlignet.

På grunn av fordelene nevnt ovenfor, et gjerde fra en murstein og profilerte plater til dags dato, en av de vanligste alternativene som brukes for å beskytte landet og forstadsområder. Og dette til tross for at materialene som brukes, for eksempel, vendt murstein, er ganske dyre, og prosessen med byggingen av murstein søyler lenge nok og krever høy kompetanse.

Men vil resultatet rettferdiggjøre all den innsats og penger. Neat murstein kolonner dekorere noen design, fremhever smaken del verter, og styrke og holdbarhet kombinert gjerde lett argumentere med rekkverk laget av murstein.

Apparat murstein søyler kombinert inntak

Høyden av murstein og murstein pilarer av belegget kan være meget forskjellig. Det blir valgt avhengig av den tilsiktede høyden av gjerdet seksjonene, bør søylen være 100-150 mm over toppen av en profilplate.

En meget viktig egenskap av gjerdet innlegget er det i snitt. Oftest en søyle i avsnittet gjøre størrelsen lik 380h380mm, som er en og en halv murstein. Dette avsnittet gir tilstrekkelig kolonne styrke og stabilitet til lavest mulig materialforbruk.

Inne kolonne murverk det er bedre å legge armeringsjern. Dette vil øke motstanden mot bøying laster søyler. Med armeringsstengene fortrinnsvis ved elektrisk sveising bind og innebygde deler, som senere vil bli løst langsgående føringer for montering av profilerte platen inngjerding seksjoner.

Murverk stolper, som vil sette porten, og porten, forsterket med en stålprofil eller rør. Dette er nødvendig for å sikre at de kan motstå forholdsvis tung vekt metallkarmer av dører og porter.

Mest deksel murstein gjerdepåler spesielle metall eller betong lokk som beskytter murverket mot skade under frysing av fuktighet mulig fanget inne.

I tillegg er disse elementene gjøre strukturen mer fullstendig kolonner.

Det er veldig viktig å velge de riktige skritt gjerdestolper, det vil si avstanden mellom dem. Hvis du gjør det for liten, vil det øke kostnadene for prøvetaking og forverres sitt utseende, for stor avstand vil øke belastningen på gjerdestolper. Typisk gjerder skritt valgt i området fra 2,5 opptil 3,5 meter.

Som nevnt ovenfor, i murverk, er metall gjerdestolper boliglån etablert. I en høyde på omtrent 2 meter gjerde de er plassert ved 300 og 1600 mm fra bunnen kabinettet. Etter Murverk oppnår den nødvendige styrke til pant Electric festet via horisontale løp av vinkel- eller profilstål.

Ved takåser med selvgjengende skruer for å feste det konvensjonelle korrugerte profilerte platen eller spesielt profilert for gjerde "Volna9raquo; eller "Pika9raquo;.

Den danner grunnlaget for et gjerde av bølgepapp. Hvordan lage et søyleformede, bånd og søyle-bånd fundamenter for et gjerde av korrugerte stålplater i tall og diagrammer.

 • Mount Technology gjerde av bølge

  Vil du vite hvordan du skal utføre installasjon av et gjerde av stålplater? Da denne artikkelen - for deg. I den vil du finne utfyllende informasjon om feste plater til gjerdet, enheten for stiftelsen og andre finesser.

 • Hva profilert opt ​​for et gjerde?

  Hvis du ikke vet hvilken av de mange typer av bølgepapp er best egnet for ditt gjerde - så denne artikkelen er for deg. Fordeler og ulemper av en bestemt type av stålplater, råd om valg når det gjelder pris, pålitelighet og design.

 • oprofnastile.ru site - relevant og nyttig informasjon om Bent, installasjon og bruk, profesjonelle tips og trinnvise instruksjoner for deg.

  All tekst materiale på dette nettstedet er beskyttet i henhold til gjeldende lovgivning, der det er alle nødvendige dokumenter, inkludert traktaten.

  Men hvis du ønsker å dele noen bilder med leserne, kan du skrive den ut. I dette tilfellet, er du pålagt å gi ubeskyttet artikkelen fra å indeksere en hyperkobling til en side på nettstedet, der materialet ble kopiert. På den ene ressursen kan du plassere ikke mer enn 5 oppføringer kopiert fra dette nettstedet.

  Et gjerde av bølgepapp og murstein med hendene - en detaljert beskrivelse av alle installasjonsarbeid

  Gjerde av de profilerte plater og murstein kolonner med stålhuer

  Se etter det beste alternativet for vern av et privat hus eller en hageflekk? Merk kombinasjonen gjerde av murstein og bølgepapp. Han er passe perfekt inn i ethvert landskap utformingen av området og den arkitektoniske stilen av bygningen, og samtidig vil være en svært kostnadseffektiv, men langvarig løsning.

  • terrasse~~POS=TRUNC - en profilert stålplate belagt med en farge polymer eller galvanisert for korrosjonsbeskyttelse. Gjerdet av et materiale utmerket pålitelighet: plater kan bøyes, men å bryte integriteten ubevæpnede hender umulig. For øvrig kan ødelagt arket alltid bli erstattet med en ny (selv etter montering av hele strukturen).
  • Holdbarheten av gjerdet av bølgepapp varierer fra 25 til 50 år (Det hele avhenger av driftsforholdene). Det bør bemerkes at dette materialet har en høy motstandsevne mot sollys, temperaturendringer, og mot forvitring, vind og mekaniske påkjenninger.
  • Et omfattende utvalg av farger og nyanser Den lar deg velge det beste alternativet, som vil bli kombinert med bygningens fasade og andre elementer i hageområdet.

  Flere alternativer av farger plater

  • Gjerder av murstein og bølgepapp montert ganske raskt, siden det er relativt lette materialer. Dessuten krever det ikke involvering av spesialisert utstyr.
  • Brick polene i stor grad forbedre utformingen av bølgepapp gjerder og legge den mer soliditet og uttrykksfulle.
  • Klatre over et gjerde heller problema, på grunn av sin skarpe kanten - et stort hinder for inntrengere.

  Brick gjerdet bygges i etapper med Bent:

  • måling av omkretsen;
  • Fremstilling av fundamentet;
  • produksjon av kolonnene;
  • feste profilerte plater.

  Vær oppmerksom! Sikret profilert på en av to måter: på toppen av støttene (det vil si, som et resultat lukker det en andre strukturelle elementer) eller støttene (i dette tilfellet, er mest brukt med murstein søyler). I denne artikkelen skal vi snakker ennå om de nyeste metoder for installasjon.

  Typer av profilerte plater

  Nedenfor er noen tips for å velge plater for bygging av gjerde med murstein søyler. Vi håper de vil være nyttig for deg.

  • Generelt, som et belegg profilerte plater produsenter bruker polyvinylklorid. Det skaper en ganske tykk og sterk ytre lag som hindrer mekaniske skader, slitasje og korrosjonsbestandig ark. Tekstur kan være enten glatt eller strukturert. Imidlertid vil materialet svekkes merkbart falme i noen år.
  • Også polyvinylklorid blir også tilført fargings ark. Heldigvis, moderne maling materialer oppfyller de høyeste krav til beskyttelse mot skade og korrosjon. Man skal ikke glemme de estetiske egenskaper: fargemetning malt bølge lagres i lang tid. Plus, produsentene tilby, bortsett fra de vanlige, glødende, elektro, temperaturfølsomme belegg.
  • Tilstedeværelsen av det beskyttende laget er nødvendig på begge sider.
  • Fargen på materialet er best å velge en fargevalget på bygningsfasader.
  • Eksperter anbefaler de følgende parametere for hver del av arket: tykkelse - 0,5 mm og mer; Høyde - C10 - C8.

  Eksempel fremtid sampling skisse

  Så, gå til det viktigste spørsmålet - hvordan å gjøre gjerdet av murstein og bølge? Først av alt er det nødvendig å identifisere den nøyaktige plasseringen av strukturen, velge riktig nivå av stiftelsen og for å bestemme tykkelsen av gjerdet.

  Isoler byggeplass kan være den enkleste måten - på stedet av fremtidige kabinett vinkler er satt pinnene, og det er strukket monofilament tråd. Deretter bruker en målebånd for å gjøre alle nødvendige målinger og utarbeide fremtid fekting.

  Inngjerdet av området allerede utgravd grøft

  I denne artikkelen tatt som et eksempel installasjon av smaleste gjerde av bølgepapp og murstein. I murstein kolonner vil flankerer en kloss tykk, og den fremre - og en halv. For å forsterke pilarer profilert rør som brukes 40h40h2 forsterkning mm, og hver av de andre rad av murverk stål galvanisert plaster mesh 25h25h1 mm. I tillegg anvendte kolonnene med integrerte elementer, forsterket stålrør for montering 80h2,8 mm bred. Brick - "Faggot".

  Profilerte tube 40h40h2 mm

  Før du bygger et gjerde fra en murstein og bølgepapp med hendene, må du bestemme hvor du skal plassere jord, gravd under graving av grøften.

  Vær oppmerksom! En terning av jord ved graving løsnet og øker i volum sted 1.5.

  Hvis alternativet for å spre den ekstra landet rundt fremtiden til gjerdet ikke passer for deg, må du ta det. For dette formål er perfekt egnet polypropylen poser (40-50 kg). På 1 m³ det tar omtrent 30 slike poser. Veldig praktisk. Den øvre matjord (humus) kan strømme separat fra leire og jord. Utmerket gjødsel for gården, pluss besparelser på eksport.

  Ofte å utføre grunnarbeider må ty til gravemaskinen, men i byggingen av et gjerde volum av jord nødvendig grøft er ikke så stor, bare tre kube. Så grave en grøft gravd rett og slett ulønnsomt og upraktisk.

  Å temme jorden fungerer trenger følgende verktøy:

  Fremstillingen av grøften volumet 4 m³ jord uten steiner to arbeidere krever ca 5 timer av gangen, hensyntatt avbrudd.

  Forskalings kan gjøres umiddelbart etter at grøften er gravd. Typisk vil fundamentforskaling for å omslutte bare kommer til kjelleren partiet 10-20 cm under bakkenivå. Materialet vil bli brukt rasjonelt byggeHalvPensjon - det er ganske solid og billig.

  Utstyrt med en elektrisk drill og treskruer, begynne assembleringen forskalingen. Det skal bemerkes, at trykket utøver på betongforskalinger, er ganske høy, men fordi styret er videre festet ved hjelp av tre broer og struts av mur. Gjort det før helle stiftelsen, fordi det har å rette buede baksiden av styret vil være svært vanskelig. Montering av panelene blir utført direkte i grøften. Vi starter fra toppen av brettet ligger langs ledningen garn, som er strukket på nivå med den fremtidige fundament.

  Det er også nødvendig å ta vare på forsterkning av stiftelsen. For dette nyttig 10 mm armeringsstenger. Hver 1,5 m fall Stavene plasseres i grøften. For å ta alle de horisontale armeringsstenger samme horisontalt på begge sider i en avstand på 10 cm opp grøften, og også på begge sider i en avstand av 5 cm fra overflaten av betongen.

  Rammen av armeringsstenger lettere å samle seg på overflaten, og deretter senket ned i formen er allerede i sin endelige form. Stenger festet glødet tråddiameter 1 mm.

  Hjørne rør eller styrking av murstein kolonner montert i forskalingen bare når hun forskaling og ramme laget av armeringsstenger er fullt forberedt. De er på linje med vater og faste boards.

  Kvalitativt laget forskaling og installere rør

  Klar multilevel foundation

  Under murstein kolonner som det beste alternativet ville være et belte armert betongfundament. Kontinuerlig monolittisk tape ser veldig solid, og dessuten ikke trenge inn i inngjerdet delen av regnvann fra gaten. I henhold til basisbredde er bedre å gjøre det samme som murstein kolonner.

  Men her må vi nevne en poser. Ofte profesjonelle utbyggere og hjem håndverkere møtt med anstendige nivåer av forskjeller. I dette tilfellet, som et eksempel, overskrider en nivåforskjell 0,5 m ved en lengde på 10 m. I slike tilfeller er det enkelt lag byggingen av fundamentet fører til stort forbruk av betong. I tillegg kan et slikt fundament forhindre port festene. Den mest rasjonelle måte ut av denne situasjonen, - fundamenttapen delt opp i flere porsjoner forskjellige nivåer på minst 10 cm.

  Det skal bemerkes at tykkelsen av fundamentet, kan også variere. For eksempel, under bunnen av kolonnen kan være full-bredde og under gulvbelegg smalere. Positive sidene ved dette alternativet - en nedgang i grunnarbeider og betong besparelser. Minus - forskalingen forsamlingen er betydelig mer komplisert. Vi tar for eksempel en jevn tykkelse fundament.

  Med hensyn til dybden ved basen gjerdestolper. Den mest optimale vil være den avstand som er lik dybden av jord frysing konstruksjon i regionen. I vårt eksempel, dette tallet - 1 meter.

  Husk at fundamentet skal fremfor alt for å sikre pålitelig drift av porten, som vil bli festet til kjernerørene i murstein søyler ved hjelp av sveising. På de steder hvor gjerdet vil være mindre for en belastning, det vil si under ark av bølgepapp, kan fundamentet dybden reduseres med opp til 50 cm.

  Advarsel! Danner grunnlaget bør strekke seg til bunnen av gropen. Dette gjøres for å motvirke de tangensielle kreftene telehiv av jord, som kan redusere levetiden av gjerdet og forstyrre den normale drift av døren.

  Concrete Mixer - en veldig nyttig ting i konstruksjonen

  Nå la oss snakke om det konkrete arbeidet som skal utføres under byggingen av gjerdet. For å spare tid og energi, fylle kjelleren under gjerdet bør utføres ved hjelp av en betongblander. Det er bedre å sette ved siden av forskaling, for å under dra den tunge betongen for hånd.

  Således er fremgangsmåten ved blanding av betong i en betongblander:

  • Lokalbetongblanderen med en vinkel på 35-45º og steinsprut fyll. Hvorfor trenger vi steinsprut? Det er den største aggregat og sement, og hindrer våt sand holde seg til veggene.
  • Deretter må du helle i mikseren tilsetningsstoff til betong og halve nødvendige volumet av vann.
  • 0,5 ønskede grus sand sovne etter blanding med vann.
  • Etter 30 sekunders blanding, må blanderen være plassert i en vinkel på 60-70 °, for å tørke sand og sement er ikke klebet til de våte veggene. Neste sovne sement og resten av sanden.
  • Det gjenværende vann helles etter at betongblanderen er nok en gang ved 35-40 °.
  • Hele blandingen ble omrørt godt i ca. 2 minutter, og hvis det ikke er synlige klumper ikke er blandet, blir betongblander ubelastet.

  Godt å vite! Den ideelle lasting inn i utstyr - 0,5 maksimalt volum. De fleste store laste gradienter øker koketiden til virkelig høy kvalitet betong.

  Videre foreliggende eksemplifiserende betongblanding ved volum som er nødvendig for fundamentet av gjerdet av murstein og korrugert.

  Ved en andel av sement PC-400 blir vanligvis tatt:

  • 6 knust stein;
  • 0,7 vann;
  • 3-sand;
  • luftinnførende tilsetningsstoff med 0,1 vekt-% av sementen.

  Tips! Normal såpe er perfekt erstatte luftinnførende og plaststoffer. 10 ml av en såpe sement bøtte. I dette tilfellet vil sette konkrete være mer behagelig, og det vil være mer frost-resistente.

  innenriks såpe

  Hvordan lage et gjerde av bølgepapp og murstein, hvis ikke i hånd miksere? Betong kan være forberedt manuelt. Her er en liten guide:

  • Ta beholderens volum på ca. 100 liter og fylt inn i den ene bøtte sement og skuffen 3 sand. Bland dem i en tørr form. For agitator kan feil når hage raker.
  • Den tomme bøtte helle 10 ml og fylles til toppen med vann. På overflaten bør ha mye av skum og betong mix ennå mykgjort bedre enn skummet vil bli mer. Dette betyr at betongen vil være lettere å blande og stable.
  • Dette såpevann blandet med den fremstilte tørre blanding på forhånd.
  • Når du får en homogen masse, hell i det 6 bøtter med grus og bland godt.

  Mangel på elte med hendene - en masse tid (for å forberede 100 liter betong tar omtrent en halv time). I tillegg, på grunn av det økte volumet av vann, blir den betongblanding som er mindre sterk. Men, akk, med mindre vann blir blandet betong for hånd er veldig, veldig vanskelig.

  Etter å ha helt fundament, betongen umiddelbart dekket med plast for å hindre hurtig tørking av overflaten. I varmt vær (25-30ºC) komplett demoulding utføres etter ca en uke.

  Typisk innlegg for samling av bølgepapp laid vendt murstein (f.eks, som avbildet nedenfor - "Viola" murstein). Of course, for at dette skal fungere bedre for å tiltrekke seg en erfaren murer, flisleggere og hans hjelper.

  På betong klosser anvendt sement-sand mørtel. Fremstilt han-forholdet fra 1 til 3 (igjen, duktiliteten ved tilsetning av flytende såpe). Muffer gradvis - 0,5 m i høyde murverk 1 dag. På samme tid ligge i samme løsning fylles i en spalte mellom stålsøylen og tegl. Hver rad av spesielle armert murverk net 50h50h4 mm for større styrke.

  . Den anbefalte avstanden mellom murstein søyler i konstruksjonen av gjerdet profnastila- ikke mer enn 3 m høyde også avhenger av følgende parametere:

  • utformingen av området;
  • fekte estetikk;
  • vindlast;
  • høyden på de profilerte plater.

  For å feste plater i murverket er anordnet innleiret plate hjørner (i midten, topp og bunnribber). Tre lag ville være nok til å sikre tre meter ark.

  Den siste etappen dekorasjon poler - installasjon av deksler. De fester seg til innlegg murstein ferdig utseende, samt beskytte dem fra å falle i vannet. Produsert slikt deksel laget av betong eller galvanisert lakkert stål. Levetiden til høy kvalitet på produktene tilsvarer sikt sheeting tjenester.

  Dekorative og beskyttende deksel for pilarer

  Tips! Optisk for betong lokk, er det best å kjøpe de som er farget mineralpigmenter. Under påvirkning av ytre forhold med dem vil vaske av malingen, og fargen vil ikke falme med tiden.

  Stablet på toppen av dekselet betongsøyler på en sement-sand mørtel. For å installere et ståldeksel, må du ha annen festing - anker, der de vil bli festet til bunnen murstein.

  Cover festet til kabinettet ferdig og opprinnelige utseende

  I denne fasen av arbeidet med byggingen av gjerdet kan begynne etter at betongen bosetter seg i forskalingen minst et par dager. Å gå fra rammeprofilrøret 20h40h2 mm ved hjelp av manuell sveising. Da vil det bli løst, og han profilert.

  Her sammenstillingsskjema av et slikt rammeverk:

  1. Kuttet vertikale profilrørene i ønsket lengde;
  2. Sett etiketter på de vertikale segmenter på steder hvor rørene er sveiset horisontale (margin av 30 cm fra hver kant gjerde);
  3. På utvalgte steder for å fange vi horisontale rør som er sveiset på en side;
  4. Building nivå kontrollere riktig plassering av rørene;
  5. Sveise horisontale rør helt.

  Montasjen ramme er mye mer praktisk å bære to par av hender. Sveising vil være tilstrekkelig sveisemaskin med en maksimal effekt på 6,5 kW. Etter sveising rammen må males. Passende alkyd emalje PF-115. Men hvis sett på rør rust, må du forhånds bruke en rust converter.

  Dette diagrammet viser hvordan stålet må plasseres vertikale og horisontale rør

  Installasjon sheeting til rammen og festet til stolpene

  Den generelle designen ordningen

  Den siste fasen av byggingen av gjerdet - installasjon av bølgepapp. Før vi kommer ned til virksomheten, er det best å dekke grunnlaget for papp, for ikke å skade den nedre kanten av profilerte plater.

  Deretter satte markør etiketter for å skru skruer. Ved å måle rørprofil 20h40h2 mm bølgepapp er festet til bunnen av rillene gjennom enkelt bølge med galvaniserte taktekking skruer 4,8h30 mm med gummipakninger. 1 m sheeting krever 6 skruer. Registrert korrugerte plater overlappet. -Skruer bedre elektrisk drill med lavt turtall. Dette er for å sikre at i forkant av skruen ikke blir overopphetet eller slitt ned.

  Ganske fin, økonomisk og pålitelig

  Det må sies, av korrugerte gjerder og murstein - og ikke så dyrt. Slike gjerder tar to uker med anleggsarbeid (ikke inkludert nedetid) og ca 50 tusen rubler av budsjettet. Denne mengde er beregnet på 6 murstein søyler og gjerdet lengde på 9 m.

  Hvis du vet omkretsen omslutter området, kan du enkelt beregne nødvendig antall ark med murstein søyler. For å gjøre dette, dele lengden av gjerdet ved lengden av arket av bølgepapp, som du har valgt for seg selv. Søylene er vanligvis plassert ikke mer enn 3 m fra hverandre.

  Vær oppmerksom! Høyden på gjerdet nesten ikke begrenset til disse. Du kan bestille på bladene av planten, den størrelsen du ønsker. Og i tilfelle du og bygge en ferdig gjerde.

  Den totale prisen for gjerdet består av følgende komponenter:

  • sement;
  • stoff for betong;
  • profilerte plater;
  • formede rør;
  • forsterket stenger;
  • ståltråd;
  • selvgjengende skruer.

  Det ville synes at en slik enkel design, og ser ut spektakulært!

  De nødvendige verktøy for bygging:

  I denne artikkelen har vi prøvd så mye som mulig å beskrive i detalj prosessen med byggingen av gjerdet av bølgepapp og murstein. Mer informasjon finner du i den tematiske videoen, utarbeidet spesielt for de som ønsker å bygge en pålitelig, slitesterk, vakre og, på samme tid, billig gjerde på siden!

  1

  Leave a Reply

  31 − = 29