Et gjerde laget av murstein og metall picket bilde

Et gjerde laget av metall picket (evroshtaketnika) med sine egne hender

Valget av gjerder for området er ikke en lett oppgave - du trenger det for å være pålitelige, holdbare, vakre. Alle disse kravene er oppfylt av et gjerde av metall picket (evroshtaketnika). Klatre det problematisk - ikke hva slags stivhet. Breaking hans "kjedelig" - som regel, fans hooliganisme begrenset av det faktum at et par bøyde lameller. Skjønnhet, selvfølgelig, en subjektiv kriterium, men disse gjerdene ser bedre enn samme solid gjerde av bølge. I tillegg er de ikke så utsatt for vindbelastning, noe som sparer på støttepilarer. En ekstra fordel - de produvaemost. Generelt et godt alternativ.

Hva er metall gjerde

En metall gjerde laget av galvanisert stål. Relieffet formet på platen, hvoretter den kuttes i bånd-shtaketiny, dekket av beskyttende sammensetninger malt. Oppnådde strimler av en viss høyde. Typisk høyde -. 150 til 180 cm for hindersammenstillingen trenger flere bæresøyler (vanligvis 60 * 60 * 2 mm), den buestrengen (to eller tre tverrbjelker som forløper mellom polene) og festene.

Det ser ganske solid

evroshtaketnika metall tykkelse kan være 0,4 til 1,5 mm. Den vanligste - av stål 0,5 mm tykt. Shtaketiny bredde - fra 80 mm til 128 mm, lengde - 2 meter.

P og M - formede metallprofiler plukket

Enhver metallisk gjerde med en annen profil: P (rektangulær) formet og M halvsirkelformet. M-formede kanter har en større følgelig ha en større stivhet. Men det er en U-formet, i hvilket i "tilbake" formede spor. Men i dette tilfellet, er det vanskelig å si hvem av dem vil bli tøffere. Mest sannsynlig, sistnevnte, spesielt hvis det Cricket kanter.

Hver bedrift har sine profiler

1

Halvsirkelformet har også større stivhet, men vanskeligere å danne og generelt har en høyere pris. For å oppnå større styrke langs langside ytterligere spor kan dannes.

Generelt er de flere spor, rifler, de bedre motstår bøying båndlengde. Men prisen blir høyere med den økende kompleksiteten i relieff. Siden det er i seg selv ganske stor, som regel må du se etter et kompromiss. I alle fall har baren for å tåle dine forsøk på å bøye den.

Hva du skal se etter når du velger en

Når du velger et metall gjerde, er det tilrådelig å se på den foreslåtte spillet du bor. Sagt kan ha samme tykkelse av metall, og i praksis vil være at kantstrimler fra et enkelt parti kan bøyes finger med en annen part, for eksempel fokus svikter. Dette er en produsent. Saken som et metall fest, og det er sjelden stabil.

Falset kant, flere lag av beskyttende belegg - Dette er tegn på god metall plukket

Likevel må ta hensyn til kantene - det er bedre hvis de er rullet. For det første er det et mer attraktivt utseende, og andre, større stivhet picket, og tredje, en skarp kant er bøyd, og de kan ikke bli skadet. Ulempen i gjerdet med en rullende på en - en høyere pris, fordi det krever spesialutstyr og ytterligere behandlingstid.

Hvis vi snakker om produksjon av spesifikke firmaer, den populære evroshtaketnik av Grand Linje ( «av Grand Line "), Barrera Grande, "Nova"," TPK Metallokrovli Centre», FinFold, UNIX ( «Unix").

Det er å forstå og metode for maling. Det er en jern gjerde med tosidige og ensidig maleri. For ensidig, vil baksiden er dekket med et lag av jord uten farging. Det har følgelig Gray. Stakittgjerde av metall med en side malt grå indre del. Det er ikke så ille - det er ikke tydelig. Hvis du ikke er fornøyd med dette valget, eller kjøpe en tosidig maleri, eller male selv. Malingen tar "tak", velge riktig nyanse. Merk at malt børste metall titt ... ikke så mye. Hvis det er en pistol, er utseendet ganske bra, men ikke perfekt.

Det ser ut som "feil side" malt på den ene siden av et metall gjerde picket

Du bør også huske på at det er to typer fargestoffer metall picket:

Den første metoden er mye mer pålitelig, siden bruk av teknologi krever spesialutstyr og streng overholdelse av teknologi. Som et resultat av et slikt gjerde tåler økt mekanisk stress. Selv om det er en ripe i belegget (selv om vi må prøve), gjør metallet ikke rust, så er det fortsatt beskyttende belegg som hindrer rust.

Polymerbelegget - det beste valget for dagens

Pulverlakkering, i teorien, ikke verre. Men bare hvis det ble gjort i henhold til reglene: på grunnet metall forårsaket et beskyttende belegg, og på toppen av det - pulvermaling og bakt det i spesielle kammere. Men poenget er at du kan påføre malingen i "garasjen", og noe det er mulig å brenne der. Resultatet vil bare være helt annerledes. I tillegg er det ferdige ark av kinesisk opprinnelse. De maling påføres i butikken, men ofte direkte til unprimed stål. Eksternt identifisere alle disse nyansene kan ikke være, og så er det den minste ripe rust. Slik at polymerbelegget mer "safe".

Hva kan være av et metall gjerde picket

Metall gjerde kan like det eller ikke, er det ingen regnskap for smak. Men i form av praktisk, vil de definitivt vinne tre kolleger. Når innstillingen, så du ikke husker årene av gjerdet. Det er ikke nødvendig å male, for å ha en anstendig visning så god kvalitet maling varer i årevis uten synlige endringer. Og det er - en av de viktigste faktorene som gjør oss tenke på installasjon av gjerdet.

Alternativet uten foundation

På bånd fundamenter

På fundamentet og kolonner av klinker

Det er enkle og doble (tosidige, dambrett) fremgangsmåte for montering av stropper metall plukket. Når de to rad, strimler har på begge sider av strengen, og slik at de er minst en centimeter overlapping. Derfor bør avstanden mellom strimlene være litt mindre enn bredden shtaketiny. Ved denne anordning vil strimler pr meter gjerde krever 55-60% mer. Men gjerdet er hentet nesten neprosmatrivaemye - bare i en viss vinkel, kan du se en liten del av området. Og dette til tross for at gjerdet ikke er solid, og alle de "sjarmen" av et solid gjerde du vil ikke bli berørt.

Metoder for montering av en metall plukket: en og to rader

De fleste strimler ofte pigger vertikalt, men det er også horisontal montering metode - det kan også være en enkelt rad eller dobbel rad. Horisontal gjerdet ser mer "eksotisk". Når de to linjer (tosidig) monteringsbrak oppnås fra, generelt ugjennomsiktig.

Den horisontale jern stakittgjerde

Ulempen med denne metoden for installasjon som krever spesielle kolonner og mellomliggende søyler, som vil gi den ønskede stivhet. En annen detalj: tropp vanligvis produsere opp til 180 cm, jo ​​lenger må bestille, og det er verdt de ekstra pengene. Så enten har i økende grad satt polene eller betaler for mye for en tilpasset størrelse.

Når den er installert i en rad, kan spaltene mellom lamellene være forskjellig. Den nøyaktige avstanden er valgt tilfeldig, avhengig av hvor "transparent" ønsker å lage et gjerde. I de fleste tilfeller er avstanden mellom shtaketinami er 35-50% av stroppen bredde. Men det betyr ikke vanligvis kommer med mindre, og med store hull.

Når du installerer "Sjakkbrett" hvis du ikke ønsker å bli sett i en vinkel på hagen din, bør strimler dekke 50% eller mer shtaketiny bredde. Hvis "prosmatrivaemost" uviktig, kan du sette dem slik at kantene overlapper med bare 1 cm.

Høyden på gjerdet er valgt avhengig av ønskene til vertene. Hvis du ønsker å maksimere gårdsplassen ble stengt fra nysgjerrige øyne, bør lengden på stroppene være på 180 cm. I lys av det faktum at de er litt hevet over bakken, er det nok for de aller fleste mennesker er ikke i stand til å se inn i ditt område.

Velg ønsket høyde

Hvis du ikke bryr seg, vil det være noe sett gjennom gjerdet eller ikke, kan du ta og 1250 mm og 1500 mm. I det første tilfellet vil gjerdet ende opp et eller annet sted i brystet forbipasserende nivå, i den andre - i øyehøyde eller litt under (omtrentlig innretting, se nedenfor), og det er uten fundament.

Bredden av passasjen vertikale stakitt av metall -. 200-250 cm Det er i en slik avstand hakkes poler, og deretter festet mellom to og tre tverrelementer. Dette korset kalles "lag" eller "streng". For gjerdet høyde på 150 cm er tilstrekkelig med to sakselens kryss for høyere, fortrinnsvis tre.

Det finnes flere varianter av fylling spenn (avstanden mellom støttepilarer). Den enkleste måten å installere en direkte måte - dette er når alle strimler av samme lengde. Over et gjerde kan sendes U-formet strimmel av det samme materiale (som selges på det samme sted hvor evroshtaketnik). I tillegg til estetiske belastning, dekker det også metallseksjoner, noe som forlenger levetiden på gjerdet.

Typer av metall stakittgjerder

Alle de "bølge" krever trimming fleste barer for en viss avstand. En "bølge" i spennet do i trinn på 50 eller 25 mm. I trinn 50 mm høydeforskjell mellom den korteste og den lengste barer betydelige, men gjerdet ser mer filigran. I tilfelle av "bølger" i trinn på 25 mm eller med en "dobbelt wave", er forskjellen mindre. Øvre Klipper umiddelbart satt mye mindre vanlig, men de kan også stilles inn. Bare i stedet for "bølger" bruddet blir nødt til å trimme sidene og bøy.

Ved montering gjerdet picket metall i det sentrale Russland, anbefaler å installere polene på den profilerte rør 60 mm * 60 (60 * 40 mulige). For tverrstengene mer praktisk å ta de samme profilerte rør, men seksjonen 40 * 20 mm. I dette tilfellet gjerdet akkurat stå vind- og snølast.

Ved installasjon av installasjonsvise søyler - 2 meter. Hvis to tverrstengene og de er festet slik at kantstrimlene før det var 25-35 cm fra shtaketiny Dersom høyde på 150 cm eller mer, en avstand på 30-35 cm, kortere -. 25 cm, og høyden av gjerdet over 1,5 m. bedre å gjøre tre logger, og ikke bare i områder med sterk vind. I underkant av to bjelkene er for stor avstand mellom festene, på grunn av som strimler er lett å skyve.

Omtrent avstanden er nødvendig for å montere bjelkene ved installasjon av et metall gjerde plukket

Det er to måter for festing av planker: på de skruer og nagler. Skruer og nagler montert ved begge ender av strimlene på hver av armene. Det vil si, hvis de to tverrstenger, hver søyle må være i de 4 skruer / nagler, hvis tre, da armaturen skal være 6 stykker på shtaketinu. Du kan, selvfølgelig, for å fikse en skrue eller nagle på korset og sette den i midten. Men i dette tilfellet, presse hendene shtaketiny enklere enn noensinne - og klatre over gjerdet er ikke nødvendig.

Så montere raskere, men det er "rent dekorative" gjerde

Hvilke av ligaen typer å velge? Skruer kan enkelt installeres - dette er deres fordel. Men de er også lett skrus at under visse omstendigheter, kan være en ulempe. Nagler krever mer tid til å sette opp, men også ta dem mye vanskeligere. Hva skal jeg velge? På forsiden av gjerdet eller gjerdet i lang tid uten tilsyn (sesong hage besøk), absolutt verdt å sette en nagle. Selvfølgelig, hvis angriperne spør seg selv formålet, det vil takle nagler, men dette ville være vanskelig. Ved montering av gjerde mellom naboer i hjemmene til varig opphold, er det mulig å fikse et metall gjerde på skruene.

Som du sikkert lagt merke til, er det metall gjerde laget nesten den samme teknologien som stålplate, og arket er mindre verdt. Derfor mange synes ideen om å lage et gjerde, forkaster stålplate i strimler. I prinsippet kan dette gjøres, hvis du er i stand til å kutte kraftig linjen uten vesentlige avvik. Men bør brukes for å skjære metall Saks - rillet eller manuell. Slipemaskin for å kutte i alle fall det er umulig, som det brenner beskyttelsesdekselet. Slik at arbeidet ikke vil være lett, og vil ta bort mye tid. Hvis du ikke er redd, kan du prøve.

For små gjerder kan finnes nekonditsiyu i varehus eller produsenter

Hva er mangelen på en improvisert picket korrugerte stålplater? All den åpenbare kanten er sjelden glatt, så det er vanskelig å gjøre manuelt. I tillegg er kuttet ikke beskyttet og kan begynne å ruste. Du kan selvsagt gå glipp av merke deler primer / maling, men til alle lagene som dannes normalt, helt ren overflate. Det vil si at slice steder må du først fjerne støv (ikke så vanskelig, men tar tid), deretter en annen, og avfettes. Bare i dette tilfellet, vil det beskyttende belegg være veldig høy kvalitet.

Det er ønskelig zavaltsevat kanten - dette vil gi større stivhet provisorisk gjerde, fordi stålplaten sjelden form flere relieffer. Han "holder" form på grunn av sin størrelse og veksling av bølgene.

Metal stakittgjerde: pris, bilder, installasjon

Noe gjerde to funksjoner: å beskytte territoriet og tjene som et element av innredning. Fence - kortet huset eller gården. Hva brukeren ser først. Samtidig bør denne dekorativt element ordentlig utføre sin viktigste funksjon: å beskytte området mot inntrengere, mennesker og dyreliv. Metal stakittgjerde (som avbildet) klarer med begge oppgavene.

Ved analogi med tre stakittgjerde, et gjerde består av loddrette stolper og horisontale bjelker støttepilarer (søyler er ikke nødvendigvis laget av metall, men dette er den foretrukne utførelsesform).

Metalldeler stakitt behandlet beskyttende polymer. Belegget er farget i forskjellige farger.

På grunn av dette trekk kan være laget av et metall gjerde plukket i den generelle utformingen av området: fargen av ytterkledning kledning eller foring murstein, eller av stålplater metall tak, for et totalt spekter av farger med andre elementer i landskapet design.

Det er også mulig to-tone fargestoffer: lys på utsiden, roligere farger inni.

Staver for gjerder kan være:

Gjerdet er bygget på følgende grunnlag:

 • peler, metall eller tre;
 • concreted søyler;
 • belte solid fundament av tegl eller betong;
 • haug-bånd fundamenter.

Når du velger en stiftelse styrt av egenskapene til jord, valg av kolonner - spørsmålet om pålitelighet, estetikk og økonomi.

Utsøkt se kombinert stakitt (som avbildet): basen, basen og de bærende søyler av murstein, spenner - metallstenger og shtaketiny.

Men mest enkle å montere, billig og pålitelig nok utførelsesform er laget av metallstolper. Ofte anvendes for dette formål et hult rør, den optimale diameter på 0,6 meter. Siden det er bærer av gjerdet, som bærer grundig dykke ned i jordsmonnet og med betong.

For metallstenger profilert gjerde plukket bruk tube, optimalt fra 2 til 4 cm (mer mulig).

Shtaketiny - profilert bånd av galvanisert stål med et dekorativt belegg av en polymer. Farger: murstein, rød, grønn, blå metallic, etc. Profil kommer i forskjellige former.

Den øvre delen av lamellene - avrundet, spisse, i form av en trefork. Det gjør også en viss bar i stil med nettstedet. I bredden, er det to store standarder, 10 og 12 centimeter. De kan plasseres nær hverandre, eller i intervaller, med ulike stigninger.

Ofte levert gjerde tryggere og bedre å gjemme seg inne i feltet fra nysgjerrige øyne, en sjelden titt dekorative og ikke forstyrrer naturlig ventilasjon området.

 • Overkommelig pris.
 • Enkel installasjon.
 • Ikke behov for konstant omsorg og hyppig reparasjon (som i tilfelle av en tre gjerde).
 • Muligheten for gjentatt bruk, demontering og montering andre steder.
 • Metalloshtaketnik ikke kresen om utformingen av området: et gjerde vil passe like godt i klassisk og avant-garde stil.

Advarsel! Metalloshtaketnik seg selv er ganske attraktivt for tyver. Å gjerde ikke demontert, er det tilrådelig å bruke anti-vandal montering av ligaen og sveising.

Prisen på metall stakittgjerder avhenger av type fundament, høyden på gjerdet, hyppigheten av strimler, men en "bord" standard høyde (1,7-1,8 m) koster 50 rubler, dvs. meter gjerde vil koste i gjennomsnitt 300 rubler, som er mye billigere enn en murstein eller mur.

Fence tilbyr mange selskaper på Internett. Bedre, selvfølgelig, velger de som har vist seg godt.

1. Et viktig trinn i installeringen av en metall gjerde plukket - tegninger. Ujevne deler, manglende etterlevelse av intervallet mellom "brett" vil føre til at gjerdet vil se stygge.

2. Den totale lengden horisontale stenger - omkretsen området multiplisert med to. Lengden av en tverrbjelke - avstand mellom støttepilarer. Det kan være en komponent. Etterslep er fra 2 til 12 meter. Den optimale avstand mellom støttene - 2,5 - 5 meter.

3. Dybde av groper under polene av gjerdet av gjerdet - ca 0,5 meter eller mer. Gropene kan gjøres ved hjelp jorden auger. Bærerne er innstilt i samsvar med nivået av gropen fylles med betong og feste avstandsstykkene til betongen har herdet.

4. Når støttene eller bjelkene anvendes trevirke skal behandles med alle tre elementer i de antiseptiske blandinger.

5. Dersom gjerdet er installert uten hetten, og etterlater en viss avstand fra den nedre kanten lamellene til bakken. Avstanden bør være stor nok til å ta kontakt med jord og grunnvann ikke skade materialet av gjerdet, mens det laveste som et gjerde ikke kunne komme gjennom en person eller en bortkommen hund.

6. Festeelementer - bolter og skiver, skruer, etc. Metal stakittgjerde må festes på en spesiell - galvanisert eller festepunkter vil danne rust flekker.

Gjerder av metall picket: installasjon, utvalg, pris

Gjerder, skapt fra gjerdet, kan være forskjellige i form, farge ordningen. Det er mulig å endre avstanden av lumen. Dette gjør det mulig å skape et attraktivt utseende av gjerdet som passer perfekt inn i utformingen av området, noe som gjør det mer interessant.

Her er noen bilder av noen av alternativene.

Dette fekting er populært. Det er flere hovedgrunner.

 1. Utfyller landskapet i ethvert område.
 2. Det kan kombineres med andre morsomme og byggevarer involvert i etableringen av gjerder.
 3. Det finnes variasjoner av organisk kombinasjon av murverk eller stein. Det kan også være interessant å se, og kombinasjonen av et metall eller betong.
 4. installasjon enkelhet Den lar deg aktivt bruke det i de fleste individuelle gårder. Kjør installasjons lett selv har spesielle ferdigheter for brukeren. Du trenger ikke å bruke penger på ekstra betaling av arbeidstakere ansatt i installasjon av gjerder.
 5. Enkelt vedlikehold Det kan være en viktig grunn for sin masse søknad. Også i dette tilfelle utføres fjerningen av eksisterende defekter på den, som følge av operasjon. Slike skader kan være forårsaket av ytre miljøfaktorer som endrer hele året.
 6. Pålitelighet. Ved å bruke høye elementer, sammen med innredningen blir pålitelig sikringselementet del av inntrengning av fremmede mennesker.
 7. Det er verdt å merke seg at gjerdet gjør det mulig for landing av planter rett ved siden av strukturelle elementer. Dette er spesielt viktig for eiere av private tomter.

Prisene for metall gjerde

Kostnadene avhenger av materialet og størrelse. Det er også en viktig parameter er tykkelsen av metallet fra hvilken den er produsert.

Nedenfor er de vanligste typene, prisene er i forstedene, noe som bidrar til å finne ut hvor mye elementet.

Installere et gjerde med hendene

For å utføre installasjon må du utføre en rekke etterfølgende handlinger.

 1. Det er tidligere utarbeidet stolper polene. Vanligvis de er laget av metall rør eller plater basert på trevirke av stor tykkelse.
 2. Du bør også forberede en ganske smal størrelse rack med metall.
 3. Det er nødvendig å ta hensyn til sprosser, som også er laget av et metall. Det er nødvendig ikke bare fra et dekorativt synspunkt, men også som et element for etablering av ekstra stivhet struktur.
 4. Deretter beregne lengde og høyde.
 5. Etter at beregningen avstand mellom de vertikale elementer som utfører støttefunksjoner. Samtidig bærer vi beregninger på størrelsen.
 6. Forhånds gjøre forberedelser for fremtiden billet gjerder.
 7. pilarene lavere varm harpiks håndtaksdel. Dette vil eliminere de prosesser som er relatert til forråtnelse. Derfor er den perioden av tjenesten mye høyere.
 8. Nå fri fra ugress, gress gjerdet for fremtiden.
 9. Deretter strekke beacons på territoriet til den foreslåtte gjerde, lage et merke steder hvor polene vil bli plassert. Det bør bli husket som spenner over lengden mellom dem kan ikke overstige tre meters. Ellers vil det være slakk i avsnittene som raskt fører til svikt.
 10. Tilbringe sin installasjon i bakken. anbefalte dem å helle betong løsning for større pålitelighet. Dette er spesielt viktig for de metallstengene.
 11. Nå, etter løsningen stivner kan begynne horisontale guider for installasjon mellom innleggene. Du må huske at du kan forhånds fikse selv veilede, deretter montere dem på de strukturelle elementene. Det er også et alternativ når det er en pre-produksjon av seksjonen, og deretter montere det til stolpene ved hjelp av den samme guide.
 12. Under sine monteringsskinner må huskes at avstanden bør være på nivå med den bredde av de enkelte elementer. Feste samme det er produsert som en ved hjelp av bolter, og ved hjelp av spiker eller skruer. I en situasjon hvor søylene er laget av metall, er montert på førings hjørner, som er pre-sveiset til dataene konstruksjonselementer.

Inngjerding av murstein og metall plukket

Denne type inkluderer komponenter av metall tykkelse i størrelsesorden på 4,5 mm.

For bygging av nødvendige sett av verktøy, inkludert en drill, skrutrekker og sveiser.

 1. Innledningsvis i prosjektet er kompilert.
 2. Nå må du montere rammen. For dette formålet, på anviste steder grave hull. De satt polene. Videre utføres støping av fundament.
 3. Etter at grunnlaget er klar utført murer ca. en halv meter fra fundamentet.
 4. I tillegg anbefales det å foring av metallstengene murstein. Dette vil skape en mer interessant utseende.
 5. Under murstein fôr må først forberede hjørnene på nivå med den påståtte fastsettelse av fremtidige guider. For å gjøre dette, blir de sveiset på en slik måte at etter at fremspringene ikke var mindre enn ti centimeter.
 6. nå ferdig installasjon av horisontale guider. Dette kan gjøres både ved hjelp av sveising eller ved hjelp av skruer.
 7. Videre er montert alle vertikale komponenter. Dette arbeidet er gjort av shurpovorta bolter. Du kan også bruke skruer for metall. Det er ikke anbefalt å montere ved sveising, da dette vil bringe ulempe under reparasjonsarbeid. Nå gjerdet er klar til bruk.

Kort og rett på sak - hvordan å installere og montere.

1

Leave a Reply

91 − 88 =