Et gjerde laget av murstein

Hvordan lage en murstein gjerde med hendene

Bygging av en murstein gjerde - en oppgave ekstremt vanskelig. I tillegg kan et gjerde koste deg ganske dyrt. Men resultatet er verdt det. Etter å ha fullført alt arbeidet får du en pålitelig, holdbart og svært estetisk gjerde som vil være i stand til å dekorere landet og beskytte den mot ethvert angrep.

Moderne konstruksjon markedet tilbyr et stort spekter av murstein, mange originale farger. Dessuten kan du alltid kombinere dette med andre naturmateriale - med gulv og smijern, med en naturlig stein eller glass blokker. Dette vil slå en vakt del virkelig eksklusiv design.

Hvordan bygge en murstein gjerde med hendene, uten å tiltrekke seg spesialister? Dette er hva som vil bli diskutert i denne artikkelen.

Først må vi nøye forberede et område som en estetisk gjerde laget av murstein vil bli plassert. Sekvensen av handlinger i dette trinnet bør være som følger:

 • Fullstendig rengjøre området av all vegetasjon, rykke opp røttene, om mulig forsiktig justere den overflaten av jord og fjerne smuss;
 • Tegn en skisse av fremtiden av gjerdet;
 • på grunnlag av tegningen ble gjort tegninger. For å gjøre dette rundt omkretsen av fremtiden av gjerdet prøver å kjøre stakes og strekke ledningen mellom dem. Pass på å merke plasseringen av gate og gate, samt lengden på hver av kryssinger, veiledet av gjerder høyde og tykkelse.

Etter alle disse manipulasjoner, kan du begynne å bygge. Hovedscenen - legge grunnlaget, kvaliteten på som avhenger av styrke og pålitelighet av hele gjerdet.

Brick gjerdet, selv i kombinasjon med andre materialer vil ha en ganske stor vekt. Derfor legger den under en stripe fundament som kan motstå høy belastning. Dybde avhenger av en rekke faktorer, men i de fleste tilfeller er det 35-50 centimeter.

Bygging av basen utføres med omtrent følgende ordning:

 • manuelt eller ved hjelp av en forberedt grøft gravemaskin;
 • den nederste er lagt grus (grus) og sand. Alt dette er grundig komprimeres for å øke styrke,
 • montert forskaling av bord, som er lagt stålarmering;
 • laget av betong helle. Denne prosedyren skal utføres gradvis, i flere trinn;
 • om en uke senere når betongen blir sterk nok, utført impregnering.

Mindre populært, men ganske pålitelig en brygge fundament for et gjerde laget av murstein. Dens design bruker staver å grave i bakken på de steder hvor det vil være gjerder støtte.

For gjerdestolper av murstein laget av samme materiale. Men vi kan anbefale pre-concreted inn i basen stålrør. Det vil i stor grad forenkle leggingen av bæreelementer og sikre deres økte styrke. Rommet mellom det indre rør og en murvegg kan fylles med betong, å tilsette en grus eller småstein.

Stenderne, som er ment for å sette porten eller portene, samt for montering av spenn av andre materialer, er det nødvendig å sette innsatser. De er sveiset direkte til røret og øke styrken av hele strukturen.

1

For å beskytte mot fuktighet på stolper ofte bære spesielle caps. De er vanligvis laget av metall, men valget av materialer til dette formålet kommer helt an på dine smakspreferanser.

Denne prosedyren blir utført ved bruk av en konvensjonell fugemasse som er i stand til å håndtere tunge laster og motstå eventuelle korroderende virkninger fra omgivelsene i lang tid. Best av alt, hvis mur utføres i samsvar med følgende regler:

 • Obligatorisk fuktig murstein før legging for å sikre den beste av sin adhesjon til sementmørtel;
 • med spiker satt i hjørnene av den såkalte poryadovkoy som vil sikre en helt flat overflate av veggen av fremtiden;
 • i ferd med å kontinuerlig overvåke nivået. For å gjøre dette, kan du enten trekke ledninger, eller bruke en pre-laget treramme. Mer foretrukket er en annen metode er, som det unngår forekomsten av uregelmessigheter.

Etter at murstein er fullført, blir fugene mellom disse behandles med sementmørtel. Man kan også bruke en spesiell polymer formuleringer, som gir ekstra beskyttelse gap og er tilgjengelige i forskjellige farger.

Sett porten og porten

Den siste fasen av byggingen av gjerdet - dette er installasjon av porter og gjerder. Disse gjerdeelementer kan være laget av en rekke materialer - korrugert, smidd eller sveisede metallkonstruksjoner, polykarbonat og andre. Ideal - å feste lerretet til rammen av metalldelene, noe som vil eliminere seil, samt understreke den spektakulære utseendet av produkter.

Ved å gjerde og gangdørportene portene er sikret ved de allerede nevnt ovenfor innebygde deler. Det er til de sveisede løkker for installasjon.

Retur til gjenstand for materialer for disse strukturene, vi kan anbefale er å bruke bølgepapp. Det tar lett alle typer avanserte behandlingen og gjør det mulig å fremstille produkter søknaden din. Videre er det gjerne bli kombinert med dekorative smidde elementer plassert på toppen av porten og port.

Murstein gjerde åpner opp nesten ubegrensede muligheter for utformingen av nettstedet ditt design. I dette tilfellet, er det fullt mulig å bygge på egen hånd, veiledet av våre anbefalinger i denne artikkelen.

Bygge et gjerde fra en murstein: tips og triks

Et gjerde laget av murstein, er en av de mest pålitelige og holdbare. Det beskytter ikke bare territorium penetrasjon, men også beskytter den mot vinden, ikke gi en fremmed selv å se på stedet. Det er derfor spørsmålet om hvordan man skal bygge et gjerde fra en murstein, er veldig populært med eierne av private hus og uerfarne utbyggere.

Den ferdige murstein gjerde

Hele prosessen med konstruksjonen er delt inn i flere trinn, som hver er av stor betydning, og riktigheten av utførelsen etterfølgende fremvises på hele strukturen.

Stilles ved å blande betong grøft med fittings, staver og bordkledning

Standard bygging av murstein gjerder innebærer produksjon av et kraftig fundament (Lær også hvordan du gjør grunnlaget for et gjerde). I dette tilfellet er dybden og bredden avhenger ikke bare av den konstruksjon, som han måtte bære, men også av type jordsmonn.

I denne manualen, vil en modell prosjekt, unntatt mobile formasjoner og sand brukes.

 • Først av alt, er det nødvendig å grave en grøft, med en bredde som bør være 10 cm større enn den beregnede tykkelse av gjerdet.
 • Dybden gjøres vanligvis ca 100 cm, men i dette tilfellet er det mulig å spare penger og for å redusere den til 60 cm.
 • Neste, merk plasseringen av stedet av søyler. På samme instruksjoner som forteller oss hvordan man skal bygge en murvegg med hendene, er det anbefales ikke å gjøre avstanden mellom dem er mer enn 300 cm, og åpninger for dører og porter på begge sider for å skille kolonner.
 • Når stedet merket i grøften begynne prodelyvat formasjonene under bunken. For dette formål drill, som blir dypere til 40 cm.
 • Den resulterende utsparing er satt inn i haugen eller rør av ca. 60 mm diameter, støping dem i flukt med bunnen av grøften.
 • Deretter gjøres en forskaling av tre, å løfte den etter 10-15 cm over gulvet. Det er i denne høyden, og vil begynne prøvetaking av murstein murverk.
 • Deretter må man for å plassere i grøft metallbeslag, og skaper et rammeverk for betong helle. I dette tilfellet blir alle elementene i bedre ledninger til krymping forbindelse kuttet.
 • I den neste fasen fylle med betong. Det må være nær å stemple ved hjelp av en pinne. Det er også mulig å anordne utløpsåpninger i fundamentet, legging av et rør på skrå løsning i gaten.
 • Deretter må du vente noen dager å fullføre tørking av basen.

Tips! Nedløpsrør er best å bruke plast. De er mindre sannsynlig å bli tett og ikke råtner.

Detaljert installasjon av murstein gjerde prosjekt med en typisk foundation og en indikasjon på den nødvendige størrelsen

Vanligvis instruksjoner som forteller oss hvordan å lage et gjerde fra en murstein, ikke nevne at fuktighet påvirker negativt murverk. Imidlertid bør dette faktum ikke glem å ta skritt for å beskytte.

Derfor, før du går videre til legging, må settes på et fundament impregnering folie eller papp.

 • Etter at fuktighetsbeskyttelse er gjort, er det nødvendig å trekke en lang streng langs hele lengden av gjerdet. Den vil tjene som en referanse for hver rad av murverk, som dens kant.
 • Deretter bygger vi et gjerde fra en murstein, plassere den i midten av stiftelsen. Horisontal mens kontrollere tråden, og vertikalt nivå. Det er verdt å merke seg at den øverste raden med mursteiner skal overlappe den nedre leddet.

murstein stabling teknologi

 • Hvis brukes til fôr materiale, er det ikke verdt mye å gni overflaten med en løsning. Det er nødvendig å arbeide veldig nøye, med en liten slikkepott og en fuktig svamp.
 • Staver fremstilt ved å arrangere rundt rørlegging, Moore dens innside.
 • Hvis du trenger å installere flere komponenter i form av smidde rist eller andre materialer, må de tie i murverket minst to rader.

Legging av murstein, krever etterfølgende sammen kledning

 • Også en murstein gjerde konstruksjon krever lite gevinst. For dette 3-4 serie muruyut metalltråd gjennom lengden av strukturen. Den vil tjene som en form for bindemiddel i materialet.

Tips! Etter 5-6 rader skal settes opp, er det nødvendig å trekke tauet fra den ene nedre hjørne til en øvre kant av et gjerde vinkel andre. Det vil vise feil ved arbeidet, som kan korrigeres ved hjelp av en hammer med en plast eller gummi spissen.

Arbeide med nivåer og tråd for å sjekke kvaliteten på mur

Med tanke på spørsmålet om hvordan å lage en murvegg, må du ta hensyn til vern av hele strukturen mot fuktighet. Du kan bruke spesiell lue som passer over polene (se også artikkel Caps på gjerdestolper: oppnevning og installasjon). Det er også mulig å søke tilsvarende beskyttelse for hele strukturen.

Hvis du ikke ønsker å installere dem eller deres pris er utenfor rammen av budsjettet, er det mulig å produsere en slags selv impregnering.

Innstilling caps på gjerdet for å beskytte mot fuktighet

 • For dette formål, og åpner helt plan av toppen av murverk taktekkingsmateriale, som er festet med spiker.
 • Ytterligere i slurryen begynne å tilsette natriumsilikat, rører det grundig.
 • Når kraftig i blandingen forsvinne tydelig observerbar fuktighet, er det nødvendig å sette den på toppen av konstruksjonen, skaper den skinn av et saltak.
 • Når de har gjort et tips av dine egne hender, deretter å øke beskyttelsen mot tyver satt inn i hennes knust glass skår, pigger oppover. Men denne løsningen forringer utseende betraktelig.

Alternativer forbindelseshylser i mur

 • Det er verdt å merke seg at du kan bære og fuging til den siste etappen. På Hotel kan du se en rekke alternativer for denne teknikken. For dette formål, spesielt spatel med en viss hakk, som blir utført på mur leddene, som danner en vakker fremspring eller utsparing.

Tips! Noen hovedclutch ved bruk av en liten mengde av oppløsningen, slik at det ikke vil lekke ut. Deretter kan de tilsettes til sementen blanding av fargestoff og bruke den til å lukke opp skjøtene. Så det viser seg svært vakker kombinasjon av tegl og farget skjøting.

Farget fuge bruk av spesialverktøy

View tilbyr video, blir det klart at byggingen av gjerdet av murstein eller stein er ganske arbeidskrevende og ansvarlig prosess. Ved sin ytelse er nødvendig å stadig ta målinger for å unngå forekomsten av defekter, slik som vridning, bulker eller fordypninger. Men i strengt samsvar med installasjonsinstruksjonene, jobben kan selv gjøre nybegynner byggmester.

Et gjerde laget av murstein med hendene

Solid gjerde av huset sitt eller plotte viktigste oppgave som må gjøres umiddelbart etter kjøp av land. Den mest rasjonelle løsningen i dette tilfellet vil være bruk av en murstein gjerde. Installasjonen med sine egne hender vil ikke være vanskelig, og den resulterende objektet vil bli lang og pålitelig til sin eier.

Så, hvordan å lage et gjerde fra en murstein med sine egne hender? Det første du må eieren - er å kjøpe materialer. Kreves sementblanding, murstein, sand, stein og naturlige ventiler, noe som vil være den "bærer" komponent for inngjerding.

Kjøp av en sten bestemmes av parameterne for det valgte materialet og størrelsen av gjerdet blir bygget mur for hånd. Avhengig av tykkelsen (i en eller to klosser), høyde (kan være mer enn tre meter) og en lengde på gjerde, og parametrene for materialet beregnes, og mengden derav.

Instruksjoner for bygging av et gjerde fra en murstein

For å begynne å bygge et gjerde fra en murstein med sine egne hender, er det nødvendig å utføre installasjon av fundament og armering basen.

På det markerte området, som må være helt flat, sette et merke under "søyler". De kan være plassert i en avstand på 1,5 meter til 4 meter. Den utgravde utsparingene (1,5 meters dybde av hver) innsatt støtte. Det er eksponert og det nivå og vippe i forhold til de andre elementene. Det er verdt å huske på at det skal formes perfekt jevn linje og en rekke helt flat.

Etter innretting i en noe forlenget fordypning er fylt med grus og sand. Disse lag ble komprimert til maksimal strukturell styrke. Det første trinnet er å bygge et gjerde fra en murstein med sine egne hender er fullført. Du kan begynne å strømme stiftelsen.

Den mest praktiske alternativet ville være installasjon av båndet underlaget. For å gjøre dette, grave en grøft for montering av forskaling. Etter at sand legger seg pute for en mer pålitelig festing, og bare etter at dette er gjort armeringen.

Når ankeret er satt, er det mulig å fremstille betong og for å fylle den resulterende basis, dvs. at det er nødvendig å helle betong inn i brønnene og cap. Størkning struktur er sterkt avhengig av de materialer som brukes og den dybde utgravd delen. Ofte brukte parametere - er 50 cm dyp og 25 cm bred. Dette trinn i fremstillingen av en murstein gjerde med hendene, noe som er en video om gjenstanden kan bli undersøkt i nærmere detalj.

Etter fullstendig herding av betong kan fortsette til de umiddelbare legging murstein. Men mellom den oppnådde basen og hovedlegemet må plasseres kvalitativ impregnering. For denne oppgaven, kan du bruke en taktekking eller fugemasse.

Den enkleste mur - en enkelt-nivå gjennomføring, motvirket av en halv murstein. Den har et attraktivt utseende. Du kan bruke materialer av forskjellige farger og lage mønstre på vilje.

Byggingen starter med de grunnleggende komponentene for fôring. Det trenger fire elementer for å innføre en "kolonne". På basen og mellom mursteinene bør gå til betong. I denne tegningen må være tett. Det er nødvendig å utføre bankingen for jevn fordeling av blandingen og dens delvise komprimering.

Den første raden legges fra post til post. Det neste lag over den første ved analogi. Og så videre for å få full kabinett. Ikke glem at toppen kan være både enkelt og utformet som en liten hylle. For å gjøre dette, lå en murstein på tvers av tidligere avsatt.

Ganske mange alternativer og en rekke gjerder laget av murstein med hendene bilder, som er presentert i denne artikkelen vil bidra til å bestemme den mest passende type.

Bilde av murstein gjerde med hendene

Video bygging av en murstein gjerde med hendene

 • lese

Fence kanter brettet med sine egne hender

Et gjerde laget av polykarbonat med hendene

Gitter rutenett gjerdet med hendene

Et gjerde laget av mesh netting med sine egne hender

Et gjerde av bølgepapp med sine egne hender

Liker du dette? Vise det til vennene dine:

 • lese

Fence kanter brettet med sine egne hender

Et gjerde laget av polykarbonat med hendene

Gitter rutenett gjerdet med hendene

Et gjerde laget av mesh netting med sine egne hender

Et gjerde av bølgepapp med sine egne hender

Ja, vel, det alene er gjort pine! Det er bedre å ansette et team og ikke spare penger enn ryggen og ruin helse. Et slikt gjerde laget av murstein hele høytiden vil gjøre. Jeg ville gjøre noe enklere, som for eksempel gjerde av bølgepapp. For penger, og arbeidskraft koster mye mindre det viser seg, de som trenger Ponte

Det var veldig interessant å lese hvordan å lage et gjerde fra en murstein med sine egne hender, fordi nå er jeg i landet vil ha den samme jobben. Jeg forstår at dette er en svært tidkrevende og krever spesiell omsorg jobb, så jeg følger dine instruksjoner og anbefalinger, som er i videoen. Alene, er det usannsynlig å takle, vil agitere hele familien til å hjelpe meg i selv byggingen av et gjerde fra en murstein. Som jeg forstår er det svært viktig å gjøre et sterkt fundament, men noe annet er vanskelig å gardere seg og kan føre til bryte slutt. Jeg kjenner prisen på et slikt gjerde i selskapet, verdt ca 12-15 meter tusen rubler, noe som selvfølgelig er veldig mye! Derfor bestemte jeg meg for å bygge et gjerde fra en murstein med sine egne hender, som du anbefaler. Etter ferdigstillelse av arbeidet vil jeg prøve å legge bildet her, om det er mulig å være, men for en, og han vil skrive som jeg gjorde!

1

Leave a Reply

97 − 95 =