Fence av siv

Hvordan lage et gjerde av siv?

Jeg har hørt at du kan gjøre en interessant utvalg av enkle stokk. Jeg ønsker å lære hemmelighetene av teknologi.

Teknologien er avhengig av design.

Mulig å gjøre en stor benkeplate, og hvis du ikke gjør det, bare bruke et stort ark av sponplater eller brett. Skjær sivet bedre start i august og høsten. Skjær stokk, og la det tørke til våren. Etter at båndet forlater den. Spre kvister på bordet øverste laget av 10 cm eller mer, og Lay blandete knekt bunnhodet, i et tilfelle hvor det ikke dreier i den ene side tykkere på annen tynn. Og sy wire eller sterk tråd. Et illustrerende eksempel på firmware du alltid er for hånden - se på kost.

Til slutt, er at for å få en slik "maty9quot;

Slike emner kan være laget av forskjellige lengder.

Du kan også feste dem til en treramme og gjøre, for eksempel, det er så søt zabochik.

1

eller er en enklere

Veve det samme her som for zabochik i lag en Kamyshinke ikke råde for delikat arbeid, er det ikke bambus.

Generelt kan du bruke ulike typer veving.

For eksempel som dette, men jeg ville ha foretrukket denne type stav eller stenger fra busker eller Deres. mer fast.

Og hvis du kobler fantasien i veving og lignende som du kan prøve. Perepletkam ordninger kan låne og gjerder laget av kvister, pinner.

I vår region, kan du ofte se gjerder av siv for penner laget som følger: på tre pilarer støtter lamellene spikret på begge sider i to til tre rader og vertikalt i rommet mellom lamellene bare å sette i sivet. Men du kan horisontalt som dette

og etter dette kan du og leire smøre, da, og slår vegg eller gjerde veggen.

For hager, hytter, kan sengene gjøres slik veving, se på bildet når teknologien er klar.

Hva er spesiell teknologi for dette tilfellet nei, du bare nok til å overleve enn sin stokk og klippe. En til å håndtere en så vanskelig trenger en assistent, så er det nødvendig å bygge en spesiell maskin for veving siv matter og matter herfra, og du vil gjøre gjerdet.

Hvordan lage et gjerde av siv

Hva vil det ta for produksjon av et gjerde av siv?

Først av alt, han trengte en stokk. Eller det kan forberede deg, eller bringe til denne prosessen innleid arbeidskraft. Reed har evnen til å gradvis vinne tilbake vannområder, så en skarp siv har ikke noe problem selv på innsjøer og myrer, som er privateid. Beste periode stykket fôr - slutten av sommeren eller tidlig høst. Kuttet stokk blir renset for løv og legges ut til tørk i skur til våren.

For strikking stoffer laget av stokk trenger en bordbenk. Det er viktig at det bør ikke være mindre enn 2 m, bredde - litt mer enn planlagt bredden av matten. Tabellen må settes sammen av plane plater, mellom hvilke det er etterlatt et gap tykkelse, slik at de fritt passert ståltråd, som legges i 2-3 lag.

Den optimale størrelsen av matten av siv - 2,1 m, tykkelse - 10 cm Etter starten av produksjonen av malerier henger der ganske raskt, og strikke en gjerde seksjon tar mindre enn 5 minutter..

Bulrush bunter av 15-20 cm i omkrets spredt på et bord-arbeidsbenk. Det er viktig at alle barene har samme lengde. For å stråle er den samme størrelse på begge sine sider, halv stilkene er plassert i den ene side av rotenden, halv - den andre. Denne metoden vil tillate bunten siv være ensartet i hele sin lengde.

For parr bjelker anvendes enten ståltråd eller fast nylontråd. Etter at buntene er stablet på bordet, i hullet mellom den første og andre brett presse ledning dekke dens bunnskinne, som ligger på kanten, og strammes knuten. Deretter gjenta operasjonen. Deretter går du på linken neste batch av siv. Dette fortsetter så lenge det ikke vil være klar hele matten.

Ferdig duk er festet til den forhåndsinnstilte i bakken med tre stenger. For å gjøre dette, bruker den samme bindende wire. Å gjerde bulrush ikke bortskjemte gnagere, er stilker tykke forbehandles med en løsning av lesket kalk. Og trukket impregnert, innenfor hvilken er antiseptika.

Et gjerde laget av siv med hendene: vakre og ikke dyrt

Gjerde - en del av tomten, som både beskytter og er en del av landskapet.

Byggingen av gjerdet med hendene ut av sivet kan gjøres på to måter - enten ønsker å gjøre alt for billig fra skrap materialer, eller vil ha noe i en folkelig stil som ikke synes å ha allerede blitt lei av korrugerte gjerder og mesh-netting.

Bulrush - egenskaper, hvor du finner og hvordan du henter

Reeds - en plante som vokser langs bredden av elver og innsjøer, i sumper, på stranden eller i vannet i grunne kystområder. Dette navnet feilaktig kalt stokk, som har i tankene når de ønsker å bygge et gjerde av siv med hendene. Dette hastverket vokser i tørrere områder og er ikke egnet for bygging.

Feilaktig kalt cattail siv godt. Cattail har på vershinku pineal stilk, som omfatter en flerhet av frø, som er utstyrt med tuppen av fjær for eksempel løvetann. Cattail mye tettere, tyngre, har en tykk stilk og blader. For konstruksjon er det også mindre egnet enn et vanlig stokk.

Hvis du ikke er sikker på at skal brukes til bygging av et gjerde laget av siv med hendene, en foto egnede planter under.

Reed inntak

Mest sannsynlig er det i ditt område. Se på bredden av reservoarene, og hvis ikke funnet i nærheten - det er sannsynlig at og bygge det gir ingen mening hvis du har å bære den fra avstand. Hele poenget med billigere bygging av improviserte materialer tapt.

Reed (aka bulrush) er et brennbart materiale, men ikke veldig sterkt støtte forbrenning. Hardest brenne panicle - de viktigste kilde til fare. Stengelen inneholder betydelige mengder kalsium og mineraler, og selv i tørr tilstand ikke er sterkt opplyst. I gamle takene av husene var laget av strå eller siv, siv brenn sjeldnere og var tryggere.

Fence av siv

Men hvis du ønsker å gjerde sto lenger og skapte ikke en brannfare, må det behandles med flammehemmere. De fleste av disse forbindelsene er også effektive mot dannelse av mugg, bakterier som infiserer insekter stengler. Forresten, stokk insekter er ikke veldig glad i, men gnagere kan føre til problemer - for dem er det ganske spiselig.

Behandlingen kan utføres og til konstruksjonen, men det er mye enklere å utføre behandlingen etter oppførelsen av gjerdet - så mye lettere å dekke stammer av kost eller rulle, og ikke trenger å bekymre seg om tildeling av en spesiell plass for belegging og tørking.

En alternativ metode for behandling - helling. Stilkene er lagt på noen som ikke er basert absorberende laget 5 til 10 cm, og renset fra vannings preparatet mot forbrenning. Når de er godt fuktet, de er høstet og satt ut til tørk.

Før du bygger et gjerde av siv med hendene på brannhemmende behandling av en master-klasse vil ikke være overflødig. Ta kontakt med erfarne folk, om behandlingen er effektiv, noe som gjør den beste bruk og hvordan å forberede dem - de er vanligvis selges i form av kraftfôr.

fundamentsammenstillingen og installasjonen av stilkene

Bevis for å gjerde kan ikke være for sterk. Faktum er at en stokk (stokk) - en av de letteste konstruksjonsmaterialer som kan tenkes. Den har en hul stilk og en svært liten andel. Den totale vekt av gjerdet vil være mindre enn tre av glasslister.

Etter å ha installert polene gjør det grunnlaget som vil stå stilkene. Bruker to teknologier - et tradisjonelt gjerde på stolper eller espalier wire eller bakken i form av kjede-link fekting, med svært lange skritt.

Ved bruk av et slikt nett er nødvendig, i hvilken cellebredden vil være ca. 10 cm. Det er under strekk, som vanlig, å plassere søylene hver 2-3 meter. Man kan bruke et regulært gitter med en gitterkonstruksjon, 10 cm da det vdevayut stokk stilker, vekslende -. Si opp en base, den andre - nedover. Således er der et rom fylle jevnt over hele høyden av gjerdet. Prøver å gjøre en innsats i samme høyde, forsiktig justere toppen. Hvis noe ikke fungerer - kan du bare kutte toppen av en linje etter montering av gjerdet.

Den opprinnelige gjerdet med dør

Fordelen med en slik struktur - lite utvalg gjennomsiktighet og en stor stivhet, er det vanskelig å trekke stilker av gjerdet.

 • Nødvendig å sette poler ofte nok, siden netting i sjeldne innlegget vil synke, jo mer sjeldne veve. For å sette polene sjeldnere, er det nødvendig å bruke flere espalier, og så sette på netting.
 • Den andre ulempen - behovet for å bruke mye tid og krefter på å vdevat stammer i netting. Gitt at gjerdet dem ut ganske mye tid på jobben vil gå bra nok.

Det er mye mer praktisk enn å bruke netting veve stilkene horisontalt - som i klassisk gjerdet. I dette tilfellet en stivhet i gjerdet med vertikale trykkfølsomme ventiler stammer spille en rolle for netting, kan du sette mindre bærende søyler og ytterligere espalier er ikke nødvendig. Dette ville imidlertid kreve veving opplevelse.

Hvis du har en ferdighet i en flettet kurv - det er nyttig, ellers vil det være permanente skjevheter når veving høyden på gjerdet. Den største ulempen med en slik veving - vil kreve enda mer tid, og endene av stilkene skal henge rundt i og ut, vil de måtte da nøye bryte av eller bite.

Det andre alternativet - en klassisk gjerde. Kolonnene i dette settet sjeldnere, spikret de polet på omtrent samme avstand parallelt med bakken. Polene bør være minst tre, fortrinnsvis fem stykker for å gjøre gjerde høyde på 1,5-2 m. Deres tall må være merkelig. I stedet, kan stengene benyttes gittertråd - Kabelen skal stram med strekkanordninger og er godt festet.

Ved montering av stilkene innsatt vertikalt mellom polene, vri dem. Når veving går veksling - stilken flettet til den ene siden, den andre - den andre, som i en flettet kurv. Alternativ som øvre og nedre sider av stammen, som i flette-on gitter gjerde netting. Denne type veving gjort mye raskere - uten å måtte sette stammen fra toppen og ned, kan du starte den fra siden og deretter vri hele lengden med stolper eller trellises.

Hvordan lage din egen gjerde av siv - Video:

Har du funnet en feil? Velg den og klikk Ctrl + Enter, å gi oss beskjed.

Kommentarer: Et gjerde laget av siv med hendene: vakre og ikke dyrt

I sannhet, mer enn 25 år som bor i denne verden, og første gang jeg lært at du kan gjøre en så skjønnheten i sine egne hender. Nær den lille hytte på landet. Video og artikkel ganske enkel. Men hvem oppstått i praksis, og kan ha noe å si?

Aller beste gjerdet! Vi har møtt problemet med gjerder mellom naboer fordi det var helt i en beklagelig tilstand. Vurdere dette alternativet. Og til lommebok beats og naboer gjør.

Som gjerdet fra gaten, selvfølgelig, ikke vil fungere, men gjerdet mellom naboer er bare ting. Du må prøve å gjøre, ved siden av hytta bare en innsjø, hvor mye siv.

nye artikler

Sliping ramme: velg Verktøy

 • Vindsperre trehus utenfor billig, vakker og holdbar

 • Hvordan sette murverk: triks og tips

 • Badekar på svart med hendene: fordeler og ulemper

 • Hvordan å lime linoleum mellom dem: praktiske råd

  Installasjon av inngangs metall dører med hendene

  Hvordan sette murverk: triks og tips

  Hvordan lage dekorative gips selv

  Biofilter septiktank for sine egne hender: hvorfor betale mer?

  Råd om hvordan å lage en dekorativ gips med hendene, slik at det viste seg høy kvalitet og holdbar

  Hva er nivået av jord frysing og hvordan du definerer det

  Hvordan å lime speilet på veggen: et notat på handyman

  De ytre bakkene av plast vinduer: hvorfor de trenger

  Hvordan til konkrete tunet: valg av instrumenter og materialer, funksjoner og tips

  Korrekt beregning Ondulina på taket: noen tips

  Copyright © 2015 - 2016 Alle rettigheter reservert.

  1
 • Leave a Reply

  95 − 92 =