Gjerde fra euro gjerde bildet

Gjerde fra profilert folie: Hvordan installeres med egne hender, kostnaden for materialer

Gjerde av bølgepapp eller evroshtaketnik lenge ikke ny, men likevel er populær nok: praktisk, billig, pålitelig, ser moderne og verdig. Et slikt gjerde passe perfekt inn i det urbane eller landlige landskapet, er det egnet for inngjerding hageflekk, samt området rundt kontorbygg.

Samtidig vil dine eiendeler ikke miste deres individualitet: mange varianter av montering av slike gjerde er utviklet, det er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger - det er noe å velge mellom. Det tar ikke mye innsats og spesielle ferdigheter for å installere et gjerd med egne hender. Det vil bli gjenstand for din stolthet og misunnelse av naboer.

Gjerd fra bølgepapp med egne hender: trinnvis instruksjon

 1. ramme. Den er laget av et metallprofilør med parametrene 6 x 6 cm eller 8 x 8 cm. Tykkelsen på rørveggen er fra 2 til 4 mm. Rørene er kuttet i stykker av ønsket lengde, avhengig av planlagt høyde på gjerdet og minst 1,2 m til dybden. Så, i bakken, bor hullene, som de først kommer ned i, og deretter blir rørene kjørt inn.

Avstanden mellom støtterørene bestemmer høyden og vekten av bølgepapp, den varierer fra 1,5 til 2,5 m. Hulrommene er fylt med grus og komprimert. Betong anbefales ikke av spesialister. I konklusjonen til de mottatte polene

Det er nødvendig å sveise horisontale logger fra samme profilrør - de kan være to eller tre hvis gjerdet er over to meter.

 • Ferdig ramme Det er nødvendig å dekke med en spesiell anti-korrosiv sammensetning. Den er tilgjengelig i et ganske bredt spekter av farger. Dette vil ikke bare beskytte gjerdet ditt fra de mekaniske effektene av eksterne faktorer og forlenge holdbarheten, men vil også gi det et estetisk utseende. Gjerdet av bølgepapp vil harmonisk passe inn i den overordnede design uten å falle ut av fargepaletten.

  Øverste kant av euro gjerdet kan være glatt, avrundet, trekantet, i form av en trident, en pil, etc. For lave gjerder er det ikke tilrådelig å velge snaps med en skarp øvre kant, dette kan føre til skader.

  Og her er en artikkel om hvilke det er bedre å velge et bølgepapp for et gjerde.

  Hvor mye er gjerdet av bølgepappet: materialer og arbeid

  Prisene på materialer vil avhenge av ikke bare på antall meter av det lineære gjerdet selv, men også på parametrene av gjerdet. Pinnene er tilgjengelige i forskjellige størrelser (0,5 til 3 m i lengde og 8 til 11,5 cm bred). På måleren trenger det lineære gjerdet 6 til 8 pinner, avhengig av bredden på ett stykke.

  1 meter lineært gjerd fra bølgepapp vil koste avhengig av prosessering, høyde, malingsmetode fra 500 til 700 rubler. Regionen spiller også en rolle: Hvis de ikke produserer lignende produkter, og de tar inn, vil kostnaden bli litt høyere. Nå multipliserer kostnaden med antall løpemålere. Legg til kostnaden for støtter profilrør for rammen - ca 200 rubler. per meter. Pluss festematerialet. Og pluss ekstra materialer for installasjon og dekorasjon, hvis brukt: murstein, stein, tre, samt en port eller port. Ikke glem leveransen.

  Hvis du ikke spesifiserer at den er ledig, må du betale i gjennomsnitt 25-30 rubler for en kilometer. - I hver region og bypriser varierer.

  Og her er en artikkel som forteller om gjerdene fra nettet av rabitsa.

  Gjerde fra euro fatet. anmeldelser

  • "Det storsluttende estetiske utseendet vil bli mye bedre hvis du legger litt fantasi i prosessen med å jobbe med profilert folie - så vel som andre byggematerialer. Og du vil være original og uendelig. Etter bølgepapp kan du velge hvilken som helst farge, bredde og høyde. Så profilert og kreativiteten din kan skape en slik skjønnhet som vil glede øynene dine og trofast tjene mer enn ett tiår. "

  Og denne artikkelen beskriver hvordan du installerer et betong gjerd.

  I denne delen av nettstedet vårt http://ru-house.net/sistemy/ alt om de tekniske systemene i ditt hjem.

  Gjerde laget av metall europain barbell kan installeres med forskjellige hull i bredden. Euroshield er stilig, kreativ og praktisk.

  Ser du unøyaktigheter, ufullstendig eller feil informasjon? Vet du hvordan du lager en artikkel bedre?

  Vil du foreslå for å publisere bilder på emnet?

  Vennligst hjelp oss til å gjøre nettstedet bedre! Legg igjen en melding og dine kontakter i kommentarene - vi vil kontakte deg og sammen vil vi gjøre publikasjonen bedre!

  Metall gjerder kan installeres ikke på ett nivå, men opprette forskjellige overganger. For eksempel, en bølge eller et juletre. Så det viser seg enda mer effektivt og attraktivt!

  Det ser absolutt bra ut, det er bedre enn et solidt gjerde, der ingenting er synlig og gjerdet ser ut som et fengsel. Så det er lettere og kostnaden er mye billigere enn murstein for eksempel. I tillegg er det en passende løsning for porten, den passer for alle parametere. Få et storslått gjerdslandsområde.

  Gjerde fra euro-fatet med egne hender: instruksjon, foto, priser

  Enhver eier av et privat hus eller dacha foretrekker en holdbar og moderne type gjerde for hans tomt, som vellykket passer inn i det lokale hjørnet av naturen. Samtidig er de viktigste oppgavene for å håndtere materialvalg: lav pris, praktisk og pålitelig.

  Det mest praktiske alternativet, som oppfyller alle kravene - et gjerde av euro-fat med egne hender. Ligner på ham tre gjerde har lavere styrke og holdbarhet, og krever også konstant pleie og farging.

  Euroshield motsatt er ikke bare sterk, lett å rengjøre, trenger ikke behandling med antiseptisk, maling, men beholder også et vakkert, estetisk utseende i lang tid. En betydelig fordel med denne gjerdet er en enkel design og muligheten til raskt å montere gjerdet med egne hender, noe som betydelig reduserer kostnadene og hastigheten til hele prosessen.

  galvanisert stål gjerde - en modernisert versjon av et metall stakittgjerde og har en god ventilasjon, lav vekt, høy brannmotstand, lang levetid, optimal ytelse av stivhet og styrke, og motstand mot korrosjon.

  I henhold til metodene for teknologisk bearbeiding og produksjon, utmerker seg flere typer euro-tønne.

  1. Ved prosessering av kanten er det en picket (rake):
   • med den rullede kanten av seksjonen; Valsede kanter av seksjonen øker styrken og gir et mer attraktivt utseende til produktet;
   • med uoppblåst. Produktet med ikke-avfasede kanter har en lavere pris, men ikke et veldig attraktivt utseende.
  2. Ved fremstillingsmetoden er følgende skilt:
   • Behandlede lameller. Når individuell skjæring av hver del, for å forbedre kvaliteten på produktet, behandles hver enkelt skinne på en rullemaskin. Denne behandlingen eliminerer kantede kanter og øker prisen på ferdigproduktet;
   • Ubehandlede lameller. Ved masseproduksjon blir kuttene kuttet av et enkelt profilert ark. Endene av gjerdet er ikke maskinert, noe som reduserer kvaliteten og kostnaden.
  3. Ved fargemetoden:
   • ensidig polymerfarging;
   • bi-retnings-polymerfarging.

  Pulverbelegg gir dekning av skinnene på begge sider med samme, jevne lag av maling. Når unilateralt maleri, blir baksiden matt, og prisen på produktet er betydelig redusert.

  Varianter av et gjerde fra euro-barriere

  Alternativene varierer i rakeform og det er:

  • direkte;
  • bølge, trinn 50 mm;
  • bølge, trinn 25 mm;
  • to bølger;
  • med ensidig syning, et trinn mellom skinnene på 40 mm, 18 stykker lameller per spenning;
  • Med dobbeltsidig syning er trinnet mellom skinnene 70 mm, 29 stykker lameller per spenning;
  • i et sjakkbrettmønster.

  Varianter av gjerder fra euro-tønnen, foto:

  Gjerde med ensidig sying.

  Fekting fra et gjerde med tosidig sying

  Gjerde fra euro fat i et sjakkbrett mønster.

  Gjennomsnittlig kostnad per meter av gjerdet er avhengig av prosesseringsmetode av farge, høyde, monteringsmetode (enten alene eller i rekkefølge), antall meter av gjerdet, gjerde dimensjonene (lengde - 50 cm - 3 m, bredde - 8 - 11 cm).

  Avhengig av bredden og lengden på pinnene, kan en per meter gjerding kreves fra 6 til 8 stykker. Avhengig av type materiale varierer produsentens selskap med kvaliteten på ferdigproduktet, høyden på stangen, tykkelsen på belegget.

  Gitt alle faktorene, Prisen varierer fra 500 til 1000 rubler per meter lineært gjerde. For mulig levering til en fjernregion eller byprisen fra 25 til 30 rubler per kilometer.

  Ferdigmontering av egne hender er en ansvarlig virksomhet, og når du velger materialet til gjerdet ditt, er det nødvendig å ta hensyn til alle fordelene, en rekke fordeler, forskjeller og varianter av euro vognen.

  Materialet må være veldig sterkt og stivt for å motstå betydelig belastning, overflatetrykk, virkningen av en rekke ugunstige forhold, inkludert vær.

  Det er nødvendig å ta hensyn til enkelheten i forhold til selvmontering av gjerdet. Plukkingen, festet med skruer, trenger ikke ekstra festing, så det er enkelt å erstatte deg selv med et skadet element.

  Verdien av gjerdet manifesteres i flotte designmuligheter, som gjør at du kan montere deg på en og begge sider av gjerdet, samt velge hvilken som helst farge du liker eller en kombinasjon av flere. Hvis nødvendig, oppdatere utseendet på strukturen, kan du male det på nytt i en hvilken som helst annen farge.

  Generelt har en ganske stor struktur en relativt liten vekt, noe som i stor grad letter installasjonen, transport, installasjon, påvirker kvaliteten og relativt lav pris.

  Materiale av høy kvalitet som brukes til fremstilling av euro-barriere - galvanisert kaldvalset stål, støtter godt ugunstige værforhold og har en lang levetid på omtrent femti år.

  Et stort utvalg når du velger størrelser, lar deg velge høyde på gjerdet, porten for nesten enhver smak og forespørsler (fra et halvt meter til tre meter langt gjerd).

  Den vanligste form for hylle n-formet konfigurasjon, men det er andre kjente sorter: direkte n-formet struktur, med en bueform og bøying krummet innover med en bøy utover, trekantet og trapesformede.

  Håndbok for selvtillit

  Gjerde fra euro-fatet med egne hender - det er raskt, høy kvalitet og praktisk. Men før du starter arbeidet med å installere gjerdet, må du avklare alle regler og bestemmelser som er vedtatt i ditt område angående plassering og bygging av gjerdet, slik at du ikke trenger å demontere det senere. Det er verdt å avklare hvor gassrørledningen og kommunale linjer passerer, for ikke å skade dem eller blokkere dem. For å unngå fare for feil installasjon, er det verd å lese nøye instruksjonene som produsenten har utviklet.

  Før bygging av et nytt gjerde, er det nødvendig å fjerne og markere omkretsen av det landet som installasjonen vil bli utført. Fra nettstedet fjerner du unødvendige gjenstander, søppel og hva som vil forstyrre. Installasjonen av gjerdet selv utføres i flere faser:

  1. I første fase, gjør markeringen av lengden på plottet, ved hjelp av nivået, pinnene, tauet. Den angitte avstanden mellom innleggene i seksjonen er valgt fra 1,5 til 2 meter. Nå, når det er kjent hvor mange seksjoner og kolonner det vil være, er det ikke vanskelig å beregne mengden materialer som kreves for arbeid. Det er verdt å vurdere tettstedets tetthet og avstanden mellom dem. For å oppnå det nødvendige totale antall materialer for en seksjon, er det nødvendige totale arealet delt med to og multiplisert med antall seksjoner.
  2. Forbered gropene for stolpene. Med en spade, en manuell eller automatisk bensin bore i bakken grave hull for staver med en dybde på 55 cm. Dersom gjerdet er en stor omkrets eller i den kalde årstiden frosne bakken, slik anker lastebil er uunnværlig i arbeidet.
  3. I de forberedte gropene, støtter polene. I midten av gropdypingen festes røret i vinkelrett stilling og hammer inn i dybden 1,1 m i gropen. Deretter helles stein i hellet og betongen helles. For å sjekke nøyaktig plasseringen av det installerte innlegget, bruk byggnivået. Prosedyren gjentas for hver enkelt post.
  4. Når tverrbjelken er installert, er den nedre fastgjort til 30 cm fra bakken, og den øvre er 30 cm fra begynnelsen av konstruksjonen. Instruksjonene beskriver monteringen av tverrgående lag. Installasjonen starter som regel fra det nedre lagret, og dens ender settes inn i holderenes ringer. Begynn installasjonen fra første nedre lag og flytt deg gradvis opp. Installasjon av overlagret utføres senere.
  5. I neste fase, fra bunnen av strukturen, et gjerde. Lamellene er festet på en lik avstand fra hverandre, -. 4-5 cm evroshtaketnika Siden paneler er montert på en tverrgående lag, og deretter starte med bunnskinnen, sekvensielt nærmer seg det sentrale lag og deretter montert på den øvre lag siste elementet.
  6. Ved hjelp av lim og skruer, monter dekselplaten. Selvskærende skruer bør inngå med gjerdet. Men hvis du trenger å kjøpe deg selv, er det best å konsultere en spesialist med målet om å kjøpe et kvalitetsverktøy. Noen ganger lim brukes til å fikse latten.
  7. Installasjon av porten - sluttfasen av installasjonen. Før monteringen monterer du pilarene for den etterfølgende festingen av porten selv. Monter porten i samsvar med vedlagte produksjonsinstruksjon og vær oppmerksom på detaljer ved montering av parenteser, sløyfer, lås.
  8. Tross alt primet alle gjerder, og en dag senere begynner å male.

  På bildet er en ensidig fest fra skinnene i kontrastfarger.

  Hvis du bestemmer deg for hva gjerdet er bedre egnet for hjemme eller landskapet hacienda, så evroshtaketnik ikke bare passe perfekt inn i det naturlige landskapet, men også i mange år vil glede med sin moderne, grei og snill familie, og alle naboene.

  Takket være et stort utvalg av fargekombinasjoner, konstruktive varianter av gjerde, kan du velge mellom smak og vesentlig forandre, samt understreke individualiteten av utseendet til nettstedet ditt. Praktisk, pålitelighet, tilgjengelighet i prisen har gjort euro vognen ganske populær materiale, ikke bare blant private handelsmenn, men også eiere av kontorbygg.

  Alternativene for montering av gjerdet fra euro gjerdet er på video. Materiale fra kanalen Fence Pro.

  Gjerdet på euro vognen er prisen og dimensjonene. Hvordan installere et gjerde fra et metall gjerde med egne hender

  Enhver privat eiendom, enten det er en dacha, et hjem eierskap eller en hage, må nødvendigvis inngjerdes. Noen eiere bestiller slike gjerder fra et team av profesjonelle, andre velger et elementært gjerde fra et metall gjerde med egne hender. Ideen er god, jo mer materialet er av høy kvalitet, holdbarhet.

  Hovedkriteriene for å velge sluttmateriale for gjerdet er en lang levetid, rimelig pris, høy styrke, pålitelighet. Euroshield er et utmerket alternativ for gartnere og gartnere. Gjerdet av bølgepapp passer harmonisk til enhver panoramautsikt, mens det er upretensiøst i vedlikehold, billig verdt, praktisk når du skal bygge et gjerde med egne hender. Utseendet passer til plott av hvilken som helst størrelse, mens det er relevant for å beskytte husholdninger og kommersielle områder.

  Hvis det er nødvendig å beskytte landplottet, etter å ha gjort et pålitelig og elegant gjerde, er det bedre å ikke finne materialet uansett. Faktisk er disse metallplater av standard dimensjoner. Dimensjonene til eurolommen for fremtids gjerdet er så store som 10 cm, mens de i lengden varierer fra 1 til 3 meter. Valget av høyde er individuelt. Et slikt byggemateriale ser veldig presentert ut, mens det har en sterk polymerbeskyttelse, galvanisering. Disse interne kvaliteter gjør det til salgsleder fra forholdet "konstruktiv holdbarhet - kompromissverdi".

  Fence fra euro fatet med egne hender

  Hvis du er seriøst interessert i dette etterbehandlingsmaterialet, anbefales det å studere bildet, som i fremtiden ser det installerte gjerdet ut. Etter det, for å studere jorda, bestemmer fargespekteret, kjøp metallplater av bølgepapp, i henhold til de angitte lineære målere, for å studere detaljerte instruksjoner om hvordan man lager en port fra euro-fatet med egne hender. Sekvensen av handlinger er som følger:

  1. Fra et metallprofilør med en diameter på 6 eller 8 cm kuttes ut for rammen de samme segmentene av riktig størrelse.
  2. Bor i jordhullene med like dybde, og deretter kjøre inn i profilrørene, og danner dermed grunnlaget for fremtidig kolonne.
  3. Pits fylt med grus, sørg for den høye styrken til fremtidig design. Etter ferdigstillelse av dette stadiet, behandle metallrørene med en anti-korrosiv forbindelse.
  4. Etterpå er det mulig å installere et euro gjerde for gjerd, det er tilrådelig å velge metallplater med rullede kanter eller kutte dem selv.
  5. Utformingen av gjerdets øvre del er valgt individuelt, så vel som avstanden (klaring) mellom nabolandene. Utseendet til fremtidige portene avhenger av dette.
  6. Etter at installasjonen er fullført, kan gjerdet males, med utgangspunkt i basen. Fargeprosessen er kort, men effekten fortsetter i lang tid.
  7. Ifølge vurderinger, metall gjerder for gjerde perfekt i harmoni med andre etterbehandling materialer, inkludert stein, murstein, tre elementer.

  Gjerde installasjon fra et euro gjerde

  Før du installerer gjerdeporten, må du klargjøre et fundament. En nybegynner er bedre ikke å jage nyanser av moderne teknologi, men å velge et klassisk europeisk vedlegg. For å gjøre dette, bruk et skjema for å bestemme rekkefølgen på installasjonsark av bølgepapp. Først grave hull, installer trepinner med en guide til et tau.

  Det er viktig å avgjøre samme avstand mellom nærliggende segmenter - du vil få et betinget tre gjerd etter din smak. I stedet for midlertidige innsatser forblir det bare å fikse de forhåndsbehandlede delene av bølgepapp med korrosjonsbestandig sammensetning, og kombinasjonen med andre etterbehandlingsmaterialer er ikke utelukket. Hvis det er vanskeligheter, anbefales det å velge instruksjon fra bildet.

  Fence fra europain og murstein

  Bilder av pene porter for hytter overlater utbredelsen av verdensomspennende nettet, men det er veldig vanskelig å reprodusere slik skjønnhet uavhengig, spesielt for den uerfarne nykommeren. Et kompromiss er gjerdet av murstein og europain, som passer for en hage, et privat hus, en hage. Dette er en populær kombinasjon av to etterbehandling materialer, og en rekke farger bidrar til å få et unikt design av deres private eiendom. Her er noen nyttig informasjon, hvis du må håndtere en euro-fat:

  1. Teglsten kan legges ut i forskjøvet rekkefølge, men brukes hyppigere til oppføring av såkalt "kolonne". Slike poler ser massive og pålitelige ut, og distraherer fra den tynne form av euro-tønnen.
  2. En slik harmonisk kombinasjon av to materialer reduserer kostnadene for fremtidige porter betydelig, men påliteligheten og holdbarheten til selve designet vil glede seg hver kunde. Hvis du gjør et gjerde med egne hender, er økonomiske utgifter minimal.
  3. I følge egenskapene til dette upretensiøse materialet, som, når det behandles med en korrosjonsbestandig forbindelse, tjener kunden i et tiår. I tillegg er det vakkert malt, brenner ikke ut i solen, så når det kombineres med en murstein, gir en komposisjon, synlig pålitelighet.

  Prisen for gjerdet fra euro gjerdet

  Hvis du gjør et gjerde med egne hender, vil det bli billigere, fordi alle kostnadene er utelukkende rettet mot kjøp av euro-fat og andre etterbehandlingsmaterialer. Når du bestiller en brigade av byggherrer, må de betale for sine tjenester for bygging av portene. Hvis vi snakker separat om kostnaden av dette materialet, vil kjøperen for en løpende måler betale 50-80 rubler. De avgjørende faktorene i prisen er kvaliteten på materialet til fremstilling, produsenten, de tekniske egenskapene til metallplaten.

  1
 • Leave a Reply

  69 − = 67