Fence evroshtaketnika

Gjerder laget evroshtaketnika

Når en person bestemmer seg for å bygge et hus, en av de viktigste spørsmålene som må møte, er valg av materiale for gjerdet. Selvfølgelig ville det være ønskelig at det var vakkert, funksjonelt og ønskelig lav.

Klar gjerde evroshtaketnika

Evroshtaketnik - en spesielt trimmet metallplater, ligner formen på en av tre gjerde plukket. Bredden av seksjonene, vanligvis fra 10 til 15 cm og en lengde av arkene kan være fra en halv til tre meter. Metalloverflaten er dekket med en spesiell sammensetning av polymerene, som beskytter metallet fra miljøeksponering.

Blant fordelene kan evroshtaketnika identifiseres:

 • Fornuftig pris for materialet gjør at nesten alle å kjøpe det, uavhengig av den økonomiske situasjonen,
 • Pent og ryddig utseende bidrar til at gjerdet blir brukt overalt. Dette materialet er egnet for å ta apparat rundt huset, med en del av et eget hus, kontor eller butikk område;

Gjerde av evroshtaketnika ved hjelp av metallelementer

gjerde utførelse av evroshtaketnika for å gi

På grunn av det brede anvendelsesmuligheter evroshtaketnika sitt marked er økende. Dette innebærer at det oppstår nye nyanser og metoder for farging (under et tre, under en stein eller andre materialer), samt former.

1

Fremgangsmåter for fremstilling av gjerdet kan være forskjellig. Når masse skjærende deler av platemetall oppnås på utgangen kvaliteten er mye lavere enn med individuell produksjon av hver enkelt del. Faktum er at i det første tilfellet, kan kantene vises shtaketin hakk og grader, som du kan kutte deg selv. De har også ødelegge utseendet av produkter. Ifølge tilbakemeldinger fra brukere, hakk på kantene av metallseksjoner evroshtaketnika - et meget vanlig problem. Ikke overse dine rettigheter som kunde: ta kontakt med selgerne til spørsmålet om å erstatte den bortskjemte materiale.

farvemetoder også kan brukes forskjellig. Ved bruk av pulvermaling metoden detaljer farget på begge sider. I andre tilfeller shtaketiny bæres maling med bare ett, ansikt, hånd, og baksiden er hvit matt. Prisen på materialet er betydelig lavere.

Stages monterings gjerde picket

Prosessen med montering av gjerdet evroshtaketnika litt forskjellig fra installasjonsprosessen, andre typer typisk gjerde (laget av stålplater, tre, mesh netting). Monteringen skjer i flere trinn:

 1. Den innledende trinn omfatter valg av materialer, deres beregning, forberedelse verktøy.
 2. På scenen for planlegging av territoriet er markert plot.
 3. Fortsetter prosessen med monteringsrammen settetrinnet av søyler og tverrstengene.
 4. Den siste fasen er å konsolidere gjerdet på rammen.

Hvert av trinnene vil bli diskutert i detalj.

For å installere gjerdet evroshtaketnika, trenger du følgende materialer:

 • Metallisk rund eller profilert rør med diameter 6 cm, kan anvendes som bærere. Det krever tilstrekkelig sterk c røret metalltykkelse på minst 2 mm. Hvis frekvensen for montering av støtten - hver to meter, det nødvendige antall rør, lik halvparten av lengden av hele gjerdet. Hvis gjerdet ikke er en ring, det er, er det ikke begrenset til det første røret, så du trenger å lager en ekstra rør som endelig støtte. Ved valg av lengden av røret er nødvendig for å vurdere at de 50 cm vil det være under jorden;
 • Metallisk profilert rør diameter på 1,5 cm eller 2 for fremstilling av tverrbjelker. metalltykkelsen kan være mindre enn 2 mm. Det vil være festet over hele lengden av gjerdet i to rekker, slik at den totale lengde av materialet må være det dobbelte av lengden av gjerdet;

Eksempel tverrliggeren fra røret

Er ofte installasjonen som del materiale ikke kan være nok, men det ville virke, beregningen var nøyaktig. I alle fall bør du alltid legges til de beregnede verdier på ca 10%, for ikke å være i denne situasjonen. Bedre å la materialet vil bli kjøpt med en margin, enn så er det ikke nok.

Ordningen gjerde montering evroshtaketnika

Ved beregning av lengden på gjerdet bør ikke glemme den hengslede gate og en gate. Støtte for dem bør være lengre (de må grave dypere), og selve røret er bedre å kjøpe en større diameter.

For å installere gjerder kan være nødvendig:

 • Spade eller bore hull for enheten under støtte;
 • Plugger og snor for å markere territorium,
 • Nivå målebånd;
 • Elektriske apparater;
 • Valser eller børster for å male chassiset;
 • Bulgarsk med plater for metall;
 • Skrutrekkeren eller bore.

Ved ferdigstillelse av alle forberedende arbeidet kan gå direkte til installeringen.

Plasser under gjerdet bør merkes med treplugger. Først ved hjørnene første stavene er satt, og at tråden er trukket på dem. Langs tråden en gang annenhver meter plugger hamret ned i bakken, noe som vil bli installert lagrene. I nærheten av tappene gravd grop dybde på 50 cm og dimensjoner på 40 * 40 eller hull blir boret halv meter. støtter installasjon frekvens kan være forskjellig dersom forholdene tilsier det. Så, hvis du ikke kan kjøpe en lang kryss minst to meter, gapet mellom lagrene økonom størrelsen på de tverrgående rør.

Gropene er montert vertikalt på en støtte nivå. Etter denne prøvehull etterfylt med grus og komprimeres. Hvis det er mulig, er det bedre å bruke betong for støping av fundament for støtte, ettersom denne monteringsmetode er mye mer pålitelig. I dette tilfellet, før installasjon av rørene trenger å bygge en sandsjikt på bunnen av gropene, og deretter fylle opp med grus kolonner vertikalt monterte og concreted.

Installasjon og fylle kolonner for gjerdet

og et tredje lag kan anvendes, hvis det er nødvendig, men normalt være tilstrekkelig og to.

Deretter blir den øvre åpning er stengt i den rørstøtte stump. Hvis du finner noen, ikke lykkes, er det bare sveiset til innlegg små metallplater på toppen, og hjørnene er foldet for å unngå skader på eiere og gjester av villaen.

I sluttfasen av installasjonen av gjerdet er montert til rammen gjerdet. Som nevnt ovenfor, kan det gjøres på to måter.

I den første metoden shtaketiny montert på frontsiden, og gapet er 5,2 cm i bredde mellom disse. I det andre tilfellet shtaketiny montert på en forskjøvet måte på begge sider.

Eksempel bilateral feste evroshtaketnika

Tilbyr høvlet tømmer gjerdet 40 m rubler

Fence evroshtaketnika - prisen og størrelse. Hvordan installere et gjerde av metall stakittgjerde med hendene

Enhver privat eiendom, enten det er sommerresidens, husholdning eller hage, må nødvendigvis være inngjerdet. Noen eiere kjøpte et gjerde i brigade av fagfolk, andre velger elementært metall stakittgjerde med hendene. Ideen er god, mer materialet er av høy kvalitet, lang levetid.

De viktigste kriteriene for valg av etterbehandling materiale for gjerdet er en lang levetid, rimelig pris, høy holdbarhet og pålitelighet. Evroshtaketnik - dette er et utmerket alternativ for gartnere og blomsterdekoratører. Gjerde av bølgepapp passer harmonisk inn noen panoramautsikt, og upretensiøs omsorg, er billig, praktisk i byggingen av gjerdet med hendene. Hans utseende passer nettsteder av alle størrelser, med et relevant for beskyttelse av husholdninger og kommersielle områder.

Hvis du ønsker å beskytte forstadsområde, noe som gjør pålitelig og elegant gjerde, bedre materiale fortsatt å bli funnet. Faktisk er denne metallplater av standarddimensjoner. Dimensjoner evroshtaketnika for fremtidig sampling bredde overskrider 10 cm, mens lengden varierer fra 1 til 3 meter. høyden på et individuelt valg. Et slikt byggemateriale for meget presentabel utseende, og har et fast polymert beskyttelse forsinking. Disse iboende kvaliteter gjør det leder i salget av forholdet "holdbarhet -. Kostnaden kompromiss"

Evroshtaketnika gjerdet med hendene

Hvis seriøst interessert i denne behandling materiale, anbefales det å studere bildet, ser ut som et gjerde installert i fremtiden. Etter at undersøke jorda for å bestemme fargevalget, kjøpe korrugerte metallplater, ifølge løpemeter, studere detaljerte instruksjoner om hvordan du utfører porten evroshtaketnika egne hender. Sekvensen av handlinger er som følger:

 1. Av metallprofilrøret diameter på 6 eller 8 cm skjæres dekkstamme identiske segmenter relevante dimensjoner.
 2. Bor lik dybde i jorda hullet etter som driver dem i profilrøret, og danner på denne måte fremover bunnen av kolonnen.
 3. Fyll grustak, sikre høy styrke i fremtiden design. Etter å ha fullført dette trinnet for å behandle metallrør rusthemmende middel.
 4. Etter evroshtaketnik kan innstilles for et gjerde, er det ønskelig å velge metallplater sammenføyet langs kantene eller skjære dem uavhengig av hverandre.
 5. toppen av gjerdet designet som velges hver for seg, så vel som avstanden (gapet) mellom tilstøtende evroshtaketnikami. På dette avhenger fremtiden utseendet av porten.
 6. Når installasjonen er fullført, kan gjerdet males, fra sin base. kort farging prosess, men effekten varer lenge.
 7. Tilbakemeldinger fra metall gjerder for å gjerde i perfekt harmoni med de andre etterbehandling materialer, som stein, murstein, tre elementer.

Installasjon av gjerdet evroshtaketnika

Før installasjon shtaketnye porter som kreves for å fremstille fundamentet. Nykommer er bedre å ikke forfølge innovasjoner av moderne teknologi og velge en klassisk installasjon evroshtaketnika. For å bruke denne ordningen, for å bestemme hvilke ark av bølgepapp installasjon. Først grave en grop, installere treplugger med en føring på et strukket tau.

Det er viktig å definere den samme avstand mellom tilstøtende segmenter - mottas en opphengt tre gjerde på smaken. I stedet midlertidig stake gjenstår bare å etablere forbehandlede korrugerte kutter av en inhibitor til rustbeskyttelse, samtidig som det ikke utelukket dets kombinasjon med andre overflatematerialer. Hvis du har problemer, er det tilrådelig å velge de instruksjoner med bilder.

Et gjerde laget av murstein og evroshtaketnika

Photo ryddig mål å gi overveldet expanse av World Wide Web, men uavhengig reprodusere denne skjønnheten er svært problematisk, spesielt uerfaren nybegynner. Kompromiss blir et gjerde fra en murstein og evroshtaketnika, som er egnet for hagen i et privat hus, bakgård. Det er en populær kombinasjon av to etterbehandling materialer, og en rekke farger bidrar til å få et unikt design av deres private eiendom. Her er nyttig informasjon hvis du har å forholde seg til evroshtaketnikom:

 1. Murstein kan legges ut i et rutemønster, men er oftere brukt til bygging av de såkalte "søyler". Disse pilarene ser massivt og pålitelig distrahere fra spinkel type evroshtaketnika.
 2. Det er en harmonisk kombinasjon av to materialer reduserer verdien av fremtidige mål betydelig, men pålitelighet og holdbarhet av design vil glede hver kunde. Hvis du gjør et gjerde med hendene, minimum finanskostnader.
 3. Det som kjennetegner denne beskjeden materiale, som ved behandling med en antikorrosiv sammensetning er en kjøper eller et tiår. I tillegg er det helt malt, betyr det ikke falmer i solen, slik at når de kombineres med murverk gir en sammenhengende blanding, den tilsynelatende pålitelighet.

Prisen på et gjerde fra evroshtaketnika

Hvis du gjør et gjerde med hendene, vil bli billigere, som alle kostnader er rettet utelukkende til kjøp av evroshtaketnika og andre etterbehandling materialer. Når du bestiller et team av utbyggere vil i tillegg betale for sine tjenester ved å sette opp porter. Hvis vi snakker for seg om kostnadene ved dette materialet, i en meter av kjøperen må betale 50-80 rubler. De bestemmende faktorer er satsene i utførelsen materialprodusentens spesifikasjoner av metallplate.

Gjerde av evroshtaketnika et beskyttende og dekorativt farge belagt

Relativt nylig, en familie av byggematerialer som ble brukt til å bygge gjerder, etterfylles med en ny opprinnelige form - stakittgjerde av bølgemetallplater. Faktisk utgjør dette materiale den samme bølgepapp bare i fabrikken kuttes opp i individuelle segmenter.

Den er laget av galvanisert kaldvalset rustfritt stål produsert av stål slike store selskaper som ArcelorMittal (Belgia) og ThyssenKrupp (Tyskland). Evroshtaketnik fra disse produsentene varierer høy holdbarhet og pålitelighet.

En metall gjerde, har 0,5 mm tykkelse en sinkpletteringshastighet på ikke mindre enn 275g pr m2 en av metallet og farget en- eller to-sidig polymer maleri, 25 mikron tykt. Påliteligheten og levetiden evroshtaketnik ikke gir de beste merkene profilerte metallplate. Dens levetid er 40-50 år, og produsentens garanti er 10 år.

I dette tilfellet må du nøye undersøke forholdene i selskapet hvor du kan kjøpe evroshtaketnik som om meglere bevisst undergarantiperioden, i dette tilfellet, er det en risiko å kjøpe lav kvalitet materialet imitasjon av den berømte europeisk merke.

Eksternt metall gjerde ser det samme som vanlig for oss sine tre motstykke, men det er mye sterkere og mer pålitelig det. I motsetning til tre, evroshtaketnik av bølgepapp ikke råtner, ikke krever vedlikeholdskostnader og holder sitt utseende for en levetid.

Fargepalett polymere maleri metall plukket så rik som fargestoffer og farge formet metallplate. For eksempel kan du enkelt finne evroshtaketnik under treet, og korn mønster av tilstøtende barer vil ikke bli gjentatt.

Dette gjør ikke bare passe perfekt gjerde evroshtaketnika i det valgte området for landskapet design, men også gjøre det til en dekorasjon eller forstads infield. Dessuten, noen selskaper produserer ferdige gjerder i hvitt, fullt imitere klassiske tregjerde.

Dermed gjerdet evroshtaketnika vellykket kombinerer de tradisjonelle fordelene med et tregjerde stakittgjerde og plater. Et gjerde laget av dette materiale er så lett og delikat, det ikke skaper et lukket rom blir godt ventilert og ikke skjuler området. Derfor, for små områder av hagen gjerder evroshtaketnika spesielt relevante.

Shtaketny gjerde av bølgepapp er montert svært raskt. Du trenger ikke noen andre enn vanlig skrutrekker verktøy. Da de enkelte elementer av et slikt gjerde montert med gap på 3-4 cm, for vind det er mye mindre enn et konvensjonelt gjerde av stålplater. Derfor, av vindbelastningen på gjerdet mye mindre enhet som eliminerer behovet for en massiv bånd fundamenter.

Alt dette påvirker prisen på evroshtaketnika gjerdet, noe som er betydelig lavere enn for en døv gjerde av bølgepapp. Du kan bestille ferdige gjerde gjerde av bølgepapp, prisen på som - i en høyde på 1,80 m - vil være ca bare 800 rubler per 1 m2. I dette tilfellet er sitert inkluderer gjerdestolpene, den øvre dekorlist, horisontale etterslep, port og portbredde på 4,0 m. Gjerde av evroshtaketnika nøkkelferdige kommer pre-primet og forberedt for maling rammen og søyler.

Gjerder av bølgepapp-gjerdet kan være døv. Veldig opprinnelige utseendet av gjerdet evroshtaketnika installert på begge sider i en forskjøvet måte.

Høyden av trapes profilelementer av metall sprinkler er 20 mm og bredden kan være forskjellig. Typisk, varierer den fra 70 til 115 mm. Skjæringen utføres evroshtaketnika profiler for ordren, anses som standard dimensjoner 1,5, 1,8, 2,0 og 2,2 m.

I dette tilfellet er det best å kjøpe evroshtaketnik fra produsenten, som direkte kontakt med anlegget vil gi mer fleksibilitet til å velge konfigurasjonen av gjerdet, men sørger også for streng overholdelse av dine krav uten noen "ødelagt telefon" som mellomledd. I dette tilfellet vil prisen evroshtaketnika Unit være minimal, men hvis du gjør det, og det meste av lengden av gjerdet, kan du trygt stole på spesialbehandling og rabatter for engros.

Staver for et gjerde av bølgepapp: hva de er, hvordan du installerer dem. Les artikkelen om hvilket alternativ søyler profilerte ark er best å velge, og hva hver av dem har fordeler.

 • Lakkert profilert for prøvetaking

  Grønn, blå, rød, brun, beige og andre grunnleggende fargeprofil ark for gjerdet. Eksempel gjerde av korrugerte mønster under steinen og treet. Fordeler farget korrugert inntak i forhold til sink.

 • Trapesformet ark til tre gjerde

  Trapesformet ark til tre gjerde - fordeler og bruk av materialet. Hvorfor gjerde av bølgepapp under treet er bedre enn vanlig tre gjerde? Les artikkel

 • oprofnastile.ru site - relevant og nyttig informasjon om Bent, installasjon og bruk, profesjonelle tips og trinnvise instruksjoner for deg.

  All tekst materiale på dette nettstedet er beskyttet i henhold til gjeldende lovgivning, der det er alle nødvendige dokumenter, inkludert traktaten.

  Men hvis du ønsker å dele noen bilder med leserne, kan du skrive den ut. I dette tilfellet, er du pålagt å gi ubeskyttet artikkelen fra å indeksere en hyperkobling til en side på nettstedet, der materialet ble kopiert. På den ene ressursen kan du plassere ikke mer enn 5 oppføringer kopiert fra dette nettstedet.

  1

  Leave a Reply

  72 + = 78