Fence av styrene

Hvordan lage et tregjerde: trinnvise instruksjoner (3 bilder)

I de senere årene, mer og oftere du kan se ikke bare nye trehus, men også gjerder. Folk er på farten bevisst: veldig mye spennende produkter er fremstilt. De er enige om selv å jevnlig ta opp, og hvor mange vil bo, og vil holde seg slik. Hvis du tilhører elskere av dette treet, kan du være nyttige foto rapporter om hvordan folk bygget et tregjerde med hendene. Brukte vanligvis interessante løsninger. Det kan ikke alltid være 100% korrekt, men det fungerer.

Bilder fra 1: vanlige gjerde boards (gjerde)

Dette gjerdet satt ved hjelp av periodisk - den næringsdrivende, de frivillige, men de fleste av de innsamlede av gjerdet med sine hender herre. Styret behandles først og deretter levert til området klar til bruk.

Dette synet av området med de etablerte pilarer

Hovedarbeidet ble gjort før vinteren - ble gravd skruer, leie, fossa. Hoved se at bore var nestochenym. Da prosessen er vanskelig, selv på normal bakken. Vi har så det var: den første dagen bare boret 6 brønner og deprimert: Dette er hvor mye gjør alt annet? God nabo foreslo å erstatte bladet. Med den nye bane en del av resten laget av dagslys. Boret litt under dybden av jord frysing. Fryser til 1,2 meter, dybde av hull - 1,3 meter (beroligelse "just in case"), avstanden mellom hullene 3 m ledning stram mellom vinkelmerker, markert opp til 3 m plott (kaster pensjon) .. Resultatet ble nøyaktig.

Etter at brønnene ble helt på knust stein bøtte, innsatt hylse, brettet i to lag av taktekkingsmateriale. Denne hylse ble satt inn i søylene 60 * 60 mm med en vegg av 3 mm. Disse ble pre-sveiset på de nederste delene av forsterkning - å bedre holdt, og selv hjørnet "sorokovke" en fremtidig ligaen lag. Stolper før installasjon i stedet for lang tid før den slipes og belagt med første antirzhavchinoy, deretter to strøk av maling.

Polakker er installert i brønner

Det viktigste å eksponere søylene til høyre. Vi gjorde det også med hjelp av en ledning. Utsatt hjørnestolper strengt på det nivået. Først en setter at det stakk av 1,8 meter, og så ble den utsatt med en laser til andre, som står på samme nivå. Denne operasjonen ble gjentatt med alle "trinn". Bukseseler og stopper hjalp holder nede til søylene, at betongen helles merket M 200. Etter at oppløsningen var gripes mellom de trakk filamentene søylene - ene over toppene av søylene nevnt, den andre middelhøyden - styrt av den på å stille andre søyler.

1

Etter at betongen (noen få dager) Alle disse stolper, begynte å strømme cap. Portable forskaling laget av furu boards. Transponere det gradvis fylt kjelleren. Vi vil ikke begrave dypt - bare fjernet torv. Resultatet var søylene mellom hvilke det er fylt med betong strimmel.

Før installasjon shtaketin

Veden var tørr, malt antiseptisk sammensetning at fargen er litt lettet. En lys bord. For å stille inn stengene festet støttestenger - bjelkelag - seksjon 50 * 100 mm. På toppen av baren bevisst tillatt. Først tilsynelatende foretrekker det andre endene av styrene med åpne porer reservert. Denne strimmel ble festet til den første forutbestemt nivå av styret og hjelpe, som ble satt etter tre meter. Fordi det er festet til, en etter en brett.

Start installasjonen av gjerdet

Når du installerer gjerdet er det viktig å etablere det første brettet vertikalt. Kontroll loddlinjen (et par ganger lurt nivå, så nå overalt, hvor viktig vertikal, sjekk loddlinjen). Neste kontorutstyr. Montert platene er ikke tett, og med et gap på 1,2 cm til gapet ble opprettholdt stabilt, tykkelsen av slike plater er funnet (foring) og skjæres av et stykke av den samme lengde som den gjerde - 1,8M arbeidet er som følger: .. Og ta ferdig shtaketinu foring strimmel. For å ha spikret sette en køye, hennes prop shtaketinoy, slik at toppen, og deretter feste de to skruene til hvert lag. Som et resultat, blir en spalte oppnås den samme. Men dette trikset er mulig, dersom styret har den ideelle geometri.

Klaringene er de samme overalt

Relativ gap. Størrelse (1,2 mm) viste seg å være ideell. Hvis du ser fra utsiden - kan du ikke se noe, men fra i Gate godt i sikte.

Vis fra sidepartiet

Som for fordelene ved et tregjerde: naboene som har gjerde av korrugerte obzavidovalis: sommer i hagen min var kult, de - som en ovn, under gjerdet brente alle blomstene. Vi - et opprør av farger til utpå høsten.

Dette synet fra siden

Bilder fra 2: horisontal gjerde kanter board "Sjakkbrett"

Dette gjerdet er som et eventyr. Det er blant annet å uavhengig holderpartiet. Innleide arbeidere grave hull, satt polene. Metall - skjære toppen av søyler og brygging - fortjeneste av en annen. Resten, inkludert bearbeiding og montering av styregjerdeseksjoner laget mester hender og hans kone (Paint).

Brukt Vankantete bordplater 20 mm tykke, plane polerte flater ved lisopilke (i avtalen), avta filmet uavhengig av hverandre og deretter polert maskin, og deretter belagt med en antiseptisk "svampen" vannbasert farge hake. Påføres med en bred pensel i to lag. Her er resultatene av arbeidskraft.

Fence kanter brettet

Brukt på søyler profilerte metallrør med kvadratisk tverrsnitt 60 * 60 mm, veggtykkelse 3 mm. I det de to sider festet kantet brett 150 * 30 mm. Festet i en avstand på 10 cm fra toppen og deretter ved 100 cm og 190 cm. Dannelse av "sandwich av to planker, boret gjennom, alle bolter med selvsentrerende skive.

Hvordan gjorde pilarene

Poler total høyde på 3 m til 1 m er innstøpt i bakken. Utstilt på ledningen, strukket mellom de forhåndsinnstilte kontrollposter. Fremgangsmåten er standard, uvanlig at bare spissen (2 meter som gjenstår over bakken) for å rulle opp filmen. Avgjørelsen viste seg å være riktig: etter transport og støping filmen var skittent og veden under det - ren. Filmen fjernes etter at betongen er tørket.

Søyler utstilt i linjen og den første kjøring av den sammenstilte

Rekkefølgen av sammenstillingen er som følger:

 • Velge det første brettet med en flat nedre kant.
 • Mål avstanden mellom stolpene, sage av en skive fra brettet 1 cm kortere enn avstanden målt (normalt blir).
 • Coat med saget-off slutten av antiseptisk.
 • Installer første planke 5 cm over bakken, fikse klemmene. Den innvendige kant av hver tvinne to selvgjengende skruer (45 mm).
 • Installere vertikal. Vi finner midten, setter bar i jorden ikke hvile, hengende kant. Fiks to skruer montert på toppen av brettet.
 • Installasjon av en ny bar. Det bør overlappe selv de største underleppen. Det dekker også skruene som holder bar høy.

Denne sekvensen er lagret til toppen. Så gradvis ringt løp. Vær oppmerksom på at den tidligere Wane har skrå kanter, de ser "utenfor": at regndråpene rullet ut.

Gradvis, den ene etter den andre går, utvikler gjerde

For å få en flat øvre kant, de valgte, kutt, farget med antiseptisk og festes deretter - under finalen, samkjøre alle toppene i en linje.

Bilder fra 3: flettet gjerde av tre

En annen utførelsesform er utformet i hovedsak "Solo". Wicker tregjerde med hendene hevet nesten uten utenlandsk deltakelse. Noen ganger assistenter - å male søyler - arbeider kone, en annen assistent - hund.

Resultatet av et slikt gjerde))

For horisontale gjerde bøyde planker, som også kalles flette, og noen ganger - Østerrikske interlaced, følgende materialer ble brukt:

 • for pilarer profilerte rør 60 * 60 mm, 2,7 mm konstruksjonstrinnet;
 • kantet, høvlet 100 * 20 mm og en lengde på 6 m;
 • mellomliggende bjelker 50 * 50 mm, men det er bedre å ta mindre - det er mer praktisk å bøye;

Styret besluttet å male antiseptisk med mørkt pigment, staver - lys grå. Langveisfra på en mørk bakgrunn sting. Hvem liker ikke - maling for å matche styret.

Malte søiler og de tre første brett, flettet mellom to ytterpunkter

Mesteparten av tidkrevende maling og tørking boards. Hvis de er klare, alt går ganske raskt: montere et minimum, bare den første er festet til styrenivå, de andre er satt på den. Seks meter boards, flettet rundt de tre pilarene. Avstanden mellom søylene i størrelsesorden 5,4 -5,5 m og residuet pinner, men resultatet blir originalen.

Fence-flette fra styrene lettere å samle noen går, og horisontalt - for noen sammenflettingen boards langs hele lengden

Hovedfokus - å veve de tre første brett. de er ganske enkelt stables uten mellomliggende stenger, to på den ene side på kanten, med hverandre. Deretter må de plasseres slik at de er over hverandre. Hvis det er to assistenter - de holder styret i de neste to kolonner, og en tredje person åk styrer og setter mellom tømmer. Etter det første sett av tre planker, eksponert på det nedre nivå, og er fastskrudd til stolpene (zasvelivaem hull og skrues inn i skrue).

Hva er i nærheten og under vinkelen

Hvis du gjør flettet gjerde laget av planker med hendene i forsamlingen er mer praktisk å ikke sette spenn og gå horisontalt. Først flettet hele lengden av de tre nederste brett, eksponert nivå og sikret. Da samles den andre - som malingen tørker.

Dette er den forfra. Synlige "haler", hvor starten og slutten av brettet, men de har ikke ødelegge bildet, og legge krydder

En enklere alternativ - bare tre søyler og kortere brett - som vises i videoen. Her søyler er laget av tre, er det en teknologi for sin installasjon. Bra video - hele installasjonsprosessen er klart.

I alle tre eksemplene tydelig to faser som, hvis et tregjerde å gjøre med hendene, tar mye tid. Først - montering av søyler og fylle fundamentet eller base. Den andre - arbeidet med fremstillingen av trevirke. Hvis området er nytt, ikke beboelig, det er problemer med sikkerhet og maleprosessen, og dessuten sliping - lenge. Det er fornuftig å kjøpe tømmeret på forhånd og forberede den behandles i studio eller i garasjen. Når den tid kommer til å sette et tregjerde, klar til å ta materialet til stedet umiddelbart før montering.

Hvis alle materialer er klar, et tregjerde med hendene, kan du gjøre ganske raskt. Selv installasjon tre tar svært lang tid. Av hele varigheten av konstruksjonen av 40% av tiden går med til fremstilling av platene, ytterligere 20% - på opplærings poster hvis de er metalliske, og 10% - hvis veden, til og med 20% av sin installasjon (poler). Følgelig har forsamlingen til å gjøre ikke så mye tid.

Fence kanter brettet. Et gjerde laget av planker med sine egne hender. Gjerder for hytter

Gården er nyttig for alle, herunder bruk av tre rester. Croaker eller kanter brettet - dette er det beste materialet for å lage et gjerde. Den viktigste forskjellen på dette materialet er at dens kanter ikke er saget eller delvis sages. Men det er mulig å bruke disse styrene som lekter eller taktro, bærende konstruksjoner, dekk og så videre, det vil si der det ikke er noen spesielle krav til utseende er.

Før du gjør et gjerde laget av planker med sine egne hender, må vi riktig velge det. Før du kjøper dette byggematerialet, er det nødvendig å ta hensyn til noen punkter. Primært i styrene bør ikke være noen knuter, som de ikke bare bryte strukturen i treet og ødelegge dens utseende, men effekten på å redusere holdbarheten av materialet. Vankantete bord blir oppnådd fra nåletre, og kan anslå kvaliteten for flere parametere:

 1. Overflatematerialet må være fri for sprekker, brudd, chipping.
 2. Velg plater der ingen knop.
 3. Tverrsnittet bør være av regulær form.

Velge materiale for et gjerde for å forstadsområder, mange bruker stein eller bølgepapp, men den mest fordelaktige fra et økonomisk synspunkt, ville løsningen være bruk av det er et tre. Gjerde av den avskåret brettet hvorved hver holderpartiet, og således fra dette materialet kan skape en meget original kabinett. Vi har allerede nevnt om de viktigste parametrene for valg av materiale. Forresten, før du prøver å installere et gjerde, bør du være sikker på å håndtere de materielle beskyttende antiseptiske midler - det vil ikke bare gjøre gjerdet overflaten lysere og vakrere, men også bidra til å beskytte mot virkningene av negative fenomener.

For å gjøre et gjerde, må vi kjøpe Vankantete bordplater og levere den til området. Videre brett må lagerføre et antall av andre materialer, nemlig et rørprofil som vil tjene som støttepilarer: dens tverrsnitt må være 40x60, og lengden - ikke mindre enn tre meter. Å telle antall arbeidsstykker av metall, er det nødvendig å ta hensyn til lengden på fremtiden gjerder og areal. Før du begynner å lage et gjerde laget av planker med sine egne hender, bør utføre alle målingene og planlegge territorium.

Støttepilarer behov for å grave seg ned i bakken, og behovet for å forsegle den forberedende airbag på grunnlag av grus og sand. Nedsenkningsdybden søyler skal beregnes, avhengig av hva virkemåten av bakken om vinteren, men den gjennomsnittlige dybde inndrypping -. 0,8 til 1,2 m mellom støtter trenger å forlate en avstand på omkring 2,5 m Feste søyler utføres ved hjelp av betong løsning. Videre kan disse profiler være belagt med et materiale som beskytter den mot korrosjon. Ved støttepilarer gravd poler, feste horisontale stokker, til hvilke er festet på styret. Deres plassering avhenger utelukkende på ønskene til hver enkelt eier. Den viktigste funksjonen til kanting bord som kan gjøre en bestemt type gjerde, spesielt hvis supplert med landskap design ved hjelp av spor fra kutt tre.

Den gode gjerde trelast?

Kostnaden av gjerdet - den avgjørende faktoren som forklarer populariteten til dette materialet blant kjøperne. I dette tilfellet, kan hver design gir et interessant utseende, for eksempel med et bilde på det et bilde eller en annen design kurs. Den andre fordelen med dette gjerdet - enkel å installere, noe som er fullt mulig å utføre selvstendig. Den eneste ulempen, som er ganske viktig - er det behov for ytterligere behandling, fordi treet er nødvendig for å impregnere med antiseptiske midler og med jevne mellomrom oppdatere maling.

Vankantete bordplater, til tross for at det ser ut som et avfallsprodukt ved produksjon av styrene, - miljøvennlig materiale som kan brukes til å lage dekorative gjerdene, bygge vegger i fjøs og uthus for å lage kasse. I dette tilfellet kan installasjonen av gjerdet på sin teknologi på ingen måte gi til bygging av huset. Så ansvarlige eiere også lage et gjerde på grunnlag at han var en pålitelig, sterk og holdbar. Analogien av de to byggeprosesser enkel å følge:

 1. Med bygging av hus og gjerder brukes stripe fotfeste.
 2. I begge tilfeller kan platene monteres overlappende.
 3. Klassifisert som byggemateriale, det krever spesiell omsorg, nemlig impregnering. Fra det som er nødvendig for å beskytte gjerdet - vann, sol, snø, barkbiller og gnagere. Og dette gjelder som gjerder laget av tre, og trevegger.
 4. Begge prosesser - og byggingen av hytta og gjerde installasjon - du kan utføre selv.

I alle fall, krever styret en spesiell impregnering mot forvitring, samt barkbiller og forfall. Den øvre kant av gjerdet, som veggene i huset, er det tilrådelig å dekke taket eller kalesjen. Og det viktigste - og veggene i huset, og gjerder fra kanter boards kan enkelt bygge sine egne hender, men hvordan, for å fortelle vår guide.

Første trinn: fylling av fundamentet

Selvfølgelig, ikke alle gjør gjerdet kanter brettet på grunnlag av stiftelsen, men hvis gjerdet er massiv nok, kan den ikke gjøre uten å øke basen. For å opprette et gjerde nok hekkende sted stasjonær eller stripe fundament. Den første metoden er den mest vanlige og økonomisk. Fylling vil bli utført i flere etapper:

 1. Først oppsettet: dette parti er drevet inn i hjørnene på tappene, som er forbundet med et tau. Så vi vil skape en veimerking linje.
 2. Hver to til tre meter forberede seg godt. Trinn avhenger av mengden og lengden av platene som skal brukes for å skape et gjerde. Hullet skal være dypt nok.
 3. Hullene utsette de ferdige kanaler.
 4. Fylle brønnene en blanding av grus, sand og sement. Tilsett vann til du har en lime.
 5. Vi justere kolonner og forlate før betongen hell.

Gjerder for dacha kan gjøres på flere måter. Vankantete bordplater kan monteres horisontalt, vertikalt eller overlappende. Den enkleste måten - legging av bord vannrett: på strålen fyller brettet eller feste dem med skruer. Siden materialet er karakterisert ved grove kanter, for å fjerne gapet, er det mulig å lukke dem med de samme indre sideplanker. Vertikal gjerde har en mer kompleks struktur: ved tverr-board toppen og bunnen av det materiale som trengs for å fylle.

Beskyttelse mot skadedyr - ved foten av fundamentene

Eventuelle gjerdet styrene må behandles som enhver naturlig materiale utsatt for en rekke påvirkninger. Å gi beskyttelse på flere måter: malt, lakkert eller antiseptisk komposisjon. Ideelt sett, men dette arbeidet bør gjøres på forhånd. Først må styret renses fra bark, pusset og impregnere antiseptisk eller primer - dette vil beskytte overflaten fra de biologiske faktorer. I det andre trinn utføre etterbehandling, f.eks, en lakk eller en spesiell blekkflekker for trevirke.

Å gjerde kanter styret hadde et estetisk utseende og dermed varer lenger, kan du utføre en rekke aktiviteter. For eksempel vil på gjerdet ikke akkumulere fuktighet, kan du dekke den med et provisorisk tak. I tillegg kan gjerde gis et dekorativt utseende, slik som sine dekorerte potter med farger eller farging i sin interessant komposisjon.

Mange avvise bygging av tradisjonelle plankegjerdet, som gradvis erstattet gjerdet-gjerde kommer. Takket være dette materialet gjerdet viser seg helt glatt og attraktiv. I dette tilfellet, kan gjerdet være hvilken som helst høyde, form, farge, noe som gjør landet delen av den opprinnelige og stilig. De karakteristiske trekk ved shtaketnogo gjerde inkluderer:

 • allsidighet - plankegjerder passer harmonisk inn i landskapet, perfekt kombinert med murstein, stein, betong, metall;
 • enkel installasjon - installasjon av et gjerde kan utføres uavhengig av hverandre uten deltakelse av eksperter;
 • lettstelt, som bare er i farging og rettidig eliminering av feil som kan opptre periodisk;
 • pålitelighet;
 • muligheten for landing nær gjerdet blomsterbed.

Først må vi bæresøyler av metall rør eller massive tømmer. For det andre, direkte shtaketiny - heller smale spiler som er laget av Høvlet border. For det tredje, mellom bærebjelkene er anordnet prozhiliny: materialer trenger vi en lengde på 2,5 m og et tverrsnitt på 40 mm. For å gjøre shtaketny gjerdet styrene, kan materialet gjøres av, eller kjøpe ferdig. I det første tilfellet vil vi må jobbe, og den andre enheten kan utføres så tidlig som samme dag. Den eneste faren - gjerde kan være konstruert av lav kvalitet råvarer, på grunn av hvilket gjerde strukturen kan bli forvrengt. Hvis materialet er nødvendig for tørkingen, er det nødvendig å bruke spesiell tørkeduk for trevirke.

For å gjøre porter, stakittgjerder, må du holde deg til en bestemt teknologi.

 1. Vi bestemme retningen av gjerdet.
 2. Fri landet under gjerdet for rusk, ugress.
 3. Vi skissere fyr og bruker tråd definere plassen under polene.
 4. Mellom stolpene later en avstand på omtrent tre meter, kan eller spenn mellom støttene fører til siging under vekten av shtaketin.
 5. Vi setter støtte pilarer i bakken hvis du ønsker å få design - ved hjelp av sement-sand mørtel.
 6. For å montere kolonnene behov for å grave en grop dybde på omtrent 1,3 m. Med grus pute er å hindre ekstrudering av støttebenene i bakken frysing.
 7. Etter installasjonen, kan du utføre installeringen av kolonnene prozhiliny, som er montert mellom stengene, og for dem er faste boards.
 8. Først shtaketinu festet vertikalt mens de forblir innrettet i forhold til denne ved hjelp av en T-formet mønster.

Til gjerder for hyttene var vakker, kan du bruke ulike metoder for dekorasjon. Kreves behandling, for eksempel via beis, lakk eller maling. Til blandingene følge godt til overflaten av platene, må du først være rene sandpapir. Flekk beskytter treet mot mikroorganismer, mugg og maling - fra fuktigheten.

Til tross for at trekonstruksjonen er igjen populært, er det ikke nødvendig å sette opp rundt deres Tomten er gjerdet kanter brettet. Det finnes mange andre alternativer. For eksempel, meget populær for montering gjerde evroshtaketnik som er opprettet av galvanisert stål og er belagt med en polymerblanding. Dette materiale er karakterisert ved lang levetid, pålitelighet, holdbarhet, enkel montering og vedlikehold robusthet. Installere et gjerde, kan ikke være redd, vil det skape et inntrykk av et lukket rom, som ikke vil bli utsatt for lys. Takket være det store fargepalett, er det mulig å skape en harmonisk landskaps.

For å gjøre et slikt gjerde, blir innleggene nødvendig i form av formede rør 60x60 seksjon. Poler er hamret ned i bakken til en dybde på 1,2 m, med betong, hvis løs jord. Deretter ble det sveiset korsformede rør 40h20 og sveisene behandles med grunning og maling egnet for fargen på metall gjerde. Monter gate og gate, gjemt under dem nødvendig tilbehør. Slik at rørene ikke akkumuleres vann i ansiktet av søylene kan monteres plastplugger. Evroshtaketnik er festet til rammen med skruer som behandles, og således etterlater et gap mellom gjerdet er ganske liten, -. 2-4 cm for å gi det estetiske utseende av innelukket, er det mulig å dekorere mønet lekten.

Mange eiere velger økonomisk gjerde kanter brettet. Bildet viser at det er mulig å skape en interessant vakt struktur, selv fra et slikt materiale. Noe gjerde laget av tre ser stilig og selvfølgelig, samtidig gjøre det mulig å picket eller kanter styrene i rustikk stil i form av gjerde eller i ånden av den amerikanske ranch.

Metalliske gjerder er også populære fordi de er mer pålitelige og holdbare. Men på den annen side, må de også for å bli ytterligere behandlet mot korrosjon og fuktighet. Den mest økonomiske metall gjerde og den enkleste når det gjelder bygging - det mesh netting. Du kan bare trekke på metallstolper eller en ramme, og du kan opprette en egen seksjon. En mer kompleks konstruksjon ville være fra korrugerte gittere, som representerer veven av krumme ledninger. Slike nettinggjerder harmonisk dekorert ved hjelp av hyssing plante. Beskyttelse av metallet vil være forskjellig lang levetid, høy styrke, flammeresistens, estetisk utseende og enkelt opp struktur.

Dyrere i form av materialkostnadene vil være et gjerde av bølgepapp. Ideelt sett bør man bruke et materiale med en tykkelse på ca. 0,5 mm. Slike gulv er ikke omfattet av bulker og ikke miste appell. Det er best å bruke bølgepapp, som har bilateral polymerbelegg - dette vil forhindre flekker og korrosjon. Hvis du sammenligner pris, ville den mest effektive løsningen være å bygge et gjerde av metall mesh.

Innovasjon ser gjerde laget av plast. På grunn av det faktum at moderne teknologi er i stadig utvikling og forbedring, har selv dette materialet blitt tryggere, mer effektiv og bedre. For å etablere et slikt gjerde, er gjerdet struktur sterk og motstandsdyktig mot sprekking. Et slikt gjerde er motstandsdyktig mot sollys, ekstreme temperaturer, høy fuktighet.

Gjerdet kan gjøres uavhengig av hverandre, og fra et hvilket som helst materiale. Det bør ta hensyn til en rekke regler:

 1. Bærekonstruksjonen må utføres under hensyntagen til vekten av stoffet av gjerdet.
 2. I hjertet av enhver gjerde bør være basert på søyler, som er fast og tett utdypet og festet i bakken.
 3. Fra hva materialet vil bygge et gjerde avhenger trinn støtter.
 4. Før du utfører installasjon, bes gjøre seg kjent med teknologien arbeid.

DIY installasjon - det er veldig praktisk og fordelaktig fordi du kan kontrollere flyten av ressurser og lagre dem.

Bygging av hus

Et gjerde i hagen eller hytta - er telekort av husets eiere. Og den opprinnelige, vakre og funksjonelle gjerde, jo mer imponerende hele forstadsområde, huset og eierne av disse bygningene. Men, er dårlig bygge et gjerde laget av murstein eller stein, per definisjon, den vakre og rike utseende, hvis du har lyst og erfaring, nesten umulig. En annen ting, når som byggemateriale som brukes for gjerdet kanter brettet - billig og opprinnelige konstruksjonen og dekorasjon materiale, kan betydelig spare penger og bygge en 100% unik, unike, dekorative og veldig funksjonell gjerde.

Vankantete bordplater: definisjon og typer

Hva er Vankantete bordplater Det er allerede klart fra ordet "neobreznaya9raquo; - Dette bord, med ubehandlede, forhud, hakkete kanter med bark eller mangel derav.

Det finnes flere typer kanter boards:

- direkte Vankantete plater: kortet med rå, røff, original, kanter dekket med bark eller uten.

- skive: Arter avskåret bord, inntil nylig, ble ansett bare treavfall produksjon, erholdt ved saging av en tømmerstokk og som har en halvsirkulær form som, på den ene side, brettet er dekket med bark eller dets fravær.

Vankantete bordplater: bruk

Vankantete bordplater - ganske billig konstruksjon og etterbehandling materialer. Men i alle fall - miljøvennlig, fordi det er en ekte tre. Vis fantasi og oppfinnsomhet, kan du spare mye penger, men for å skape et godt laget, vakker struktur.

For eksempel er avskåret brettet ikke bare anvendes som utgangsmateriale eller bakgrunn for en brikke, men også for det indre og ytre av boliger, bad, arbors,

samt bygging av gjerder.

Fence kanting tavler: Typer

Fence kanter bord, enten direkte eller skive kanter bord - det er fortsatt et tregjerde. Derfor kan vi skille mellom følgende typer Vankantete bordplater, gjerde.

Som grunnlag enhet gjerdet Vankantete bordplater, er:

- gjerde boards med kanting tape Foundation;

- gjerde kanter brettet med brygge fundament.

I fremgangsmåten for å kombinere materialene i tre gjerdet avskåret kortet kan være:

- gjerde laget av rent trevirke: som en hovedkonstruksjonsmateriale virker avskåret bord eller plate, som er festet til trestolper.

- gjerde laget av tre og metall: som basismateriale for gjerdet rager avskåret bord eller plate, men poler - metall som den port, som kan være laget av stålplater.

- gjerde laget av tre og betong / stein / tegl: hoved gjerdet materiale - skive eller kanter bord, men polene, og ofte også en del av grunnlaget (tape), laget av stein eller tegl eller dekorert med dem, så er ikke bare funksjonelle, men også dekorative.

- gjerde laget av tre og betong / stein / murstein med smidd elementer: Igjen, de grunnleggende materielle - plater, søyler og fundament - stein eller tegl, og ekstra dekorasjon og økende e høyde gjerder - smidd mønstre.

Ved hjelp av sugeanordninger, d.v.s. anbrakt på denne kantplater:

- gjerde kanter brettet vertikalt, karakterisert ved at uavhengig av det valgte mønster og stampeinnstillingsplater, er de alle anordnet vertikalt. Dermed kan installasjonsmuligheter styrene selv være ganske annerledes:

- horisontal gjerde kanter brettet, hvor den skive eller kanter brettet er flatt. Metoder styling-board installasjon i seg selv kan være forskjellig, men ikke mindre enn vinnende for vertikal montering bord.

Etter avtale alle gjerder fra kanter styrene kan deles inn i:

- hamstring fra kanter boards eller plater som er installert i løpet av noe arbeid.

- funksjonalitet: ofte, denne kapital gjerder med fundamentet anordningen, og også fremstilt ved anvendelse av renset fra cortex, behandles ved hjelp av spesielle midler, skive eller kantplater. Dette gjerdet vil vare lenge, og for å beskytte huset fra nysgjerrige øyne og inntrengere angrep.

- dekorative: som utgangsmateriale for et slikt gjerde kan brukes en hvilken som helst form for avskåret bord, eventuelt med tilstedeværelse av bark. Et slikt gjerde er etablert ved hjelp av mer søyle fundament og, dessverre, tilstedeværelse av bark i styrer - kortvarig. I cortex, leve insekter som ødelegger tre. Og fjerne dem fra barken av å bruke insektmidler helt umulig.

Før du går videre til byggingen av gjerdet kanter styrene trenger å vite hva styret er nødvendig for god av gjerdet:

- Vankantete bord bør ha en bredde på ikke mindre enn 20 cm, for å unngå chipping og dele den når du installerer gjerdet.

- korttykkelse inntaket bør være minst 2 cm, Igjen, for mer holdbar og enkel, praktisk og holdbar montering styret selv, samt å få en sterkere gjerde.

- Lengden avskåret bord eller plate kan være en hvilken som helst, men fortrinnsvis den samme, Dette er spesielt viktig i konstruksjonen av den horisontale gjerdet avskåret bord som spenn var identiske og nøyaktig.

- tørt bord inntak - en av de viktigste kriterier, fordi den ikke er tørket croaker, for det første, ikke behandles med beskyttelsesmidler og lakk, og for det andre, etter installasjonen av den våte brett, under påvirkning av det ytre miljø, kan det være delt, skru, dvs helt ødelegge utseendet og integriteten av gjerdet.

Etter å ha definert tegnet kanter brettet for bygging av gjerdet det, definere legging mønster styrene og gjøre beregninger, hvor mange brett bør være på gjerdet. Til dette nummer legge et annet lag 15-20% av massen, i tilfelle av en skive (for plate - et avfallsprodukt, og det er derfor ingen betingelse å være), og 5 til 10% i tilfellet av anvendelse er det bord kanter.

For bedre holdbarhet og presentabel gjerde bør gjøre stripping barken, hvor de bor og rase sopp og insekter, som vist her

Og hva behandle gjerdet styrene å fortelle fagfolk:

flekk-impregnering, lakk eller maling for å beskytte den fremre gjerde mot mugg og falming i 8-10 år.

Når det gjelder rammeorgan for oppføring av gjerdet, kan gjerdestolpene av styret være alt: metall, betong, stein, murstein og tre.

Spesiell oppmerksomhet er nødvendig i konstruksjonen av gjerdet er av tre, med tre søyler: den nedre delen av trestolpen skal behandles bare impregnering, men også bitumen taktekkingsmateriale eller dekket med geotekstil

og bruk som en fylling for betong trestolpe er ikke meget ønskelig, t. For å. akselerere ødeleggelsen av treet. Det er bedre å bruke ruinene.

Tilpasningsalgoritmen søyler er: dybde - ikke mindre enn 1 m, vil avstanden mellom søylene - ikke mer enn 2 - 2,5 m, desto mindre, jo sterkere blir gjerdet.

Hvordan lage et gjerde plater med hendene vil fortelle videoen:

Et gjerde laget av uncut videoplater

Utseendet og funksjonaliteten til gjerdet kanter styrene:

Gjerder fra kanting boards bilde

Relaterte artikler

© Building portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparasjon, konstruksjon og byggematerialer.

Kopier informasjonen fra nettstedet er bare mulig med tillatelse fra utgiveren eller en direkte henvisning til kilden. juridiske begrunnelsen

1

Leave a Reply

59 − 57 =