Et gjerde laget av planker

Hvordan lage et tregjerde: trinnvise instruksjoner (3 bilder)

I de senere årene, mer og oftere du kan se ikke bare nye trehus, men også gjerder. Folk er på farten bevisst: veldig mye spennende produkter er fremstilt. De er enige om selv å jevnlig ta opp, og hvor mange vil bo, og vil holde seg slik. Hvis du tilhører elskere av dette treet, kan du være nyttige foto rapporter om hvordan folk bygget et tregjerde med hendene. Brukte vanligvis interessante løsninger. Det kan ikke alltid være 100% korrekt, men det fungerer.

Bilder fra 1: vanlige gjerde boards (gjerde)

Dette gjerdet satt ved hjelp av periodisk - den næringsdrivende, de frivillige, men de fleste av de innsamlede av gjerdet med sine hender herre. Styret behandles først og deretter levert til området klar til bruk.

Dette synet av området med de etablerte pilarer

Hovedarbeidet ble gjort før vinteren - ble gravd skruer, leie, fossa. Hoved se at bore var nestochenym. Da prosessen er vanskelig, selv på normal bakken. Vi har så det var: den første dagen bare boret 6 brønner og deprimert: Dette er hvor mye gjør alt annet? God nabo foreslo å erstatte bladet. Med den nye bane en del av resten laget av dagslys. Boret litt under dybden av jord frysing. Fryser til 1,2 meter, dybde av hull - 1,3 meter (beroligelse "just in case"), avstanden mellom hullene 3 m ledning stram mellom vinkelmerker, markert opp til 3 m plott (kaster pensjon) .. Resultatet ble nøyaktig.

Etter at brønnene ble helt på knust stein bøtte, innsatt hylse, brettet i to lag av taktekkingsmateriale. Denne hylse ble satt inn i søylene 60 * 60 mm med en vegg av 3 mm. Disse ble pre-sveiset på de nederste delene av forsterkning - å bedre holdt, og selv hjørnet "sorokovke" en fremtidig ligaen lag. Stolper før installasjon i stedet for lang tid før den slipes og belagt med første antirzhavchinoy, deretter to strøk av maling.

Polakker er installert i brønner

Det viktigste å eksponere søylene til høyre. Vi gjorde det også med hjelp av en ledning. Utsatt hjørnestolper strengt på det nivået. Først en setter at det stakk av 1,8 meter, og så ble den utsatt med en laser til andre, som står på samme nivå. Denne operasjonen ble gjentatt med alle "trinn". Bukseseler og stopper hjalp holder nede til søylene, at betongen helles merket M 200. Etter at oppløsningen var gripes mellom de trakk filamentene søylene - ene over toppene av søylene nevnt, den andre middelhøyden - styrt av den på å stille andre søyler.

1

Etter at betongen (noen få dager) Alle disse stolper, begynte å strømme cap. Portable forskaling laget av furu boards. Transponere det gradvis fylt kjelleren. Vi vil ikke begrave dypt - bare fjernet torv. Resultatet var søylene mellom hvilke det er fylt med betong strimmel.

Før installasjon shtaketin

Veden var tørr, malt antiseptisk sammensetning at fargen er litt lettet. En lys bord. For å stille inn stengene festet støttestenger - bjelkelag - seksjon 50 * 100 mm. På toppen av baren bevisst tillatt. Først tilsynelatende foretrekker det andre endene av styrene med åpne porer reservert. Denne strimmel ble festet til den første forutbestemt nivå av styret og hjelpe, som ble satt etter tre meter. Fordi det er festet til, en etter en brett.

Start installasjonen av gjerdet

Når du installerer gjerdet er det viktig å etablere det første brettet vertikalt. Kontroll loddlinjen (et par ganger lurt nivå, så nå overalt, hvor viktig vertikal, sjekk loddlinjen). Neste kontorutstyr. Montert platene er ikke tett, og med et gap på 1,2 cm til gapet ble opprettholdt stabilt, tykkelsen av slike plater er funnet (foring) og skjæres av et stykke av den samme lengde som den gjerde - 1,8M arbeidet er som følger: .. Og ta ferdig shtaketinu foring strimmel. For å ha spikret sette en køye, hennes prop shtaketinoy, slik at toppen, og deretter feste de to skruene til hvert lag. Som et resultat, blir en spalte oppnås den samme. Men dette trikset er mulig, dersom styret har den ideelle geometri.

Klaringene er de samme overalt

Relativ gap. Størrelse (1,2 mm) viste seg å være ideell. Hvis du ser fra utsiden - kan du ikke se noe, men fra i Gate godt i sikte.

Vis fra sidepartiet

Som for fordelene ved et tregjerde: naboene som har gjerde av korrugerte obzavidovalis: sommer i hagen min var kult, de - som en ovn, under gjerdet brente alle blomstene. Vi - et opprør av farger til utpå høsten.

Dette synet fra siden

Bilder fra 2: horisontal gjerde kanter board "Sjakkbrett"

Dette gjerdet er som et eventyr. Det er blant annet å uavhengig holderpartiet. Innleide arbeidere grave hull, satt polene. Metall - skjære toppen av søyler og brygging - fortjeneste av en annen. Resten, inkludert bearbeiding og montering av styregjerdeseksjoner laget mester hender og hans kone (Paint).

Brukt Vankantete bordplater 20 mm tykke, plane polerte flater ved lisopilke (i avtalen), avta filmet uavhengig av hverandre og deretter polert maskin, og deretter belagt med en antiseptisk "svampen" vannbasert farge hake. Påføres med en bred pensel i to lag. Her er resultatene av arbeidskraft.

Fence kanter brettet

Brukt på søyler profilerte metallrør med kvadratisk tverrsnitt 60 * 60 mm, veggtykkelse 3 mm. I det de to sider festet kantet brett 150 * 30 mm. Festet i en avstand på 10 cm fra toppen og deretter ved 100 cm og 190 cm. Dannelse av "sandwich av to planker, boret gjennom, alle bolter med selvsentrerende skive.

Hvordan gjorde pilarene

Poler total høyde på 3 m til 1 m er innstøpt i bakken. Utstilt på ledningen, strukket mellom de forhåndsinnstilte kontrollposter. Fremgangsmåten er standard, uvanlig at bare spissen (2 meter som gjenstår over bakken) for å rulle opp filmen. Avgjørelsen viste seg å være riktig: etter transport og støping filmen var skittent og veden under det - ren. Filmen fjernes etter at betongen er tørket.

Søyler utstilt i linjen og den første kjøring av den sammenstilte

Rekkefølgen av sammenstillingen er som følger:

 • Velge det første brettet med en flat nedre kant.
 • Mål avstanden mellom stolpene, sage av en skive fra brettet 1 cm kortere enn avstanden målt (normalt blir).
 • Coat med saget-off slutten av antiseptisk.
 • Installer første planke 5 cm over bakken, fikse klemmene. Den innvendige kant av hver tvinne to selvgjengende skruer (45 mm).
 • Installere vertikal. Vi finner midten, setter bar i jorden ikke hvile, hengende kant. Fiks to skruer montert på toppen av brettet.
 • Installasjon av en ny bar. Det bør overlappe selv de største underleppen. Det dekker også skruene som holder bar høy.

Denne sekvensen er lagret til toppen. Så gradvis ringt løp. Vær oppmerksom på at den tidligere Wane har skrå kanter, de ser "utenfor": at regndråpene rullet ut.

Gradvis, den ene etter den andre går, utvikler gjerde

For å få en flat øvre kant, de valgte, kutt, farget med antiseptisk og festes deretter - under finalen, samkjøre alle toppene i en linje.

Bilder fra 3: flettet gjerde av tre

En annen utførelsesform er utformet i hovedsak "Solo". Wicker tregjerde med hendene hevet nesten uten utenlandsk deltakelse. Noen ganger assistenter - å male søyler - arbeider kone, en annen assistent - hund.

Resultatet av et slikt gjerde))

For horisontale gjerde bøyde planker, som også kalles flette, og noen ganger - Østerrikske interlaced, følgende materialer ble brukt:

 • for pilarer profilerte rør 60 * 60 mm, 2,7 mm konstruksjonstrinnet;
 • kantet, høvlet 100 * 20 mm og en lengde på 6 m;
 • mellomliggende bjelker 50 * 50 mm, men det er bedre å ta mindre - det er mer praktisk å bøye;

Styret besluttet å male antiseptisk med mørkt pigment, staver - lys grå. Langveisfra på en mørk bakgrunn sting. Hvem liker ikke - maling for å matche styret.

Malte søiler og de tre første brett, flettet mellom to ytterpunkter

Mesteparten av tidkrevende maling og tørking boards. Hvis de er klare, alt går ganske raskt: montere et minimum, bare den første er festet til styrenivå, de andre er satt på den. Seks meter boards, flettet rundt de tre pilarene. Avstanden mellom søylene i størrelsesorden 5,4 -5,5 m og residuet pinner, men resultatet blir originalen.

Fence-flette fra styrene lettere å samle noen går, og horisontalt - for noen sammenflettingen boards langs hele lengden

Hovedfokus - å veve de tre første brett. de er ganske enkelt stables uten mellomliggende stenger, to på den ene side på kanten, med hverandre. Deretter må de plasseres slik at de er over hverandre. Hvis det er to assistenter - de holder styret i de neste to kolonner, og en tredje person åk styrer og setter mellom tømmer. Etter det første sett av tre planker, eksponert på det nedre nivå, og er fastskrudd til stolpene (zasvelivaem hull og skrues inn i skrue).

Hva er i nærheten og under vinkelen

Hvis du gjør flettet gjerde laget av planker med hendene i forsamlingen er mer praktisk å ikke sette spenn og gå horisontalt. Først flettet hele lengden av de tre nederste brett, eksponert nivå og sikret. Da samles den andre - som malingen tørker.

Dette er den forfra. Synlige "haler", hvor starten og slutten av brettet, men de har ikke ødelegge bildet, og legge krydder

En enklere alternativ - bare tre søyler og kortere brett - som vises i videoen. Her søyler er laget av tre, er det en teknologi for sin installasjon. Bra video - hele installasjonsprosessen er klart.

I alle tre eksemplene tydelig to faser som, hvis et tregjerde å gjøre med hendene, tar mye tid. Først - montering av søyler og fylle fundamentet eller base. Den andre - arbeidet med fremstillingen av trevirke. Hvis området er nytt, ikke beboelig, det er problemer med sikkerhet og maleprosessen, og dessuten sliping - lenge. Det er fornuftig å kjøpe tømmeret på forhånd og forberede den behandles i studio eller i garasjen. Når den tid kommer til å sette et tregjerde, klar til å ta materialet til stedet umiddelbart før montering.

Hvis alle materialer er klar, et tregjerde med hendene, kan du gjøre ganske raskt. Selv installasjon tre tar svært lang tid. Av hele varigheten av konstruksjonen av 40% av tiden går med til fremstilling av platene, ytterligere 20% - på opplærings poster hvis de er metalliske, og 10% - hvis veden, til og med 20% av sin installasjon (poler). Følgelig har forsamlingen til å gjøre ikke så mye tid.

Et gjerde laget av planker: en rekke alternativer, og bygge med sine egne hender

Når det kommer til gjerdet av boet, er styret som oftest henvist til den nyeste planen. Dette materialet er allment sett tid og kreative mål.

Men i de senere årene, planke gjerdet endret seg vesentlig. de ble til mesterverk av trearkitektur av de primitive "stiger". Flott utseende, enkel installasjon og minimal kostnad for å tiltrekke seg oppmerksomheten til mange eiere av landsteder.

I denne artikkelen gir vi en oversikt over moderne gjerder av styrene, og praktiske råd om sin produksjon. Vi håper at etter møtet med de presenterte alternativene du ombestemmer deg og bygge et vakkert og praktisk tregjerde i landet med sine egne hender.

Å installere et tregjerde trenger ikke å anstrenge fantasien og teste sine design talenter. Dusinvis av interessante arter av gjerder allerede bygget og forseglet i bildet.

Det enkleste alternativet - horisontale gjerde plater. Den kostnaden er minimal og den estetiske kvaliteten høy. Før du installerer platene må avgrense sliping, steking og tonet lakkering. Ellers vil dens utseende forårsake tilknytning til beite storfe.

Et annet råd. Tregjerde kanter brettet ser perfekt med trebygninger. På under bildene hvite husvegger og kolonner med inngangsgruppen dårlig kombinert med et tregjerde.

I konstruksjonen av forsøkene i plankene er festet mellom to trestolper. Regnet ender stativer beskytter tilbøyelig strimmel. Den mest sårbare punkt - tre kontakt og konkrete krav høykvalitets isolasjon. Her må du bruke moderne impregnering, antiseptiske midler eller gips med varm bitumen.

Veldig fin i kabinettet ser croaker, renset fra cortex og arrangert overlappet. Han naglet til trestolper. Den dekker den fremre søm kanter brettet. Lett å fremstille lamellene overheng av kronet utforming.

Et annet interessant alternativ - "kunstig" croaker. I dette tilfelle er kanten av platene skåret slik at de danner et symmetrisk mønster.

treinnramming på søyler av behandlet mørk flekk for å opprette en fargekontrast.

Metode "dekorative rotasjon" er like akseptable for plater, og for kantet brett. I sistnevnte tilfelle har vi en estetisk gjerde-persienner. det ser kjedelig når direkte blikk. Imidlertid, på grunn av spaltene mellom lamellene, er denne konstruksjon ikke bare godt luftet, men også delvis overfører sollys.

Hyssing planter som disse gjerdene og raskt slå dem i blomstrende espalier.

Vi noterer i forbifarten at det beste grunnlaget for å fikse gjerdet styrene - metallstenger. Kompromiss - inkorporering i betongen av stål fra utklipp åk formede rør. De er satt inn et stativ av tre og festes med skruer.

Med litt fantasi og en ubestemmelig skive lagging, blir til utforming gjerdet vokter "rike Berendey".

Staver for et slikt gjerde kan bli kuttet fra en billig pinner-tynner. Den naturlige formen for dette materialet passe perfekt inn i "landet Motivet" valgt for gjerder.

Klassisk gjerde (høvlet bord med en avrundet kant) forblir relevante elementet entrainment struktur. Den eneste betingelsen - for ikke å male sin matt grønn eller brun maling. Det er bedre å behandle med antiseptisk strimler og pakke ut et par ganger en god lakk. Wood etter en avsluttende gnisten med gylne nyanser, og vil holde i 10 år lenger.

Hvis du liker beiset tre, bruke til dette formålet, mørk brun maling. Det vil sikkert beskytte gjerdet mot fuktighet og gi den et raffinert utseende.

Deaf gjerde kanter brettet ser bedre når vertikale linjer ikke er utstyrt med en, og overlapper på begge sider. Denne montering ordningen danner en rytmisk avtrappet struktur. Endene av toppdekselet styrene høvlet bar. Dekorative belte ramme montert i den nedre del av gjerdet.

Deaf gjerdet vil ikke se kjedelig hvis det konstruktive ordningen iverk buet gitter fra tynne strimler.

Velge materiale for et gjerde, ta hensyn til terrassebord. Det er sterkt, holdbart og uttrykksfulle. Fest den til metallstolper, installert i et betongfundament.

Bildet nedenfor viser en utførelsesform av dobbelt horisontale monteringsbord (gjerde-amerikansk). For å øke stivheten i den midtre del av spennet er de vertikale stolpene.

Et slikt gjerde kan ikke kalles billig, men det er svært holdbar og vakker. Terrassebord laget av farget tre-polymer-kompositt, og trenger ikke å males.

Inntaket design bord kan kombineres med stangen. Nedenfor ser vi gjerdet alternativet, som er montert på utsiden av tømmer, og styret er spikret på innsiden. Hennes leddene ikke er synlige, fordi deres dekker tømmer. Brown tonet tre til kontrast med den hvite hetten festet til en solid design og god utsikt.

På fasaden av dette gjerdet er gjort kontinuerlig. På siden av gjerdet i bunnen av brettet ikke er til stede. Beslutningen ble tatt for å forbedre ventilasjonen området.

Russland er langt fra USA, men romantikken av cowboy ranch og kom til oss. På en romslig tomt, fjernt fra andre bygninger, ser flott lavt gjerde i landlig stil. Hans foundation - den tykke trestolper, som på den ene siden horisontalt spikret tre belter av styrene. På toppen av trestykket tillatt et kors, lukke åpne "vinduer" -delen.

Hvis noen forteller deg at ut av styret kan veves gjerder, ingen tvil. I dag er det et moderne tema. Ser flettet gjerde planker store, og dens monteringsmuligheter, det er mange.

Board flettet gjerder bør ikke være veldig tykk. Derfor kjøper aksjen edged "tretti", kan du trygt prostrogat det på begge sider til en tykkelse på 25 mm. Optimal stropp bredde fra 8 til 10 cm.

Den enkleste versjonen av et slikt gjerde veggen ligner en sommer lysthus. Laget av tre slats openwork paneler, de er festet til innlegg. Langs konturen av kontrast kan spikres innramming av mørk bord.

Og her er en annen, ikke mindre interessant planke nettverk.

Her tynn høvlet platetykkelse på 25 mm og en lengde på 2,5 meter i en forskjøvet er festet til stolpene. Bøye det fester den opprinnelige monteringsmetode: å feste endene av platene vekselvis på den ene og på den andre siden av tre kleshengere. I midten av spennet er vertikal skinne, feste bøye. Steder montering styrene til stenderne dekket med spiler.

Ikke verre det ser vertikale veving boards. I dette tilfellet, er svaret på spørsmålet hvordan du bedre bruk plankegjerdet, er klar: med en lengde på 2 meter enkleste bøyd stropp, ikke mer enn 16 mm og en bredde på 8 cm.

Alle gode flettet gjerde, men det kan forbedres ved å kombinere med et stakittgjerde.

Denne utformingen er ganske komplisert å installere, men den sjarmerende utseende rettferdiggjør all innsatsen.

De som ønsker å bygge en eksklusiv gjerdet styrene bør kontakte en erfaren mester. Bare han vil være i stand til å sette sammen en struktur preget i dette fotografiet.

Hvert brett for et slikt gjerde er kuttet separat, basert på formdelen. På sin endeflatene og sideflatene på forbindelses torner kutte det prinsipp puslespill bord forbundet, er festet til stolpene og for å forbinde det nedre belte.

Praktiske anbefalinger for installasjon av et gjerde laget av planker

Råd som vi har gitt i løpet av artikkelen, bør suppleres med parametere for grunnleggende elementer planke gjerde:

 • Størrelsen av tverrsnittet av tre søyler - 10x10 cm.
 • Ved anvendelse av stålprofilen stiverne bør dens tverrsnitt ikke være mindre enn 40x40 mm (2 mm vegg).
 • Horisontale tverrstenger (renner) må ha en seksjon i det minste 30x50 mm ved trinn stolper 2 meter.
 • For enkel montering av bjelkene, støtter stål nødvendig for å smelte, har monteringsplatene "ører" til de borede hull i dem skruer.

På materialer innkjøp scenen, oppstår spørsmålet, hvordan å beregne hvor mange brett må være på gjerdet. Han bare løst. Hvis et solid gjerde, bør den samlede lengden multipliseres med høyden og tykkelsen av platene som skal kjøpes.

For espalier gjerde picket beregning gjøre annerledes. Gitt de valgte trinnkilesporene bestemme deres antall pr 1 løpemeter av skinnen. De oppnådde stykker multiplisert med den totale lengden av gjerdet, og om nødvendig omdannes til kubikkmeter ved å multiplisere det totale areal av tykkelsen av en enkelt rem.

Et annet viktig poeng - maling gjerdet styrene? Hvis du sparer på en maling, vil gjerdet må oppdatere oftere. Derfor anbefaler vi å kjøpe dyre maling for utendørs bruk. Før dens anvendelse ombord behandle varm linolje eller antiseptisk impregnering. Maling forbruket er minimalt og impregnering ved å påføre dem til den høvlede bord. Husk dette forbeholdet når du velger materialet.

Gitt det store området plankegjerde, male det må være rulle eller sprøytepistol. Unnlatelser og feil som oppstod under arbeidet rettet en pensel.

Kommentarer (0)

Nytt på nettstedet

Frøplanter utvikle og utvide vegetativ masse i et begrenset volum av substrat. Og dette volumet.

Vinter - en ildprøve for kjæledyr. Spesielt vanskelig er det overført verpehøner. Short.

Nyttårs forfengelighet med gaver og tegning festlig menyen gjelder hjem interiør.

Komfortabel herregård, bygget vekk fra gass nett er umulig uten komfyren. I kulden.

Belysning av området forstadsområde er å anse som et separat trinn arrangement plansoner.

Ordinær setning av hundens liv i disse dager er bare aktuelt for hjemløse hunder. .

Anskaffe land og lage en plan for fremtiden huset, sørg for å tenke på plassering.

De siste 10 årene på grønnsaksdyrking og hage seminarer og fora er en aktiv diskusjon.

Det er vanskelig i dag å finne noen som ikke har hørt noe om platene.

Ser vi på de poser med sement og en haug med sand, føles ikke alle utviklere.

Alle regler skape et gjerde laget av planker med sine egne hender

Bearbeidet sikkerhetsutstyr ombord fekting er mye lengre

Bygge vakker og bærekraftig gjerde i et land hus eller hytte er en nødvendighet for mange grunneiere. Fence gir psykologiske komfort og beskytter mot uventede "angrep" nabo kyllinger eller barn, noe som åpner for friluftsliv i lysthuset eller lese en bok på en benk, uten frykt for nysgjerrige øyne av forbipasserende.

Tregjerde med hendene for å lage enkle, trenger bare å ruste deg med kunnskap, tålmodighet, materialer og verktøy. Men før du går videre til produksjonsprosessen, en kort informasjon om trekonstruksjoner.

Fordeler tregjerde

Fence treplate - ren og attraktiv design

Sammen med gjerder av metall, blir stadig mer populære strukturer laget av tre. Hvilke fordeler får eieren av et tregjerde:

 • miljøvennlighet og sikkerhet av bygninger av tre;
 • skaper unike landlige atmosfæren (gamle "edel nest" dongeri gård);
 • letthet ved bearbeiding av materialer laget av tre;
 • en rekke forskjellige treslag, slik som eik, ask, lind, selje, hassel og andre;
 • billig materiale, sammenlignet med en murstein eller stein.

Ulemper av tre med riktig håndtering og forberedelse kan lett tas opp, viktigst, å velge riktig beskyttelse mot skader og negative faktorer. I dette tilfellet vil bidra til krav om behandling av treimpregneringsmidler og forskjellige sammensetninger.

Tregjerde preget både av type "råstoff" for gjerder, og i konfigurasjonen arrangement tavler metoder, siden stiftelsen eller støtter.

Typer søyler og fundamenter for et gjerde laget av tre

Påføring av et metallisk materiale for å skjerme støtter av platene

Den viktigste del av strukturen, bærer byrden - søyler. De har ikke bare en støttefunksjon, men også dekorative i noen tilfeller. Støtter for tregjerde kan være metall, murstein, tre:

 1. Metallstolpe for gjerdet er den vanligste typen, de er holdbare og sterke.
 2. Murstein kolonner gi soliditet gjerdet og ser flott ut. Det eneste negative - de høye kostnadene av murstein.
 3. Trestolper for tre gjerde - en klassisk design. Konstruksjonen er utført som søyler av rundtømmer og firkantede logger. Pre-behov for å gjøre behandlingen og antiseptisk prosmolit støtte.

For å beskytte treverket mot de negative faktorene i kontakt med bakken, bør bygget på fundamentet av gjerdet tape eller bar.

Bånd fundamenter satt for tunge gjerder av mur eller betong. Konstruksjon av et gjerde i kombinasjon med en murstein søyler krever også at strimmelen fundament.

Søyle fundamenter seg for lette konstruksjoner av tre eller mesh netting, hvor hovedbelastningen av vekt tar polene.

Lett og den opprinnelige utformingen av styrene for å gi

Hva slags vedlegg er egnet for å dekorere en sommerbolig, og som for et landsted?

Wicker gjerde av pil eller hassel vil passe for hagen. Men før du bygger den, vil du trenger for å forberede stengene for gjerder og dekk dem med beskyttende impregnering.

Hvis tregjerde med hendene å gjøre i tradisjonell stil, er det egnet for russisk tømmerhytte, og for alle andre land hjem. Den mer tradisjonelle hinderet innebærer en rekke alternativer og pyntebånd mønstre.

Slags tau - "twist" av styrene. Dekorative gjerde, passasje av luft og skaper effekten av kurven. Å bygge et slikt gjerde er ikke lett, men det er verdt det. Denne typen vil se vakre på forsiden i et privat hjem, spesielt hvis det er å ramme en stein.

Gjerde - den enkleste form, den moderne av våre besteforeldre variere med enkelhet av design og installasjon, er det hensiktsmessig i et territorium med en tilsvarende ramme.

Gjerder "gitter" er gjennomført med bruk av strimler som er anordnet i forskjellige retninger. Retningen kan være vertikal, horisontal og diagonal. I kombinasjon med metall eller murstein søyler grille ser interessant ut, og blir dyrt typen som er etterspurt fra eierne av villaer og hytter.

I hytte gitteret er konstruert for å understøtte klatreplanter (vinranker, i forskjellige farger, det samme agurk) og brukt som et dekorativt element i anordningen eller Arbor forside.

"Ranch" - "Transparent" look for beskyttelse av gårder og områder for ridning. Platene festes til hverandre ved hjelp av et stort takvindu. Når du installerer hyppigere lekte struktur med suksess i landet på hagen gjerdet.

Skjematisk visning av måter å veve gjerdet styrene

Den mest moderne form av gjerdet - et gjerde laget av planker, med hendene for å bygge det er ikke så vanskelig som det ser ut ved første øyekast.

Å arbeide kreves:

 1. Bærende søyler 3 meter lange.
 2. Høvlet 6 meter lange og 25 mm tykk.
 3. Spiker eller skruer.
 4. Nivå.
 5. Boer bensin.
 6. Schebonka og betong.
 7. Spade.
 8. Den mellomliggende brett 2 meter lang, 25 mm tykk.

Spennet av ikke mer enn 3 meter, bruk av tynne planker strekker seg mellom søylene bør reduseres til 2.5-2 meter.

Avstanden mellom den primære og den mellomliggende rør bør tilsvare lengden av platen pluss 3-4 cm.

.Bærestolpene i betong, er det ønskelig som et bredt spenn skaper en øket belastning på lageret og viklingstap øker prøvetaking.

Hjelp! Seil - denne egenskapen fagene oppfatter den kinetiske energien i luften, hvis motivet har et høyt seil, den lett gir etter for vindkast og kan "fly".

Avstanden mellom den første og den nederste kant av gjerdet skal være minst 10 til 15 cm. For å utforming ikke gli ned, setter tverrbjelken festet ved spiker eller skruer for tre.

For beskyttelse mot råte, ble trestolper bunn (100 x 100 mm) som ble behandlet med varm tjære eller en kullfyrt å skrelle utseende. Top Kutt ned på skrå, slik redusere ødeleggende påvirkning av snø eller regn i treet. Metall rør eller profiler primet og nær toppen "snute" (deksel) (40 x 40 mm, metall tykkelse på 2 mm).

Skisse som angir retningen for å veve et gjerde plater

Først må du lage en layout området ved hjelp av pinner og hyssing. Gjenkjenne og måle avstanden mellom støttene, ikke glemme den port og port. Ved å merke langs linjen av tauet bore borehull med en diameter på 25 cm og en dybde på 100 cm.

Dekket med sand på bunnen av gropene, og deretter grus 1/3 lengder, sammenpressede og sette stengene, deres sementering og utjevning høyde ved hjelp av utjevning.

Mens sementen herder, prosess Høvel brett med primer og impregnert mot skadedyr.

Sett vertikale bordene 25 mm tykkelse og 100 mm i bredde mellom lagrene, vil de tjene til å skape et mønster "Braids".

Den første nedre tømmer montert i en avstand på 15-20 cm fra bakken, ende feste for skruer. Tilsvarende feste den øvre stang. Veving starter på toppen. Rygg er brettet som flettevikling i et rutemønster.

Når arbeidet er ferdig, dekkeoverflaten gjerdet lakk etter tørking - 2-3 lakk eller emalje malinglaget.

Opprette gjerdet "gitter" fra styret i to utførelser,

Enkle og praktiske gjerdet "grid" boards

Under byggingen av gjerdet ofte oppstår direkte motsatt mål. Først Mål - utendørs forstadsområde med drue støttefunksjon. Med denne oppgaven takle tradisjonelle grille gjerde, anlegg bygget med hull ikke mindre enn 10-15 cm i diameter.

For å installere gitter gjør det "ramme" for strimler med større bredde og tykkelse. Etter å ha gjort denne "grid", med sine lameller parallelle med hverandre og loddrette. Beliggenhet skinner jevnt fordelte i en vinkel til hverandre krever presisjon og et godt øye.

Poler justert basert på størrelsen av gitterbredden, og som er montert på støtter stengene. Skrue spacer mellom disse, hvoretter fester seg "grid".

Andre oppgave - du trenger for å åpne for det landet og vinden, tørker jorden ut raskere, og lukke den fra nysgjerrige øyne av naboer. I dette tilfellet hjelper det spalte gjerde planker, med hendene kan det gjøres selv fra ubehandlede boards. Singularitet av dette gjerdet er at den ligner blinds, noe som gjør det så de kalte i sin design.

Pilarene av denne type er angitt som metall og tre, forberedelse og installasjon av trestolper er den samme som for å ta "nettverk". Metallrør på toppen av clapboard, som er festet til de horisontale brett - lameller.

Innstilling av "plater" består i fastgjøring av taktekkingsskruer (35-50 mm) av det første brett i en vinkel slik at en nedre kant lamellene kan feste seg ved siden av 1.7-2 cm.

Bare ved å plassere under nedre kant av forrige styret neste, ferdig gjerdet. Siste lamell satt uten å vippe.

 • Informasjon om hvordan du installerer gjerdet skive med sine egne hender
 • Nyansene av utvalg og oppføring av gjerder av tømmer
 • Bruken av akryl maling for å male gjerder

For denne artikkelen har ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere.

Kopiering av materiale er kun tillatt ved kildehenvisning.

1

Leave a Reply

6 + 2 =