Et gjerde laget av tre Photo

Oversikt over tre gjerder

Å ha talt, treet - var, er og blir det beste materialet for bygging av gjerder forstadsområder. Den er ideell for hjemme av ethvert materiale, og selv respekt herskapshus omgitt av et tregjerde skaffe nye, sjarmerende trekk. Det er så mange pålitelige og samtidig, vakre materialer for trebeskyttelse, som vi ofte gjøre et valg i favør av lys, vakre, originale, praktiske tre gjerder.

Classic stakittgjerde, installert med klaring. Spesielt for eierne som tar stolthet i sine områder, og er klar til å dele vår glede med forbipasserende. Av de fortjener - ikke kaste en skygge og gir plantene i hagen vokser på solrike, avdekket områder. Fra "cons" - området ikke er beskyttet mot vind og nysgjerrige øyne. Frihet for den allestedsnærværende katter og uærlig borgere.

Stakittgjerde høy uten klaring. Beskytter området fra nysgjerrige øyne, støv og uautorisert invasjon av andres gode elskere. Sørg for å håndtere antiseptisk pigment annen farge - valg av byggemarkedet er stort og mangfoldig. Kolonner dekket med støpeasfalt og behandle den underjordiske delen TECHNONICOL for vanntetting.

Dette gjerdet vil bo på stedet i lang tid. Viktig: montere gjerdet til prozhiliny galvaniserte skruer, ikke spiker. Unngå mange rotete som rust "løsne" gjerdet gjennom sesongen etter installasjon.

Tregjerde med hull i "bølge" stil. Det refererer heller til dekorative gjerde, som ikke bærer funksjonene beskyttelse området. Laget av lys skiver gjerdet festet til trebjelkelag med skruer. Det virker "antall seksjoner" gjerder. Det ser flott ut på ujevnt terreng området. Det anbefales å beskytte en slik konstruksjon antiseptisk pigment med en svært lys - det understreker openwork gjerde, sin letthet og Dekorering.

Speilbilde "bølge". Bred høvlede gjerde er festet på en trebjelke, som er støttet av massive søyler - spiler. Tradisjonen av russisk trehusarkitektur - gjenge elementer av tre på toppen av søylene. Blant fordelene vi henviser gjerde skjønnhet og Dekorering produvaemost del på grunn av små klaringer mellom enkelte elementer som utgjør barrierer.

1

Vi har utarbeidet en unik samling av vakre gjerder. Finn ut hvilke alternativer gjerder kan være laget av forskjellige materialer samyz.

Tregjerde miljøvennlig fordi den er laget av naturlig materiale. Men hvordan å gjøre noen form for levende gjerde, se den spesielle artikkelen her.

Såkalte "Australian nettverk" skaper inntrykk uinntagelig gjerdet på grunn av det store (i forhold til gjerdet) sammenvevde boards. "Monumentaliteten" av slike barrierer styrker bånd fundamenter, i hvilke vertikalt concreted metallstolper.

Viktig: Gjerdet elementene er vel bedre behandle med antiseptisk og pigment før veving til gjerdet ble malt nøyaktig. Hvis dette ikke blir tatt hensyn til, kan du "male" et ferdig gjerde ved å skyte spesiell lampe.

Dette gjerdet har alle fordelene så elsket av mange en døv gjerdet, men det ser vakkert og originalt.

Vertikal nettverk (gjerdet) er like attraktiv "ansikt og bakside '- nok på to sider for å gjøre ostrozheks styrer og deres beskyttende beleggspreparat otkolerovat. Et slikt gjerde på bånd fundamenter vil bo på nettstedet ditt i årene som kommer. Vi har bare tid til å oppdatere maling fra tid til annen.

Fence "Tree" (eller trapp) - godt gjort struktur som vil sikkert beskytte området mot nysgjerrige øyne og inntrengere. Godt behandlet med antiseptisk og malte platene er sluttet overlapping. Det ytre utseendet på en solid gjerde - villedende, tomt Buda godt renset.

Interessant kombinasjon blind bunn og en ferdig innsetting av tynne strimler.

Heldigvis perfekt balanse med tre og betong. Bytte øvre medlemmer eurofences på tre skjold fullstendig forandre utseendet på gjerdet.

Fence i "ranch" stil. For å legge til horisontale bjelkene planker på tvers, og søyler er dekorert med utskårne topper.

Den opprinnelige gjerdet i kombinasjon med kaldt naturstein med varmen av tre. Tregjerde "justerer" kraften i stein topp "to-spiss". Et slikt gjerde, i tillegg til god beskyttelse for ditt land, sier eieren resolutt disposisjon.

Gjerde av skiver bred plukket visuelt delt inn trekantet tverrsnitt. Den øvre del av de vannrette gitterstenger - speilbilde av den nedre vevde trekanter - supplert med en glatt bølge. Et gjerde beskytter landet, ikke å skape en dyp skygge på den, ikke lukker tett gjennomgang av gater for vertene.

Bevisst frekk ser gjerdet plater og kanter brettet. Ikke gi etter for det første inntrykket, det er ikke bare billigere byggematerialer, men også en måte å gjøre en praktisk og original gjerde.

Dette Palisade er sjelden sett i vårt område. Søylene er dekorert med store fliser under steinen og i harmoni med treet. Vakre, kraftige, pålitelige, men slike følelser du opplever når du ser på et gjerde.

Alternativer for bygging av tre gjerder det er så mange. Interessante måter å kombinere tre "flettet" med massiv murstein søyler, med et lokk laget av naturstein, grunnsteinen innredet plastushkoy.

Du kan dele artikkelen med vennene dine:

For meg ser det plankegjerdet mye bedre alle andre. Men den største ulempen - skjørheten i det. Og skaden er det mye enklere enn for eksempel en stein.

En interessant variant av plankegjerdet, ikke når du ikke har sett den vevde tregjerde under kurven. Veldig originalt utseende direkte selv uvanlig.

kategorier

 • SEOintom opptak Gjør lift gate i garasjen med hendene
 • AlfredGot opptak Vakre gjerder av ulike materialer
 • hicWeige opptak Make lift gate i garasjen med hendene
 • Charleslar opptak Vakre gjerder av ulike materialer
 • playmneness opptak Gjør lift gate i garasjen med hendene
 • Hva kan plantes langs gjerdet i nærheten av huset hennes

  Gran - holdbare, vakre og upretensiøs tre Hedge

  Hvordan lage en eviggrønn hekk av arborvitae

  Sikring av en hage levetid - Hawthorn

  Hvilke planter å velge for sikring

  Ti av de beste busker for sikring

  Måter å skape en vakker og original tregjerde

  Fra uminnelige tider har mennesket søkt å beskytte sitt territorium gjerdet.

  Fekting er en av de hjelp av forsvar: beskyttelse mot angrep av fiender og angrep av ville dyr.

  Over tid har gjerdet ikke bare blitt en del av verneområder, men også fått en dekorasjon funksjon.

  I dag, et tregjerde tilbake erstwhile popularitet. Og førte dem ikke bare på grunn av billig (selv om dette er diskuteres), men heller som et interessant element i landskapet design.

  På hvilke typer tre gjerder, har vi allerede nevnt i en tidligere artikkel, men i dag vil det være om mer enn dekorative gjerder av tre, om funksjonalitet og estetikk av gjerdet.

  Grunnleggende beskyttelse funksjon

  De viktigste funksjonene inkluderer to gjerde:

  Formål og bruk i levende person bygge gjerder dele inn i følgende typer:

  • fekting hele territoriet til en bolig hus, hytta, osv.;
  • gjerde beitet for dyrene;
  • gjerdet hage, blomsterbed, blomsterbedet.

  For å beskytte området mot uønsket inntrenging og nysgjerrige øyne bruke døde av gjerdet.

  Kontinuerlig prøvetaking kan utføres i en stockade av rundtømmer, stakes drevet ned i bakken og er vanligvis pekte på toppen.

  Denne typen gjerde ser flott i kombinasjon med bygninger (bolig, bad) fra en rund stokk, og er ofte brukt av ferierende for plantevern fra "inntrengere", særlig hvis området ofte er tomme venter for vertene.

  Deaf gjerde kan bygges og lengdene av tavler, plater, foringer.

  For å oppnå større stabilitet og dekorativt gjerde som lagerbærerene som benyttes stensøyler, murstein eller metall, ved utfelling beskytte ark av bølgepapp lagt på toppen av gjerdet.

  Vakkert bilde kan oppnås stableplater i en forskjøvet eller overlappende, horisontalt, vertikalt eller diagonalt.

  Effekten av "flettet" gjerde skaffe feste planker av støttene på utsiden, fra innsiden, som det kryss-bærende tre- eller metallstolper.

  Gjerder med en åpenhet på 10-50% - en kombinasjon av beskyttende og dekorative elementer i gjerdet. Som et materiale som brukes for fremstilling av et gjerde av de ovennevnte typer av tømmer, samt stenger, skinner, stang og fleksible grener av trær.

  gjerde lett å fremstille gjerde, blir ofte brukt (høy eller lav), begge av styrene i trestolper, i kombinasjon med et utvalg av bygningsmaterialer.

  tau - et gjerde laget av kvister, pinner, greiner, sammenvevde vertikale og horisontale hjelpelinjer. Er spesielt dekorative, uerstattelige form av gjerder for landskapet i "Russian land" stil.

  Gjerde-gitter laget av tre barer skinner. Dette gjerdet kan lage din egen eller kjøpe ferdiglagde paneler.

  Noen, selv de mest enkle gjerdet kan bli et mesterverk, for å vise nok fantasi og oppfinnsomhet. Litt (eller mye) ledig tid, lyst, og improviserte byggevarer, verktøy, moden idé - og gjerdet vil være den mest attraktive i området.

  Selv en vanlig palisade ikke være ensformig, kjedelig, og viktigst kjempebra hvis loggen bare liker å male forskjellige farger av fargestifter.

  Enkle gjerdet styrene kan bli omgjort til tangentene. Den opprinnelige beslutningen ikke krever mye tid og kostnader. På hvitmalte boards, fylt svarte striper med en viss trinn. Og i likhet med behagelig musikk, som arbeidet går.

  På samme måte kan du dekorere en pre-malt boards, stappet dem utskåret figur stikksag - kreativitet for hele familien - fra små til store.

  Trehus med utskårne Romsdal, tradisjonelt innredet gjerde-gjerde skåret dostochek. Vinduene ble gjort for å arrangere blomsterbed, hage. For sollys, så vel som for en gjennomgang av floral komposisjoner i hule innsats gjerde utført skåret gitter.

  Gjerde dekorert Spila logger, ser veldig uvanlig. Dette gjerdet vil bli kombinert perfekt med trearkitektur og inkrementell sti i hagen til den samme "kruglyashey".

  Klipp fra styrene på de monsterelementer skaper uvanlig bølgende overflate. Arbeid tidkrevende, men resultatet er verdt det.

  Gjerdenetting av grenene av planter, vinranker eller lianer kan gjøres i form av fletter. Over et gjerde trenger ikke å jobbe hardt nok.

  Kabinettet av brett lagt i forskjellige retninger, har en viss rytme og tekstur.

  Kom deg bort fra monotonien av konvensjonell massivt tre gjerde kan hjelpe grille barer, utstoppede på et gjerde med en viss skritt, og kontrast med hovedplanet av fargen. I sommermånedene kan stengene være dekorert med blomsterpotter.

  Om anvendelsen av paller i hjemmet og hytta Mye har blitt sagt. Av dem kan gjøre ikke bare møbler, men også en fin gjerde.

  Og dette ograda- gitter laget av konvensjonelle borekaks for hageredskaper. Cap er et betongfundament.

  Og fortsatt ønsker å ta hensyn til utformingen av tre gjerder, gjerder og mer spesifikt til blomsterbed og forhager. Det er ingen hemmelighet at de spiller en viktig rolle i utformingen av landskapet i nærområdet.

  Utsmykkede gjerde lyse toner lønnsom understreke blomsterbed.

  Med hjelp av brevnchatogo gjerde i form av en palisade kan heves blomsterbed. Gjerde vil tjene som en støttemur til bakken.

  Openwork gjerde - som en flettet kurv, som ligger floral arrangement.

  fekting alternativer er like mange som de som bor på planeten. Design tregjerde avhenger ikke bare av dine preferanser, men også i hele landskapet utformingen av området, hvis du holder deg til selv.

  Vær kreativ og skape, arrangere godt territorium, noen ganger selve innholdet antyder interessante løsninger.

  Kommentarer (0)

  Nytt på nettstedet

  Frøplanter utvikle og utvide vegetativ masse i et begrenset volum av substrat. Og dette volumet.

  Vinter - en ildprøve for kjæledyr. Spesielt vanskelig er det overført verpehøner. Short.

  Nyttårs forfengelighet med gaver og tegning festlig menyen gjelder hjem interiør.

  Komfortabel herregård, bygget vekk fra gass nett er umulig uten komfyren. I kulden.

  Belysning av området forstadsområde er å anse som et separat trinn arrangement plansoner.

  Ordinær setning av hundens liv i disse dager er bare aktuelt for hjemløse hunder. .

  Anskaffe land og lage en plan for fremtiden huset, sørg for å tenke på plassering.

  De siste 10 årene på grønnsaksdyrking og hage seminarer og fora er en aktiv diskusjon.

  Det er vanskelig i dag å finne noen som ikke har hørt noe om platene.

  Ser vi på de poser med sement og en haug med sand, føles ikke alle utviklere.

  Gjerder, barrierer: det originale bildet krnstruktsy

  Artikler om bygging av gjerdet. Tips Gjerde konstruksjon. , 08.07.2016 JMSI

  Gjerder av tre: Photo ogrozhdeny i en moderne stil

  De som tror at gjerdet av tre kjedelig og irrelevant m definitivt galt. Hvis du har til å ramme den n hageområdet, gjerne velge mellom tre gjerder: bilde presentasjon og hvordan uvanlig, kan stilig og kreativ bydel være gjerder, etc. dette materialet. Et utrolig antall e briljante ideer for tre gjerder gjør det mulig å velge ønsket alternativ etc. for bygging på hans tomt med.

  En rekke typer tre gjerder

  Påvist tids egenskaper av tre gjør det mulig å bearbeide og l kommer ut av dette materialet et bredt utvalg av produkter. Og u for bygging av gjerdet kan brukes på selv de rå elementer g tømmer. Ved oppsetting av gjerder og L er strålen kortet (plater, m skarpkantet, skive), p tømmer og stropper, m stammer og greiner av trær. Vanligvis en til gjerdet brukes med flere typer trelast.

  Tregjerde med en tynn skinner i deler og grundig i rack

  Gjerde i tre er tradisjonelt bæresøyler, horisontale skinner og elementer P P fyllingsseksjoner. Etter avtale kan de deles inn i gjerde, beskyttende og dekorative. Avhengig av p bruk i konstruksjonen av forskjellige elementer L, og en fremgangsmåte for å feste delene n, m gjerder delt inn i flere grupper:

  • gjerde - klassiske p-typen inntaksåpningen, hvilke deler er fylt i særskilte smale planker på samme avstand avstand t;

  Steady gjerde sjakk f perfekt stenger verftet fra utsiden l mas

  • sjakkbrett - gjerder w av bredere planker som er montert på begge sider av jernbane spenn forskjøvet. Platene kan stables vertikalt eller horisontalt g m. Dette gjerdet er ansett for å være døv, så p som små hull kan sees, og bare ser på en bestemt vinkel;
  • Stige - i design av brett som ligger på og overlappet i en vinkel. Hvis du ser i slutten delen av strukturen ligner en stige. Dette gjerdet type persienner så skjuler anmeldelse, men har en liten d hull;

  Gjerde typen persienner p betegner planker horisontalt anbrakt d ved en liten vinkel

  • nettverk - i dette gjerdet plater med sammenvevd i en horisontal eller vertikal stilling m. I en slik fremgangsmåte for å legge stammer fra en gammel gjerde eller x Tyn. Forresten, kurv hekker og ganske relevant for blant truckers;
  • Ranch - gjerder etc. av tømmerstokker eller stolper, som er festet til støttene til horisontalen. Spennet er å ha to, tre eller flere av de langsgående elementene. Denne sikring medfører i det vesentlige omslutter og dekorative p-funksjon;

  mesh vel tre med hoppe solens stråler i en koselig bakgård m

  • grille - en slags dekorativt gjerde laget av trerammer som er pakket inne Vel grille lamellene. Ofte gitterelementene blir brukt for dekorasjon av andre typer av gjerder som gjør p innsetting i over- eller undersiden av strukturer;
  • stokkade - bygging av jernbane sylindriske tømmer, identisk med diameteren. Slike gjerder i dag er ganske sjelden. L brukes til å gjenskape den karakteristiske ytre rust tog eller etno stil.

  Den stokkade kan finnes i form av tømmer minner s skjerpet blyant

  På grunnlag av disse og de viktigste typer kan lages med ulike varianter av gjerder, inkludert kombinere tre med andre materialer. Tre med utmerket kombinert med e metall, murstein, stein, betong l og i mer moderne materialer, slik som korrugert papp eller fra polykarbonat. Det ville være logisk å bruke en kombinasjon av tre med materialet som allerede er tilgjengelig m i etterbehandling av andre fasiliteter med i gården.

  Gjerder av tre: Bilde av interessante løsninger

  At gjerdet var med elegant og unik - ikke nødvendigvis søke p designer. Er tilgjengelig med ferdige løsninger, for å legge noe annerledes og uvanlig og få en versjon som er uten sidestykke. Bilde av de vakre gjerder laget av tre, og inspirere etableringen av sin eksklusive jernbaneprosjekt.

  Lavt gjerde med mur på i forbindelse med hvitt stakittgjerde

  Bilde av en tre stakittgjerder

  Gjerde innrettet m lumen bærer dekor i stedet for en funksjon for å kapsle. Otlichnayas bzornost på territoriet til gjerdet foreslår innhold fra verftet, hage, blomsterhage og blomsterbed etc. i perfekt stand. Utformingen ville være passende for en ramme i små hytter eller hus i en forstads byer, hvor alt er kjent m med hverandre, og det er ingen grunn til å gi de beskyttende funksjoner av gjerdet

  Tregjerde malt i gul farge w, en kilde med en munter stemning

  Bli kjent med bilder av vakre tregjerde kan du se at gjerdet har lenge gått utover den vanlige x kjedelig gjerdet. Moderne gjerdet løper n strimler av kuttet, slik at den øverste linjen b danner en bølge eller sikksakk svingfuglevinger. Fint utseende gjerde seksjon med formet eller utskårne elementer. Hvis forsiden av huset er det en pen plen, er det mulig å ramme med en dekorativ lav stakittgjerde.

  Uvanlig gjerde med diagonalt motsatt rillene

  Nyttig tips! Gjør vekt av et gjerde plukket mye jevnere n kan festes til den nederste kant med vertikale søyler "sko", slik at m større lagerflate.

  Å gjøre et gjerde med luft og lys kan danne, med sin dekorert på toppen av innredningen av en tre gitter. Hvis du elsker å originale ideer, prøve å arrangere strimlene i diagonalt picket elv eller i form av en fan. En ganske uvanlig design med. På en spesiell måte på gjerdet ser på togspor som forskjøvet m kutte hjørner og små-øyne.

  Bright maling gjerdet vil hjelpe i den spesielle maling i for tre gjerder

  Transform gjerdet kan behandles med sin maling for tre gjerdet. Hvis hagen din er full av barn med risikodekninger hver bar komposisjoner med forskjellige farger. L får usedvanlig lyse og atferds med klaring. Ikke nøl med å sine ideer og fantasier. Du kan lage et gjerde med en flerfargede seksjoner. En smart gjerde med hvite blomster, plassert en blomst seng, vil gjøre et nettsted mer koselig.

  Form picket i tre versjoner f

  Hvis n er lokalisert på tomten n imponerende hus, ville et slikt område være bedre å omgi stakittgjerde med søyler av stein eller tegl m, installere den på en betongsokkel. Påliteligheten av en slik struktur til tider med mer enn et gjerde med stolper med tre. Og estetisk utseende med design idé vil passe alle p bolig. Materiale slo en brystning og kolonner er valgt for å matche hovedstrukturen i.

  Dekorative gjerde hvitt shtaketin blander pent med fargerike blomsterbed

  Gjerder av styrene - foto kreative ideer

  I de senere årene, med mange foretrekker å gå ombord gjerdet. På grunn av den uvanlige og metoder for å feste og cp aspolozheniya styrene i gjerdet, m fortjent design med stadig mer populært. Bilder gjerder fra kanter styrene å bekrefte hva ville slike strukturer kan ikke være innrammet bare med land, men også for å bli ham tilstrekkelig sikkerhet og beskyttelse. Og med uvanlig design vil være et høydepunkt for enhver fra området.

  Eaves varierende bredde plater forenet i design fra den opprinnelige samplings

  Effektivt område omgitt med et gjerde av brett, vevd inn i den horisontale retning støtte. Fekting er oppnådd med en kjedelig, men veier ikke s eksteriør. M og ganske interessant design med flettet d av vertikalt. Ved veving på brett for å skape en stor belastning på bæresøyler i, så ingen skade vil organisere i grunnen under bygningen og innstøpt i stativet.

  CH opprinnelige ahodka - gjerde på boards "stigen". Det ser attraktivt med en beskyttelse gjerde VP ridomovogo eierskap ikke gir synlighet og samtidig m maksimerer n å bruke området og langs den. På grunn av beliggenheten med elementene i en vinkel med et lite gap med landet spylt og plantene faller ned i sollys.

  Grundig gjerde svinger n av fast montert med kantplater

  Lyst m og ekstraordinære utseende gjerder av kanter boards. Bilder i slike strukturer vist som vertikale og horisontale stabling planker. Effektivt det ser om bord, lagt i en forskjøvet i orden. Gi det ferdige utseendet på gjerdet vil hjelpe med høy kvalitet dekorative belegg. Er å spørre, hva og hvordan å male gjerder og vakker. Bildeserie fra de mest udavshihsya alternativer kan tjene som et eksempel.

  Nyttig tips! Før hva du skal gjøre fargelegging, bør derevyannyes e lementy tørkes grundig. Det bør unngå bruk av olje og maling, som er under påvirkning av solen og i utfelling av flak og crumble.

  Som et interessant element til brettet kan benyttes for en tegning

  Gjerder på metallstolper i

  Til et gjerde utforming var et fast stoff og ble anvendt så lenge som mulig, fortrinnsvis som en avstiver som brukes i metallstifter. For dette formål blir en passende runde rør, kvadratmeter, eller rektangulært tverrsnitt. I tillegg til at tregjerde på metallstolper i? Montering t støtter kan gjøres på flere måter, avhengig av type jord, rådende med nettstedet. Vel tildele slike metoder:

  • pel i jord på - i dette tilfelle en hammer avstiver ved hjelp av en slegge til en dybde på omtrent 1/3 av lengden på kolonnen;

  Diagram med tre hindersammenstillingen med metall søyler med

  • kombineres på en måte - i denne metoden under kolonnen i de brønner som bores halve lengden av gjennomtrengning, etter ostalnuyuschast s gjennomtrenge marken. Den øvre delen av søyleparti som den med en underjordisk sted støpes;
  • butovanie - med i denne metoden, og brønnene blir boret av den lengde av gjennomtrengning, er plassert i hullet søyle s, og den plass rundt søylen er fylt med grus, er godt stampet, og bare deretter støpes;
  • Støpe - en prosess hvor metall innlegg plassert i et hull, fullt ut med betong.

  Bruk av en rekke materialer er tilgjengelig i en moderne gjerde på metall base

  Nyttig tips!N For å unngå eksponering for polene og korrosjon, må du nøye håndtere metalloverflaten med en primer og deretter male.

  For å sette i stengene er festet til de horisontale guider. Dette kan gjøres ved hjelp av så sveiset til støtter innebygd. Nummeret med tverrstenger bestemmes individuelt avhengig av høyden av gjerdet. Hva det er, jo mer av dem. Som regel et lavt inntak av 1-1,5 m nok i to guider. Når en ramme er installert - begynner å fylle i spenn.

  Feste til en horisontale føring av Rørmetallet

  Enkel installasjon og overholdelse av treforedlings tillate selv l fremstilling og installere et gjerde. Dersom bygningen er ikke nok ferdigheter, kan bestilles klar til å designe anlegget i n produsenter. Kostnaden per meter gjerde w avhenger av dets høyde gjerder typen, bredde lamellene belegget i seksjoner (trinn stropper) og et stammemateriale.

  Med gjennomsnittspris for tre stakitt av høvlede plater 90h20 mm ved 1 cm i høyde når konstruksjonen 1 er 610 m 0 Br. 1 lm i en høyde av 2 m 0-1200 rubler. Et slikt gjerde er i trinn på 2 cm til m vil koste i en høyde av 1 m. - 560 rubler, i en høyde på 2 m m - 1090 rubler. Prisen inkluderte fekting th nøkkelferdig installasjon. Du kan bestille et belegg picket antiseptisk behandling prisen vil være 210 rubler. i 1 m m belegg

  Firkantet med metallbaser er lyse aksent på grunn av flekker i grønt og

  Gjerder av tre Gjerder bilder

  I dag brukes mer og mer oppmerksomhet er betalt til landskaps med tilstøtende og forstadsområder. Mange aspirere til den ideelle trekningen m nærområdet og gir maksimal komfort. Ikke minst rolle i harmoni med organiseringen av plass så spille dekorativt gjerde. Og med tanke på miljøvennlighet av tre med slikt materiale som mulig kombinert med det naturlige landskapet i.

  Dekorative gjerde med hvitt fremhever skjønnheten i den pittoreske blomsterhage m

  Veldig rørende ser det med blomster hage innrammet med dekorative tregjerde hvit m eller lys gul med farge. Dette understreker tykk grønn innredning i planter og frodige farger med blomster. For dette nærmer gjerdet gjerde eller gitter. Den samme p kanter kan skilles fra hagen eller hage m lås med en liten blomsterbedet foran huset. Interessant m og trassig ser lav palisade, stilisert i et flerfargeblyanter. Dette gjerdet vil gi en stor baby eller en idrettsplass.

  Fence grille passer perfekt med vegetasjon i bakgården til et privat hus

  Hvis en del av baseområdet satt til side for en plen, blomsterbed, rock hager og rekreasjon soner s, er det hensiktsmessig å bruke en dekorativ gjerde med "grid". Reiki kan krysses med hekker fra hvilken som helst vinkel, og skaper en rekke mønstre. Vel det er lett hekk perfekt utfyller landskapet, gir det w eleganse og sjarm m

  Nyttig tips! Oppsamling av et gitter av lamellene for en tre gjerde bruk og for festing av spiker eller skruer h med galvaniserte belegg og som ikke er utsatt for korrosjon.

  N høy gjerde av treplanker

  God idé - og danner en dekorativ gjerde av saget over stammen av runde elementer. Spesielt n naturligvis ser slik konstruksjon, hvis en del som ligger i tømmeret i sonen. Støttestruktur i design kan legging spor n av det samme med runde tre fragmenter.

  Gjerder ranch e n er stor spennvidde og enkelhet i utførelse E

  N Mange foretrekker dekorativt gjerde i form av Týn. En slik variant av gjerdet kan bli møtt med ganske ofte i sommer med design seksjonene. Eventuelt hele territoriet til gjerdet, ganske vant til å gjøre noen små bukter og tradisjonelt dekorere n sine leire potter, krukker eller plante sammen med store blomster. Og til et gjerde ser ikke ensomt å være omsluttet av en flettet ramme stor hage i trestammene.

  S velger i favør av et tregjerde, må du få miljø, slitesterk og estetisk attraktivt område i konstruksjonen, i perfekt harmoni med alle og naturlandskap.

  Legg til en kommentar avbryte svar

  For å legge inn en kommentar, må du logge inn.

  1
 • Leave a Reply

  8 + 2 =