Et gjerde laget av tre med hendene

Funksjoner installasjon av et tregjerde for hagen med sine egne hender

Holdbar gjerde rundt huset - det er et viktig behov. Høyt gjerde, ikke bare beskytter eiendommen, men det skaper en følelse av psykologisk komfort.

Gjerder har alltid vært betraktet som et ideelt alternativ fekting. De er laget av miljøvennlige materialer og er enkel nok i en selvstendig bygning. Riktig konstruert og godt vedlikeholdt gjerder av tre kan vare opp til fire tiår.

Kan være alle typer produkter delt inn i to store grupper:

 1. gjerde. Den består av treplater, som er festet til stolpene. Kolonner i denne situasjonen fungere som en pålitelig støtte. Det finnes ulike alternativer for å dekorere gjerdet: det kan være interessant malerier, treskjæring. Platene kan monteres både horisontalt og vertikalt.

Gjerde laget av tre

Hvis vi ser på tre gjerder ved design, Følgende alternativer kan identifiseres:

 1. gjerde. Denne designen er den mest populære. Foreta vertikale plater som er naglet til tverrbjelkene. Som et resultat av passasje dannet plukket. Den øvre delen kan være av ulike former for å gi ekstra dekorativt gjerde.

1

Gjerde laget av bambus

Fra hva tre for å lage gjerde

Eksperter anbefaler å bruke bartrær. det kan lerk eller gran, sedertre, furu. Vi må huske at furu ikke avviker en stor styrke. I prinsippet passer plankegjerdet noen form for tre, det viktigste at det var kvalitet. Hvis du ønsker å spare, så kan du trygt ta en gran eller furu. Før du bruker tre bør være godt å behandle med antiseptisk oliven.

Hvordan montere en tre stakittgjerde lære av denne artikkelen.

Hvordan du enkelt kan lage en flettet gjerde fra styrene med sine egne hender kan bli funnet her.

Hva er fordelene ved gjerdet av bølgepapp under treet, kan du lese i denne artikkelen.

Forberedelse verktøy for montering

 • Tørr shtaketiny fra bartrær eller bredbladet treslag. De bør være av høy kvalitet polert og spesielt behandlet mot parasitter;
 • galvaniserte festene. Før du bruker er det nødvendig å forhånds smøre negler med lakk;
 • Tverrstengene;
 • bæresøyler;
 • spade (kan bruke bit);
 • sand;
 • kniplinger;
 • klyper;
 • sement.

Steg for steg byggingen av et tregjerde med hendene

Tatt tre stakes ca 60 cm i lengde. Hver er nødvendig å skjerpe. Deretter tar situasjonsplanen, og hamret pinner rundt omkretsen.

Deretter plugger bør løkker snøring. Det må være godt strammet.

Merking territoriet under støtte

Det er nødvendig å bestemme den ønskede høyden av gjerdet. Det er viktig at det ikke er for høy (fordi det kan skjule landings) eller for lav (for ikke å utsette område på skjermen). optimal Gjennomsnittshøyden er ansett for å være 1,5-2,5 m.

Fora kuttet angitte lengde. De skal bli behandlet i en slipemaskin og lage et halvsirkelformet eller trekantet profil. Hvis du ønsker å spare tid, kan du kjøpe ferdige boards.

Det kommer en tid når en av pinnene er fjernet, og i deres sted borede borehullsdybde på omtrent 50-80 cm en støtte for fremtiden av gjerdet. Til arbeidet gikk raskere, gjør det bedre, ved hjelp av en drill. Hvis tilgang til bore er ikke, så gropene kan gjøre en vanlig spade.

Boring av hull for søyler

Prefab støtte kan nå grave i bakken. Striper kan være en del av 50 * 50 * 75 mm eller 75 mm. Installer styrene bør være strengt vertikal, for større nøyaktighet anbefales det å bruke et blylodd. Brønnene blir dekket med jord og stamping fast. Å konsolidere resultatene og lage et gjerde holdbar, støtte er nødvendig for å sementere.

På toppen av hver tømmer spikeren er hamret, og de blir trukket sammen langs omkretsen stramt strukket snøring. Dette må gjøres for å korrigere justere høyden gjerdet.

Prozhiliny (tverrsnitt 10 * 2,5 cm) er festet til bjelkene ved hjelp av stifter. De bør plasseres i samme avstand fra hverandre. Dette gjøres i en høyde av ca 20-30 cm over jordnivået. Negler bør være av passende størrelse til å trenge prozhiliny gjennom og rager ut fra baksiden av noen få centimeter. Høyttalere på neglene må være forsiktig bøye.

Eksemplarisk tegning for bygging av et tregjerde med hendene

På neglene er spikret forberedt på plankegjerdet. Hvis du ønsker å gjøre en døv gjerde, er styrene spikret rygg mot rygg. Det er også mulig å la mellom seg en liten avstand fra en til fem centimeter.

Maling og foredling av tre gjerde

Stadier av installasjon av tre gjerder er fullført, men det er fortsatt mye arbeid. Det er nødvendig å beskytte tregjerde fra vær og insekter. For dette er det spesielle tiltak, særlig - behandling og maling.

Som et beskyttende materiale eksperter anbefaler bruk av konvensjonell lakk. Det betyr at det er en vanlig og tilgjengelig på sin pris. Hvis økonomien tillater, jernvarehandel tilbyr en rekke alternativer for en kraftigere og dyrere trebeskyttelse.

Etter at det påførte beskyttende laget er tørt, er det mulig å begynne å male.

Dette er viktig! Maleri tregjerde bør gjentas en gang hver to, maksimalt tre år.

Gjerder av tre har mange fordeler - det er miljøvennlig materiale og vakre utseende, pålitelig beskyttelse og lang levetid. Til et tre for å fullt avsløre disse kvalitetene, må du riktig montere gjerdet og på en obligatorisk basis for å beskytte treverket ved hjelp av linolje og maling.

Hvordan forlenge levetiden på tre gjerder

For ekstra beskyttelse mot regn og snø, mange fagfolk anbefaler å installere et gjerde på toppen av den spesielle visir. Dette krever installasjon av spesielle ytterligere braketter som visiret kan festes.

det beskytte den nedre delen av gjerdet, Vi må være konstant:

 • Fjern overflødig gress. Mye vegetasjon i nærheten av gjerdet fører til økt fuktighet. Dette kan føre til tidlig råtnende trevirke.
 • Etter fjerning av overskudd av gress langs gjerdet helles tynt lag av grus. Dette vil tillate fuktighet akkumuleres ikke i denne situasjonen.

Dekorative tregjerde, grille

hvordan forlenge levetiden til tre gjerder selv på byggetrinn:

 • Husk å sjekke installasjonsstedet maurtuer og store busker.
 • Bløtlegg tre med spesielle antiseptiske midler før byggestart.
 • Ved slutten av installasjonen for å dekke hele Utformingen av tennsatsen. Dette vil styrke gjerdet og gir utmerket beskyttelse mot ugunstige værforhold. Making primer bare i varmt vær, når treet er helt tørt.
 • Tilleggs priming er gjort med maling, sammensatt av naturlige oljer er inkludert. Dette dobler styrken på materialet. Et lag av oljemaling tørke i ca. 24 timer før påføring av det andre. Da materialet er godt mettet.

Når materialet er forberedt, har verktøyene, samt fritiden, byggingen av tregjerde med hendene - en sak som kraften selv nybegynnere i konstruksjonen. Men det er viktig ikke bare å riktig installere gjerdet, men også gi den med konstant omsorg og beskyttelse. Deretter plankegjerdet vil vare førtifem år.

Steg for steg video instruksjoner for bygging av gjerder laget av tre

Videoen - en uavhengig byggingen av et tregjerde:

Fotogalleri av ulike gjerder laget av tre

Foto eksempler på de ulike dekorative og uvanlige tre gjerder installert på sitt sommerhus. En del av ideer kan hjelpe deg i å velge sine egne avgjørelser.

Gjerder av tre med hendene: hvordan du gjør, hvilke typer ideer - 49 bilder

Gjerder til alle tider vært kjent for sin popularitet. På mange måter var dette årsaken til den relativt billig pris og enkel installasjon. Men i dag er situasjonen har endret seg litt, og nå fra treet for å skape ikke bare fekting, men virkelige mesterverk.

Vurdere alle detaljene.

Opprette et tregjerde i hjemmet. trinnvis prosedyre

Byggingen av tregjerde kan deles inn i flere faser, nemlig:

 1. Montering av støttepilarer;
 2. Installere tverrstengene;
 3. Skjerming, som er installert ramme.

Hvert trinn i konstruksjonen bør utføres i sin helhet.

Montering av støttepilarer som bæres tilbakefyllingsmetoden. Algoritmen er som følger:

 1. Verksted ved hjelp av en drill, en spade og skrap (hvis det blandes jord, og det er nødvendig å på forhånd er løsnet) for å lage et hull til en dybde på 1,5 meter med en diameter på 50 cm.
 2. På bunnen av hullet setter sanden og forsiktig komprimeres. Tykkelsen bør ikke være mindre enn 15 cm.
 3. Etter at du trenger å installere senter støtte stolpehull og igjen komprimert sand.
 4. Omtrent til høyde på 25 cm over bunnen skulle falle i søvn steinsprut, blandet med sand, og igjen alle komprimeres.
 5. Deretter se etter flathet støtte installasjon (det bør være klart vertikalt).
 6. Deretter må du gjenta prosessen med å sovne sand med grus og komprimeres. Disse trinnene må gjentas inntil blandingen ikke vil få toppen av gropen.

Cross-bjelkene, som er laget av tre, er det best å installere med braketter.

sammenstilling algoritme er som følger:

 1. På hvert ben vil være nødvendig å bruke flere vedlegg. Logger er fremstilt i henhold til segment 2 i lengde fra 10 til 15 centimeter.
 2. Ved slutten av hver seksjon skal utføre et hull for bolting.
 3. På slutten av hvert bord skal lage hull. Det bør tas i betraktning for å gjøre åpningen falt sammen med de boret i hjørnet.
 4. Dette etterfølges av den øvre del av bæresøylen omtrent 40 centimeter til å trekke seg tilbake. Notere den avstand som den første delen som skal sveises hjørne som skal utplasseres nedover.
 5. Deretter bør det være re tilbaketrekning fortsatt ca 4,5 centimeter og en sveiseområdet er nå utvidet direkte oppover.
 6. Videre er det nødvendig å trekke seg nedad omkring 1 meter på denne måten, og å montere den nedre brakett.
 7. Etter det, med hjelp av skruer du må installere skinner på treet.

Det er nødvendig å være oppmerksom på at avstanden mellom de tverrgående lagene kan reduseres. Men i dette tilfellet kan designet redusere dets styrke. Støtten selv må nødvendigvis være over huden ikke mindre enn 10 centimeter, og bunnen skal være på avstand fra bakken i en avstand på ikke mer enn 15 centimeter.

Skjæring av den installerte rammen

Før du starter montering av monteringskortene selv, må du huske at det finnes flere måter.

På en av måtene er picketen installert på loggene før sistnevnte er montert i støtter, nemlig:

 1. De tverrgående lagene er utsatt for den nødvendige avstanden mellom seg selv, samtidig som flyet opprettholdes. Dette vil trolig bli gjort ved hjelp av forhåndsforberedte støtter fra noe materiale.
 2. Det er ikke nødvendig å lage en mal som skal brukes til hullene mellom brettene.
 3. Den nedre og øvre kanter av lerretet er satt med en linjal. Det er tillatt i stedet for at en linjal bruker en kryssbjelke, som forblir, ikke er involvert.
 4. Skruer til tre er installert direkte på lagene selv.
 5. Etter dette finner det ferdige stoffet og dets fiksering til de forberedte parentesene sted. Det er verdt å merke seg at det er umulig å gjøre dette alene, så en assistent er nødvendig. I tilfelle at handlingene har vært riktig før, vil forsamlingen av det ferdige arket passere raskt og uten anstrengelse.

Hvis vi snakker om den andre metoden for installasjon, innebærer det den umiddelbare installasjonen av hvert brett separat. I dette tilfellet må du forberede deg på en lang og tidkrevende prosess. Etter hvert installert brett er det nødvendig å måle avstanden mellom dem (hvis det er et mellomrom mellom brettene) og kontroller vertikal vertikal.

Det skal bemerkes at noen av metodene er populære blant eiere av private og landshus, så for å si hvilken av dem er bedre enn umulig. Alle velger et alternativ for seg selv, avhengig av valg av tre gjerde design.

Enn det er mulig å behandle og male et tre gjerde

Det må forstås at det installerte tregjeret tar på seg et variert klima hele tiden på året. Av denne grunn må det nødvendigvis være beskyttet mot fuktighet, brann og skadedyr.

Ikke glem at ultrafiolett solstråling skader tregjerdet fordi det som følge av deres innvirkning, taper fuktighet i skogen, og dermed mister man lagerkraft og utseende.

Av denne grunn anbefales det å behandle tre med spesielle UV-herdere, som kan kjøpes hos enhver byggevare.

Denne impregneringen må behandles flere ganger på primeren med mulighet for dyp penetrasjon. Etter det kan du bruke fuktresistent maling og lakk for å feste et tre gjerd til et attraktivt utseende.

Beregn den totale kostnaden er simpelthen ikke mulig, fordi alt avhenger av nødvendig mengde materiale.

Hvis vi snakker om kostnaden for nødvendig byggemateriale, er gjennomsnittsprisen angitt i tabellen:

Til dags dato er det fortsatt ikke noe annet materiale enn tre, som ble lest som kompatibelt for implementering av ulike designløsninger (mens treet er svært rimelig i priskategorien).

Men på denne måten har dette gjerdet et indre utseende. Ingen vil si at synet har blitt verre.

I denne versjonen av designbeslutningen ble det lagt merke til alle detaljer, du kan se hvor godt konturene selv er utarbeidet, og vinklene er helt flatt. På bildet kan du se skyveporten fra samme gård.

Enig, svært få av oss vet hvilke teknikker denne eller den som designer bruker til å realisere sine fantasier. Men de bruker: steking, skape effekten av antikken, kombinere treet med ulike metall smidde elementer, og til og med trite treet og male det i ulike nyanser.

Og hvordan føler du deg om brutal stil? Enig, utsikten er bare imponerende.

For å implementere en slik designløsning trenger du bare et stikksag, en grinder og ferdigheter for trebearbeiding. Med verktøy og et ønske kan du oppnå effekten av loslitt tre.

Og hvordan å behandle puslespill? Hvis du vil, kan du først tegne et bilde på brettet, og deretter kutte ut malen. Det er verdt å merke seg at dette arbeidet regnes som et smykke, fordi hvert brett har sin egen klare størrelse og bøye seg.

I dette tilfellet er den vanskeligste prosessen i konstruksjonen av et slikt gjerdet sitt installasjon (ikke alle har mulighet til å lage en slik layout).

For bygging av et tre gjerd fra platen i utgangspunktet, må du nøye vurdere valget av brettet. I intet tilfelle bør det tillates at på noe sted av brettet var det en annen tykkelse eller bredde. I denne versjonen er kjennetegnet den rimelige prisen, men dette kompenseres av den enorme innsatsen som er nødvendig for å skape en slik skape.

Til tross for at en styretykkelse på opptil 1,5 centimeter ikke er veldig egnet for gjerder, kan den brukes til å skape et utmerket gitter i form av et gitter. Enig, visningen er ikke verre enn tidligere versjoner. Og hvis du dekorere den med grønne plantasjer som vil krysse den, vil utsikten være nydelig.

I løpet av de siste årene har det ikke-kantede brettet økt i pris med mer enn 15-20%, men dette forhindrer det ikke i å holde seg i det lave prisklasse. Da blir det ofte brukt når man bygger et tre gjerd i denne stilen.

Tilsynelatende viser dette eksemplet klart en av varianter av designløsninger når du arbeider med et ikke-kantet brett. Hvis ønskelig, kan du oppnå en hvilken som helst eksklusiv løsning.

Og hvordan designer du i stil med persienner? Enig, utsikten er bare en bombe.

Vakre gjerder av tre

Å ha små ferdigheter med å jobbe med tre, kan du skape et vakkert gjerde på kort tid.

Et slikt alternativ er populært blant mange eiere av private hus, siden etableringen ikke tar mye tid og krefter. Enig at utsikten er veldig attraktiv.

Standard gjerder, som passer for private hjem og for forstedene. Krever ikke noen spesielle ferdigheter, men har samtidig en vakker utsikt.

For å skape utskårne gjerder med egne hender, må du ha ferdighetene til treskjæring.

Å skape et slikt gjerde kan ta mer enn 3 måneder, fordi hver liten ting spiller en stor rolle. Men det er verdt det. Denne typen gjerde passer til ethvert interiør.

Og hva med denne versjonen av kutting? Sikkert mange drømmer om et slikt gjerde, fordi han ikke bare kan understreke den enkelte stil, men også skape en illusjon av antikken.

Dekorative gjerder brukes ofte i etableringen av steinhager eller bare i landskapsdesign.

Små tre gjerder, vil være i stand til å understreke egenartet av en bestemt plante, utfyller indre av infield.

Hvis ønskelig, kan du lage et dekorativt gjerde av en bestemt farge. Dette krever ingen ferdigheter.

Mange drømmer om å lage et lite eventyr fra deres nettsted og nedsette seg helt i gamle dager.

Denne versjonen av virkningen av antikken er utmerket for områder der trehus ligger. I kombinasjon med det samme gjerdet kan du selv skape et ekte eventyr.

Og hvis du legger til en liten innredning i form av et tykt tau? Utsikten er ganske enkelt spektakulær. Sikkert naboene kommer til eieren av et slikt gjerde med beundring.

Gjerder laget av bølgete tre

Hvis det av en eller annen grunn ikke er ønske om å jobbe med et tre, kan du installere et gjerde av profilert folie. Dermed er det mulig ikke bare å forlenge levetiden, men også å skape illusjonen av et tre gjerde.

Hvis ønskelig, kan du bruke profilerte lyse farger for et tre som passer perfekt til alle interiører. Levetiden til slike gjerder er mer enn 25 år.

Et annet alternativ er å bruke et bølgepapp med mørkere toner, noe som gjør at du kan lage en illusjon av en trelakkert. Utmerket for trehus, eller bygningene er kledd av plast under et tre.

Avhengig av ønskene til eieren av det private huset, kan gjerdet selv utføres i hvilken som helst stil.

Høye gjerder har alltid vært populære hos eiere av private hjem. Takket være dem kan du skjule alt som skjer på områdets territorium fra en outsider, for å gjøre gjerdet vakkert og eksklusivt.

Et annet alternativ er å installere et gjerde med små spor. Denne typen gjerde er perfekt for ethvert privat hus, uavhengig av størrelse og stil.

Som regel er installasjonen av denne typen gjerd til sin pris tilgjengelig for alle som bor i vårt land. Disse gjerder er bra for installasjon hvor som helst, uavhengig av om den gir den bort eller ditt private hjem.

På dette bildet kan du se at det profilerte arket kan kombinere en kombinasjon av dekorativ stein og selve treet. Det ser bra ut og har et lang levetid.

For de som elsker minimalisme, er muligheten til å lage et gjerde laget av et treprofilert ark et utmerket valg. Denne typen holdning til den klassiske stilen og perfekt for både den direkte plikten til å beskytte nettstedet og som et godt element i innredning.

Når du skal lage et gjerde, kombinerer murstein og tre helt perfekt. De forsøker ofte å kombinere designere når de lager interiør i rommet selv og utover.

Gjerdet er laget i klassisk stil med vanlige tegl og brett. Takket være den vellykkede kombinasjonen av fargepaletten ser dette gjerdet ikke bare rikt, men også veldig attraktivt ut.

I denne sammensetningen kombineres de krøllete elementene i et tre gjerde med en murstein. Vellykket valgt fargepalett gjør det mulig å bruke det i noen mete.

Denne kombinasjonen av byggematerialer brukes i de fleste tilfeller i landhus og hytter.

Det er veldig vanskelig å rekonstruere et slikt gjerde med sine egne styrker, og man bør ikke bare kunne håndtere dette materialet, men vet også vanskelighetene ved å blande en spesiell løsning. Men du må være enig, slike gjerder kan overraske selv den mest kritiske kritikeren med deres skjønnhet.

Gjerder, kombinert med dekorative stein gi illusjon av en gammel festning. Ofte brukt for installasjon i hytter eller på territoriet til private firmaer.

Nå i verden av tre gjerder begynte å vise en tendens til å bruke andre mønstre. De tillater enkle gjerder for å skape noe spesielt og unikt i sitt slag.

Som man kan se, er et slikt mønster svært vanskelig å gjøre med hendene, med mindre en person er ikke, og har tilstrekkelige ferdigheter i å arbeide med treskjæring.

Den kan bestilles fra tråden spesialist på tre sammensetningen i kinesisk stil, som vist på bildet. Dette alternativet anses å være ganske vanlig i vårt land.

Sikkert hver eier av nettstedet ønsker å installere den opprinnelige gjerdet. Men hva er de?

Denne originale utformingen tre gjerder i vårt land er ikke vanlig. Dette skyldes i stor grad en kostbar fornøyelse (den opprinnelige prisen kan variere fra 40-50 tusen rubler).

En slik utforming løsning kan ikke bare gjøre dine naboer å se på gjerdet med misunnelse, men også gjør området svært rik og personlig.

Gjerder av tre, horisontale,

Mange av våre landsmenn når du installerer gjerder ofte lurer på - hva bedre vertikal eller horisontal? Faktisk er den eneste forskjellen i smak.

Snakker om en slik vertikal gjerde kan si med sikkerhet at det kan gjøre alle i hjemmet, mens tilbringe en kort periode av tid og penger. Den klassiske stilen er egnet for beskyttelse av territorium.

Bildet viser at den vertikale gjerdet, laget ved hjelp av sofistikert design. Gjøre dette veldig vanskelig hjemme, og hvis du vil ha til å søke hjelp av fagfolk. Men det er verdt det.

Smidde elementer til alle tider ga gjerder styrke og attraktivitet. Men på grunn av den betydelige prisen er ikke veldig populært.

Tregjerde med smidd metall ledninger i bildet gjør det en original på sin egen måte. Det gir området av stil og skjønnhet. Videre smijern gjerde designelementer gjør en meget vanskelig, noe som i betydelig grad øker levetiden.

Slik utførelse som kombinerer tre, murstein, og faktisk, smidde elementer, gjør nesten gjerde liv. Han var ikke vanskelige klimatiske forhold, er det vanskelig å skade, og viktigst av alt - det er vakkert og stilig.

De fleste av våre innbyggere gjør stakittgjerder. du kan gjøre en veldig god gjerde med dette materialet. Man trenger bare å se på disse bildene.

Selvfølgelig, hvis dette gjerdet maling, og deretter lakkert og få svært god, men også fordi det er attraktivt. Hva er typisk - det kan gjøres på kortest mulig tid (perioden av sin konstruksjon er ikke mer enn 1-2 dager).

I nærvær av voldelige fantasier og stort ønske om å nettstedeieren, kan vi gi en så stor designer ogradku som aldri opphører å behage øyet av andre.

Fence stigen er ikke sjelden i hverdagen til eierne av private hus. Først - denne typen sparer på brettet, som små hull kan redusere mengden av materiale, og for det andre - det viser seg til slutt svært godt.

På bildet ligger gjerdet stigen, som fortsatt er omsluttet inne gulv. På grunn av dette er det utenfor Sras svært effektivt, mens innenfor gjerdet del ser veldig ryddig.

Denne typen stige i de fleste tilfeller, er satt i forstads private hjem. Små sprekker mellom styrene kan du se de vakre grønne områder, som kan plantes bak gjerdet.

Videoen nedenfor viser hvordan du kan lage en billig gjerde laget av tre.

Hvordan lage et tregjerde for private hus med sine egne hender

I dag er det plankegjerdet stadig mer populært igjen. Moderne kolleger av andre materialer, selvfølgelig, ikke verre, men fra tid uminnelig menneskeheten har verdsatt og verdier hittil naturlighet. Ingenting sammenlignet med naturlig tre matrisen. På vår side inneholder flere varianter av tre gjerder og rekkverk for boliger og detaljerte instruksjoner om hvordan å gjøre sine egne hender.

De viktigste typer av tre gjerder

For noen eier av et privat hus fekting, laget med sine egne hender - en spesiell stolthet. Men før vi går videre til sin konstruksjon må velge den type konstruksjon. Typer av tre gjerder for private hus og bilder til dem:

Tregjerde nettverk. Beskrivelse for denne eldste variasjon - vevd med hverandre på en spesiell måte og stenger drevet ned i bakken knærne. Tregjerde antikke kurv (på bildet under kan du se flere detaljer) er svært uvanlig å gjøre det med sine egne hender på et blunk, men dessverre livet av sin lille.

Selv om navnet er minner om amerikanske filmer om cowboyer, bør det bemerkes at i vårt land, ble slike strukturer bygget for lenge siden. De beskyttet hagen, kjøkken hager, jordbruk beiteområdet. I design - er naglet til den bjelke av tre et par planker (zherdin).

Det er også en slags gamle gjerder som kan gjøres personlig. Staver, topp avsmalnet i en vinkel på 40 grader. Den har en imponerende utseende

Attraktivt utseende, en delikat tregjerde for hagen for å gjøre sine egne hender tjener bare som oftest som en del av dekoren eller infield for sin reguleringsplan. Ekstremt holdbar dekorative tregjerde er ikke annerledes. Gjøre det mulig ved å krysse rett eller skrå strimler eller smale planker.

Tradisjonelt utseende av tre fekting - fekting, gjerde. Den enkleste mulighet for produksjon: styret i en vertikal stilling festet til prozhiliny, og de som, i sin tur, drevet ned i jorden til trestolper. Det er den mest kostnadseffektive og rask måte å heve å beskytte området ditt. Angivelig, derfor har det blitt så populært. Enkel å bruke, gjør det dine egne hender raskt og enkelt, og med riktig pleie vil det vare lenge.

Et annet karakteristisk trekk ved dette gjerdet er at det tydelig markerer grensene uten å skjule mens seksjonen selv.

Separasjon av tre gjerder på Mount Technology

Gjerder av tre, i bildet over viser er:

 1. Uten stiftelsen basen. I dette tilfellet må du bare trestolper eller metall støtter.
 2. På fundamentet. Den første delen av fundamentet basen fremstilles samtidig med trebjelken.

Som for finish, kan det gjøres ved hjelp av ethvert materiale med dine egne preferanser: stein, terrassebord, murstein. Tregjerde med et solid fundament for alltid ser respektabel, stilig og grundig. For ham har du lyst til å bruke mye penger, er det et alternativ å redusere kostnadsstrukturen - er å lage et tregjerde med hendene fra begynnelsen til slutten.

Stadier av installasjon av tre gjerder

Rustikk stil (land) har alltid vært og er fortsatt den dag i dag på høyden av motetrender. Gjerder - sin slående element, og enkelhet av linjene selv uten dekorasjoner alltid ser moderne og elegant. Lag dine egne hender er ikke vanskelig. Hvordan lage et tregjerde mer komplisert design? Først må du bestemme på materialer av produksjon.

Trinnvise instruksjoner for å installere et gjerde laget av tre

Hvis materialet du allerede har bestemt deg, velger du størrelsesforholdet: formen, høyden på tre inngjerdet. Bare da kan gå direkte til bygging. Hvordan lage et tregjerde med hendene, tegninger og detaljerte instruksjoner, se nedenfor.

 • Det første trinnet er merking territorium.

 • Neste må du beregne antall søyler av tre, gjerder og prozhiliny.
 • Jordiske del av stangen som skal behandles slam.
 • Deretter blir tellingen utføres ved en pre-strukket ledningen bjelker (anbefalte avstand - 3 meter).
 • Trukket ut av brønnen. hulldybden skal utjevnes jorddybde for forekomst - det er omtrent 1,5 meter. Brønnene kan graves brunkull.
 • Tenk god en påminnelse: Hvis din intensjon er å lage en høy og tung tregjerde, i dette tilfellet, må du huske å feste til bunnen av metallplaten støtter. Det er nødvendig for stabiliteten og for å beskytte grunn av tyngdekraften ikke er kastet opp.
 • Treplank er montert vertikalt på en sandseng 12 cm, hvoretter små porsjoner av malt sand fylles godt. Nøye ram. Til strukturen var sterkere hull kan fylles med betong.

 • Etter installasjon av støtter er nødvendig for å beregne og bestemme stedet for feste prozhiliny tre topp og bunn.
 • Gjerde er valgt for den valgte malen på forhånd, men du kan gjøre det selv, avskåret på strukket ledningen.

For brukervennlighet, kan du kjøpe en ferdig gjerde med bilder eller uten dem.

Vi foreslår at du går gjennom en kort video med et utvalg av vakre tre gjerder:

Hvordan lage et rutegjerde med hendene

Den neste typen: tregjerde med hendene på sjakk bildet kan tydelig se forskjellen med den forrige.

Sammenlignet med den forrige, ser sjakkbrett mer dekorative laget av tre. Den viktigste funksjonen av installasjonen er ansett som, for å gjøre det, kan du i noen gjennomføring av: tett eller lumen.

Poler er satt på samme måte som den ovenstående utførelsesformen. Etter installasjon må du feste bjelkene. Man kan skjære spor i de tre søyler, i metallsveising bør være sveisede hjørner, som vil bli beliggende bjelker.

Bestemmer hvilken posisjon du ønsker å lage et rutemønster: horisontal eller vertikal posisjon førerne. Med vertikal sjakk gjøre dem vannrett og omvendt, når den horisontale, de er laget vertikalt.

Videre, etter installasjon kan fortsette til føringsmonteringsplater. Sette dem på en forskjøvet måte som vist ovenfor (en på hver side). Fikse dem, kan du enten spiker eller skruer.

tre gjerde stige med hendene

Fence tre horisontal stigen er også svært populære så nærmere på den. For å gjøre en slik struktur med sine egne hender like enkelt som de forrige. Installer støtter, på en lignende (beskrevet ovenfor) prinsipp.

Deretter må du fikse på begge sider av lekter av tre - det vil være guide. Vanligvis anvendes for dette formål en kanal, er det enklere og lettere å sette inn brettet i en vinkel. I dette tilfellet, bestemmer du selv hvilken vinkel du ønsker å lage et juletre. Stillingen er også valgt med preferanse. Retningen kan være både vertikal og horisontal.

Viktig! Ikke glem å installere styrene sammen med pakningen Materialet mellom dem. Det er nødvendig for ventilasjon og for bevaring av materialet fra forråtnelse.

Tregjerde å gi stigen med hendene. Bildet viser noen modeller er allerede ferdige verk.

Ved gjennomføring av arbeidene behandle med antiseptisk og male gjerdet struktur.

Pawn lang av massivt tre gjerde

Som materiale for fremstilling av tre gjerder behov for å velge den type tre, som er kjennetegnet ved styrke: aske, morbær, akasie, eik, osp, sibirsk lerk.

Forresten, det siste alternativet - det er virkelig evig materialet ikke er bortskjemt, men heller blir sterkere når de utsettes for vann. Det skal også begrense bruken av furuarter for å skape en treklosser. Ikke bruk bjørk, hvis du ikke ønsker å endre det ofte, det blant alle de andre lavest tetthet.

Inngjerdet kort for bruk i tre og metall, eller som et alternativ til tre - belegg. Tre avvise er ikke nødvendig. I dag er det spesielle metall konsoll, takket være moderne teknologi. Derfor er heltre støtte ikke nødvendigvis grave dypere. Concreted konsoll, og da de festet bjelker av tre.

De mest utsatte deler av veden, er de hvor kutt blir bygget på tvers av fiberen. For å forlenge levetiden av tre blokker i gjerdet, sette styrene horisontalt eller gjøre visir. Tre er sårbare når direkte samhandler med luft:

 1. Når fuktighet og sveller soppangrep innskudd.
 2. Hvis luften er for tørr - rassyhaetsya og sprekker.

Prosessen tregjerde for å redusere risikoen for skader og forverring? Dette kan gjøres på grunn av impregnering med antiseptisk og male spesielle materialer: Svensk maling, suge den varme linolje, yacht lakk.

Svenske maling kan lage sine egne hender hjemme. For å gjøre dette må du blande følgende ingredienser:

 • Vitriol - 260 gram.
 • Minium jern - 260 gram.
 • Vanlig salt -260 gram.
 • Rugmel vil kreve 580 gram.
 • Linolje kan brukes, og linolje - 240 gram.
 • Vann ca 4,5 liter.

Forbruket av denne blandingen er omtrent 200 ÷ 300 ml / m2. Forventet farge - gyllen. Hvis du trenger en annen farge, og sett den røde ledningen på oker eller mangan peroxide.

En fremgangsmåte for fremstilling av det svenske farge med hendene: mel blandet med 3 liter vann til å koke pastaen, og deretter ført gjennom en sikt til blandingen klumper igjen ble satt i brann ved tilsetning av salt og jernsulfat. Under konstant omrøring inntil kokt inntil sulfat er fullstendig oppløst, blanding i små porsjoner til en blanding av første lakk, etterfulgt av vann.

Det er den enkleste måten mulig å lage sin egen gode impregnering og denne line-up av impregnert trevirke.

Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

1

Leave a Reply

7 + 1 =