tre gjerde vakker

Mest interessant tre gjerder for private hjem: beskrivelse og fotoprimery

Velkommen våre kjære gartnere, samt de innbyggerne i byen leiligheter, som ikke har ennå heldig å ha sitt eget nettsted, men er i hemmelighet drømmer om per se. Det siste vi si: Fortvil ikke. På gata, også, en dag vil passere en regning samler.

Og så, når du utføre dokumenter på sin egen jord, umiddelbart må du gjerde! Og ikke noen, men definitivt en fin og billig, fordi etter en så betydelig oppkjøp på den kunstneriske smiing penger vanligvis har ikke annet valg enn å legge ut gjerdet av stein eller murstein er ikke den mest flyktige ting.

Så kom til redning av tre gjerder for private hus bilder av det beste som vi besluttet å vise deg i vår dagens gjennomgang.

Gjerder og rekkverk for boliger

La oss begynne med en enkel. Med de mest vanlige tre gjerder, for produksjon av noe som er det unødvendig å ha noen kunstneriske talent. Men dette betyr ikke at en slik barriere vil ikke fungere for en hyggelig herregård, faktisk bare betyr ikke dårlig.

Hva ville du ha vært lettere å forstå, har vi besluttet å organisere materialet.

Så kan alle de tre gjerder være ganske tydelig delt inn i tung, designet for å imøtekomme produksjon av basen og lys - de på bunnen trenger ikke.

La oss starte med sistnevnte som med billigere.

Som vi har sett, til lungene gjerder vil melde alle plankegjerdet, for produksjon av noe som det ikke er nødvendig å sette forskaling og armering strikke. Som kolonnene kan da tjene som trebjelkene og metall eller asbestobetonnaya rør.

Det er ikke for fundamentalt, det viktigste at de ble begravd under dybden av jord frysing og hadde en tilstrekkelig stabilitet i området for kontakt med jorden. Det kan se ut som følger:

1

Stolpene er valgfritt

Selvfølgelig, helst betonirovka, fordi i dette tilfellet er det mulig å gjøre en liten runde søyler sokkel. En bagatell, men livet er ikke forlenget for ett år. Men det er på den ene siden, og på den andre - hvis du ønsker å endre disse kolonnene, har ganske tinker.

Fordelene med disse fotoceller inkluderer lave kostnader og raske å montere hastighet. Hvis du velger en lys gjerdet, og tatt hensyn til økonomiske begrensninger, det handlet riktig.

Men vertene reshivshiesya å bygge tunge beskyttelse, brukes tre, sannsynligvis fra et rent estetiske hensyn, for eksempel betong fundament, pluss en stein eller murstein søyler vil motvirke noen form for sparing.

Alternativ her, som i bygging av stripen fundament for huset nøyaktig to.

 1. Du kan komme til ikke-frossen jord og helle betong på høyden.
 2. Og du kan erstatte jord duvende på samme sand eller grus, og håper at dette vil spare puten tape på belastningen.

I det sistnevnte tilfellet er det imidlertid nødvendig å strikke armeringsnett, som også bidrar til kostnadsbesparelser, men betongen vil trenge mindre enn halvparten. Hva er mer lønnsomt å vurdere selv.

Scheme-tung gjerder eksempel som følger:

Ideen er å evig foundation som du kan endre delen lett. I dag er de tre, lei, og i morgen flaunt laget av bølgepapp, og senere, kanskje, og smiing av pengene vil være i stand til å spare opp.

Typer materiale for tregjerde

Men dette er ikke den eneste mulige "filtrering". Mange foretrekker å utpeke gjerder brukes til å sy de materielle spenn. Det kan skilles:

Som du kan se, i inntaket faktisk brukt hele spekteret av alle typer trelast, og hva som er mest interessant, fordi noen av dem kan gjøre en vakker tregjerde om å vitne, og selv om bare for hage. Det viktigste er å heve den riktige ideen, og deretter saken for små, brette opp ermene og bringe den til liv.

Vel, den siste divisjonen, noe som kommer til meg virker det mest logiske, nemlig i design, som er det vi ser på i detalj.

En av de vanligste typene tregjerde - et gjerde. Utformingen av en slik behandling ved første øyekast en ganske uoriginal. Og ja, derfra ta interessante ideer. Hamret av samme avstand troppen om de ser ganske pen, men hadde allerede ganske namozolil øynene for de siste hundre årene.

Og likevel er det ingen kreative ideer om grenser, se eksempler på uvanlige picket.

Men hvor mye fantasy gjelder ikke, og gjerdet har en betydelig ulempe - gjennom tunet kan sees. Og denne mannen med en nasjonal mentalitet er ikke alltid til sin smak. Vel, vi har fortsatt ikke vokst til europeisk nivå, for å ha en grønn plen og symbolske palisader.

Vi trenger alltid å bli blokkert, skjult, og derfor desto mer populær sjakkbrett i dag. Liker, det samme gjerdet, men i to rader. Gjennom dette ikke lenger popodsmatrivaesh, og viktigst endret og gjerder design selv, slik at mestere til å realisere helt uventede ideer.

Det er kanskje se rute av kanter boards

Men på grunn av dyrket croaker, men oftere, selvfølgelig, brukte de tradisjonelle tre lamellene.

De som foretrekker gardiner persienner, sørg for å sette pris på stigen. Sistnevnte kan enten være åpen, eller samles i et fjerntliggende panel. Men se for deg selv.

For vakker hage fekting delen ville og gjerde i et rutenett. For produksjon av slike brukte høvlet tre lameller, selv om noen håndverkere og her viser seg å bryte kanonene.

Til tross for sin enkelhet er det ofte mulig å møte tre gjerder av "Ranch". Det ville synes det er kjedelig, men hvis du er i samme stil og gjøre en gate med en wicket, kan du få en svært original gjerder, men ikke mye ødelagt.

Som du kan se, disse gjerdene ikke nøl med å søke selv eierne av luksusvillaer.

Veldig interessant og rik på muligheter er en gruppe av beskyttelse under navnet "twist". Her kan overføres og gjorde et gjerde antikk og moderne alpin-stil vri. Materialer som brukes til bygging av en rekke tynne kvister og vinranker til høvlet kanter boards. På dette punktet som på så mye.

Men det kan se ut som vri som gjerder for private boliger

En sjelden type tre gjerder, som imidlertid har all rett til å eksistere. Spesielt når for registrering er tatt av profesjonelle. Fordelene med slike gjerder kan tilskrives deres levetid og pålitelighet. Ulempene - en massiv og dyrt. Tross alt, kruglyasha av produksjonen går mye.

Til slutt, den siste av standard plankegjerdet - en klassiker. I slike spenner er laget av massivt tre brett. Ikke veldig original idé, men det er ingen regnskap for smak.

Det var ideen om standard, men ikke alltid en eller annen "gjerde" design funnet i sin rene form. Noen ganger kreaktivschiki vekke slike kunstneriske ideer som enten ikke passer inn i noen av de ovenfor diskuterte mønstre eller kombinerer flere ideer. I dette tilfellet snakker vi om opphavsrett dekorative gjerdene, og at du nøyaktig representerer hva som foregikk, se på et par av noen slående eksempler.

For eksempel, her master vakkert kombinert "Sjakkbrett" med "net". Det er vanskelig selv å forestille seg hvor mye han måtte være opptatt, men resultatet var utmerket.

Et gjerde for fremstilling av en slik generell inngang gikk oshkurennye tråder. Et godt eksempel på et tema når talent sparer penger.

Forresten, hvis du ikke vet hvor vakkert å male gjerdet, ta en titt på følgende bilde. God farge, kombinert med ingen kompliserte innstillinger slått kjedelig gjerde inn et kunstverk.

Vel, de følgende eksempler i kommentarene ikke trenger. Se, kanskje de vil inspirere deg til å lage ditt eget design på et mirakel.

Farvel og se deg snart på nettstedet om landet.

Nettsted om hytta Marina Makarova. Transform hytte i paradis

Togo, som skal stjele innhold, lider avlingssvikt, skadedyrangrep, inntrengere og full grodde hagen ugress.

Gjerder av tre med hendene: hvordan du gjør, hvilke typer ideer - 49 bilder

Gjerder til alle tider vært kjent for sin popularitet. På mange måter var dette årsaken til den relativt billig pris og enkel installasjon. Men i dag er situasjonen har endret seg litt, og nå fra treet for å skape ikke bare fekting, men virkelige mesterverk.

Vurdere alle detaljene.

Opprette et tregjerde i hjemmet. trinnvis prosedyre

Byggingen av tregjerde kan deles inn i flere faser, nemlig:

 1. Montering av støttepilarer;
 2. Installere tverrstengene;
 3. Skjerming, som er installert ramme.

Hvert trinn i konstruksjonen bør utføres i sin helhet.

Montering av støttepilarer som bæres tilbakefyllingsmetoden. Algoritmen er som følger:

 1. Verksted ved hjelp av en drill, en spade og skrap (hvis det blandes jord, og det er nødvendig å på forhånd er løsnet) for å lage et hull til en dybde på 1,5 meter med en diameter på 50 cm.
 2. På bunnen av hullet setter sanden og forsiktig komprimeres. Tykkelsen bør ikke være mindre enn 15 cm.
 3. Etter at du trenger å installere senter støtte stolpehull og igjen komprimert sand.
 4. Omtrent til høyde på 25 cm over bunnen skulle falle i søvn steinsprut, blandet med sand, og igjen alle komprimeres.
 5. Deretter se etter flathet støtte installasjon (det bør være klart vertikalt).
 6. Deretter må du gjenta prosessen med å sovne sand med grus og komprimeres. Disse trinnene må gjentas inntil blandingen ikke vil få toppen av gropen.

Cross-bjelkene, som er laget av tre, er det best å installere med braketter.

sammenstilling algoritme er som følger:

 1. På hvert ben vil være nødvendig å bruke flere vedlegg. Logger er fremstilt i henhold til segment 2 i lengde fra 10 til 15 centimeter.
 2. Ved slutten av hver seksjon skal utføre et hull for bolting.
 3. På slutten av hvert bord skal lage hull. Det bør tas i betraktning for å gjøre åpningen falt sammen med de boret i hjørnet.
 4. Dette etterfølges av den øvre del av bæresøylen omtrent 40 centimeter til å trekke seg tilbake. Notere den avstand som den første delen som skal sveises hjørne som skal utplasseres nedover.
 5. Deretter bør det være re tilbaketrekning fortsatt ca 4,5 centimeter og en sveiseområdet er nå utvidet direkte oppover.
 6. Videre er det nødvendig å trekke seg nedad omkring 1 meter på denne måten, og å montere den nedre brakett.
 7. Etter det, med hjelp av skruer du må installere skinner på treet.

Det gjøres oppmerksom på det faktum at avstanden mellom de tverrgående bjelkene kan reduseres. Men i dette tilfellet, kan utformingen redusere sin styrke. Støtte i seg selv må nødvendigvis være høyere enn den plating er ikke mindre enn 10 centimeter, og bunnen skal være i en avstand fra bakken i en avstand på ikke mer enn 15 cm.

Vindsperre etablert rammeverk

Før du starter installasjonen direkte selv montering styrene, er det nødvendig å huske på at det er flere måter.

I en metode, gjerde som er montert på bjelkene før den sistnevnte er lagret i stativet, nemlig:

 1. Viste tversgående bjelker med en ønsket avstand mellom dem, og samtidig opprettholde den planet. Dette kan gjøres ved hjelp av pre-forberedt stands av enhver mor.
 2. Det er ikke nødvendig å fremstille templat, noe som vil bli anvendt for å klaringen mellom platene.
 3. Den nedre og øvre kant av bladet er eksponert med en linjal. I stedet lov til å bruke hvilken som helst linje av traversen, som har holdt seg, er ikke involvert.
 4. Skruer på tre planker blir installert direkte på bjelkene selv.
 5. Etter det, er det ferdige stoffet og dets fiksering til de preparerte brakettene. Det er verdt å merke seg at det alene ikke kan gjøre dette, så du trenger en assistent. Hvis handlingen før det var sant, vil det ferdige stoffet montering skje raskt og uten anstrengelse.

Hvis vi snakker om den annen installasjonsmetode, da det betyr at den direkte montering av hvert bord individuelt. I dette tilfelle er det nødvendig å forberede for en lang og omstendelig prosess. Etter at hver plate må installeres for å måle avstanden mellom dem (hvis en klaring mellom platene) og test tydelig vertikal.

Det bør bemerkes at noen av metodene er populær blant eiere av private boliger og landet, så å si hvilken som er bedre er umulig. Hver utførelse selekterer for seg, avhengig av valget av tre gjerdet design.

Hva kan behandles og å male et tregjerde

Det bør være klart at den installerte tregjerde tar på en endring av klimaet i alle årstider. Av denne grunn er det helt nødvendig å beskytte mot fuktighet, brann og skadedyr.

Ikke glem at solens ultrafiolette stråling skader på tregjerde med den begrunnelse at som et resultat av sin eksponering i indre tre fuktighet er tapt, slik at det mister sin bæreevne og selv utseende.

Av denne grunn anbefaler vi å behandle treverket med spesielle UV-herder som kan kjøpes til enhver jernvarehandel.

En slik impregnering er nødvendig for å behandle et par ganger på primeren med dyp gjennomtrengning. Etter det, kan du bruke vannfast maling og lakk for handelen tregjerde attraktivt utseende.

Beregn den fulle verdien av det er rett og slett umulig, fordi alt avhenger av ønsket mengde materiale.

Hvis vi snakker om kostnadene ved de nødvendige byggematerialer, er den gjennomsnittlige prisen oppført i tabellen nedenfor:

Til dags dato er det fortsatt et annet materiale enn tre, som ble lest i samme smidig å gjennomføre ulike design beslutninger (treet er svært tilgjengelig på priskategori).

Men på en slik måte at gjerdet har en intern visning. Ingen kan si at arten er blitt verre.

I denne utførelsen designløsningen fokusert på hver eneste detalj, kan du se hvordan arbeidet seg konturer og hjørner glattet i sin helhet. På bildet kan du se skyvedør fra samme verft.

Enig, veldig få av oss vet hvilke metoder bruker en eller annen designer til å realisere sine fantasier. Men de bruker: kalsinering skape aldrende effekt hell kombineres med forskjellige tre smidd metall elementer, og selv trivielle treet polert og utsatt for maling i forskjellige farger.

Og hvordan synes du om den brutale stil? Enig, det er bare imponerende.

For å gjennomføre en slik designløsning, trenger du bare en stikksag, slipemaskin og ferdigheter i treverk. Hvis det finnes verktøy og lyst, kan du oppnå effekten av en battered tre.

Og hvem liker å behandle gåter? Hvis det er ønsket, kan du først tegne en tegning på bordet, og deretter kutte mønsteret. Det er verdt å betale oppmerksomhet til det faktum at dette arbeidet anses å være en gullsmed, fordi hvert bord har sin presise størrelsen og kurvatur.

Den mest vanskelig prosess i byggingen av plankegjerdet er vurdert å installere det (ikke til alles makt til å gjøre en slik ordning).

For bygging av plankegjerdet på skive er først nødvendig å nøye behandle utvalget styret. I alle fall ikke bør få lov til på et hvilket som helst sted på brettet har forskjellig tykkelse eller bredde av det samme. I denne utførelsen er særtrekk sin rimelige pris, men dette oppveies av den enorme arbeidet som er nødvendig for å skape en slik etablering.

Til tross for det faktum at platetykkelse på opp til 1,5 cm er ikke særlig egnet for gjerder, kan det bidra til å skape en utmerket ogradku i et gittermønster. Enig slags gjorde ikke verre enn de tidligere versjonene. Og hvis det er fortsatt dekorere og grønne områder, som vil være hennes flette - utsikten er fantastisk.

I løpet av de siste årene har ikke kanter brettet har økt i pris med mer enn 15-20%, men dette hindrer ikke henne å bli holdt i nedre prisklasse. I dette tilfellet, er det ofte brukt i byggingen av et tregjerde i en stil.

Som det kan sees, er dette eksempel illustrerer en utførelsesform av utførelser når det arbeides med ikke-kuttet plater. du kan oppnå noen eksklusive løsninger hvis ønskelig.

Og hvordan lager du løsninger i stil med skodder? Enig, bare slags bombe.

Vakre tre gjerder

Med litt dyktighet til å jobbe med tre, kan du lage en vakker gjerde for en kort tid.

Denne utførelsen er populært med mange eiere av private boliger, siden opprettelsen ikke tar mye tid og krefter. Jeg er enig i at formen er svært attraktive.

Standard fekting, som er egnet som et privat hus, og for forstadsområder. Det krever ikke ham noen spesielle ferdigheter, men samtidig har en fin utsikt.

Hvis du vil lage et utskåret gjerder med hendene må ha ferdighetene til carving tre.

Å lage slike gjerder kan ta mer enn 3 måneder, fordi alle detaljer spiller en stor rolle. Men det er verdt det. Denne typen gjerde er egnet for ethvert interiør.

Og hva om slike varianter skjæring? Jeg er sikker på at mange drømmer om et slikt gjerde, fordi det ikke kan bare understreke den personlige stilen, men også skape en illusjon av antikken.

Gjerder blir ofte brukt når du oppretter rock hager eller bare i landskapet design.

Små gjerder av tre, vil være i stand til å fremheve trekk ved et anlegg, for å utfylle det indre av infield.

mulig å lage noen dekorative ogradku en bestemt farge, hvis ønskelig. Det krever ingen ferdigheter.

Mange drømmer å skape en liten del av sin historie, og fordype seg i gamle dager.

Denne varianten effekten av antikken er stor for områder der trehusene. I kombinasjon med den samme m gjerdet kan du lage selv en ekte eventyr.

Og hvis du legger litt pynt i form av et tykt tau? Utsikten er rett og slett fantastisk. For at naboene ville komme til innehaveren av et slikt gjerde med beundring.

Gjerder av bølge tre

Hvis en eller annen grunn er det ikke noe ønske om å jobbe med tre, kan det være installert gjerde av bølgepapp. Dermed er det mulig ikke bare å øke levetiden, men også skape en illusjon av et tregjerde.

Hvis ønskelig, kan du bruke den profilerte lys-farget tre, som passer perfekt til ethvert interiør. Levetiden til et slikt gjerde over 25 år.

Et annet alternativ er å bruke korrugerte mørkere toner, noe som gjør det mulig å skape en illusjon av tre dekket med lakk. Flott for tre hus eller bygninger omsluttet i plast under treet.

Avhengig av ønskene til eieren av et privat hus, kan gjerdet selv gjøres i enhver stil.

Høye gjerder er alltid populært med eierne av private hus. Takket være dem, kan du skjule alt som skjer på territoriet til området fra visningen, gjøre ogradku vakre og eksklusive.

Et annet alternativ er å installere et gjerde med små åpninger. Denne typen gjerder er perfekt for enhver privat hus, uavhengig av sin størrelse og stil.

Som en generell regel, installasjon av denne type gjerde på sin pris er tilgjengelig for enhver borger av landet vårt. Slike gjerder er perfekt for installasjon i hvilket som helst sted, uavhengig av om det er en villa er et privat hus.

I dette bildet kan du se at stålplaten er å kombinere en kombinasjon av dekorative stein og treet selv. Det ser flott ut og har en lang levetid.

For de som elsker minimalisme perfekt mulighet til å opprette et gjerde av korrugerte stålplater under treet. Denne typen holdning til klassisk stil og er perfekt for å utføre plikt - til å beskytte området, samt en god dekorasjon.

Når du oppretter et gjerde murstein og tre kombinert stor. De prøver ofte å kombinere designere til å lage interiør i rommet og utover.

Gjerde i klassisk stil ved hjelp av konvensjonelle murstein og boards. Takket være vellykket kombinasjon av tilpasset fargepalett, ser dette gjerdet ikke bare rik, men også svært attraktive.

Ved denne anordning kombinerer formede elementer med tre gjerdet murstein. Velvalgte fargepaletten kan du bruke den på noen Mete.

Denne kombinasjonen av byggematerialer i de fleste tilfeller brukes i landets hus og hytter.

På sine egne for å gjenskape slike ogradku ville være svært vanskelig, og du må ikke bare være i stand til å håndtere dette materialet, men vet også vanskelighetene med å blande en spesiell løsning. Men du må innrømme, disse gjerder er i stand til å overraske med sin skjønnhet, selv de mest captious kritiker.

Gjerder, kombinert med dekorative stein gi illusjon av en gammel festning. Ofte brukt for installasjon i hytter eller på territoriet til private firmaer.

Nå i verden av tre gjerder begynte å vise en tendens til å bruke andre mønstre. De tillater enkle gjerder for å skape noe spesielt og unikt i sitt slag.

Som man kan se, er et slikt mønster svært vanskelig å gjøre med hendene, med mindre en person er ikke, og har tilstrekkelige ferdigheter i å arbeide med treskjæring.

Den kan bestilles fra tråden spesialist på tre sammensetningen i kinesisk stil, som vist på bildet. Dette alternativet anses å være ganske vanlig i vårt land.

Sikkert hver eier av nettstedet ønsker å installere den opprinnelige gjerdet. Men hva er de?

Denne originale utformingen tre gjerder i vårt land er ikke vanlig. Dette skyldes i stor grad en kostbar fornøyelse (den opprinnelige prisen kan variere fra 40-50 tusen rubler).

En slik utforming løsning kan ikke bare gjøre dine naboer å se på gjerdet med misunnelse, men også gjør området svært rik og personlig.

Gjerder av tre, horisontale,

Mange av våre landsmenn når du installerer gjerder ofte lurer på - hva bedre vertikal eller horisontal? Faktisk er den eneste forskjellen i smak.

Snakker om en slik vertikal gjerde kan si med sikkerhet at det kan gjøre alle i hjemmet, mens tilbringe en kort periode av tid og penger. Den klassiske stilen er egnet for beskyttelse av territorium.

Bildet viser at den vertikale gjerdet, laget ved hjelp av sofistikert design. Gjøre dette veldig vanskelig hjemme, og hvis du vil ha til å søke hjelp av fagfolk. Men det er verdt det.

Smidde elementer til alle tider ga gjerder styrke og attraktivitet. Men på grunn av den betydelige prisen er ikke veldig populært.

Tregjerde med smidd metall ledninger i bildet gjør det en original på sin egen måte. Det gir området av stil og skjønnhet. Videre smijern gjerde designelementer gjør en meget vanskelig, noe som i betydelig grad øker levetiden.

Slik utførelse som kombinerer tre, murstein, og faktisk, smidde elementer, gjør nesten gjerde liv. Han var ikke vanskelige klimatiske forhold, er det vanskelig å skade, og viktigst av alt - det er vakkert og stilig.

De fleste av våre innbyggere gjør stakittgjerder. du kan gjøre en veldig god gjerde med dette materialet. Man trenger bare å se på disse bildene.

Selvfølgelig, hvis dette gjerdet maling, og deretter lakkert og få svært god, men også fordi det er attraktivt. Hva er typisk - det kan gjøres på kortest mulig tid (perioden av sin konstruksjon er ikke mer enn 1-2 dager).

I nærvær av voldelige fantasier og stort ønske om å nettstedeieren, kan vi gi en så stor designer ogradku som aldri opphører å behage øyet av andre.

Fence stigen er ikke sjelden i hverdagen til eierne av private hus. Først - denne typen sparer på brettet, som små hull kan redusere mengden av materiale, og for det andre - det viser seg til slutt svært godt.

På bildet ligger gjerdet stigen, som fortsatt er omsluttet inne gulv. På grunn av dette er det utenfor Sras svært effektivt, mens innenfor gjerdet del ser veldig ryddig.

Denne typen stige i de fleste tilfeller, er satt i forstads private hjem. Små sprekker mellom styrene kan du se de vakre grønne områder, som kan plantes bak gjerdet.

Videoen nedenfor viser hvordan du kan lage en billig gjerde laget av tre.

Gjerder og rekkverk for boliger (50 bilder): spektakulære området beskyttelse

Tregjerde beste utfylle sjarmen av naturlige materialer i utvendig design

I økende grad i stedet for massive og monumentale murstein og stein gjerder innbyggere velger tre gjerder og rekkverk for boliger: Bilde av vellykkede eksempler på plass for å sikre eksepsjonell appell av en slik beslutning. Det treet er ansett å være materiale som ikke bare kan garantere beskyttelse mot angrep, men utseendet er ikke så skremmende.

Utforme moderne tre gjerder er svært mangfoldig, og ofte det legges vekt på det visuelle inntrykket

Den mest tradisjonelle typen tregjerde: ryddig malt gjerde

Tregjerde: praktisk for dekorasjon del

Gjerder og rekkverk av tre kan betraktes som en tradisjonell alternativ for vårt samfunn. Overflod av tre og sin fordi tillate bruk av dette materialet er ikke veldig rike mennesker. Men i vestlige land, et tre, tvert imot, det er ansett som et tegn på levedyktighet og suksess for eierne av et hus eller land. Et slikt gjerde i dag - er ikke bare status, men også eleganse, bærekraft og modernitet generelle stilen avgjørelsen.

I den moderne landskapet design i vest når du velger et gjerde for området preferanse treet, mens vi som materiale for gjerder var utbredt stein

Valget i favør av gjerdet av tre er ofte basert på en enkelt faktor:

 • Miljøvennlig. I moderne tid av teknologi, kunstige materialer og miljøforurensning alle har en tendens til å omgi seg med de sikreste materialer. Wood blir den beste løsningen for de som bryr seg om helsen til sine familiemedlemmer.

Av fordelene med tre som materiale for området gjerdet - en god lydabsorpsjon, men hvis du liker metall gjerder, kan du velge en kombinert versjon

En av de vanligste måtene å organisere private verftet plass: bord nederst på tregjerde passe tett til hverandre, toppen - gi en oversikt over det bilaterale

 • Enkel omsorg. Tregjerde - dette er en del av husholdningen, som ikke bare ikke vil kreve mye oppmerksomhet, men vil føle deg som en skaper i omsorgen for henne. Snekring ferdigheter for å hjelpe erstatte et styre, hvis det er nødvendig, og evnen til å holde i hendene børsten vil oppdatere fargen på gjerdet og gjøre det mer elegant.

Det skal ta vare på kvalitet tre impregnert og motstand mot forvitring tregjerde vil vare i mange år

 • Vakre tre gjerder for hjem også praktisk. Å gi en sikker og beskyttet mot elementene og fra nysgjerrige øyne, vil slike gjerder med riktig pleie vare i mange år. Tre er det mest allsidige materiale som er i stand til å være nyttig i enhver situasjon, for eksempel som et gjerde for verftet, som grensen mellom forstadsområde, i en hage splitter sone.

FACT! Å gjerde servert så lenge som mulig, bør du velge de mest holdbare og pålitelige tre, for eksempel eik, ask, lerk. Det er også viktig å vurdere egenskapene til fuktighet og jordmateriale.

Populært i dag i landskapet design teknikk: etablering av separasjon del av gabioner (fransk gabion fra italiensk gabbione - «et stort bur" ..), som ser flott i kombinasjon med treet

Transparent struktur av tre lameller som ikke forstyrrer bilateral anmeldelse, men gir skygge

 • Harmony - det viktigste som skiller tregjerde av metall eller stein. Livlig og komfortabelt materiale passer perfekt inn i miljøet, og hvis det ferdigheter gjerdet fra det kan gjøres om til et kunstverk.

Flere og flere eiere av private eiendommer foretrekker lett, naturlig og robust design av landskapet, herunder gjerder av tre, ikke av stein eller metall

Ikke mindre viktige faktorer som må tas hensyn til, er dens forholdsvis lave kostnader (for eksempel i sammenligning med det tilsvarende produkt av metall eller murstein) og enkel installasjon. Beskytt landet så gjerdet kan i løpet av kort tid, selv uten innblanding av erfarne håndverkere.

Tregjerde full naturlig landskapsområde

Typer og egenskaper ved tre gjerder

Når du velger et tregjerde for private hjem, er hver eier ansvarlig for seg helheten: hva slags gjerder bygningen, som er den mest pålitelige, hva er kostnaden for oppføring av en bestemt type gjerde. Eksperter skille mellom følgende typer av tre gjerder, som er egnet for bruk som et gjerde:

 • Klassisk gjerde - en kontinuerlig bane bestående av en tettsittende plater som kan plasseres både vertikalt og horisontalt. Klassiske variant gjerde kan styrke fundamentet av murstein og stein, og også anvendes som sin base stolper av tre, metall eller stein.

Naturlig tre mønster er ikke mindre vakker enn å trekke på naturlig eller kunstig stein eller mønstre

 • Palisade består av vertikalt montert og fast montert til hverandre logger. For å sikre maksimal styrke og øke levetiden av loggen anbefalt på grunnlag og ikke i jorda. Denne typen gjerde ser ganske aggressive og er egnet for aktiv beskyttelse av eiendommen fra inngrep, som er spesielt bidrar til topper skjerpet loggene.

Dagens palisader tungt mutere grunn av tap av relevansen av aggressive utseende, og ser bedre. De kan være basert på metall eller stein fundamenter, og ikke nødvendigvis i samsvar med tetthetslogger passe

Tregjerde eller gjerde av spisse og malt av fargestifter logger elskere vil sette pris på humor i design

 • Gjerde - en tradisjonell ferie alternativ, som kan være så enkelt som mulig og lukket. Denne typen gjerde er ofte brukes ikke bare som en beskyttelse, men også som et innlegg for området. Option "Sjakkbrett", som en av de vanligste typene av gjerdet, svært populære på grunn av sin allsidighet og funksjonalitet. Begge sider av gjerdet er ansiktsbehandling, noe som øker dens tiltrekning og sikkert festet i et forskjøvet mønster på substratet strimlene danner en tett stoff.

Versjon av plankegjerdet "Sjakkbrett" enkelt å lage og veldig praktisk

Den rutemønster som dannes plater, festet på begge sider av grunnbjelkene, de to sidene er ansikts

TIPS! Anlegget kan være svært attraktive og originale gjerder, fordi det gjør det mulig å velge den optimale mønster, idet avstanden mellom stavene og formen av den øvre kant.

Klassiske gjerder blir ofte brukt som en støtte for klatreplanter eller høye busker

Classic shtaketny gjerde begrenser ikke mulighetene for sin selv dekorasjon. Kurset kan sendes, for eksempel gamle tre vinduer, speil, etc.

 • Fiskebein eller stige. Tavler gjerder montert på hverandre horisontalt, og bruk av spesialpakninger gir god ventilasjon når den er helt ugjennomsiktige baner.

Utformingen av tre gjerdet "fiskebein" eller "ladder" lar mange forskjellige dekorasjoner og samtidig opprettholde lav vekt, enkelt vedlikehold og brukbarhet

 • Risten er regnet som den mest dekorative gjerdet visning. Arrangert tvers i en vinkel på 45 grader, eller interlaced stropper i klassisk ramme for Platting ser nesten et kunstverk. Denne typen gjerde er ofte brukt som en støtte for vinstokker og pyntebånd.

Gjerder i form av en tre gitter eller såkalte "Braids", se de mest dekorative

Kombinasjonen av de to typer av gjerdet i et "nettverk" (dekorative gitteret) og "checkerboard" som - sett forfra fra begge sider, samt støtte for høyere planter

TIPS! For å gjøre et slikt gjerde uttrykksfulle utseende designere anbefaler å bruke en kombinasjon av flere strimler i en ordning for dette nettet.

 • Gjerde i stil dongeri rancher - ganske bestemt type gjerde, som er mer egnet for differensiering av det område eller kontroll av adgang til en viss del av det humane eller animalske. nger som er anordnet horisontalt se eksotiske og er egnet for bruk i store områder.

Rancho gjerder nesten ubrukelige for beskyttelse fra utsiden, men for å avgrense svært store områder er best egnet. I små områder kan godt se blandede typer gjerder som gjerde i en ranch-stil, basert på en stein fundament

Installasjon og vedlikehold av et gjerde laget av tre: prosessen med Raffinert

Blant innbyggerne er det en oppfatning av kompleksiteten av konstruksjonen på stedet gjerde laget av tre. Det er derfor eiere ofte ikke tenke på hvordan å lage en vakker tregjerde med hendene, men foretrekker å referere til spesialister. Men den riktige tilnærmingen til valg av teknologi og overholdelse av alle standarder for konstruksjon, er byggingen av gjerdet på området ikke så komplisert prosess.

Tregjerde med metallinnlegg ser moderne og holdbart i bruk: metall vil ikke la ham miste formen

I prosessen med å ta vare på et gjerde er det viktigste trinn i forbehandling av veden. For å bevare den naturlige fargen av naturlig tre, må det være lakkert: i dette tilfellet har styret ikke mørkere mot fuktighet. Spesial gjerde impregnering garanti beskyttelse mot regn og skadedyr fordi deres sammensetning inkluderer vanligvis soppdrepende midler og insektmidler.

 • Byggingen av noe gjerde og tre herunder begynner med base installasjon. Hvis det er nødvendig, blir et fundament monteres støttepilarer (tilstoppet eller sitte på et betongfundament).
 • Etter det, på grunnlag av vedlagte boards, danner en livvakt. Festemetoden avhenger av type gjerde og utbyggere preferanser. Til den resulterende gjerdet var sterkere, eksperter anbefaler å bruke metall hjørner og få dem innfestet planker eller strimler.

Spesial impregnering for tre vil ikke la henne miste farge, så vel som beskyttelse mot mugg, skadedyr og værforhold

bør vurderes Et gjerde laget av tre for forstadsområde ikke bare måten å beskytte territoriet, men også stilig dekorative detaljer. Den naturlige skjønnheten av materialet, fremhevet av stilig form, gjøre området enda mer spektakulær, vil gi en mer rasjonell tilnærming til å løse problemene med landskapet og organisere plassen effektivt.

Formørket umalt tre har sin egen chic, disse gjerdene vel se på den generelle designen i landlig stil

1

Leave a Reply

+ 49 = 50