Gjerdet fra skive bilde

Gjerde fra skive med sine egne hender: Foto og video

Den mest tilgjengelige form for gjerde - et gjerde av skive. Slab kalt lateral halvrunde kanten av loggen. Flere kjedelige prosessen med forbehandling av materialet, men resultatet er ikke bare en billig og veldig billig gjerde.

I denne praktiske, enkle å installere og svært elegant: en logg gjerde simulerer mur, det ser behagelig, ser mye dyrere enn sin virkelige prisen.

Fremstilling av materialet - den mest energikrevende fase av gjerdet anordningen. Croaker trenger å trimme, polsk, antiseptisk og dekk med lakk.

Generelt, for å lage en vakker gjerde av skive med hendene i bildet må gjøre alt så vel som med andre tre gjerder:

1. For de bærende søyler anbefales å bruke en trebjelke eller trevirke behandlet med antiseptisk. Du kan ta et metallrør eller en profil, men de vil ødelegge visningen av "log" konstruksjon.

2. Marker gjerde: sette hjørne knagger, strekke ledningen mellom dem. Satt mellomliggende plugger i de punkter av installasjonen av søyler.

3. Den anbefalte dybde av brønnene under innleggene - minst en halv meter. Groper kan lage en hage drill. Høyden på arbeidsstykket - 2,3 meter (to føtter i jorden og 1,8 for å beskytte seg selv).

4. Sett gjerdestolpene på skive. Kontrollere nivået av vertikal montering. Metallstøttene skal støpes og vente på den konkrete helle; groper rundt tre søyler helles grus og tamp.

1

5. For å simulere log legging bord heller lagt horisontalt tilstøtende hverandre. Ved de metallstolper Croaker galvaniserte skruer festet til tre - spiker.

6. Eventuelt kan gjøre gjerde plater med sine hender med stående bord som gjerde, og i en avstand fra hverandre. En gang - i henhold til personlige preferanser.

I dette tilfellet, før du installerer seg selv overfor, må du installere to horisontale striper øverst og nederst. Hver stang er festet til bærestokkene ved hjelp av spiker (for alle tømmerkonstruksjoner) eller skruer (hvis metallstengene).

7. En annen utførelsesform for vertikal montasje: legging av bord overlapper hverandre.

8. Toppen av gjerdet av platen kan være til venstre eller høyre for å lage et profilert (f.eks wave). I det sistnevnte tilfellet, for å pre-merking.

Et gjerde laget av plater med hendene i foto

Lag dine egne hender drømmen for enhver eier av et privat hjem. Men hva skal gjøre hvis budsjettet er begrenset? Så kommer han til unnsetning croaker. Hva er dette? Hvordan bygge et gjerde?

Slab som materiale for gjerdet

Materialet er ofte brukt til oppvarming private hus, men ingenting hindrer å skape ut av det en vakker gjerde.

Croaker - populært, finne det ikke være lett (det er på noen sagbruk).

Fordelene er som følger:

 • massive gjerder - høy pålitelighet;
 • med riktig prosessering, gjerder har lang levetid (minst 15 år);
 • enkel installasjon. Lag et gjerde av skive med hendene under kraften av hver eier av et privat hus;
 • vakker utsikt. Nok til å drømme litt - få en ekte designløsning;
 • økologi. Gjerder er ikke giftige, har en positiv effekt på andre av sine borgere;
 • gjerdet er ikke interessert i vandalene - det kan ikke passere på metall eller annet å selge.
 • behovet for store mengder materiale (skive er aldri den samme formen, slik at du kan trenge for hans valg);
 • materiale etter installasjonen flere ganger behandlet med beskyttelsesmidler, eller levetiden vil være kortvarig (3-5 år);
 • prekondisjonering strimler av plater laget utelukkende for hånd, en arbeidskrevende prosess.

Før vi forstår hvordan å gjøre gjerdet skive med hendene, må du forberede en liste over verktøy:

 • materiale i den nødvendige mengde (avhengig av området);
 • bærende søyler. Mange eksperter på området anbefaler bruk av bare tre støtter, som et homogent materiale er best å passe inn med hverandre. Men du kan bruke hvis du vil, selvfølgelig: kanal, betongsøyler, selv foret med stein;
 • trestokker;
 • sander;
 • en skuffe, en øks;
 • forbruksvarer: skruer, spiker.

Fence plater installert i flere etapper, nemlig:

 1. Klar det nødvendige materiale.
 2. Markerer territoriet der gjerdet skal installeres.
 3. Montering av støttepilarer.
 4. Installasjon av bjelkene og plater.

Klargjør nødvendig materiell

Først skal skive fremstilles. Det er som følger:

 1. Fjernet fra alle bark strimler.
 2. De behandlede strimler ble tørket i solen (avhengig av temperaturen, kan det ta opp til 3 dager).
 3. Deretter sliping (gi vakre utseende).
 4. Det fremstilte materialet blir behandlet ved en antiseptisk forskjellige skadedyr.
 5. Endelig er det materiale som er nødvendig for å dekke valg av ferniss, lakk. Dette vil fungere som en pålitelig beskyttelse mot termiske effekter.

Merking territorium for fremtidig installasjon

Merkingen utføres ved en vanlig ledning pinne. Takket være dem, bør det bemerkes fremtid plass til støtte pilarer.

På grunn av det faktum at gjerdet er av et materiale ganske massiv, må forholde seg til avstanden mellom stolpene er ca 2 meter. Tillot mindre avstand, men i alle fall ikke mer, fordi det kan rett og slett "fylle opp".

På steder hvor bæresøylene er montert, er det anbefalt å gjøre hullet for monteringsdybde på omtrent 70 centimeter.

Avhengig av hva slags bæresøyler velges, bestemmes av den type installasjon:

 • av tre støtter. Før du installerer, er det nødvendig å forhåndsbehandle blandinger beskyttelse, som er kjøpt i DIY butikker (prisen på 200 rubler). En del av bæreren er nedsenket i bakken, innpakket i takmaterialet. Deretter blir bærerne satt i en loddrett stilling, og deretter komprimeres knust teglsten, bygg rusk;
 • Hvis vi snakker om konkrete pirene, bare installere i en vertikal posisjon, og deretter komprimert rusk, steinsprut, knust murstein. Støtten må festes fast i bakken. Hell løsningen (sement + grus);
 • ved hjelp av et metall U-profiler eller rør må være pre-grop dekket med sammensetningen av sand, grus. Komponentene blandes, kompakteres i et hull, blir satt peile, er fylt med sementmørtel i mengdeforholdene 1: 3 (sement / sand);
 • dannelsen av stenstøttene, fundamentet innledningsvis gjort. For det ser gropen dybde på 50 cm, og deretter fylles med sementmørtel blandet med grus. Felt av fugemasse stivner, blir murverket.

Dersom gjerdet vil omfatte et vertikalt arrangement brett - bjelkene er montert i en horisontal stilling. Før installasjon av bjelkene må forbehandles med en oppløsning for beskyttelse mot skadedyr, temperatureffekter, og deretter festet med skruer til de bærende søyler.

Dersom gjerdet vil ha en horisontal monterings planker form, croaker dozhzhen festet via pre-pakkete det bar.

Til tross for at gjerdet skive viser til budsjett gjerder sinn, som ofte brukes eiere av private hus, hindrer noe for å gjøre det litt elegant. Det er nok til å legge til noen få dekorative elementer.

En av de enkleste måtene å forbedre sine synspunkter - banalt maling.

Ikke nødvendigvis for å bruke når du maler solide farger - drømme opp litt for å få den vakre mønster.

Dekket croaker linolje lakk. Paint vil ikke bare forbedre sitt utseende, men vil gi ogradku motstand mot skadelige insekter

Hvis det er ferdighetene til carving, kan du lage noen interessante figurer eller banale å gjøre plater av samme størrelse, og dermed vil det være en annen type.

Du kan tvert imot, for å understreke sine ulike former. Med denne enkle å håndtere glasur maling.

Mange eiere av private hus plassert over gjerder saltak, som takler funksjonen til dekorasjon, beskytter strukturen fra vinterens snø, regn - sommer.

Gjerde fra plate til tak

Du kan ikke bare pynte gjerdet selv, men også støtte pilarer. Nok til å male og utseende vil være annerledes.

Hvis du brukte metall støtter, og er dekorert med stein -Materiale vant dyrt, så understreker personlig stil til fulle.

Hvor mye er et gjerde på skive, prisen for arbeidet hvis ansette folk til å bygge et gjerde

Hvis en eller annen grunn er det ingen mulighet for selvbygde gjerdet skive, hans ordre.

Prisene for arbeidet i stor grad avhenge av hva som vil være høyden. I gjennomsnitt, prisene er som følger:

 • høyde på 1,5 meter - 1000 rubler per kvadratmeter gjerder;
 • høyde på 1,8 meter - 1,1 tusen rubler per kvadratmeter gjerder;
 • høyde på 2 meter - 1300 rubler per kvadratmeter gjerder.

Denne prisen inkluderer:

Det bør bli forstått at prisene for "naken" gjerde. Hvis du ønsker å male, lakkering, eller legge dekorative elementer, starter prisen av 2 - 2500 rubler per kvadratmeter.

Basert på disse prisene, er det lett å beregne hvor mye gjerdet for spesifikke territorium.

Alle som ønsker å bygge et gjerde av plate kan se på første alle alternativene som er populære blant eierne av private hus.

Bygget med sine egne hender gjerder kan sees på bildet.

I nærvær av tråden av arbeidet ferdighetene til treet er mulig å få en slik vakker gjerde. Alt du trenger - legg små biter av smidd metall og kutte ut noen form av skive.

Alternativet er perfekt for de hvis land er booming. Ved hjelp av dette alternativet gjerder, kan du oppnå effekten av en festning.

Til tross for hans personlige stil, er gjerdet perfekt for ethvert interiør, uansett om murstein bygget hus eller tre. Men det er bedre å bruke i tilfelle at territoriet har vakre grønne.

Alternativ refererer til den klassiske stilen, men for å oppnå denne typen ekstremt vanskelig. Det er nødvendig å nøye håndtere materialet, installere det, og deretter åpne lakk eller maling.

Variant av tre "gjerdet" kan trygt si at hvis du har fantasi, kan du få et gjerde plater av noe design.

Smi i forbindelse med treskurd - ingenting mer er nødvendig for et slikt gjerde med effekten av en gammel herregård. Du kan sheathe gjerde andre dekorative elementer, hvis ønskelig.

Se etter høykvalitets video på internett, der eksperter deler hemmeligheter på byggingen av gjerdet skive vanskelig. Men det mislyktes.

Denne videoen ikke avsløre hemmelighetene til oppføring av gjerdet, men det tillater oss å forstå essensen av hvordan dette gjøres.

Vakre gjerder fra croaker: bildeserie

Gjerdet rundt området, som regel blir bygget umiddelbart etter kjøpet. Fence, toalett og hytter for utbyggere - dette er de grunnleggende elementene uten noe som ikke begynner byggingen av et hus på landet. En midlertidig eller permanent gjerde vil være - det er et spørsmål om smak og budsjett fremtidige huseiere. Vil det være en tre meter murvegg eller lys miljøvennlig fekting, bestemmer også å være vert, avhengig attraktivitet objektet for tyver, tilstedeværelse eller mangel på beskyttelse av hytteområdet og sin egen smak.

Porten av platen

Tregjerde urettferdig betraktet som den mest upålitelige og kortvarig. Kanskje dette er sant, hvis det er galt å velge tre og produksjonsteknologi for å etterkomme. Et gjerde laget av grove planker, eller behandlet med brudd tjener ikke mer enn 10 år, det kan godt arrangere de som velger å starte en midlertidig versjon av gjerdet (så langt er å bygge).

Naturlig tre - en varm, miljøvennlig, givende materiale. Fra den kan du gjøre ting av sjelden skjønnhet, hvis nærmet med fantasi til spørsmålet. Eksempler på originalt og rimelig gjerde laget av tre (f.eks plater) kan sees på bildet. Etter en vakker gjerde av plate kan fås ved nøye pusset og lakkert for å åpne, og du kan dra nytte av spesielle dekorative effekter (som på bildet):

 • kunstig elding;
 • dimming;
 • steking;
 • ordning med andre materialer.

Genereres den opprinnelige ideen av gjerdet, etter å ha kjøpt en høy kvalitet trevirke og bygningen, til slutt, en vakker tregjerde, vanligvis beregnet at det vil tjene trofast i mange år framover. For at dette skal være sant, må du strengt overholde visse regler for å arbeide med treprodukter.

Forhold forlenget levetid for trekonstruksjoner

Furu boards eller plater er perfekt. Men for pilarer er bedre å velge hardt tre: lerk, osp, or, ask. Lerk - den beste løsningen for områder med høy luftfuktighet, da dette treet har den unike evnen til å bli enda sterkere mot fuktighet. Absolutt ikke egnet for utendørs bruk, spesielt for byggingen av gjerdet, bjørk (det viser seg det verste av alt).

Den underjordiske delen av støtten for å være uunnværlig impregnering. Basen er fylt med betong eller komprimerte grus.

På bildet gjerder fra croaker, når platene er arrangert horisontalt, er det tydelig at det er flere muligheter. I tilfelle av vertikalt anordnede tavler kan tenke med formen av den øvre kant, men da det er nødvendig å tilveiebringe et beskyttende skjold, slik som bildet.

For trevirke er ønskelig for å være for tørt eller for fuktig luft, som i det første tilfelle kan det sprekke og i den andre - å svelle og dekket med sopp. For å unngå disse problemene treet som skal behandles av spesielle tog:

Svensk maling kan gjøres uavhengig av ferrosulfat, mønje, natriumklorid, rugmel, linfrø (kan erstatte olje fra linfrø), vann.

Funksjoner gjerder fra croaker

Som bærere kan enten være runde stokker eller tømmer, eksempelvis 100x100 mm. For horisontale tverrstenger bruke 30x50 mm bjelke. egner seg perfekt for fremstilling av platemateriale, slik budsjett som croaker. Det er solgt til en pris av avfall (faktisk er det avfallet venstre etter klipping).

Først fjernes med barken skive, så blir den polert og behandlet med spesielle sammensetninger. Hvis det er et midlertidig gjerde området, kan du ikke bli kvitt jordskorpen og ingen håndtak. Jordiske delen støttepilarer - omtrent en femtedel av den totale lengden av kolonnen. Levetiden vil være betydelig høyere dersom bunnen av kolonnen vil fortsatt bli behandlet.

Plate kan pakkes både horisontalt og vertikalt. Du kan oppnå svært vakker effekt, noe som gjør gjerdet figuren, som i bildet.

Hvis gjerdet skive ikke male eller lakkering, så det kan gå dårlig ganske raskt.

Behandlet som plater uten bark - det perfekte materialet for realisering av et bredt spekter av ideer. Ser ferdig dens kombinasjon med kolonner av naturlig stein, eller for eksempel med smidd komponenter. Live for døve steinmurer kan være ganske ubehagelig, dessuten er det kaldt og ikke gå glipp av sollys. I tillegg er det svært fasjonable og fremfor alt morsomt å leve i hus bygget med bare bærekraftige materialer. Trehus, omgitt av et gjerde laget av fancy formede plater, som minner om strukturen av russiske eventyr.

1

Leave a Reply

18 − 10 =