Et gjerde laget av gabioner

Gjerder av gabioner

De viktigste kriteriene i valg av byggematerialer for bygging og interiør hus, gjerder og andre gjenstander er ikke bare kvalitet og pris, men også møte moderne design standarder. En av de mest populære løsningene er gabioner. Det er et naturlig materiale som best tilnærmet interiøret naturen.

Eksempel klassisk gjerde gabioner

Hvis oversatt bokstavelig talt, det franske ordet "gabion" betyr "stein i nett." Dette navnet er en god beskrivelse av konstruksjonen av denne type gjerde, som består av et gitter med store celler, feste steiner eller grus. På grunn av en slik konstruksjon av en slik barriere ikke krever konstant pleie og er ikke farlig for mennesker. Stein for senkefaskiner er et utmerket festematerial, som over tid vil bare styrke hele gjerdet.

Variant gjerde gabioner med detritus

 1. For beskyttelse av en fast vegg. Som sådan, vil gabion fungere som en beskyttelse for eieren, og garantist for personvernet ditt personlige liv.
 2. For dekorativt gjerde med murstein, tre og andre materialer for dekorasjon.

Installere gjerde gabioner, velger du den beste alternativ til andre typer gjerder. For eksempel, hvis det er partikler av liten størrelse, så som ødelagte biter av murstein eller stensplinter, kan den brukes som materiale for veggen.

Den brukes for å feste nettet til skansekurven er en pålitelig festeelementer for små gjerder.

En slik struktur kan lett dekorert med forskjellige planter plantet i en klare basislag mellom steinene. Det beste eksempel på slike dekorasjoner vil være krøllete blomster, som dekker hele området av veggen.

1

Dekor planter gjerde Gabioner

 • Lang levetid, som ikke krever konstant reparasjon eller fornyelse maling laget;
 • Stort utvalg av form og farge av materialene som brukes;
 • Bruken av naturlige og naturlige råmaterialer for bygningen;
 • Muligheten til å bruke ulike materialer, som kan variere i struktur og type, slik at du kan realisere nesten alle design idé;
 • Produksjon av dekorative stein materialer for basislaget gitter dekning.

Blant svakhetene som noen nevner vanskelig, kanskje mer tidkrevende installasjonsprosessen sammenlignet med tre eller helt jern gjerder typer.

Spesifikasjoner gjerde gabioner

Begrensninger i denne type gjerder i forhold til høyde, bredde og fylle gabion stein fra nesten ikke-eksisterende, fordi de er bestemt av eieren. I utkastet bør ta hensyn til forholdene på stedet, hvor de vil gjennomgå byggverk, samt hovedstolen av budsjettet som vil påvirke materialet byggingen av basen.

Eksempel på bruk av skansekurven gjerde del i landskapet

For kjernen støtte hele strukturen ved hjelp av galvanisert gjerdestolper. I tillegg til disse materialer, er det nødvendig å tenke på forhånd om festemidlene og fyllstoffet gjenværende rom mellom steinene for senkefaskiner.

Montering av et gjerde laget av gabioner med sine egne hender, bør følge visse regler og tips. Før du starter arbeidet, bør være spesielt oppmerksom på opplæringsplasser under bygging - omkretsen. Plasser grunnlaget bør være nøye rengjort, ryddet av gress og ugress: å holde ren jord.

Sjekk styrke og jevn overflate som du kommer til å sette stolpene. Dette er viktig fordi bakken under vekten av stenene kan deformeres og til slutt føre til kollaps.

Prosessen med montering av gjerde senkefaskiner

Neste sett gjerdestolper. For å gjøre dette mens gravegrøfter på forhånd boret hull langs hele lengden, i en avstand på to meter fra hverandre. Når installert og concreted polene. Før du fortsetter alt arbeidet bør få lov til å fryse løsningen.

Vanligvis er det nok en dag under gunstige værforhold. Etter festing søylene kan begynne å fylle grøften i en løsning som ytterligere tillater å montere rammen av galvanisert netting.

Grøften under fundamentet for et gjerde

Vent til fullstendig størkning av blandinger og kan begynne å fylle plass stein for senkefaskiner. Ved fylling av en tredjedel av kapasiteten brukes til innfesting av trykknappene parallelle seksjoner, vil dette øke påliteligheten og levetiden til strukturen. Etter alt arbeidet kan du lukke toppen av veggseksjonen, men dette er valgfritt.

Fordeler gjerde gabioner

Den store populariteten til bruk av gabion for veggkonstruksjon og dekorative strukturer på grunn av flere fordeler.

Følgende er de viktigste fordelene:

 • Bruken av tunge komponenter til konstruksjonen. Sveiset skansekurven består av en bunt av grunnfjellet og jern gitter, kan derfor bevege seg praktisk talt en hvilken som helst belastning som, etter alternative løsninger ville ha vært katastrofale;
 • Høy økologisk og naturlig bygningen. Slike monolittiske strukturer er godt egnet for dem som elsker natur og ønsker ikke å gjøre store endringer i miljøet;
 • De enkle mekanikken installasjon og lave kostnader for alle arbeider. Hvis du sammenligner kostnadene ved kjøp og installasjon av gjerder og gabioner konvensjonell murstein gjerde, besparelsene utgjøre mer enn 60%. Det samme gjelder for fundamentet, som ikke krever store utgifter for konstruksjon;
 • De spesielle fordeler ved en god støydemping, høy styrke av hele strukturen som kan overføre den ubehagelige katastrofer som grunnvann trykkbølge masser, is og erosjon katastrofer.

En annen funksjon i gabioner - det er en mulighet til å gjøre ting med hendene. Her har du muligheten til å vise sine talenter og å gjøre alt akkurat som du vil.

For at du skal motta gabioner med hendene som materiale for bygging, trenger du ingen ferdigheter eller store utgifter. Det heller ikke krever dyrt verktøy, men hun er en veldig enkel utvinning prosedyre.

Først må du bruke riktig valg av egnede steiner. Riktig valg av materiale direkte påvirker styrken og stabiliteten av hele strukturen, særlig hvis de brukes for beskyttelse av beskyttede områder. I tillegg kan du lage en seng av gabion, som vil bruke resten av materialet på slutten av arbeidet.

Eksempel originale senger av gabioner

Praktisk talt et hvilket som helst fast materiale med små dimensjoner kan tjene som en fylling for inngjerding.

Men produksjonen av gabioner med hendene bør ta hensyn til de grunnleggende krav:

 1. Størrelsen på steinene. Da han strekker seg fra 8 cm til 50 cm, velge etter ditt ønske. Men ta hensyn til diameteren på mesh brukt, som må være mindre enn diameteren av bitene av stein. Ellers steiner vil bare falle ut gjennom åpningen. I tillegg er det nødvendig å sikre høy styrke og homogenitet av utgangsmaterialet.

Bruken av småstein i gjerdet

Produksjons mesh for senkefaskiner

Det primære festeelement hel gjerde struktur av skansekurven trådgitter anvendes. Den tjener også som fundament og støttebrakett. I utgangspunktet har galvanisert metallnetting en celle i form av en sekskant eller et rektangel som er delt inn i flere hovednettet. For å spare penger i konstruksjonen, kan du gjøre monterings mesh med sine egne hender, og dermed sterkt redusere kostnadene for innkjøpte materialer.

For industrien trenger du følgende materialer:

 1. Seksjon av en liten diameter metall.
 2. Viklet tråd.
 3. Låsepinnene.

For etablering og installasjon av fundamentene skal føres gjennom en wire spiral av nettet ditt. Men det må være en av sidene igjen åpent som vil tillate å sovne etter gabion i designet. Deretter må du fikse strukturen ved hjelp av pinner. De er nødvendig for å passere gjennom duken ned den spisse enden.

Instruks for innsamling delen av gjerdet gabioner

Vare- og pågående arbeid

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe ferdige gjerde gabioner, du bør ta hensyn til de ønskede dimensjoner, som fra dem i bakken og bestemmer prisen.

For eksempel er strukturen størrelse på 0,5 til 0,5 og 1 m er tre ganger billigere enn utførelsesformen med den størrelse på 6 til 0,5 til 2 meter.

I tillegg vil kostnadene for det materiale som benyttes påvirke utformingen av fyllstoffet. Alt dette er ikke det billigste alternativet, og det er derfor de fleste mennesker foretrekker å kjøpe alt nødvendig materiell og montering og installasjon utføres på egenhånd.

Det ser ut som et rutenett for samling av gabioner

På grunn av dette mangfoldet i materialer av gjerdet av gabion er en allsidig og pålitelig vakt. Ved hjelp av edle og vakre steiner, kan du dekorere huset og tomten.

Kretsen montering av gjerdet seksjonene fra senkefaskiner

Og hvordan vet du prisen og konstruktivt at gjør du? Og er det et bilde av gjerder, snarere enn fra Internett?

Hvordan gjøre gabion gjerde med hendene: å lage et gjerde av stein i et rutenett

Som et godt alternativ til barrieren blir bygget av murstein og stein i den tradisjonelle teknologi, moderne byggherrer og landskapsarkitekter foreslå å bruke gjerder gabioner - volumetriske mesh design, innvendig som kan fylles med ulike materialer. Tradisjonelt senkefaskiner er laget av netting og steiner, men fyllstoffet kan være knust teglsten eller fliser, glassflasker, og annet trevirke så kuttet.

Skansekurven gjerder med stein fylling

Ved å velge ulike materialer for å fylle gabioner kan gi den siste rekke dekorative funksjoner enn vellykket og nyte moderne landskapsarkitekter. Men rent dekorative - det er ikke bare verdighet gabioner, som er på grunn av den store massen tåle ekstreme snø- og vindlaster, er ikke utsatt for deformasjon over tid, selv når det er installert på ustabilt underlag. Viktig er at installasjonen av gjerdet av steinene plassert i nettingen sammenlignet med en slik prosess med oppføring av bygninger laget av stein og murstein i henhold til den tradisjonelle teknologi økonomisk mer fordelaktig. Denne fordelen kan forklares ved det faktum at ved installering av senkefaskiner ikke krever alvorlig penetrasjon, opprettelse og anvendelse av massive fundament betongblanding som brukes for tilkobling mellom steinene selv.

Gabionstrukturer, som begynte å bli brukt i lang tid, ble i utgangspunktet brukt som hurtigmonterende festninger, inkludert militære. Litt senere med hjelpen deres begynte å styrke reservoarbankene, bakkene på kløfter og åser, og også å utstyre terrassene på skråstrekede steder. Og bare nylig har landskapsdesignerne lagt merke til de dekorative egenskapene til gabions, som begynte å aktivt bruke disse strukturene til å dekorere de tilstøtende områdene.

Gabioner som en festemasse

Gabionstrukturer er klassifisert etter flere funksjoner, for eksempel:

 • geometrisk form (flate strukturer av horisontal type, også kjent som "Reno madrasser", vertikale volumetriske konstruksjoner - Jumbo bokser, sylindriske huller);
 • type maske som brukes (gabioner laget av sveiset forsterkning eller vridd netting, i andre tilfelle har cellen i det brukte masken formen av en sekskant);
 • type fyllstoff (gabioner med steinfyller, etc.).

Grunnleggende typer gabioner

For gabion gjerder, som regel, brukes vertikale volumetriske bokser, hvor maskingelene er laget av stykker tykk ledning forbundet med sveisemetode. For ytterligere å dekorere slike barrierer, er det mulig å bruke sylindriske maskestrukturer som vil fungere som dekorative søyler. I gjerder av gabioner blir det ofte laget nisjer i hvilke hagemøbler som enkelt bygges. På toppen av slike strukturer, hvis du heller på dem et lag av fruktbar jord, kan du ødelegge blomsthagen, plantebusken eller til og med dvergtrær.

Hvis du bestemmer deg for å gjre gjerd med dine egne hender, husk at slike strukturer på grunn av deres betydelige vekt ikke er egnet til fremstilling av porter og wickets. I mellomtiden, for å velge for disse gjerdene, vil elementene i inngangsgrupper av riktig design ikke være et stort problem, da de er godt integrert med portene og wickets, i utformingen av hvilken kunst smiing og vanlig rullet metall blir brukt.

Wickets og porter i gabion strukturer er festet på poler forhåndsinstallert i rammene

Ved hjelp av gjerder laget av gabions, i stedet for tradisjonelle barriere strukturer, kan mange problemer løses, spesielt:

 • skape barriere strukturer i midten av reservoaret eller på kystlinjen;
 • opprette gjerder i områder som er preget av komplisert terreng;
 • opprette pålitelige og attraktive barrierer på lavt grunnlag.

Hvordan lage et gjerde av gabions

Inngjerding av steiner plassert i et metallnett, som nevnt ovenfor, kan bygges uten bruk av betongblandingen, men de har noen elementer av mobilitet. Det er denne konstruksjonstrekk gjør det mulig senkefaskiner blir ikke tatt hensyn til ved konstruksjon av deres krymping og svelling jord på 5-10 cm Hvis jorden bevegelse selv innenfor det ovennevnte skjer, dette gjerde vil aldri bli ødelagt og ikke vil gjennomgå vesentlig deformasjon :. Stones bare omfordelt og ta en annen stilling.

Ved utforming av en struktur og valg av materiale for å fylle gjerdet av gabioner, bør følgende nyanser vurderes.

 • De store steinene, som ser veldig vakkert ut når de dekorerer gabioner, er ganske dyre. Dersom gjerdet er reist betydelig bredde, er det mulig å anordne slike steiner bare dets ytre vegg, og den indre del fylles grus eller lite avfall, som er pakket inn i fiberduken.
 • For å bygge et gjerde av gabioner, kan du ikke fylle grunnlaget. Hvis deres indre del er dekket av små småstein, må rammen av konstruksjonene sløydes i jord til en dybde på 20-40 cm.
 • Gabionets store romlig stivhet oppnås på grunn av bruk av en stor stein som fyllstoff og en mer nøyaktig styling. Gjerder opprettet fra gabioner med slik fyllstoff kan oppføres selv uten bruk av gjerdingsnett og utføre installasjonen selv på overflaten av bakken, og fjerner bare arable laget fra det.
 • Hvis de lette materialer (tre sagsnitt et al.) Et fyllstoff valgt fra gjerde senkefaskiner, bør en slik konstruksjon være montert til det underliggende lag av materiale, som kan være en steinsprut.

Den høye og smale gjerdet på gabionen krever mer seriøs forberedelse

Opprette et gjerde eller annen barriere konstruksjon av senkefaskiner, husk at ha størst mulig stabilitet utforming, mesh rammer som er laget av tykkere ledning som er forbundet ved sveising. Garn laget av tynn vridd wire, kan store steinblokker bule utover, men slike strukturer er ikke ødelagt demning, selv om de ikke vil se veldig attraktive.

Forberedelse av en grøft for lav prøvetaking fra en gabion

Når du merker en del som en gabion gjerde skal installeres, er det tilstrekkelig å strekke en streng eller ledning for å skille den ytre omkretsen av den fremtidige strukturen. Nettstedforberedelse består av følgende handlinger:

 • Fra toppen av jorda fjerne alt rusk, planter og fruktbart lag, som inneholder frøene til disse plantene.
 • Riv ut en grøft av riktig størrelse.
 • Bunnen av grøften og dens sidevegg er foret med geotekstiler, som ikke tillater ugresset å spire.

For å forberede en maskeramme for gjerder fra gabioner, kan du bruke en av følgende metoder:

 1. Kjøp et ferdig rutenett med sekskantede celler, laget av vridd wire med et sink- eller polymerbeskyttelseslag;
 2. kjøp ferdige masksveisede kort, laget av galvanisert wire;
 3. Bruk en tykk ledning, sveis masken selv, og dekk dem deretter med maling, motstandsdyktig mot ytre atmosfæriske påvirkninger.

Bracing av sidevegger og bunn

Størrelsen på cellene til det ferdige eller selvlagde kartet er valgt, avhengig av hvilken brøkdel av steinene som skal brukes til å fylle maskestrukturen.

Gabionens grunnkonfigurasjon, som vil fungere som en del av gjerdet, inkluderer:

 • side maskevegger - 2 stk.
 • Sluttvegger - 2 stk.
 • bunn - 1 stk;
 • dekselramme - 1 stk;
 • forsterkende baner (avhengig av størrelsen på strukturen kan være fra 2 til 6 stk.).

Installasjon av skillevegger og bånd

Som forsterkende duk i et rutenett av gjerder og sten som brukes avretter U-formet typen, som er nødvendig for å sikre stabiliteten av konstruksjonen og geometrien skapt fordele belastningen jevnt på dens komponenter. Alle elementene i skansekurven, bortsett fra dens motstående vegger, er festet sammen ved hjelp av spesielle spiraler, de metalltråder eller andre festemidler. Sveiset netting, stilles kommersielt, er vanligvis i form av kart 3h0,95 m størrelse med celler av 5x5, 5x10 eller 10x10 cm. Horisontale linjer sveisede konstruksjoner, som vanligvis er fremstilt av tråd med større diameter og er anordnet ved den ytre del av nettet rammen.

Bookmark gabion med en stein

Hvordan fylle en gabion riktig

Når du fyller gabion med det valgte materialet, anbefales det å følge visse regler, som er som følger.

 1. Steinene bør være anordnet i lag, prøver å stable dem så tett som mulig til hverandre. I grove konstruksjoner, som nevnt ovenfor, blir store stener ligger bare i nærheten av veggene, og den indre del av skansekurven er fylt med sand, grus eller avfall som er pakket i fiberduken.
 2. Etter å ha fylt strukturen opp til midten av sin høyde, utføres monteringsarmeringsbroer.
 3. Gabion etter installasjonen av jumpers er fylt med det brukte materialet til toppen.
 4. Store steinblokker som brukes til å fylle gabionen, kan ikke legges på forsterkende broer - bare på et lag av finere materiale.
 5. Etter at du har fylt gabion netkassen, er den neste installert på den, og påfyllingsoperasjonen utføres i samme rekkefølge til gjerdet som blir opprettet, når den nødvendige høyden.
 • Gabions med egne hender: trinnvis instruksjon og anbefalinger for produksjon
 • Joiner's klemme for arbeidsbenken: gjør det selv
 • Vi gjør kontaktssveising fra mikrobølgeovn med egne hender
 • Voks og ruller for produksjon: Vi gjør det av egne hender
 • Vi lager et sandblåsingskammer med egne hender: tegninger, komponenter, montering
 • Bøyning av profilrøret: Vi gjør rørbøyemaskinen med egne hender

Hei rister klar hvor du kan kjøpe

Legg til en kommentar Avbryt svar

Steg-for-steg praktisk videoopplæring Spørsmål-svar

Still et spørsmål til en spesialist

Metalbearbeiding

Pass av metallskjærende verktøy GOSTs

Katalog over populære GOSTs

Veggtykkelse: mm

Veggtykkelse: mm

Tykkelse på ark: mm

Totalt areal: m 2

Totalt areal: m 2

Veggtykkelse: mm

Veggtykkelse: mm

Veggtykkelse: mm

Bruk av nettstedsmaterialer er bare mulig hvis du angir en fullstendig aktiv kobling til kilden.

Gjerder fra gabions egne hender - trinnvis instruksjon

Gjerder fra gabioner har et ganske attraktivt utseende. De fungerer som et utmerket alternativ til stein og murstein gjerder. En hekk av denne typen vil se harmonisk ut med en sommerhus, som ligger ved siden av skogen.

Dette gjerdet oppfyller alle moderne krav: det er attraktivt, slitesterkt og pålitelig. En viktig rolle er spilt av det faktum at et slikt design er miljøsikkert, fordi det er laget av naturlige materialer. Lang tid etter ereksjonen trenger den ikke omsorg, og prisen kan konkurrere med kostnaden for andre typer gjerder.

Gjerder fra gabioner er vanlige i dag i CIS-landene. De er et solid gjerd, som gir utmerket beskyttelse av området fra øynene til forbipasserende og vind. Området gjennom et slikt gjerde er vanskelig å trenge gjennom, fordi designen er sterk. Et lineært fundament er ikke nødvendig.

Det vil bare være nok til å helle pilene. Gitteret er fleksibelt, slik at det kan brukes til slike strukturer, som ikke er forferdelig krymping av jorda. Installasjonen av systemet er ganske enkelt, og du kan selv gjøre alt arbeidet.

Før du installerer gjerdet vil bli lansert fra gabion, er det nødvendig å spørre hva som utgjør dette konseptet. Oversatt fra den franske "gabion9raquo; - er steiner i nett. Siste laget av massiv tråd, som er fylt ikke bare stener, men også småstein og grus. Navnet gjenspeiler designfunksjoner til fulle.

Hvis gjerdet er bygget på teknologi, og til slutt vil det finne bare ytterligere styrke. Det bør ikke legges til grunn at slike strukturer ikke gir for muligheten til å gjennomføre designideer. Tvert imot, kan de suppleres med grønne og treelementer. I tillegg kan steinene være en rekke former og farger. De kan settes sammen i de størrelser og farger, noe som skaper en hel mønster på overflaten av gjerdet.

Et slikt gjerde kan ikke bare beskytte eiendommen fra utenforstående, men også gi støy isolasjon. Derfor gabioner i dag har funnet sin bred distribusjon i bybildet arkitektur. De brukes ikke bare som elementer av gjerder, men også for stein fasader av bygninger og anlegg, bygninger.

Forberedelse verktøy og materialer

Før du begynner installasjonen av gabioner, må du ta vare på tilgjengeligheten av verktøy og materialer, inkludert:

 • stifter fra ledning;
 • Foretrukket fyllstoff;
 • stålbolter;
 • metall gitter;
 • geotekstil;
 • metall spiral;
 • bar;
 • vaiere.

Forberedelse før du installerer gjerdet

Gjerder av gabioner kan begynne å sette etter gjennomføringen av opplæringen. Bærende søyler ved basen, som er montert på det første må tåle store belastninger. Til å begynne med klare område, utført sitt tegninger. Det er viktig å bestemme og riktig mengde materiale.

Det er nødvendig å identifisere plasseringen av poenget med støtte med byggingen av roulette. Fagfolk anbefaler å holde seg til trinn på 2,5 m. Bygge et gjerde gabioner, gjør denne avstanden er ikke lenger anbefalt fordi slike design er ganske massiv, og støtter nødvendig å opprettholde en imponerende kraft.

For å installere polene trenger å grave en grop på en merking. Innlegg må fordype deg en tredjedel av sin lengde. Karakterisert ved at den standard bredde er 20 cm. Høyden av gjerdet vil være helt konvensjonell dypere ved 70 cm. Dersom gjerdet vil ha en høyde på 2 m, bør dybden økes til 115 cm.

I den neste fasen kolonne er installert i den preparerte gropen. Props må være rektangulær eller kvadratisk, i hvilket tilfelle mesh vil være lettere å reparere. Imidlertid kan et sirkulært tverrsnitt også benyttes. Støtte skal plasseres vertikalt, kontrollere installasjonen, kan du bruke bygningen nivå.

Hvis du bestemmer deg for å bygge et gjerde gabioner med hendene, vil trinnvise instruksjoner som presenteres i denne artikkelen hjelpe deg. Det er viktig å sette stangen, fikse det med hjelp av tre rekvisitter. Videre er rommet som er fylt med oppløsningen og komprimeres. Lignende tiltak bør gjennomføres med de andre pilarene.

For å fortsette med installasjon av et gitter, må betongen være igjen i tre dager før det herdes. Det neste trinn vil være å installere en trådramme, som skal legges ned steiner. Mesh Fiksering kan utføres ved en av flere fremgangsmåter som vanligvis brukes for dette formål:

Nett til senkefaskiner sikret ved hjelp av festeklemmer, som vil løse det motstående blad. Ved montering mesh sine ender på forhånd er behandlet med sinkpasta eller en hvilken som helst annen korrosjonsinhibitor.

I sluttfasen av installasjonen vil være nødvendig å legge ut steiner. Det er viktig å sikre en homogen kontinuerlig fylling. Selv etter at du fyller i rutenettet for gabioner, kan du endre og justere plasseringen av steinene. Dette sikres ved fleksibiliteten av nettet.

Ytre hus vil være avhengig av farge, størrelse og struktur av fyllingen, samt kvadratiske celler, og deres form. For små steiner ser ikke veldig attraktivt, og små celler, samt for stor, vil ikke få lov til å ligge flatt lerret.

Ytterligere anbefalinger for installasjon av gjerder

Vanligvis fekting utstyr av gabion 4 inneholder en rekke etapper. Den første er den forberedende delen. Det innebærer ikke bare layout-området og å bestemme lokaliseringen av pilarene i punkter, men også beregningen av den mengde materiale. Den andre fasen - utstyrs polene. Neste strukket stoff fra nettet.

Etter det, bør spesiell oppmerksomhet rettes til steder av klippet wire. På det siste trinn, fylling. Steinene kan legges for hånd. Hvis de er valgt riktig, bør vanskeligheten i dette tilfellet oppstår. stenstørrelse bør ikke overstige 40 cm i diameter. Materialet bør være jevn og tett.

Bredden av maskeåpningene må være mindre enn størrelsen av steinene, ellers ikke mulig å unngå deres tap. Stones, er det ønskelig å ta ovale, rektangulære eller runde. Det er viktig å ta hensyn også til frostbestandighet av materialet. Det bør takler negative værforhold, som vil bli operert av et gjerde. I utvelgelsen av granitt er det viktig å vurdere sin radioaktivitet.

Oppfylle gabion gjerde og et tre, den siste som vil være grunnlaget for støtten, må du riktig innstilt rutenettet. Som det står på nettet med sekskantede celler. Materialet kan være polymere eller galvaniserte belegg. Blant annet bør du kjøpe galvanisert sveiset kort. Rutenettet kan lage mat selv og dekke værbestandig maling.

Ved hjelp av sveisede kort, bør du foretrekker galvanisert produkt med firkantet celle med en side på 5 til 10 cm. Den endelige verdien vil avhenge av fraksjoner av stein. For å lette fremstillingen senkefaskiner er gjort følgende format: høyde i området fra 0,5 til 1 m; bredde lik grensen på 0,3 til 1 m; når det gjelder lengde, kan det variere fra 2 til 6 m.

Hvis du bestemmer deg for å bygge et gjerde gabion, hvor mye er dette design - et spørsmål som absolutt bør interessere deg. Dermed vil arbeidet koste forbrukeren på 2200 rubler. per meter, hvis det er en skansekurven, som måler 30x50 cm. Prisen inkluderer fremstillingen av bunnen og støpingen av bærebjelkene.

Som for materialer, så galvanisert netting kan kjøpes for 1300 rubler. Dens størrelse vil være lik 200x250 cm, mens cellen vil ha følgende parametere: 100x50 mm. Boulder vil koste kunden i 8000 rubler. per kubikkmeter. Hvis du ønsker å bruke småstein, og deretter kjøpe det vil være 10 000 rubler. per kubikkmeter. Granitt har en gjennomsnittlig verdi på 5.000 rubler. per kubikkmeter.

Når du er satt søyler av gabioner for å ta den ovenfor omtalte ordningen, kan du gå videre til valg av stein. Den mest brukte hard rock, blant annet:

Nok fordelt sandstein og andre steiner med høy frostbestandighet, samt å innføre en viss grad av styrke. Hvis du bestemmer deg for å installere gabioner overflaten, bruke en stein som er større enn mesh på 30%. Undervannskonstruksjoner kompletteres steiner, som parametere overskrider størrelsen av cellene med 50%.

Beskrevet ovenfor gjerder fundament noen ganger supplert med en pute basert på sand og grus, som er godt tettet. Dersom før du måtte velge et rutenett, er det nødvendig å velge galvanisert eller rustfritt stål materiale er en som har en PVC-belegg. Før arbeidet starter, er det viktig å riktig bestemme belastningen som vil bli gitt på strukturen. Ellers kan det rett og slett falle eller holde sine lineære dimensjoner.

1

Leave a Reply

− 3 = 4