Et gjerde laget av tømmerstokker

Stockade gjerde laget av tømmerstokker

Det har lenge vært vanlig at en bolig omslutter våre forfedre gjerder beskytte mot kritikere. Og hva dette palisade var høyere og sterkere, jo lenger bevare tillit til integriteten til personlige eiendeler.

Det ser ut som en klassisk gjerde laget av tømmerstokker

 • Komfort og maksimal beskyttelse;
 • Enkelheten og rask montering;
 • Relativt rimelig pris.

Ett alternativ er etableringen av et slikt gjerde stokkade. Ordet består av to stockade derivater "ofte" og "nummer", som indikerer at den hyppige plassering av påler i gjerdet. Denne typen gjerde er å installere dem spisse ender dypt ned i bakken. Dette gjerdet vil være ikke bare en flott dekorasjon for ethvert land hus, men også en utmerket beskyttelse mot tyver.

Alternativ stokkade av hugget tømmer

Palisade gjerde: fordeler og ulemper, og spesielt

Samt alle andre typer gjerder, har palisade visse fordeler og ulemper, og vite at kan navigere i konstruksjonen av slike strukturer.

Følgende tall kan tilskrives positive ved bruk av palisader:

 • Miljøvennlig. Gjerdet er laget av helt naturlige materialer - tre;
 • Høy styrke logger;
 • Originalitet og entydighet av det ytre;
 • Utmerket beskyttelse mot inntrengning av boliger på privat grunn tyver;
 • Motstand mot negative faktorer i drift: holdbarhet og fuktighetsresistens.

Palisade fekting er en god løsning hage, infield, samt et hus på landet, hvor det er planlagt å slappe av fra nysgjerrige øyne. I tillegg vil dette gjerdet indikere at dets eiere - seriøse mennesker som ønsker å leve i fred og ro.

1

Eksempel kombinerte inntak av tømmer og naturstein

Blant svakhetene bør bestemme følgende egenskaper:

 • Konstant omsorg for gjerdet: som et naturlig materiale, er det iboende i alle naturlige prosesser, herunder råtnende;
 • Utføre reparasjoner.

En av funksjonene i Palisades, spesielt høye, er å skape mer skygge. Den kan brukes i rasjonell orden, og forårsake noen ubehag. Dessuten er det plankegjerdet et flott sted for pyntebånd det med prydplanter, noe som skaper ekstra design effekt.

Funksjoner stokkade: størrelse, parametre, tre

Som for høyden, kan stakittgjerdet være noen størrelse, fra fekting blomsterbed med hendene opp for å beskytte private hjem. Bortsett fra den dominerende indeks høyden av gjerdet er det ved valg av formen, som kan være runde, rektangulære (klassisk) gear.

Ordningen gjerde av stokker med dimensjoner

Kvalitativt tørkede råvarer i henhold til bygningsforskriftene, reduserer risikoen for råte og soppinfeksjoner, noe som gjør holdbarhet design. Kostnaden av tømmer i byggematerialer markedet er akseptabelt, som gjør det mulig å bygge en stockade uten kostnad.

Det er verdt å merke seg at prisen avhenger også av kvaliteten på tømmeret, størrelse og mengde.

For å konsolidere Palisaden og tilkoblinger mellom bjelkene ved hjelp av en galvanisert spiker, intraktabel korrosjon. Spar på denne svært kostbart materiale, anbefales ikke rust er i stand til å skade treverket, slik at den blir verdiløs.

Det finnes flere varianter av skapelses palisader. Den mest enkle - er byggingen av gjerdet ved å installere skjerpet innsatsen i bakken. På denne måten gjerdet våre forfedre, slik at innsatsen er svært skarp og sterk, beskytter dermed sine hjem fra angrep av fiender.

I dag kan du finne små palisade omslutter en hage eller blomsterbed, hvis funksjon er ikke å beskytte, men heller å gi et vakkert utseende delen. Blomsterbed, omgitt av en palisade, ser mer attraktive, og hagen vil bli en ekte stolthet av sine eiere. Små og lave stakittgjerder, staver diameter som om to til tre centimeter, er også attraktive.

Eksempel palisade av små tømmerstokker

Hvordan bygge et stakittgjerde med hendene

Ikke en husmann, som vet hvordan man skal håndtere en øks og hammer, tenkt på hvordan du gjør din gjerdet en unik, vakker og slitesterk. Stokkade, som et alternativ, klarer med sine funksjoner, i tillegg til alle dens konstruksjon er så enkel at den kan utføres uavhengig av hverandre.

Tenk hele prosessen med et standardverk i etapper.

I tilfeller der det er et ønske og evne til å skaffe råvarer på egen hånd, må du kjenne noen av funksjonene i tre. Tømmerhytte bare de trær som har samme tverrsnitt som diameteren av tørre utstillinger. Hvis ingen døde trær kan skjæres ned i live, med ytterligere tørking.

Tørking av tømmer på en naturlig måte

Etter at materialet er vel tørker, må den bli behandlet: fjerne unødvendige knop, jevne ut ujevnheter. paling topp skjerpet om ønskelig, dermed inntrykk av "antikke". Du kan gjøre uten disse frills, forlater gjerdet ordinære rammen.

Også den er innrettet langs lengden av stokkene, slik at de omtrent like. Hvis du ønsker å få en perfekt stakittgjerde, er tre bedre å bruke tjenestene til selskaper som er glade for å gi de beste eksemplarer av trelast.

Trinn 2. Fremstilling del av sin markering

Det er nødvendig å definere området av gjerdet, så vel som dens plassering, tatt i betraktning at en Uren tar ca tre meter mellom kraft støtter.

Eksisterende typer en palisade av tømmer

Det mest populære alternativet er å installere et metall støtte, noe som er mer holdbar og enkel å betjene. Etter behandlingen bør veden ta vare på helle fundamentet av gjerdet, grave en grøft og bukten av dens sementmørtel.

Når fundamentet er fremstilt og bearbeidet tre, bør platene innstilt parallelt med hverandre, å drive dem inn i fundamentet ved en viss planlagt dybde.

Installasjons logger gjerde

Hver 2-3 m på de indre side pinnene må sammenbindes. For dette formålet, de rådene som er festet med galvaniserte spiker. Avhengig av høyden fra Palisade slike bjelker kan være enten i en enkelt rekke (i midten kan forankres) og parallelt med dobbel (topp og bunn).

Etter alt det skitne arbeidet er gjort, er det nødvendig å bringe vakre utseende gjerdet. For å gjøre dette, ble et tregjerde behandlet med lakk på tre, noe som gir treverket en attraktiv farge og glans.

Behandler mastic tømmer for å beskytte mot fuktighet

Det er mange måter å installere palisader. De eldste og mest primitive begrenset Aldri spiker innsatsen i bakken. Den mest innovative - ved hjelp av dekorative foundation og livnevki.

Hvilket alternativ å velge på et bestemt nettsted, er det opp til eieren.

Det eneste som bør styres, - en funksjon som må oppfylle stokkade.

Den mangel på dyktighet, men et stort ønske om å gjøre noe nyttig med sine egne hender for huset, kan bli motvirket ved å lese informasjonsmateriell for bygging av slike strukturer, samt se videomateriale viser alle nyanser og særegenheter arbeid.

Når strandet selv-montering av slike ekstravagante gjerde for å få hjelp byggefirmaer for å bidra til å løse slike problemer. I dette tilfellet, palisade vokse foran øynene dine som sopp etter regn. Men mange menn ønsker å gjøre denne prosessen på egen hånd, gjør sitt infield stolthet og glede, samt gjenstand for beundring blant naboene.

Palisade av logger og vevd gjerdet med hendene

I lang tid stockade var kjennetegnet av små russiske byer og grensekontroll slott. En beskyttende barriere var tilstrekkelig for å unngå å bli fanget av vakt og reflektere flyktig voldsom angrep cocky steppe. Stokkade beskyttet stedet for fremtidens store populasjoner. Kraftig, spisse toppen av loggene viste urokkelig vilje til å forsvare befolkningen i de nye små hjemme, og samtidig viser sentrum av byen lovet.

Genetiske minneetterkommere av personer som okkuperer Ancient Rus beholdt minner fra stakittgjerde, gjerdet av vertikalt satt av tømmer, som en sterk og pålitelig beskyttelse mot eksterne angrep. I tillegg herregård, omgitt av den gamle veggen, får en spesiell sjarm.

Det finnes flere alternativer for å gjøre et gjerde. Hver av disse forskjellige materialer som brukes og mengden nødvendige investeringer. Gjerdet kan være nøyaktig prototype av livegne palisade (et annet navn for gjerdet av tre) eller representere sitt "budsjett" alternativet.

Å bygge en palisade i henhold til reglene i den gamle kunsten befestning, vil måtte betale stor sum penger. Bør umiddelbart forkaste fantasy av skog gaver i form av falne trær. For å samle det nødvendige antall stokker må enten bruke på å lete materialet meste av sitt liv, eller bor i et skogsområde, hvor det ofte orkaner og fallende trær. I noen tilfeller har gjerdet innsatsen struktur ikke miste relevans og verdt å vurdere. For å lære å lage sine egne hender en flettet gjerde, omtalt nedenfor. I mellomtiden fokuserer på hovedversjonen.

Bygge monumental struktur krever ikke bare kreative, men også rent økonomisk tilnærming med elementer av tekniske og økonomiske beregninger.

Tradisjonelle utførelsesform går ut Palisade gjerde enheten linjer av tømmer, gravd eller drevet ned i bakken, med en tett pasning til hverandre. Denne fremgangsmåten har flere fordeler:

 • Mangelen på tekniske vanskeligheter under fremstillingen;
 • Minimal kravet om ekstra forbruksvarer;
 • rask montering.

Den største ulempen - skjørhet av strukturene. Alle triksene knyttet til organiseringen av sandsekker, steking og behandling septiktank nedsenket i landet loggene, selv om forlenge levetiden av strukturer laget av tre, er det ubetydelig. Og for de som håper at stokkade er å beskytte og dekorere sin eiendom i mange år, er dette alternativet uakseptabelt.

Midlertidige driftsegenskaper vil øke betraktelig hvis å forberede for å ta stiftelsen fotfeste.

 1. Langs omkretsen av den fremtidige bygging av en grøft graves monolittisk strimmelen fundament dybde til "bajonett" spade.
 2. Forskalings eksponert med terrengprofil med prognosen for den minimale utgangs av fundamentet sengen over overflaten av størrelsesorden på 150 mm. Denne advarselen er knyttet til vårsesongen underflooding.
 3. Ved lavt inntak strekker seg over mellomliggende støttepilarer kan neglisjeres, bortsett fra stokker som gjør portåpninger, og hver tømmer i basisvinkelrotasjoner. Disse bæreelementene må være lengre enn den lineære meter, forutsatt at sistnevnte har et to meters standard format.
 4. I feltet er bærebjelkene installert før helling av fundament metal "glass" materiale som kan tjene som et tykkvegget rør med en innvendig diameter som er noe større enn tykkelsen av stokken. Den optimale lengde av "cup" for seks fot gjerde - 1,5 meter. Meter nedre del av monteringslegemet ha i bakken og fundament helhet.
 5. Montering av stokkade begynner fra en hvilken som helst vinkel eller pilarene som holder portrammen.
 6. Hver etterfølgende tømmer er tettet ved hjelp av en forutgående metallplugger, slakting gjennom fremstilt huller som strekker seg gjennom trevirket monteres med zasverlivaniya to tredjedeler av tykkelsen av en allerede installert.
 7. Feste det er ønskelig å fremstille i tre posisjoner - en fjerdedel av den totale høyde fra toppen og bunnen av tømmer og nærmere midten.
 8. Corner og port leddbånd nødvendigvis bli styrket bygge stifter.
 9. Polutorametrovy den nedre del av bærebjelkene bør behandles med varm bitumen.

Et slikt gjerde-stakittgjerde design ved hjelp av en god primær og garantert forbruksvarer Det vil tjene som eier to eller tre tiår.

bør være forberedt for oppføring av palisaden:

 • det nødvendige antall "pinner" av en gitt diameter (optimalt fra 10 til 15 cm) og en lengde;
 • metallstaver (boremaskinen), som kan fremstilles uavhengig av armeringsstengene, seksjon 12 mm, lengde 20-25 cm, avhengig av standard strålediameteren;
 • Bygge stifter;
 • Rør-glass.

En slik struktur er en monolitt, som eliminerer behovet for ekstra apparatur kvadrerte steg og beholder nytten estetisk utforming.

Hakk toppen av loggen er tilgjengelig for å utføre sine egne hender. Verktøyet vil kun trenge godt slipt øks. Fittings skjære gjennom "kverner", utstyrt med en kappeskive. Drill diameter for passasjeåpningene for å være et par millimeter mindre enn den av dybler som gir god fastholdelse tetthet. Brak til forsterker klemmevirkningen blir litt bøyd ved den indre buen.

For de som foreliggende utførelsen gjerder synes for dyrt, kan vi tilby noen alternativ til stockade, faktisk ikke krever finansielle investeringer.

For organiseringen av omsluttende strukturen av denne typen ikke krever hele trestammer. Og palisade i vanlig forstand av ordet flettet gjerde kan kalles en strekk. Antall tau, Det kan være laget av noe zherdiny. I de fleste tilfeller er denne middel grener av trær anvendt, mer foretrukket sagbruk. For flertallet av russiske regioner relevant arbeidsstykket fra furu eller bjørk.

Antall rammen av innsatsen beregnet ganske enkelt. Det er tilstrekkelig å måle lengden av den gjerde fremover i meter, multiplisere dette tallet med to, og legge til et par enheter i cull og kompakte bunter vinkeloverganger.

Materiale for strikking stoff gjerde også høstet uavhengig i alle mulige steder. Flod er vanligvis mye busker og piletrær av familien. tynn og fleksible selje grener - utmerket materiale for vevet gjerde. I skogen, kan finnes kratt av vier eller hassel. Det viktigste kravet - som grenene var "live", full av juice. Dette vil bidra til å forhindre rynker på en bøye vinstokker.

Det er flere alternativer flettet gjerde gjerder. De skiller seg i veien for veving:

og strukturell integritet:

 • en enkelt ramme;
 • av de enkelte prefabrikerte segmenter.

horisontal veving Den reproduserer det tradisjonelle landsbylivet med en enkel livsstil, men en ganske hjerte med sin enkelhet og gode natur. Drevet ned i bakken, idet bunnen skjerpet plugger som er anordnet i 50 cm fra hverandre. Veving begynner med den nederste raden, som spenner slange mulig antall vertikale reisverket. Hver etterfølgende tall er satt på den motsatte side, som danner overlagres på den foregående, for uendelighet, og hvis enklere -. Tallet "8" Utstående "haler" av grenene er kuttet saks.

ofte praksis Modulære former gjerde. Separat fremstilles polutorametrovy segmenter deretter montert på plass beskyttelse enhet.

Kurv gjerder, hvor elementer av tøy er ordnet vertikalt, mer som hans truende utseende vakt oppdaget enn en rustikk gjerde. For å utføre dette motivet Stoev lagertapper som drives mye mindre - omtrent to meter, men har en mye større størrelse og er koblet sammen med tre broer. Veving tråder for denne type barriere tykkelse tatt fra tre til fem centimeter. Hver påfølgende serie starter og avslutter på motsatt side av den forrige. Som et resultat av toppen av gjerdet kronet V-formet av tre halm, en form for inntrengere å komme inn i inngjerdet tomt.

Noen av de tilgjengelige alternativene for å utføre en flettet gjerde med hendene uten noen ekstra kostnader for byggevarer.

Var det noen gang leddsmerter? Og du ikke vet førstehånds hva:

 • manglende evne til å bevege seg rundt komfortabelt og enkelt;
 • smerte under eller etter trening;
 • ubehag når du går opp og ned trappene;
 • betennelse i leddene, hevelse;
 • ubehagelig crunch, snapper ikke på egen hånd;
 • urimelig og utålelig verk i leddene.

Vennligst svar på spørsmålet, er du ok? Er den type smerte du kan tåle? Hvor mye penger du allerede har "lekket" på ineffektiv behandling? Det er på tide å avslutte denne! Er du enig? I dag publiserer vi et eksklusivt intervju med professor Dikul, der legen avslørte hemmeligheter for å bli kvitt smertene i leddene, behandling av leddgikt og artrose.

Gjerder laget av tømmerstokker

Avrunding reist ikke bare bolig kapital hytter, herregårder, bad, men også andre objekter. Lokalt kan også utstyre med dette materialet. Fra den kan du lage hagemøbler og enda et gjerde.

Typer av fekting fra avrunding

 • Kombinert gjerdet. Kombinasjonen av tre og stein er svært populære. Stativer suit av tegl eller betong som er montert mellom disse Palisade eller avrunding legges som veggene.
 • Skjønte. Gjerde hus av stokker av forskjellig høyde, og danner en glatt halvsirkler. Tips og ikke kan gjøre - så gjerdet vil se behagelig og ikke-truende.
 • Pass-through. Den nederste av de horisontalt anordnede stokker som er stablet, den øverste av vakre monterte brett fra tømmer. Gjennom hull riktig form vil skape inntrykk av en figured gitter.
 • Half. Avrunding saget i lengderetningen og plassert mellom de tre eller murstein søyler. Montert på treplate, montert på stativer eller kjettinger som strekker seg inne i hver tømmer. Et slikt gjerde - en sann dekorativt objekt av landskapet design.

Kontinuerlig gjerde - det enkleste alternativet for selvmontering. Hvis imidlertid ønsket om å beskytte sin egen "slottet" passende gjerdet forsvinner ikke, velger vending alternativet og fortsett som følger:

 1. Forbered veden. Tømmer tvers igjennom fuktet i oppløsninger som beskytter overflaten mot vekselvirkning med eksterne fysiske manifestasjoner.

 • Det er nødvendig å innrette og ram hvert lag. Det er nødvendig å foreta et flatt område å gjerde trehus sto oppreist, uten venturing. Dette er viktig hvis formen er utformet riktig eller halvsirkelformet. Hvis det er mulig, er den grøft bedre til betongen, noe som skaper et vannrett underlag.
 • Forberedt log arbeidsstykket behandles og skjermet ved endene er montert i den grøft tett inntil hverandre, hvorved det ingen hull. Det er mulig å operere med en gummi eller tre klubbe, skyve stokker. Oppnå styrke innvendig, fyller dem traversbjelken, da en hvilken som helst type dekorativ gjerdet vil være ryddig.
 • Det ferdige gjerdet er viktig å overlate til krymping, stokken har det mer enn noe annet tømmer. sin tid - fra tre måneder til seks måneder. Deretter dubbe gjerdet: i perioden krymping stokkade nivå kan endre seg.

  Selvfølgelig vil ingen bruke pigmentblekk: er det viktig å bevare smaken. For å gjøre dette, bruker alle typer maling, impregnering flekken. Et interessant resultat av avfyring, da opptrer forsiktig blåselampe, lage en bevisst antikken.

  Vi må huske på at før maling bør være å beskytte loggene igjen, utsette dem for kjemisk behandling. Du kan bruke en effektiv tung kjemi, ikke glem å beskytte deg selv åndedrettsvern og verneklær. I løpet av uken av skadelige komponenter fordampe, og trekonstruksjon gjerde vil ikke lenger noe truende.

  Lakk, brenne eller dekke sammensetning av det ferdige gjerdet er ikke anbefalt i varmt vær. Ideell velge for dette arbeidet tidlig på høsten med temperaturer fra 5 ⁰do 10⁰. Uten regn er forventet, eller bare å vaske bort den beskyttende forbindelser. Palisade gjerde krever en vanlig forebygging av sprekker og biologisk skade minst en gang i 3 år.

  Den totale poengsum er 9 stemmer: 5

  Lagre bokmerket på sosiale nettverk!

  Anbefales! - Encyclopedia Trehus - NEW

  Lær detaljert og omfattende informasjon om emnet i artikkelen, kan du fra boken "Trehus", noe som gjenspeiler alle stadier av å bygge et hus, og starter med stiftelsen og etterbehandling taket enheten. Prisen på boken = 77 rubler.

  Du kan også være interessert i andre bøker om bygging av trehus med sine egne hender.

  Verdt mer om dette emnet skriver:

  Comments for publisering: 1

  Alle kommentarer er moderert!

  Et gjerde laget av runde logger, vil dekorere og beskytte en land eiendom eller en bonde hus, men mest sannsynlig vil det ikke være egnet for vår hagearbeid med tomter på 6 hektar.

  Den kombinerte gjerdet av logger og stein vil vare lengst, og det ser bedre ut.

  Det er ikke så mye for beskyttelse som for skjønnhet, og det er mulig å bygge den ikke langs hele omkretsen, men bare foran fasaden mot veien. Det er viktig å velge en god impregnering mot forfall.

  En liten ulempe med slike gjerder er den høye prisen.

  Du kan logge inn ved å logge inn eller registrere deg på nettstedet.

  1

  Leave a Reply

  5 + 2 =