Fence av blokker

Byggesteinene i gjerdet

Hvis du er i den gamle stolper til inngjerding av området servert bare sterk støtte, i dag eier en tendens til å få dem både funksjonell og attraktiv design alt sammen til én. Som varer så lenge som mulig i utvelgelsesprosessen bør ta hensyn til stabilitet i bærematerialet til vær hendelser, byrden som måtte tåle polene, kostnader i byggematerialer og byggeprosessen tilpasningsevne.

Dessuten må eieren vet at dekorative polene, designet for installasjon av gjerdet, som består av flere deler:

I tillegg til de tekniske parametere når du velger støttene er det ønskelig å vurdere sitt utseende. Da eieren vil være i stand til å uttrykke sin kreativitet og bygge et gjerde, i motsetning til nabo gjerdet.

Ved type materiale for å dekorere kolonnene av gjerdet er delt inn i:

betongkonstruksjoner, kjent for pålitelig og holdbar drift. De har en to-sidig overflate, ytelsen av likheten av stein eller murverk. Det finnes variasjoner, sammensatt av flere blokker med den hevede flate på alle sider. Fordelene med betongfundamenter er den manglende behov for ytterligere behandling, enkel installasjon, kostnader, evnen til å simulere utforming av tre, naturstein eller tegl. Betong poler er funnet i kombinasjon vakt, karakterisert ved - fylling spenner over forskjellige materialer. Polakker satt på fundamentet og utfylle dekorere endeveggene, t. E. kabelsko. Elementene har form av en kule eller et trapes. Deres standard høyde - 12 - 15 cm På forespørsel eieren kan dekorere metall støtte topper av forskjellige former ..

steinsøyler. Lignende konstruksjoner er satt sammen av flere deler: på betongfundamentet legge ut en stein, inn i sålen av støttetangen montere og dekke dens øvre klaff. Naturstein og kan lage de mest uvanlige murverket. Elegant støtteside gir nåde og snakker om det vell av eieren. Eiere av privat eiendom, tiltrekker det høy holdbarhet, kompatibilitet med andre materialer, lang levetid.

1

Prosessen med å legge støttene er utført trinnvis. Først Builder beregner den nødvendige antall innlegg, tar hensyn til lengde og egenskaper for fremtiden av gjerdet materiale. Videre arbeid med enheten testet fundament og feste stangen. Det tredje trinn - å legge det materiale som velges. Ved ferdigstillelse av dødballer.

Erfarne håndverkere vet at byggingen av festningen bør holdes en viss avstand mellom støttene innstillbare. Tradisjonelt Span allokert 2 - 2,5 m for denne verdien er tillatte dimensjoner søyler bredde og en høyde på 40 cm til 2 m ..

Gjerde, laget av dekorative betongblokker, er relativt fersk. Dens holdbarhet økes ved vibrasjon støpeteknikker. Blokker fremstilt i standard størrelser av materialer slik som rå leire og betong. Varianten av imitert stein. Leire blokker har vunnet popularitet på grunn av styrken, fuktighet motstand og miljøvennlighet.

Før tårn gjerder skape dekorative bånd fundamentet blokker - av steinsprut, hele eller deler av fundamentet. Blokkene plasseres i løsning. Hele prosessen av mur er ikke komplisert, det krever mye mindre tid på etablering av gjerder laget av andre materialer. Men behovet for å helle fundament og uerfarenhet av eieren ofte i listen over mangler pryder blokker. Uten spesiell kunnskap korrekt legge ut design vil ikke fungere.

Av fordelene med modulære gjerder skiller seg ut:

vann- og brann;

forsinke støy som kommer fra utsiden;

motstand mot mekanisk skade.

For å få en pålitelig gjerde av betongblokker nybegynner byggmester anbefales å følge visse regler. For eksempel, når de blir brutt ned sted for fundamentet bør bruke strengen og pinnene og fordele "ramme" sand. Etter grøfting sett forskaling, betongblandingen, fremstilles og helles det inn i strukturen. Videre engasjert stamping og utjevner overflaten, og tillates å stå i en viss tid for å størkne blandingen.

Etter dette fortsetter til fremstilling av murverk massen i blanderen, noe som vil bli plassert dekorative blokker. I den ferdige konstruksjon brodere leddene, og på toppen av takskjegget fliser spredning (såkalt visiret).

Dersom konstruksjonen utføres fra de hule blokker, gjerder forbedre påliteligheten ved å sette ventilen i strimmelen fundament. Under drift prøve for å frigjøre produktet slik at det blir deretter ført gjennom innsiden av blokken. Videre mur utført som shlakoblochnogo byggegjerdet.

På slutten av alle arbeidsflater er pusset og kryss på 01:00 herding. Krum overflate planert og vil bli overskrevet med jernbane.

Montering av et gjerde laget av betongblokker - en flott måte å få en døv gjerde privat eiendom. Mangler i gjerdet nesten ingen. Hvis det er tilstrekkelig med penger eieren kjøper nødvendige materialer og ta vare på opprettelsen av stiftelsen. For hans verker, får han:

letthet ved innstilling pålitelig back kloster;

muligheten for å bygge en fast gjerde med noen kriterier;

slitesterk gjerder som ikke er redd for ekstreme brann, råte, korrosjon, nedbør, temperatur.

Velge betongblokker for bygging av gjerdet, vil eieren kunne realisere sine egne ideer og forkaste standardløsninger. Mest interessant gjerde innhentet gjennom et bredt spekter av blokker. De fremstilles ved vibropressing betongblanding, som fungerer som en bindemiddelkomponent av sementen.

Hjelpestoffer betongblokker er materialer som for eksempel:

slaget tegl / betong.

Fyll betongblokker er delt inn i fast og hul. Siste artikler er glatt og dekorative. Dekorative blokker produsenter produserer i forskjellige farger. For å skape tiltalende design sine sider isolert.

Betongblokker er laget i forskjellige størrelser og former. Standard parametere ført verdi på 200 x 200 x 400. For gjerder og støtter vanligvis tar blokker av størrelse 390 x 140 x 188. Tilsetting gjerde av betongblokker og murstein lignende bagasje elementer, men det er mer markør.

Byggearbeidene starter med etableringen av pilarene i betongblokker. De bør være på steder med beslag avledet. Installasjons blokker uten hakk hver 3 p horisontalt lagt inn mellom dem murverk armeringsnett og trukket fra sine understøttelser. Deretter må gitteret være pålogget murverk muring.

Deretter ble oppløsningen knadd hastighet på 1 til 4, andelen av sementsandfraksjoner. Hell vann for å oppnå den ønskede tykkelse. Veggblokker satt på et fundament med en rekke strenge overholdelse ligation suturer (denne regelen gjelder for murstein bagasje). Når dette intervallet ble holdt mellom de vertikalt forløpende sømmer for tilstøtende rekker - avstand bør være minst 1/3 av blokklengden.

Nøyaktigheten av de vertikale og horisontale linjer av masterkontrollen bygningsnivå. Når beregningsblokker i den ene rad blir tråden konstruksjon. Prosessen med å komplementære dummy felles skjøtemørtelfuge med en tykkelse på ca. 1,5 cm. For adhesjon med fundamentet av gjerdet romlige hulrom i den første raden er fylt med en betongsammensetning. Som slutten av beregninger gjerdet støtte skjult under et spesialdeksel for stillingen. Stoff gjerdet beskytter en sal dekke.

Strip stiftelse under gjerdet blokker

Holdbarheten av omsluttende strukturen avhenger av kvaliteten av stiftelsen, så for å gjøre det nødvendig å nøye og i samsvar med alle regler. I første omgang engasjert i merking territorium: kjøre i stakes og trakk ledningen mellom dem, grøfter grensen kritt maling. Grøftegrave bredde slik at det er to ganger bredden av de murverk gjerdet blokkene generert fra + 40 cm.

Dybden av grøften avhenger av kompleksiteten av jordsmonnet. Under forhold med våt jord fundament utdype 20 cm under frysing undergrunnen. Jord er ikke utsatt for hiv, nok til 70 cm dybde.

Graves en grøft blir behandlet som følger:

 • På bunnen av kompakterte spredde dreneringslag, for som benyttes i sand og grus. Blandingen ble helt over i vann og ram. Moat helt strødd med takpapp - han ikke vil tillate utgytelsen av landet og skape en impregnering.
 • En betongblander eller manuelt fremstilt betong mørtel. Sement, sand og grus tatt i forholdet 1: 5: 3. Det vann strømme inntil en tykk homogen masse.
 • Oppløsningen ble helt over i bunnlaget for å oppnå 10 cm og venter på størkning. Deretter satte de tre forskaling med bukseseler for å hjelpe henne å opprettholde en bestemt form.
 • Fremtidig styrker strukturen av rammebeslag. Det er laget ved å kombinere de 4 langsgående stag og med vertikale ruller som ligger på tvers inteval 10 -. 20 cm av produktet må tilpasses slik at det var mindre på hver sideforskalingen 2 - 5 cm.
 • Bruk utfyllende vertikale armeringsjern. En del slik at de kommer inn i de mur blokker for stolper eller gjerde (elementer må presse gjennom hulrommene). Problemer må stige over fundamentet 15 cm. Står laget av formede rør til bæredelen festet til rammen med styring av vertikalitet.
 • Det første stativet styrket ved begynnelsen av rammen. Plasseringspunktet for den andre kolonnen bestemmes så. Parallelle grøfter er lagt ut for blokkene og for post web som vil fylle spenn gjerdet. Når du tar hensyn til beregningsmørtelmasser. Hele konstruksjonen bør ta ca. 4 m. Aksen av den andre søylen vil være midtpunktet av den neste blokken til den bærende del. Denne manipulering vil bli plassert innenfor den samme spennvidde et helt antall blokker.
 • Betong mørtel helles i forskalingen, og blandingen ble grundig komprimering brekkjern, bli kvitt luftbobler. Fjern backup i ca en uke (i herding av betong trenger noen dager).
 • Den vertikale del av basen behandles med en bituminøs mastiks og lim tidligere lagt ut takpapp. Området mellom fundamentet og den grøft dekket med jord, tamp området.

Installasjon av gjerdet av betongblokker

for bygging av gjerdet operasjonen begynner med fremstillingen av bærebjelkene i blokkene på plass utledet forsterkning. Når Laid bezpazovyh blokker hver 3 rader anordnet mellom dem i inngrep med frigivelse av støttene. Deretter må gitteret være pålogget bagasje samling.

En løsning for bygging av sammenstillingen er laget av sement og sand (1: 4) ved tilsetning av den nødvendige mengde vann. Betong blokker i områder spenn spredt på et fundament frosne rekker å møte ligation sømmer, å følge prinsippene i murstein bagasje.

Mellom 2 tilgrensende loddrette rekker av ledd skal forbli lang avstand i en tredje blokk. Riktigheten av de beregninger av hver enhet som er plassert på konstruksjonen sortere nivå.

Betong mur blokker for fremtidig prøvetaking utføres med peker Rust. Mørtel søm skal skape en tykkelse på 1 til 1,5 cm. Kobling struktur med et underlag som er forsynt med hulrom strømme første rad betongmørtel. Som ferdigstillelse av arbeidet toppen av kolonnen deksel spesielt dekorativt dekke stoff gjerde beskytter en sal dekke.

Mulige feil i installasjonen av gjerdet blokk

Feil laget av byggeren under montering av den omsluttende struktur, truende ødeleggelse av dyreskrotten og å redusere levetiden av hele produktet.

Tenk på hva forglemmelse at master i byggingen av dekorative polene for gjerdet:

Implementering av strukturelle deler av en manglende dybde. Dette fører til en spontan helning polene fra hverandre. Utformingen vil være ustabil.

Feilaktig plassering av stengene i forhold til hverandre. Denne feilen er den skyldige av fallende paneler. Mellomrommet mellom støttene 2 bør ikke være forskjellig fra lengden av seksjonen. For å hindre avvik anbefalte buy-paneler med høy vibrasjonsmotstand.

Gaps forbli ubesatt. Forsømmelse øker sannsynligheten for panelene. Installasjonsarbeidet bør alltid full inkorporering av hulrom.

Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg å bygge et sterkt gjerde. Det han vil bestemme seg. Tekstur i overflaten av blokkene kan du skape en illusjon av dyre gjerder, naturstein og andre edle materialer.

 • Montere gjerdet fra skrap materialer med sine egne hender
 • Steinvegger med sine egne hender: fra A til Å
 • Gjerdet av Vankantete bord - naturlig skjønnhet og pålitelig beskyttelse del
 • Caps på polene for gjerdet - pålitelig beskyttelse og estetikk omsluttende struktur
 • Hva profilert pick for gjerdet: utvalgskriterier
 • Høyden på gjerdet mellom naboer - alle nyansene

Copyright © 2017 Active referanse er obligatorisk når du kopierer materiale fra nettstedet.

Hvordan velge og installere betongblokker for gjerdet

Hvis du trenger å bygge en pålitelig og sterk døve gjerde for hytta eller hytte, er det verdt å vurdere beskyttelse av betong. Betong gjerder kommer i mange typer, men mest praktisk for installasjon og relativt lav kostnad er en barriere laget av betongblokker. Det er denne formen og vil bli diskutert i denne artikkelen.

Fordeler og ulemper med gjerder fra betong

Det er følgende fordeler av betong gjerder:

 • Denne kapitalstruktur og pålitelig;
 • vakker utsikt, et utvalg av design for enhver smak;
 • gjerde sterk og holdbar;
 • ganske enkelt å installere;
 • gjerde korroderer ikke, råtner;
 • er ikke avhengig av atmosfæriske påvirkninger: strukturen av kulde-bestandig, vannavstøtende;
 • gjerde brannsikker;
 • muligheten til å bygge gjerdet med noen parametere uten hull.

Kapslingen av betongblokker

 • Obligatorisk byggingen av fundamentet;
 • forholdsvis store materialkostnader.

Blokker oppnådd ved vibrocompression betong i spesielle former. Hovedelementet er et sementbindemiddel.

De forskjellige materialer brukes som fyllstoff for fremstilling av blokken:

På salg det er slike typer blokker:

 • fyldig;
 • hule murstein - ren eller dekorative.

Blokkene har et bredt utvalg av farger. Dekorative blokker er tilgjengelig med dekorative sider.

200h200h400 - størrelsen av en standard betongblokk. Men det er et stort antall varianter i størrelse og enda form.

Dekorative hule blokker

For å lære å bruke i byggingen av betongplater for et gjerde, kan du se denne artikkelen.

Hva er fordelen av gjerdet med betongsøyler foran de andre polene materialene du kan finne her.

Hva bør være avstanden fra gjerdet til de ulike bygningene i landet nettstedet, les denne artikkelen.

Innstilling gjerdet med hendene

Et gjerde består av betongblokker som ligner på Murverk, bare blokkene har større dimensjoner.

Med hjelp av plugger og snor for å markere territorium. Plugger er drevet, strammes snoren mellom dem for å identifisere sampling akse. Grensene for grøften under tapen basen markere ut kritt.

Grøft gravd med en spade. Bredden av grøften - to ganger bredden av gjerdene mur blokker pluss 0,4 meter. Dybde hvis jord ikke er utspilende - 0,7 meter. Hvis jorden fuktig, fundamentet utdypet av 0,2 meter dypere nivå av jord frysing. Data om nivået av jord frysing i en bestemt region er i bygningsforskriftene.

Apparat strimmelen fundament

Fra fundamentet for fremstilling pleie, og kvaliteten av dets komponenter avhenger av holdbarheten av konstruksjonen. Så må du gjøre følgende:

 1. Pressede bunnen av grøften, og dreneringslagene er laget av sand og grus (0.1 meter), hvert lag ble vannet og komprimeres. Veggene og bunnen av grøften gjort opp på takmaterialet å foreta impregnering og for å forhindre søl på bakken fundament.
 2. Klarbetongmørtel. komponenter: M200 sement, grus, sand i forholdet 1-5-3 og vann. Betongblandingen kan gjøres enkelt ved hjelp av en betongblander.
 3. I drenering og impregnering støpingen 0,1 meter ble løsningen, og etter at det har herdet, forskalingen sett av planker. I forskalingstilveiebringe et avstandsstykke for å betongen under trykk (eller landet på den andre siden) den beholdt den nødvendige form.
 4. For strukturell styrke i takken av forskalingsarmerings ståltråd fast eller sveiset fast. Rammen er laget av en armering 12 mm eller mer. Fire langsgående stang koblet vertikale og tverrgående stenger, med en stigning på 10 til 20 cm. Rammen bør gjøres mindre i størrelse enn forskalings 2-5 cm fra hver side.
 5. For å feste de vertikale ramme utgaver av armering med forventning om at de vil bli inkludert i den mur blokker gjennom hulrom i dette for bedre forankring leddbånd og gjerde. utgaver av høyde over fundamentet -. 15 cm med hensyn til rammene faste stativ av rør for fremtidige kolonner, loddrett på flat mark i formatkoden.
 6. Den første stativet settes ved begynnelsen av rammen. Plassering av den andre armen er bestemt empirisk. Ved siden av grøften, parallelt med det, legge ut blokker for den første kolonnen, og deretter til gjerde stoff basert mørtelfuger, bare omtrent 3-4 meter. Den midterste av de neste blokken for den andre kolonnen viser søyleaksen. Dette er nødvendig for å spenne over plassert i heltallsenheter. Etter å ha studert oppsettet, så kan det gjøres ved hjelp av roulette.
 7. Fyll betong mørtel i forskalingen. Bland godt ved hjelp av en ram skrap som ikke var bihulene. Forskaling fjernes i en uke, når betongen oppnår styrke.
 8. Den vertikale flate av kjelleren frakk med støpeasfalt og lime den til den tidligere lagte takmaterialet. Det frie rommet mellom fundamentet grøft og dekket med jord og ram.

Mur betongblokk gjerder

Konstruksjon av gjerdet begynne med konstruksjonen av bærebjelkene i de spesielle betongblokker på steder hvor det på forhånd allerede er trukket ut av grunnlaget for rør eller rørdeler med høyden av kolonnen. Dersom blokkene uten hakk, deretter 3-4 serie mellom en horisontal forsterknings murverk gitter, og slipper dem fra polene (til nettet og deretter ført inn i murverk av gjerdet).

Sementmørtel for murverk laget av sement og sand i et forhold på 1-4 ved tilsetning av vann.

Betong veggblokker lagt i rekker på foundation, holde dressing sømmer i mur. Avstanden mellom de to vertikale fuger i inntilliggende rekker bør ikke være mindre enn en tredjedel blokklengde.

Murverk blokk utføres med peker Rust. Tykkelsen av mørtelfuge anbefales å 1-1,5 cm. For liming av hulrommene gjerde med fundamentblokker i den første raden er fylt med betong mur mørtel. Når prøvetakings er ferdig murverk, dekket med en spesiell posthette for post og gjerde web gavl deksel.

Hvordan lage dine egne blokker

Du trenger å gjøre betongblokker for gjerdet med hendene:

 • former;
 • mikser;
 • ønskelig vibrasjonsbord eller et bord med en fast flat base;
 • eller testing av motoroljen.

Støpeformer kan gjøres uavhengig av høvlede bordene 25 mm i tykkelse. Komponenter av strukturen: en bunn og en vegg. Forbindelsesdelene kan danne sammen med skruer eller spiker. Det er viktig at den resulterende struktur hadde en regulær geometrisk form.

Sammensetning av betongmørtel: sementere M300 - M400 og sand, grus og blanding, er det nødvendig å få konsistensen av sur fløte.

Betong for blokken er laget ved hjelp av blandebatterier. Formene ble belagt innvendig perfeksjonere eller olje etter hver bruk. Oppsamlet lo formen er anbragt på det vibrerende bord og helles betong. Vibrere inntil Betong melk overflaten.

Tørking produkter bør skje på ca 70 grader i to dager, så blokken er klar.

Følgende video tydelig viser prosessen med selv-produksjon av betongblokker:

Galleri blokker av gjerder

Bildet nedenfor viser et utvalg av gjerder laget av betongblokker for private hjem og hytte:

Hvordan gjøre et uttak fra lette samlet betongblokker

Et gjerde laget av lette tilslag betong blokker - et flott og rimelig alternativ til andre alternativer. Trimmet, vil det se bra ut i det private boligbygging, og som en midlertidig gjerde, og som kabinett for anleggsområdet eller lageret.

Gjerde av lette samlet betongblokker

Lett tilslag blokker oppnådd ved kompresjon av en blanding av sand, sement, kalk og vann. På grunn av tilstedeværelsen av ekspandert leire, et produkt, en porøs og lett, praktisk for legging og installasjon. Størrelsen og formen på blokkene variere, men er typisk rektangulære blokker med dimensjoner: 400h300h200, 400h200h200 mm 400h200h100 mm. Blokkene kan være hel- og hul.

Hul kan ha en rekke hulrom - rektangulær, sylindrisk, spalt. Hulrom kan lokaliseres både langs og over. De faste blokkene er sterkere, men dyrere, tyngre og vanskeligere å sette. Blokker kan fremstilles med klare spor for forsterkning.

Hollow blokk

Fordeler og ulemper ved gjerdet fra claydite-blokkene

Gjerdet av claydite-betongblokker er pålitelig, motstandsdyktig mot temperaturendringer, enkel å installere. Blokkene selv håndteres enkelt og kuttes, de strukturelle hulrommene tillater forsterkning gjennom dem. For å styrke strukturen og gi den styrken, kan hule blokker fylles med en løsning. Fordelen med blokker av claydite betong er at de ikke er dårligere enn murstein i tekniske egenskaper, men de overveier enda vekten, volumet og hastigheten på installasjonen. I tillegg roter ikke claydite betong, brenner ikke og ruster ikke i motsetning til metall.

Claydite-betong gjerdet er pålitelig og ugjennomtrengelig

Hvordan fylle grunnlaget under gjerdet av claydite-betongblokker

For en holdbar installasjon av claydite-betong innkapsling, er det nødvendig å fylle stripe fundamentet. Standard 40 cm dyp og 30 cm bred for et fundament under gjerdet vil være nok.

For å fylle grunnlaget trenger du:

 • å markere stedet for enheten av gjerde med pinner og streng;
 • Marker plasseringen av stolpene: claydite-forsterket armert gjerde er ganske alvorlig og holdbar, derfor vil avstanden på 3,4 meter (10 blokker) spenningen være optimal. Ved markering av en del under polerens forsterkningsrør må også kolonneblokkens bredde tas i betraktning. Ved en spenning på 3,4 m vil avstanden mellom hullene til støtter være ca. 3,8 m;
 • å grave et grøft;
 • på bakken der det vil være piler av borer grave hull dypt under stolpene, en dybde på en og en halv meter. Dybden av brønnene er beregnet på en slik måte at de støttebærende rørene over bakken står 2 m (avhengig av gjerdets høyde);
 • Sett formen på en slik måte at den øvre delen stikker over bakkenivået også, med 40 cm. Innerforingen, foret med folie, ruberoid eller smurt med motorolje;
 • installert rør under støtter, avjordet av lodd: brønnene er fylt med grus og fylt med løsning;
 • i bunnen av grendene, sov i grus pute - 10 cm;
 • binder armeringsburet i grøften slik at den kommer inn i formen med et gap på 2 cm på hver side. Bracing kan gjøres hver 15-20 cm med strikkertråd eller ved sveising;
 • å fylle fundamentet du kan kjøpe betong, hvis det er en betongfabrik i nærheten, kan du blande det med en betongblander;
 • Båndet helles i lag med 20 cm, vibrerer eller pierces armeringsstangen, slik at det ikke er tomme hull i betong- og luftrommet.
 • Når betongen er hard, blir forskyvningen fjernet.

Hvordan velge utvidede leireblokker

Ceramsite betongblokker er produsert av mange små private bedrifter. Det er klart at alle vil gå for å velge blokkene til der de er nærmere bære. Til gjerdet sto det lenge for å velge blokkene du trenger å nærme seg nøye. Blokker bør ha god geometri og sterke vegger. Mer solid er blokkene, som bruker fin claydite / utvidet leire, men disse blokkene er litt tyngre.

For å velge blokkene må du ta en roulette med deg. Sett ved siden av hverandre og sammenlign flere blokker fra festen. De skal være lik og like i forhold til hverandre; bør ikke ha noen av de største sprekker og chips. Hvis du tok blokken i hendene dine - det bør ikke smuldre og forbli på hendene. Porøsiteten skal være den samme på alle sider, det bør ikke være mer sand på den ene siden, mindre i den andre, så mye bør det være i porøsitet - dette påvirker styrken.

Ta fra partiet 4-5 blokker, der du sjekker bredden, høyden og lengden. Blokkens lengde og bredde skal være den samme med toleranser på ikke mer enn 2-3 mm. Høyden bør ikke overstige 5 mm. Blokkens høyde påvirker tykkelsen på murens søm: jo større er den jo tykkere sømmen. Det riktige valget av utvidede leireblokker vil lagre en sement-sand mørtel for murverk.

Den vanskeligste delen ligger på det første nivået av blokker. Hver blokk må utjevnes. De ekstreme blokkene legges gjennom et gjennomgående hull på røret, kanskje for dette må du kutte gjennom bunnen eller kutte skilleveggen - avhengig av typen blokk. Blokkene kan festes med sementmørtel eller spesiallim. Når du legger et gjerde, spiller det ingen rolle - bruken av lim er hjertelig velkommen når du legger hus for å minimere kuldebroer.

Det er mulig å forenkle leggingen av blokker slik at de passer akkurat på nivå, og trekker den ikke-krøllede strengen langs hver rad. Det vil bidra til å legge produktene jevnere. Selvfølgelig må murverket styres med en rørledning.

Masonryen styres kontinuerlig av nivået

Innlegg er stablet i en blokk over hverandre, hver fem blokker er fylt med mørtel. Det viser seg en kraftig solid monolit. Hvert oversvømmet nivå må være sydd med forsterkning. Ikke glem de innebygde delene mellom forsterkningsblokkene eller fiksering av fyllingen i kombinasjonsheftet. Du kan også fylle løsningen med vertikale rader ved siden av stolpene til portgruppene - dette vil gi dem styrke og styrke. Løsningen henter det første nivået av blokker og utgangsstedet for armaturen.

Gjennom 3-5 rader kan forsterkes murverk

Blokkene er stablet i samklang. Etter hver 3-5 rader, er det nødvendig å forsterke forsterkningsmasken eller forsterkningsstengene. Forsterkning kan være murverk, hvis forsterkningen blir brukt, bør den ikke være mer enn 10 mm. Claydite betong er lett kuttet, så det er veldig praktisk for legging. Man kan ikke unngå å merke seg dens lette vekt - takket være den hule og store størrelsen, slik at arbeidskostnadene vil være mye mindre enn når man legger for eksempel murstein. Hver rad må kontrolleres etter nivå.

Forsterkende blokker kan også være vertikale stenger.

De nedre 2 radene er dekket med en vanntettforbindelse. Etter ferdigstillelse av byggingen må gjerdet av blokkene males eller flislagt for å hindre fuktighet i å komme inn i blokkene. Claydite betong absorberer vann og blir mer skjør fra dette.

Keramzitobeton - et ideelt alternativ for å lage et kombinert gjerde. Du kan sette 4-5 nivåer av blokker, legge ut stolpene, og gjøre påfyllingen av proflisten, deler av smidd gjerdet eller tre gjerdet. Det er mange alternativer for fylling.

Hvis du planlegger å gå til fyllingen, skal den siste raden av blokker plasseres med hull nedover, slik at det er en flat overflate på toppen. På en flat overflate legges smale delingsblokker flat i 2-3 rader.

Kombinert gjerde: blokker + bølgepapp

Det enkleste alternativet er å male blokker. Siden de har en høy absorpsjon, for å spare maling forbruk, er det mulig å pre-primer overflaten. Det er bedre å ta en primer med hydrofobiserende tilsetningsstoffer. Etter at primeren har tørket, påføres malingen i 2-3 lag.

Maling gjerdet

Det ser godt gjerdet malt fra en sprøytepistol. Du kan klippe blokker med klinkerfliser, keramisk granitt, kunststein. Du kan dekke gjerdet med dekorative gips. Det kan være mange alternativer for etterbehandling. Gjerdet kan trimmes på en slik måte at det ser bra ut i et kompleks med fasaden til huset ditt.

Nødvendigvis på slutten av arbeidet må du dekke stolpene med lokk - plast og metall, og hvis gjerdet er ett - dekk deretter veggene med parapeter. De vil holde murverket fra regn og snø og gi gjerdet et ferdig, mer elegant utseende. Effektivt vil lampene på gjerdet av utvidede leireblokker se ut.

Hekke fra ulike dekorative blokker

1

Leave a Reply

− 6 = 2