Et gjerde laget av betong

Dekorative betong gjerder

Dekorative betong gjerde er svært populær ikke bare for beskyttelse av industrielle bygninger og urban infrastruktur, men også i privat sektor. Moderne betonghindringer er ikke bare holdbar og pålitelig, men også opprinnelige utseende.

Et utvalg av innredning og design av dekorative betong gjerder

Fordeler med dekorative betong gjerde

Dekorative betong har følgende positive trekk:

 1. Høye beskyttende egenskaper. Gjerde beskytter perfekt området mot inntrenging og nysgjerrige øyne.
 2. Pålitelighet og holdbarhet. Betong er meget solid og motstandsdyktig materiale som ikke korroderer, råte, mugg og brann. Dette gjerdet vil tjene flere tiår.

Ulike mønstre for de konkrete gjerder

Dekorative betong gjerder er av følgende typer:

Ledd Gjerder

Dekorative ledd gjerder er ganske smale, lange strimler. På grunn av de enkelte seksjoner kan kombineres i den opprinnelige kapsling av nesten en hvilken som helst høyde.

Fence av stablet paneler kan være:

 • helt døv eller openwork;
 • enveis og toveis;
 • matt eller blank;

1

Variant dekormaling av gjerdet av betong

Produksjon av dekorative deler

En av fordelene med betong gjerde - muligheten til selv-mønstrede paneler.

Produksjon av gjerde seksjoner blir utført ved vibrasjonsstøping. For arbeid trenger du følgende materialer og verktøy:

 1. Spesielle former paneler - kan være laget av improvisert eller kjøpe ferdig.
 2. Rystebord - en innretning som styrker dekorative betong ved å fjerne hulrom og luftbobler fra sementen.
 3. Blander - automatisk måte knas mørtel bedre og mer homogen.
 4. Beslag. Betongplater trenger å styrke armeringsstenger av forskjellig betong kan sprekke under sin egen vekt.
 5. Sementmørtel. Sement anvendes ikke mindre enn 400 merker, grus, sand, myknere for å akselerere herding produkter, og forskjellige farvestoffer.

Støpeformer for støping av betonggjerdeseksjoner

Stadier for fremstilling av seksjoner av betong

 1. Montering av forsterkningsburet. Stålstenger henger sammen. ramme størrelse vil avhenge av dimensjonene på panelene.
 2. Pre-Press. Danner smurte forbindelser som reduserer adhesjonen av produkter og letter stripping.
 3. Fremstilling av sementmørtel. Den betongblander er blandet riktig konsistens, kan du bruke ferdige tørre blandingen, som er kommersielt tilgjengelig.
 4. Fyll ut skjemaet. Oppløsningen helles i former, fjernes overskudd av regel fit beslag.
 5. Installasjon på en vibrasjon bord. Betong må tettes så lenge overflaten ikke vil slutte å danne bobler.
 6. Dekorative betong som er igjen etter herding i 2 - 3 dager. Etter fjerning panelene ble tørket i flere uker, og bare etter at det kan brukes til å bygge gjerder.

Tilbake til innholdet

Installasjon av gjerder laget av betongelementer

Dekorative betong gjerder trenger noe fundament, de pålitelig og sikkert montert på polene. Installere et gjerde stolper, kanskje den vanskeligste og ansvarlig del av betongen gjerdet installasjon.

Polene på en betongdusjvegger kan være massiv gummi og komponering. Og i en annen utførelsesform, og det er spesielle spor for montering av betongseksjoner.

Installasjon av betongplater med integrerte søyler

 1. Merking. Fra presis montering av støtte vil avhenge av styrken av gjerdet. Dersom pilarene er plassert langt - delen vil falle, for tett - panelet ikke vil gå inn i sporene. Installasjon av stolper drevet inn tappene på stedet.
 2. Boring av hull for innlegg. Håndborehullet gravd dybde som er lik det tredje parti av bæresøylen.
 3. Innstilling kolonne. Hullet er fylt og satt ettergrus omtrent 10 -. 15 cm vater skal kontrolleres og den vertikale støtte er fylt med betong. Det første settet ekstreme støtter, mellom toppen strekker hyssing. Alle andre kolonner er ført i høyden på et stramt tau.
 4. Installasjon av betongelementer. Platene er satt inn i sporene etablerte søyler. Et bundet seksjon mellom oppløsningen.

Tilbake til innholdet

Installasjon av gjerde med stolper komponering

Matchet staver for dekorative betong gjerde er hule blokker. legg elementer samles rundt forsterkningsburet eller stålrør. Hulrommene er fylt med betong blokker for forbedret styrke.

For å installere bærebjelkene i stablet blokker utføre følgende trinn:

 1. Dig brønner av 20 cm i diameter med en dybde på 1,2 m.
 2. På bunnen av gropen et dreneringslag helles fra rusk.
 3. Installert stålrør eller bjelke armering og støpes gropen.
 4. Når sement er tørr, kan du begynne å samle innlegget. Blokkene er anordnet slik at metallkjernen har dukket opp i midten. Hver seksjon er støpes separat.
 5. Beskyttende hette installert over søylen.
 6. Betongskilleplatene er satt inn i utsparingen komponering søyler.

Tilbake til innholdet

produsenter ofte ikke legger i dekorative betong pigmenter, og etterbehandling må forholde seg til etter installasjon av gjerdet. Selv farging betong gjerde har sin positive side. For det første, kan du dekorere gjerdet til din smak.

For det andre, blir de fargestoffer tilsettes direkte til den dekorative betong noe reduserer styrkeegenskapene til den fremtidige produkt. I tillegg dekorative gjerdene, laget av betong, vakkert malt.

Paint ble utført effektivt og nøyaktig dekorative betong bør være forberedt for operasjon:

 1. Rengjøring. Hvis det er skitt gjerde bør vaskes og tørkes.
 2. primer-behandling. Bred pensel eller sprøytepåførte grunning sammensetning. Før den neste fasen av arbeidet jorda må være tørr.

Grunning gjerde av betong paneler

Gjerder av betong, anbefales det å male med akryl eller silikon maling for utendørs bruk. Maling for fasader oppvise utmerket vannavstøtningsevne, er godt tolerert og lett å vaske den kritiske temperatur.

Maling dekorative paneler kan være en enkel pensel eller spray. Den automatiserte metode er nyttig for ensartet farging i en farge. Pensle anvendbare for isolering av individuelle fragmenter og deler.

Variant farging betong gjerde

Male gjerdet kan være morsom og kreativ prosess, vil resultatet bli en unik og original gjerde.

Et annet dekorativt materiale laget av vibrerende støpeteknologi - betongblokker for gjerdet. Blokkelementene er presentert i form av en stor størrelse murstein med hulrom inni.

Overflaten av den dekorative enheten er utformet som en ru overflate som simulerer pukk.

Inntaket enhet er en alvorlig konkurranse til den tradisjonelle murstein og naturstein med en rekke fordeler:

Typer og størrelser av dekorative blokker inntak

 • motstand mot ugunstige miljøfaktorer;
 • miljøvennlighet;
 • estetikk;
 • holdbarhet;
 • fargeekthet;
 • enkel montering;
 • rimelig pris;
 • brannsikkerhet.

Tilbake til innholdet

Tips for å installere gjerder blokk

 1. Gjerde av betongblokken er montert på beltet melkozaglublennom fundament. Bredden av fundamentet vil være litt større enn den blokkstørrelsen og den dybde på ca 40 cm.
 2. Den optimale avstand mellom stolpene 3 - 3,5 m.
 3. Installasjon av betongblokker ligner på legging murstein, bare mye raskere.
 4. Void blokkene blir forsterket og fylt med betong.
 5. Støttene for gjerde av de dekorative blokker kan være av naturlig stein, murstein eller sats søyler.
 6. På toppen av gjerdet bør være klar til å beskytte barriere og kolonner dekorative caps.

Betong gjerder tåle like lett som med den konstruksjon gjerder uangripelig høyde på 4 m, og med etableringen av vektløs openwork gjerde. Betong er fullt mulig å bygge et gjerde under en murstein, trebjelker og naturstein. En rekke typer enheter og kombinasjoner av disse, er vanskelig å nummerere, og nydelig ser dekorativt gjerde vil nyte i mange år framover.

En rekke konkrete gjerder

Betong gjerde, selvfølgelig, den mest pålitelige og praktiske av alle typer gjerder. Takket være moderne design teknikker og konstruksjonsteknologi, i de senere årene har det også blitt et dekorativt element av territoriet. Mangfoldet av arter, teksturer og farger kan skape en eksklusiv kapsling av hvert enkelt område, som vil harmonere med den fremre delen av huset.

Betong gjerder avvike både deres funksjonelle formål (bare kan tjene til å beskytte et gitt område eller bære ytterligere dekorative "nagruzku9raquo;), og deres fremstillingsmåte eller den endelige monteringen på stedet.

Utvalget er bredt nok - industribedrifter tilbyr mer enn tre hundre arter av dekorative gjerder, som er designet for ulike teksturer av stein, under murverk, med imitasjon rekkverk og enda et trekors lekter.

For mer informasjon om dekorative betong gjerder og søyler for gjerder lese her.

Mønstret betong gjerder såkalte fordi dens hver seksjon består av et sett med plater som kan ha ulik struktur og dekorativ utforming. Den øvre delen av seksjonen er ofte radikalt forskjellig fra under sin dekorative. Seksjon for sats betong gjerde kan omfatte to, tre eller fire plater som er satt på plass i sporene spesielle søyler. Slike gjerder kan installeres på fundamentet, og uten det.

Denne type vedrører gjerder de mest holdbare og langvarig.

forutsetning - tilstedeværelsen av et sterkt bånd eller brygge fundament. Gjerde seg selv består av massive betongplater eller representerer en ønsket høyde av murverket. Monolittiske plater kan være et dekorativt ornament eller bare en glatt, ofte brukt for beskyttelse av industrianlegg.

Her vil du lære hvordan du installerer en konkret gjerde med hendene.

Blokk gjerder konstruert fra monolittiske eller små betong hule blokker, som er bundet sammen med sementmørtel. En anordning av denne kapsling ligner en murvegg. Block gjerde krever etterbehandling dekorative eller konvensjonell gips eller fliser under en stein.

Fekting, bygget på en slik måte, krever ikke installasjon interseksjonell søyler, men arbeidet må utføres av høyt kvalifiserte murer.

Samostoyaschy gjerde består av armerte betongplater fremstilt av tung betong og som har en stor masse. Et karakteristisk trekk for samostoyaschego betong gjerde - tilstedeværelse av en bred horisontal bunnplate, noe som gjør det mulig å feste en vertikal stilling. En annen utførelse - som ligger på bakken "stakanov9raquo,, i hvilke stendere er innsatt vertikalt gjerde seksjon.

De fleste design av modulære gjerder er tilgjengelig i en dobbeltsidig versjon - de har samme utseende fra utsiden som er inne i inngjerdet område. Unntakene er noen samostoyaschie gjerde, som ikke krever innsiden dekorasjon.

Blokkere betong gjerder er både bilateral og unilateral. Når enheten av gjerder, nettstedet eieren bestemmer seg for å bruke den dekorasjon på innsiden eller ikke.

 • Ferdiglagde betong gjerder høyde Maksimalt to meter, og vakten, ordnet i blokker, kan være et hvilket som helst utvalgt rekke av høyden og lengden.

I denne artikkelen beskriver vi om hinderet gjerder.

Armert betong gjerde De har fordeler fremfor andre typer gjerder. Sette det en gang, kan du glemme dette problemet i flere tiår.

Driftes av stiftelsen er en garanti for langsiktig drift av gjerdet, er gjerdet ikke deformert og ikke prosyadet. Territorium vil bli beskyttet mot uønskede gjester og nysgjerrige øyne. Mangfoldet av farger og pregede mønstre gi site design individualitet og perfekt harmoni med landskapet og fra gaten og fra verftet.

Innlagt betong gjerde har også sine fordeler - det er enkelheten i sin installasjon, som kan bære to - tre personer. Hvis installasjonen av monolittiske deler av gjerdet krevde en kran, og slike ting er enklere. Innlagt gjerde høyde på to meter består vanligvis av fire deler, hvorav noen kan være den samme, mens den øvre del er vanligvis mer dekorativt. Noen ganger den nederste delen er gjort mer i mørke nyanser og tyngre komposisjon. Dette er også gjort av praktiske grunner og fordi den mørke fargen mindre lett tilsmusset enn lyset.

På bildet kan du se utseendet av mønstrede gjerder fra betong paneler.

Gjerder er sammensatt av blokker, krever erfaring i mur, fordi det er vanskelig nok å få helt flat vegg. Dette håndverket har sine egne triks, og hvis du ikke har jobbet med denne okkupasjonen, er det bedre å overlate det til fagfolk. Pusset overflate og dekorative belegg påføres. Disse gjerder kan kombineres med andre typer utførelser som vil gi dem eksklusivitet. For eksempel, godt utfylle smidde gjerdeelementer.

En annen utførelsesform sats gjerde består av tre forskjellige komponenter, idet de to øvre deler av dekorerte spiler, som utgjør en fantom rekkverk. Kombinasjonen av velvalgte farger vil oppdatere området og gi den et rent utseende. Etterligning murstein på konkrete deler av gjerdet - et svært populært valg blant huseiere.

alle vet samostoyaschie gjerder, de kan sees rundt områdene industrielle bedrifter og byggeplasser. Disse gjerdene ikke krever en lang oppsett, siden det ikke er nødvendig å gjøre fundamentet under dem, de bare levert og installert. Dette gjerdet er i utgangspunktet en riflet overflate, men noen ganger er de selv. Installere dem nødvendigvis krever ekstra utstyr.

Og så leser du om metall ovn for et bad.

Http://ru-house.net/stroitelstvo/ Her vil du finne mange flere nyttige artikler om byggingen av huset.

Fordelene med armerte betongkonstruksjoner ganske mye, så mer og mer er det av slike barrierer i urbane områder, og bynære områder.

 • Om styrke og holdbarhet av betongkonstruksjoner kvalitet kjent for alle.

Men når betong gjerder enhet du kan støte på en rekke vanskeligheter:

 • Når sammenlignet med enkle tre eller metall gjerder, betong, selvfølgelig, mye dyrere.

Se unøyaktige, ufullstendige eller uriktige opplysninger? Du vet hvordan å lage en historie bedre?

Ønsker du å tilby å publisere bildene på emnet?

Hjelp oss å gjøre siden bedre! Legg igjen en beskjed og dine kontakter i kommentarfeltet - vi vil kontakte deg og sammen skal vi gjøre en publikasjon bedre!

Et gjerde laget av betong, naturstein eller murstein, det er den mest pålitelige forsterkning, som kom opp med folk. Ta for eksempel middelalderslott, det var også vegger, men endret og forenklet i vår tid. Folk i det siste, kan bare ikke alle råd slik var installasjon av gjerder laget av stein, betong, og som er bygget av tre, men deretter hver fem til syv år, endret støtter (pilarer). I mitt hus, er gjerdet bygget av naturstein, og støtte fra Dekorative fasade murstein. En slik kombinasjon av moderne og naturlige materialer i min mening er ideell for private hjem. Det ser omtrent ut som det første bildet, men enda bedre, er det synd at det er umulig å sette et bilde og da jeg ville vise.

Dekorative Betong gjerder: fine, moderne og sikre

Dekorative betong gjerde - en praktisk design, som ligner på vanlig betong gjerde. Forskjellen er i utseende, og produksjonsteknologien. Dekorative artikler strenge betong paneler er på grunn av bruk av spesielle former for mestere. I hendene på utbygger av utsøkte modeller er forvandlet til vakre, pålitelig og holdbar konstruksjon. Den kontinuerlige bane av betongsteg sammensatt av flere horisontale elementer. Splitte seksjoner for enkel transport og montering av betongelementer dekorativt gjerde med hendene.

Fordelene med dekorative gjerdene eksperter sier:

 1. Pålitelighet og holdbarhet. De gamle utbyggere vet at betong er et holdbart materiale. Forsterkende metallgjerdenett struktur ytterligere styrker og forbedrer kvaliteten av installasjonen.
 2. Enkel å montere. Installasjon av dekorative gjerde blokker mestret selv uerfarne i bygge mann.
 3. Brann atferd og brannsikkerhet - viktige egenskaper av husholdningenes strukturer. Betong gjerder etterkomme.
 4. Begrense tilgangen til det private området. Som fysisk penetrasjon, og den visuelle vurderingen av hva som skjer i hagen fra utsiden av gjerdet seksjonene er helt eliminere fine.
 5. Lang levetid. Gjerder bygget av betong dekorative elementer som er resistente mot tilfeldighetene vær. De er ikke redd for kulde, varme, fuktighet eller tørke.
 6. Ingen behov for periodisk vedlikehold. Sterk overflate ikke krever spesiell behandling, og jevnlige oppdateringer.
 7. En rekke av konstruksjonsløsninger. På tross av massive av betong gjerdet ser elegant. Wall gir attraktivitet av hele området.

Dekorativt panel oppnådd ved vibrasjon støping. For det formål å farge den fremtidige produktet formuleres for betongblanding omfatter fargepigmenter.

Betongblokk gjerder kan ha ulike former, avhengig av fyllstoffprodukter. Elementer for fremtidig konstruksjoner av sement og hjelpestoffer - avfallsslagg, grus, ekspandert leire, glass, grus, knust teglsten, og annet avfall.

Fyll betongblokker er:

 • hul - dekorative og glatt, utgitt i forskjellige farger. Dimensjoner på produkter standard - 200 x 200 x 400 mm. For bygging gjerder og lagerdelene under dem mer egnet blokker med parametre 390 x 140 x 188 mm.
 • Fyldig. Produkter ikke har noen hulrom. De er vanligvis brukt til bygging av multi-etasjes bygninger.

Byggeprosessen søker dekorative blokker ligner et verk av en designer - hver etterfølgende blokk blir lagt på den forrige. Reist en søyle armeres og støpes, noe som øker bæreevnen til produktet. Betongblokker er så kraftige at de kan tåle tung smijernsporten. Deres montering tar mye mindre tid i forhold til en murstein motstykke.

Utenfor bygrensen finnes ofte hytter, avgrenset av gatene i dekorative betong paneler. Den optimale størrelsen av produkter forenkler installasjon og gjør det mulig å oppnå en fast pålitelig sikring. I enkelt stoff avsnitt, ble oppsamlet ved hjelp av forbindelsesdeler.

Overflaten av dekorative enhet til gjerdet skaper simulert naturstein. Etter eget skjønn, kan eieren supplere blokker av stein eller metallstenger bagasje. Caps, topper og flislegging organisk utfyllende design.

Former for dekorative betong gjerder

Gjerder, har dekorative betong flere varianter.

Utformingen er et snitt tatt fra flere plater. Gjerde kronet topp dekorative elementer. Et slikt gjerde kan spyles, hvis eieren vil la hullene blant de stablet plater, og den tette / døve. Dessuten kan betong gjerder utføres imitere andre materialer. Elskere av naturlige produkter sikkert gjerne betong, "tre" panel. Respektabel og verdig ser gjerde "under en stein", "under en murstein."

Den sterkeste blant gjerdene monolittisk konstruksjon anses å være en grunn. Teknologien det krever obligatorisk installasjon av beltet ordning eller søylebasis. Monolittisk gjerde utgjøre fra faste betongplater - glatt eller mønstret.

Glatte produkter er mer egnet for inngjerding industrielle områder eller byggeplasser. På husene tilgrensende områder ser attraktive plate med ornamenter og malte deler.

Det blir solid gjerde ved sammensetting av små blokker av betong. For å bruke bindingselementene sement. Typisk gjerdet bygget av hule blokker. Men hvis eieren ønsker å maksimere påliteligheten av design, har han rett til å velge en monolittisk produkt.

Estetikk modulært gjerde økning gips eller flis foring. Gjerder trenger ingen støttepilarer. I hele skjemaet ligner det en murvegg. For å øke styrken i konstruksjonen er det ønskelig å sette på fundamentet.

Kapslingen er laget av monolittisk armert betongplater med bred base, som er plassert på bakken. Noen modeller har ingen baser, og pigger som krever installasjon i spesielle briller. Men grunnlaget for slike gjerder ikke krever. Å sette dem fortrinnsvis for midlertidig rekkverk territorium. Deretter kan strukturen bli flyttet til et annet sted.

En sterk gjerde har et attraktivt utseende og en gate, og en side verftet. Dekorere produkter som dannes i den tosidige utførelsesform. Ved bygging gjerder samostoyaschih nok gjøre ornamenter på den ene siden - på innsiden av tegningen er ikke avgjørende.

For å installere gjerdet ble gjennomført raskt og effektivt, for å starte arbeidet nødvendig å hamstre på verktøy:

 • kritt
 • ledningen
 • pensel
 • maul
 • rulett
 • brekkjern
 • spade
 • sparkel
 • betong~~POS=TRUNC blande~~POS=TRUNC
 • sveiseutstyr
 • trepinner
 • Building nivå.

For bygging av bolig gjerder bedre kjøpe hule blokker. Separat inntak fabrikasjon muliggjør lettere produkter og bekvemmelighet forsterkningskonstruksjon.

Installasjon dekorative betong gjerde

Den første fasen av installasjonsarbeidet er nettstedet layout:

 1. Under strimmelen fundament grøft kritt betegner grensene (grop bredde bør overstige bredden blokkene to ganger, og 40 cm pluss margin).
 2. Under normal jord grop utdypet av 60 -. 70 cm i våte områder fig økes med 20 cm, dette avviker fra grensene til jord frysing. (For å lære korrekt beregning av byggeforskrifter i ditt område).

Bånd fundament under gjerdet av betong er dannet av en grøft. Først stampet bunn og kaste lag av grus og sand. Deretter ram "pute", og sammen med veggene er dekket med takmaterialet, og skaper en vanntettende og beskyttelse mot shedding bakken. For å fremstille hovedoppløsningen anbefales å bruke den M200 merke sement. Forholdet mellom komponentene - 1 h x 5 h sement grus sand x 3 H .... Connect er bedre å overlate betongblander.

Den fremstilte oppløsning ble støpt på en 10 cm og en dreneringslaget. Etter herding, få forskalingen med avstandsstykker som vil holde den rammeverk formet av betongtrykk. -konstruksjonen forsterket med en metallarmering, limt eller sveiset strammet. Den optimale avstand mellom de jernstenger - 10 - 30 cm (vertikal og horisontal). Rammen er gjort mindre forskaling for 3 -. 5 cm Tillatt kvoter over fundamentets - ikke mer enn 15 cm.

Er festet til rammestiverne under innleggene og parallelt med grøften lagt betongblokker, som vil bli brukt på stolpen og inntaket ark. Midtpunktet er den neste blokken lageraksen. Span må bli fylt av en rekke konkrete produkter. Forskalings løsning og hell blandingen ram brekkjern. For en uke betongen vil være solid. Deretter fjerner forskalingen og levd taktekking fugemasse. Tomrommet mellom grøften og fundamentet fylles med jord.

På de punktene som er utstedt beslag bygging betongsøyler. Hvis det ikke er kilespor på blokkene hver 3 rader rydder armeringsnett. Betong blokker er lagt i rekker og bære en dressing sømmer like bagasjen er gjennomført fra murstein. Loddrette rekker av forbindelser som må være adskilt med en avstand på 1/3 av blokkstørrelsen. produkter riktig plassert kontrollere bygningsnivå.

Detaljert video oppsett av dekorative betong gjerde:

Dekorative betongfundamenter for gjerdet

Betong blokker for byggingen av gjerdet kan kjøpes av sokkelen. eurofences modell består av 2 - 4 elementer som danner en integrert nettet. ATRs estetikk og utformingen gir en kombinasjon av søyler med polymere kapsler socle plitochki og jern spenn.

Egne hender for å skape barene for en dekorativ gjerde er enkelt. For det første må verten bygge form av kryssfiner eller brett og knadd sement-sand mørtel (forhold 1: 3). Form under etterønskelige skruen skruer, som senere kan fjernes for utvinning av den resulterende bæreren.

For å forhindre adhesjon av løsningen på tre eller finer masters råde legges et mellomliggende sjikt av plastmateriale.

For å styrke pilarene må gjøres med en dyp forsterkning bur pinner til polene 15 mm, ikke mindre. Feste forsterkning utføres uten sveising. Dette arbeidet krever bruk av et trådnett.

Sett kolonner frosset i former i 48 timer. Etter ekstraksjon av dem plasseres på et varmt sted og tillates å få styrke. For å montere den omsluttende byggestart i 2 uker når den skal støtte vil bli sterkere.

Dekorative betong gjerde med hendene

Er det mulig å gjøre hjemme betongblokker?

Det er mulig, hvis gården har følgende sett:

 • risteapparatur
 • Formen av blokken
 • betong~~POS=TRUNC blande~~POS=TRUNC
 • Avfall av motorolje.

Støpeformer for blokker enkleste å fremstille plater på 25 mm tykkelse. De nødvendigvis å være og veggen og bunnen. Sammensatte deler utføres ved hjelp av spiker eller skruer. Geometri vinkler kontroll trekant.

For konkret forberedelse vil trenge:

Komponentene ble plassert i blanderen og slo til konsistensen av sur fløte. Danner smurt med motorolje og helle den fremstilte oppløsning. Av kvalitets nødvendig tørkeenhetene 48 - 72 timer. Temperaturforhold - 65 - 70 ° C. Frossent produkt fjernet fra formen og eventuelt overskudd av sement ble fjernet.

Hvis du overholder alle våre anbefalinger, får du høy kvalitet og billig materiale for bygging av dekorative betong gjerde. Creative eiere rådes til å gjøre design kombinasjon. For dette formål er hovedinngangen dekorere smijern gjerdepaneler og mur. De resterende gjerde linje, lag betong blokker eller paneler. Langs gjerdet anlegget frodig vegetasjon. Greenene vil gi området harmoni.

 • Willow gjerdet med hendene
 • Smidde inngjerdinger til private hus - territorium luksuriøse omgivelser
 • Et gjerde laget av skifer med hendene - måten budsjettet delen av gjerdet
 • Gjerdet av Vankantete bord - naturlig skjønnhet og pålitelig beskyttelse del
 • Metal stakittgjerder - estetiske funksjonell struktur
 • Alle Raffinert bygge et gjerde av bølgepapp

Copyright © 2017 Active referanse er obligatorisk når du kopierer materiale fra nettstedet.

1

Leave a Reply

25 + = 30