Gjerdet til forhage

Fekting for små hager

Front hage foran huset - det er som et pust av frisk luft. Aromaer og delikat utseende farger vil muntre opp selv de mest dystre dagen. Engasjert i ordningen blomsterhagen er alltid en glede, fordi kommunikasjonen med representanter for de vakre fauna av interesse ikke bare voksne, men også barn. Making forhage med hendene - hardt arbeid, men det er berettiget.

Kapslingen for den forside av profilrør og smidde elementer

En av de viktigste elementene, som omslutter området blomstring - et gjerde for front yard. Gjør det dine egne hender er ikke vanskelig, spesielt hvis du velger de enkleste alternativene for inngjerding. Hva brukes til å gjerde forhager, sine fordeler og funksjoner, se på neste.

Essensen av forhage og behovet for å beskytte

Fronten hagen er det rette stedet å vokse blomster, behagelig for øyet. Faktisk er dette et område hvor i organisert versjon plassert blomster og grønne planter, plantet i åpent terreng.

Variant gjerde anordning av betongsøyler og smidde deler

Utvilsomt, trenger hagen for å fordele sin plass, som er klart begrenset. Vanligvis er små gjerder brukes til dette formålet, hvis opprinnelige rolle - for å avgrense grensene okkupert av forhage territoriet.

Det er en viss kultur som følger med etableringen av små hager, hvor vanlige gjerder Dekorative gjerder er omgjort til en rekke former og ideer. Mange eiere av landsteder konkurrerer med hverandre, delta i konkurranser av landskapskunst. Og det er verdt å merke seg at gjerder og rekkverk forhager skape et visst bilde av hele blomsterbedet, gir det en smak.

for forhager gjerder brukes mest mangfoldige: store og små, dekorative smijern og mer enkel, så lenge de oppfyller sine opprinnelige funksjoner og avlede oppmerksomheten fra de vakre innbyggerne i bedene.

1

Gjerder for den opprinnelige fasade av blyanter

Alle gjerder og dekorative gjerdene, som brukes til små hager kan deles inn i flere typer:

Slike gjerder har sine egne særtrekk og kvalitet funksjoner for å hjelpe sine eiere til å være trygg i skjønnhet og pålitelighet av gjerdet.

Gjerder - alltid i mote

Til tross for at i dagens verden av innovative teknologier som brukes i byggingen av de mest uventede materialer, er tre alltid i trenden. At det er mange grunner, blant annet pris og gode miljøkvalitetsindikatorer, men ikke så på plast.

EKSEMPEL tre plukket for forside

Identifisere flere typer av tre gjerder for senger og forhager, som skiller seg litt i sine parametere.

Den mest primitive gjerdet innramming hagen, som kan brukes - dette gjerdet. En slik sampling er en samling av identisk flate planker som er festet på de to profiler. Mellom planker beholdt en viss avstand, noe som gir en viss mystikk noen blomsterhage. Gjennom hullene lett penetrerer sollys, samtidig danner et lite område med en skygge. Gjør et gjerde er ikke et problem.

For å gjøre dette, må du bestemme størrelsen på fremtiden til gjerdet og kjøpe et ferdig gjerde, plassere den på bærebjelkene i jernvarehandelen.

Du kan gå den andre veien, bestiller maler separat alle detaljene og setter dem direkte på stedet av gjerdet installasjon. Høyden på gjerdet, samt bredden på plankene - spesielt enkelte parametre basert på preferansene til de fremre hageeiere.

Forskjellige utførelser for forhage picket

Forhage av en tre picket perfekt oppfyller sin funksjon, og kan males i alle, behagelig for øyet, maling. De fleste kreativ design ideer gjerder kan søke på Internett, men det beste alternativet ville være en manifestasjon av hans egen fantasi og kreativitet.

Nice dekorere dekorative gjerdet Wicker, samt ulike insekter, som skal symbolisere duft hagen, noe som gir en viss sjarm. Hvis barn er tilstede, og de tar en aktiv del i livet til blomsten hagen, kan du ta kontakt med dem på ideer til dekorasjoner.

Ikke mindre populær bar representerer Saging boards som er montert til støttestenger horisontalt. Vanligvis tømmer brukes i hagen, hvor i tillegg til den vakre planter trenger beskyttelse mot påvirkning utenfra.

Timber er lett å behandle, det er holdt godt og er lang. Det kan være malt, lakkert åpen og dekorere en rekke treprodukter.

Eksempel plankegjerder tømmer for forside

En god idé å lage en hage, et gjerde som er presentert i form av en palisade med spisse kanter. Det ser ikke bare vakker, men også fungere som en utmerket beskyttelse mot skade dyr.

En metallgjerde - styrke og pålitelighet

Uansett hvor mange lovsanger kan bli sunget tre, har metall fortsatt en sterk kvalitet fekting fulle hage. Metal folk lærte å lage gjerdet i lang tid, men den kunstneriske smiing dekorative gjerdet, kom inn i moten nylig.

Metall gjerde til fronten hagen har mange fordeler, men stor vekt gjør det vanskeligere å reparere og vedlikehold. Gjerder foran hager er utbredt rekke metallvegger som:

 • smijern gjerder og hekker;
 • metalloprofilnye gjerder;
 • gitter gjerder og hekker;
 • metall gjerde.

Smidde Palisades mest fordelaktig å se i landet hus, siden ulike metall figurer av en enkel mønstre, krøller og blending lage et mesterverk blomst. Smidde inngjerdinger selges eller lages på bestilling. Deres installasjon krever hjelp av heisen, samt flere personer. I tillegg til alt dette, smijern gjerder krever tilstedeværelse av base, fordi en stor vekt av produktet ikke kan være tilbakeholdne utelukkende av støttepilarene.

Et gjerde laget av metallplater er mye enklere og enklere montering, derimot, kalles et gjerde omslutter ikke fungere. Dens viktigste rolle - en avgrensning område, samt gjerde foran hageflekk fra de andre verftet stedene.

Alternativ metall picket for forhage

Gjerder av godt anstrengt gitter er ikke mindre populært for hagen, spesielt hvis vi tar hensyn til de spesialiserte komponenter. Dette gjerdet vil være holdbar og pålitelig, og vil skape en ekte hekk sine egne hender. Denne effekten er oppnådd på grunn av landing av et gjerde langs hyssing anlegget, som raskt ta sin plass, noe som gjør gjerdet "levende". gode ideer vil alternativt være ilandføring av slike blomstrende planter som Klimatis som vil slå en vanlig gjerde i luksus og stolthet.

En metall gjerde for gjerdet er fullstendig analog tre, men dets kvalitative egenskaper og installeringen er noe forskjellig. Det er fordelaktig å anvende, hvor det er en risiko for uønskede effekter som trakk.

Plast gjerder i hagen - det er en av de mest innovative trender i hagen kultur. Bare ikke bruk for gjerder: og flasker, og plastrøret og andre produkter, noe som gir en annen liv, er noe forskjellig fra den opprinnelige formål.

For å gjøre et slikt gjerde er spesielt gøy med barn. Det skal kun inneholde fantasi og en masse tilsynelatende unødvendige ting finner et nytt liv, og skaper en fantastisk bilde av den imponerende forside.

De fleste gode ideer til å bruke plast til andre formål, kan du søke områder, der praksisen med en rekke hjemmelagde produkter. Mest sannsynlig er den kreative ideen etableringen av et gjerde laget av PVC-rør. Jeg kan tenke meg at dette røret vintreet kvister, har forfatteren av ideen skapt en utrolig mesterverk, snu hage i et spørsmål om stolthet og universell overraskelse. For mange mennesker, slike oppfinnelser er ikke noe spesielt, og de som brukes til å se over hele vanlig uvanlig, er det verdt å prøve dette alternativet.

Ikke mindre interessant er ideen om å lage et gjerde av engangsposer, som utmattet selv i denne rollen. Sett små stropper på kryss og tvers i et rutemønster med fargede poser, skape en illusjon. Foruten det faktum at dette gjerdet vil bo lenge nok, vil det bli en gjenstand for diskusjon i noen av et dusin mennesker.

Også anvendt er konvensjonelle plastark som brukes for kledning av innvendige vegger av premisser. Imidlertid er slikt materiale skjør og kan raskt slites ut under påvirkning av negative faktorer og permanent kontakt med sollys. Derfor er det generelt brukt i kombinasjon med sterkere bygningsmaterialer, og også for kledning den ytre del av gjerdet.

En slik naturlig materiale, slik som stein, kan også benyttes for å arrangere forside.

Variant gjerde innretning av småstein

Kunstnerisk murverk vil gjøre en vakker gjerdet til fronten hagen av stein, som ikke bare ser uvanlig, men vil være en utmerket naturlig barriere.

I tillegg til alt dette, er steinen ganske billig, og legge ut et nødvendig element for å dekorere hagen med sine egne hender. Alt du trenger er et ønske og fantasi.

Det er også kjennere av konkrete produkter, som foretrekker å installere dekorative gjerdene i front yards av betong. Utvilsomt et slikt alternativ gjerde utrolig holdbar, pålitelig og ikke mindre attraktiv enn sine kolleger. Den eneste ulempen med slike gjerder er en stor vekt, hindrer uavhengig transport og installasjon av slike produkter.

Betong gjerder vil vare i svært lang tid, og er i stand til å beskytte hagen, ikke bare av intervensjon av dyr, men også fra fremmede.

Eksempel opprinnelige farging av betong for fronten hagen gjerde

Kombinerte alternativer gjerder

Tilfeller der eierne ønsker å få hagen på forsiden er ikke bare et vakkert gjerde omslutter blomsterbedet, men også et solid gjerde, beskytte blomstrende planter fra tredjeparts intervensjon. For disse formålene ofte praktiserer en kombinasjon av flere typer materialer for å lage bedre modeller for forhager gjerder.

For eksempel, hvis du legger til en smidd gjerde stein fundament, ingen penetrering inn i hagen fra gaten av smådyr og gnagere er ikke redd. Gjerder er godt kombinert med elementer av metall smiing, samt med en stein, slik at du kan lage et landskap.

Kombinert gjerde av korrugerte og metallstenger

Betrakt et gjerde - det er en glede, men utover det, kan hagen foran eieren være trygg på integriteten og sikkerheten til sine avdelinger blomstrende representanter.

Hvordan lage en vakker hage: tips og triks

Vurdere noen tips fra eksperter som skaper vakre forhager og planering.

 1. Det er best å konstruere en hage fra bunnen av, som er første til å definere sin plass, deretter organisere bakken og oppføre et gjerde. Først etter disse manipulasjoner engasjert i å plante plantene.
 2. For å sikre seg til fronten hagen var ikke bare en pålitelig gjerdet, men også en vakker tillegg er det nødvendig å definere utseende og funksjoner på planleggingsstadiet, til det punktet før arbeidet begynte.
 3. Gjerdet for front yard bør ikke være for høy, og ikke til å skjule hele området, ellers plantene vil ikke være nok sollys, og de vil ikke bringe blomstrer og dufter, som er i stand til.

Eksempel lav smidd gjerde for forside

Alternativ dekorasjon forhage og gjerde

I alle arbeider det viktigste - det er tilnærming. Ikke alltid smidd gjerde forhager ser rikere enn tre. For å gjøre en vakker hage med en unik gjerde vil bare tålmodighet, fantasi og arbeid. Å ha lyst, kan du selv gjøre de vanskeligste hagen perfekt å passere huset folk undret på skjønnhet ikke bare å vokse blomster i den, men også dyktighet av huseieren.

Gjerde til hage. Gjerder. plast gjerder

Alle gartnere og gartnere prøver å dekorere din side, det var en glede å tilbringe tid der. Betydelig rolle i dette stykket forskjellige i form, farge, materialer som brukes til hagen på forsiden dekorative gjerdene. Dette er det første de ser alle som kommer inn i hjemmet ditt. for forhager gjerder må være uttrykksfulle og forskjellig fra nabo. La oss se hva de er, og du vil være i stand til å velge riktig alternativ er for området.

Dette er den mest vanlige varianten av gjerdet forhager. De kan være så forskjellige som passer enkelt og sømløst inn i ethvert design, i noen del av hagen. Den mest kjente er et tregjerde for hage, bestående av vertikale striper. Gjerde med brede horisontale brett som er egnet til en rustikk stil, samt form av kryssende elementer. For fremstilling av et slikt gjerde bruk bjørk, bambus, piletre, mutter. Selv installere tre gjerder er ikke så vanskelig for hagen på forsiden. De er enkle å installere ved hjelp av lange skjerpet polene.

Hvis du vil at gjerdet til fronten hagen har fungert i mange år, er det nødvendig å behandle treverket for å beskytte den mot fuktighet, råte og mugg. De vanligste metodene for slik beskyttelse - belegg av lakk, primer eller impregnert. Effekt gir mer stabil epoksyharpiks, men det bør dekke vannavstøtende oljebasert maling, fordi harpiksen ikke tåler UV-stråling.

Med riktig stell, vil tre gjerder for forhage tjene deg i årene som kommer.

Det er et vakkert gjerde. Hvis nettstedet ditt allerede har smidd elementer i eksteriør, er et slikt gjerde forhage ganske passende. Et slikt gjerde i kombinasjon med en murstein eller stein ser ganske respektabel. Dens eneste ulempen - prisen er ganske høy.

Den rimeligste gjerde for front yard av metall - fra mesh-netting. Det er rimelig, enkel å installere. For en lang bevaring opprinnelige utseende av gjerdet behov for å ta vare på å beskytte metallet mot korrosjon. For dette passer primer, emaljelakk eller krom.

For å installere en front hage gjerde er veldig enkelt - like langt innebygd i bakken metall eller tre barer, og mellom dem trekke nettet. I de senere årene, spesielt for forstadsområder produsere farget netting. Fra sin bruk av hagen din vil dra nytte.

Dette gjerde er god for det faktum at plantene plantes langs det, som begynner å bøye seg, og dermed snu gitteret i et element av dekor. I tillegg vil en slik barriere ikke forsinke sollys, og plantene får lys og varme i riktig mengde. Hedges - er en av de mest originale måter fekting. På nettet kan vokse eføy, Sweet Pea, kaprifol, klematis. I tillegg kan hekken bli busk roser, buksbom, sentyabrinki og så. Forth. Slike gjerder for forside (bilde du kan se i denne artikkelen) har sine egne særtrekk. Faktum er at på grunn av feil valg av planter gjerdet kan dø. For eksempel, elsker sentyabrinka solen og buksbom - en skygge. For å sikre et godt vokst og utviklet seg riktig, er det nødvendig å regelmessig klippe, vannes, gjødsles.

Plast gjerder, etterligne naturlige busker som buksbom eller andre planter som har blitt svært vanlig de siste årene. Dette gjerdet "tsvetet9raquo; hele året. Det er ikke nødvendig å gjødsle, vanne. Jeg er sikker på at mange vil spørre om noen trenger disse gjerder? Hvorfor gå til naturen, for å beundre de kunstige plantene? Svaret er enkelt: et gjerde til hage - ideelt for allergikere. For eksempel, en person elsker roser, men deres lukt han begynner allergi angrep. I dette tilfellet kan den hjelpen kommer kunstige busker. De varierer i prakt, enkel å installere, lett å installere i bakken, er det trygt og ikke brennbart.

I dag var utbredt PVC mesh. Gjerder av det ble satt pris på av mange gartnere og blomsterdekoratører. De er populære, ikke bare på grunn av den attraktive utseende. De er preget av lang levetid. Gittere er laget av polyetylen og polypropylen. Installere et gjerde er ganske enkel. Rør for den er laget av profilrøret. Delen av gjerdet er festet til stolpene med kroker eller løse nøtter.

Wicker gjerdet til forhage

Mange sommeren innbyggere og gartnere interessert i spørsmålet om hvordan å lage et gjerde for forgården med hendene uten mye kostnader. Foreligger en slik metode. Til dette trenger du en stokk, vinranker, grener av selje eller nøttebrune. Passende gren og andre trær. Plassere pinnene i en avstand på en meter fra hverandre. For dette formål gjenger passende tørrfilmtykkelse på 30 til 50 mm. Staver drevet ned i jorden til en dybde på 300 mm layout. Start "plesti9raquo; gjerde med den nederste raden, setter scenen for avslaget slange på hver sin side av gjerdet polene. Følgende rader etterfølgende tilsvarende. For styrken av ledningen bunt grenene på innleggene. For å øke levetiden til et slikt gjerde som skal males med en antiseptisk.

Original og stilig utseende av steingjerder. De kalles pergonami. De kommer i forskjellige høyder. For små hager og blomsterbed som er mest egnet mini pergony. Dette gjerdet er galvanisert gitter bokser med forskjellige fyllinger - fra naturstein til farget glass stykker. De kan kombineres for å lage originale mønstre og design.

I de senere årene blitt spesielt populært vakre robust plastkabinett. De er produsert i forskjellige versjoner. Det kan være lette og elegante fronten hagen gjerder eller ugjennomtrengelige to meter gjerder.

Fordeler med plast gjerder

Udiskutabel fordel er deres holdbarhet, frostbestandighet, holdbarhet, visuell appell. Slike gjerder er motstandsdyktige mot kjemiske og mekaniske påkjenninger. Ved testing av bruddstyrke av PVC-gjerde overgår analog av tre. Han går ikke en elektrisk strøm, og praktisk talt brenner ikke. Plasten ikke råtner, korrosjon. Det vil ikke skade gnagere, mugg, sopp. Plastic ikke trenger spesiell omsorg. Disse gjerder trenger ikke å male. Etter regn, er det nok å tørke av med en fuktig klut, slik at det skinte som ny. Hva fekting foretrekker? Eksisterende nå et stort spekter av byggematerialer kompliserer utvelgelsesprosessen. Derfor bør den endelige avgjørelsen tas etter du bestemmer hvilke forhage gjerder for å kombineres med stilen av de viktigste bygningene på området og deres farge løsning. Hvis du gjør gjerdet bare for skjønnheten, så fanta for moro skyld. Hvis gjerdet er å beskytte plantene, er det bedre å bygge ut mer robuste og sterke materialer.

Vakker hage - det er stoltheten til verten hagen. Jeg ønsker å vise det til venner og bekjente. En betydelig rolle i hans design av selve spillet fekting. Det vil bidra til å beskytte de vakre planter fra invaderende dyr påfunn av små barn.

Vakre gjerder for små hager i front av huset

Forhage før huset kan være en reell pust av luft. Selv i de dystre dager vil han være i stand til å løfte stemningen perfekt. Gjerde - en av de viktigste kosttilskudd brukes i regenerering av området.

Arter: hvordan du velger riktig materiale?

Materialvalget i en gitt situasjon vil avhenge av flere faktorer:

 1. Estetiske egenskaper.
 2. Levetid.
 3. Enkel omsorg.
 4. Såvidt materialet er mottagelig for behandling?
 5. Muligheten til å bruke flere verktøy og fester.
 6. Hastigheten av arbeidet.
 7. Den totale kostnaden for arbeidet og materialet i seg selv.

Det er nødvendig å sørge for at alle elementene i hagen foran ble innredet i samme stil. Og i samsvar med den generelle ordningen av nettstedet. Det er mange måter å beskytte hagen og gi den et ferdig utseende. Men først, fortsatt usikre egnet gjerde materiale. Bare da kan du lage en skisse.

smidde arter

Smidd metall - en av de mest holdbare materialer. Noen design på dette grunnlaget er i stand til å vare i mange år. Og for å overleve i alle værforhold, selv ugunstig. Smidde produkter og er ikke redd for mekaniske påvirkninger. I tillegg er denne arten ordnet slik at vil være en alvorlig hindring for alle som planla å gå inn i territoriet.

Smidde inngjerdinger er delt inn i flere varianter.

 • Den enkleste - den vanlige, med en beskyttende funksjon. Denne type av faste fekte seksjoner som er sammenføyd ved sveising. metall innlegget er festet i spenn, ved hjelp av spesielle skrue-type forbindelser.
 • Attraktivt utseende - den viktigste funksjonen og fordel for dekorative varianter. Vanligvis disse alternativene kjøpte mestere. Og lage dine individuelle tegninger. Det er ment til bruk av spesialutstyr forbindelsen med krager og faner. Sveising og stamping blir brukt bare i tilfelle dersom kunden indikerer det separat.
 • Det er også kombineres modeller, som er en mellomting mellom de to første typer. I løpet av sin produksjon og bruk kronglete gnuto, Smed Spike nagler og klemmer.

Basert på plater

Det er et moderne design som takler sin viktigste oppgave - organisering av værbeskyttelse på nettstedet. Men det er andre fordeler som er typisk for dette produktet omfatter:

 • Unpretentiousness til driftsforholdene.
 • Gode ​​lydisolerende egenskaper.
 • Moderne design med et stort utvalg av forskjellige farger og design. Dette er forskjellig fra metallplatene og produkter.

I de fleste tilfeller, av korrugerte gjerder - en enkel design, som består av bare to elementer. Vi snakker om gjerdet ramme, som består av stolper, horisontale dragere for montering. Og som for de delene som kommer til å gjøre fra plater. Hovedforskjellen mellom ulike modeller - i rammestrukturen og i form av plater, som blir brukt for produksjon.

På særegenheter av gjerdet

Den største fordelen med metallisk plukket at forskjellige gjerder er alltid oppnås, selv om det for deres fremstilling ved bruk av samme materiale som har de samme egenskaper og karakteristika. Utseende er avhengig av produsentens kreative potensial.

Først sett poler, de også grave i bakken. Det viktigste er at avstanden mellom dem var små. Ellers vil delen bli fylt opp selv ved den minste vindpust. Deretter blir innleggene faste vannrette stenger, som deretter installeres metall eller tre.

Utseende inntaket endres dramatisk avhengig av hvor elementene er anordnet i den øvre del. Tillatt ikke bare horisontalt og vertikalt, men også diagonal anordning, f.eks.

mesh netting

Mesh netting utbredt. Slik installerer du bruker vanlige metalliske søyler. For å fikse seksjonene anbefale å bruke sveiseteknologi. Da forbindelse med støtte til å være pålitelig. rutenett over trekkwiren, slik at det gjennom cellene. Dermed gjerdet beholder formen.

Mesh, innkapslet i et hjørne, ser mest attraktive.

Et slikt gjerde er lett å slå inn i en hekk. Spesielt om sommeren. Nok å plante langs lianer.

Evroshtaketnik nesten ikke forskjellig fra den klassiske varianten av materiale. Toppen av gjerder er forsynt med et horisontalt kutt eller avrundet øvre kant. I det sistnevnte tilfelle den øvre ende av den nødvendigvis tett, ved hjelp av den horisontale linjen. Tilstedeværelses furet kanter blir obligatorisk. Således hvert element passerer støping sammen med en spesialbehandling.

Proftruba

Den største fordelen med proftruby - er at det kan ta mange former, både enkle og komplekse. Den bruker forholdsvis korte lengder av materiale. Gjerdet omfatter et gjerde og en såkalt - er også strekker røret, bare med en annen lengde.

Hvem lanserte produksjon av mange varianter av formet rør som brukes i produksjonen. De kan være tynnvegget, eller med en gjennomsnittlig størrelse. Det viktigste - å utforme grunnlaget riktig.

tre base

Den enkleste tilgjengelig materiale. Alt for gjerder første til å bruke den.

 • Et bredt utvalg av designløsninger.
 • Enkel installasjon, enkel design.
 • Lavt kostnadsnivå.

Gjerder er delt inn i flere grupper:

 1. Ved intervaller mellom hovedelementene.
 2. Solid, uten hull.
 3. Når platene er anordnet horisontalt.
 4. vertikale boards.
 5. Brett diagonalt.

Murstein, betong og stein

Hvis vi snakker om konkrete varianter, så den umiddelbare tilgjengeligheten de vises som separate moduler, med et mønster som ligger på den ene siden. Denne faktoren bør tas i betraktning når bygges gjerde. Må velge på forhånd hvilken side vil bli rotert bilde.

Alle disse materialene er holdbare. Men bare hvis du overholder kvalitetsstandarder og krav til produsenter.

På særegenheter av plast

Det har blitt populært de siste årene. Denne løsningen er spesielt populær blant de som liker å gi nytt liv til gamle ting. Tross alt, kan alt for gjerdet også bruke gamle flasker. Denne prosessen er spesielt populært blant barn.

Du kan utforske nettsteder viet til hjemmelaget å låne noen ideer for å dekorere.

Egne eiere: hekker og flettet modeller

Hedge opprettet fra planter. Men det er nyanser som krever regnskap.

 • Velg de beste mulige lite krevende planter som gir en praktfull krone.
 • For å sikre den riktige avstand mellom de enkelte elementer.
 • Rettidig vanning hekker og lage gjødsel.
 • For å opprettholde den ønskede form, blir fast frisyre.

Elegant, naturlig look flettet utførelser. Den perfekte løsningen - bruk av selje kvister og tynne grener av trær som gir frukt. Willow - et fleksibelt anlegg, fordi når den brukes bør ha noe problem. De første grener dampet i et vannbad, slik at de blir så fleksibel som mulig.

Vil bare kjøre i bunn med dine egne hender. Videre er de flettet tilgjengelige materialer.

Om vakre gates

Så snart noen er planlagt å sette gjerdet, deretter umiddelbart velge sted der du vil installere gate. Vanligvis de prøver å bruke den for det samme materialet som for hovedstrukturen.

De konstruksjonstrekk gjør det mulig å dele porten inn i flere typer:

 1. Døv. Er satt til å beskytte området mot nysgjerrige øyne. Bruk en tråd eller smidde elementer for dekorasjon. Deretter male lerretet. Deaf stoff av noen moderne materialer tilgjengelig i markedet.
 2. Openwork. Et flott alternativ for de som eier en hånd-smidde ferdigheter. Mønster på overflaten kan utformes i enhver stil - gammel eller ny, moderne. Tre eller metall gjerde - grunnlaget for gjerder enklere. De blir ofte brukt sammen med en sveiset netting.
 3. Kombinert. Vanligvis produktet på bunnen av døve, og på toppen - fishnet. Mens det kan være omvendt. Den enkleste måten å gjøre datamodellen på en metallbasis.

Den mest enkle, naturlige måten å dekorere porter - bruk av klatreplanter. Det er nok å velge en som har et attraktivt utseende. Eller rett og slett ikke krever kompleks omsorg.

Potter med planter, kranser og girlandere - noe element kan brukes til å dekorere portene, hvis de i utgangspunktet ser veldig enkel.

Galleri fantastisk vakre forhager

Sammenstilling nedenfor - alternativer gjerder, planter, deres layout og den generelle løsningen for inngangen gruppen hjem. Billig plast eller vinyl gjerder kan være svært imponerende, om ikke å glemme den grunnleggende funksjon av gjerdet i hagen - for å markere og tegne. Ren hvit - en utmerket bakgrunn for lyse farger, kan du la meg gå og ikke være redd for å "gå for langt".

1

Leave a Reply

85 − = 76