Gjerde for å gi sine egne hender

Gjerder for hytter

Det er en psykologisk test: Tegn din drømmebolig. Med det, bestemme alle egenskapene til menneske natur. Spesiell oppmerksomhet er betalt til hvordan eksperimentet deltaker viser et gjerde på tegningen. Jo mer massive og over dette design, jo mer en person er stengt, ønsker ikke å la fremmede inn i deres indre verden. Enig, det er ikke rart psykologer knyttet til mental barriere gjerde. I den hjemlige mentaliteten fast forankret oppfatningen at noe skjuler en hemmelighet bak et høyt gjerde. Nabo bygget et nytt gjerde til å gi? Så rik som gjemmer fra offentligheten.

Faktisk er det første som gjør den nye eieren av forstadsområde, - å bygge et gjerde. Det er et symbol på private eiendomsgrenser. Alle som er opptatt av hvordan å lage en vakker gjerde på sin hacienda, forfølge noen bestemt mål. Du vet, hvorfor folk bygge dem? For det første har vi allerede bestemt at skillet mellom de to områdene. Dernest beskyttelse mot angrep naboens levende skapninger, svermer av landsbyen barn som drømmer om å komme inn i andres hage. Det er ikke nødvendig å avvise verdien av dekorative gjerdene. Tross alt, er dette et svært viktig element i innredningen, som skal være i harmoni med den generelle syn på nettstedet.

Det finnes ulike typer gjerder, som hver utfører sin funksjon av et design. Noen mennesker tror at deres konstruksjon skal være klarert bare til fagfolk. Men hvis du er vant til alt på området for å gjøre personlig, selv med en slik oppgave, som oppføring av gjerdet, enkel å administrere. Hvis din besittelse er en del av den beskyttede boligfelt, i dette tilfellet er det mulig å konstruere en lys gjerde som vil kjøre mest sannsynlig en dekorativ funksjon.

Neste, jeg ønsker å fortelle deg om hvilke typer gjerder. La oss snakke om de viktigste egenskaper, styrker og svakheter. Noen øyeblikk, vil jeg kommentere i form av psykologi. Husk hva vi snakket om i begynnelsen av artikkelen?

Det er et moderne materiale som er svært populær blant gartnere. Det er egnet for distriktene, de viktigste fordelene - holdbarhet og pålitelighet. I lys av mange eiere, det ser så perfekt gjerde, ikke begjære gjestene vil det ikke være lett å overvinne. I rettferdighet vil jeg si at installasjonen av denne design - ganske plagsom ting. Selv om grunnlaget og ikke behov for det, men støtten innlegg for et gjerde som er nødvendig for å drive dem i bakken mer enn en meter. Linking individuelle ark trenge sveising, og deretter en annen maling fra ovenfor for å konstruere et beskyttende visir ved utfelling.

1

Stakittgjerde av metall

Personlig foretrekker jeg den alternative profnastilovaya gjerdet. Hvis dette materialet er å lage et gjerde, vil resultatet bli mye bedre. Et slikt gjerde ser mer uttrykksfull som noe romantisk, noe. Vi får samme pålitelig og holdbar gjerde, men den visuelle effekten av å skape åpenhet.

Metall gjerde for å gi en picket kan gjøres med dine egne hender. Selvfølgelig, behovet for å bygge på sterke poler, gravd ned i bakken, og mellom dem på tverrbjelken fix profnastilovye enkelte segmenter. Dette gjøres i likhet med de enkleste shtaketnogo gjerdet. Hvis du ønsker å skape effekten av en massiv gjerde, metall kombinert med naturstein eller murstein.

Denne kombinasjonen av flere skjuler tyngde av stein og legger området åpent. Psykologer vil si at en person som velger dette alternativet, ikke i en hast å sette livet sitt på skjermen, men legger ikke skjul på sjelen til andre.

Naturlig miljøvennlig materiale - denne tidløse klassiker. I landskap design, er han alltid til stede, og ingen nye utbygginger det ikke erstatter byggebransjen. Dette fekting alternativet er ideelt hvis herregård er en slags eventyr hytta - en treramme. Hovedprinsippet er at gjerdet må være en logisk fortsettelse av de generelle arkitektoniske løsninger. Ikke vær redd for overflødig, frimodig suppleres av trehus tre fekting.

Du ser hvordan det harmoniske bildet? Full komfort og ubeskrivelig atmosfære av varme. Du kan sette et tregjerde med hendene, hvis landet ditt hus som ligger i skogsområde. I dette tilfellet, spiller det ingen rolle hvilket materiale er bygget hovedrommet. På bakgrunn av grønne kronene tregjerde er den perfekte løsningen.

Ikke tro det hvis noen forteller deg at et vakkert gjerde laget av tre vil bli kortvarig. Byggemateriale som kreves for å bli behandlet med spesielle antiseptiske midler, som vil spare treet fra skadedyr. Hvis det er observert bak et tregjerde teknologi og oppfølging omsorg vil bli en tradisjon for området eiere, er det garantert å vare i minst et kvart århundre.

Variasjoner av tre gjerder kan komme opp med et flott utvalg. I dag er det mote å legge bordene horisontalt. Eller slike alternative "kopling" vertikalen. Gjerde - en klassiker av sjangeren. Høyden på gjerdet er justert avhengig av begjær verter hytter. Hvis du tror shtaketny gjerde for åpen, på sin indre side kan være et lag av huden. Resultatet er en dobbel gjerde.

Jeg liker gjerdet planter. I nærheten av et gjerde de god blomst og frukt som fritt gjennom spaltene trenge solens stråler. Den tradisjonelle hjemlige eiendommer tre stakittgjerde ser veldig attraktivt.

Forresten, aktivt bruker den, og i de europeiske landene. Vanligvis utlandet er lave gjerder, malt snø-hvit farge. Ønsker du å slå din villa i en liten Euro-kapital? Bruk for eksempel at en slik enkel idé.

Forresten, fra synspunkt av psykologi gartner rundt hans land med et tregjerde - en veldig positiv person. Den nedre gjerdet, jo mer du er åpen for kommunikasjon med andre.

Den viktigste pluss av denne arten - en relativt lav kostnad. Obgorodit mesh beste lite land nettsted. Denne enkle design metoden vil tillate visuelt forbedre området for å gjøre mer tilgjengelig sollys for plantene. Som et materiale for bygging av et gjerde fra nettet med sine egne hender, bruker plast, metall eller av metall og plast mesh. Hvis du ikke er fornøyd med utseendet på gjerdet, legg den langs svingete stauder. Slå to fluer på en gang: få billige, men pålitelig levende gjerde og blomster dekorere din side.

Jeg liker den etniske stilen i utformingen av de tettbygde strøk. Hvis du ønsker å gjenskape i sine hacienda atmosfære kjedelig provinsielle landsbyer, prøve å lage en flettet gjerde med hendene. Det er veldig enkelt, vi kan til og med si, en primitiv teknologi, som brukes aktivt av våre forfedre et par hundre år siden.

Man kan bruke en stang, tynne grener, som er vel-bend. Vakker gjerde kan skape en kurv-lignende forbindelses i forskjøvet vertikale og horisontale bjelker. Dette dekorative gjerdet kan finne sin plass innenfor det området som skiller området foran hagen eller blomsterbedet. Hans verdighet er at mellom sprinklene i luften sirkulerer perfekt. Men dette gjerdet er ikke holdbart, må det være på tide å fornye cirka fem år.

Her, kanskje, og alle hovedtyper av gjerder som kan egne hender for å bygge en enkel husmannen amatør. Avslutt emnet, vil jeg gjerne minne igjen av de enkle psykologiske teknikker. Når du planlegger byggingen av gjerdet på hacienda, prøve å finne den gyldne middelvei: ikke prøv å skille en høy mur fra omverdenen, men vi bør ikke flaunt all den nysgjerrige liv.

Se en video om hvordan du gjør gjerdet mesh netting med sine egne hender!

Gjerde i landet med sine egne hender (38 bilder): typer og formål. Funksjoner tregjerde

Chalet gjerder - med sine egne hender skapte ganske vanlig og vellykket praksis, det viktigste - ønske og kreativitet. Tross alt, må du bestemme hvordan du kan dekorere et gjerde i landet med sine egne hender, vel, vi alle fortelle og gi anbefalinger.

Billig gjerde for hagen - med sine egne hender for å bygge denne strukturen, er det en rasjonell beslutning.

avtale

På bildet - vevd utførelsesform.

Banal, tilsynelatende stille spørsmål, men bortsett fra de naturlige behandling nettstedet grenser, gjerdet kan utføre en rekke forskjellige funksjoner, som avhenger utnevnelsen i full forstand av ordet.

Den mest passende tidspunkt for å finne ut hva du ønsker fra din fremtid skapelse, er valget av type og type design og teknologi for gjennomføringen av den.

Derfor velger akkurat hva du vil:

 • tett lukket for utenforstående nysgjerrige øyne;
 • eller litt mer tydelig markere grenseområdet, samtidig som det ikke forstyrrer kommunikasjonen med omverdenen helt.

Døv og lukket variant gjerde.

Ofte bruker en rekke vevd imitasjon og gjerder, som blant annet er et tegn på tillit mellom naboer. Men åpenhet eller lukket - er et delikat emne, som avhenger av mange faktorer og situasjoner, og derfor anses fullversjoner solide gjerder på hytte stands, og du bør definitivt.

Ulike versjoner av wicker gjerder, som kan gjøre selv.

Selvfølgelig er den første og viktigste formålet med gjerde - er å skape en barriere på grenseområdet, for å signalisere til andre at dette stedet er opptatt, men også hindre ulovlig passering av grensen noen.

Men om andre har gjort seg fortjent til tillit og demonstrere tilstrekkelig utdanning, kan vi begrense utpekingen av grenser, men ikke tjene som uinntagelig barrierer. Her bestemmer du.

Derfor, bygge gjerder for hyttene med sine egne hender er forskjellige, så vil vi vurdere sine synspunkter.

Gjerder for tre hytter: sine egne hender for å sette en slik konstruksjon enklere.

Gjerder og deres systemer kan deles inn i grupper og sub-arter, men vi vil prøve å formidle budskapet på en enkel tabell:

 • Gjerder av tre, er det helt trekonstruksjon uten fremmed - murstein, betong, stål og andre ting;
 • Gjerder av tre med stål, betong, tegl eller asbest kolonner, concreted ned i bakken;
 • Systemer av stål og korrugerte. Stubber lett med betong, mens de gjenværende delene er montert og satt sammen som en konstruktør, bare ved hjelp av skrutrekkeren, sveising og andre ting;
 • Brick gjerder. Den mest alvorlige, solid og ugjennomtrengelig gjerde, som dokumentert av sin pris. I tillegg vil grunnlaget trenger, og det er også vanskelig og dyrt;
 • Mesh design. Det samme som bølgepapp, men i stedet henge profil modul fra nettet. Vindtrykk på konstruksjonen tar imidlertid det enklere og følgelig billigere;
 • Betong "Euro inngjerding." Kanskje ikke den vakreste, men ganske solid og pålitelig stykke som vil stå i hundre år. Det er også et problem: vi trenger spesialutstyr og deg selv bedre å ikke risikere.

Det skjer.

Som du kan se, alternativene er mange, og det er å velge mellom.

Det gjenstår å nøye undersøke detaljene.

Den mest vanlige formen for gjerder for å vitne.

Vanligvis det første importert landsteder av container blokk som var der for å bo for de neste dagene. Som det kan godt være nødvendig diesel generator leie villaer, siden sentral elektrifisering er ikke overalt.

Følgende er å beskytte området til videre arbeid forårsake ikke for mye oppmerksomhet fra forbipasserende, og ikke forstyrre andre.

Tre er valgt på grunn av de gode egenskapene til dette materialet:

 • det er lett å bearbeide et enkelt verktøy;
 • ikke mye vekt;
 • Den ser fin;
 • ufarlig og med fordelaktig;
 • men viktigst av alt - det er billig.

Fra og med den mark parti og definerer monteringsstedet bærende søyler.

Dette kan være en bar eller et stykke tre, andre tresorter.

Men det er bedre å gjøre kolonnene i et annet materiale - stål eller murstein, da gjerdet vil leve mye lenger, og vil bli sterkere.

For å gjøre det klarere, har vi utarbeidet instrukser:

 1. Markere grenseområdet, vi finne ut hvor portene, og så videre. Deretter, fra en hvilken som helst av hjørnene er begynt å bore hull i jorden skrueflatene. Dybde - 70 cm bredde - 50 cm Avstand mellom brønnene -. 1,7 meter, nøye, slik at de faller på hjørnene, konjugering med andre strukturer og plasseringen av skjæringspunkter.

 1. Forbered det nødvendige antall søyler - det vil segment stålrør 50x50 mm i kvadrat. De bør ottortsevat, slitesterkt bunndekkende med to strøk og male noen god maling for metall til utendørs bruk, for eksempel akryl.
 2. Stengene er montert i groper med nivået strengt vertikalt innrettet høyde og betongsementblandingen, sand og grus i et forhold på 1: 4: 5, M500 merke sement, knust grus midlere fraksjon;

 1. Videre fremover betong tørke i minst en uke og fortsette å: ta et styre og tortsuem det langs lengden av mønsteret. Vi behandler alle kantene og overflaten av en plan, styret proolifivaem eller impregnere annet antiseptisk middel. Også er det nødvendig å impregnere material antifungal og brann sammensetninger.

 1. På plakatene innen installasjon, og det vil gå ytterkledning, bore hull for skruer og gjengede dem. Deretter henger styret, med start fra bunnen, på prinsippet om ytterkledning eller skodder, når den kant av den ene ende av de foregående bord ikke dekker;

Fyller brettet på boltene på prinsippet om ytterkledning.

 1. Installer porter og gjerder for å gi. Komplekse og massive porter er best overlatt til fagfolk.

Velge og installere gate.

 1. Male gjerdet i en favorittfarge av akrylmaling, avslører vi den med lakk eller impregnere med olje - det er et valg for deg.

Vi male vårt arbeid i den valgte fargen og smil.

Vanligvis faller gjerdet farge med fargen på taket på huset, fargen på sporet eller selve bygningen, slik at valg av farger, måler sju ganger.

Tregjerde for hagen med sine egne hender - ganske mulig løsning, og videoen i denne artikkelen vil hjelpe deg til å tro, og noen - og bygge din egen gjerdet.

Gjerde for å gi sine egne hender: de opprinnelige budsjettforslag

Gjerde - en kledning, hvis viktigste funksjon er å markere grensene for privat eiendom og beskyttelse av en gård fra invasjonen av uønskede gjester. En god gjerde for å takle ikke bare med disse problemene - det konsist konkluderer landskap design, utfyller behandling av boliger og foreslår respektabilitet eier.

Hva er ansett som en god gjerde for å gi? Den første er kostnadene som rettferdiggjør kvaliteten. Økonomi gjerde i landet, skapt av deres egne hender, den enkleste måten å samle inn fra bølgepapp.

Fordelene med et slikt gjerde noen:

Bygge et gjerde av bølgepapp i henhold til slike instruksjoner:

 1. Dig brenner under bæresøylene i intervaller på 2 - 2,5 m og en dybde på 0,8 til 1,2 m.
 2. Strø bunnen med grus for å danne en sjikttykkelse på 20 cm.
 3. Vi satte metallbæredelen ved regulering av flatheten i bærerne bygningsnivå.
 4. Fylle brønnene betong-sand-blandingen (av sammensetningen for fremstilling av en rate på 1: 8).
 5. Vi vente til herding løsning og sveiset til de to polene av proftruby diameter.
 6. Vi benytter selvgjengende skruer for fastgjøring av trapesformet plate med etterslep.
 7. Vi beundrer resultatene av deres arbeid.

Som du ser, for å bygge et gjerde på hytta økonomi klasse med sine egne hender er virkelig mulig. Og raskt og kostnadseffektivt.

Fence forstadsområde kan være et metall gjerde. Tegning grunnlov diagram kjøpe materialer og koble dem til sveisemaskinen. Fremgangsmåten for å lage jern gjerde som ligner fremstillingen av korrugerte gjerder, men forskjellen er bare i foringsrøret. Spennvidder vil bli opprettet eller netting, eller metallstenger. Under etableringen av rammen fanger vi deler sveising.

Å gjerde i harmoni med landet og bolighus, gjør det utførte, mesh, sectional eller gofrolist.

Smidde gjerde ikke tilhører klassen av økonomien, og for å bygge den i landet med sine egne hender, har en masse problemer. Gjerder, oppsamlet fra metallstaver, referer til de billige konstruksjoner. Men de er ikke døv, så verftet vil være synlig for folk som går forbi.

En nyskapning i avsvertning forstads nettstedet gjerdet er laget av plast. Installasjonen vil bli mastret av noen som har erfaring med montering av strukturer laget av plast profil og PVC-plater.

Fordelene med en plastgjerde er mange:

 • Liten pris.
 • Enkelt vedlikehold.
 • Enkel installasjon.
 • Den estetisk utseende på det ferdige produktet.
 • Brannmotstand, deformasjon, fuktighet.
 • Evnen til å opprettholde farge, på tross av nedbør og varme.
 • Evnen til å skape forskjellige varianter av gjerdet - en tom vegg, gjerde, plukket simulerings og så videre.
 • Gjerdet sprekker ikke, ikke sprekke, ikke bortskjemt med insekter.

Montering av murstein gjerde - jobbe ansvarlig og krever overholdelse av visse regler. Men eieren får for hans innsats høy styrke vakkert gjerde med lang levetid. Et bredt spekter av murstein lar deg lage et gjerde, naturlig utfyller noen eksteriør.

Bygge en murstein gjerde i landet som følger:

 1. Vi måler lengden på den fremtidige utformingen og skape et kostnadsoverslag for materialer.
 2. Merke opp området og grave hull for strimmelen fundament.
 3. Fyll bunnen så snart bæresøylene er levert.
 4. For å unngå dannelse av skjøter og forbedre den strukturelle styrke gjør fundament i en tilnærming.
 5. På en frossen stiftelse engasjert i bagasjen murstein. Ordne dem på rad, men hvis du ønsker å være kreativ, eller bruke en kombinasjon av delikate varianter. For høy mur gjerde gjøre dobbelt rad.

Hvis du aldri har jobbet med en murstein, som innebærer bygging av et gjerde ekspert som mur materialet krever finfølelse og kontrollere flathet og tykkelsen på sømmene. I fravær av tilstrekkelig erfaring design kan bli unøyaktig og svak-stabil.

Når mesh-netting først ble brukt til fremstilling av et gjerde, byggevarer forbrukere innså straks at det var perfekt for en lett gjennomtrengelige barrierer, som kan settes på grensen og ikke være redd for en krangel med naboene enn skygging sine plantasjer.

metallgitter bunt omfatter tre arter:

Bare Galvanisert alternativ avviser ikke umiddelbart, altså. K. Drift av et slikt gjerde vil være minimal. Enkelt sagt, det fort "spise" rust. Netting med PVC mer egnet for varmere strøk og sjøsiden, såvel plast mesh beskytter mot fuktighet. Men dette materialet er ikke bestandig overfor ekstreme temperaturer. Så vil mer eller mindre varig løsning være galvanisert stål.

Vi jobber med materialet som følger:

1. Start av gjerdet konstruksjonen skal merke steder bærende deler. Mellomliggende stolper stilt i samsvar med den avstand på 3 m, strekk -. Med et intervall på 9 m til støttedelen ta profilert jernrør av 60 mm diameter og hjørnene av 50 mm eller mer.

2. Det mellomliggende kolonne bore bore bakken for å danne det nødvendige antall grop dybde av ca. 40 cm. Strekk polene gjør dypere ved 60 cm. På leirjord og jord med en blanding av leire vil ikke bli engasjert ved betongstøping. De har en tendens til å hive, og det er farlig sprekkdannelse i betongfundamentet om vinteren. Sandholdig jord og lys leirjord når det arbeides med kolonner støping.

3. Så snart strekk polene vil ta deres plass, koble dem sammen med andre bærere ved hjelp av metallbraketter, bolter og sveising.

4. Hvis vi som en bærer av de settes eneste mellomliggende stolper, er maske stoffet stramt. Men design er ikke pålitelig, er det. Å. Den nederste styre lett løftet og trenge inn i motstanderens landet du vil ikke bare angriper, men også smart gutt.

Beskyttelse mot inntrengere som følger. Hoppe stav 3 mm i diameter gjennom cellene i 3. horisontale nivåer. For sin spenning som er boret i hver kolonne 3 gjennom hull.

5. Forsterkning netting på polene. Vertikal rullesett ved en referanse kolonne og sjekke hvor maskene er bøyde ender (de må være på toppen). Fest den øverste linjen av materialet til kolonnetoppen og gå til neste støtte, sakte slappe roll. Tråd ble ført gjennom en sikt mellomprodukt tilstøtende søyler og planter ender av hullene. Tråden strekkes og forankring av spennskruer. Arbeid er over.

Utførelser sampling tømmer for å gi

Tradisjonell design variant for inngjerding delen er laget fra et tre. Alle Raffinert produksjon gjerdet, gjerdet og gjerdet av platene overføres fra erfarne håndverkere nybegynnere til mestere. Dette kjente trioen slutter moderne design - "American ranch." Vurdere bygging av disse gjerder.

Å skape en varig tett tau behov for å hamstre på grener, staver, rør. Dersom holderdelen vil ha en diameter på omtrent 8 cm, er det bedre å ta for spennvidder:

For ikke å vandre gjennom engene, byggemateriale nødvendig å se på føttene. Sikkert er det i hagen beskjæring bær trær og hassel. Den eneste betingelsen - grenene skal skjæres i en vinkel på 60 °. Men det beste gjerdet er hentet fra fersk kutt vinstokker.

Montert i landet bruk trevirke for gjerdet konstruksjon som følger:

 1. For å forberede grunn logger lerk. Deres antall er bestemt av mengden av fremtiden av gjerdet. På grunnlag av den beregnede tykkelse av nettingen, holde intervallet mellom støttene på 50 cm. Hvis man har tykke stenger, gjøre avstanden lengre. Hold deg det nesten til enden, og bare tre logger legge 20 cm fra hverandre.
 2. Mette alle trebeskyttelsesmiddel, ild og behandle den med harpiks. Med nøye arbeid gjennom den nedre delen av kolonnen, som vil forbli under bakken. Disse handlingene vil forhindre skade på skogen.
 3. Interweave stenger fremtiden tregjerde i landet mellom søylene. Første gren stuper ned i bakken 15 cm, å holde den i en vertikal stilling. De gjenværende staver uavhengig av plassering rundt tråden rammen er flettet. Feste den tykke enden av stangen i den første plass, og den tynne delen langs utgangs kolonnen gjennom faste vinstokker. Hver 4 rader med hammeren rangler klut. Sprø stilkene samles i bunter på 5 stk. Skjule klippekantene og slutter innenfor gjerdet.
 4. Åpne lakk ferdig design, dekorere leire potter eller å gå i land langs den hyssing planter - dekorativ blomst eller blad eføy.

Gjerde - en blåst gjerde laget av tre lameller, som er lett å skille hytta. Konstruksjonen begynne med fastspenning av støtteelementene, som tar som er profilert jernrør av 60 x 60 mm. Etter støping hull engasjert etterslep. Bredder er sveiset til stengene overlapper og vaske bort overflødig sveising. Nøye gruntuem design og malt i riktig farge.

Neste installere portene og gate beslag og utruste. Kamuflasje rørendene med plastplugger - de beskytte innsiden av bærerne fra fuktighet og korrosjonsprosesser. For diametere ved bruk av selvgjengende skruer feste trespiler. holde en avstand på 3 cm for ensartet arrangement.

For å forbedre den generelle utseendet på kabinettet sitt cover med topp konkoobraznoy Bladed design. Som et resultat, blir produksjonen av sine egne hender blåst versjon av Economy av gjerdet, der lett passere luftmengder - det er viktig for planter som vokser i landet.

Croaker - et tømmer, en av sidedelene av hvilke propylen og den andre enten ikke propylen, propylen eller ikke over hele overflaten. Loggene er treavfall behandling sagbruk, slik at materialet kan spare på å fylle spenn. Til tross for den tilsynelatende enkelheten, skaper skive en imitasjon tre, og eieren får en fin billig gjerde.

Vurdere hvordan platene som brukes i byggingen gjerdet.

 1. Fjerne bark. Barke materiale - et viktig punkt for forberedende arbeid. Det er umulig å gå glipp av, ellers barkbillen vil ødelegge gjerdet. Avlaste skive av skorpe flat spade med et skarpt blad, snekker øks og adze. Deretter rengjøres oshkurivaem overflaten til en perfekt glatthet og påføres i flere lag med antiseptisk.
 2. Støttepilarer sette metall eller tre. I det andre tilfellet tar vi logger av furu, eik eller lerk. Optimal sylinderdiameter - 20 cm, lengde - 2 m. Bunddeksel søyler varme harpiksløsning eller "lakk Kuzbass". Ved oppstilling av et gjerde mellom støtter takåser reserve plass 2,5 m.
 3. På leirholdig jord prøver å kjøre polene uten festnings aktiviteter. monteringssted og bore en borehammer hamring støtte. Når man arbeider på en sand eller humusjord, først grave hull hvis diameter er mer enn det dobbelte av denne parameter kolonner. Dekker bunnen og komprimerte grus rullet i et 10 cm lag. Hver søyle er sentrert godt og sovner med grus. Stillingen av støttedelene styres vertikalt nivå.
 4. Plettering utføres i hvilken som helst retning. Først, mellom de partier av materialet som forlater små åpninger, men senere deres gorbylom for tett, og igjen utad konveks overflate.
 5. Cover gjerde ferdig med maling eller lakk.
 6. Beskytt endene av polene med jern eller plast kjegler.

Når et horisontalt arrangement av materialet tømmer for å feste bærestokkene ved spikring det på to sider av fiksering med spiker eller skruer overlapper hverandre. For å utføre vertikale kledningsplater saget på tvers av, og løper med sin konvekse sidebolten.

Tregjerde i amerikansk stil

Samle gjerdet i økonomi klasse i landet med sine egne hender i samme stil som en amerikansk ranch - en enkel sak. Men først, alle tre materiale som skal bearbeides antiseptisk, betaler spesiell oppmerksomhet til endene av polene, begravet i bakken. Så gjør vi oppsettet på omkretsen og scorer en støtte til et gjerde "ranch" i hjørnene av rektangelet skissert. Som vanlig setter vi stengene i hullene og støping. Det herdede maskere den oppstarteroppløsning.

For å kontrollere den horisontale stilling av brettet mellom søylene strekke tauet. Den vil ikke tillate installasjon av krumningen og bidrar til å justere høyden av den interdivisional fylling. Vi forsøker å drive de mellomliggende støtter, og etterlater et 2 m void kontrollere deres vertikale nivå.

Forvange å støtte fest den med spiker og skruer. Produktet er lakkert. Farget hans anmodning.

Som en kraftig stein, enkel og tregjerde i landet trenger et sterkt fundament. Med sin kompetent casting og riktig plassering av støtte kledning vil beskytte landet i flere tiår. Divided grunnlaget for gjerdet på båndet og stangen montert. La oss se på hver type separat.

Denne typen fundament er hensiktsmessig å fylle i følgende tilfeller:

 • Tunge byggegjerder;
 • Gjorde arbeidet på heaving jord;
 • Behovet for en kraftig arrangement av en døv gjerde, der ikke kan trenge inn til området av representanter for dyreverdenen.

Arbeidet med å etablere en stripe fundament med en start grøfting dybde på 30 til 80 cm. Hvis massen upålitelig, i dybden av 1,5 m. Å gjøre "pute" av sand og grus, hell godt med vann og knytte tilbehør. Størrelsen på cellene danner etter eget skjønn.

Oppreising av forskalingen, slik at banen av gjerdet til bakken separeres deretter 30 - 50 cm Fyll forskalingen med betong mørtel .. I tilfelle av pilarene som holder en del av bane sted og innrette støtte før støping av fundament.

Stolbovoye base er en økonomisk løsning som perfekt holder lyset gjerder. Ved konstruksjon av et gjerde for hagen ved Stolbovoye fundament tvangs behandle tre delene av en spesiell forbindelse som beskytter materialet råtner. Når den riktige tilnærmingen til apparattype fundament Stolbovoye oppnå en kvalitativ basis, er ikke dårligere holdbarhet til transportøren.

Fyll Teknologi er som følger:

 1. Borer grave groper for bærende deler til en dybde av en måler og en halv. Diameteren av hullet vekst på 15 - 30 cm med hensyn til diameteren av stolpene. Basert på bredden av spenn unnfanget, opprettholder vi intervallet mellom støttene 2 til 3 m.
 2. "Pute" eller oppretting av ren sand, eller av dens blanding med grus. Rikelig vannet 20 cm lag.
 3. Innrettede kolonner og opp til det øverste nivå av fyllehull med sementmørtel. En blanding av grus supplement på forespørsel.

Som et resultat av vårt arbeid slått sementert polene. Nå fyller i spenn. Net-strekke netting gang. Men hvis nettet krever pakningsmateriale, først feste støtter horisontale føringer (kryss-logger, diametre).

Hvis du bruker mye tid på hytta, vil du sannsynligvis bli lei av å se på kjedelig flatt underlag omsluttende struktur, særlig døve og lengre. Dekorer gjerdet og gjøre det levende for å hjelpe landing av gjerdet klatreplanter (på prinsippet om vertikale hage). For dette formål egnede pike druer, actinidia, aromatiske humle med vakre frukter kjegler.

Du kan oplesti gjerdet og stauder. Bare for sin oppadgående bevegelse er nødvendig for å ta vare på de vertikale støtter å nå for solen Loach måtte holde på.

Visual separasjon gjerde bidrar til den lange blomsterbed dekorasjon. Flere blomsterbed ekvidistant plassert over bakken og "fortynnet" monoton utforming lys pigg.

Fyll senger busker kan være en broket blader. Barskog arter plantet er ikke forbudt for å dekorere hul gjerdet, men de er følsomme for solen. Av denne grunn, vil blomsterbed med dem må være plassert i det skraverte området av gjerdet.

Hvis det er evnen til å trekke gjerdet kan males, det dyktig malt med lyse farger. Ved siden av gjerdet vil se attraktive hardscape - hage figurer, fontener, husker, lysthus, etc. Slå gjerdet i galleriet, etter å ha hengt sammen en klut malerier, plakater, håndverk ..

Hvis du kan få frø av Bacopa, petunia, lobelia, dihondry, Pelargonium eller hengende begonier, plante dem i potter og uveste strenge døve gjerde duftende blomsterpotter. Rikelig planter vil glede deg hele sommeren.

 • Willow gjerdet med hendene
 • Sveiset gjerder - funksjoner og fordeler typer
 • Smidde inngjerdinger til private hus - territorium luksuriøse omgivelser
 • Et gjerde laget av skifer med hendene - måten budsjettet delen av gjerdet
 • Metal stakittgjerder - estetiske funksjonell struktur
 • Alle Raffinert bygge et gjerde av bølgepapp

ikke være i stand til å bygge med sine egne hender fra begynnelse til slutt, fordi for installasjon av et slikt gjerde er nødvendig å involvere spesialutstyr og arbeidere.

Copyright © 2017 Active referanse er obligatorisk når du kopierer materiale fra nettstedet.

1

Leave a Reply

31 + = 35