Gjerdet for hageporter og wicket

Gjerder, porter og porter med hendene

Gjerder og gjerde - det er noe uten noe som ingen kostnader, ingen bakgård. Resepsjonen bygningen av gjerdet - det er kostbart og tid og midler. Gjerder av murstein og stein satt på et fundament, og da er det nødvendig å legge ned stolpene. De har også lagt ut fra en murstein eller stein. Og bare så gjør de spenn.

Den lettere gjerdet - laget av stålplater eller treverk kan gjøres uten fundament. Det vil være nødvendig å grave metall eller tre poler, og for dem å fikse tverrliggeren, og deretter fylle. Forresten, et tregjerde - det er ikke bare gjerdet hamret sammen fra boards eller paneler. Det er svært interessante alternativer for det ytre gjerdet, og for de som er regulert land.

Gjerder og rekkverk kan være i live - hekk perfekt dekker området fra nysgjerrige øyne, og god beskyttelse mot gjennomtrengning. Kanskje gjennom viltvoksende busk er ikke enklere å passere enn å hoppe over gjerdet, men i form av landskap design denne typen beskyttelse - så mye bedre enn alle andre.

Smidde inngjerdinger (gjerder) for private hus - Velg din stil

Infield rekkverk bør være pålitelig, holdbar, vandal, og jevn og vakker. Det er få materialer som oppfyller alle disse kravene. En av dem - metallet. Metalliske gjerder, kanskje den mest vanlige, og de vakreste av dem - smidde gjerder og porter. Og ...

Et gjerde laget av metall picket (evroshtaketnika) med sine egne hender

Valget av gjerder for området er ikke en lett oppgave - du trenger det for å være pålitelige, holdbare, vakre. Alle disse kravene er oppfylt av et gjerde av metall picket (evroshtaketnika). Klatre det problematisk - ikke hva slags stivhet. Breaking hans "kjedelig" - normalt begrenset til fans av hooliganisme som er bøyd ...

Murstein søyler for et gjerde med hendene

Gjøre pålitelig og forholdsvis billig å gjerde del kan kombineres med anholdet - søyler laget av murstein, og fylling (spenn) og ethvert lys materialet - tre profilerte platen, smidde gjerder. Vis lyser og koster mye mindre enn "ren" ...

1

Foto-gjerder: Photo Mesh for gjerder

Gjerder - et nødvendig element i husholdningen, hagen eller forstadsområde. Dessverre er deres utseende ikke alltid fornøyd. Vertene begynner å reflektere over hva og hvordan du kan dekorere gjerdet. Rask og pålitelig måte å dekorere noe gjerde - polymer mesh belagt med et bilde. Ofte ...

Hvordan sette netting, netting

GOST normalisert mye, inkludert hvordan du kan eller ikke kan skille mellom områder. For eksempel, de forskrifter gi skille mellom tilstøtende partier gjennomsiktig deksel. Siden grensen er vanligvis lang, er det ønskelig at gjerdet har vært billig. Egentlig er valget små - gjerdet mesh netting ...

Fence hekk: hvordan å vokse og skjema

Se de vanlige gjerder, uansett hva de er vakre, en tvilsom fornøyelse. For å gjøre dem ser mer attraktive dekorere dem på alle mulige måter. En av de mest effektive - hekk. Du kan bruke det ikke bare for å bli stengt fra nysgjerrige øyne ...

Grunnlaget for gjerdet: det ikke begrave de ekstra pengene

Bygge gjerde starter med den vanskelige oppgaven: det er nødvendig å velge grunnlaget for gjerdet. På den ene siden trenger du ikke å bli klippe våren, når hevelsen, den andre - til å grave ekstra penger motvilje. Så vi må løse gåten ved å velge hvilke av de grunner er nødvendig - bare sette ...

Gjerdet med hendene: fra styrene, kvister, greiner

Førsteinntrykket av huset og hytta utgjør selv før gikk til territoriet, noen ganger - før de så selve huset. Det første som fanger øyet gjerdet. Alt annet - dette var etter, og det første inntrykket - fra gjerdet. Noen ...

Hvordan lage et tregjerde: trinnvise instruksjoner (3 bilder)

I de senere årene, mer og oftere du kan se ikke bare nye trehus, men også gjerder. Folk er på farten bevisst: veldig mye spennende produkter er fremstilt. De er enige om selv å jevnlig ta opp, og hvor mange vil bo, og vil holde seg slik. Hvis du tenker på ...

Vi bestemmer oss for hvordan å lage gjerdet av tre

I fjor mote for tre konstruksjon fører til at flere og flere utviklere mener at metall gjerde ikke kan være den beste løsningen. Når det gjelder holdbarhet, og kan, ja, men i form av estetikk, er det dårligere tre. Wooden ...

Gate for sommerhuset (48 bilder) - spesielt valg og installasjon

Hvis landet ditt område inngjerdet kvalitet gjerde, for eksempel laget av smiing, stein eller tre, det nødvendigvis må suppleres med en praktisk, pålitelig og hyggelig gate. Videre bør gjerder og porter for avhør gjøres i samme stil. Deretter vil vi se på hva som er de porter og sitt eget sett.

Wicket på sitt sommerhus

Å velge riktig gate, bør fokusere på følgende punkter:

Her, kanskje, og alle de viktigste faktorene som ligger til valg av design avhenger. Nå en nærmere titt, spesielt porter av ulike materialer.

Tips! Hvis du etter installasjon av gjerdet, var det et spørsmål om å velge et hus prosjekt, bør du ta hensyn til sommerhus i blokken beholderen. Dette er et flott alternativ hvis du ikke ønsker å bruke mye tid til å bygge en fritidsbolig.

tre

Tre wickets er en klassisk en. De er ikke bare billig, men også ganske robust.

Slike dører kan være laget av sagtømmer følgende:

Oftest er de tre elementer i kombinasjon med metall, og til og med plastelementer. Dette tillater en større praktisk av produkter, forbedre dens holdbarhet og eksterne data.

Jeg må si at porten av treet er lett å lage, og med sine egne hender. For å oppnå dette, er det bare nødvendig å ha grunnleggende kunnskaper om snekring.

Wicket og porter for hus - kombinert konstruksjon

Nylig, til et stort utbredt gate med en wicket gi av bølgepapp. Denne utførelsesform angår midten av markedet, som profilert tynn, men samtidig tilstrekkelig sterkt materiale. korrugerte plater er beskyttet mot korrosjon og polymeren lakk.

Som for hans utseende, så det ser ganske attraktivt, i tillegg er det mulig å velge materiale av nesten alle farger og nyanser. I de fleste tilfeller, er porten en metallramme laget av formede rør eller vinkelstål som er festet korrugerte plate.

Å ha kompetanse til å arbeide med sveiseapparat, for å produsere en port eller porter som du kan selv. Levetiden for en slik konstruksjon kan nå 50 år.

Gang og portene laget av polykarbonat

Polykarbonat har en rekke fordeler, for eksempel:

 • styrke;
 • holdbarhet;
 • Motstand mot alle værforhold;
 • Anvendelighet og enkel installasjon;
 • Attraktivt utseende og evnen til å velge materiale ønsket farge.

Derfor polykarbonat produkter har en viss popularitet blant gartnere. Grunnlaget for disse designene er alltid metall. Det bør bemerkes at polykarbonat ser flott i kombinasjon med kunstneriske smiing.

Fremgangsmåten for fremstilling av en dør av dette materialet er det samme som fra belegget. Den eneste forskjellen er at rammen er festet til polykarbonat, kan base sees fra begge sider, som det transparente materialet.

På bildet - Smidde dør

Smidde produkter alltid se den mest attraktive og solid, men samtidig er de dyreste. Derfor er smidd gate et utmerket alternativ for en dyr design-området hytte eller ferievilla.

Selvfølgelig, det er lavpris alternativer av smiing, men de er vanligvis brukes i kombinasjon med tre eller polykarbonat.

Og wicket gate ramme med støttepilarer

making

Kjør en enkel dør struktur er ikke komplisert.

Kort instruksjon er som følger:

 • Avhengig av typen av materialstrukturen fremstillingsprosessen kan variere, men i alle tilfelle arbeidet skal startes med gjennomførings dimensjonert tegninger. Det vil ikke gjøre en feil med produktet produksjon.
 • For å utføre en dør av bølgepapp eller polykarbonat er først nødvendig å sveise ramme fra hjørnet eller profilert rør, i henhold til de dimensjoner som er vist på tegningene. For stivhet i rammen, kan du utføre noen hoppere. I tillegg bør det være avstivning for låser og bolter.
 • Deretter, er rammestørrelsen nødvendig å kutte arket av bølgepapp og polykarbonat.
 • Feste platen til rammen er mulig ved hjelp av bolter.
 • I stans, rammen sveiset markiser for montering av døren på bærestolpen. Hvis låsen er en håndtaksløse, er det også nødvendig på begge sider for å feste håndtak for enkel drift.

Vær oppmerksom! Ved utførelse av installasjonsarbeidet må støtte pilarer plasseres vertikalt, i tillegg er det viktig å sikkert installere dem, da dette vil avhenge av holdbarheten av konstruksjonen drift.

Kjøre en tre-port enda enklere - det skal bare slå stativet i en viss avstand fra hverandre til de to tverrbjelker, og deretter for å styrke konstruksjonen av en stang som ligger skrått (parentes).

Utformingen av trekonstruksjon

Det må sies at produksjonen av dører og porter blir utført for å gi tilnærmet den samme, den eneste portene er store i størrelse og består av to halvdeler.

Dermed er design klar, trenger bare å installere det.

For å gjøre dette, gjør du følgende:

 • Hvis støttepilarer ikke er installert, er det første du må utføre layout og innstøpt i bakken støtte pilarer.
 • Deretter fester til stolpene andre del kalesjer. Denne operasjonen må utføres forsiktig og nøye, for ikke å bli forvekslet med sin plassering.
 • Ytterligere løkkene er plassert på gangdørportene pinnene til bærestolpen skur.
 • Etter det, er det nødvendig å bygge slottet, sett forstoppelse og så videre.

På denne døren installasjonen er fullført. Nå er det bare nødvendig å arrangere inngangen til forstadsområde - utføre belysning og støpes eller asfalt spor.

Tips! Hvis det ikke er elektrisitet på dacha, kan generatoren løse dette problemet. Selvfølgelig er slikt utstyr dyrt, men det er fortsatt en vei ut - det er å leie en dieselgenerator for en dacha.

Det er ikke vanskelig å utstyre fekting av et landplot med en pålitelig og vakker gate - du kan gjøre det selv eller kjøpe deg klar. Det viktigste er å velge de riktige materialene for det slik at de visuelt harmoniserer med gjerdets materialer. I dette tilfellet vil produktet ikke bare utføre en praktisk funksjon, men også dekorere området.

Fra videoen i denne artikkelen kan du få mer informasjon om dette emnet.

Billige wickets for sommerbolig

Når gjerdet allerede er levert, fortsett med installasjon av strukturer som åpner inngangen og inngangen til det private tomten eller landets territorium. Vanligvis er de designet sammen med et gjerde. Imidlertid utvikler omstendighetene seg på en slik måte at eieren ved å bruke betydelige midler på gjerdet må installere den billigste porten og porten. Men den rimelige konstruksjonen, reist for innretningen av boet eller gir, betyr ikke at det er dårlig og dårlig. Det viktigste er at det skal gjøres pent, lydig, med en sjel.

Utforming av en enkel billig smijerns gate og gate

Siden hovedkomponenten av kostnaden for wickets er materialet, så innenfor rammen av våre krav kan følgende komme opp:

 • treet;
 • mesh netting;

Siden seksjonsgjerder, porter, wicket dører er alltid dyrere enn andre, vil vi ikke vurdere dette materialet. I tillegg er det nødvendig med automatisering for drift av slike strukturer, noe som i sin tur øker kostnadene.

Wooden wicket av unikhet kan ikke være verre enn metall. Et husmannskunst, opptatt av treskjæring, kan skape ikke bare en svingport og inngang til porten, men et dekorativt og anvendt kunstverk. Samtidig vil han ikke være bekymret for om det er dyrt eller billig, om det er nødvendig med automatisk utstyr.

Hovedformålet er å gjøre resultatet av hendene behagelige i bruk og for å behage øyet. Det er imidlertid svært problematisk å gjøre seksjonen av et gjerde på samme måte. I lang tid ble det brukt et gjerde på trepotter.

En enkel treport og gjerd for å gi

Først av alt begynner de å lage en tegning som vil bidra til å beregne størrelsen på fremtidig struktur og mengden materiale som kreves. Hvis svingportene befinner seg i nærheten, er åpningens maksimale bredde 1 m 20 cm, og høyden på gjerdetivået. For wickets og sectional gjerder forbrukes som et relativt mykt tømmer, for eksempel lerk eller furu og en hardere cedar. Men noe tre krever behandling med et antiseptisk og belegg med lakk eller maling. På dette avhenger sin beskyttelse mot insekter, motstand mot nedbrytning.

Deretter begynner å samle rammen, som vanligvis ser ut som et bokstav Z.

Eksempel på å sette sammen en billig treport for å gi

Til den ferdige rammen festes negler eller selvskruende skruer, og observerer mellom dem avstanden som ble beregnet på tegningen. Støtteposter kan også være tre, men en metallprofil er foretrukket, som er installert i bakken under frysepunktet.

Ordning med dimensjonene til en tre-billig gate

Til metallstøttene henges hengslene ved sveising, slik at de bare kan festes til dørens kryssstenger. Den siste tiltaket belegger treet med lakk eller maling. Hele byggingen vil koste eieren rimelig, og med forsiktig vare varer minst ti år.

Det er også billig, egnet primært til hytter, og ikke innenfor grensene til en stor by. Hvis den svingende porten er laget av trådmateriale, må porten være den samme. Maskestoffet er veldig fleksibelt, så det krever en sterk ramme. Den er vanligvis samlet fra en stålprofil på 40x20, kutte den ønskede lengden på billetten av bulgarsk.

De burde være fem: to lange vertikale, så mange korte horisontale og femte - for å styrke rammekvadratet i midten.

De legger seg ut på en flat overflate og sveiser rammen. Du kan koble til bolter, men den bevegelige døren kan løsne dem, svekke hele strukturen. Nettet skal kuttes av en bulgarsk for å oppnå de nødvendige dimensjonene for fylling av rammen. Pålitelig festing: Ta forsterkningsstangen, pass den gjennom de ytre cellene og sveis til rammen.

Ordning med dimensjonene av en billig wicket fra et nettverksnett

Siden sveisingen kan være skjev, er hver del av gardin forhåndsfestet på riktig sted med skruer, og deretter blir den endelige sveisingen utført. Deretter rengjøres sveisesømmene, slik at etter maling på overflaten er det ingen uønskede støt og uregelmessigheter. Etter å ha installert dørene, blir alle metalldelene rengjort og malt, inkludert kjøpesenter, hvis de ikke er galvaniserende og polymerbelegg.

Utformingen av porten og grinden til nettverket

Profilinggulv er også et relativt billig byggemateriale. Dette er et bølgepapp. Det er solgt galvanisert, eller belagt med et polymerlag, og dette belegget kan være på en eller begge sider. Det er relativt billig og veier litt, slik at installasjon av konstruksjoner som et gjerde eller en svingport kan utføres av en person.

Profilist - materialet er slitesterkt, motstandsdyktig mot værendringer og forskjellige klimatiske forhold. En annen av sine bemerkelsesverdige egenskaper - porten fra den blir vellykket kombinert med et gjerde, avsnittsskalaer som er laget av tre, metall eller murstein, som er nesten utover styrken av rutenettet.

Billige wicket og gjerdet av proflista

Ordren med å installere wicket fra bølgepappet er nesten det samme som fra netting. I samme rekkefølge er rammen montert, men uten en forsterkende tverrstang. Automatisering er montert på den, halvdeler av dørhengsler uten stenger er sveiset, og med stenger - til støtteposten. Etter installasjon skal bare metalldeler bli malt.

Wicket fra metall gjerdet

I de senere årene, for arrangementet av byens herregård og dacha, blir et gjerde av metall blitt populært. Det ligner på bølgepapp, men det produseres ikke av ark, men av smale plater. Strukturen av dem har høy motstand mot fysiske og atmosfæriske påvirkninger. Swing porter, wickets fra dette materialet ser veldig attraktivt ut.

Delegjerder laget av metall gjerder ser også bra ut. På fly av mindre metall, og derfor vil løpemåleren koste billig.

Klar-å-installere wicket fra metall gjerder

1

Leave a Reply

1 + 4 =