Gjerde for å gi rimelige priser til bilder

Gjerder for hytter

Vi er alltid glade for å tilby deg en full syklus av tjenester fra produksjon til installasjon av et gjerde i landet. For dette vi ta penger fra deg, men bare for de som er enige. Har du gi en garanti på metall gjerder:

Gjerder av bølgepapp å vitne

Mange designmuligheter.

Mulighet for å bestille og kjøpe på skissen din.

Sveiset smidde gjerder

En metall plukket

1

Fra nettet Gitter

fra Metallisk nett

Gjerde på murstein søyler

Standard typer av disse produktene kan også bestilles uten forhåndsbetaling. Forskuddsbetalingen vil ikke gi opp, for å styrke de gjensidige forpliktelser Kunden, hvis ønskelig. I henhold til standard 5% ordne utførelsesformer.

Bygge et gjerde i St. Petersburg og Leningrad-regionen

Video: Hele installasjonsprosessen på ett minutt

Video eksempel på veier monterings innlegg

Vi produserer og leverer produkter til adressen i St. Petersburg og Leningrad-regionen.

Spør: Hvordan ikke å gjøre en feil når du velger en leverandør? Sluttprisen plutselig vises over den deklarerte verdien i begynnelsen? Det er ganske forståelig bekymringer, så den endelige beregningen etter installasjon av gjerdet er produsert i landet. Dette eliminerer muligheten for overbetaling.

Vi arbeider uten mellomledd. Alle materialer og konstruksjoner er behandlet og produsert ved vår fabrikk i St. Petersburg. Erverve bare nye metallrør og ark for fremstilling av gjerder. Dette bidrar til å redusere kostnadene for det endelige produktet, for å sikre en anstendig kvalitet.

Den laveste kostnaden er gjerdet mesh netting. De viktigste fordelene:

  • Prisene på produkter fra nettet rimeligste
  • Transparency Miss Sunshine (pluss hagearbeid)
  • Innstillingen høy hastighet
  • Ubrukelig mot uønskede blikk
  • lett overvinnes

Ofte brukt for å referere til territoriet i forstadsområdet.

Jern gjerder av bølgepapp

Sannsynligvis den mest etterspurte type gjerde på markedet i dag. Den har det beste forholdet mellom pris - kvalitet. Særlig fordelaktig er forskjellig teknisk korrugert flerlags belegg som gir langvarig drift hytte gjerde. Bygge et gjerde i landet av stålplater, deretter lukke området fra nysgjerrige øyne. Dette forbedrer sikkerheten i forstadsområde.

Det er også et negativt punkt i denne typen fekting. Hun lar ikke sollys - nødvendig for velstand av vegetasjon. For hagearbeid og forstadsområder - et viktig punkt.

Den vellykkede forholdet mellom pålitelighet og åpenhet. Denne kapsling har høye styrkeegenskaper, i motsetning til nettet. På den tiden Vel, det gjør ikke skjule området fra sollys. Den passer lett inn i ethvert design.

Du kan kjøpe noe gjerde som helhet med installasjon eller delvis - tilbehør. Ethvert produkt kan bestilles ved å sende en skisse, vil vi vurdere forslaget og svare.

Gjerder for dacha i Nizjnij Novgorod

I vårt selskap, er du garantert å få gunstige vilkår for å kjøpe et gjerde for hagen med installasjonen. Vår omfattende katalog med bilder av ulike modeller vil hjelpe deg å sette pris på rekke tilgjengelige design og materialer som brukes i produksjonen. Vi forventer at du til en attraktiv pris for gjerder for hytter på produsent og installatør.

Bilder av våre forstads gjerder

Garantien på alle produkter - 2 år

Vi står bak kvaliteten på våre produkter og oppfylle våre garantiforpliktelser

Produksjonstiden - fra 2 dager

Hvis du raskt trenger å installere et gjerde på nettstedet, er det til oss

Ved avslutningen av kontrakten - gratis reise måleren

Du betaler kun for installasjon og produksjon av

Det er ingen skjulte eller ekstra gebyrer

Vår arbeidsplanen er gjennomsiktig - ingen ekstra betaling utover det opprinnelige beløpet er ikke nødvendig

Gjerder av bølgepapp å vitne

I dag, de fleste truckers søkt å etablere gjerde av denne typen. Bygging av bølgepapp har en høy sikkerhetsmargin, er resistente mot forskjellige klimatiske og negativitet kan tjene flere tiår. I tillegg er disse produktene er relativt billig. Noen mener at den profilerte gulv er ikke egnet for etterbehandling av eliten områder på grunn av sin enkle utseende. Men moderne teknologi gjør det mulig å slå av metall gjerde i forstaden murstein eller stein på bekostning av å simulere dekning. Det er også mulig stilisert tre.

Gjerder for dacha fra maskenettet

Gjerder laget av netting maskesegmentene ikke har høye dekorative egenskaper som kompenserer for den mengde av praktisk fordel. Først av alt, det er det billigste alternativet inntak design. Og det er ganske holdbart og elastisk, slik at kraften handlingen bare bøye, ikke bryte. Også nettkonstruksjonen ikke interfererer med lyset som er bra for planting. Forresten, kan bildene sees som kuttet linjene er skarpe materiale. Hvis den øvre kant av venstre åpne, vil de være et ekstra element av beskyttelse mot gjennomtrengning.

Dacha Gjerder laget av polykarbonat

For de som ønsket å være i området en virkelig moderne gjerde for hagen, vil det beste valget være bygging av polykarbonat. Denne nye plastmateriale er blitt mer og mer populære i forskjellige byggeområder på grunn av dens holdbarhet, letthet og fleksibilitet. I tillegg bladene er billig og ser veldig imponerende. Den gjennomskinnelige flate kan være praktisk talt hvilken som helst farge, mens den bare er delvis overfører sollys, noe som skaper drivhuseffekten. Dessuten er materialet ikke er redd for brann og er motstandsdyktig mot etsende svikt.

Den klassiske valg for overnatting ute av byen - et tregjerde for hagen. For det første er det et miljøvennlig materiale, perfekt kombinert med den omgivende natur. Sekund, rekkefølgen på en slik byggekostnadene er ganske billig når det kommer til trimming styret. Og for det tredje, er det verdt å nevne den attraktive kostnadene for installasjon, siden det ikke krever spesielle festene, slik tilfellet er med metall. I tillegg er det tre bedre enn andre materialer for å behandle og lar deg lage ekte mesterverk gjerdet. De mest interessante alternativer i Nizhny Novgorod du vil møte oss.

Prisene for et tregjerde høyde på 2 meter i lys av installasjon.

Prisene for solid tregjerde med installasjon

Hvis du ønsker å bestille gjerdet for å gi ikke bare å gjerde området, men også for å dekorere den, så valget vil være den beste kombinasjonen av design. I tillegg vil det kombinerer fordelene av ulike materialer i et enkelt produkt til en hyggelig pris. Utvalget av vårt selskap vil du møte som økonomi-klasse modell, og produkter med high-end design. Produksjons gjerder for å gi den kombinerte typen innebærer en unik kombinasjon av stolper og baser, for eksempel metall og murverk. Også tilgjengelig smidd smykker malerier og andre elementer.

Monolittisk vekt / vekt fundament

Fylling - profilert belegg

Og diskutere nyansene i orden med sjefen.

når som helst praktisk for deg

via e-post

Suburban stakittgjerde

Porten for landet gjerde

Sveiset gjerde for hagen

Cottage gjerde med elementer av smiing

Gjerder av bølgepapp å vitne

Gjerde for å gi ut Metallisk nett

Cottage gjerde med porter og wicket

Gjerde for å gi av sveiset netting

Ønsker du et gjerde?

Ring - 8 (831) 429-03-02

Kommentarer til bygging av gjerder

Det er på tide å diskutere de akkumulerte problemer!

Eller ring oss:

Nizjnij Novgorod, Svetloyarsky street, 43

Produksjon og installasjon av gjerder nøkkelferdige i Nizjnij Novgorod

Gjerder for dacha: bilder av rimelige og stilig design

Møblert vårt land, gartnere tendens til å ramme det billig, men pålitelig fekting. Og mange foretrekker gjerdet enheten til å gi sine egne hender. Uavhengig konstruerte strukturer er lette og attraktive, noe som gir grunn til å være stolte av sine ferdigheter hytte. Og de som bor i forstadsområde året rundt, velge solide gjerder for å vitne: Unik design Bildene viser de smarteste løsningene gjerder.

Tre stakittgjerde kan se veldig stilig

Gjerder av skrap materialer med sine egne hender

Gjør et gjerde i landet rime flere måter. En av dem - er byggingen av en uavhengig struktur, den andre - valg av det tilgjengelige materialet for gjerdet. Hvis disse to metodene sammen - få den billigste byggegjerdet. I byggingen av sine egne hender billig gjerde for hagen, i løpet av å delta på alle tilgjengelige råvarer, inkludert materialene for hånden. Som et resultat, til kreative montering gjerder vitne. Bilder av gjerder kan finnes på sidene av Internett.

Fleksible metallfelter tillate å bygge et gjerde av enhver form

Demonstrere kreativ fantasi, gartnere oppføre gjerder av de mest uforutsigbare av materialer og gjenstander. Effektivt ser bygging av plastflasker i forskjellige farger festet på en løsning. Ganske uvanlige og pittoreske utseende gjerde laget av wire, som er hengt ut støpselet fra plastflasker. Typisk, multi-fargede lokket monteres på et utall av mosaikkmønstre.

Ganske uvanlig og stilig er et gjerde arrangert i forskjøvet dekk. Til dette gjerdet ikke ser kjedelig til mini-senger av dekkene satt i bakken og plantet en rekke planter. Deres samtidige blomstring blir grå i lyse fargerike gjerdet.

Viser fantasi, kan du bruke alle materialer, som gamle hjul

Lag et gjerde for å gi sine armer billig som mulig, ved hjelp av en veveteknikk. For bygging av slike gjerder krever bare tørre grener eller stammer fra vinstokker. Det er bemerkelsesverdig at gjerdet enhet - det er ganske arbeidskrevende og tidkrevende. Men, i form av dekorative gjerdet hytte utfyller og dekorerer Manor Courtyard, spesielt når det brukes som dekorasjon leire potter og kunstige solsikker.

Nyttig tips! For enhetsstiverne flettet gjerde kan brukes ikke bare av tre elementer, men som blir tilbake etter byggverk metallarmeringsjern.

fra grener gjerdet ikke krever store utgifter

Laget sine egne billige gjerder i landet ser originalt og skaper en atmosfære av komfort og ro. Varianter av utførelsen er det et stort beløp. Mange er glade for å dele et bilde gjerdet med hendene ut av skrap materialer. Kjent med dem, kan du lære av det å lage gjerder billig. Men vi må ikke glemme at slike gjerder krever periodisk vedlikehold under operasjonen, og livet er ganske liten.

Metal stakittgjerde: Foto pene gjerder. Fordeler og funksjoner evroshtaketnika. Metal stakittgjerde: Photo prefabrikkert. Installasjon av gjerdet med hendene.

Bilder av tre gjerder for hytter

Bilder av gjerder for hyttene er overbevist om at den mest brukte tre for gjerder. På grunn av sin miljøvennlighet og naturlighet, godt vedlikeholdt tregjerde omkringliggende landskapet og med tilbørlig aktsomhet i lang tid beholde estetisk utseende. I tillegg, overholdelse av materialet behandling lar deg installere gjerder med sine egne hender. Kjøp billige tregjerde seksjoner kan være, har nøye studert forslagene fra produsentene.

En enkel og rimelig alternativ er å gjerde av tre paller

Modell av trekonstruksjoner er en enorm variasjon av former. For gjerder brukt stokker, bord (inkludert kanter), bjelker, plater og andre elementer. I tillegg treet perfekt kombinert med andre materialer, kan restene av noe som har i verkstedet hver sommer bosatt. Ved hjelp av en kombinasjon av disse materialene, er det mulig å redusere sine innkjøpskostnader betraktelig.

Installere gjerde for hagen, er det viktig å velge riktig design som organisk ville passe inn i det eksisterende arkitektoniske ensemble. En pen liten huset er logisk å ramme sine egne hender dekorativt gjerde. Bilde av en tre stakittgjerde, malt hvit, demonstrerer enkel konstruksjon på bakgrunn av grønne blomstrende landskapet.

Jevnt og raskt male plankegjerdet, kan du bruke en sprøyte

Nyttig tips! Ved å sette landet tregjerde, være oppmerksom på at det fra tid til annen de trenger for å håndtere maling og erstatte råtnet elementer med nye.

Feriehus leddet utfyller perfekt gjerde laget av tømmer. Et slikt gjerde er ofte kombinert med naturlig stein, noe som gir fasthet struktur. Moderne gjerder av styrene fornøyd med sin plassering, både vertikalt og horisontalt, ved hjelp av ulike typer måter å legge "fiskebein", "Sjakkbrett", "nettverk", og andre.

Universal montering gjerde diagram av et metall eller av tre plukket

Ganske ofte kan du se på rekkverk hytter, laget av tre diagonalt kryssende striper. Slags slike design setter for hvile og avslapning. De er vanligvis utført i liten høyde. Delen av gjerdet godt passerer luft og lys, slik at de er plantet langs krøllete blomster. For å forstå hvordan å gjøre sine egne hender i landet gjerder av forskjellige modeller, er det nødvendig å utforske de tematiske videohistorier.

Hytter Gjerder er mest funksjonsbetegnelse grenser og fungere som en stilisert dekorasjon. Dette er dokumentert av foto dekorative gjerdene i landet med sine egne hender, den mest spredt i nettverket. Men med fremveksten av nye alternative materialer, rimelige for alle, i forstedene byene er det mange moderne fekting.

Tregjerde kan gjøres enda vakrere med hjelp av planter og blomster

Gjerder for dacha: bilder rimelige gjerder

Det er fortsatt populære forstads gjerder av ulike typer mesh. Disse rimelige gjerder for å gi godt med beskyttelse del funksjoner fra uønsket inntrenging. Bruk av landet kamuflasjenett for gjerdet gjør området tilgjengelig for gjennomsyn på samme tid, slik at luft og sollys. For å utføre skillefunksjonen, scrim påføres metallet.

Gruppen av lave kostnader, men høy kvalitet gjerder omfatter gjerder av de profilerte plater. Dette materialet konstruksjon gjør det mulig å bygge noen høyde, og evnen til å kombinere gjør det mulig å kombinere det med, stein og tre metall. Lav vekt, enkel installasjon og holdbarhet av bølgepapp gjør det spesielt viktig å gartnere. Vær oppmerksom på at gjerdet av metall profil innhentet av døve og det bør tas hensyn til når plante planter.

Den mest salgbare og rimelige materialer for gjerdet er profilert

Konfigurasjon gjerde av bølgepapp er den mest varierte. Dette kan være en kontinuerlig bane, som er montert på en metallramme, individuelle seksjoner lukket av rammen og spenner over konfigurert murstein søyler. En mer kostbart alternativ er en kombinasjon av inntak trapesformet plate med utskårne og smidd innsatser. Slik vakt passer godt på utsiden der det er smidd barer på vinduer eller pene passerer fra smiing elementer.

En av de yngste generasjoner gjerder er strukturer laget av metall picket. Denne type gjerde er spesielt glad i gartnere. Fence evroshtaketnika har et gjennomsiktig utseende, er det veldig ryddig og lett å montere. Valget av fargefeltene er svært mangfoldig og du bestemmer om det er grønt, blandet med de grønne områdene eller omvendt, en kontrast som understreker det naturlige landskapet.

Kreativ tilnærming til byggingen av gjerdet vil hjelpe tilstedeværelsen av presenninger og gamle fliser

Nyttig tips! Metallet gjerde er produsert med avrundede øvre ender av stengene eller i form av "topper". Gitt den arkitektoniske stil, kan du velge den mest passende form av en stripe.

Evroshtaketnika gjerde kan monteres på liten betong brystningen i seksjoner med murstein søyler. Denne løsningen gjør det lett konstruksjon mer massiv. Monteringen er veldig enkel, det ferdige produktet er en klar linje som perfekt illustrerer bildet av gjerder i landet med sine egne hender fra en metall picket.

En interessant løsning er å bruke skansekurven og netting

Vi verdsatt av elskere av forstads eksistens utforming plast gjerder for å vitne. Disse gjerdene er verdige alternative analoger av tradisjonelle materialer. Utvalget av mønstre og fargealternativer er svært bredt, de er enkle å installere, krever ikke ytterligere behandling, og deres levetid er mye raskere enn produkter laget av tre og metall. Bruk plastveggen kan være ikke bare omkretsen, men blomsterbed, blomsterhager og rekreasjonsområder.

Gjerder for hytter billig. Priser, bilder av gjerder

Kjøp Rimelig gjerder kan slås på nettstedene til produsentene av disse produktene. Eksperter mener at å kjøpe en billig gjerde for hagen (prisene i prisen) betyr ikke nødvendigvis så feilberegner. Organisasjoner tilbyr billige, men pålitelig og robust konstruksjon med installasjon av gjerder eller uten.

Stil kapsling blir oppnådd fra stolper eller søyler med forskjellige høyder

På forespørsel er det mulig å produsere en eksklusiv kopi beskyttelse, vil analoger av som ikke ingen av naboene. Produsenten garanterer overholdelse alle produksjonsteknikker og varighet for drift av gjerdet, til tross for budsjettkostnad. Tiltrukket av det faktum at selskapet oppfyller kundenes behov på alle nivåer av økonomisk evne.

Før du gjør en bestilling, kontroller nettsted med bilder av modeller og priser på produktene. De beregnede kostnadene for enkelte typer gjerde er vist nedenfor.

Prisene for trekonstruksjoner:

Tre stakittgjerde er satt som en "Sjakkbrett"

Pris gjerde av stålplater:

Høyt gjerde av metallplater vil skape en koselig atmosfære i hagen

Prisene på gjerdet evroshtaketnika:

Evroshtaketnik har god slitestyrke

Kostnaden av gjerdet, "netting" metallnett:

Nettingen nettingen flettes sammen ståltråd

For å omslutte området partiet, eventuelt skaffe dyre materialer. Du kan installere den mektige gjerde for å gi sine egne hender billig. Bilder av vakre og kvalitet gjerdet klart bekrefte dette. Bruk ferdige ideer som et eksempel og inspirasjon.

Gjerder av tre: foto design med en moderne edge

Vakre gjerder for private hus: foto interessante hekker

Gjerder av mesh gitter, gjerder Metallisk nett. Bilder vellykkede varianter

Gjerder for private hus. Bilde eksempler for å velge

Gjerder og rekkverk for boliger. Bilde samling av lyse ideer

Gjerder av metallplater: foto og video instruksjon for selv-montering

Gjerde for å gi en metall picket er fortsatt dyrt. en høy pris. Og det faktum at i artikkelen - det er en svært lav kvalitet på materialet med et lavt innhold av sink

1

Leave a Reply

66 − 63 =