Tregjerde Photo

Gjerder av tre: foto design med en moderne edge

De som tror at gjerdet av tre kjedelig og irrelevant definitivt galt. Hvis du har til å ramme hageområdet, gjerne velge mellom tre gjerder: bilder viser hvordan uvanlig, stilig og kreativ kan være gjerder laget av dette materialet. En utrolig mengde geniale ideer for tre gjerder gjør det mulig å velge en favoritt alternativ for bygging på stedet.

Malt stakittgjerde med en moderne vri

En rekke typer tre gjerder

Tid-testet egenskapene til tre tillate deg å behandle og komme seg ut av dette materialet et bredt utvalg av produkter. Og selv de rå elementer av tre kan brukes til bygging av gjerdet. Oppførelsen av gjerder er en logg og planker (kanter, skarpkantet, plater), tømmer og planker, trestammer og grener av trær. Vanligvis i en gjerde ved hjelp av flere typer trelast.

Tregjerde med tynne strimler i seksjoner og grundige stativer

Gjerde laget av tre er tradisjonelt er en støttesøyle, horisontale skinner og elementer av fyllingsseksjoner. Etter formål kan inndeles i gjerder, beskyttende og dekorative. Avhengig av bruk i konstruksjonen av forskjellige elementer, samt fremgangsmåte for festing Komponentene, gjerder delt inn i flere grupper:

 • gjerde - klassisk utseende inntak lumen, er seksjonene fylt med spesielle smale planker på like langt avstand;

Steady rutegjerde perfekt stenger verftet fra utsiden kjas og mas

 • sjakkbrett - gjerde bredere planker som er montert på begge sider av spennet forskjøvet. Platene kan stables vertikalt eller horisontalt. Dette gjerdet er ansett for å være døv, som små hull kan sees, bare se på en bestemt vinkel;
 • Stige - utforming av brett overlappende og anordnet i en vinkel. Hvis du ser i slutten delen av strukturen ligner en stige. Dette gjerdet type blinds skjuler en anmeldelse, men det har en liten åpning;

1

Gjerde ifølge spjeldet typen kortet er anbrakt horisontalt i en liten vinkel

 • nettverk - i denne sammenflettede gjerde brett i en horisontal eller vertikal stilling. En slik fremgangsmåte for å legge stammer fra en gammel gjerde eller Tyn. Forresten, flettet gjerde ganske relevant blant truckers;
 • Ranch - gjerde av stokker eller barer, som er festet til støttene horisontalt. Spenn kan ha to, tre eller flere langsgående elementer. Dette gjerdet har en generelt omslutter og dekorativ funksjon;

Wooden mesh godt glipp solens stråler i en koselig bakgård

 • gitter - en slags dekorativt gjerde laget av tre rammer, der pakket gitter av lamellene. Ofte gitterelementene blir brukt til å dekorere gjerder av andre arter, noe som gjør innsettingen ved toppen eller bunnen av strukturen;
 • stokkade - bygging av den sylindriske tømmer, identisk i diameter. Slike gjerder i dag er ganske sjelden. Den brukes til å gjenskape den karakteristiske ytre rustikk eller etnisk stil.

Den stokkade kan finnes i form av tømmer minner om skjerpet blyant

På grunnlag av disse grunnleggende typer, kan du lage forskjellige varianter av gjerder, inkludert kombinere tre med andre materialer. Wood perfekt kombineres med metall, murstein, stein, betong og mer moderne materialer som bølgepapp eller polykarbonat. Det ville være logisk å bruke en kombinasjon av tre med materialet som allerede er til stede i utsmykningen av andre bygninger i gårdsplassen.

Et gjerde laget av stålplater med hendene: bildet interessante løsninger. Egenskaper av bølgepapp. Størrelsen og prisen på de profilerte plater. Design av moderne fekting. Et gjerde laget av stålplater med hendene. Stadier av ereksjon av strukturer.

Gjerder av tre: Bilde av interessante løsninger

At gjerdet var elegant og unik - ikke nødvendigvis ser for designeren. Kan leveres med ferdige løsninger, legger noe av sine egne og få en uvanlig variant, som er uten sidestykke. Bilde av de vakre gjerder av tre inspirert til å lage sin eksklusive prosjektet.

Lavt gjerde av mur i kombinasjon med hvitt stakittgjerde

Bilde av en tre stakittgjerder

Tregjerde laget med lumen, har en dekorativ snarere enn omslutter funksjon. Utmerket sikt i området av et gjerde innebærer innhold tun, hage, blomsterbed og senger i perfekt stand. Utformingen ville være hensiktsmessig å ramme de små hytter eller hus i forstaden byer, der alle kjente hverandre, og det er ingen grunn til å gi beskyttende gjerde funksjon.

Tregjerde malt i gul farge, er en kilde til godt humør

Bli kjent med bilder av vakre tregjerde kan du se at gjerdet har lenge gått utover den vanlige kjedelig gjerdet. Moderne gjerde laget av strimler kuttet, slik at den øverste linjen danner en bølge eller sikksakk svingfuglevinger. Fint utseende gjerde seksjon med formet eller utskårne elementer. Hvis forsiden av huset har en pen plen, er det mulig å ramme en lav dekorativt gjerde.

Uvanlig gjerde diagonalt motstående braketter

Nyttig tips! Foreta en av tre stakitt kan være mye mer stabile, festes til den nedre kant av de vertikale søylene "sko", slik at lagerflaten mer.

Gjerde gi en lett form for luft og kan dekorere den på toppen av innredningen av tre barer. Hvis du liker originale ideer, prøve å ordne strimler i gjerdet langs diagonalen eller i form av en fan. En ganske uvanlig design. På en spesiell måte ser gjerdet, hvor lamellene forskjøvet skjære små hjørner-øyne.

Bright maling gjerdet vil hjelpe spesiell maling for tre gjerder

Transform gjerdet kan behandles for sin maling tregjerde. Hvis hagen din er full av barn risikerer å dekke hver bar sammensetninger av forskjellige farger. Få uvanlig lyst og trassig design. Ikke nøl med å sine ideer og fantasier. Du kan lage et gjerde med fargede seksjoner. En trim hvitt gjerde flankerer en seng, gjøre området mer koselig.

Form picket i tre versjoner

Hvis imidlertid på tomten er et imponerende herskapshus, dette området er bedre å omgi stakittgjerde med søyler av stein eller tegl, plassere den på en betongsokkel. Påliteligheten av slike strukturer er mye raskere enn et gjerde med innlegg av tre. Og det estetiske utseendet vil matche design idé av hele husstanden. Materiale ferdig rekkverket og kolonner er valgt for å matche hovedstrukturen.

Dekorative gjerde hvitt shtaketin blander pent med fargerike blomsterbed

Gjerder av planker: foto kreative ideer

I de senere årene, mange foretrekker plankegjerdet. På grunn av den uvanlige festemetoder og steder av styrene i gjerdet, fortjent utformingen stadig mer populært. Bilder gjerder fra kanter boards bekrefte at slike anlegg ikke bare kan ramme tomten, men også bli en pålitelig beskyttelse. Og uvanlig design vil være et høydepunkt for alle andre områder.

Kantet brett med forskjellige bredder er kombinert i den opprinnelige samplingsstrukturen

Effektivt gjerdet omgir den delen av platene, vevd støtte i horisontal retning. Fekting blir døv, men ikke tynge utvendig. Ganske interessant og flettet konstruksjon med vertikalt. Ved veving styrene å lage en stor belastning på støttepilarer, så ingen skade vil ordne grunnen under bygningen, og satt i betong stands.

Den opprinnelige oppdagelse - et gjerde laget av planker "stigen". Det ser attraktive kabinettet er beskyttet hus tilstøtende eierskap ikke gir synlighet og samtidig maksimerer bruken av land langs den. På grunn av plasseringen av elementene i en vinkel med et lite gap porsjon blir blåst og planter er sollys.

Et solid gjerde oppnås fra en fast montert kantplater

Lyst og ekstraordinære utseende gjerder kanter boards. Bilder av planter viser både vertikale og horisontale stabling planker. Effektivt ser styret, lagt i en forskjøvet måte. For å gi et ferdig utseende å hedge kvalitet dekorative belegg. Er å spørre, hva og hvordan å male gjerdene vakkert. Bildeserie flest udavshihsya alternativer kan tjene som et eksempel.

Nyttig tips! Før vi gjør fargings treelementer skal være grundig tørket. Unngå å bruke oljebasert maling, som er under påvirkning av sol og regn kall og crumble.

Et interessant element av platen kan benyttes for trekking

Gjerder på metallstolper

For å gjerde utforming var et fast stoff og ble anvendt så lenge som mulig, er det foretrukket å anvende metallstolper som stagene. For dette formål passer inn i et rundt rør, kvadratisk eller rektangulært tverrsnitt. Hvordan lage et tregjerde på metallstolper? Montering av støtter kan gjøres på flere måter, avhengig av type jord, rådende i ditt område. Allokere slike metoder:

 • hoper seg ned i bakken - i dette tilfelle tannstengene, avlives ved hjelp av en slegge til en dybde på omtrent 1/3 av kolonnelengden;

Skjema montering gjerde med metallstengene

 • kombinert måte - i denne metoden under stangen blir boret brønner halve lengden av gjennomtrengning, til resten av innlegget stikke hull på bakken. Den øvre delen av søyleparti som den støpes jordiske beliggenhet;
 • butovanie - i henhold til denne metoden, blir brønnene boret av den lengde av penetrasjon, er plassert i åpningen stolpe, blir rommet rundt stolpen fylt med grus, er godt stampet, og bare deretter støpes;
 • Støpe - en prosess hvor metall innlegg plassert i brønnene, fullt ut med betong.

Ved hjelp av forskjellige materialer, kan du få en moderne gjerde med metallbase

Nyttig tips! For å unngå korrosjon effekter på pilarer, må du nøye håndtere metalloverflaten med en primer og deretter male.

Å sette polene er faste horisontale guider. Dette kan gjøres ved hjelp av sveiset til bærerne innebygd. Antallet tverrstenger bestemmes individuelt, avhengig av gjerdet høyde. Jo høyere den er, jo mer av dem. Typisk et lavt inntak av 1-1,5 m bare to skinner. Når rammen er installert - begynner å fylle spenn.

Feste til den horisontale føring gjerdet av metallrør

Enkel installasjon og overholdelse av treforedling gjør det mulig å uavhengig produsere og installere et gjerde. Dersom bygge ferdigheter er ikke nok, kan du bestille en ferdig struktur i installasjons produsenter. Kostnaden per meter gjerde avhenger av dets høyde gjerder typen, bredde lamellene belegg seksjoner (trinn splines) og rammen materiale.

Gjennomsnittsprisen for tre stakitt av høvlede brett 90h20 mm i trinn på 1 cm i høyde på 1 m over strukturen 610 rubler. 1 MP, i en høyde på 2 m - 1200 rubler. En tilsvarende gjerde i trinn på 2 cm vil koste i en høyde på 1 m - 560 rubler, i en høyde på 2 m. - 1090 rubler. Prisen inkluderer installasjon av gjerder totalentreprise. Du kan bestille et belegg picket antiseptisk behandling prisen er 210 rubler. for 1 m for belegget.

Firkantet metallbase er et sentralt felt gjennom farging i grønn

I dag er mer oppmerksomhet til landskaps og tilstøtende forstadsområder. Mange aspire til den ideelle trekke det omkringliggende området og gir maksimal komfort. Ikke den siste rollen dekorativt gjerde i en harmonisk plass organisasjon. Og med tanke på miljøvennlighet av tre, materialet kan ikke bli bedre sammen med det naturlige landskapet.

Dekorative hvite gjerdet fremhever skjønnheten i den pittoreske blomsterhage

Det ser veldig rørende blomsterhage innrammet av dekorative tregjerde hvit eller lys gul. Slik dekorasjon understreker tette løvverket av planter og saftige nyanser av farger. For dette nærmer gjerdet gjerde eller gitter. Det samme rør kan skilles fra hagen eller hagen fikse små blomsterbed foran huset. Det er interessant og ser trassig lav palisade, stiliserte fargeblyanter. Dette gjerdet vil gi god barnehage eller idrettsplass.

Fence grille passer perfekt med vegetasjonen i hagen

Hvis området er reservert for den viktigste delen av plener, blomsterbed, rock hager og rekreasjonsområder, er det hensiktsmessig å bruke en dekorativ gjerdet "grid". Reiki gjerde kan krysses i alle vinkler, og skaper en rekke mønstre. Det er en enkel sikrings perfekt utfyller landskapet, gir det eleganse og sjarm.

Nyttig tips! Oppsamling av rutenett av lameller for de tre gjerder, egnet for montering med spiker eller skruer galvaniserte belegg, som ikke korroderer.

Høy vegg av treplanker

God idé - å danne et dekorativt gjerde tvers av saget fat sirkulære elementer. Spesielt naturlig utseende slik konstruksjon, hvis den delen som ligger i tømmer området. Bærekonstruksjon utforming muligens legging av en bane av den samme runde tre fragmenter.

Ranch gjerdet er store spenn og enkel utførelse

Mange foretrekker dekorativt gjerde i form av Týn. Dette alternativet hekker kan finnes ganske ofte i utformingen av forstadsområder. Eventuelt legge hele området, er det nok til å gjøre noen små bukter og tradisjonelt dekorere sine leire potter, krukker eller store blomster plantet sammen. Og til gjerdet ikke så ensom kan det konkluderes i en flettet ramme store stammer av hage trær.

Optisk for et tregjerde, får du økologisk, holdbar og estetisk tiltalende struktur som harmonerer perfekt med noen naturlandskap.

Gjerder for dacha: bilder av rimelige og stilig design

Vakre gjerder for private hus: foto interessante hekker

Gjerder for private hus. Bilde eksempler for å velge

Gjerder av mesh gitter, gjerder Metallisk nett. Bilder vellykkede varianter

Gjerder og rekkverk for boliger. Bilde samling av lyse ideer

Gjerder av metallplater: foto og video instruksjon for selv-montering

Montering av tre gjerder

Tre gjerder brukes i kabinettet private land i lang tid og har mange fordeler, i motsetning til lignende strukturer laget av metall.

Gjerder av tre med hendene: hvordan du gjør, hvilke typer ideer - 49 bilder

Gjerder til alle tider vært kjent for sin popularitet. På mange måter var dette årsaken til den relativt billig pris og enkel installasjon. Men i dag er situasjonen har endret seg litt, og nå fra treet for å skape ikke bare fekting, men virkelige mesterverk.

Vurdere alle detaljene.

Opprette et tregjerde i hjemmet. trinnvis prosedyre

Byggingen av tregjerde kan deles inn i flere faser, nemlig:

 1. Montering av støttepilarer;
 2. Installere tverrstengene;
 3. Skjerming, som er installert ramme.

Hvert trinn i konstruksjonen bør utføres i sin helhet.

Montering av støttepilarer som bæres tilbakefyllingsmetoden. Algoritmen er som følger:

 1. Verksted ved hjelp av en drill, en spade og skrap (hvis det blandes jord, og det er nødvendig å på forhånd er løsnet) for å lage et hull til en dybde på 1,5 meter med en diameter på 50 cm.
 2. På bunnen av hullet setter sanden og forsiktig komprimeres. Tykkelsen bør ikke være mindre enn 15 cm.
 3. Etter at du trenger å installere senter støtte stolpehull og igjen komprimert sand.
 4. Omtrent til høyde på 25 cm over bunnen skulle falle i søvn steinsprut, blandet med sand, og igjen alle komprimeres.
 5. Deretter se etter flathet støtte installasjon (det bør være klart vertikalt).
 6. Deretter må du gjenta prosessen med å sovne sand med grus og komprimeres. Disse trinnene må gjentas inntil blandingen ikke vil få toppen av gropen.

Cross-bjelkene, som er laget av tre, er det best å installere med braketter.

sammenstilling algoritme er som følger:

 1. På hvert ben vil være nødvendig å bruke flere vedlegg. Logger er fremstilt i henhold til segment 2 i lengde fra 10 til 15 centimeter.
 2. Ved slutten av hver seksjon skal utføre et hull for bolting.
 3. På slutten av hvert bord skal lage hull. Det bør tas i betraktning for å gjøre åpningen falt sammen med de boret i hjørnet.
 4. Dette etterfølges av den øvre del av bæresøylen omtrent 40 centimeter til å trekke seg tilbake. Notere den avstand som den første delen som skal sveises hjørne som skal utplasseres nedover.
 5. Deretter bør det være re tilbaketrekning fortsatt ca 4,5 centimeter og en sveiseområdet er nå utvidet direkte oppover.
 6. Videre er det nødvendig å trekke seg nedad omkring 1 meter på denne måten, og å montere den nedre brakett.
 7. Etter det, med hjelp av skruer du må installere skinner på treet.

Det gjøres oppmerksom på det faktum at avstanden mellom de tverrgående bjelkene kan reduseres. Men i dette tilfellet, kan utformingen redusere sin styrke. Støtte i seg selv må nødvendigvis være høyere enn den plating er ikke mindre enn 10 centimeter, og bunnen skal være i en avstand fra bakken i en avstand på ikke mer enn 15 cm.

Vindsperre etablert rammeverk

Før du starter installasjonen direkte selv montering styrene, er det nødvendig å huske på at det er flere måter.

I en metode, gjerde som er montert på bjelkene før den sistnevnte er lagret i stativet, nemlig:

 1. Viste tversgående bjelker med en ønsket avstand mellom dem, og samtidig opprettholde den planet. Dette kan gjøres ved hjelp av pre-forberedt stands av enhver mor.
 2. Det er ikke nødvendig å fremstille templat, noe som vil bli anvendt for å klaringen mellom platene.
 3. Den nedre og øvre kant av bladet er eksponert med en linjal. I stedet lov til å bruke hvilken som helst linje av traversen, som har holdt seg, er ikke involvert.
 4. Skruer på tre planker blir installert direkte på bjelkene selv.
 5. Etter det, er det ferdige stoffet og dets fiksering til de preparerte brakettene. Det er verdt å merke seg at det alene ikke kan gjøre dette, så du trenger en assistent. Hvis handlingen før det var sant, vil det ferdige stoffet montering skje raskt og uten anstrengelse.

Hvis vi snakker om den annen installasjonsmetode, da det betyr at den direkte montering av hvert bord individuelt. I dette tilfelle er det nødvendig å forberede for en lang og omstendelig prosess. Etter at hver plate må installeres for å måle avstanden mellom dem (hvis en klaring mellom platene) og test tydelig vertikal.

Det bør bemerkes at noen av metodene er populær blant eiere av private boliger og landet, så å si hvilken som er bedre er umulig. Hver utførelse selekterer for seg, avhengig av valget av tre gjerdet design.

Hva kan behandles og å male et tregjerde

Det bør være klart at den installerte tregjerde tar på en endring av klimaet i alle årstider. Av denne grunn er det helt nødvendig å beskytte mot fuktighet, brann og skadedyr.

Ikke glem at solens ultrafiolette stråling skader på tregjerde med den begrunnelse at som et resultat av sin eksponering i indre tre fuktighet er tapt, slik at det mister sin bæreevne og selv utseende.

Av denne grunn anbefaler vi å behandle treverket med spesielle UV-herder som kan kjøpes til enhver jernvarehandel.

En slik impregnering er nødvendig for å behandle et par ganger på primeren med dyp gjennomtrengning. Etter det, kan du bruke vannfast maling og lakk for handelen tregjerde attraktivt utseende.

Beregn den fulle verdien av det er rett og slett umulig, fordi alt avhenger av ønsket mengde materiale.

Hvis vi snakker om kostnadene ved de nødvendige byggematerialer, er den gjennomsnittlige prisen oppført i tabellen nedenfor:

Til dags dato er det fortsatt et annet materiale enn tre, som ble lest i samme smidig å gjennomføre ulike design beslutninger (treet er svært tilgjengelig på priskategori).

Men på en slik måte at gjerdet har en intern visning. Ingen kan si at arten er blitt verre.

I denne utførelsen designløsningen fokusert på hver eneste detalj, kan du se hvordan arbeidet seg konturer og hjørner glattet i sin helhet. På bildet kan du se skyvedør fra samme verft.

Enig, veldig få av oss vet hvilke metoder bruker en eller annen designer til å realisere sine fantasier. Men de bruker: kalsinering skape aldrende effekt hell kombineres med forskjellige tre smidd metall elementer, og selv trivielle treet polert og utsatt for maling i forskjellige farger.

Og hvordan synes du om den brutale stil? Enig, det er bare imponerende.

For å gjennomføre en slik designløsning, trenger du bare en stikksag, slipemaskin og ferdigheter i treverk. Hvis det finnes verktøy og lyst, kan du oppnå effekten av en battered tre.

Og hvem liker å behandle gåter? Hvis det er ønsket, kan du først tegne en tegning på bordet, og deretter kutte mønsteret. Det er verdt å betale oppmerksomhet til det faktum at dette arbeidet anses å være en gullsmed, fordi hvert bord har sin presise størrelsen og kurvatur.

Den mest vanskelig prosess i byggingen av plankegjerdet er vurdert å installere det (ikke til alles makt til å gjøre en slik ordning).

For bygging av plankegjerdet på skive er først nødvendig å nøye behandle utvalget styret. I alle fall ikke bør få lov til på et hvilket som helst sted på brettet har forskjellig tykkelse eller bredde av det samme. I denne utførelsen er særtrekk sin rimelige pris, men dette oppveies av den enorme arbeidet som er nødvendig for å skape en slik etablering.

Til tross for det faktum at platetykkelse på opp til 1,5 cm er ikke særlig egnet for gjerder, kan det bidra til å skape en utmerket ogradku i et gittermønster. Enig slags gjorde ikke verre enn de tidligere versjonene. Og hvis det er fortsatt dekorere og grønne områder, som vil være hennes flette - utsikten er fantastisk.

I løpet av de siste årene har ikke kanter brettet har økt i pris med mer enn 15-20%, men dette hindrer ikke henne å bli holdt i nedre prisklasse. I dette tilfellet, er det ofte brukt i byggingen av et tregjerde i en stil.

Som det kan sees, er dette eksempel illustrerer en utførelsesform av utførelser når det arbeides med ikke-kuttet plater. du kan oppnå noen eksklusive løsninger hvis ønskelig.

Og hvordan lager du løsninger i stil med skodder? Enig, bare slags bombe.

Vakre tre gjerder

Med litt dyktighet til å jobbe med tre, kan du lage en vakker gjerde for en kort tid.

Denne utførelsen er populært med mange eiere av private boliger, siden opprettelsen ikke tar mye tid og krefter. Jeg er enig i at formen er svært attraktive.

Standard fekting, som er egnet som et privat hus, og for forstadsområder. Det krever ikke ham noen spesielle ferdigheter, men samtidig har en fin utsikt.

Hvis du vil lage et utskåret gjerder med hendene må ha ferdighetene til carving tre.

Å lage slike gjerder kan ta mer enn 3 måneder, fordi alle detaljer spiller en stor rolle. Men det er verdt det. Denne typen gjerde er egnet for ethvert interiør.

Og hva om slike varianter skjæring? Jeg er sikker på at mange drømmer om et slikt gjerde, fordi det ikke kan bare understreke den personlige stilen, men også skape en illusjon av antikken.

Gjerder blir ofte brukt når du oppretter rock hager eller bare i landskapet design.

Små gjerder av tre, vil være i stand til å fremheve trekk ved et anlegg, for å utfylle det indre av infield.

mulig å lage noen dekorative ogradku en bestemt farge, hvis ønskelig. Det krever ingen ferdigheter.

Mange drømmer å skape en liten del av sin historie, og fordype seg i gamle dager.

Denne varianten effekten av antikken er stor for områder der trehusene. I kombinasjon med den samme m gjerdet kan du lage selv en ekte eventyr.

Og hvis du legger litt pynt i form av et tykt tau? Utsikten er rett og slett fantastisk. For at naboene ville komme til innehaveren av et slikt gjerde med beundring.

Gjerder av bølge tre

Hvis en eller annen grunn er det ikke noe ønske om å jobbe med tre, kan det være installert gjerde av bølgepapp. Dermed er det mulig ikke bare å øke levetiden, men også skape en illusjon av et tregjerde.

Hvis ønskelig, kan du bruke den profilerte lys-farget tre, som passer perfekt til ethvert interiør. Levetiden til et slikt gjerde over 25 år.

Et annet alternativ er å bruke korrugerte mørkere toner, noe som gjør det mulig å skape en illusjon av tre dekket med lakk. Flott for tre hus eller bygninger omsluttet i plast under treet.

Avhengig av ønskene til eieren av et privat hus, kan gjerdet selv gjøres i enhver stil.

Høye gjerder er alltid populært med eierne av private hus. Takket være dem, kan du skjule alt som skjer på territoriet til området fra visningen, gjøre ogradku vakre og eksklusive.

Et annet alternativ er å installere et gjerde med små åpninger. Denne typen gjerder er perfekt for enhver privat hus, uavhengig av sin størrelse og stil.

Som en generell regel, installasjon av denne type gjerde på sin pris er tilgjengelig for enhver borger av landet vårt. Slike gjerder er perfekt for installasjon i hvilket som helst sted, uavhengig av om det er en villa er et privat hus.

I dette bildet kan du se at stålplaten er å kombinere en kombinasjon av dekorative stein og treet selv. Det ser flott ut og har en lang levetid.

For de som elsker minimalisme perfekt mulighet til å opprette et gjerde av korrugerte stålplater under treet. Denne typen holdning til klassisk stil og er perfekt for å utføre plikt - til å beskytte området, samt en god dekorasjon.

Når du oppretter et gjerde murstein og tre kombinert stor. De prøver ofte å kombinere designere til å lage interiør i rommet og utover.

Gjerde i klassisk stil ved hjelp av konvensjonelle murstein og boards. Takket være vellykket kombinasjon av tilpasset fargepalett, ser dette gjerdet ikke bare rik, men også svært attraktive.

Ved denne anordning kombinerer formede elementer med tre gjerdet murstein. Velvalgte fargepaletten kan du bruke den på noen Mete.

Denne kombinasjonen av byggematerialer i de fleste tilfeller brukes i landets hus og hytter.

På sine egne for å gjenskape slike ogradku ville være svært vanskelig, og du må ikke bare være i stand til å håndtere dette materialet, men vet også vanskelighetene med å blande en spesiell løsning. Men du må innrømme, disse gjerder er i stand til å overraske med sin skjønnhet, selv de mest captious kritiker.

Gjerder, kombinert med dekorative stein gi illusjon av en gammel festning. Ofte brukt for installasjon i hytter eller på territoriet til private firmaer.

Nå i verden av tre gjerder begynte å vise en tendens til å bruke andre mønstre. De tillater enkle gjerder for å skape noe spesielt og unikt i sitt slag.

Som man kan se, er et slikt mønster svært vanskelig å gjøre med hendene, med mindre en person er ikke, og har tilstrekkelige ferdigheter i å arbeide med treskjæring.

Den kan bestilles fra tråden spesialist på tre sammensetningen i kinesisk stil, som vist på bildet. Dette alternativet anses å være ganske vanlig i vårt land.

Sikkert hver eier av nettstedet ønsker å installere den opprinnelige gjerdet. Men hva er de?

Denne originale utformingen tre gjerder i vårt land er ikke vanlig. Dette skyldes i stor grad en kostbar fornøyelse (den opprinnelige prisen kan variere fra 40-50 tusen rubler).

En slik utforming løsning kan ikke bare gjøre dine naboer å se på gjerdet med misunnelse, men også gjør området svært rik og personlig.

Gjerder av tre, horisontale,

Mange av våre landsmenn når du installerer gjerder ofte lurer på - hva bedre vertikal eller horisontal? Faktisk er den eneste forskjellen i smak.

Snakker om en slik vertikal gjerde kan si med sikkerhet at det kan gjøre alle i hjemmet, mens tilbringe en kort periode av tid og penger. Den klassiske stilen er egnet for beskyttelse av territorium.

Bildet viser at den vertikale gjerdet, laget ved hjelp av sofistikert design. Gjøre dette veldig vanskelig hjemme, og hvis du vil ha til å søke hjelp av fagfolk. Men det er verdt det.

Smidde elementer til alle tider ga gjerder styrke og attraktivitet. Men på grunn av den betydelige prisen er ikke veldig populært.

Tregjerde med smidd metall ledninger i bildet gjør det en original på sin egen måte. Det gir området av stil og skjønnhet. Videre smijern gjerde designelementer gjør en meget vanskelig, noe som i betydelig grad øker levetiden.

Slik utførelse som kombinerer tre, murstein, og faktisk, smidde elementer, gjør nesten gjerde liv. Han var ikke vanskelige klimatiske forhold, er det vanskelig å skade, og viktigst av alt - det er vakkert og stilig.

De fleste av våre innbyggere gjør stakittgjerder. du kan gjøre en veldig god gjerde med dette materialet. Man trenger bare å se på disse bildene.

Selvfølgelig, hvis dette gjerdet maling, og deretter lakkert og få svært god, men også fordi det er attraktivt. Hva er typisk - det kan gjøres på kortest mulig tid (perioden av sin konstruksjon er ikke mer enn 1-2 dager).

I nærvær av voldelige fantasier og stort ønske om å nettstedeieren, kan vi gi en så stor designer ogradku som aldri opphører å behage øyet av andre.

Fence stigen er ikke sjelden i hverdagen til eierne av private hus. Først - denne typen sparer på brettet, som små hull kan redusere mengden av materiale, og for det andre - det viser seg til slutt svært godt.

På bildet ligger gjerdet stigen, som fortsatt er omsluttet inne gulv. På grunn av dette er det utenfor Sras svært effektivt, mens innenfor gjerdet del ser veldig ryddig.

Denne typen stige i de fleste tilfeller, er satt i forstads private hjem. Små sprekker mellom styrene kan du se de vakre grønne områder, som kan plantes bak gjerdet.

Videoen nedenfor viser hvordan du kan lage en billig gjerde laget av tre.

Mest interessant tre gjerder for private hjem: beskrivelse og fotoprimery

Velkommen våre kjære gartnere, samt de innbyggerne i byen leiligheter, som ikke har ennå heldig å ha sitt eget nettsted, men er i hemmelighet drømmer om per se. Det siste vi si: Fortvil ikke. På gata, også, en dag vil passere en regning samler.

Og så, når du utføre dokumenter på sin egen jord, umiddelbart må du gjerde! Og ikke noen, men definitivt en fin og billig, fordi etter en så betydelig oppkjøp på den kunstneriske smiing penger vanligvis har ikke annet valg enn å legge ut gjerdet av stein eller murstein er ikke den mest flyktige ting.

Så kom til redning av tre gjerder for private hus bilder av det beste som vi besluttet å vise deg i vår dagens gjennomgang.

Gjerder og rekkverk for boliger

La oss begynne med en enkel. Med de mest vanlige tre gjerder, for produksjon av noe som er det unødvendig å ha noen kunstneriske talent. Men dette betyr ikke at en slik barriere vil ikke fungere for en hyggelig herregård, faktisk bare betyr ikke dårlig.

Hva ville du ha vært lettere å forstå, har vi besluttet å organisere materialet.

Så kan alle de tre gjerder være ganske tydelig delt inn i tung, designet for å imøtekomme produksjon av basen og lys - de på bunnen trenger ikke.

La oss starte med sistnevnte som med billigere.

Som vi har sett, til lungene gjerder vil melde alle plankegjerdet, for produksjon av noe som det ikke er nødvendig å sette forskaling og armering strikke. Som kolonnene kan da tjene som trebjelkene og metall eller asbestobetonnaya rør.

Det er ikke for fundamentalt, det viktigste at de ble begravd under dybden av jord frysing og hadde en tilstrekkelig stabilitet i området for kontakt med jorden. Det kan se ut som følger:

Stolpene er valgfritt

Selvfølgelig, helst betonirovka, fordi i dette tilfellet er det mulig å gjøre en liten runde søyler sokkel. En bagatell, men livet er ikke forlenget for ett år. Men det er på den ene siden, og på den andre - hvis du ønsker å endre disse kolonnene, har ganske tinker.

Fordelene med disse fotoceller inkluderer lave kostnader og raske å montere hastighet. Hvis du velger en lys gjerdet, og tatt hensyn til økonomiske begrensninger, det handlet riktig.

Men vertene reshivshiesya å bygge tunge beskyttelse, brukes tre, sannsynligvis fra et rent estetiske hensyn, for eksempel betong fundament, pluss en stein eller murstein søyler vil motvirke noen form for sparing.

Alternativ her, som i bygging av stripen fundament for huset nøyaktig to.

 1. Du kan komme til ikke-frossen jord og helle betong på høyden.
 2. Og du kan erstatte jord duvende på samme sand eller grus, og håper at dette vil spare puten tape på belastningen.

I det sistnevnte tilfellet er det imidlertid nødvendig å strikke armeringsnett, som også bidrar til kostnadsbesparelser, men betongen vil trenge mindre enn halvparten. Hva er mer lønnsomt å vurdere selv.

Scheme-tung gjerder eksempel som følger:

Ideen er å evig foundation som du kan endre delen lett. I dag er de tre, lei, og i morgen flaunt laget av bølgepapp, og senere, kanskje, og smiing av pengene vil være i stand til å spare opp.

Typer materiale for tregjerde

Men dette er ikke den eneste mulige "filtrering". Mange foretrekker å utpeke gjerder brukes til å sy de materielle spenn. Det kan skilles:

Som du kan se, i inntaket faktisk brukt hele spekteret av alle typer trelast, og hva som er mest interessant, fordi noen av dem kan gjøre en vakker tregjerde om å vitne, og selv om bare for hage. Det viktigste er å heve den riktige ideen, og deretter saken for små, brette opp ermene og bringe den til liv.

Vel, den siste divisjonen, noe som kommer til meg virker det mest logiske, nemlig i design, som er det vi ser på i detalj.

En av de vanligste typene tregjerde - et gjerde. Utformingen av en slik behandling ved første øyekast en ganske uoriginal. Og ja, derfra ta interessante ideer. Hamret av samme avstand troppen om de ser ganske pen, men hadde allerede ganske namozolil øynene for de siste hundre årene.

Og likevel er det ingen kreative ideer om grenser, se eksempler på uvanlige picket.

Men hvor mye fantasy gjelder ikke, og gjerdet har en betydelig ulempe - gjennom tunet kan sees. Og denne mannen med en nasjonal mentalitet er ikke alltid til sin smak. Vel, vi har fortsatt ikke vokst til europeisk nivå, for å ha en grønn plen og symbolske palisader.

Vi trenger alltid å bli blokkert, skjult, og derfor desto mer populær sjakkbrett i dag. Liker, det samme gjerdet, men i to rader. Gjennom dette ikke lenger popodsmatrivaesh, og viktigst endret og gjerder design selv, slik at mestere til å realisere helt uventede ideer.

Det er kanskje se rute av kanter boards

Men på grunn av dyrket croaker, men oftere, selvfølgelig, brukte de tradisjonelle tre lamellene.

De som foretrekker gardiner persienner, sørg for å sette pris på stigen. Sistnevnte kan enten være åpen, eller samles i et fjerntliggende panel. Men se for deg selv.

For vakker hage fekting delen ville og gjerde i et rutenett. For produksjon av slike brukte høvlet tre lameller, selv om noen håndverkere og her viser seg å bryte kanonene.

Til tross for sin enkelhet er det ofte mulig å møte tre gjerder av "Ranch". Det ville synes det er kjedelig, men hvis du er i samme stil og gjøre en gate med en wicket, kan du få en svært original gjerder, men ikke mye ødelagt.

Som du kan se, disse gjerdene ikke nøl med å søke selv eierne av luksusvillaer.

Veldig interessant og rik på muligheter er en gruppe av beskyttelse under navnet "twist". Her kan overføres og gjorde et gjerde antikk og moderne alpin-stil vri. Materialer som brukes til bygging av en rekke tynne kvister og vinranker til høvlet kanter boards. På dette punktet som på så mye.

Men det kan se ut som vri som gjerder for private boliger

En sjelden type tre gjerder, som imidlertid har all rett til å eksistere. Spesielt når for registrering er tatt av profesjonelle. Fordelene med slike gjerder kan tilskrives deres levetid og pålitelighet. Ulempene - en massiv og dyrt. Tross alt, kruglyasha av produksjonen går mye.

Til slutt, den siste av standard plankegjerdet - en klassiker. I slike spenner er laget av massivt tre brett. Ikke veldig original idé, men det er ingen regnskap for smak.

Det var ideen om standard, men ikke alltid en eller annen "gjerde" design funnet i sin rene form. Noen ganger kreaktivschiki vekke slike kunstneriske ideer som enten ikke passer inn i noen av de ovenfor diskuterte mønstre eller kombinerer flere ideer. I dette tilfellet snakker vi om opphavsrett dekorative gjerdene, og at du nøyaktig representerer hva som foregikk, se på et par av noen slående eksempler.

For eksempel, her master vakkert kombinert "Sjakkbrett" med "net". Det er vanskelig selv å forestille seg hvor mye han måtte være opptatt, men resultatet var utmerket.

Et gjerde for fremstilling av en slik generell inngang gikk oshkurennye tråder. Et godt eksempel på et tema når talent sparer penger.

Forresten, hvis du ikke vet hvor vakkert å male gjerdet, ta en titt på følgende bilde. God farge, kombinert med ingen kompliserte innstillinger slått kjedelig gjerde inn et kunstverk.

Vel, de følgende eksempler i kommentarene ikke trenger. Se, kanskje de vil inspirere deg til å lage ditt eget design på et mirakel.

Farvel og se deg snart på nettstedet om landet.

Nettsted om hytta Marina Makarova. Transform hytte i paradis

Togo, som skal stjele innhold, lider avlingssvikt, skadedyrangrep, inntrengere og full grodde hagen ugress.

1

Leave a Reply

+ 36 = 41