Tregjerde horisontal bilde

Vi bestemmer oss for hvordan å lage gjerdet av tre

I fjor mote for tre konstruksjon fører til at flere og flere utviklere mener at metall gjerde ikke kan være den beste løsningen. Når det gjelder holdbarhet, og kan, ja, men i form av estetikk, er det dårligere tre. Tregjerde noe mistet sin popularitet på grunn av sin korte levetid: tre, under konstant eksponering for sol og vann, er raskt ødelagt. For å øke levetiden, den beskyttende belegg i form av malingen må stadig renovere. Når en stor grad er tidkrevende og krever en betydelig mengde blekk. Dette problemet har blitt mindre akutt, som nye antiseptiske midler dukket opp nylig, til å forlenge løpetiden på tjenesten av gjerdet, samt gi motstand mot flekker i flere år. Begrepet annerledes - fra 2-3 år til 5-7. Det avhenger av hvilken type impregnering og antiseptiske produkter, men å finne en "long-playing" er ikke vanskelig: i noen mer eller mindre stor butikk.

Og disse er ikke impregnering maling over tre tekstur: se alle årer. De bare endre farge, vanligvis på en mørkere. Et slikt gjerde tre ser solid og rik. Selv en enkel gjerdet, og så vanskelig, og enda mer.

Enkelt gjerde av sotede antiseptisk impregnerte planker ser solid

Det som er viktig er at å sette et tregjerde med hendene kan være alene, om nødvendig, selv uten involvering av assistenter. En annen viktig: en betydelig del av arbeidet - utarbeidelse av tre - kan utføres ikke på plass, og, si, i garasjen eller verksted. Og for å starte den lenge før byggestart. For eksempel, fra høsten til våren, og bygningen har til å starte på en jevn varme været.

Tree - et svært tøyelig materiale og den enkleste ting kan gjøres slik at det ser ut som et kunstverk. Dette gjelder også for gjerder. Hvis ønskelig, kan du lage en "candy" som nytelse å se på. Konstruksjoner av tre gjerder noen.

Den mest enkle - gjerde. Dette settet kanting plater eller planker lik vanligvis bredder som er naglet vinkelrett på to eller flere sidestyring.

Skjema gjerde av planker spikret vertikalt - plukket

Kan være annen form toppen. Speel gulvet 90 ° - det enkleste alternativet, men ikke den beste, ikke bare i form av estetikk. Øvre slik shtaketiny selv farget, er utsatt for intensiv fuktighet, vil den svikte først som følge av belegg på dette stedet. En tre porer i sagsnittet vinkelrett til å forbli åpen. Regn, tåke, smeltende snø / is absorbert av dem, noe som fører til ødeleggelse av tømmer. For å unngå dette, skjære vekk den øverste etasje er ikke 90, og ved 45 °. Hvis du ser på dette brettet i profilen, er spissen skrå (se figuren nedenfor).

1

Til vann rullet av toppene av trestykker, spilite dem under 45 °

Avstanden mellom to nabo shtaketinami valgt i henhold til ditt ønske. Man kan lage en solid gjerde, oppfordret hverandre til å lukke, er det mulig - en gjennomskinnelig, og etterlater et gap på 1-2 cm, og kan være fullstendig transparent - med en stor avstand lik bredden av de plater eller enda mer. Slike varianter er populært for intern beskyttelse som er ment å skille og markere grensesonen enn fra noe for å beskytte. For det ytre gjerdet vender mot gaten velger vanligvis kontinuerlig installasjon kan - med en svært liten avstand, slik at styret ikke "puchilo" under vått vær.

Gjennomsiktige alternativ stakittgjerde dekorert med små hakk

Legg mangfold saget toppen. De kan slipes på forskjellige måter - med en avrundet topp, i form av en topp, trekanter, trapeser. Alt dette i ulike former og kombinasjoner.

Noen selv gjør virkelig kunstverk: skåret gjerde krever mye utholdenhet. Møysommelig arbeid, men resultatet er verdt det.

Gjør krøllete topper raskere og enklere med hjelp av en mal. Fra et utvalg av finér, bringe den til den ideelle stat. Da denne malen kutte ut resten. Cut kan være å bruke en stikksag eller en fresemaskin.

Jigsaw for anledningen kan og kjøpe. Alle de samme, selv med denne prisen artikler bli billigere enn å kjøpe ferdiglagde skåret shtaketiny. Problemet her er at det tar lang tid, og shtaketiny fått ujevn: det bare går rett neglefil, så litt til venstre. Kantene på da fortsatt har til å håndtere sandpapir.

Kjøp Fres, så hvis det ikke ønsker å bruke, er det ikke lønnsomt. Og de som har det allerede, kan kjøpe en kutter med en flytende hode og skjønte gjerde gjøre med det. Høyden av kuttedelen er lik tykkelsen av skjærebord som skal behandles, og hodet ligger an mot malen.

Fresing picket mønster

I begge tilfeller, behovet for å liksom fikse malen til arbeidsstykket. Dette kan gjøres med tynne negler eller limt på malen dobbeltsidig tape.

Men hvis du nærmer deg den kreative prosessen, selv fra de flate tynne strimler kan lage en vakker tregjerde: spikre i forskjellige vinkler.

Slik skjønnhet er lett å gjøre (merk: på toppen av 45 °)

Enda enklere å lage forfatterne av tre stakittgjerde: de gjorde bare ikke-lineær høyde, med vekt på lindring av lekte spikret på toppen. Dette, forresten, den andre måte å betydelig øke levetiden av tre gjerde - Lekte blokkerer tilgang til vann til den mest sårbare åpne tverrsnitt). Også formidle ikke-linearitet spikret striper på overflaten av et rammeverk og tre inne farget i en lys farge. Enig original.

Ukonvensjonelle tilnærming og dekorative picket har multiplisert

Et gjerde laget av tre "Sjakkbrett" eller "sjakk"

Faktisk er dette en av de underarter av gjerdet. Fora fylt vekselvis med den ene eller den andre side av de tverrgående stenger. Det viser seg et interessant syn av volumet.

Prinsippet med å sette shtaketin i gjerdet "Sjakkbrett" eller "sjakk"

Hvis du ser på et gjerde rett overfor, ser det ut som en kjedelig, hvis den ene siden, og deretter i en bestemt vinkel vil være en del av tunet er synlig gjennom åpningen. Graden av gjennomsiktighet justeres inn i en stropp, for en annen. Du kan gjøre det slik at prosmatrivaemost vil være null. For eksempel, når bredden på stroppene på 10 cm, avstanden ikke overstige 6 cm mellom dem. Her, som audio se, ingenting er synlig. Ulempe - en stor vedforbruk. Men altfor vakre gjerder oppnås, spesielt når det kombineres med murstein eller stein søyler og skulpturPlater laget.

Laget av sjakkbrett og horisontale gjerder. Men her er det nødvendig å huske på at et slikt gjerde er veldig behagelig å klatre: styret som et skritt. Men det er noe gjerde ikke så alvorlig hindring. Snarere er det beskyttelse fra nysgjerrige øyne enn fra alvorlige angrep.

Tregjerde - horisontal Sjakkbrett

Se slike "sjakk" anstendig og respektabelt. Kolonner kan være alt: metall, tre, stein, betong. Hvis gi metallstengene, er de laget av tykkvegget rør-profil (3 mm). Over bakkenivå på forsiden og baksiden av det sydde planker (i stolpene med bolter eller skruer) som er større enn bredden profil: akt på sidene, bør de ved 3-6 cm Dermed får vi føringen, i hvilken brettet .. Kortet blir så festet til huden i søylene.

En annen type horisontal gjerde - kalt "Christmas tree". Så kalt fordi platene er stablet nær hverandre, og med en overlapping på knappen nedenfor. Profilen ligner på treet, slik det er tegnet av barn.

Tre "fiskebein" gjerder skape et kontinuerlig belegg

Ifølge denne gjerde for å klatre opp vanskelig. Legg merke til at toppen har et beskyttende skjold. Det beskytter de mest sårbare delen av gjerdet, langt utvide sin levetid, samt presse neste maleriet. Tross alt, som regel på toppen og bunnen av dekselet mest skadet. Nedenfor gjerdet beskyttet av hetten fra toppen - toppen.

Den skiller seg fra det ovenstående at platene ikke er tilstøtende til hverandre. De er festet i en vinkel, men med litt lek. Denne typen gjerde ikke skaper solide vegger og gårds kan sees, selv for dette, og trenger å sitte ned eller ligge ned - avhenger av hellingsvinkelen.

Fence kalles "blinds" - å se på strukturen, forstår hvorfor

Denne typen gjerde er svært uøkonomisk - vedforbruk er vanligvis høy. Kompleks og sammenstilling: for hvert brett for å montere bar (vinkel) eller zapilivaem i innlegget utsparingen.

Men denne konstruksjonen gir god ventilasjon området. Dette er viktig hvis klimaet eller vått terreng. Solid gjerde har ikke satt: under den vil dam og gjørme tørker ut noensinne i gården.

Braid av styret - en vakker gjerde

Uvanlig ser gjerde laget av bøyde planker mellom stolpene. De henger sammen mellom pilarene i en tradisjonell type gjerde. Bare gjør det fra lange boards.

Fence "flette" av styret

Oftest opptrer de i horisontal design. Færre ledd og bøy lange spenn enklere.

Den horisontale nettverk av gjerdet styrene

Det er også vertikale fletter. For å gi dem det ferdige utseende i toppen og bunnen av neglen strimler - de holder platekanter og beskytte dem mot vær og vind.

Vertikalt gjort den østerrikske nettverk

Hvordan en slik skjønnhet, ser i videoen. Veldig enkelt, men kraften som kreves anstendig.

Fra tynne og ikke meget lamellene lage en rekke gitter: et bredt spekter av vinkler, hyppigheten lokaliseringen av stripene, etc. Disse gjerdene igrabt heller dekorative rolle og blir brukt for inngjerding eller inne - vann tyv i hagen - eller inngangsdør - for å markere grensen, men ikke i nærheten av skjønnhet.

Bare overrasket: hva skjønnhet folk kan gjøre fra et stykke tre. Virkelig vakker. Og noen, mens ikke så veldig komplisert.

Kanskje noen vil inspirere disse bildene gamle plankegjerdet, vil de være i stand til å gjenta ...

Gjerder av tre med hendene: hvordan du gjør, hvilke typer ideer - 49 bilder

Gjerder til alle tider vært kjent for sin popularitet. På mange måter var dette årsaken til den relativt billig pris og enkel installasjon. Men i dag er situasjonen har endret seg litt, og nå fra treet for å skape ikke bare fekting, men virkelige mesterverk.

Vurdere alle detaljene.

Opprette et tregjerde i hjemmet. trinnvis prosedyre

Byggingen av tregjerde kan deles inn i flere faser, nemlig:

 1. Montering av støttepilarer;
 2. Installere tverrstengene;
 3. Skjerming, som er installert ramme.

Hvert trinn i konstruksjonen bør utføres i sin helhet.

Montering av støttepilarer som bæres tilbakefyllingsmetoden. Algoritmen er som følger:

 1. Verksted ved hjelp av en drill, en spade og skrap (hvis det blandes jord, og det er nødvendig å på forhånd er løsnet) for å lage et hull til en dybde på 1,5 meter med en diameter på 50 cm.
 2. På bunnen av hullet setter sanden og forsiktig komprimeres. Tykkelsen bør ikke være mindre enn 15 cm.
 3. Etter at du trenger å installere senter støtte stolpehull og igjen komprimert sand.
 4. Omtrent til høyde på 25 cm over bunnen skulle falle i søvn steinsprut, blandet med sand, og igjen alle komprimeres.
 5. Deretter se etter flathet støtte installasjon (det bør være klart vertikalt).
 6. Deretter må du gjenta prosessen med å sovne sand med grus og komprimeres. Disse trinnene må gjentas inntil blandingen ikke vil få toppen av gropen.

Cross-bjelkene, som er laget av tre, er det best å installere med braketter.

sammenstilling algoritme er som følger:

 1. På hvert ben vil være nødvendig å bruke flere vedlegg. Logger er fremstilt i henhold til segment 2 i lengde fra 10 til 15 centimeter.
 2. Ved slutten av hver seksjon skal utføre et hull for bolting.
 3. På slutten av hvert bord skal lage hull. Det bør tas i betraktning for å gjøre åpningen falt sammen med de boret i hjørnet.
 4. Dette etterfølges av den øvre del av bæresøylen omtrent 40 centimeter til å trekke seg tilbake. Notere den avstand som den første delen som skal sveises hjørne som skal utplasseres nedover.
 5. Deretter bør det være re tilbaketrekning fortsatt ca 4,5 centimeter og en sveiseområdet er nå utvidet direkte oppover.
 6. Videre er det nødvendig å trekke seg nedad omkring 1 meter på denne måten, og å montere den nedre brakett.
 7. Etter det, med hjelp av skruer du må installere skinner på treet.

Det gjøres oppmerksom på det faktum at avstanden mellom de tverrgående bjelkene kan reduseres. Men i dette tilfellet, kan utformingen redusere sin styrke. Støtte i seg selv må nødvendigvis være høyere enn den plating er ikke mindre enn 10 centimeter, og bunnen skal være i en avstand fra bakken i en avstand på ikke mer enn 15 cm.

Vindsperre etablert rammeverk

Før du starter installasjonen direkte selv montering styrene, er det nødvendig å huske på at det er flere måter.

I en metode, gjerde som er montert på bjelkene før den sistnevnte er lagret i stativet, nemlig:

 1. Viste tversgående bjelker med en ønsket avstand mellom dem, og samtidig opprettholde den planet. Dette kan gjøres ved hjelp av pre-forberedt stands av enhver mor.
 2. Det er ikke nødvendig å fremstille templat, noe som vil bli anvendt for å klaringen mellom platene.
 3. Den nedre og øvre kant av bladet er eksponert med en linjal. I stedet lov til å bruke hvilken som helst linje av traversen, som har holdt seg, er ikke involvert.
 4. Skruer på tre planker blir installert direkte på bjelkene selv.
 5. Etter det, er det ferdige stoffet og dets fiksering til de preparerte brakettene. Det er verdt å merke seg at det alene ikke kan gjøre dette, så du trenger en assistent. Hvis handlingen før det var sant, vil det ferdige stoffet montering skje raskt og uten anstrengelse.

Hvis vi snakker om den annen installasjonsmetode, da det betyr at den direkte montering av hvert bord individuelt. I dette tilfelle er det nødvendig å forberede for en lang og omstendelig prosess. Etter at hver plate må installeres for å måle avstanden mellom dem (hvis en klaring mellom platene) og test tydelig vertikal.

Det bør bemerkes at noen av metodene er populær blant eiere av private boliger og landet, så å si hvilken som er bedre er umulig. Hver utførelse selekterer for seg, avhengig av valget av tre gjerdet design.

Hva kan behandles og å male et tregjerde

Det bør være klart at den installerte tregjerde tar på en endring av klimaet i alle årstider. Av denne grunn er det helt nødvendig å beskytte mot fuktighet, brann og skadedyr.

Ikke glem at solens ultrafiolette stråling skader på tregjerde med den begrunnelse at som et resultat av sin eksponering i indre tre fuktighet er tapt, slik at det mister sin bæreevne og selv utseende.

Av denne grunn anbefaler vi å behandle treverket med spesielle UV-herder som kan kjøpes til enhver jernvarehandel.

En slik impregnering er nødvendig for å behandle et par ganger på primeren med dyp gjennomtrengning. Etter det, kan du bruke vannfast maling og lakk for handelen tregjerde attraktivt utseende.

Beregn den fulle verdien av det er rett og slett umulig, fordi alt avhenger av ønsket mengde materiale.

Hvis vi snakker om kostnadene ved de nødvendige byggematerialer, er den gjennomsnittlige prisen oppført i tabellen nedenfor:

Til dags dato er det fortsatt et annet materiale enn tre, som ble lest i samme smidig å gjennomføre ulike design beslutninger (treet er svært tilgjengelig på priskategori).

Men på en slik måte at gjerdet har en intern visning. Ingen kan si at arten er blitt verre.

I denne utførelsen designløsningen fokusert på hver eneste detalj, kan du se hvordan arbeidet seg konturer og hjørner glattet i sin helhet. På bildet kan du se skyvedør fra samme verft.

Enig, veldig få av oss vet hvilke metoder bruker en eller annen designer til å realisere sine fantasier. Men de bruker: kalsinering skape aldrende effekt hell kombineres med forskjellige tre smidd metall elementer, og selv trivielle treet polert og utsatt for maling i forskjellige farger.

Og hvordan synes du om den brutale stil? Enig, det er bare imponerende.

For å gjennomføre en slik designløsning, trenger du bare en stikksag, slipemaskin og ferdigheter i treverk. Hvis det finnes verktøy og lyst, kan du oppnå effekten av en battered tre.

Og hvem liker å behandle gåter? Hvis det er ønsket, kan du først tegne en tegning på bordet, og deretter kutte mønsteret. Det er verdt å betale oppmerksomhet til det faktum at dette arbeidet anses å være en gullsmed, fordi hvert bord har sin presise størrelsen og kurvatur.

Den mest vanskelig prosess i byggingen av plankegjerdet er vurdert å installere det (ikke til alles makt til å gjøre en slik ordning).

For bygging av plankegjerdet på skive er først nødvendig å nøye behandle utvalget styret. I alle fall ikke bør få lov til på et hvilket som helst sted på brettet har forskjellig tykkelse eller bredde av det samme. I denne utførelsen er særtrekk sin rimelige pris, men dette oppveies av den enorme arbeidet som er nødvendig for å skape en slik etablering.

Til tross for det faktum at platetykkelse på opp til 1,5 cm er ikke særlig egnet for gjerder, kan det bidra til å skape en utmerket ogradku i et gittermønster. Enig slags gjorde ikke verre enn de tidligere versjonene. Og hvis det er fortsatt dekorere og grønne områder, som vil være hennes flette - utsikten er fantastisk.

I løpet av de siste årene har ikke kanter brettet har økt i pris med mer enn 15-20%, men dette hindrer ikke henne å bli holdt i nedre prisklasse. I dette tilfellet, er det ofte brukt i byggingen av et tregjerde i en stil.

Som det kan sees, er dette eksempel illustrerer en utførelsesform av utførelser når det arbeides med ikke-kuttet plater. du kan oppnå noen eksklusive løsninger hvis ønskelig.

Og hvordan lager du løsninger i stil med skodder? Enig, bare slags bombe.

Vakre tre gjerder

Med litt dyktighet til å jobbe med tre, kan du lage en vakker gjerde for en kort tid.

Denne utførelsen er populært med mange eiere av private boliger, siden opprettelsen ikke tar mye tid og krefter. Jeg er enig i at formen er svært attraktive.

Standard fekting, som er egnet som et privat hus, og for forstadsområder. Det krever ikke ham noen spesielle ferdigheter, men samtidig har en fin utsikt.

Hvis du vil lage et utskåret gjerder med hendene må ha ferdighetene til carving tre.

Å lage slike gjerder kan ta mer enn 3 måneder, fordi alle detaljer spiller en stor rolle. Men det er verdt det. Denne typen gjerde er egnet for ethvert interiør.

Og hva om slike varianter skjæring? Jeg er sikker på at mange drømmer om et slikt gjerde, fordi det ikke kan bare understreke den personlige stilen, men også skape en illusjon av antikken.

Gjerder blir ofte brukt når du oppretter rock hager eller bare i landskapet design.

Små gjerder av tre, vil være i stand til å fremheve trekk ved et anlegg, for å utfylle det indre av infield.

mulig å lage noen dekorative ogradku en bestemt farge, hvis ønskelig. Det krever ingen ferdigheter.

Mange drømmer å skape en liten del av sin historie, og fordype seg i gamle dager.

Denne varianten effekten av antikken er stor for områder der trehusene. I kombinasjon med den samme m gjerdet kan du lage selv en ekte eventyr.

Og hvis du legger litt pynt i form av et tykt tau? Utsikten er rett og slett fantastisk. For at naboene ville komme til innehaveren av et slikt gjerde med beundring.

Gjerder av bølge tre

Hvis en eller annen grunn er det ikke noe ønske om å jobbe med tre, kan det være installert gjerde av bølgepapp. Dermed er det mulig ikke bare å øke levetiden, men også skape en illusjon av et tregjerde.

Hvis ønskelig, kan du bruke den profilerte lys-farget tre, som passer perfekt til ethvert interiør. Levetiden til et slikt gjerde over 25 år.

Et annet alternativ er å bruke korrugerte mørkere toner, noe som gjør det mulig å skape en illusjon av tre dekket med lakk. Flott for tre hus eller bygninger omsluttet i plast under treet.

Avhengig av ønskene til eieren av et privat hus, kan gjerdet selv gjøres i enhver stil.

Høye gjerder er alltid populært med eierne av private hus. Takket være dem, kan du skjule alt som skjer på territoriet til området fra visningen, gjøre ogradku vakre og eksklusive.

Et annet alternativ er å installere et gjerde med små åpninger. Denne typen gjerder er perfekt for enhver privat hus, uavhengig av sin størrelse og stil.

Som en generell regel, installasjon av denne type gjerde på sin pris er tilgjengelig for enhver borger av landet vårt. Slike gjerder er perfekt for installasjon i hvilket som helst sted, uavhengig av om det er en villa er et privat hus.

I dette bildet kan du se at stålplaten er å kombinere en kombinasjon av dekorative stein og treet selv. Det ser flott ut og har en lang levetid.

For de som elsker minimalisme perfekt mulighet til å opprette et gjerde av korrugerte stålplater under treet. Denne typen holdning til klassisk stil og er perfekt for å utføre plikt - til å beskytte området, samt en god dekorasjon.

Når du oppretter et gjerde murstein og tre kombinert stor. De prøver ofte å kombinere designere til å lage interiør i rommet og utover.

Gjerde i klassisk stil ved hjelp av konvensjonelle murstein og boards. Takket være vellykket kombinasjon av tilpasset fargepalett, ser dette gjerdet ikke bare rik, men også svært attraktive.

Ved denne anordning kombinerer formede elementer med tre gjerdet murstein. Velvalgte fargepaletten kan du bruke den på noen Mete.

Denne kombinasjonen av byggematerialer i de fleste tilfeller brukes i landets hus og hytter.

På sine egne for å gjenskape slike ogradku ville være svært vanskelig, og du må ikke bare være i stand til å håndtere dette materialet, men vet også vanskelighetene med å blande en spesiell løsning. Men du må innrømme, disse gjerder er i stand til å overraske med sin skjønnhet, selv de mest captious kritiker.

Gjerder, kombinert med dekorative stein gi illusjon av en gammel festning. Ofte brukt for installasjon i hytter eller på territoriet til private firmaer.

Nå i verden av tre gjerder begynte å vise en tendens til å bruke andre mønstre. De tillater enkle gjerder for å skape noe spesielt og unikt i sitt slag.

Som man kan se, er et slikt mønster svært vanskelig å gjøre med hendene, med mindre en person er ikke, og har tilstrekkelige ferdigheter i å arbeide med treskjæring.

Den kan bestilles fra tråden spesialist på tre sammensetningen i kinesisk stil, som vist på bildet. Dette alternativet anses å være ganske vanlig i vårt land.

Sikkert hver eier av nettstedet ønsker å installere den opprinnelige gjerdet. Men hva er de?

Denne originale utformingen tre gjerder i vårt land er ikke vanlig. Dette skyldes i stor grad en kostbar fornøyelse (den opprinnelige prisen kan variere fra 40-50 tusen rubler).

En slik utforming løsning kan ikke bare gjøre dine naboer å se på gjerdet med misunnelse, men også gjør området svært rik og personlig.

Gjerder av tre, horisontale,

Mange av våre landsmenn når du installerer gjerder ofte lurer på - hva bedre vertikal eller horisontal? Faktisk er den eneste forskjellen i smak.

Snakker om en slik vertikal gjerde kan si med sikkerhet at det kan gjøre alle i hjemmet, mens tilbringe en kort periode av tid og penger. Den klassiske stilen er egnet for beskyttelse av territorium.

Bildet viser at den vertikale gjerdet, laget ved hjelp av sofistikert design. Gjøre dette veldig vanskelig hjemme, og hvis du vil ha til å søke hjelp av fagfolk. Men det er verdt det.

Smidde elementer til alle tider ga gjerder styrke og attraktivitet. Men på grunn av den betydelige prisen er ikke veldig populært.

Tregjerde med smidd metall ledninger i bildet gjør det en original på sin egen måte. Det gir området av stil og skjønnhet. Videre smijern gjerde designelementer gjør en meget vanskelig, noe som i betydelig grad øker levetiden.

Slik utførelse som kombinerer tre, murstein, og faktisk, smidde elementer, gjør nesten gjerde liv. Han var ikke vanskelige klimatiske forhold, er det vanskelig å skade, og viktigst av alt - det er vakkert og stilig.

De fleste av våre innbyggere gjør stakittgjerder. du kan gjøre en veldig god gjerde med dette materialet. Man trenger bare å se på disse bildene.

Selvfølgelig, hvis dette gjerdet maling, og deretter lakkert og få svært god, men også fordi det er attraktivt. Hva er typisk - det kan gjøres på kortest mulig tid (perioden av sin konstruksjon er ikke mer enn 1-2 dager).

I nærvær av voldelige fantasier og stort ønske om å nettstedeieren, kan vi gi en så stor designer ogradku som aldri opphører å behage øyet av andre.

Fence stigen er ikke sjelden i hverdagen til eierne av private hus. Først - denne typen sparer på brettet, som små hull kan redusere mengden av materiale, og for det andre - det viser seg til slutt svært godt.

På bildet ligger gjerdet stigen, som fortsatt er omsluttet inne gulv. På grunn av dette er det utenfor Sras svært effektivt, mens innenfor gjerdet del ser veldig ryddig.

Denne typen stige i de fleste tilfeller, er satt i forstads private hjem. Små sprekker mellom styrene kan du se de vakre grønne områder, som kan plantes bak gjerdet.

Videoen nedenfor viser hvordan du kan lage en billig gjerde laget av tre.

Et gjerde laget av tre med hendene: skimte grenseområdet

Treet var og er fortsatt et populært materiale i konstruksjonen. Eiere av private boliger bruke trevirke til bygging av lysthus, skur, sommer kjøkken og andre fasiliteter. Miljøvennlighet av dette materialet, utmerket smidighet og tilstrekkelig behandling liv gjør det enkelt å bygge et gjerde laget av tre for hånd. Former for moderne tre gjerder har en anstendig utseende, og perfekt utfyller utsiden av husene.

På grunn av den enkle bearbeiding og høy økologisk tre er et populært materiale for gjerder

Gjerder av tre for hånd. Bilder til gjeldende alternativer

Tre gjerder som omgir territorium hager, kan ha ulike former. For sin konstruksjon brukes trelast, kanter og ikke kanter bord, tømmer, strimler, samt barer og greiner. Beskyttelsene kan fylles med fast eller lumen, med anordningen av elementene vertikalt, horisontalt, på skrå, i én eller to rader, med rette og bølgede kanter, samt med innlegg i tegningene.

Stilig tregjerde dekorert med slyngplanter

De mest populære er slike varianter tregjerde med hendene, et bilde som tydelig viser sin design:

 • "Ladder" eller "fiskebein" - denne type gjerde er karakterisert ved den horisontale anordning av platene mellom benene i en vinkel og overlapper hverandre. Eksternt dette motivet ligner skodder: plassen bak veggen er ikke synlig og skrå hull passerer luft og lys;
 • "Checkerboard" som - gjerder, hvor vertikale elementer er plassert i to rekker, å forflytte dem i et rutemønster. Dette gjerder på begge sider - ansiktsbehandling. Fence dekker pålitelig verftet fra nysgjerrige øyne og samtidig har hull som er synlige bare på visse vinkler;

Solid gjerde laget av kantet bord

 • "Fence" - den tradisjonelle utseendet på gjerdet, hvor de vertikale lamellene er festet til skinnene med en viss trinn. Å gjøre gjerde tiltalende utseende kan være klaring via den øvre kant av et gjerde i form av bølger eller sikksakk. Populariteten skyldes enkel installasjon og kostnadseffektiv;
 • "Grille" - den opprinnelige type gjerde, som består av trerammer, som er plassert inne i grillen lamellene. Et slikt gjerde kan konstrueres i en eller to rader med ulike mønstre kryssende strimler. Den har en lys og delikat utseende, brukes som et dekorativt type gjerde;

Ulike varianter av tre gjerder

 • "Braids" - prøvetaking den opprinnelige utforming, oppnås ved hjelp av horisontale eller vertikale sammenbindingsplater. Montering av et gjerde vevd med sine egne hender er ikke så vanskelig, kostnadene er lave, og utseendet er ganske anstendig. På moten flettet gjerder grener eller kvister i hovedsak brukes til dekorative rammer små tettbygde strøk.

Dette er ikke en komplett liste over tre gjerder. Mange opererer gjerder, ved å kombinere i en enkelt struktur eller gitter gjerde og tre i kombinasjon med metall, stein, murstein og andre materialer. Få original og billig design kan oppnås ved byggingen av gjerdet kanter brettet med sine egne hender. Bilder av disse strukturene viser oppfinnsomhet og individualitet av sine produsenter.

Tradisjonell fekting, malt i lyse farger

Et gjerde laget av tre med hendene: nyttige tips

Å designe sine egne hender satt av tre stakittgjerde eller annen type gjerder har vist seg sterkt og holdbart, bør du følge noen retningslinjer:

 • bærestolper som skal monteres sammen med bruk av spesielle sko for å utvide støtteområdet, som vil gi strukturell stivhet;
 • Stenderne plasseres i inkrementer på 2,5 til 3 m;

Eksempler på konstruksjoner av tregjerder, deres montasjemål

 • vertikale og horisontale monterte kabinett komponenter som trengs for å kontrollere nivået av bygningen;
 • behandling tømmer antiseptiske preparater bør utføres før montering av gjerdet. Når konstruksjonen er montert, vil noen steder er tilgjengelige for behandling, og derfor - er ømfintlige overfor virkningen av skadedyr;
 • Det bør sørge for beskyttelse av en av tre gjerde mot nedbør og solstråling. Husk at du trenger å male et tre overflate etter en grundig tørking av materialet;

Den opprinnelige gjerde rundt territoriet til et hus på landet

 • ikke anbefales for å male tre oljebarrierer malingblandinger: Et belegg flak og smuldrer under påvirkning av naturlige faktorer;
 • festeelementer for å feste ønskelig å anvende et sinkbelegg, lite utsatt for korrosjon;
 • sørge for at når du bruker skruer og spiker, har de ikke skade strukturen av treet.

Hvis man følger disse anbefalingene, kan du unngå ofte gjort feil når du installerer et tregjerde i landet med sine egne hender. Bilde selv montering gjerder laget av tre, som finnes i store mengder i nettverket, viser de ulike stadier av arbeidet.

Dekorativt gjerde av tre dekorere hagen

Wicker gjerde med hendene. Bilder rust gjerder

I de senere årene blitt populære pryd gjerder av tre for hånd. Foto slike kabinetter indikerer at deres hovedformål er ikke beskyttelse, som symbolsk stilisert ramme og ornament indre bane eller liten dens område. Ganske enkel i konstruksjon hinderet gjerder. Etter å ha studert trinnvise instruksjoner, kan du lære å lage et vevd gjerdet med hendene.

Wicker gjerde ser uvanlig og original

Avhengig av høyden, metoden for veving og destinasjon, kan wicker gjerder deles inn i flere grupper:

 • 1 m høye - lave horisontale gjerder veve. De er satt til å ramme de blomsterbed, badebukser av store trær, brønner, samt å indikere sporene;
 • høyde fra 1 m til 1,5 m - i et slikt hekk ved hjelp av horisontal eller vertikal pyntebånd. Tjener til å avgrense det område soner, for eksempel, kan de separeres fra hvilesonen vegetabilsk senger eller hage tildele plass;

Gjerde med horisontal veve rammer bedet

 • i høyde og 2 m - kan tjene som et sikkerhetsgjerde og er montert på den ytre omkrets av den indre bane. Det kan også brukes på både horisontal og vertikal veve.

Nyttig tips! Til gjerdet tjente så lenge som mulig, velger sin fremstilling eller nøtte stang. Dette gjerdet vil stå for mer enn 10 år.

Forleng levetiden på håndlaget av kvister Wicker gjerde hjelper forsiktig håndtering av råvarer med en antiseptisk løsning.

Arter av trær for å veve et gjerde av vinranker

Fremstilling av materialer og verktøy

For oppføring av et gjerde vevd med sine egne hender vil være nødvendig:

 • metalliske eller trepinner;
 • stilker av piletre kvister;
 • slegge;
 • beskjæringssaks, kniv, wire.

Kvister samles om våren eller høsten, velger de like grener som mulig. Etter oppsamling av skuddene skal tørkes og samles i bunter for lagring. Før gjerdet anordningen (15 minutter før veving) for å gi fleksibilitet stengene, deres grundig fuktet eller dampes. Etter legging av de vevede grenene tørke og oppnå robust design.

I en seng med et gjerde av kvister plantet busker av jordbær

For å fremstille skjelettet tre eller metall innsatser. For å stille inn den første støtte er ikke utsatt for forråtnelse, fremstille en grøft rundt omkretsen gjerde av fremtiden og dens bunn er dekket med sand. På grunn av denne fuktighet vil renne raskt og passerer gjennom sand base i bakken.

Nyttig tips! For å gjøre utformingen av vevd gjerde styrke anbefales støtte staver zaglublyat ikke mindre enn 0,5 m.

For carcass flettet gjerdet er nødvendig for å fremstille metalliske eller trepinner

Rammeorganet og netting gjerde

Rammen gjerde tilfreds fra staver i avstand 50 cm fra hverandre. Det er denne avstanden vil lette komfortabel flettet vintre. På steder lukking gjerdet, installering av trestolper for samling er utført med et mindre trinn. Dette gjør det mulig å feste endene av kvaliteten på vevet kvister.

Dersom den fremtidige konstruksjonen vil ha en høyde som overstiger en meter, blir de metallstenger brukes i stedet for tre staver. Deres pre-malt i fargen, etterligne tre. En slik ramme vil bli stivere og mer motstandsdyktig mot virkningene av fuktig miljø i jordsmonnet.

Gjerde med vertikale stenger

Dersom horisontal veve valgt, begynner den med den nederste raden og ender opp på toppen. Støtte kolonner flettet sammen med vinstokker i form av "åtte". Å gjerde ikke er vridd, trenger du de øvre endene av trestolper naglet til en flat stripe, som kan fjernes før netting den siste raden. For å gi det estetiske utseendet av gjerdet må gjøres slik at endene av grenene ble plassert på baksiden av gjerdet.

Forskjellige fremgangsmåter for flette vinranker hekk

For å gjerde av kvister var fast, er det nødvendig å knytte endene av stengene til hverandre med wire. Utstående ender er kuttet med en kniv eller saks, mens den resterende del av den siste raden av stenger er belastet langs støttepilarer.

For en mer naturlig utseende til gjerdet stenger av forskjellige lengder anvendes, for derved å maskere leddene.

Gjerde i en rustikk stil, laget av kvister

prøvetaking enhet laget av planker med hendene: bildet, stadier av ereksjon

Bygge et gjerde laget av tre med hendene, kan du ved hjelp av styret med størrelsen av tverrsnittet 15h2,5 cm. Lengden av styret velges avhengig av høyden på det planlagte gjerdet. Tradisjonelt er gjerdet høyden satt fra 1,5 til 2,5 m.

Det første trinnet er å markere gjerdet. For dette formål, rundt omkretsen av den indre bane tette små (50-60 cm) pinner med en stigning på ca. 2 m. Mellom tappene strekkbelastede ledning konstruksjon. Tieing stakes, må du sørge for at ledningen ble strukket nok og ikke sag. Det vil da forberede den nødvendige lengden av platen er nødvendig.

Moderne utseende plankegjerde

Platene kan bli kuttet av deg selv eller bestille en ferdig materiale lengde. Alle platene er grunnen på maskinen, eller ved hjelp av en slipekopp med en drill. Endene av styrene kan stå flatt eller klippe dem i form av en halvsirkel eller trekant. Behandler kanter brettet med hendene, kan du spare mye kostnader for bygging av gjerdet.

For stolper høstes trebjelke med størrelsen av tverrsnittet 75x75 mm, 50x50 mm. Antallet stråler beregnes ut fra det totale areal av omkretsen. For å bruke guide med korset styrene 10h2,5 cm.

Solid type gjerde med horisontale brett

Hvordan installere polene for gjerder

Før installasjon av bæresøylene, er det nødvendig å bore hull til en dybde av 0,5-1 m på steder hvor innsatsen gravd. Groper fornøyd bruke boraks (manuell eller elektrisk). For stolper som brukes sammen med en timber seksjon 75x75 mm. Før du installerer støttene trenger for å håndtere godt den delen av tømmer, som vil være i bakken.

Behandlingen utføres ved å holde de nedre partier av trestolper i impregnerings antiseptisk i 48 timer. Etter dette må pilarene tørkes grundig.

Kjøring enhet tregjerde

Ytterligere beskytte treet fra råtnende stativet kan oppnås ved støping. Bunnen av brønnen er fylt et lite (1/3 av dybden) av et lag av sand og grus, helles vann, tømmeret er fylt med betong og mørtel. Mens betongen gripes, hvor støtte litt løftet for å tillate løsningen å trenge inn i bunnen av stativet. Deretter, ved bruk av nivået eller loddstråle montert vertikalt.

For å være sikker på at høyden på de vertikale støtter for samme, trenger man å plassere ballen i den øvre ende av hver bjelke og spikre fast trekk i ledningen mellom dem. Den resulterende linjen viser hvor godt matchet høyden på alle støtter. For fullstendig tørking av hver støtte gis i minst tre dager.

Uvanlig tregjerde i bakgården til et privat hus

Apparat planke gjerder

Når alle de vertikale støtter er montert og justert, begynne installeringen av de horisontale holdeorgan. De har som regel en 25-30 cm over bakkenivå og fordelt på samme avstand avstand fra hverandre. For festing bruke spiker, vil en lengde som gjør at den tømmer for å bryte og blø brettet og samtidig vil fungere som 1,5-2 cm fra baksiden. Disse utstikkende tips pent foldet langs en av tre plan.

Installasjon av gjerder, kanter brettet med sine egne hender

Deretter starter et dekke bord. For å feste bruke spiker eller skruer. Ifølge ditt ønske om å styrke styrene kan være nær hverandre eller å la noen klaring. Når gjerdet er helt montert, er det tre dekket med lakk, tørk godt og malingsblanding, motstandsdyktig mot miljømessige påvirkninger.

Veldig populært og estetisk tregjerde "fiskebein". For å bygge en slik struktur må også gjøre utformingen av omkretsen, og stille det vertikale støtter som er beskrevet ovenfor.

Kombinert gjerde laget av tre og stein. Platene er plassert, "fiskebein"

De viktigste trekk ved den horisontale gjerdet "fiskebein" arrangement av planker er vinklet og overlappende. For å oppnå en slik anordning, er det nødvendig å feste en vertikal kolonne av slimhinnen i treet (i form av trinn), eller bruke den kanal, som man lett kan sette inn bordet i en svak skråning. Videre kan plater være anordnet ikke bare horisontalt, men også vertikalt i en vinkel.

Vakre gjerder for private hus: interessant bilde av gjerder. Typer gjerder, bilder av forskjellige alternativer. Gjerder laget av tre. Omsluttende strukturer av metall. Bygninger laget av stein, mur og betong.

Fylling av horisontale samplingsrammen starter med den nederste raden. Board festet til stenderne og styre bjelker. Ytterligere overlapping er montert neste rad av brett.

Nyttig tips! For kabinetter med liten klaring, så vel som for å sikre ventilasjon mellom bordene er lagt støtdempende materiale.

Eksempel gjerde "fiskebein" horisontal typen

Endekantene styrene må nøye justere. For eksempel, setter den rad etter rad, og etter hvert forsøk er justert kanter. Før montering av platene som skal behandles beskyttelsesstrukturer og anvende et dobbelt lag med maling.

Tregjerde "Sjakkbrett" på grunn av det faktum at platene er montert på forsiden og på innsiden, har en mer tiltalende utseende. Et slikt gjerde kan også legges i en horisontal eller vertikal retning. Fra dette det avhenger av plasseringen av bjelkene. Avstanden mellom platene og uavhengig valgt gjerde kan ha små hull eller være kontinuerlig.

Gjerdet "Sjakkbrett" mellom platene er tillatt små hull eller vakt kan være fast

Etter installasjon av alle vertikale støtter faste styrebjelker. For å lette montering i støttepilarer ordne spor for skillevegger. Hvis metall anvendes bærere, blir de sveiset hjørner, som er plassert bjelker.

For å få en nøyaktig plassering av sjakkbrettet, må du først identifisere stedet for feste av hver planke. Slike markeringer tillater gode fylling inngjerding seksjoner, eliminerer muligheten for dannelse av forskjellige gap mellom bordene.

Denne type gjerde kan utføres i horisontal eller vertikal retning

Ganske opprinnelige ser sjakkbrett kabinett laget av vertikalt eller horisontalt lagt kanter boards.

Følge enkle retningslinjer og råd fra eksperter, kan du samle med hendene vakkert og holdbart gjerde laget av tre, som vil fungere som en vakt over 10-15 år.

Benk laget av tre med hendene for infield

Et gjerde av bølgepapp med sine egne hender fra barer: teknikk, montering hemmeligheter

Et gjerde laget av stålplater med hendene: foto interessante løsninger

Hagemøbler med sine egne hender laget av tre: trinnvis oppføre lett design

Hage svinger fra et tre med sine egne hender: bilder og tegninger, dimensjoner og anbefalinger for industrien

Trapper til andre etasje med sine hender fra et tre med en rotasjon på 90 grader: beregningen og installasjon

1

Leave a Reply

+ 13 = 15