Fence av Grand Linje

Fence av Grand Line: beskrivelse, typer, funksjoner og vurderinger montering

For beskyttelse av områder med ulike funksjoner i den nylig akseptert å bruke bølgepapp, som er grunnlaget for gjerder. Moderne markedet produkter fra Grand Line, som er laget på nasjonale standarder og har de nødvendige sertifikater.

Profilerte av Grand Linje inntak kan ha en standard form eller profilert flate med et dekorativt logging, som vanligvis er plassert ved den øvre kant. For at fekting var behagelig, kan du velge et modulsystem, som hører til premium-klassen standard eller ekonomvariantu. Slike design gir en rask installasjon uten bruk av sveisearbeid.

Fence av Grand Linje er basert på en høy kvalitet galvanisert kaldvalset stål. Profilene kan ha ulike typer belegg. Det er bemerkelsesverdig at slags skjønte det kan brukes ikke bare som en vakt, men for å gjøre det en del av verandaer, tak, lysthus og andre strukturer, inkludert de som ikke har en takrenne system.

Fence av Grand Line, forbrukernes oppfatning, har mange fordeler, spesielt bør tildeles blant dem:

 • lang levetid;
 • estetisk utseende;
 • bredt fargespekter,
 • lav vekt.

Forbrukere valgt systemdata også av den grunn at materialet kan settes på alle andre områder. Prisen er tilgjengelige, og de endelige kostnadene avhenger av hvilken type ark som kan formes eller standard. Forbrukerne liker det faktum at gjerdet kan gjøres av størrelsen på kunden.

Ved fullføring av stålplater gir ikke nødvendig vedlikehold under drift. Hvis installasjonen du ikke kan håndtere selv, så kan du dra nytte av kvalifisert hjelp av eksperter som tiltrekker forbrukerne.

De viktigste typer gjerder av Grand Linje

Ved valg av gjerdet Housing bør vurdere dets styrke, design og ytre harmoni grunnleggende konstruksjon, tilgjengelighet og pålitelighet korrosjonsbestandige belegg porsjoner forbindelser. Som praksis viser, metall gjerder er den sterkeste typen fekting. Produsent av Grand Line tilbyr for salg sveising og modulære gjerder.

Den første variant gir enkel installasjon, pålitelighet og kvalitet. gjerder gjerde elementer av Grand Linje er produsert i europeisk industriutstyr. Overflaten fremstilt i 9 trinn. Basen er belagt med en polymer som har en avgjørende innflytelse på korrosjonsbestandigheten. Dette materialet er brukt i bilindustrien. Hvis vi snakker om inngjerding av Grand Line, er dens polymer belegg klar til å tjene mer enn 10 år.

1

Beskrivelse sveiset gjerde av Grand Linje

Sveiset gjerde sink beskyttes under fremstilling. Produsenten gir produktene en ti-års garanti. For russiske forhold slike gjerder tilpasset så villig til å tjene mer enn 50 år. Vandal-proof festesystemer har for lettere montering og er utstyrt med låser LOCINOX.

Gates og dører har rustfritt stål beslag. I hjertet av sveisede gjerder støtte er økt styrke, som er forsynt med profilerings teknologi med en låsesøm lås. På alle stadier av produksjon av sveisede fekting er kvalitetssikret.

Modul gjerder av Grand linje er laget av stålplater, som oppfyller behovene og kravene til de mest krevende kundene. Den er basert på varmgalvanisert kaldvalset stål, noe som forlenger levetiden til strukturen. Bruk modulære kabinett kan være for land hus, hytter og villaer, samt eventuelle områder som krever beskyttelse. På begge sider av den modulære gjerdet ser innbydende. Produsenten tilbyr å selge slike systemer i 30 varianter.

Grand Linje Gjerder økonomi

Gjerder om "Grand Line" er også tilgjengelig i økonomiklasse. Dette gjør at brukeren kan lagre, og gir muligheten til å installere noen veggprofilene. Braketter, rør og kolonner i denne utførelsesform er gjerder laget av galvanisert kaldvalset stål, noe som forlenger levetiden på gjerdet. Gjerder kan installeres uten bruk av sveiseutstyr. Søylene er anordnet ved det trinn i produksjonen av en plugg laget av PVC.

Gjerder av Grand Line er tilgjengelig i en standardversjon. Det gir for tilstedeværelsen av braketter, rør og kolonner av kaldvalset galvanisert stål med et dekorativt belegg. Rollen til trim strimmel og bæreprofilene operere guider paneler.

Erverve slike barrierer kan være i farge på begge sider, i dette tilfellet konstruksjonen kompletteres søyler belegges, som har farge panel. Bruk for montering av gjerder bør 5,5x19 mm skruer, som er farget i samme farge som den T-formede brakett. Høyden av slike gjerder kan være like til grensen på 1,65 og 2 m.

Modul gjerder "av Grand Line" som tilbys av produsenten i premium-klassen. I dette tilfellet gjerdet på 2 sider symmetrisk i utseende og farge. Snittede plater stengt guider for plater som virker som dekorative bånd. gjerde farge kan være representert ved følgende tips:

Vinkel gjerder stolpe utføres, hvis dimensjoner er lik 62x55x2500 mm.

Beskrivelse Premium Suite gjerder

Enheten gjerder av Grand linje i klasserommet Premium Suite gir for dekorative stoff, som er symmetrisk til 2 sider. Disse systemene egner seg godt til selv installere. Når det kommer til skyveporter, når den åpnes, vil de ikke trenger den ekstra plassen. Overflaten fremstilt i 9 trinn.

Materialet er beskyttet av antikorrosjonssystem. Produsenten tilbyr et bredt utvalg av stoff i størrelse, som gjør det mulig å velge selv gjerdet, egnet for en eller annen territorium. I tillegg til porten forbrukeren kan kjøpe et sett for automatisk åpning.

Gjerde av Grand Linje sveises er galvanisert valset produkt som har et polymerbelegg. Det er brukt på flyuidatsii teknologi. Med dette materialet kan erstattes av gjerder-mesh netting, men utseendet på den første er mer attraktive og tilbyr bedre beskyttende egenskaper. Høy kvalitet og holdbarhet oppnås ved behandlingsteknologi stål.

Å trenge inn til området vil trenge mye mer tid og krefter. Horisontale stenger bølget feste gjerde av et gitter ekstra styrke og tiltalende utseende. Grid av Grand Linje Evroplast inntak har mange fordeler, blant dem, bør tildeles et bredt bruksområde. Påfør materialet kan være for gjerder:

 • forstadsområder,
 • boligområder;
 • industrielle anlegg;
 • idrettsarenaer.
 • høy kvalitet;
 • pålitelighet;
 • intet vedlikehold;
 • høy fargeekthet;
 • enkel installasjon.

Funksjoner installasjon av gjerder

Området før installasjon av systemet er nødvendig å markere Grand Line. Langs kantene på stolpene er satt. Mellom dem skulle trekke et tau. Hver 2,5 m trenger å lage hull i bakken. I neste trinn satt vertikale innlegg. Brakettene er festet ved hjelp av selvgjengende skruer for metall.

Avstanden mellom brakettene skal nå 1,460 mm. Rørebrakettene monteres og festes med skruer av samme størrelse. Under platen er innesluttet treklosser. Horisontaliteten nivå sjekket. Panelet er festet med skruer, nagler eller ved bolting. På dette kan vi anta at installasjonen av gjerdet er fullført.

Hvis du bestemmer deg for å beskytte territoriet sitt område, er det best å velge et ferdig formet system fra produsent av Grand Line. Hvis du deltar i produksjon av gjerdet på egen hånd, ikke alltid mulig å oppnå et positivt resultat.

Firma Oversikt Gjerder av Grand Linje

Metalliske gjerder og nå gjenstår det mest populære. Sterk, mangfoldig, holdbare, de perfekt tjene en beskyttende rolle på dacha. En dekorert med smidde elementer utgjør en stor andel av et hus på landet appell.

Velge et gjerde av Grand Linje

Grand Linje Selskapet har oppnådd betydelig suksess i produksjon og installasjon av ulike typer gjerder

Produktet er laget av sveiset stålnett, kan også være i form av seksjoner. Riststaver som er laget av rustfritt stål og utsatt for varmgalvanisering og maling av polymere belegg. Sinklaget gir produktet en god motstand mot korrosjon. Belegget beskytter mot fuktighet og temperaturendringer. For anvendelsen av den siste av Grand Linje bruker spesielle teknologier som brukes i bilindustrien, der behovet for farging motstand er svært høy.

Panel gjerder er ekstremt holdbare og krever ikke vedlikehold - selv male dem er det ikke nødvendig. Installasjonen tar et minimum av tid.

Den åpenbare fordel ved løsningen er dens motstand mot vindbelastning, slik den blir brukt for inngjerding av flyplasser. I denne utformingen vekt er liten og tillater bygging av gjerdet over 3 m.

Omfanget er svært bredt: industrianlegg, flyplasser, idrettsplasser, parker, hytter og selv enkelte plener og en lekeplass for barn. For de to siste tilfellene, en spesiell plen gjerde.

Grand Line tilbyr en svært interessant løsning for beskyttelse av private hus og hytter. Strukturene fremstilt fra profilert galvanisert i flere varianter. Den grunnleggende forskjell fra den vanlige type gjerde er å utføre som moduler - klar til å bli installert med et komplett sett av seksjoner.

 • Installasjonsmodulen er produsert uten å sveise ved hjelp av skruer. For riktig installasjon bare pålagt å følge instruksjonene. Denne funksjonen har tjent en masse positive vurderinger.
 • Støttepilarer er beskyttet av hetter.
 • Etterslep moduler er montert på en spesiell X-braketter uten sveising. Settemekanismen er beskrevet i detalj i instruksjonene.

Grand Line skyvedører og porter i samme ytelse.

Kabinettet er tilgjengelig i fire forskjellige konfigurasjoner, forskjellige i pris og dekorasjon, men ikke i form av pålitelighet og holdbarhet.

 • Premium Plus - antyder en symmetrisk design med to sider av gjerdet. Den er laget av kaldvalset stål, sinkbelagt lag. En spesiell attraksjon gir produktet en dekorativ espalier stoff på toppen. På bildet - et modulært gjerde med en dekorativ klut elfenben.
 • Premium - laget av det samme førsteklasses materiale, men uten gitterinnsatser.
 • Standard-har asymmetrisk utførelse av kaldvalset galvanisert stål. Polymerbelegget gir materialet ekstra motstand. Guiden modulen utfører både bæreren og dekorativ funksjon.

 • Økonomi - panelet er festet til bjelkene uten caps. Dette er den rimeligste på bekostning av materialet.

På noen av de modulære gjerder av Grand Line tilbyr 20 års garanti.

Videoen viser installasjonen av gjerdet i henhold til instruksjonene.

Dette alternativet er fortsatt blant de mest populære og rimelige bedømme etter vurderinger. Men, tilbyr selskapet gjerder, ikke bare fra den vanlige korrugerte metallplater, men også figuren av bølgepapp.

Fra utsiktspunktet på dekorative materiale er mye mer interessant: en profil dannet i mer elegant form, har den øverste produktet en profilert kant. I tillegg til større estetiske gjerde og har høy pålitelighet og holdbarhet, ettersom ribbene har mer enn en vanlig gulv. Bildet - et gjerde av bølge figur.

Materialet som brukes for fremstilling av et metallisk stålplate 0,5 mm tykke, belagt med et beskyttende lag av sink, og et farget polymerbelegg.

Dette gjerdet av Grand Linje reproduserer form av en tradisjonell tre picket, men takket være det materialet som brukes -. Cold-valset galvanisert stål, har en svært høy styrke og holdbarhet, som dokumentert av svarene til forbrukerne. En slik ordning gir mindre luftmotstand produkter, det er mye enklere å installere, og selv den sterkeste vinden kan ikke ødelegge gjerdet.

Installasjon av metall picket er laget uten sveising verktøyet krever bare en skrutrekker.

I tillegg til flatskjerm shtaketin av Grand Line tilbyr en tre-dimensjonal, fire forskjellige former. Den øvre del av produktet har også en profilert kant.

Fordeler med modulære gjerder av Grand Linje

Til dags dato, et utvalg av gjerder brukes til å dekorere formålet territorium, skiller det fra andre gjenstander, eller bare for å beskytte og forsvare seg mot gjennomtrengning til nettstedet eller administrativ norm. I de fleste tilfeller må gjerdet reist oppfylle visse standarder for design, som avhenger av fargen på bygningen på stedet, territorium design og andre faktorer.

En flott løsning for å lage et gjerde, er klar modulære gjerdet grand linje. De er produsert i en rekke farger, har ulike former, utseende, og kan tilpasse seg forholdene og strukturer av alle former og størrelser.

Fordeler og ulemper ved bygging

Gjerder grand linjen har både fordeler og ulemper, og for å ha hatt en klar og forståelig bilde av dem, demontere dem i detalj, og vi vil starte proffene:

 • Utrolig enkel installasjonsprosessen.
 • krysset er svært høy kvalitet og holdbar.
 • Materialer behandlet materiale mot korrosjon.
 • Et stort utvalg av farger, former og modifikasjoner.
 • De er laget av forskjellige materialer.
 • Det er mulig å tilpasse seg enhver høyde.
 • Det finnes modeller for bygging av et midlertidig gjerde.
 • Utformingen kan være både sett og døv.

Hvis vi ser ulempene med et slikt gjerde, de praktisk talt ikke er til stede. Singelen viktigste ulempen er inkompatibilitet med utformingen av en fest, med nøyaktig det samme, men gjorde senere tidspunkt. Ofte fargen på slike weldments er ikke det samme, og det kan alvorlig påvirke utformingen av nettstedet ditt.

Arter beskyttelse av Grand Linje

De mest populære modellene av gjerder slipe linjen er modulære seksjoner, som opprinnelig var fullt klar for sluttmontering så trenger ikke noen ekstra etterbehandling. Som produsenter produserer komponenter for alle typer seksjoner, for eksempel innlegg, bjelkelag, festene, rails, porter og mer.

På grunn av dette, vil du ha muligheten til å kjøpe på ett sted alle de nødvendige komponentene på kortest mulig tid til å utføre en fullstendig installasjon av gjerder. Grand gjerdet, ifølge produsenten, kan lett vare i mer enn ti år uten tap av kvalitet, kan høyhuset konstruksjon være opp til tre meter.

De viktigste sorter er moduler slike modeller:

Grand evroshtaketnik online. Produksjonen foregår av galvanisert metall, kan den rørlengde være fra en halv til to meter. Glanset behandling for å beskytte produktet mot korrosjon og tap av fargen blekner i sollys.

Kraftig gjerde laget av tynnplatestål, med en stor sinkplettering av 275 g / kvm og moderne faste polymere belegg.

Innlegg og rails logger bør kjøpes separat, og deres farge i de fleste tilfeller er nøytral. Etter installasjon blir konstruksjonen oppnås helt ferdig og ikke krever ytterligere klaring.

En spesiell detalj av de sveisede gjerder: I motsetning til tradisjonelle gjerder, dette terreng mesh som forbedrer ekspluatatsionnyeparametry struktur som en helhet.

Sveiset konstruksjon i hovedsak brukes til gjerder store områder, industriområder og andre. Fremstillingen av en slik sampling utføres ved punktsveising av metallstaver med en diameter på fire og fem millimeter. De er dekket med et beskyttende lag mot korrosjon, samt glans maling, som du kan gjøre absolutt alle farger.

Modulære Gjerder av stålplater: pålitelig og holdbar, kan du bare erstatte den med en annen i tilfelle brudd av en seksjon.

Deler av den profilerte platen. Denne utformingen er perfekt for områder med ethvert formål, det være seg et hus eller en stor industrianlegg. Det er en hvilken som helst farge, men på grunn av bølgeformene profilen, er det mulig å skape en sammenhengende og integrert gjerder, uten rømmer ledd og forbindelser. Dekker ark kan være laget av materialer slik som aluzink, plastisol, polyester og polyuretan.

Fordelene med en midlertidig gjerde stålduk er dens bærbarhet og som kan brukes gjentatte ganger.

Midlertidige barrierer er en utmerket løsning på kortest tid til å lage et gjerde hvor som helst og under alle værforhold. Denne utformingen har en høyde på mer enn en meter og en lengde på mer enn tre meter. Du kan kjøpe komplette søyler og en konkret base under dem.

Installere et gjerde grand linjen er svært enkel og krever ikke at du å spesialutstyr, som for eksempel sveising. Monteringen skjer på metall- eller betongstolper, som i sin tur må stilles opp og festes i bakken.

Forhånds for hver polene bør grave dypt hull drill, eller femti eller flere centimeter. For å feste stolper er det best å bruke betong som helles inn i hullet, og fast etablerer støtte.

Etter installeringen vil de to delene fast til bjelkene eller metoder ved hjelp av skruer, eller på særskilte skinner som er montert på stolper. Delen er fast, så gjerdet umiddelbart kan brukes til andre formål, er ingen ytterligere arbeid med design og behandling av metalltråd ikke lenger nødvendig. Etter festing seksjoner, lukke toppen av søylene ved hjelp av spesielle hetter som skal kveiles sammen.

Sveiset gjerde er festet på spesielle søyler, som er utstyrt med monteringssystem er spesielt for denne samlingen. På seksjonene sveises klipp for å skape et skinn av slottet og raskt fast på polene.

Erstatte konvensjonelle metall innlegg av et rør eller profil kan tjene som en søyle av tegl eller betong, men de bør velges meget omhyggelig i samsvar med utformingen.

Prisen har modulære konstruksjoner varierer og vil avhenge av størrelse, materialet som anvendes og andre faktorer. I gjennomsnitt, hvis du bestemmer deg for å beskytte området ditt bruker modulseksjoner, da være klar til å betale for én meters seksjoner ikke mindre enn ett og et halvt tusen rubler. Klar gate og porten kan koste deg ti eller tjue tusen, henholdsvis.

1

Leave a Reply

6 + 2 =