Gjerde hitter

Installere gjerdet fra ristet av hitteren

"Gitter" er et tysk ord, den bokstavelige oversettelsen av dette er et "rutenett". Mesh gutter er en europeisk nyhet i varianter av disse materialene, som raskt og trygt tok ledende posisjon blant de tradisjonelle varianter av rutenettet, spesielt siden kostnaden av nyheten er ganske rimelig for et bredt spekter av forbrukere.

Dette er hvordan gjerdet fra rutenettet

Grunnlaget for gitteret nettet er av galvaniserte stålstenger, fast sveiset sammen ved hjelp av motstandssveising, såkalt sveiset netting.

Alle vertikale pinner er utstyrt med ekstra ribber av stivhet, derav navnet - 3d grid.

Stålnettet har et tykt lag av anti-korrosjonspolymer, pulver eller galvanisk belegg. Til forbrukeren faller denne typen gjerd i form av sveisede fragmenter, klar for installasjon. Sammen med dem bør du kjøpe alle nødvendige festemidler, som vanligvis er inkludert i settet sammen med fragmentene.

Eksempel seksjoner for montering av et gjerdehitter

Hovedformålet med denne trenden er bruk av gjerder for territorier, men i tillegg har en relativt liten pris gjort det sveisede nettverket et felles materiale i produksjon av strukturer for drivhus, dyrbur, forsterkning for helling av betong, spesielle konstruksjoner for å styrke murverk. Men fortsatt er den vanligste bruken av 3d-nettet et sterkt gjerde, som har en rekke fordeler i forhold til andre typer gjerder.

Fordeler og ulemper med gjerdet fra sveiset nett

Gjerdet har lenge opphørt å være bare en barriere for penetrasjon, eller bare et middel til å dele grensene til nabolandene. Ved å velge materialet for gjerdet forfølger hver eier forskjellige mål, og beregner sine evner. Hva tiltrekker i denne forbindelse gjerdet av 3d-nettet?

1
 • Styrke. Dette er kanskje det første kravet til et gjerde, som er bygget med forventning om langsiktig bruk.

Navn på fekting elementer fra rutenettet av en hitter

Gjerde og gate laget av sveiset wire mesh hitter

Ordning for montering av gjerdet av en hitter

Ulempene ved dette gjerdet kan bare tilskrives det faktum at gitteret ikke er et passende alternativ for de stedene der det er nødvendig å skape beskyttelse mot utkast og visning, og denne feilen blir noen ganger korrigert av et tett levende gjerd rundt omkretsen.

Firmene som selger sveiset nett tilbyr som regel tjenester som levering til nettstedet og installasjon av et gjerde.

Prosessen med å montere gjerdet av en hitter

Installasjonsarbeidene er ikke arbeidskrevende, så prisen for dem er relativt tålelig. Hvis betalingen for tjenester ikke er inkludert i utviklerens planer, er det ganske mulig å installere et gjerde og seg selv. I dette tilfellet er det nok å kjøpe det nødvendige antall seksjoner, festemidler, improviserte materialer og utføre arbeid.

Vanligvis inneholder pakken:

 1. Ferdige seksjoner med en standardbredde på 2,5 m, høyde - forskjellig, stangens diameter i rutenettet "hitter" fra 3,7 til 5 mm, standardcellen 50 x 200 mm, men med implementering av materialet på forespørsel, kan det være som ønsket.
 2. Runde eller firkantede poler med klare hull for feste og plugger fra fuktighetsinngang.
 3. Festemidler - klemmer og klemmer kan være både metall og plast.
 4. I tillegg til monteringsstøtter kan det hende du trenger sement, sand, grus, et sett med verktøy.

Hovedfasen, som ved bygging av andre typer gjerder, vil være installasjon av søyler.

Alternativer for montering av piler gjerd hitter

Metoden for installasjon avhenger av formål og høyde av gjerdet selv, og også på jordens kvalitet.

 1. Kombinert metode. Det forberedte hullet, 1 meter dypt, er halvt fylt med betong, resten er bare dekket med jord. Installasjon av seksjoner utføres først etter at betongen har fullstendig herdet.
 2. Full betonghelling. I dette tilfellet helles hele hullet med betong. Denne metoden brukes hovedsakelig på steder av løs eller lett sandjord. Som i forrige metode, gjøres fikseringsarbeidet bare etter herding, dette skjer omtrent en dag senere.
 3. Backfyll med rubble. Slik støttes støtten på steder der grunnvann er nær overflaten. Støtten settes inn i den forberedte brønnen, det frie rommet er dekket med knust stein og sand og kompakt komprimert.
 4. Installasjon på fundamentet. I det tilfelle som var blitt fremstilt tidligere strimmelen fundament, bæresøyler for risten er festet direkte til anker ved hjelp av betongfundamenter som er sveiset til flensene.
 5. Skrue hauger. Ved forespørsel kan sammen med vanlige søyler kjøpe skrue peler, som er rett og slett skrudd inn i bakken, og de er montert den øvre del av bena. Samlingen av seksjoner kan utføres umiddelbart, uten å vente på herding eller konsolidering. Fremgangsmåten er den minste tidkrevende og rask, men det viser seg at mer kostbar på grunn av den ekstra kostnaden for skrue peler.

Varianter av gjerder fra 3D-nettet

Høy popularitet på vygorazhivaniya områder for ulike formål, gitter grid innhentet av det faktum at bare mindre detaljer gjør det til et unikt kabinett for et gitt tilfelle. I henhold til installasjonsmetoden utmerker disse typer gjerder fra 3D-grensesnitt:

 1. Landet. Den vanligste typen gjerder installasjon standard høyde på 2 m. Den brukes til private områder, hager, parker. Som standardstolper brukes standardprofilrør, festninger, et rutenett med celler 50 x 100 mm, også som støttestativ.
 2. Industrial. For fading av industriområder blir standardinstallasjonen styrket ved hjelp av ekstra horisontale kryssstenger, i en mengde på to for hver seksjon.

Eksempel på et industrielt gjerde fra et 3D-grid

Hver type gjerder har sine fordeler. Av tre verdi for grønt materiale, en rekke utførelsesformer, betong og stein skaper heavy-duty gjerde, smidde gitter setter vifter eleganse og romslighet profilerte plater som er enkle å installere og krever ikke noe spesielt vedlikehold. Innkapslingen av sveisede seksjoner kombinerer alle disse egenskapene.

Hvor finner du prisen på 1 pm gjerde fra et rist av en hitter (med et polymert belegg)?

Jeg vil beregne på nettstedet mitt.

Venner i nabolaget har gjort en skille mellom hageslagene i et slikt rutenett, nå vet jeg at det kalles en hitter. De investerte betydelig ikke mye, men det viste seg veldig bra. Det er et sterkt nok gjerd, som ser harmonisk ut på sitt nettsted. Jeg tenkte på dette gjerdet meg selv. Det er et par spørsmål. Har slike gjerder spenning? Og hvor mye koster dette gjerdet ca 1 meter?

Tidligere har jeg ikke sett slike gjerder fra grensen til en hitter. Takket være artikkelen jeg møtte. Også interessert i prisproblemet for 1 meter.

Typer og egenskaper ved installasjonen av gjerdet fra gitteret Gitter

Gitteret Gitter dukket opp som mer interessant av de eksterne egenskapene ved utskifting av rabitsa. I tillegg til estetisk appell, bør vi merke et tilstrekkelig styrkenivå. Slike strukturer er lette å oppreise, de er helt gjennomsiktige og ikke forstyrrer ventilasjon av området.

Typer og egenskaper av gjerde Gitter

Gitter - en rekke sveiset nett. Stålstenger er forbundet med metoden for kontaktsvetsing, noe som gjør at vi kan få en mer stabil konstruksjon, som vil tjene mye lengre enn platenes analog. På grunn av stangens konfigurasjon (volumetriske bølger), kalles gjerdet Gitter også et 3D-gjerde.

Et rutenett av denne typen er laget av en metallstang med en diameter på 3-6 mm. Det sveisede rutenettet er godt beskyttet mot eksterne faktorer, da den er galvanisert og dekket med polymermaterialeseksjoner. Produktet selges i ferdig form.

Gjerdet fra gitteret Gitter skjer i forskjellige henrettelser, hver preget av en rekke funksjoner og et bestemt formål:

Alternativ 1: Hjem

Det brukes vanligvis til arrangement av private områder, parkområder. Standard maskestørrelse er 50x200 mm, og seksjonshøyden er 2 m. I gjennomsnitt er støttestøtten 2,5 m.

Brukes til å beskytte private hus, hageområder, frukthager og hager: Plasseringen mellom stolpene er 2,5 m, høyden er 2 m.

Alternativ 2: Atletisk

Karakterisert av en høyde på opptil 4 m, som gjør det mulig å bruke den til trening, sportsarrangementer av ulike typer. Innleggene befinner seg i en avstand på 2,5 m. Men med tanke på den store størrelsen på gjerdet, må flere tverrstykker legges til strukturen, som regel tre stk.

Gjerdet er beregnet for gjerding av åpne idrettsanlegg med forskjellige profiler: høyde 4 m. Intervall mellom innlegg 2,5 m.

Alternativ 3: Industriell

Brukes som gjerdestruktur for industrielle anlegg og tilstøtende territorier. Dimensjonene på seksjonene er de samme som for dacha-varianten (2x2,5 m), men to kryssstykker brukes til å sikre styrken.

Ser til fekting av industrielle bedrifter, parkeringsplasser, detaljhandel og andre, forsterket konstruksjon med tverrgående lags

Alternativ 4: Regime

Konstruksjonen ligner på et industrielt gjerde, men er dessuten utstyrt med to L-formede lameller, hvorigjennom en sperretråd er festet. Høyden på seksjonene er 2,5 m. For å redusere sannsynligheten for å undergrave strukturen, er gjerdet i tillegg begravet i bakken.

Denne utførelse ved monteringen gjerdet regimet institusjoner "antipodkop" dybde av 0,5 m "Concertina" utpekt i parentes «Y» av strukket wire.

De beskrevne forskjellene i designet gir en mer effektiv drift av gjerder. Derfor anbefales det å velge Gitter gjerdet i samsvar med formålet med objektet.

Positive og negative kvaliteter

Populariteten til slike gjerder skyldes en rekke fordeler, både selve materialet og designen som helhet:

 • styrke;
 • Rimelig pris: Fra 600 til 1.700 rubler per stykke, som direkte avhenger av stangens diameter, dimensjonene av seksjonene, typen av ytre dekk og varianten med polymerlaget tilbys i gjennomsnitt 500 rubler per kvadratmeter. m
 • Langsiktig drift, ettersom masken er dekket med et anti-korrosjonsbelegg
 • Ikke skjuler nettstedet, skaper ikke en drivhuseffekt;
 • Enkel installasjonsteknologi, siden du kan kjøpe helt klar for seksjonen
 • Ganske attraktiv utsikt
 • Muligheten for å reparere gjerdet ved å erstatte seksjonen
 • Ingen spesiell forsiktighet nødvendig.

Ulempene er bare den brede synsvinkelen. Men det er en ulempe bare for de områdene hvor du ønsker å opprette et lukket gjerde.

Den første seksjon er nødvendig å markere, som er gjort ved hjelp av tau og staver, som er plassert på steder hvor de skal monteres støtte. Det er viktig å bestemme nivåforskjellen jordoverflaten. Dersom en vesentlig forskjell er bygget hastighet design.

Kretsen av netting gjerde

Vanligvis Gitter mesh gjerdet bygges på søyle stiftelser. Det utstyrer en rekke måter:

 • Butovanie stein, knust murstein
 • Delvis støping (løsning lagt bare på toppen av brønnene)
 • Full støping (løsning fyller hele hullet)
 • Kjøring i hauger, for fremstilling av dette hullet er ikke mer enn 50 cm, da bæreren er drevet ned i bakken
 • Anvendelsen av skrue peler.

stativ-arrangementet (med en gjennomsnittlig størrelse på 50x50 mm) i de fleste tilfeller krever fremstillingen av åpninger i den første dybde på ikke mindre enn en tredjedel av høyden av gjerdet. Typisk inntrengningsraten er 0,8 til 1 m.

Det er viktig at installasjon av nettverksmoduler på stolper utføres bare etter fullstendig størkning av betong: forskjellige måter å monteringsstøtter.

Diameteren av hullene bør overstige størrelsen av metallet stolpen. Akseptert forberede brønnene 20-40 cm. Peler er skrudd inn i jorda opp til 1,5 m. Dette gjør at søylene for å feste ustabil, mykt underlag. For dem er det ikke nødvendig å forberede hullet, og bare små hull - opp til 15 cm dype.

Gitter Grid kan enkelt installeres på støttene. For å gjøre dette, bruker klemmer eller klipp. Den første utførelsesform krever ingen ytterligere handling for montering på en stolpe, siden dekselet i støtte med to sider og med sine sammentrukket seksjons GITTER bolter.

Valg feste mesh til klemmen og braketten

For å installere mesh av stifter i forborede polene Orificesjoner. De blir satt inn i bolten, noe som vil trekke sammen festeelementet.

Hvis støttene er ingen hull, kan du gjøre dem selv. I stedet for bolter er ofte brukt skruer for metall. Støtte du kan bruke en annen inndeling: sirkulær eller firkantet form og. Men det er nødvendig å vurdere hvordan installasjons deler.

Festemidler kan anvendes ikke bare av metall, men også av plast. Ved ferdigstillelse av arbeidet i den øverste enden av polene satt er en spire.

Således gjerde Gitter materiale på eksterne karakteristika og egenskaper er et gjennomsnitt versjonen av den kjente mellom alle sveiset netting og et gitter med kvadratiske masker og ledning av stort tverrsnitt.

Ifølge en metode for å installere slike strukturer nytte de fleste av dagens populære gjerder, og prisen er ganske demokratisk.

Gjerde av Gitter mesh - billig men pålitelig løsning for ethvert land

Streng og solid gjerde

Sveiset nett Gitter - et moderne alternativ til den kjente og allerede utdatert netting. Til dags dato er hun den mest salgbare materialet som brukes for inngjerding av byggeplasser, kommunale og industrielle bedrifter, private hus og hytter.

Ifølge bygging av rutenettet Gitter gjerder er ikke veldig forskjellig fra sine forgjengere, men takket være innovative teknologier slike egenskaper som styrke, holdbarhet og pålitelighet er mye høyere.

Derfor er det også kalles 3D gjerdet. Hva gir lindring? Den forbedrer i stor grad av driftsegenskapene av gjerdet.

Det er veldig tydelig kjennetegn - lettelse

Gitter gitter (oversatt fra engelsk - "grid") er en sveiset del (også kalt "kort") av galvanisert ståltråd, som er dekket med galvanisk, pulver eller polymerbelegg for å beskytte mot korrosjon. Tråddiameteren kan være fra 3 til 5 mm. Standardstørrelsen for en sveiset del - 2,5h2,0 m størrelse hver celle -. 50x100 mm.

Vær oppmerksom! Ledere av selskaper som implementerer rutenettet og salg av komponenter, om nødvendig, er alltid klar til å gå til møtet og for å bestille for kunden et produkt av individuelle størrelser.

Alle ledninger i de sveisede seksjoner sveises til hverandre, for derved å oppnå maksimal pålitelighet og holdbarhet av hele strukturen. I tillegg har hver seksjon 4-5 ribber, som gjør at det å alltid holde formen.

Netting Gitter kan være av hvilken som helst farge løsninger, alt avhengig av dine ønsker. Dette gjør det mulig å installere sectional gjerdet nesten hvor som helst uten å tenke på brudd på den generelle design.

Svært robust konstruksjon

Å oppføre slike gjerder i tillegg til nettet vil være nødvendig:

 • metallstolper av et formet rør, farget gitter;
 • festeelementer (metallklemmer eller klips);
 • plugger eller spesielle dyser for beskyttelse mot fuktighet søyler.

Til tross for at produktene dukket opp ikke så lenge siden i det russiske byggemarkedet, har de allerede fått et solid rykte, spesielt blant eiere av private hus og hytter. I tillegg er Gitter gjerde ideell for en rekke systemer, beskyttede parker, skoler, sykehus og andre institusjoner.

 • høyden av gjerdet - 2 meter;
 • hjelp av monteringsstøttene - punkt støping;
 • Trinn pilarer - 2,5 løpemeter;
 • montering av panelet er laget ved hjelp av taktekkings skruene gjennom braketten;
 • omslutter hele omkretsen primet.
 • staver - formede rør 60h40h2 L-3,0 (lineær meter);
 • Sveiset netting webbing 4, høyde 2 m, bredde 2,5 m, størrelsen på hver celle 50x200 mm, en tråddiameter på 3 mm, belagt (i RAL farger);
 • fikse - 4,2h19 taktekkings skruene (4 stykker i kolonne 1);
 • Plastlokket (1 stykke av stangen);
 • bulkmaterialer - sement, sand, grus.

Advarsel! Vanligvis produsenter eller de som gjennomfører grid Gitter og tilbehør til det, viser kostnadene for bare materialer. Alt arbeid på bygging av gjerdet du gjør med dine egne hender, eller betale ekstra for arbeidet til spesialister. Det bør bemerkes, er prisen for materialer og tjenester for levering og installasjon er svært hyggelig.

 • høyden av gjerdet - 2 meter;
 • hjelp av monteringsstøttene - punkt støping;
 • Trinn pilarer - 2,5 løpemeter;
 • sidedeler - 2 stk på hver uren;
 • montering av panelet er laget ved hjelp av taktekkings skruene gjennom braketten;
 • omslutter hele omkretsen primet.
 • staver - formede rør 60h40h2 L-3,0 (lineær meter);
 • kryss - formet rør 40h20h2 L-2,5 (lineær meter);
 • Sveiset netting webbing 4, høyde 2 m, bredde 2,5 m, størrelsen på hver celle 50x200 mm, en tråddiameter på 3 mm, belagt (i RAL farger);
 • fikse - 4,2h19 taktekkings skruene (10 stykker per 1 meter);
 • Plastlokket (1 stykke av stangen);
 • bulkmaterialer - sement, sand, grus.

Figuren viser, etter hvilket prinsipp er satt gjerde

 • høyden av gjerdet - 2,5 meter;
 • dybde såkalt "antipodkopa" - 0,5 meter;
 • hjelp av monteringsstøttene - punkt støping;
 • Trinn pilarer - 2,5 løpemeter;
 • kryss - 2 stykker på hver flyvning;
 • installasjon panel - stål U-formet klemme;
 • Sikkerhetsbarriere "Concertina" montert på «Y» brak spres ved hjelp av en ledning (ikke mindre enn 8 spoler i den ene pass);
 • omslutter hele omkretsen primet.
 • staver - formede rør 60h40h2 L-3,0 (lineær meter);
 • kryss - formet rør 40h20h2 L-2,5 (lineær meter);
 • Sveiset netting webbing 4, høyde 2 m, bredde 2,5 m, størrelsen på hver celle 50x200 mm, en tråddiameter på 3 mm, belagt (i RAL farger);
 • fikse - 4,2h19 taktekkings skruene (10 stykker per 1 meter);
 • Plastlokket (1 stykke av stangen);
 • bulkmaterialer - sement, sand, grus;
 • Sikkerhetsbarriere "Concertina» d-500 mm (8 spolene ved hver passering);
 • bilbeltet - ståltråd, 2 filament;
 • Braketter - Y-formet h-500 mm (kolonne 1).
 • gjerde høyde - 4 meter;
 • hjelp av monteringsstøttene - punkt støping;
 • Trinn pilarer - 2,5 løpemeter;
 • tverrstav - 3-stykker for hver flyvning;
 • montering av panelet er laget ved hjelp av taktekkings skruene gjennom braketten;
 • omslutter hele omkretsen primet.
 • staver - formede rør 60h60h2 L-5,5 (lineær meter);
 • kryss - formet rør 40h20h2 L-2,5 (lineær meter);
 • Sveiset netting webbing 4, høyde 2 m, bredde 2,5 m, størrelsen på hver celle 50x200 mm, en tråddiameter på 3 mm, belagt (i RAL farger);
 • fikse - 4,2h19 taktekkings skruene (10 stykker per 1 meter);
 • Plastlokket (1 stykke av stangen);
 • bulkmaterialer - sement, sand, grus.

Positive kvaliteter Gitter rutenett

Rasjonell beslutning driftige eieren

Selvfølgelig vil gitter gjerde være dårligere estetiske egenskaper av smijern gjerder eller konkrete barrierer med arkitektoniske herligheter, men likevel er fordelene med grid Gitter vanskelig å overvurdere, noe som forklarer den høye etterspørselen.

Så, det er unektelig fordeler:

 • demokratiske kostnader;
 • rask og enkel installasjon av fekte sveiset seksjoner;
 • holdbarhet (manuell sier - fra 30 år og oppover);
 • høy produktstyrke ved flere stivere og lettelse;
 • en stor luftmotstand, på grunn av kvaliteten av sveisede skjøter på tråden;
 • enkelhet omsorg;
 • Muligheten for rask utskifting av den skadede elementer av gjerdet;
 • ryddig, rent utseende;
 • stilige og resistente farger.

Selv et fotografi inngir tillit

Gitter Grid demonstrerer utmerket teknisk ytelse og hell sikret i moderne anleggsmarkedet. Praktisk og pålitelighet av materialet som testes for mange års effektiv drift (se også artikkelen Gjerde sveiset netting - i dag er det ikke om netting).

Tross alt, med et slikt gjerde kan avgrense et hvilket som helst land, på samme tid uten å skille den fra den tilstøtende landskapet. Mer informasjon om rutenettet Gitter du kan lære av en tematisk videomateriale.

1

Leave a Reply

1 + 7 =