gjerde 3d

Installere et gjerde 3d

3D-prøvetaking er presentert i form av bulk V-formede fremspring, over hvilken det er mulig å beskytte den hage området i mange år.

Classic 3d gjerde med runde søyler

Fordeler og ulemper med den struktur

Et gjerde laget av 3D mesh har følgende fordeler:

 1. Styrke. På grunn av tilstedeværelsen av metallstenger som er forbedret tverrbruddstyrke. I tillegg til de vertikale elementer, blir horisontale forbindelsesstenger anordnet i konstruksjonen.
 2. Holdbarhet. Metall gjerder 3D Fensys produsert av flerlagsbelegg teknologi. Det første sjikt - sink, som hindrer korrosjon. Neste lag - nanoceramics. Den beskytter videre den struktur mot korrosjon og ytre påvirkninger. Det polymere lag - beskyttelse mot skader. 3D-gjerder kan vare i ca 60 år.

Fekting jernbanelinjen gjerdet Fensys

Den maksimale høyden på et gjerde er 2 m. Kan bestilles fra produsentens 3D-modell av ønsket høyde om nødvendig.

Ordningen dimensjonert gjerde 3d

Vurdert design består av følgende elementer:

1

 1. Sveiset delen. Er representert som stolper (diameter 3,5 til 5 mm). Høyden av banene - 2 m, bredde - 2,5 meter.
 2. De bærende søyler av gjerdet. 3D-gjerde for å gi bemannet runde eller firkantede søyler med hull for innfesting av inngrep med et polymerbelegg. Montert på en bæreplugg som hindrer inntak av smuss og fuktighet. Man kan stille inn 3D-gjerde med stolper, langstrakt bunn (de er innstøpt i bakken), eller med støtteelementene med en flat bunn (som skal monteres på en hard overflate).
 3. Festeelementer (klemmer, stifter, bolter).

Tilbake til innholdet

Konstruksjonsformer og fremgangsmåter for fiksering

Du kan kjøpe for å gi 3D-modell med riktig form av cellene. Denne funksjonen gir et bestemt mønster av hver seksjon. Ved valg av et gjerde og blir tatt hensyn til tykkelsen av avstanden mellom stolpene. Følgende typer anlegg som vurderes:

 • barriere-belagte;
 • galvanisert støtteelementer og sveisen seksjon;
 • neozinced gjerde - metall fra hvilken det er fremstilt, ikke passerer behandlingen;
 • 3D-modell av galvanisert belagt - er den dyreste, men den mest pålitelige fekting til et territorium.

Eksperter identifisere to typer av monteringsstrukturer i betraktning:

Installasjons 3D-gjerde stifter skades beskyttende metallbelegg (ved boring bærere). Klemmer vil ikke skade gjerdet.

I prosessen med selvbygging ikke bryte integriteten nanokeramikk- belegg av stolper og paneler. Spesiell oppmerksomhet er betalt til forskjellen i høyde seksjoner (maks 25 cm).

Hvis installasjonen av 3D-gitter er produsert i syd, mens dybden til gropene til bærerne må være lik 90 cm. For å bruke forsterkningsbetonggjerdestolper.

3D-mesh sette sine egne hender ved hjelp av følgende verktøy:

 • rulett, 5-10 meter i lengde;
 • laser;
 • Knaster U-formet;
 • Skrutrekker eller skrutrekker;
 • Betongblandemaskin.

Før du starter installasjonsarbeid, anbefales det å bestemme metoden for installasjon av støtte pilarer:

 1. Støping. Det produseres over hele dybden av de underjordiske stenger eller delvis. Den første teknikken er påført de svake og lette bulk jord. Samtidig net moduler er installert før fullstendig størkning av oppløsningen. Den andre metoden er egnet for varig jord. Polene drevet ned i bakken ved 1 meter, men bare den øvre del betongstøpe penetrasjon.

Målskissen for konkrete gjerdestolper

Ordningen 3d konstruksjon gjerde på skruen hauger

3D-gjerdet er installert i henhold til følgende instruksjoner:

 1. For merking territorium gjelder bånd og monteringsstøttene - bygning nivå. Hovedkontakter i samme høyde og i samsvar med et bestemt trinn mellom disse. Ellers 3D-mesh miste sin estetikk, styrke og stabilitet.
 2. Boring av hull for søylen, må være til en dybde på mer enn 1/4 av den totale høyde av bæreren. Produsentene anbefales å ta i betraktning dybden av jord frysing i regionen. Hvis verdien av denne indeks er stor, da den dybde bør være større i forhold til det opprinnelige estimatet.
 3. Oppkjørte brønner satt polene, fyll løsning. Å støtte medlemmer er i oppreist stilling, ved hjelp av avstandsstykker. Spesiell oppmerksomhet rettes mot polene, noe som vil bli løst og selve porten 3D-mesh. Unnlatelse av å overholde denne tilstanden under drift prosyadet design.
 4. Gitteret er montert i 24 timer etter installasjon barer. For å feste ved hjelp av U-formede klemmer. For å gjøre dette arbeid, eksperter anbefaler å bruke en skrutrekker (for å lette og påskynde installasjonsprosessen).

Tips om å bygge gjerdet produsenten

 1. 3D-gjerdestolper anbefalt innstøpt i brønnene (25x25 eller 30x30 cm) 40 cm dybde med hensyn til deres konfigurasjon.
 2. Ved påfylling blir brukt for å styrke støttene utforme "pinnsvin".
 3. Lagt på et flatt underlag 2 kolonne festepunkt må være på toppen. Gitt konfigurasjon i lagrene er forseglet mutter bolt M8 eller M6.
 4. Det neste trinnet - å legge på tråddukspanelet støtte revet opp. For å feste den ved hjelp av klemmene og de tilhørende skruer. Det anbefales ikke å stramme skruene, som ytterligere seksjon for å bli justert på støttene.
 5. Linjen legges mellom hullene, og deretter heve panel sammen og montert bæreelementene. Stolpene monteres i brønner, ved å erstatte et rutenett på stolpene. Nær hver søyle i tillegg festet bærematerialer for hånden.
 6. Han la på bakken ved siden støtte, noe som setter en annen gjerdeseksjoner. Ikke stram skruene. Panel (med en fri side) settes i inngrep med støttedelen ligger over den foregående. De første to søylene stramme til boltene.

Valgfri montering sveiset netting gjerde med søylene

Når du gjentar oppskriften over, kan du sette sammen din egen gjerde for å gi ønsket lengde.

Vi trenger et gjerde - bare 132 meter! De bør gå inn porten og porten.

3D gjerde - en moderne versjon av det gjennomsiktige dekselet

Der bare gjerder kan ikke bli funnet i våre dager! Og alle de vanlige tre og korrugerte stålplater, og murstein, og forfalsket. De har alle sine egne fordeler, men er ikke uten ulemper. Men om et gjerde 3D sveiset netting kan sies at han ikke har noen mangler, bortsett fra absolutt åpenhet av gjerdet.

Detalj fra toppen av gjerder

Et rutenett med tilstrekkelig tykke metallstenger som tjener som en beskyttende konstruksjon og samtidig ikke hindrer lys, ikke skjul skjønnhet huset og begrunnelse, visuelt utvider sine grenser.

Selvfølgelig kan alle disse fordelene være stolt av, og en vakker smijern gjerde, og mange foretrekker å bare dem, til tross for de høye kostnadene ved slike produkter. En 3D gjerder vil fortsette å vinne popularitet på grunn av egenskaper som lav pris og rask montering.

3D gjerder er trinnkonstruksjon sveiset av stålstenger som er festet til holderne ved hjelp av spesielle klemmer. Å gi ytterligere stivhet gjerde V-formede bøyninger vertikalt anordnede stenger, forsterket ved hjelp av horisontale stenger (se. Avbildet ovenfor). En slik horisontal romlig profilering, og ga navnet på 3D-design.

Det er ideelt for å bygge gjerder for forstadsområder utkant hytte bosettinger, territorier av skoler, parkeringsplasser, idrettsanlegg og varehus, fabrikker, etc.

Bruksområde er ikke begrenset til private husholdninger

3D gjerde fra fabrikanten leveres klar for installasjon, og som et medlem av følgende elementer:

 • Netto seksjoner med en bredde på 2,5 meter ved hjelp av flere horisontale avstivere, sveiset stål galvanisert stenger. Høyden av delen kan være forskjellig, i standardversjonen er det 1,5 til 2,5 m. Standard maskevidde - 50x200 mm, men den kan modifiseres på forespørsel.

For din referanse. Den minste diameter på 3,7 mm stang, men det kan være tykkere. For eksempel, gjerdet 3 D Gitter sveiset netting er fremstilt av stenger med en diameter på opptil 5 mm.

 • Bærende søyler med sirkulært eller kvadratisk tverrsnitt, med festehull og en veggtykkelse på 1,5 til 2 mm. Søylene er utstyrt med spesielle plugger for å hindre inntrengning av atmosfærisk fuktighet.

Advarsel. Avhengig av metoden for monteringsstøttene kan være utstyrt med flenser eller skrue støtter.

 • Spesielle beslag - metall eller plast klemmer, ambolter.

Alle komponenter er motstandsdyktig mot klimatiske påvirkninger. Sveiset netting gjerde eller PVC er pulverbelegg, er støttepilarer farget pulver malt i en hvilken som helst farge RAL tabell av kunden.

Den stadig økende populariteten til gjerder 3 D gevinst takket være sine mange kvaliteter og egenskaper.

 • Høy gjennomsiktighet sikrer jevn bevegelse av luft og inntrengning av sollys til planting plantasjer og ikke begrense eksponeringen. Samtidig vil en slik barriere beskytter landet mot uautorisert tilgang til det av uønskede gjester. Det er derfor den høye etterspørselen etter 3D gjerder for hyttene, hage tomter, og andre områder, som er dyrket frukt, grønnsaker og blomster.
 • Lave kostnader sammenlignet med mange andre typer gjerder - en annen viktig faktor i valg av et slikt gjerde.
 • Valget av en hvilken som helst farge, og de tilsvarende utforming del strukturer lokalisert derpå.

.Bærestolpene og gitteret kan være av den samme eller forskjellige farger

 • Den høye hastighet av installasjonen. 3 D gjerder meget raskt og lett kan settes sammen fra separate seksjoner gjennom spesielle forankringer. Mesteparten av tiden det tar å installere søyler, men hvis du ikke gjør det med sine egne hender, og å bruke tjenestene til eksperter fra profesjonelle teknikker og verktøy, tar installasjonen svært lite tid, selv på svært lange løyper.

Jord Boring etter montering av stolper

 • Den kvalitet og pålitelighet. 3 D gjerde tilbakeviser den utbredte troen på at det billigste ikke kan være av høy kvalitet. Teknologien for dens fremstilling er basert på en sirkulær sveis, gjennom hvilken stengene er nesten umulig å bryte ned. Derfor, er det deres pålitelighet er ikke dårligere enn en fast metall eller steinvegger.
 • Holdbarhet. Forutsatt kvalitativ utvendig beskyttelse av konstruksjonselementer.
 • Letthet. Hver seksjon har en liten vekt som lar deg installere gjerder for å vitne uten bruk av 3D-teknologi og et stort antall assistenter.
 • Brukervennlighet. Gjennom hele sitt liv, noe som kan være opp til 15-20 år, 3D gjerde krever ikke at du å vedlikehold eller reparasjon.
 • Estetisk og moderne utseende.

3D gjerder produksjonen utføres av mange russiske selskaper å importere utstyr for europeiske teknologier og standarder.

Sveiselinje for produksjon av 3D-gjerder

Blant de mest populære kan skilles gjerde TerraFence, Fensys, by, Gitter. Alle av dem er av høy kvalitet, lang levetid og krever ikke vedlikehold, og ytterligere investeringer i løpet av hele driftsperioden.

Montering av gjerder laget av sveiset netting

Som allerede nevnt, takket være modulær design, 3-D gjerde enkelt og raskt montert på støttene ved hjelp av spesielle festeanordninger. Du kan gjøre dette selv, selv ikke uten erfaring. Den viktigste oppgave - nøyaktig layout og høy kvalitet installasjon av stolper for gjerde.

Det er flere grunnleggende måter for å sette de bærende søyler av betong, butovanie installasjon på flensen og skru peler. Etter gjennomgang av video på denne siden kan du se hvordan en av dem.

Og da har vi kort forklare hver.

 • Støpe kan gjøres i en del av eller hele dybden av den underjordiske delen av støtten. Den første variant påføres i en tilstrekkelig holdbar jord. Innlegg gravd ned i bakken ca 1 meter, men bare den øvre halvdel concreted penetrasjon. Full støpe brukes i lunge og svak bulk jord.

Advarsel! Manuell krever at installasjon av nettverksmoduler på stolper utføres bare etter fullstendig størkning av betongen.

 • Butovanie steinsprut. Post satt på forhånd boret hull dybde ikke er mindre enn en meter, hvoretter den gradvis fylles med sand og grus med en kornstørrelse på 5 til 20 mm og komprimeres grundig. Det bør overvåke den vertikale plasseringen av støtten.

For din referanse. Denne metoden er god til å hive og vannmettet jord med høyt innhold av leire.

 • Montering på flensene blir utført når det allerede er et ferdig bånd fundament. Er sveiset fast til stengene ha en rekke festehull, gjennom hvilke de er bundet til fundamentet med ankerbolter.

Pillar flens

 • Installasjon på skruen hauger for innsamling er gjort raskt og uten for mye skitt. Bunker med flenser ganske enkelt skrues inn i bakken, og deretter feste dem til undersiden av bærebjelkene.

Gjerder for dacha enkleste 3D sett skru på støtten

Denne metoden - den raskeste og minst tidkrevende av alle. Forsøk på å installere seksjonene kan være umiddelbart etter installasjon av stolper, uten å vente på betong tørker.

Hver av disse metodene må overholde nøyaktig avstand mellom bærerne lik bredden av en modul - 2,5 meter.

Denne delen vanligvis ikke føre til vanskeligheter selv for selv installasjon. 3D Produksjons gjerder omfatter fabrikere modulene har samme bredde og enhets hull i søylene for sine feste.

Derfor, etter installasjonen av platen finner man bare sette platen på støttene ved hjelp av spesialutstyr som inngår i settet: klemmer, braketter eller klemplater med bolter og muttere.

Alternativer til festeklemmen og brakett

Det eneste problemet ligger i dannelsen av hjørnene. Siden hver kolonne har bare en rad av hull, vil den sistnevnte må bore sitt eget bore for metall av en viss diameter. Selv om du kan bare bruke skruer for metall, å feste til støttedelen.

Enhver form for gjerder har sine fordeler. Tregjerde - vakker og miljøvennlig, stein eller betong - grunnlegger og holdbar gjerde laget av stålplater - enkel å installere og vedlikeholde.

En 3D mesh har når alle de ovennevnte fordeler, men har nesten ingen ulemper. Det er derfor ikke overraskende at den velger stadig flere huseiere og ledere av ulike selskaper.

gjerde 3D

Til dags dato, er det produsert en rekke forskjellige barrierer: gjerder av mur og sten, tre og plast, metall og mesh. Det er mange design, alle av dem preget av kompleksiteten i utførelsen og dermed prisen. En av de mest lav pris alternativet er 3D metall gjerde laget av sveiset netting. Men det er ikke et tegn på dårlig kvalitet på slike produkter den lave kostnaden av gjerdet fra 3D grid - sveisede gjerder er mange fordeler, forklarer det også den økende populariteten av metallgjerder.

Den gode gjerde 3D, hvilke materialer er brukt for sin produksjon, og hva er installasjon av gjerder - alt dette i artikkelen.

Alternativer 3D fekting og funksjoner

3D gjerde laget av metallstenger, galvanisert tidligere, er det beskyttet mot korrosjon. Vertikale stenger har V-formede forhøyninger eller fordypninger, som fører til den tredimensjonale virkning rekkverk - visuelt å bevege person oppfatter en slik konstruksjon som tre-dimensjonalt bilde.

Denne konfigurasjonen videre vertikale stenger festet til kapslingen stivhet, men holdbar konstruksjon gjør horisontale broer, hvis antall avhenger av høyden av gjerdet.

Standard utstyr netting gjerde med 3D-effekten er som følger:

 1. Sami metallprofiler, hvis bredde er en standard 2,5 m, og høyden kan variere fra 1,5 til 2,5 meter. vakt Celleparametrene kan variere, avhengig av produsent og kundens ønsker, ofte produsert sammen med 3D-mesh 50x200 mm celle.
 2. Settet omfatter også støttepilarer for et gjerde, som utføres feste maske seksjoner. Den kan være rund eller firkantet støtte laget av metall, hvis tykkelse er omtrent 1,5 til 2 mm. Søylene er supplert med deksler, som har til oppgave hindre utfelling inne i strukturen.
 3. Utfyller satt spesiell maskinvare som kreves for å koble til bæresøylene med siktseksjoner. 3D gjerde kan samles opp av flere enheter: metallklips, for klemmer eller klemplater av plast. Poler selv, avhengig av konfigurasjonen, kan i tillegg være utstyrt med skrueholdere eller metall flenser for forbindelse med fundamentet.

I ferdig form av sveiset netting gjerde dekket stativ eller PVC-pulver sprøytemaling - det fremmer en enda større motstand mot forvitring beskyttelse og påvirkning av tiden.

Kunden kan velge skyggen av tredimensjonale sampling, de fleste av selskapene gir flekker seksjoner i alle farger fra RAL internasjonale tabeller.

Ikke bare lave kostnader, nye gjerder med en tredimensjonal optisk illusjon tiltrekke kjøpere - disse designene er fortsatt en rekke fordeler:

 • holdbarhet. Gjennom flere lag av korrosjonsbeskyttelse av sveiset netting gjerdet vil vare i flere tiår, avhengig av det ytre dekselet (eller PVC-pulver maling) 3D gjerdet har en garantiperiode på 20 til 60 år. Og i løpet av denne tiden gjerdet vil ikke endre på utseendet - sterke grener er vanskelig å deformere og kvalitet belegg ikke falmer i solen.

 • God 3D gjennomsiktig gjerde kan du installere det på absolutt alle områder - mesh seksjoner vedlegge hagen tomter, hytte hjem, sportsarenaer og komplekser, industri- og lager bedrifter, barnehager og kommuner. På grunn av høy lysgjennomgang 3D gjerdet ikke forstyrrer den vekst og utvikling av planter som det kan installeres i umiddelbar nærhet av busker og trær, plantet nær gjerdet hagen avlinger eller dekorative blomster. Liker spesielt tredimensjonale mesh gjerder er de som ønsker å vise frem skjønnheten i ditt eget hjem, og området landskapet.

 • Mulighet til å velge seksjonshøyder og gjerde fargen gjør disse vedlegg enda mer universell - alle vil være i stand til å velge 3D gjerdet egnet til egenskapene til området og bygningene på det.
 • Letthet av materialet gjør det mulig å transportere og installere gjerder 3D uten involvering av spesialutstyr, som også reduserer den totale kostnaden av gjerdet.
 • Rask og enkel installasjon i stor grad øker lønnsomheten av kjøpet av hoveddelen av metall gjerder. Den største utfordringen er å sette støttesøyler, som de må sikre styrken av hele strukturen. Men det finnes flere alternativer for å installere polene, alle kan velge den mest hensiktsmessige. Boss del vil bare bli satt sammen av individuelle gjerde seksjoner og fikse det med spesielle klips eller klemmer.

 • Brukervennlighet er også ansett verdighet 3D gjerdet, fordi hele poenget med å bruke gjerdet ikke blir nødt til å ta opp eller reparere - det er fortsatt den samme som den var i dag av installasjonen.
 • Funksjonalitet og estetikk er kronet med en liste av fordelene med sveiset netting gjerde.
 • Denne listen beviser nok en gang som er billig er ikke alltid av dårlig kvalitet.

  Hvordan installere gjerdet 3D sveiset netting

  Montering av sveisemetallet gjerdet er delt inn i flere trinn, er den viktigste jobben for å installere støttepilarer. 3D-støtte for gjerder kan installeres på flere måter, velge den mest hensiktsmessige metoden bør være basert på den type jord i området - bærekraftig jord betydelig forenkle installasjon.

  Så, for å montere støttepilarer for 3D-gjerder kan være som følger:

  1. Støping anvendte bærere i ustabil jord, for eksempel kalkstein eller sandstein. I dette tilfellet er utdypet støtten er ikke mindre enn en meter, og betong helles over hele dybden av gropen. Delvis støpe er tillatt, hvis jorden i området mer motstandsdyktig, i dette tilfelle, bare en øvre halvdel eller en tredjedel av bæreren er fylt med betong. Fortsett hindersammenstillingen først etter fullstendig størkning av sementblandingen.
  2. Butovanie. Denne prosess utføres ved bruk av en liten fraksjon av knust stein, er småstein størrelse vanligvis fra 0,5 til 2 cm. For å starte boret hull dybde på minst 90 til 100 cm. Deretter ble et hull i midten av bæreren og dekket med sine vekslende lag av sand og grus, kvalitativt ram podsypku i flere etapper. Det er svært viktig å følge den vertikale støtte under installasjonen. Denne installasjonsmetode er bare mulig på et stabilt underlag ikke tilbøyelig til å krype og andre deformasjoner. Lov til å bruke butovaniya på myrlendte områder og duvende.
  3. Hvis 3D gjerdet vil bli installert på fundamentet av beltet typen, er det lurt å kjøpe et sett med staver med metall flenser. Disse elementene har ferdige åpninger gjennom hvilke stangen er festet til fundamentet ved hjelp av ankere.

 • Hauger skru støtter er det mest praktiske alternativet. For deres støtteknastene som er montert i en bore ganske enkelt skrues inn i bakken, og deretter til toppen av kolonnen (flensen) som er montert luftdeler av støttene. Dette er den raskeste og minst tidkrevende måten å installere 3D gjerdet, men gjennomføringen vil trenge spesialutstyr, som hånd skrue hauger i bakken ikke vil fungere.
 • Det gjenstår bare å fikse den delen av kjede-link gjerdet på den allerede etablerte støtte. Gjøre dette, som tidligere nevnt, er det mulig ved hjelp av klemplater med bolter og muttere, klemmer eller metallklips.

  Det vanskeligste som du kan støte på dette stadiet - er oppfyllelsen av hjørnene. Vi må kutte deler og gjør i metall, ekstra hull for montering.

  Alle bevis av høykvalitets 3D gjerde av sveiset netting: de er holdbare og praktisk, enkel å installere, og det kan gjøres med hendene, uten involvering av spesialister. Det er derfor disse gjerdene blir stadig mer populært blant befolkningen.

  Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

  1

  Leave a Reply

  66 − 60 =