Gjerde 3 d

Installere et gjerde 3d

3D-prøvetaking er presentert i form av bulk V-formede fremspring, over hvilken det er mulig å beskytte den hage området i mange år.

Classic 3d gjerde med runde søyler

Fordeler og ulemper med den struktur

Et gjerde laget av 3D mesh har følgende fordeler:

 1. Styrke. På grunn av tilstedeværelsen av metallstenger som er forbedret tverrbruddstyrke. I tillegg til de vertikale elementer, blir horisontale forbindelsesstenger anordnet i konstruksjonen.
 2. Holdbarhet. Metall gjerder 3D Fensys produsert av flerlagsbelegg teknologi. Det første sjikt - sink, som hindrer korrosjon. Neste lag - nanoceramics. Den beskytter videre den struktur mot korrosjon og ytre påvirkninger. Det polymere lag - beskyttelse mot skader. 3D-gjerder kan vare i ca 60 år.

Fekting jernbanelinjen gjerdet Fensys

Den maksimale høyden på et gjerde er 2 m. Kan bestilles fra produsentens 3D-modell av ønsket høyde om nødvendig.

Ordningen dimensjonert gjerde 3d

Vurdert design består av følgende elementer:

1

 1. Sveiset delen. Er representert som stolper (diameter 3,5 til 5 mm). Høyden av banene - 2 m, bredde - 2,5 meter.
 2. De bærende søyler av gjerdet. 3D-gjerde for å gi bemannet runde eller firkantede søyler med hull for innfesting av inngrep med et polymerbelegg. Montert på en bæreplugg som hindrer inntak av smuss og fuktighet. Man kan stille inn 3D-gjerde med stolper, langstrakt bunn (de er innstøpt i bakken), eller med støtteelementene med en flat bunn (som skal monteres på en hard overflate).
 3. Festeelementer (klemmer, stifter, bolter).

Tilbake til innholdet

Konstruksjonsformer og fremgangsmåter for fiksering

Du kan kjøpe for å gi 3D-modell med riktig form av cellene. Denne funksjonen gir et bestemt mønster av hver seksjon. Ved valg av et gjerde og blir tatt hensyn til tykkelsen av avstanden mellom stolpene. Følgende typer anlegg som vurderes:

 • barriere-belagte;
 • galvanisert støtteelementer og sveisen seksjon;
 • neozinced gjerde - metall fra hvilken det er fremstilt, ikke passerer behandlingen;
 • 3D-modell av galvanisert belagt - er den dyreste, men den mest pålitelige fekting til et territorium.

Eksperter identifisere to typer av monteringsstrukturer i betraktning:

Installasjons 3D-gjerde stifter skades beskyttende metallbelegg (ved boring bærere). Klemmer vil ikke skade gjerdet.

I prosessen med selvbygging ikke bryte integriteten nanokeramikk- belegg av stolper og paneler. Spesiell oppmerksomhet er betalt til forskjellen i høyde seksjoner (maks 25 cm).

Hvis installasjonen av 3D-gitter er produsert i syd, mens dybden til gropene til bærerne må være lik 90 cm. For å bruke forsterkningsbetonggjerdestolper.

3D-mesh sette sine egne hender ved hjelp av følgende verktøy:

 • rulett, 5-10 meter i lengde;
 • laser;
 • Knaster U-formet;
 • Skrutrekker eller skrutrekker;
 • Betongblandemaskin.

Før du starter installasjonsarbeid, anbefales det å bestemme metoden for installasjon av støtte pilarer:

 1. Støping. Det produseres over hele dybden av de underjordiske stenger eller delvis. Den første teknikken er påført de svake og lette bulk jord. Samtidig net moduler er installert før fullstendig størkning av oppløsningen. Den andre metoden er egnet for varig jord. Polene drevet ned i bakken ved 1 meter, men bare den øvre del betongstøpe penetrasjon.

Målskissen for konkrete gjerdestolper

Ordningen 3d konstruksjon gjerde på skruen hauger

3D-gjerdet er installert i henhold til følgende instruksjoner:

 1. For merking territorium gjelder bånd og monteringsstøttene - bygning nivå. Hovedkontakter i samme høyde og i samsvar med et bestemt trinn mellom disse. Ellers 3D-mesh miste sin estetikk, styrke og stabilitet.
 2. Boring av hull for søylen, må være til en dybde på mer enn 1/4 av den totale høyde av bæreren. Produsentene anbefales å ta i betraktning dybden av jord frysing i regionen. Hvis verdien av denne indeks er stor, da den dybde bør være større i forhold til det opprinnelige estimatet.
 3. Oppkjørte brønner satt polene, fyll løsning. Å støtte medlemmer er i oppreist stilling, ved hjelp av avstandsstykker. Spesiell oppmerksomhet rettes mot polene, noe som vil bli løst og selve porten 3D-mesh. Unnlatelse av å overholde denne tilstanden under drift prosyadet design.
 4. Gitteret er montert i 24 timer etter installasjon barer. For å feste ved hjelp av U-formede klemmer. For å gjøre dette arbeid, eksperter anbefaler å bruke en skrutrekker (for å lette og påskynde installasjonsprosessen).

Tips om å bygge gjerdet produsenten

 1. 3D-gjerdestolper anbefalt innstøpt i brønnene (25x25 eller 30x30 cm) 40 cm dybde med hensyn til deres konfigurasjon.
 2. Ved påfylling blir brukt for å styrke støttene utforme "pinnsvin".
 3. Lagt på et flatt underlag 2 kolonne festepunkt må være på toppen. Gitt konfigurasjon i lagrene er forseglet mutter bolt M8 eller M6.
 4. Det neste trinnet - å legge på tråddukspanelet støtte revet opp. For å feste den ved hjelp av klemmene og de tilhørende skruer. Det anbefales ikke å stramme skruene, som ytterligere seksjon for å bli justert på støttene.
 5. Linjen legges mellom hullene, og deretter heve panel sammen og montert bæreelementene. Stolpene monteres i brønner, ved å erstatte et rutenett på stolpene. Nær hver søyle i tillegg festet bærematerialer for hånden.
 6. Han la på bakken ved siden støtte, noe som setter en annen gjerdeseksjoner. Ikke stram skruene. Panel (med en fri side) settes i inngrep med støttedelen ligger over den foregående. De første to søylene stramme til boltene.

Valgfri montering sveiset netting gjerde med søylene

Når du gjentar oppskriften over, kan du sette sammen din egen gjerde for å gi ønsket lengde.

Vi trenger et gjerde - bare 132 meter! De bør gå inn porten og porten.

3D gjerde - en moderne versjon av det gjennomsiktige dekselet

Der bare gjerder kan ikke bli funnet i våre dager! Og alle de vanlige tre og korrugerte stålplater, og murstein, og forfalsket. De har alle sine egne fordeler, men er ikke uten ulemper. Men om et gjerde 3D sveiset netting kan sies at han ikke har noen mangler, bortsett fra absolutt åpenhet av gjerdet.

Detalj fra toppen av gjerder

Et rutenett med tilstrekkelig tykke metallstenger som tjener som en beskyttende konstruksjon og samtidig ikke hindrer lys, ikke skjul skjønnhet huset og begrunnelse, visuelt utvider sine grenser.

Selvfølgelig kan alle disse fordelene være stolt av, og en vakker smijern gjerde, og mange foretrekker å bare dem, til tross for de høye kostnadene ved slike produkter. En 3D gjerder vil fortsette å vinne popularitet på grunn av egenskaper som lav pris og rask montering.

3D gjerder er trinnkonstruksjon sveiset av stålstenger som er festet til holderne ved hjelp av spesielle klemmer. Å gi ytterligere stivhet gjerde V-formede bøyninger vertikalt anordnede stenger, forsterket ved hjelp av horisontale stenger (se. Avbildet ovenfor). En slik horisontal romlig profilering, og ga navnet på 3D-design.

Det er ideelt for å bygge gjerder for forstadsområder utkant hytte bosettinger, territorier av skoler, parkeringsplasser, idrettsanlegg og varehus, fabrikker, etc.

Bruksområde er ikke begrenset til private husholdninger

3D gjerde fra fabrikanten leveres klar for installasjon, og som et medlem av følgende elementer:

 • Netto seksjoner med en bredde på 2,5 meter ved hjelp av flere horisontale avstivere, sveiset stål galvanisert stenger. Høyden av delen kan være forskjellig, i standardversjonen er det 1,5 til 2,5 m. Standard maskevidde - 50x200 mm, men den kan modifiseres på forespørsel.

For din referanse. Den minste diameter på 3,7 mm stang, men det kan være tykkere. For eksempel, gjerdet 3 D Gitter sveiset netting er fremstilt av stenger med en diameter på opptil 5 mm.

 • Bærende søyler med sirkulært eller kvadratisk tverrsnitt, med festehull og en veggtykkelse på 1,5 til 2 mm. Søylene er utstyrt med spesielle plugger for å hindre inntrengning av atmosfærisk fuktighet.

Advarsel. Avhengig av metoden for monteringsstøttene kan være utstyrt med flenser eller skrue støtter.

 • Spesielle beslag - metall eller plast klemmer, ambolter.

Alle komponenter er motstandsdyktig mot klimatiske påvirkninger. Sveiset netting gjerde eller PVC er pulverbelegg, er støttepilarer farget pulver malt i en hvilken som helst farge RAL tabell av kunden.

Den stadig økende populariteten til gjerder 3 D gevinst takket være sine mange kvaliteter og egenskaper.

 • Høy gjennomsiktighet sikrer jevn bevegelse av luft og inntrengning av sollys til planting plantasjer og ikke begrense eksponeringen. Samtidig vil en slik barriere beskytter landet mot uautorisert tilgang til det av uønskede gjester. Det er derfor den høye etterspørselen etter 3D gjerder for hyttene, hage tomter, og andre områder, som er dyrket frukt, grønnsaker og blomster.
 • Lave kostnader sammenlignet med mange andre typer gjerder - en annen viktig faktor i valg av et slikt gjerde.
 • Valget av en hvilken som helst farge, og de tilsvarende utforming del strukturer lokalisert derpå.

.Bærestolpene og gitteret kan være av den samme eller forskjellige farger

 • Den høye hastighet av installasjonen. 3 D gjerder meget raskt og lett kan settes sammen fra separate seksjoner gjennom spesielle forankringer. Mesteparten av tiden det tar å installere søyler, men hvis du ikke gjør det med sine egne hender, og å bruke tjenestene til eksperter fra profesjonelle teknikker og verktøy, tar installasjonen svært lite tid, selv på svært lange løyper.

Jord Boring etter montering av stolper

 • Den kvalitet og pålitelighet. 3 D gjerde tilbakeviser den utbredte troen på at det billigste ikke kan være av høy kvalitet. Teknologien for dens fremstilling er basert på en sirkulær sveis, gjennom hvilken stengene er nesten umulig å bryte ned. Derfor, er det deres pålitelighet er ikke dårligere enn en fast metall eller steinvegger.
 • Holdbarhet. Forutsatt kvalitativ utvendig beskyttelse av konstruksjonselementer.
 • Letthet. Hver seksjon har en liten vekt som lar deg installere gjerder for å vitne uten bruk av 3D-teknologi og et stort antall assistenter.
 • Brukervennlighet. Gjennom hele sitt liv, noe som kan være opp til 15-20 år, 3D gjerde krever ikke at du å vedlikehold eller reparasjon.
 • Estetisk og moderne utseende.

3D gjerder produksjonen utføres av mange russiske selskaper å importere utstyr for europeiske teknologier og standarder.

Sveiselinje for produksjon av 3D-gjerder

Blant de mest populære kan skilles gjerde TerraFence, Fensys, by, Gitter. Alle av dem er av høy kvalitet, lang levetid og krever ikke vedlikehold, og ytterligere investeringer i løpet av hele driftsperioden.

Montering av gjerder laget av sveiset netting

Som allerede nevnt, takket være modulær design, 3-D gjerde enkelt og raskt montert på støttene ved hjelp av spesielle festeanordninger. Du kan gjøre dette selv, selv ikke uten erfaring. Den viktigste oppgave - nøyaktig layout og høy kvalitet installasjon av stolper for gjerde.

Det er flere grunnleggende måter for å sette de bærende søyler av betong, butovanie installasjon på flensen og skru peler. Etter gjennomgang av video på denne siden kan du se hvordan en av dem.

Og da har vi kort forklare hver.

 • Støpe kan gjøres i en del av eller hele dybden av den underjordiske delen av støtten. Den første variant påføres i en tilstrekkelig holdbar jord. Innlegg gravd ned i bakken ca 1 meter, men bare den øvre halvdel concreted penetrasjon. Full støpe brukes i lunge og svak bulk jord.

Advarsel! Manuell krever at installasjon av nettverksmoduler på stolper utføres bare etter fullstendig størkning av betongen.

 • Butovanie steinsprut. Post satt på forhånd boret hull dybde ikke er mindre enn en meter, hvoretter den gradvis fylles med sand og grus med en kornstørrelse på 5 til 20 mm og komprimeres grundig. Det bør overvåke den vertikale plasseringen av støtten.

For din referanse. Denne metoden er god til å hive og vannmettet jord med høyt innhold av leire.

 • Montering på flensene blir utført når det allerede er et ferdig bånd fundament. Er sveiset fast til stengene ha en rekke festehull, gjennom hvilke de er bundet til fundamentet med ankerbolter.

Pillar flens

 • Installasjon på skruen hauger for innsamling er gjort raskt og uten for mye skitt. Bunker med flenser ganske enkelt skrues inn i bakken, og deretter feste dem til undersiden av bærebjelkene.

Gjerder for dacha enkleste 3D sett skru på støtten

Denne metoden - den raskeste og minst tidkrevende av alle. Forsøk på å installere seksjonene kan være umiddelbart etter installasjon av stolper, uten å vente på betong tørker.

Hver av disse metodene må overholde nøyaktig avstand mellom bærerne lik bredden av en modul - 2,5 meter.

Denne delen vanligvis ikke føre til vanskeligheter selv for selv installasjon. 3D Produksjons gjerder omfatter fabrikere modulene har samme bredde og enhets hull i søylene for sine feste.

Derfor, etter installasjonen av platen finner man bare sette platen på støttene ved hjelp av spesialutstyr som inngår i settet: klemmer, braketter eller klemplater med bolter og muttere.

Alternativer til festeklemmen og brakett

Det eneste problemet ligger i dannelsen av hjørnene. Siden hver kolonne har bare en rad av hull, vil den sistnevnte må bore sitt eget bore for metall av en viss diameter. Selv om du kan bare bruke skruer for metall, å feste til støttedelen.

Enhver form for gjerder har sine fordeler. Tregjerde - vakker og miljøvennlig, stein eller betong - grunnlegger og holdbar gjerde laget av stålplater - enkel å installere og vedlikeholde.

En 3D mesh har når alle de ovennevnte fordeler, men har nesten ingen ulemper. Det er derfor ikke overraskende at den velger stadig flere huseiere og ledere av ulike selskaper.

Gjerde 3 d

Sterk og pålitelig

3D gjerder - et metall-ledd inngjerdinger som består av jernstenger, som er sveiset sammen. De er laget av galvanisert stål som sikrer artikler styrke og holdbarhet. Lignende design stadig mer populært på grunn av høy kvalitet og rimelige priser. De er mye brukt i områder av landet hus, industrianlegg, sport og lekeplasser, parkeringsplasser, utdanningsinstitusjoner og så videre.

Fordelene med 3D-design gjerder

Den viktigste fordelen er 3D-gjerder strukturell styrke . Det oppnås på bekostning av vertikale metallstenger med volumkurver i form av bølger. Slike bøyninger for å øke den tverrgående bruddseigheten. De kan gjøres på flere steder.

I tillegg til vertikale stenger, som forbinder de horisontale linjene er til stede i strukturen.

I tillegg til styrke, 3D gjerder har også en rekke fordeler:

Lang brukstid for slike gjerder er sikret ved det faktum at i sin produksjon benyttes en multi-lags belegg teknologi.

Vanligvis brukes tre typer beskyttende materialer:

 1. Det første laget er sink. Den gjør strukturen spesielt god motstandsdyktighet mot korrosjon.
 2. Nanoceramics søkt etter forsinking. Det tjener en ekstra beskyttelse mot korrosive prosesser og virkningen av forskjellige miljøfaktorer (ultrafiolett lys, høye og lave temperaturer).
 3. Det endelige laget er et polymerbelegg. Det beskytter produkter fra riper, chips og andre skader.

I gjennomsnitt, 3D gjerder er ca 60 år gammel.

Lave kostnader for fekting er mulig på grunn av den lille kostnaden av råvarer og enkelhet av design bygge. På installasjonen, kan du også spare penger, som produsenter gir en detaljert monteringsanvisning.

Metal Konstruksjoner ser positivt på ethvert territorium. Det brede fargespekter av produkter bidrar til å skape et unikt nettsted design, kan du velge ønsket fargetone, kombinert med det omkringliggende landskapet.

Gjennomsiktighet gjerde ikke hindrer inntrengning av sollyset inn i hallen og visuelt utvider dets grenser.

Designet er lett, noe som gjør det mulig å installere gjerder på sin egen 3D uten å involvere tungt utstyr og et stort antall mennesker.

Barer av metallnett er så sterke at de er nesten umulig å bryte ned. Få angriper i et inngjerdet område gjerdet slik at det vil være vanskelig.

Hva er komponentene består 3D fekting?

Høyde på 3D gjerder, vanligvis på de fleste 2.0 m. Men du kan bestille bygging av en hvilken som helst høyde hvis ønskelig.

Slike gjerder er trinnkonstruksjon, som i stor grad forenkler prosessen med å installere dem.

3D gjerde består av følgende komponenter:

 1. Metal seksjoner eller webs hindringer. Deres bredde er i gjennomsnitt 2,5 m, en høyde på 1,5-2 m, maskevidde - staver med diameter 0,050-0,2 m varierer fra 3,5 mm til 5 mm .;
 2. Støtte søyler. De kommer i runde og firkantede former. Stolpene må ha hull for å feste metallnett. Top støttene er montert spesielle plugger for å hindre inntrengning av fuktighet og smuss inne. Polene er utstyrt med en utvidet nedre del for ytterligere støping i jorden enten som en flat bunn for montering på en hard overflate;
 3. Festene. Disse kan være av metall eller plast klemmer og braketter, bolting.

Forberedende arbeid og installasjon utforming

3D gjerder svært raskt sammen, på grunn av viljen til individuelle seksjoner og spesiell maskinvare. Den vanskeligste delen av installasjonen - det Montering av bærende pilarer.

Men hvis du leier erfarne fagfolk, da denne prosedyren vil ikke ta mye tid.

3D fekting installasjonsteknologi består av flere trinn:

 • Merking territoriet. Til å begynne med bestemmes vinkel mark. De installeres midlertidige støtter, som er knyttet ledninger. Linjen strakte ledningen satt seg gjerdet konstruksjon. Det er viktig å tenke på forhånd hvor det vil være innspill til å beregne alt riktig.
 • Installere søyler. Det er flere muligheter for montering av støtte pilarer. Når det er installert på en hard overflate, som for eksempel betongsøyler festet med ankerbolter. Installasjon av støping innebærer tilstopping polene dypt ned i jorden. For å gjøre dette, trakk seg ut av pit dybde på en meter. De senterhull er satt props og fylt med betong. I bunnen av hver fordypning er ønskelig å fylle litt steinsprut som gir ytterligere stabilitet til bæreren.

En annen metode er å montere en skrue i hauger. Disse pilarer er skrudd inn i bakken, og på sin base boltet bærende søyler. Når monteringsstøttene må overholde en avstand mellom dem tilsvarer bredden av en metallseksjon.

 • Installasjon av gjerdet seksjonene. Dette trinnet er den enkleste, ettersom monteringsseksjoner i støttepilarene i forveien er det spesielle klemmer, og sett vakt låser er egnet for skruer og stifter.
 • I denne forbindelse, praktisk, effektivitet og holdbarhet, 3D gjerder blir stadig mer brukt som gjerder for ulike territorier.

  1

  Leave a Reply

  + 48 = 55