Tilstoppede toalett hva de skal gjøre

Tett toalett som gjør? Vi hjelpe seg selv

En situasjon som ofte skjer i livet, da, på grunn av visse omstendigheter, oppstår spørsmålet: Tett toalett som gjør? Den vanlige årsaken til force majeure er et forsøk på å renne ned i kloakken eller store hevelse ting (som plastposer, innholdet i kattens skuffen, grønnsaker eller frukt, etc.). Så et bilde framgår hvor vann og andre elementer i et toalett bolle tett rose. Selvfølgelig trenger våre landsmenn ikke ønsker å umiddelbart kontakte den aktuelle tjenesten. Årsakene til dette kan være flere, og nå i dette området er ikke nødvendig å gå dypt. Mye mer nyttig å vurdere måter å løse problemet autographic. Så, hva du skal gjøre hvis en tilstoppede toalett:

№1 måte enkleste metoder

Dersom årsaken til blokkeringen er ikke den mest alvorlige, vil det hjelpe noen bøtter med veldig varmt vann. Det faktum at saken har beveget seg fremover, vil være umiddelbart merkbar - vannet renner fort. En annen metode relatert til det varme vann: tynn og hard gummi slangen skyves så dypt som mulig inn i røret, og den andre ende er forbundet med en tappekran blander. Slå varmt vann hvis den vil virke direkte på hindringer, er det mulig å oppløse den.

En annen nyttig oppfinnelse menneskehetens - stempel, som en respons på et nødrop: tette toalett som gjør, kan også være et effektivt verktøy. Det er nødvendig å plassere den i bollen og å pumpe kraftig, prøver å skifte den resulterende com. Vi må prøve flere ganger for å rense røret på en slik måte.

Det kan skje at et uhell falt ned i toalettet fille eller et håndkle og ble sittende fast i hullet. Her vil det mest fornuftige tiltak være å fjerne gjenstanden med hånden, pre-iført husholdning eller kirurgiske hansker.

Vi fortsetter å vurdere alternativer for en reaksjon på den tragiske spørsmål: Tett toalett som gjør? Skyv blokker fleksibel kabel eller ledning, denne metoden er ofte benyttet seg rørlegging. Vi trenger et tau sterk nok til ikke å dele et stykke og fleksibel nok til alle ledd og bøyer rør passert. Det er ikke bare nødvendig å skyve inn i røret, men også rotere den. Vnekotoryh jernvareforretninger selge spesielle tykk wire for slike tilfeller, som er i tillegg utstyrt med en praktisk håndtak.

På samme måte kan vi arbeide med stammen, men bør ikke roteres, siden det kan skade veggen i toalettskålen.

Tilstoppede toalett og hva de skal gjøre hvis de tidligere metoder ikke hjelper? Det er nødvendig å ty til moderne midler for rengjøring av avløpsrør. Den mest kjente er Kaustisk soda, og Mole Mole - minigap, Tiret - gel. Ved bruk av disse midlene handler i henhold til instruksjonene og barn til handlingen er ikke tillatt.

Den anti-tette kan hjelpe en vanlig husholdning støvsuger. Viktigst, med følgende handlinger med varsomhet, fordi apparater i et fuktig rom eller bad toalett farlig.

Så fjerner støvsuger støvposen, dyse og andre unødvendig i dette tilfelle. Forbindelsesslange til en åpning, gjennom hvilken luft blåses ut, som en regel, er det plassert på baksiden av instrumentet. Den andre enden av slangen er satt til toalettet problem, kan de resterende spalten på sidene dekkes med filler eller tilpasse seg til slangen på gummistemplet. Det viktigste er at luften kommer inn i røret, hvis venstre utilslørt hull, så er det en risiko Drabble selv.

1

Det er ikke forbudt å bruke flere måter for hverandre. Hvis blokkeringen er så sterk at det er umulig å klare ikke å nøle med å ringe rørleggere. Noen ganger kan de selv gjøre ut røret og fikse problemet. Og det på agendaen var aldri et spørsmål om hva du skal gjøre tilstoppede toalett, bør du bruke det til sitt tiltenkte formål og kastes ufordøyd mat avfall i bin.

 • Abonner
 • del
 • del
 • anbefale

Tette toalettpapir, lese på nettstedet, hva de skal gjøre, voila!

Bokstavelig talt 5 minutter og alle! Jeg prøvde det med varmt vann

Det hjalp meg mye))) ***

Jeg tilstoppet toalettet feline filler og biter av aviser, ønsket var å påkalle tjenesten, så les ditt råd, vendte seg bort fra vannslangen dusj, sendt ned på toalettet, etter fem minutter vannet gikk bort med en fløyte. Og nå vasket ut enda bedre!

Tilstoppede toalett: hvordan du rengjør selv?

Tilstoppede toalett - vanlig, men ikke mindre irriterende problem. Som alle problemer, er det tydelig når det ikke er helt klar og vente på hjelp fra hvor som helst. Sent på kvelden eller under en rekke helligdager, forlater ingen sjanse til unnsetning huset avdeling, er det nødvendig å avgjøre spørsmålet om hvordan å rengjøre toalettet på egen hånd, hvis det er tett. Vurdere metodene tilgjengelig i hjemmet, prinsippene for sine handlinger og metoder for bruk.

Bilder fra området http://goodhome.by/

Tilstoppede toalett - hva du skal gjøre hjemme

Vann sluttet å flette fra toalettet til kloakken, men ikke en katastrofe, og det gir en forsinkelse å bekjempe ordensforstyrrelser, lammende innenlands rutine i boliger og leiligheter med ett bad. Den eneste sikre måten, som kan kalles den mest effektive i denne situasjonen ikke eksisterer.

Effekten av hver metode for selvrensing toalettet er definert som en visning hindring og dens plassering og graden av intensitet. Først av alt må du forbli rolig og følge den nøyaktige algoritme, noe som vil resultere i uhindret utstrømming av vann fra leiligheten. Følg neste prosedyre å følge trinnene:

 • Diagnostisering av typen obstruksjon;
 • Bestemme plasseringen av blokkering;
 • Valget av metode for kamp, ​​som kommer fra den type og plassering og dens anvendelse;
 • Forebyggende tiltak for å hindre gjentakelse av situasjonen.

Ting å gjøre å diagnostisere blokkeringer i toalettet

Innse at det var årsaken til tilstopping i avløpet, kan det være vanskelig. Men en nøyaktig forståelse av naturen av hindringene hjelper deg å velge effektive måten å eliminere det og ikke kaste bort tid på ineffektive aktiviteter. Ulike typer hindringer i rørene kan oppstå brått eller gradvis dannet, akkumulert og økende over tid.

Bilder fra området http://prokommunikacii.ru/

Ostro oppstå blokkeringer i toalettet som regel fjernet ved hjelp av mekaniske metoder med bruk av spesialverktøy eller improviserte midler, som vil bli diskutert nedenfor. Plutselig dukket barrierer kan representeres av gjenstander, hvis størrelse ikke tillater dem å fritt passere avløpskanalen bøyes. Det kan være bevisst eller ubevisst erodert tekstiler (klut, sokker, etc.), mat, hygieneartikler eller faste gjenstander. Graving i minnet kan fastslås at det var den primære kilden til problemet og bestemme hvilken metode å bruke for å løse problemet.

Selv om avfall av stor størrelse kunne vaske av en gang uten å bryte utstrømning av vann, kan de sette seg fast i avløpskanalen og akkumuleres overlegg føre hvert danner en blokkering. Og så problemet med hva du skal gjøre hvis toalettet er tett, kan stå i de mest uventede øyeblikk.

Grunnen for å danne blokkeringer bli lang akkumulerende overlagring på de indre vegger av rør eller gjenstander fast i hulrommet. Fettet kan være et organisk struktur (hår, fett) eller uorganiske (mineralsalter som inneholdes i vann) natur. Kronisk obstruksjon manifestert av en plutselig eller gradvis opphør av utløpet av sin vanskelighetsgrad, forverring over tid. Deretter rengjøre toalettet hjemme kan være mekanisk eller kjemisk, men den kombinerte effekten vil være mest effektive.

Vi definerer plasseringen før du rengjør toalettet fra clogging

Utsikten at plasseringen av hindringer ingen rolle å eliminere den, er fundamentalt feil. Obstruksjon ligger i stor diameter rør eller på en betydelig avstand fra toalettet, er ikke sannsynlig å bukke til selvhjelp, og vil kreve involvering av spesialister fra huset.

I utgangspunktet må du avgjøre om brudd påvirket utstrømningen eneste toalettet. Prøv å drenere vannet i vasken bad og kjøkkenvask - muligens involverer røret ved utkjørselen fra leiligheten, og deretter gjøre en innsats for å løse problemet med behovet til nærmeste tilgangspunktet til det. Hvis de eksisterende problemene dekke alle utslippspunktene, er blokkeringen ut av leiligheten, og prøver å skille kampen er ikke akkurat lykkes. Sjekk med naboer som bor over deg, ikke om de har lignende problemer. Finn punktet for blokkering kan serie beboerne stigerørscracking topp til bunn, hvorved velges den nærmeste adgang barriere i hulrommet i røret.

Hvis pålitelig fastslått at problemet bare påvirker din leilighet eller isolert vask bolle, sannsynligheten for å lykkes i arbeidet for selv er ganske høy, og bør gå direkte til kampen.

Hva gjør du når blokkeringer i toalettskålen - hjem metoder

Metoder for fjerning av hindringer i rørene, tilgjengelig i hjemmet, på prinsippet om operasjonen kan deles inn i mekanisk og kjemisk. Hver av dem har sitt angrepspunkt, men krever ofte at den kombinerte bruk av rettes ikke bare til den umiddelbare utvinning av utstrømningen, men også en grundig rengjøring på innsiden av røret.

Dersom det er kjent at årsaken til blokkeringen - å få store objekter i avløpskanalen, den foretrukne metode er den mekaniske fjerning av barrierer, som kjemikalier er ikke i stand til effektivt å oppløse slike hindringer. Uhell eller bevisst vasket bort eple fille eller klump av papir helt egner seg til denne metoden, fjerning og ikke krever ekstra bruk av andre midler.

Kjemiske angrep er en foretrukket metode for å bekjempe nye gradvis blir tilstoppet og deres baser på den aktive mekanisme av kjemiske reaksjoner, oppløsningsmidler, har forårsaket vanskeligheter. Det bør bemerkes at beleggene som er dannet på objektene fast i vasken, krever den kombinerte bruk av begge teknikker. Emne tjente som grunnlag for tilstopping elimineres mekanisk og dannet rundt innsnevring elimineres ved kjemisk virkning.

Som hjemme for å rengjøre toalettet, hvis det er tett. mekaniske metoder

Mekaniske metoder for påvirkning brukes mye nok, takket være en svært attraktiv kombinasjon av effektivitet og rimelig pris. I denne gruppen av kamp tette er å gi følgende varianter:

 • Umiddelbare behandlingsarmer;
 • Bruken av improviserte midler;
 • Søknad stempelet;
 • Ved hjelp av en rørlegger er slange.

Manuell rengjøring er tillatt i tilfeller hvor hindringen ligger innenfor vannlåsen. Dette inntraff vanligvis akutt blokkeringer forårsaket forsøk på å tømme avfall eller kloakkavfall. Bevæpnet med høy husholdningshansker, en vask eller bøtte for å brette de utpakkede gjenstander kan komme ned til virksomheten. Vann fra et toalett må være Bale til lavest mulig nivå, og hånden til å utforske dreneringskanal. Myke gjenstander slik som filler eller svamper, fjernes lett med fingrene, og bedre fast krok bøyde tråd.

Improviserte midler, egnet for hjem løsninger i spørsmålet "hvor rent toalettet, hvis det er tett?" Er en plastflaske, og den såkalte "dukke". Deres driftsprinsipp er basert på å skape en bølge skyver hindring i stor diameter rør. Flaske, størrelsen av det tilsvarende utløpsåpning av toalettet, som skal skjæres i bunnområdet. Fastskruing tett propp, ble flasken nedsenket langsomt ned i vann før følelsen luftmotstand. Så skarp bevegelse trykket på flasken ned i toalettet, og som brått trakk seg tilbake. Manipulasjon gjentas flere ganger for å oppnå resultatet.

Produktet folk skarphet "doll" er en klut sår i form av et tips for pinne eller kost. Size "dukke" skal være sammenlignbare med diameteren av utløpsåpningen, og en ytterligere algoritme beskrevne operasjoner svarer til plastflaske. Vann hammer har skapt tilstrekkelig trykk til å presse barrierer og den gradvise forskyvning av det i det generelle kloakksystem.

Bilder fra området http://dretun.ru/

Når de bestemmer hvordan å rense et toalett stempel, hvis det er tett, er det nødvendig å huske på at diameteren av gummidelen av verktøyet må være større enn utløpet, som effektivt vil skape et vakuum og etterfølgende vannslag, punching blokkering. For å øke effektiviteten av manipulasjon kan utføres stempel som lukker dreneringshull og et overløp badekar, servant og kjøkkenbenken.

Bilder fra området http://bathidea.ru/

Hvis vannet utstrømningen er komplisert i hele leiligheten, punching stempelet gjentas alle tappepunkter, lukker toalett lokket og sikre den med en tung gjenstand.

Hvis du har en rørlegger er slange, kan tilstopping problemet anses løst i arsenal av verktøy tilgjengelig. Å vite hvordan du rengjør toalettet kabel, gjøre jobben er ikke vanskelig. Fleksible metallrør kloakk kabelen har en spiss av spiralen, i stand til å trenge inn til og med hårde kalkavsetninger, og et passende håndtak som gir progressivt fremmes ved rotasjon av verktøyet. Mer bekvemt å utføre disse manipulasjoner alene, at en båret sparker bevegelse, og den annen - rotasjons. Når blokkeringen av prøven og vannet begynte å strømme, er det nødvendig å foreta noen trekk og tilbake, knusende dannet på de indre vegger av avsetningen.

Bilder fra området http://vvannoi.ru/

Fullstendig rensing av rørtilpasningene er ikke gjenstand kabel og således eliminere tilstopping er å feste den oppnådde effekt ved hjelp av reaktive blandinger.

Hvordan fjerne blokkering i toalettet kjemikalier

Ment å håndtere blokkeringer kjemikalier er tilgjengelig som industriell produksjon, samt hjemmelaget. Uansett hvilken av midlene skal brukes, bør ta forholdsregler for å beskytte hendene mot aggressive, som kan forårsake alvorlige brannskader.

Den enkleste måten å oppløse tilstopping er bruk av kokende vann, under påvirkning av hvilke fett som inneholdes i organiske stoffer passere fra den faste til den flytende tilstand, blir røret myknet og beveger seg gjennom kloakksystemet. Denne metoden er ikke egnet til uorganiske faste blokkeringer, og har svært begrenset effekt.

Kjemisk reaksjon mellom alkali og syre er mye brukt for å fjerne blokkeringer. Improviserte midler til å skape en slik reaksjon er natron og eddik, er tilgjengelig på hyllene i de fleste kjøkken. Før arbeids vil trekke vann fra toalettet praktisk måte til et minimum nivå som er tilstrekkelig til å opprette en konsentrasjon av oppløsningen i hulrommet i en kloakk. Toalettet pakke helles natron, og deretter å stanse 15 minutter er nødvendig for bunnfelling av alkali på overflaten av hindringen. Deretter helles i skålen 200 ml av en 9% eddik og fanger reaksjon av nøytraliserende karbondioksyd blokkering ødelegge en del av mindre størrelse, kan passere gjennom rørets lumen. Hvis en todelt repetisjon av manipulasjoner ikke gi resultater, er det nødvendig å ty til andre metoder.

Anbefalinger for bruk til å håndtere tette aktive syrer, slik som saltsyre, bør tas med forsiktighet. Til tross for den markert og hurtig virkning, slik syreforbindelse irreversibelt ødelegger moderne rør og er anvendbare som et betyr hvor å fjerne en blokkering i toalettet bare for fullstendig jern avløpssystem.

Bilder fra området http://meclean.ru/

Den kjemiske industri har et ferdig blandinger, som har svake oppløsninger av syrer, for å fjerne hindringer i kloakksystemet. Settet av produsenter og frigivning (granuler, pulvere, væsker og geler) gjør det mulig å velge den optimale middel, ved bruk av hvilket gir et godt resultat når streng overholdelse av produsentens anbefalinger.

Bilder fra området http://my-fort.ru/

Ting å gjøre å ikke tette toalettet? Regelmessig forebyggende tiltak tillate å beskytte seg mot stress forbundet med forekomst av blokkeringer. Det er nok til å sørge for at avløpsnettet ikke er fremmedlegemer. Det er ikke nødvendig å vaske toalettet avfall, bevaring og hygiene, selv om i øyeblikket er dette den mest praktiske måten å kvitte seg med dem. Oppfølging å eliminere blokkeringen vil ta bort mye mer tid og krefter. Minst en gang i tre måneder Forebygging av blokkeringer av kjemiske midler, og deretter stempelet og en rørlegger er slange vil forbli for deg unyttig verktøy samle støv på ryggen hyllene i pantry.

Men til tross for at nå vet du nøyaktig hvor rent toalettet hjemme hvis det er tett, ta vare på nervene og ikke vasket ned renne av fremmedlegemer!

Jeg har aldri brukt stempelet, og jeg tror det er generelt en dårlig idé, og det hjelper ikke! Er den første versjonen av den typen kjemi helle muldvarp ,, ,, hvis hjelp er god, om ikke bedre da kabelen kan være noe.

Stempelet, men det hjelper når tilstoppede toalett, de fortsatt må være i stand til å polzovatsya.A sin kloakk kabel mest radikale løsning på problemet, vi er alltid godt å hjelpe rense toalettet.

Gode ​​tips til artikkelen. Heller ikke bruke en krone, og du vil være bevæpnet for fremtiden)))

tette toalett

Fra tid til annen i hver leilighet ubehagelig situasjon oppstår som vann i et toalett bolle obstruksjon, forårsaket delvis uregelmessig rengjøring. Hvis tilstoppede toalett - tiltak må tas umiddelbart. Hendelsen skjedde i multi-etasjes hus leiligheten ligger i første eller andre etasje? Da kan situasjonen være kritisk! Tross alt, i hvert avsnitt installert kloakken riser, og hvis det er tett i stedet for "kneet", vil leiligheten begynner å oversvømme med kloakk.

Det er viktig å vite hva du skal gjøre hvis toalettet er tett, fordi dette vanligvis skjer på det mest inopportune øyeblikk. Men det er like viktig å vite hvordan du kan forhindre dannelsen av blokkeringer.

Toalettet er lite krevende sanitær enhet, så det er ofte ikke brukt til ulike programmer, men for eksempel for spyling:

 • rester eller manglende måltider;
 • vann med små rester etter rengjøring av gulv i rommet hvor reparasjonen utføres;
 • personlig pleie eller prevensjon;
 • tilfeldigvis fanget småting.

Som et resultat, bryter toalett ned - vannet i det ikke går lenger. Selvfølgelig forekommer ofte tilstopping ved et uhell, så forsiktighet bør tas for å unngå problemer.

Metoder for rengjøring toalett avløp

Ofte folk ikke vet hva de skal gjøre hvis toalettet er tett, så begynner å improvisere. Som et resultat - situasjonen blir enda mer kritisk. For å unngå dette, anbefales det å bli kjent med de fire måtene rengjøring kloakkrør:

Hver av dem har sine egne særtrekk, som du bør vite for ikke å skade sanitærutstyr og eliminere blokkeringen raskt.

Faget er hentet for hånd, så du må bruke gummihansker. Dersom gjenstanden som tetter røret, gikk ganske dypt, bruker en stålkabel med en spiss som har et oppriss av bore, og en buet grep. En slik anordning er meget effektiv, som kan trekke eller skyve eventuelle hindringer. Tau lengde er minst 3 meter.

Sanitær kabelen er innført i toalettet dreneringshullet og, når den beveger seg, er håndtaket dreid - som bare enheten vil passere gjennom rørbend. Dessverre, kabel få mennesker til stede i hjemmet, som regel, det er brukt av profesjonelle rørleggere.

Hvis tette toalett - den hydrauliske metoden er meget effektiv i stagnasjon av fettavleiringer i avløpsrøret. Men gjennomføringen krever en slange, som er ikke hver innbygger i en fleretasjers bygning.

Det vesentlige ved fremgangsmåten består i at den hydrauliske tåkelegge tilstopping varmt vann press. For å gjøre dette, feste slangen til kranen, vask eller badekar, den andre enden av pinnen i toalettet avløp og åpne varmt vann, så mye som mulig. Denne metoden kan ikke produsere de ønskede resultater første gang, derfor anbefales å prøve igjen et par minutter senere. Når behovet for å være forsiktig, ellers er det en mulighet for flom naboene under gulvet.

Video - en alternativ metode for å håndtere tilstoppet presentert på

Prinsippet for den pneumatiske rengjøring er å tilveiebringe et høyt lufttrykk i røret for å skyve tilstopping avløpet. For å gjøre dette, bruker et stempel. Det er verdt å merke seg at i tillegg til alle de vanlige husholdning verktøy, det er en profesjonell enhet med samme navn. Det er mer effektivt, men dyrt, så det blir kun brukt profesjonelle rørleggere.

Påfør stempelet må være riktig, ellers vil resultatet ikke bli. Den opererer på prinsippet med å pumpe luft sammen med den vannstrøm på spyling av toalettet fat. Bevegelser bør være veldig energisk.

Hvis tilstoppede toalett - er det mulig å eliminere ikke bare fysisk anstrengelse. Den kjemisk metode - veldig effektivt, men det er bedre å bruke bare som en siste utvei.

Ved hjelp av kjemikalier, er det nødvendig å observere sikkerhetstiltak for å beskytte din helse. Siden de er meget aggressiv (i stand til å spise bort på overflaten av røret), bør arbeids være gummihansker, men det er bedre å hindre at væske fra å komme inn dem. Ved bruk av kjemikalier, er det viktig å følge akkurat deres dosering.

I dag kan du se et bredt utvalg av verktøy for å rense blokkering i rørledningen. Å velge det beste alternativet, anbefaler gjennomgang venner og bekjente.

Vanligvis etter at innbyggerne i multi-etasjes bygninger opplever en sterk nok tilstoppede avløp, begynner de å betale mer oppmerksomhet til hva som går inn på toalettet. For å hindre dannelsen av blokkeringer i dreneringshullet, må noen regler følges:

 • ikke kaste fremmedlegemer inn i enheten;
 • forby barn å leke i nærheten av toalettet, så de ikke tilfeldigvis slippe den i et objekt;
 • Spyl ikke prevensjon og hygiene;
 • i tilfelle av et fremmed objekt som faller ned i et hull, prøv å umiddelbart få det.

Hvis toalettet er tett og rengjør det selv ikke fungerer, må du umiddelbart kontakte en sanitær service!

Relaterte artikler: En annen 191

obstruksjon av vann toalettet, grunn, delvis ved feilaktig rengjøring. om trakk seg tilbake pan - bør umiddelbart ta

føtter vask. Bidet installert i samme rom toalettet, fordi tross alt sin viktigste oppgave - å mulig

valg toalettet. Til dags dato, et stort utvalg av modeller toaletter. Starter fra modell toaletter utenlandske

reparasjon av toalettene sjelden uten erstatning toalettet, fordi grunnen for denne prosedyren kan ikke bare

endring pan uten hjelp av spesialister i hvert hus er det et toalett og følgelig pan. noen eiere

1

Leave a Reply

6 + 3 =