Tilstoppede toalett hvordan du rengjør selv

Contents

Tilstoppede toalett: hvordan du rengjør deg selv med de forskjellige typer blokkeringer

Hva om tette toalett? Ring rørlegger? Men ikke alle har råd til å bruke en halv dag på sin forventning. I denne artikkelen vil jeg snakke om hvordan å løse tilstopping problemet selv med et minimum sett av ferdigheter og verktøy.

Tette toalett? Ikke et problem: problemet har en løsning.

Kamerater, la oss starte med det faktum at skille fluene fra koteletter. Årsaker til blokkering kan være veldig, veldig forskjellig, og avhengig av diagnose må vi velge behandling.

Så, hva kan tette toalettet?

Det er morsomt, men bruken det er tiltenkt i mitt minne Det forårsaket aldri problemer. Deres sak er alltid blir brudd på kloakk drift. Spesielt?

 • Toalettpapir og papirhåndklær. Ja, suge de i vann, men papiret er betydelig øker i volum. Hvis toalettskålen under vannflaten er helt tett pipifaksom - et forsøk på å spyle forutsigbart føre til en forverring av situasjonen;

Den vanligste årsaken blokkering blir en tett ball av toalettpapir.

Enda mer ubehagelig scenario - når det brukes avis eller verre i stedet for toalettpapir, glossy magasiner ark. De er mye tykkere og blokkere den frigjøring av sanitets apparatet tett.

 • Fyllestoffer til katte-toaletter skuffer. Av alle typer av fyllstoff i toalettet kan vaskes av bare en - fremstilling av sponplater, og deretter i små porsjoner. Hell over i avløp klumper av fyllstoff, silikagel eller klumpene av sand og håper på best - en utilgivelig naivety: blokkeringen er uunngåelig som sammenbruddet av kapitalismens;
 • Matavfall. Din hvit man er i stand til å absorbere noen liter surt borsjtsj, men kast den i møll mugg marinerte tomater eller råtten grøt - en garantert måte å komme tett;
 • Dørmatter. De har en stygg vane flytende ut i det fjerne velduftende når du helle vannet etter vaske gulv. Rag kan blokkere utgivelsen av toalettet eller, enda verre, å klamre seg til de grader gjennom stigerøret under: da i toalett og bad vil begynne i avløp alle øverste etasjene;

1

Etter vask av gulv mops elsker å hengi seg til en enkelt reise.

 • Byggeavfall. Hvis man strømme ned i avløpet stykker av gips og små fragmenter av betong eller tegl, er resultatet forutsigbart;
 • Til slutt, helt hinsides godt og ondt deponering av ubrukt bygging blanding ved å helle dem ned i avløpet. Stivnet i sanitære innretninger betong eller mørtel vanligvis betyr slutten på hans karriere.

For å finne ut hva som forårsaket hindringen, gjennomføre en undersøkelse av familiemedlemmer om sine tidligere handlinger før problemet oppsto. Dersom lovbryteren ikke ønsker å signere en tilståelse, vil måtte tømme bollen med stående vann i den for undersøkelsen og lokaliseringsspørsmål.

Som du vet, i forkant - er forearmed. Men informasjon om årsakene til blokkeringer - er ikke det eneste våpenet vi har å bruke. For effektivt å bekjempe tilstoppede trenger et lite sett med verktøy.

Hvilket verktøy er nyttig å ha et hjem i tilfelle blokkeringen?

 • Stempelet. Det er ikke det minste behov for å bruke penger på et profesjonelt verktøy med et stempel og en trykkmåler: vanlig gummihette på plast eller tre håndtak for hjemmebruk er ikke verre. Plunger rimelig pris - ikke mer enn 200 rubler;

Billig og munter.

 • Rørlegger er slange. Sin enkleste versjon - et segment av stålbåndet med et håndtak på en buet formet «Z» stålrør. Produkter av produsert med å rotere i forhold til det ytre håndtak og plast tau fra fjæren viklet rundt jernkjernen ikke adskiller seg fra den i praksis.

Solid verktøy med en rimelig pris.

Kabler til trommelen er praktisk fordi de kan brukes alene, uten en assistent. Men et slikt produkt er verdt flere ganger dyrere enn vanlig rørlegger slange. Som regel blir de kjøpt opp av fagfolk: enheten kan betydelig spare tid hvis procleaning stort antall blokkeringer i løpet av dagen.

Produktet avbildet er utviklet for profesjonelle. Med sporadiske hjem bruke et slikt verktøy i seg selv ikke betaler.

Hvis den nærmeste jernvareforretninger ikke har disse verktøyene av meg - det spiller ingen rolle. Som du vil se nedenfor, ofte i stedet for dem kan du få materialet på hånden.

Jeg gjør ut måter å rengjøre blokkeringen for hver av sitt slag separat. Det faktum at de organiske og uorganiske stoffer, i tillegg til blokkering av forskjellige tettheter og forskjellige fraksjoner krever ulike tilnærminger.

Hvordan du rengjør toalettet fra clogging, hvis det er tett med toalettpapir eller tørkepapir?

Det er forholdsvis myk slange, og stakk den i det smaleste punkt av anordningen - i vannlåsen. Årsaken til blokkeringen kan ganske enkelt skyves inn i siden av stigerøret; mens den er 95% ødelagt og fortsetter på sin vei til mannhullet og deretter, uten å skape noen nye problemer.

Å presse papirrøret inn i stigerøret, må man for å lage en vannslag - kortvarig å øke trykket på oppstrømssiden av hindringen til dere. Gjør det lettere bare vantuzom: de dekker vannet speilet og trykk ned kraftig. gjenta operasjonen flere ganger om nødvendig. Pass opp for sprut: de flyr og luften er ikke ozonbehandlet i en uforutsigbar retning.

Spray er spesielt stor, hvis mindre vann stempelet i toalettet speilet.

Kan jeg rengjøre blokkeringer uten stempelet?

Hans fulle funksjonell analog er plastflaske fra lo innbygger drikk på 2 - 2,5 liter. I flasken er tilstrekkelig til å kutte bunnen og skrukork. på rengjørings instruksjon ser det samme som når du bruker et stempel: på flasken må du dramatisk presse en eller flere ganger.

En flaske med et kutt bunn stempel er i stand til å erstatte.

Til slutt, i hjemmet, kan du bruke en enkel metode for rensing som jeg ofte bruker når han var en rørlegger:

 1. Brett flere ganger en fuktig klut og sette den på speilet av vann i toalettskålen;
 2. Kraftig trykk på en fille mopp håndtak, pensel eller pinne. Fra de første eller andre tider opptrer hydroimpact klemmer forårsake blokkering i standrøret.

Samt klut kan avvikles på en pinne.

Hva hvis toalettet er tett feline filler?

Tilstoppet med sand, kan du prøve å rense samme måte surge. Det fungerer omtrent halvparten av tiden. Rester av sand vasket bort ved gjentatt å drenere tanken.

Du må forstå at du ikke tette klarner, og flytte den i den horisontale delen av kloakk - planke i kjelleren av huset. Gjentatt tilstopping på grunn av opphopning av sand i horisontale rør ofte resulterer i flømming av kjeller eller første etasje.

Når blokkeringer planke vil bli oversvømt kjeller og lukket revisjoner i det - i første etasje.

En annen måte å rense sanden tilstopping - pierce repet, la gå stående i toalettet vannet, og skyll enheten med rikelig med vann gjennom vanntilkobling slangen.

Med en klump av leire og silica fyllstoff situasjonen er langt mer dyster: du er nødt til å bevæpne seg med lange gummihansker og få klumper av filler fra bollen for hånd.

En gang i toalettet, er klumper av fyllstoff omdannet til en tett klump av leire.

Hvordan fjerne blokkeringen i toalettet forårsaket av matavfall?

Vann hammer kan hjelpe, hvis det er en smuldrete rot og hakket salat. Dessverre, noen ganger tro av beboerne i boligblokker i allmakt av kloakk kommer til det absurde: Jeg måtte trekke ut de rå og kokte poteter, pickles og enda større fisk. Disse blokkeringer rengjøres for hånd, ved hjelp av gummihansker.

I noen tilfeller, en liten mengde matavfall i toalettet hjelper kjemikalier til å rengjøre blokkering (Mole, Tiret og andre liker dem). Typisk er midlet en væske med trinn 5. - 15 prosent av natriumhypokloritt, natriumhydroksyd NaOH, saltsyre eller oksalsyre; kjemisk aggressive substanser forlengede kontakt oppløste organiske stoffer.

På bildet Tiret - kjemiske middel for å rengjøre blokkeringer.

Som en selv rense tilstoppede toalett bolle matavfall ved slike midler?

 1. Øse alt vannet over blokkeringen nivå og hell den over i en vask eller badekar. Jo lavere konsentrasjonen av de aktive stoffene (alkali eller syrer), jo mindre effektiv kjemisk rensing;
 2. Tilsett produktet fra ikke mindre enn en halv liter;
 3. Etter en pause, en 2 - 4 - 6 timer (avhengig av volumet av gjentetting) skylle rester delvis oppløst kork. Hvis hun ikke gikk riktig første gang, prøv å bruke metoden for hydraulisk sjokk: det er store sjanser for at etter oppløsningen av avfallet tilstopping etter for din innsats.

I stedet spesialiserte kjemikalier for rengjøring av enhver blokkering kan bruke løsninger av syrer og baser batteriets elektrolytt, oksalsyre for rengjøring av keramikk, "Toalett Duck" med sin 15 prosent saltsyre i blandingen, etc.

Sammensetningen av midler. Jo mer det alkali eller syre, jo mer effektiv rengjøring vil organisk tilstopping.

Tørr oksalsyre vil rense og tilstopping toalettet vil veggen snødekket.

Som med hendene fast i toalettet for å fjerne fille?

Dette kan bare gjøres ved hjelp av et tau kloakk.

Prosedyren er som følger:

 1. Utvid kabelen og serverer den i en bolle med kontinuerlig rotasjon av håndtaket til assistenten. Kabelen må alltid være stram, ellers vil det begynne å ta form sløyfer;
 2. Trekke sperren (dette vil gjøre det vanskelig å bli følt ved rotasjon av håndtaket), fortsetter å rotere i den samme retning, sakte trekke verktøyet. Det er viktig å ikke la fille på kroken.

Rengjøring av toalettet sanitær tau.

Fille - en av de få mulige bevirke tilstopping kloakkrør stigerør, som kan tette den mellom etasjene, fanget på graden av hylsen ved tilkobling av kloakkrør. I dette tilfellet algoritmen tilstopping rengjøring samme, men kabelen føres gjennom en standpipe over den eksponerte revisjonen tilstopping stigerøret (de ligger på de ekstreme etasjer, hver tredje etasje leilighet bygning).

Det er ikke nødvendig å rengjøre blokkering av stigerøret fra bunnen opp. På tidspunktet for rensing av avfallsvannsøyle flere meter høy slag i den eksponerte revisjonen. Spray har veldig varig duft er ikke redd for banning og nå deg i et hjørne av rommet.

Revisjon å rengjøre blokkering på en plast kloakk røret.

Den ekstraheres utelukkende for hånd i signet. Gjenværende i toalettet rusk vil vaske av etter et par avløp tank.

Den herdede gips under vannivået er noen ganger mulig å splitte de lette hammerslag på en lang meisel etter øste vann. Men de fleste av disse forsøkene føre til at enheten deler på basen, i nærheten av sålen.

Hvis toalettet frøs noe mørtel, løse problemet med små tap er umulig i prinsippet. Toalettet er endret til en ny.

Hvis toalettet frøs mørtel, er dens ikke planlagt utskifting uunngåelig.

Jeg håper at dette materialet vil hjelpe leseren til å løse hverdagslige problemer. Som vanlig vil tilleggsinformasjon tilby deg videoen i denne artikkelen. Jeg vil sette pris på dine kommentarer og tilføyelser. Lykke til, kamerater!

Tilstoppede toalett: hvordan du rengjør selv hjemme?

Toalett i huset - en av de viktigste premisser. Hvis rommet og gjestene ikke kan se, vil du besøke toalettet definitivt.

Hva mening vil være vertinne for synet av skitt, rust og kalkstein plakk på toalettet? Toalettet må stadig holdes rene. Hvis skapet er tett, rengjør tette i toalettet i kjelleren.

Så tett toalett. Hvordan du rengjør din egen hjemme?

Hvis vannet på andre områder flyter fritt inn i avløpet, så hevet toalettet. I dette tilfellet er det mulig å takle problemet med sine egne hender.

Eliminer blokkering i toalettet kan improviserte midler:

 • stempelet. Dens diameter bør være større enn diameteren på avløpshullet. Tips enheter må lukke hullet og gjøre noen sterke trykkstøt.
 • plastflaske. Hvis stempelet er ikke for hånden eller dens diameter er ikke hensiktsmessig å gjennomføre manipulasjoner, rense blokkering i toalettet, kan du bruke plastflasker.

Hva om mekaniske metoder ikke klarte å fjerne blokkeringen? Så, for å løse problemet må du bruke toalettet fra tilstopping.

 • husholdning kjemikalier. I jernvareforretninger et bredt utvalg av husholdningsprodukter. Hva betyr er bedre å bruke? Tilbakemeldinger fra forbrukere, er det beste virkemidlet kalles Tiret, Domestos, Mr. Muscle.

Hvis ingen husholdning kjemikalier i huset ikke var der, få hjelp fra folk rettsmidler.

For å forebygge blokkeringer anbefales å holde seg til reglene:

 1. Rengjør toalettet bør utføres regelmessig for å hindre dannelse av avleiringer.
 2. Hold et øye på arbeidet til toalettet tank, hvis problemet ble dannet, de må utbedres umiddelbart.
 3. Vann bør tas ned etter hvert besøk på toalettet.
 4. Ikke kast i skapet store rusk og toalettpapir.
  lignende elementer

Legg til en kommentar avbryte svar

© 2018 kvinner Magazine | Womans7 · Kopiere materiale uten tillatelse er forbudt

Tilstoppede toalett: hvordan du rengjør selv ved hjelp av husholdning kjemikalier, natron, eddik og mekaniske redskaper

Hvis tilstoppet toalett, leiligheten eiere foretrekker å ringe rørleggeren. Men noen ganger tjenesten er midlertidig utilgjengelig eller for kostbart. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Tross alt, kan du gjøre uten vann, gass, elektrisitet. Men det vil ikke fungere uten toalett tåle dag. I dette tilfellet er det nødvendig å ta opp rengjøring av toalett uavhengig. For å takle dette problemet på flere måter.

Hvordan du rengjør toalettet fra clogging: 4 anbefalinger

Det er mange grunner som kan føre til tilstopping av avløp. Det kan være feil bruk toalett: kaster inn i det og rusk etter reparasjon eller katt filler. Men noen ganger tett drenering selv uten "hjelp" av eierne. Kan bidra og naboer. Og noen ganger blokkering oppstår på grunn av dårlig kvalitet, veldig hardt vann, noe som gir en gradvis deponering av plakk på rørene. Så er det et presserende behov for å forstå hvordan du selv rengjøre toalettet, hvis det er tett. Før undersøke effektive metoder for rensing av kloakk, må du fokusere på fire boards mestere.

 1. Finn ut årsaken til lunger. Løsningen må begynne med avhør av alle familiemedlemmer på den mulige kilden til problemet. For eksempel kan et barn ved et uhell falt ned i toalettet leketøy. I dette tilfellet ville halvparten av de effektive teknikker være ineffektiv. For å takle lunger, hvis motivet er langt nok unna, vil bare kabel.
 2. Bestemme plasseringen av trafikkorker. Hvis vannet går dårlig i toalettet at når eierne bestemmer seg for å nybegynnere? De foreslår at opphopning er oppstått nettopp i pipehode og bruke alle tilgjengelige metoder for å rydde opp. Denne tilnærmingen er ikke helt riktig. Faktisk, lunger kan være mye lenger i avløpsrøret. For å finne ut omtrent hvor syltetøy, må du åpne kranene på badet og på kjøkkenet. Hvis vannet strømmer normalt og blir ikke holdt tilbake i røret, er problemet virkelig i vevet bolle. Men hvis vannet raskt fylt røret og sakte bort fra vasken, problemet er ganske alvorlig, og det er bedre å bruke tjenestene til VVS.
 3. Bruk ikke tanken. For å sjekke ut hvor rent vannet eller røret "under trykket av" ikke bruker sisterne. Hvis papiret er for kraftig i toalettet, hele vann blandet med kloakk, kan helle gjennom toalettskålen på gulvet. En annen mulig ubehagelig fenomen. Bad og toalett - disse er to kommuniserende fartøy. Derfor skittent vann, som er i stand til å eliminere lunger, er det bare én - å oversvømme badet. Det er bedre å tømme bassenget nøye med sitt utløp.
 4. Umiddelbart ringe en rørlegger. I noen situasjoner, selv å vite hvordan å rense et toalett, hvis det er tett, kan du ikke oppnå et positivt resultat. Hvis du åpner toalettet, har du lagt merke til at vannivået stiger langsomt, betyr det at trafikk generelt stigerør. I dette tilfellet vil kommunisere fartøy være din toalett og kloakk stigerør. Unødvendig å si, at veldig snart alle urenheter å vandre over kanten og fylle toalettet? Ingen rengjøring handlingen vil ikke bidra til å løse problemet. Takle denne pluggen bare rørlegger bruke en spesiell revisjons luker og rørlegger er slange.

Hvordan du rengjør blokkering i toalettet? Hvis toalettet ingen kastet eventuelle fremmedlegemer som kan komme til unnsetning de vanlige hjem rettsmidler. De vil være uvurderlig i dannelsen av rust lunger, urin steiner, fettavleiringer og plakk. De mest vanlige og effektive slike folk rettsmidler.

 • Sitronsyre. Det eliminerer kvalitativt urinsyre stein og plakk på rørene. Det anbefales å fylle toalettet tre spiseskjeer med sitronsyre. I denne tilstanden, la avløp til tre eller fire timer. Da skapet renser en børste og drenert vann. En fin bonus på dette arrangementet vil være frisk i toalettet.
 • Soda. Der det er mulig balle fra toalettet vannet. Deretter helles den soda. Det vil ta ca 250 gram (en halv pakke). I en slik rørlegger er igjen på hele natten (ikke mindre enn åtte timer). Da vann er nøye dekantert, hjelpe en børste om nødvendig. Rensing av natron hjelper ikke bare å fjerne plakk, men også kvalitativt bleike ned i toalettet.
 • Eddik. Å kvitte seg med lunger, trenger 9% produkt. Liter eddik skal være oppvarmet. Den varme væske helles ned i toalettskålen, med en forhånds mudret vann, og fikk stå i tre til fire timer. Grov svamp eller børste forsiktig ren overflaten tilgjengelig. Deretter vasket med vann forsiktig.
 • Brus og eddik. Hvis individuelt disse produktene ikke har gitt de ønskede resultater, kan du prøve å eliminere lunger av en kombinasjon av natron og eddik. Vannet fra toalettet trenger å øse. Avløps helle 250 g soda. Etter ham å helle et glass eddik. Vær forberedt på å frese. Etter 15 minutter, når "forstyrrelse" soda over, drenert inn i toalettet pint av meget varmt vann. Men husk at du ikke kan bruke varmt vann, eller en porselen toalettskålen ikke tåler temperaturendringer. Dette verktøyet fjerner plakk og eliminere fett plugg, hvis toalettet ofte resultere matrester.
 • Saltsyre. Det fungerer veldig aggressivt, så brukes kun i ekstreme tilfeller. Men at saltsyre er i stand til å oppløse det dannede mos feline eksipiens. Det er nødvendig å helle litt væske i bollen og la det stå i en time. Deretter kan man prøve å vaske vann. Men hvis rørene er laget av plast, er det forbudt å anvende saltsyre. Det vil korrodere rørene.

Kjemikalier ved metning

Produsenter har utviklet mange kjemiske forbindelser som er i stand til å oppløse plugger som dannes i rørene. Deres viktigste fordel fremfor tradisjonelle metoder - betydningen hastighet. Vanligvis oppstår en effektiv spyling innen 15-20 minutter etter anvendelse av den valgte reagens. Følgende verktøy kan brukes til å rengjøre toalettet tettes igjen.

 • "Mole". Rimelige midler som effektivt kan rengjøre røret. Den inneholder kaustisk soda og overflateaktive middelkomponenter. Med denne kombinasjonen kan oppløsningen av fett, fast avfall slik som fiskeskjell, hår. Produsere "mol" i form av et pulver og en gel. Midler kan brukes til stål- og jernrør. Men for noen plast kolleger "muldvarp" arter er strengt forbudt.
 • Vortex Draft. Tilgjengelig dette renere i flytende form. Effektiv oppløsnings lunger gi aktivt klor, natriumhydroksyd og overflateaktive middelkomponenter. Stoffet er i stand til å takle tunge organisk avfall og fett opphopning. Den kan brukes for alle rør.
 • "Bugs Pothan." Dette er et dyrt alternativ, som gir eliminering av selv de mest alvorlige blokkeringer. Men reagent har negativ kvalitet. Dette materialet inneholder alkali derfor i stand forverres rør. Gitt denne aggressive effekt, er det ikke anbefalt å bruke "Bugs Pothan" for slitte VVS. Og ikke være for hyppig ty til hans hjelp.
 • "Mr. Muscle." Dette produktet fremstilles i form av pulver eller gel. Den har en mild innflytelse og forventer å eliminere alvorlig lunger med det bør ikke være. Med små caps, "Mr. Muscle" kan håndtere bare et par minutter. Men hvis mer alvorlig lunger, anbefales det å fylle hjelp av toalettet og la over natten.
 • "Tiret". Det klorblekemiddel-baserte stoffet, et overflateaktivt middel og natriumhypokloritt. Innretningen kan brukes for både metall og plastrør. Effektivt renser fra lunger og eliminerer ubehagelig lukt har desinfiserende egenskaper.

Hvis selv ren tresko i toalettet med hjelp av folk eller kjemiske midler ikke er mulig, så kan du ty til en mekanisk rensing. Fremgangsmåten utføres manuelt eller bruk av slike "hjelpere" som stempel og rørlegger slange.

Hva hvis toalettet er tilstoppet av fremmedlegemer: leker, kluter, store dagligvarerengjør? Før du fjerner blokkeringen på toalettet, er det nødvendig å undersøke akuttseksjonen manuelt. Hansker på hendene, er fire trinn sekvensielt utført.

 1. Øses ut av toalettet vannet.
 2. Dyppet hånden i vasken og prøver å finne et fremmedlegeme.
 3. Tine myke blokkeringer og dra forsiktig ut av toalettet.
 4. Lenger borte og mer tette objekter trekke ledning med en krok på enden.

Når tilstopping årsaken ikke er identifisert, men vannet er fortsatt i stand til å lekke, for å rengjøre toalettet er det anbefalt å bruke et stempel. Effektiviteten av rensing avhenger av riktig valgt "hjelper". På salg kan du finne flere varianter av luft eliminators.

 • Den skålformede. Dette er en enkel modell. Den er designet for å eliminere den fine mos. Den koppformede stempel vil bidra til å rense vasken. Men i tilfelle av lunger i toalettet er midler ineffektiv.
 • Den kjegleformede. Denne modellen er i stand til å eliminere lunger i toalettet. Tykk gummi munnstykke med en konisk form, gir den korrekte inntreden i fallrøret åpningen.
 • Pneumatisk. Den mest avanserte modellen, som har stor kapasitet. Stempelet er utstyrt med et munnstykke som kan "manøver" inne i røret.

Rensefremgangsmåten toalett plunger er ganske enkel, og omfatter følgende tre trinn.

 1. Gummi munnstykket settes på dreneringshullet, slik at plungeren er helt lukket.
 2. For pumpelyset foreta flere pressinger (gummi suger må "mate" med åpningen).
 3. På dette punktet, kraftig trekk i håndtaket og løsne den fra munnstykket dreneringshullet.

Hydraulisk støt ved mottak av dette sikrer rensing av stoppere som dannes avispapir, finrensing eller annet kull.

Hvordan kan jeg bryte gjennom toalettet uten et stempel i hjemmet? Hvis ønsket enhet ikke er på gården, kan du prøve å lage et hydraulisk system som bruker en vanlig plastflaske. Renseprosessen utføres i fire trinn.

 1. På bunnen av flasken pent kuttet.
 2. For resten av lokket tett innskrudd.
 3. Plastflaske snitt side satt på dreneringshullet.
 4. Holde på toppen med et lokk, prøver å skape en hydraulisk støt ved bruk av både ventilen.

Denne hendelsen er brukt i de mest ekstreme tilfellene, når proppen ikke kan fjerne noen av metodene nevnt ovenfor. For å hjelpe rørleggeren slange resurs i tilfelle av tilstopping kloakk byggavfall (sand, leire, fyllstoffer), katte-fyllstoff. Skrue (tau) er en stål fleksibel 'slange', med hvilket er mulig å nå de mest utilgjengelige deler av kloakk. Den er utstyrt med en spesiell penn, som gir kabel rotasjon. For å rengjøre toalettet konsekvent utføre sju handlinger.

 1. Rørleggeren slange senkes ned i tappehullet.
 2. Sakte avansere kabelen ved å bøye toalettet.
 3. Kabel forsiktig snu slik at den kan bevege seg fritt rundt rørene.
 4. Når mateskruen ligger an mot, det begynner å rotere, vikling rusk.
 5. Kabel podtseplennym med "load" forsiktig trakk seg ut av toalettet.
 6. Etter rengjøring mateskrue, er det på nytt nedført i kloakkledningen.
 7. Gjentas så lenge ikke helt elimineres lunger.

Rengjøre toalettet hjemme er enkelt. Men man kan neppe kalle dette en behagelig prosedyre. Ikke å ty til behovet for å rengjøre toalettet, erfarne eiere anbefaler å gjennomføre forebygging. For å gjøre dette, fra tid til annen nødvendig å rengjøre toalettskålen ved hjelp av brus og eddik. I dette tilfellet plakk og smuss ikke vil samle og toalettet vil alltid være ren hvit og frisk.

Hvordan bli kvitt mugg og mugg på badet: er det en pålitelig måte, eller vil bare reparere

Hvordan kan jeg fjerne mugg fra veggene i leiligheten: en gjennomgang av hjem rettsmidler og metoder

Hvordan vaske blinds i hjemmet: hengende og demontert

Stekt aubergine hvordan burgere, som sopp, asiatisk stil av reinkarnasjon og andre blå grønnsaker

Diett for intestinal dysbiosis: justere kostholdet i henhold til arten av stolen

Diett på en dysbacteriosis: med spiseforstyrrelser stol. Den vanlige sammensetninger av intestinal microflora, hvorfor det er skift. Matvarer som styrker eller svekker diaré og forstoppelse. Sample-menyen, oppskrifter og anmeldelser.

Hva Peck Pink Chicken i 2017?

Tabletter "Gastal": hvor effektive i sykdommer i mage

om anvendelsen av "Gustav" instruksjon. Hvor effektivt er stoffet halsbrann, gastritt, magesår og refluks. Hvordan å drikke medisinen dosering. Kontra. Kolleger. Anmeldelser.

Oppskrifter aubergine i ovnen: et utvalg av kosttilskudd, ferie, kjøtt og ost alternativer

Tabletter "Ovariamin": hjelp til å bli mor

Bruksanvisning "Ovariamin" og hva tsitaminy. Sammensetningen og funksjon. Regime i strid med menstruasjonssyklusen, graviditet planlegging, i overgangsalderen. Enn du kan erstatte. Anmeldelser.

diett meny for hemorroider: i behandling, forebygging og etter operasjonen

Diett for hemorroider: funksjoner for å trekke opp menyen for forstoppelse og anal fissur. Hvilke produkter du kan og ikke kan spise. Har makten etter gemmoroidektomii. Anmeldelser.

"Mastodinon" når du venter på resultater fra et homeopatisk middel

Bruksanvisning "mastodinon", sammensetning og drift av medisinen. Skjema dosering i dråper og tabletter. Indikasjoner og kontraindikasjoner. Bivirkninger. Forsiktighetsregler og analoger.

Salat "Vinaigrette" nye bilder "de mest nyttige kurs"

Terapeutisk bord nummer 7: egenskaper og arter "nedsatt" diett

Terapeutisk diett nummer 7: Hvorfor det kalles "nyre". Slik til å kontrollere volumet av salt og protein. TABELL tillatt mat og retter. Har underart av "Seven". Eksempel menyen og vurderinger.

Vasilina Smotrina: "Mine seks sønner - mine assistenter"

Mamma seks sønner Vasylyna Smotrina sikkert: selv i en stor familie med en kvinne må finne tid til selvutvikling, å være vakker, og fysisk aktiv. Om hvordan hun klarer og nyter hva livet hacking - i et intervju Woman365.ru portal.

Oppskrift zucchini med kjøttdeig i ovnen: ost, grønnsaker, sopp og kjøttvarianter

© 2013-2018 kvinner magasinet «Woman365.ru». Kopiering av materialer er kun tillatt med angivelse av aktiv kobling til kilden. Prosjekt webutgivere Vebopolis".

1

Leave a Reply

+ 65 = 73