Tette toalett hvor rent

Contents

Tilstoppede toalett: hvordan du rengjør selv?

Tilstoppede toalett - vanlig, men ikke mindre irriterende problem. Som alle problemer, er det tydelig når det ikke er helt klar og vente på hjelp fra hvor som helst. Sent på kvelden eller under en rekke helligdager, forlater ingen sjanse til unnsetning huset avdeling, er det nødvendig å avgjøre spørsmålet om hvordan å rengjøre toalettet på egen hånd, hvis det er tett. Vurdere metodene tilgjengelig i hjemmet, prinsippene for sine handlinger og metoder for bruk.

Bilder fra området http://goodhome.by/

Tilstoppede toalett - hva du skal gjøre hjemme

Vann sluttet å flette fra toalettet til kloakken, men ikke en katastrofe, og det gir en forsinkelse å bekjempe ordensforstyrrelser, lammende innenlands rutine i boliger og leiligheter med ett bad. Den eneste sikre måten, som kan kalles den mest effektive i denne situasjonen ikke eksisterer.

Effekten av hver metode for selvrensing toalettet er definert som en visning hindring og dens plassering og graden av intensitet. Først av alt må du forbli rolig og følge den nøyaktige algoritme, noe som vil resultere i uhindret utstrømming av vann fra leiligheten. Følg neste prosedyre å følge trinnene:

 • Diagnostisering av typen obstruksjon;
 • Bestemme plasseringen av blokkering;
 • Valget av metode for kamp, ​​som kommer fra den type og plassering og dens anvendelse;
 • Forebyggende tiltak for å hindre gjentakelse av situasjonen.

Ting å gjøre å diagnostisere blokkeringer i toalettet

Innse at det var årsaken til tilstopping i avløpet, kan det være vanskelig. Men en nøyaktig forståelse av naturen av hindringene hjelper deg å velge effektive måten å eliminere det og ikke kaste bort tid på ineffektive aktiviteter. Ulike typer hindringer i rørene kan oppstå brått eller gradvis dannet, akkumulert og økende over tid.

Bilder fra området http://prokommunikacii.ru/

Ostro oppstå blokkeringer i toalettet som regel fjernet ved hjelp av mekaniske metoder med bruk av spesialverktøy eller improviserte midler, som vil bli diskutert nedenfor. Plutselig dukket barrierer kan representeres av gjenstander, hvis størrelse ikke tillater dem å fritt passere avløpskanalen bøyes. Det kan være bevisst eller ubevisst erodert tekstiler (klut, sokker, etc.), mat, hygieneartikler eller faste gjenstander. Graving i minnet kan fastslås at det var den primære kilden til problemet og bestemme hvilken metode å bruke for å løse problemet.

Selv om avfall av stor størrelse kunne vaske av en gang uten å bryte utstrømning av vann, kan de sette seg fast i avløpskanalen og akkumuleres overlegg føre hvert danner en blokkering. Og så problemet med hva du skal gjøre hvis toalettet er tett, kan stå i de mest uventede øyeblikk.

1

Grunnen for å danne blokkeringer bli lang akkumulerende overlagring på de indre vegger av rør eller gjenstander fast i hulrommet. Fettet kan være et organisk struktur (hår, fett) eller uorganiske (mineralsalter som inneholdes i vann) natur. Kronisk obstruksjon manifestert av en plutselig eller gradvis opphør av utløpet av sin vanskelighetsgrad, forverring over tid. Deretter rengjøre toalettet hjemme kan være mekanisk eller kjemisk, men den kombinerte effekten vil være mest effektive.

Vi definerer plasseringen før du rengjør toalettet fra clogging

Utsikten at plasseringen av hindringer ingen rolle å eliminere den, er fundamentalt feil. Obstruksjon ligger i stor diameter rør eller på en betydelig avstand fra toalettet, er ikke sannsynlig å bukke til selvhjelp, og vil kreve involvering av spesialister fra huset.

I utgangspunktet må du avgjøre om brudd påvirket utstrømningen eneste toalettet. Prøv å drenere vannet i vasken bad og kjøkkenvask - muligens involverer røret ved utkjørselen fra leiligheten, og deretter gjøre en innsats for å løse problemet med behovet til nærmeste tilgangspunktet til det. Hvis de eksisterende problemene dekke alle utslippspunktene, er blokkeringen ut av leiligheten, og prøver å skille kampen er ikke akkurat lykkes. Sjekk med naboer som bor over deg, ikke om de har lignende problemer. Finn punktet for blokkering kan serie beboerne stigerørscracking topp til bunn, hvorved velges den nærmeste adgang barriere i hulrommet i røret.

Hvis pålitelig fastslått at problemet bare påvirker din leilighet eller isolert vask bolle, sannsynligheten for å lykkes i arbeidet for selv er ganske høy, og bør gå direkte til kampen.

Hva gjør du når blokkeringer i toalettskålen - hjem metoder

Metoder for fjerning av hindringer i rørene, tilgjengelig i hjemmet, på prinsippet om operasjonen kan deles inn i mekanisk og kjemisk. Hver av dem har sitt angrepspunkt, men krever ofte at den kombinerte bruk av rettes ikke bare til den umiddelbare utvinning av utstrømningen, men også en grundig rengjøring på innsiden av røret.

Dersom det er kjent at årsaken til blokkeringen - å få store objekter i avløpskanalen, den foretrukne metode er den mekaniske fjerning av barrierer, som kjemikalier er ikke i stand til effektivt å oppløse slike hindringer. Uhell eller bevisst vasket bort eple fille eller klump av papir helt egner seg til denne metoden, fjerning og ikke krever ekstra bruk av andre midler.

Kjemiske angrep er en foretrukket metode for å bekjempe nye gradvis blir tilstoppet og deres baser på den aktive mekanisme av kjemiske reaksjoner, oppløsningsmidler, har forårsaket vanskeligheter. Det bør bemerkes at beleggene som er dannet på objektene fast i vasken, krever den kombinerte bruk av begge teknikker. Emne tjente som grunnlag for tilstopping elimineres mekanisk og dannet rundt innsnevring elimineres ved kjemisk virkning.

Som hjemme for å rengjøre toalettet, hvis det er tett. mekaniske metoder

Mekaniske metoder for påvirkning brukes mye nok, takket være en svært attraktiv kombinasjon av effektivitet og rimelig pris. I denne gruppen av kamp tette er å gi følgende varianter:

 • Umiddelbare behandlingsarmer;
 • Bruken av improviserte midler;
 • Søknad stempelet;
 • Ved hjelp av en rørlegger er slange.

Manuell rengjøring er tillatt i tilfeller hvor hindringen ligger innenfor vannlåsen. Dette inntraff vanligvis akutt blokkeringer forårsaket forsøk på å tømme avfall eller kloakkavfall. Bevæpnet med høy husholdningshansker, en vask eller bøtte for å brette de utpakkede gjenstander kan komme ned til virksomheten. Vann fra et toalett må være Bale til lavest mulig nivå, og hånden til å utforske dreneringskanal. Myke gjenstander slik som filler eller svamper, fjernes lett med fingrene, og bedre fast krok bøyde tråd.

Improviserte midler, egnet for hjem løsninger i spørsmålet "hvor rent toalettet, hvis det er tett?" Er en plastflaske, og den såkalte "dukke". Deres driftsprinsipp er basert på å skape en bølge skyver hindring i stor diameter rør. Flaske, størrelsen av det tilsvarende utløpsåpning av toalettet, som skal skjæres i bunnområdet. Fastskruing tett propp, ble flasken nedsenket langsomt ned i vann før følelsen luftmotstand. Så skarp bevegelse trykket på flasken ned i toalettet, og som brått trakk seg tilbake. Manipulasjon gjentas flere ganger for å oppnå resultatet.

Produktet folk skarphet "doll" er en klut sår i form av et tips for pinne eller kost. Size "dukke" skal være sammenlignbare med diameteren av utløpsåpningen, og en ytterligere algoritme beskrevne operasjoner svarer til plastflaske. Vann hammer har skapt tilstrekkelig trykk til å presse barrierer og den gradvise forskyvning av det i det generelle kloakksystem.

Bilder fra området http://dretun.ru/

Når de bestemmer hvordan å rense et toalett stempel, hvis det er tett, er det nødvendig å huske på at diameteren av gummidelen av verktøyet må være større enn utløpet, som effektivt vil skape et vakuum og etterfølgende vannslag, punching blokkering. For å øke effektiviteten av manipulasjon kan utføres stempel som lukker dreneringshull og et overløp badekar, servant og kjøkkenbenken.

Bilder fra området http://bathidea.ru/

Hvis vannet utstrømningen er komplisert i hele leiligheten, punching stempelet gjentas alle tappepunkter, lukker toalett lokket og sikre den med en tung gjenstand.

Hvis du har en rørlegger er slange, kan tilstopping problemet anses løst i arsenal av verktøy tilgjengelig. Å vite hvordan du rengjør toalettet kabel, gjøre jobben er ikke vanskelig. Fleksible metallrør kloakk kabelen har en spiss av spiralen, i stand til å trenge inn til og med hårde kalkavsetninger, og et passende håndtak som gir progressivt fremmes ved rotasjon av verktøyet. Mer bekvemt å utføre disse manipulasjoner alene, at en båret sparker bevegelse, og den annen - rotasjons. Når blokkeringen av prøven og vannet begynte å strømme, er det nødvendig å foreta noen trekk og tilbake, knusende dannet på de indre vegger av avsetningen.

Bilder fra området http://vvannoi.ru/

Fullstendig rensing av rørtilpasningene er ikke gjenstand kabel og således eliminere tilstopping er å feste den oppnådde effekt ved hjelp av reaktive blandinger.

Hvordan fjerne blokkering i toalettet kjemikalier

Ment å håndtere blokkeringer kjemikalier er tilgjengelig som industriell produksjon, samt hjemmelaget. Uansett hvilken av midlene skal brukes, bør ta forholdsregler for å beskytte hendene mot aggressive, som kan forårsake alvorlige brannskader.

Den enkleste måten å oppløse tilstopping er bruk av kokende vann, under påvirkning av hvilke fett som inneholdes i organiske stoffer passere fra den faste til den flytende tilstand, blir røret myknet og beveger seg gjennom kloakksystemet. Denne metoden er ikke egnet til uorganiske faste blokkeringer, og har svært begrenset effekt.

Kjemisk reaksjon mellom alkali og syre er mye brukt for å fjerne blokkeringer. Improviserte midler til å skape en slik reaksjon er natron og eddik, er tilgjengelig på hyllene i de fleste kjøkken. Før arbeids vil trekke vann fra toalettet praktisk måte til et minimum nivå som er tilstrekkelig til å opprette en konsentrasjon av oppløsningen i hulrommet i en kloakk. Toalettet pakke helles natron, og deretter å stanse 15 minutter er nødvendig for bunnfelling av alkali på overflaten av hindringen. Deretter helles i skålen 200 ml av en 9% eddik og fanger reaksjon av nøytraliserende karbondioksyd blokkering ødelegge en del av mindre størrelse, kan passere gjennom rørets lumen. Hvis en todelt repetisjon av manipulasjoner ikke gi resultater, er det nødvendig å ty til andre metoder.

Anbefalinger for bruk til å håndtere tette aktive syrer, slik som saltsyre, bør tas med forsiktighet. Til tross for den markert og hurtig virkning, slik syreforbindelse irreversibelt ødelegger moderne rør og er anvendbare som et betyr hvor å fjerne en blokkering i toalettet bare for fullstendig jern avløpssystem.

Bilder fra området http://meclean.ru/

Den kjemiske industri har et ferdig blandinger, som har svake oppløsninger av syrer, for å fjerne hindringer i kloakksystemet. Settet av produsenter og frigivning (granuler, pulvere, væsker og geler) gjør det mulig å velge den optimale middel, ved bruk av hvilket gir et godt resultat når streng overholdelse av produsentens anbefalinger.

Bilder fra området http://my-fort.ru/

Ting å gjøre å ikke tette toalettet? Regelmessig forebyggende tiltak tillate å beskytte seg mot stress forbundet med forekomst av blokkeringer. Det er nok til å sørge for at avløpsnettet ikke er fremmedlegemer. Det er ikke nødvendig å vaske toalettet avfall, bevaring og hygiene, selv om i øyeblikket er dette den mest praktiske måten å kvitte seg med dem. Oppfølging å eliminere blokkeringen vil ta bort mye mer tid og krefter. Minst en gang i tre måneder Forebygging av blokkeringer av kjemiske midler, og deretter stempelet og en rørlegger er slange vil forbli for deg unyttig verktøy samle støv på ryggen hyllene i pantry.

Men til tross for at nå vet du nøyaktig hvor rent toalettet hjemme hvis det er tett, ta vare på nervene og ikke vasket ned renne av fremmedlegemer!

Jeg har aldri brukt stempelet, og jeg tror det er generelt en dårlig idé, og det hjelper ikke! Er den første versjonen av den typen kjemi helle muldvarp ,, ,, hvis hjelp er god, om ikke bedre da kabelen kan være noe.

Stempelet, men det hjelper når tilstoppede toalett, de fortsatt må være i stand til å polzovatsya.A sin kloakk kabel mest radikale løsning på problemet, vi er alltid godt å hjelpe rense toalettet.

Gode ​​tips til artikkelen. Heller ikke bruke en krone, og du vil være bevæpnet for fremtiden)))

Tilstoppede toalett: hvordan du rengjør selv ved hjelp av husholdning kjemikalier, natron, eddik og mekaniske redskaper

Hvis tilstoppet toalett, leiligheten eiere foretrekker å ringe rørleggeren. Men noen ganger tjenesten er midlertidig utilgjengelig eller for kostbart. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Tross alt, kan du gjøre uten vann, gass, elektrisitet. Men det vil ikke fungere uten toalett tåle dag. I dette tilfellet er det nødvendig å ta opp rengjøring av toalett uavhengig. For å takle dette problemet på flere måter.

Hvordan du rengjør toalettet fra clogging: 4 anbefalinger

Det er mange grunner som kan føre til tilstopping av avløp. Det kan være feil bruk toalett: kaster inn i det og rusk etter reparasjon eller katt filler. Men noen ganger tett drenering selv uten "hjelp" av eierne. Kan bidra og naboer. Og noen ganger blokkering oppstår på grunn av dårlig kvalitet, veldig hardt vann, noe som gir en gradvis deponering av plakk på rørene. Så er det et presserende behov for å forstå hvordan du selv rengjøre toalettet, hvis det er tett. Før undersøke effektive metoder for rensing av kloakk, må du fokusere på fire boards mestere.

 1. Finn ut årsaken til lunger. Løsningen må begynne med avhør av alle familiemedlemmer på den mulige kilden til problemet. For eksempel kan et barn ved et uhell falt ned i toalettet leketøy. I dette tilfellet ville halvparten av de effektive teknikker være ineffektiv. For å takle lunger, hvis motivet er langt nok unna, vil bare kabel.
 2. Bestemme plasseringen av trafikkorker. Hvis vannet går dårlig i toalettet at når eierne bestemmer seg for å nybegynnere? De foreslår at opphopning er oppstått nettopp i pipehode og bruke alle tilgjengelige metoder for å rydde opp. Denne tilnærmingen er ikke helt riktig. Faktisk, lunger kan være mye lenger i avløpsrøret. For å finne ut omtrent hvor syltetøy, må du åpne kranene på badet og på kjøkkenet. Hvis vannet strømmer normalt og blir ikke holdt tilbake i røret, er problemet virkelig i vevet bolle. Men hvis vannet raskt fylt røret og sakte bort fra vasken, problemet er ganske alvorlig, og det er bedre å bruke tjenestene til VVS.
 3. Bruk ikke tanken. For å sjekke ut hvor rent vannet eller røret "under trykket av" ikke bruker sisterne. Hvis papiret er for kraftig i toalettet, hele vann blandet med kloakk, kan helle gjennom toalettskålen på gulvet. En annen mulig ubehagelig fenomen. Bad og toalett - disse er to kommuniserende fartøy. Derfor skittent vann, som er i stand til å eliminere lunger, er det bare én - å oversvømme badet. Det er bedre å tømme bassenget nøye med sitt utløp.
 4. Umiddelbart ringe en rørlegger. I noen situasjoner, selv å vite hvordan å rense et toalett, hvis det er tett, kan du ikke oppnå et positivt resultat. Hvis du åpner toalettet, har du lagt merke til at vannivået stiger langsomt, betyr det at trafikk generelt stigerør. I dette tilfellet vil kommunisere fartøy være din toalett og kloakk stigerør. Unødvendig å si, at veldig snart alle urenheter å vandre over kanten og fylle toalettet? Ingen rengjøring handlingen vil ikke bidra til å løse problemet. Takle denne pluggen bare rørlegger bruke en spesiell revisjons luker og rørlegger er slange.

Hvordan du rengjør blokkering i toalettet? Hvis toalettet ingen kastet eventuelle fremmedlegemer som kan komme til unnsetning de vanlige hjem rettsmidler. De vil være uvurderlig i dannelsen av rust lunger, urin steiner, fettavleiringer og plakk. De mest vanlige og effektive slike folk rettsmidler.

 • Sitronsyre. Det eliminerer kvalitativt urinsyre stein og plakk på rørene. Det anbefales å fylle toalettet tre spiseskjeer med sitronsyre. I denne tilstanden, la avløp til tre eller fire timer. Da skapet renser en børste og drenert vann. En fin bonus på dette arrangementet vil være frisk i toalettet.
 • Soda. Der det er mulig balle fra toalettet vannet. Deretter helles den soda. Det vil ta ca 250 gram (en halv pakke). I en slik rørlegger er igjen på hele natten (ikke mindre enn åtte timer). Da vann er nøye dekantert, hjelpe en børste om nødvendig. Rensing av natron hjelper ikke bare å fjerne plakk, men også kvalitativt bleike ned i toalettet.
 • Eddik. Å kvitte seg med lunger, trenger 9% produkt. Liter eddik skal være oppvarmet. Den varme væske helles ned i toalettskålen, med en forhånds mudret vann, og fikk stå i tre til fire timer. Grov svamp eller børste forsiktig ren overflaten tilgjengelig. Deretter vasket med vann forsiktig.
 • Brus og eddik. Hvis individuelt disse produktene ikke har gitt de ønskede resultater, kan du prøve å eliminere lunger av en kombinasjon av natron og eddik. Vannet fra toalettet trenger å øse. Avløps helle 250 g soda. Etter ham å helle et glass eddik. Vær forberedt på å frese. Etter 15 minutter, når "forstyrrelse" soda over, drenert inn i toalettet pint av meget varmt vann. Men husk at du ikke kan bruke varmt vann, eller en porselen toalettskålen ikke tåler temperaturendringer. Dette verktøyet fjerner plakk og eliminere fett plugg, hvis toalettet ofte resultere matrester.
 • Saltsyre. Det fungerer veldig aggressivt, så brukes kun i ekstreme tilfeller. Men at saltsyre er i stand til å oppløse det dannede mos feline eksipiens. Det er nødvendig å helle litt væske i bollen og la det stå i en time. Deretter kan man prøve å vaske vann. Men hvis rørene er laget av plast, er det forbudt å anvende saltsyre. Det vil korrodere rørene.

Kjemikalier ved metning

Produsenter har utviklet mange kjemiske forbindelser som er i stand til å oppløse plugger som dannes i rørene. Deres viktigste fordel fremfor tradisjonelle metoder - betydningen hastighet. Vanligvis oppstår en effektiv spyling innen 15-20 minutter etter anvendelse av den valgte reagens. Følgende verktøy kan brukes til å rengjøre toalettet tettes igjen.

 • "Mole". Rimelige midler som effektivt kan rengjøre røret. Den inneholder kaustisk soda og overflateaktive middelkomponenter. Med denne kombinasjonen kan oppløsningen av fett, fast avfall slik som fiskeskjell, hår. Produsere "mol" i form av et pulver og en gel. Midler kan brukes til stål- og jernrør. Men for noen plast kolleger "muldvarp" arter er strengt forbudt.
 • Vortex Draft. Tilgjengelig dette renere i flytende form. Effektiv oppløsnings lunger gi aktivt klor, natriumhydroksyd og overflateaktive middelkomponenter. Stoffet er i stand til å takle tunge organisk avfall og fett opphopning. Den kan brukes for alle rør.
 • "Bugs Pothan." Dette er et dyrt alternativ, som gir eliminering av selv de mest alvorlige blokkeringer. Men reagent har negativ kvalitet. Dette materialet inneholder alkali derfor i stand forverres rør. Gitt denne aggressive effekt, er det ikke anbefalt å bruke "Bugs Pothan" for slitte VVS. Og ikke være for hyppig ty til hans hjelp.
 • "Mr. Muscle." Dette produktet fremstilles i form av pulver eller gel. Den har en mild innflytelse og forventer å eliminere alvorlig lunger med det bør ikke være. Med små caps, "Mr. Muscle" kan håndtere bare et par minutter. Men hvis mer alvorlig lunger, anbefales det å fylle hjelp av toalettet og la over natten.
 • "Tiret". Det klorblekemiddel-baserte stoffet, et overflateaktivt middel og natriumhypokloritt. Innretningen kan brukes for både metall og plastrør. Effektivt renser fra lunger og eliminerer ubehagelig lukt har desinfiserende egenskaper.

Hvis selv ren tresko i toalettet med hjelp av folk eller kjemiske midler ikke er mulig, så kan du ty til en mekanisk rensing. Fremgangsmåten utføres manuelt eller bruk av slike "hjelpere" som stempel og rørlegger slange.

Hva hvis toalettet er tilstoppet av fremmedlegemer: leker, kluter, store dagligvarerengjør? Før du fjerner blokkeringen på toalettet, er det nødvendig å undersøke akuttseksjonen manuelt. Hansker på hendene, er fire trinn sekvensielt utført.

 1. Øses ut av toalettet vannet.
 2. Dyppet hånden i vasken og prøver å finne et fremmedlegeme.
 3. Tine myke blokkeringer og dra forsiktig ut av toalettet.
 4. Lenger borte og mer tette objekter trekke ledning med en krok på enden.

Når tilstopping årsaken ikke er identifisert, men vannet er fortsatt i stand til å lekke, for å rengjøre toalettet er det anbefalt å bruke et stempel. Effektiviteten av rensing avhenger av riktig valgt "hjelper". På salg kan du finne flere varianter av luft eliminators.

 • Den skålformede. Dette er en enkel modell. Den er designet for å eliminere den fine mos. Den koppformede stempel vil bidra til å rense vasken. Men i tilfelle av lunger i toalettet er midler ineffektiv.
 • Den kjegleformede. Denne modellen er i stand til å eliminere lunger i toalettet. Tykk gummi munnstykke med en konisk form, gir den korrekte inntreden i fallrøret åpningen.
 • Pneumatisk. Den mest avanserte modellen, som har stor kapasitet. Stempelet er utstyrt med et munnstykke som kan "manøver" inne i røret.

Rensefremgangsmåten toalett plunger er ganske enkel, og omfatter følgende tre trinn.

 1. Gummi munnstykket settes på dreneringshullet, slik at plungeren er helt lukket.
 2. For pumpelyset foreta flere pressinger (gummi suger må "mate" med åpningen).
 3. På dette punktet, kraftig trekk i håndtaket og løsne den fra munnstykket dreneringshullet.

Hydraulisk støt ved mottak av dette sikrer rensing av stoppere som dannes avispapir, finrensing eller annet kull.

Hvordan kan jeg bryte gjennom toalettet uten et stempel i hjemmet? Hvis ønsket enhet ikke er på gården, kan du prøve å lage et hydraulisk system som bruker en vanlig plastflaske. Renseprosessen utføres i fire trinn.

 1. På bunnen av flasken pent kuttet.
 2. For resten av lokket tett innskrudd.
 3. Plastflaske snitt side satt på dreneringshullet.
 4. Holde på toppen med et lokk, prøver å skape en hydraulisk støt ved bruk av både ventilen.

Denne hendelsen er brukt i de mest ekstreme tilfellene, når proppen ikke kan fjerne noen av metodene nevnt ovenfor. For å hjelpe rørleggeren slange resurs i tilfelle av tilstopping kloakk byggavfall (sand, leire, fyllstoffer), katte-fyllstoff. Skrue (tau) er en stål fleksibel 'slange', med hvilket er mulig å nå de mest utilgjengelige deler av kloakk. Den er utstyrt med en spesiell penn, som gir kabel rotasjon. For å rengjøre toalettet konsekvent utføre sju handlinger.

 1. Rørleggeren slange senkes ned i tappehullet.
 2. Sakte avansere kabelen ved å bøye toalettet.
 3. Kabel forsiktig snu slik at den kan bevege seg fritt rundt rørene.
 4. Når mateskruen ligger an mot, det begynner å rotere, vikling rusk.
 5. Kabel podtseplennym med "load" forsiktig trakk seg ut av toalettet.
 6. Etter rengjøring mateskrue, er det på nytt nedført i kloakkledningen.
 7. Gjentas så lenge ikke helt elimineres lunger.

Rengjøre toalettet hjemme er enkelt. Men man kan neppe kalle dette en behagelig prosedyre. Ikke å ty til behovet for å rengjøre toalettet, erfarne eiere anbefaler å gjennomføre forebygging. For å gjøre dette, fra tid til annen nødvendig å rengjøre toalettskålen ved hjelp av brus og eddik. I dette tilfellet plakk og smuss ikke vil samle og toalettet vil alltid være ren hvit og frisk.

Hvordan bli kvitt mugg og mugg på badet: er det en pålitelig måte, eller vil bare reparere

Hvordan kan jeg fjerne mugg fra veggene i leiligheten: en gjennomgang av hjem rettsmidler og metoder

Hvordan vaske blinds i hjemmet: hengende og demontert

Vasilina Smotrina: "Mine seks sønner - mine assistenter"

Mamma seks sønner Vasylyna Smotrina sikkert: selv i en stor familie med en kvinne må finne tid til selvutvikling, å være vakker, og fysisk aktiv. Om hvordan hun klarer og nyter hva livet hacking - i et intervju Woman365.ru portal.

Terapeutisk bord nummer 7: egenskaper og arter "nedsatt" diett

Terapeutisk diett nummer 7: Hvorfor det kalles "nyre". Slik til å kontrollere volumet av salt og protein. TABELL tillatt mat og retter. Har underart av "Seven". Eksempel menyen og vurderinger.

Oppskrifter aubergine i ovnen: et utvalg av kosttilskudd, ferie, kjøtt og ost alternativer

Hva Peck Pink Chicken i 2017?

Vulva hos kvinner og jenter: hvorfor det er betennelse og måter å sprette tilbake

Symptomer og behandling av vulvitt hos kvinner og jenter. De viktigste faktorene som disponerer for sykdommen. På hvilket grunnlag kan oppdage patologi. Metoder for behandling avhengig av symptomene. forebyggende tiltak.

Gardnerella vaginalis: dysbiosis med en særegen "aroma"

Symptomer og behandlingsmetoder gardnerelly kvinner. Hva forårsaker vaginal dysbiosis, og hvordan du gjenoppretter mikroflora. Komplikasjoner av bakteriell vaginose. Vanlige regimer og hvilke legemidler som er tillatt under svangerskapet.

Salat "Vinaigrette" nye bilder "de mest nyttige kurs"

Stekt aubergine hvordan burgere, som sopp, asiatisk stil av reinkarnasjon og andre blå grønnsaker

Oppskrift zucchini med kjøttdeig i ovnen: ost, grønnsaker, sopp og kjøttvarianter

Symptomer på gonoré hos kvinner: som indikerer infeksjon, og hvordan du kan bekrefte

Symptomer på gonoré hos kvinner, og hvorfor sykdommen er vanskelig å gjenkjenne. Funksjoner mikrobiologi patogen. Hvilke avdelinger av det reproduktive systemet påvirkes oftest. Hvordan får du infisert. Metoder for diagnose og behandlingsregime.

"Mastodinon" når du venter på resultater fra et homeopatisk middel

Bruksanvisning "mastodinon", sammensetning og drift av medisinen. Skjema dosering i dråper og tabletter. Indikasjoner og kontraindikasjoner. Bivirkninger. Forsiktighetsregler og analoger.

Vulvovaginal symptomer: hvordan å gjenkjenne og behandle betennelse i intimområdet

vulvovaginitt behandling hos kvinner: hvorfor en integrert tilnærming. Hvordan identifisere utløsende agent. Hvilke faktorer påvirker utbruddet av sykdommen. Valget av narkotika, avhengig av årsaken.

© 2013-2018 kvinner magasinet «Woman365.ru». Kopiering av materialer er kun tillatt med angivelse av aktiv kobling til kilden. Prosjekt webutgivere Vebopolis".

Hva skal jeg gjøre for meg selv å rengjøre toalettet fra clogging

Moderne hjem er vanskelig å forestille seg uten menneskelig kvalitet arbeider rørleggerarbeid. Men hvor rent toalettet fra clogging hjemme, hvis det er et slikt problem? La oss vurdere hvilke metoder vil bidra til å eliminere blokkeringen, hvis den er tett toalett.

For å velge riktig, og viktigst av alt, en effektiv strategi for å bekjempe tett på toalettet, er det viktig å ha en idé om hva som er og hva som forårsaker blokkeringen kan utløse etableringen i avløpsvann disposisjon systemet i et boligområde.

De viktigste årsakene til dannelsen av blokkeringer i toalettet huset hos mennesker er i de fleste tilfeller er disse grunnene er:

 • uriktig bruk av sanitærutstyr;
 • dannelse av store segmenter av saltavleiringer på den indre overflaten av metall rør eller jern;
 • brudd på grunnleggende regler og krav som må oppfylles når du installerer toalettet.

Blant andre årsaker til blokkering i toalettet, kan du notere bruk og feilaktig avhending av elementer som trengs i dagliglivet, som ikke kan henføres til en gruppe av flytende avfall. For å lette forståelsen, er det nok til å beskrive situasjonen når kastet i toalettet brukt bleie. Absorpsjonsmidlet som finnes under virkningen av vann sveller gjenstanden og følgelig er maksimert i størrelse og volum.

I tillegg kan en slik uforsiktighet koste et betydelig beløp til eieren, som kanskje må bruke på reparasjoner eller rengjøring av toalettet.

Lurer på hvordan å bryte gjennom blokkering, og kan føre til feil disponering av avfall etter reparasjoner eller bruke innholdet av katten skuffen.

Men ikke avskrive alle årsakene til blokkering bare misbruk av toalettet. Hvis toalettet er tett, er det ikke alltid på grunn av feil disponering av avfall. Ofte årsaken til blokkeringen kan være dårlig råd valg av sanitærutstyr. I jakten på nye former og design av produsenten ikke alltid tenke på funksjonaliteten av objektet. Det skjer slik at blokkeringer oppstår med jevne mellomrom, fordi modellen har en design laget ikke egnet for kontinuerlig drift. Årsaken til blokkeringen formasjon vil avhenge av løsning av situasjonen. Det er flere måter på hvordan du rengjør toalettet hjemme, uten å forårsake VVS.

mekaniske rettsmidler

Så, i huset tilstoppede toalett. Det første du må gjøre - er å forstå om blokkeringen er virkelig dannet i toalettet, ikke et sted i vanlig kloakk, vann spredning fra leiligheten. Dette krever å slå på vannet, for eksempel springen eller i dusjen og se hvor fort det går inn i dreneringshull vask eller badekar. Hvis det ikke er noen problemer, er det klart at det var en blokkering i toalettet.

Hvordan fjerne blokkeringen på toalettet? Selvfølgelig kan du ringe personen fra huset avdeling, men det er ingen hemmelighet at forventningen om hans ankomst kan sterkt forsinket. Derfor kan vi prøve å takle tilstopping toalettet uavhengig. For dette formål, den såkalte mekaniske feilsøking teknikker.

Du kan prøve å kvitte seg med blokker egne hender, ikke bare å glemme å bruke gummihansker. I fravær av en hanske kan brukes vanlig plastpose, sette den på hånden. Denne metoden er effektiv bare i tilfelle hvis en person vet hva som forårsaket blokkeringen. Dette kan være, for eksempel, en reduksjon i strømningen av et hvilket som helst objekt. Det er klart at for å få hendene bare mulig forutsatt at det var en blokkering i røret er ikke dypt, og nesten på overflaten.

Den neste måte for mekaniske påkjenninger - er bruk av et spesielt verktøy, ventilen.

Hvordan å bryte gjennom blokkering stempelet? Du trenger ikke spesielle ferdigheter. Det er tilstrekkelig å ha for hånden stempeldiameter gummidel som er noe større enn diameteren toalettet avløpet. Etter å ha satt tett an mot kantene av tømmestempelet og utfører frem- og tilbakegående bevegelse, kan oppnås ved et hydraulisk trykk inne i røret for å bryte søppelstrøm.

Det hender at stempelet er ikke alltid tilgjengelig på fingertuppene. Hva kan erstatte den? Hjelpen kan komme vanlige plastflaske. Dekk den skulle ha krøllet, og i bunnen av flasken skal skjæres. Typisk, 1,5-liters flasker er fast i dreneringshullet. Derfor, for å rengjøre blokkering trenger bare å gå inn i flasken i avløpet så lenge det er akkumulert vann vil ikke presse den oppover. Deretter må du gjøre en ganske skarpe bevegelser, prodavlivaya flaske ned, og dermed provoserte en pause gjennom blokkering i kloakken renne.

Hvis de ovennevnte metoder for mekanisk handlingen ikke ble gitt ønsket resultat, kan du ty til hjelp av spesielle kjemikalier for å fjerne blokkeringen.

Moderne tekniske industri rekvisita i butikkhyllene alle typer husholdningsprodukter, vil programmet som hjelp til å takle en rekke tette i et kloakkrør, inkludert toalettet. Spesielle anordninger er fremstilt i form av væsker, pulvere, geler. Velge det beste alternativet er kun for eieren av hjemmet.

Lese disse produkt lineups, mange ta hensyn til tilstedeværelsen av alkali eller syrer. Disse komponentene sliter med tilstoppede toalett. De syntes å oppløse alle typer vev, hår eller fete avsetninger på den indre overflaten av rørene.

Så, hvordan å bryte gjennom blokkeringen ved hjelp av kjemikalier? Det første du må ta hensyn til instruksjonene på pakken. At det vil fortelle om regler og varigheten av bruken av midlene for å bli kvitt blokkeringer i toalettet.

Vanlig lov til husholdnings kjemiske produkter innebære bruk av en infusjon av et visst antall av substanser i toalettskålen. Mens kjemikalier vil oppløse blokkeringen, vil det ta omtrent en halv time. Videre kan vann dreneres gradvis for å sikre Avslutning av tilstopping. Ved store lunger, kan du forlenge tiden eller midler til tiltak helle det igjen.

På emballasjen unntak for bruk av midler for undervisning er fortsatt svært viktig informasjon. For eksempel bør slike midler unngås i nærvær av stålrøret i kommunikasjon. Hvis dreneringsrøret består av en støpt jern eller plast, er spesielt utsatt for skade der.

Det er tider når huset er ikke husholdningenes kjemikalier for å rense rørene. Deretter kan komme til unnsetning vanlig natron og eddik. Oppskrift bruken er enkel, er det bare nødvendig pre balle overflødig vann fra toalettskålen. For å rengjøre blokkering i toalettet trenger å helle en halv pakke med brus innsiden av denne sanitær objekt. Videre krever støpekapsel omtrent 9% løsning eddik. hjelp av aksjonstiden er ikke mer enn 20 minutter. Etter denne tid, må du helle i bollen ca 1,5-2 liter varmt vann, men ikke kokende vann.

Oppløsning av produserer soda den sterkeste høykonsentrert oppløsning av alkali. På denne måten kan du enkelt takle problemer.

For å velge den mest effektive måten å bekjempe tilstopping behov for å vite hva som var årsaken til dannelsen. Noen ganger de ovennevnte måter å forholde seg til tilstoppede toalett ikke bringe de ønskede resultater. Da må du ty til mer drastiske tiltak.

Noen ganger ingen av metodene for å bli kvitt problemene forbundet med tilstoppede toalett fungerer ikke. Mest sannsynlig, denne situasjonen, hvis blokkeringen har blitt komprimert og tett og solid. Da den tid kommer til å bruke i kloakkanlegg rensing, spesielt designet for denne rørlegger er slange, eller som det kalles, av driveren.

Hva ligner enhet? Dette er en spesiell sanitære verktøy. Eksternt, kan den beskrives som følger: lang stålkabel, som ved sin ene ende har en dreining av håndtaket, og den andre en spesiell dyse for knusing og gripende stykker tilstopping.

Bruken av rørlegger er slange er å bruke det på samme tid et par mennesker. Det er ganske letter manipulasjon verktøyet.

For å bekjempe tilstopping på denne måten trenger for å ende med et munnstykke for å presse hele veien for å tette avløpsskålen. Etter det, å sørge for at kabelen har nådd steder vannsegl, blir det skjøvet litt dypere og begynner å dreie håndtaket mot høyre, således som om skruverktøyspiss å tette. Deretter blokkeringen kan holde fast og trekke ut, eller etter ødeleggelsen av vannlåsen er skjøvet videre inn i stigerøret og går gjennom kloakken sammen med annet avfall.

Generelt vet årsaken til obstruksjon, er det mulig å velge riktig modell av en kabel. Spesielt nå at det er et betydelig antall av dem: tau, spenning, rigging, fjær. I tillegg og Sanitær kabler har forskjellige diametre.

Hvis du snakker om blokkeringer i leiligheten, er det nok å bruke en kabellengde opp til 5 m og en diameter på 9-10 mm.

For å opprettholde renslighet under procleaning toalett kloakk riser kabel beslag ved hjelp av skade vil lå på gulvet foran toalettet unødvendig gammelt teppe. Et slikt tiltak er nødvendig fordi når du trekker i tauet til gulvet kan slippe biter av blokkeringen og dryppe skittent vann. selve kabelen etter rengjøring skal vaskes, fortrinnsvis med bruk av et spesielt vaskemiddel.

Hvis problemer av denne typen oppstår ganske ofte, er det rimelig å kjøpe en rørlegger slange for personlig bruk.

Enhver blokkering kan trenge noen toalett kan renses, men ofte tar det mye penger, tid og krefter. Noen ganger hender det at den resulterende selv rent toalettet eller i dypet av avløpsrør blokkering ikke kan. Så du vil ringe hjem spesialist avløp, men hans forventning og arbeidet tar tid. Ja, og rørleggerarbeid innebærer betaling, det vil si, koster materialet utleier. Derfor er utseendet på blokkeringer lettere å forebygge enn å bekjempe dem.

For å gjøre dette, må du utføre noen enkle regler. Må ikke forveksles med toalett boks og kaste forskjellig avfall det. Med jevne mellomrom, for eksempel 1 til 2 ganger i måneden for å lage en form for forebyggende tiltak for å bekjempe med saltbelegg. Du kan bruke spesialverktøy, som ble omtalt ovenfor. Og selvfølgelig, bør selv den minste blokkering fjernes så snart som mulig for å unngå en ubehagelig situasjon.

1

Leave a Reply

88 − 79 =